Promenad i regnet

Idag har varit en ganska bra dag iaf. Även att de varit mycke barnskrik... kanske är att ja börjat bli ganska van, ja vet inte. :S

Startade dagen klckan 6 då Nellie va hungrig och inte ville sova mer efter. Vi la oss och mös i soffan, båda två somnade till slut, sov säkert 1 1/2 timma, de va mycke skönt och välbehövligt <3
Sen klockan halv tio fikade ja me mamma, pappa och emma på brödstugan. De va mysigt. Roligt att hela min familj kunde va ma <3
sen har vi ju varit en sväng på ekvägen me som vanligt. <3

Ringde till Camilla och frågade om hon ville me på promenad, de va skönt. Nellie skrek lite o början men slutade efter ett tag så de va skönt.
De började regna me, men vi tog på regnskyddet och fortsatte gå!
Sen gick barnen ligger ute i vagnen och fortsätta sova medans vi drack kaffe lite snabbt.
Tycker de e jätte kul att vi börjat umgås me Hasse igen, sen tycker ja väldigt bra om Camilla me :)

Nu sitter Nellie i sin vagga och ha de bra, ska strax äta lite igen, sen ska ja försöka få henne att sova lite. Ja ska passa på att slumra till lite då me. Ja är jätte trött, även att ja har sovit en gång redan idag.

Har bestämt mej för kvällen me, de blir ingen utgång för mej, ja orkar inte de. Sen tycker ja inte att vädret är jätte roligt heller direkt. Ja vill inte att hela helgen ska bli förstörd heller bara för att ja är trött.
Tror ja ska vänta me utgång lite tills Nellie är lite äldre och sover hela nätterna. Så ja vet att ja kan sova hela natten iaf.
Ja blir ju sjukt sur me när ja är trött och de vill ja inte vara på helgen då hela familjen e samlad.

De blir en lugn valborg för oss i år helt enkelt. De kan väl va skönt de me...
Får se om ja åker pch hälsar på gänget på snötomta iaf, allt hänger väl på Nellies humör. Tänkte låta Per sova lite sen så då kanske ja tar me mej Nellie ocj åker dit en sväng. Hoppas hon håller sej på bra humör.. annars blir de inte roligt för varken henne eller mej. Får inte ut spciellt mycke av att åka iväg me henne då, inte till massa folk som vi inte känner iaf..
Vi får se hur de blir... blir iaf att se talang.. de e de enda ja vet än!

Ha en bra valborg!

Dagen idag...

Dagen idag blev bra till slut =) För första gången typ (känns de som iaf) har Nellie lyckats att slappna av lite på dagen och sovit lite. Först sov hon i "vaggan". Sen i min famn tills de va dags att äta och sen gå ner till stan. Både hon och ja somnade till så de blev lite bråttom me mat och gående ner till BVC,
På BVC gick de ganska bra. Nellie hade inte gått upp speviellt mycke.. bara 200 gram på två veckor, de e ganska lite. Men hon hade vuxit 2 cm och huvudomfånget hade också blivit större. Så Helen tyckte inte de va nån jätte fara direkt. sen eftersom hon innan typ har gått upp ca 500 gram i veckan så tyckte hon inte att de gjorde nåt denna gång.
Nästa gång vi ska dit (om en månad) ska hon vaccineras. Min lilla plutta ska få 2 st sprutor. Usch, då kommer ja tycka synd om henne :S

Nu ska ja bädda ner mej i sängen bredvid Nellies säng. Hon sover ju i egen säng fast inne hos oss. Hennes rum är lite för långt ifrån vårat så vi hör inte henne speciellt bra på nätterna just nu om hon sover på sitt rum..
Men de ska hon ju göra snart nån gång i framtiden.

För första kvällen på väldigt väldigt länge har både Per och jag fått lite datatid nu på kvällen. Nellie voer sen en stund tillbaka och de gick faktiskt ganska smidigt ikväll. Nu e de bara att vänta och se när hon vaknar inatt.

God natt!


Trött, sur, ledsen

Vet inte va de e me varken mej eller Nellie idag. Ingen av oss är på speciellt bra humör.
Hon skriker för precis allt, vet inte om hon har ont i magen eller bara är allmänt gnällig =( ja är skit trött och sur hela tiden. Ja har ont i magen sen ja satte in kopparspiralen igår.. allt e skit känns de som!
Ja vill verkligen inte va sur men idag går de inte över.. usch!

Idag ska vi till BVC och väga och mäta lilla damen. Är jätte nyfiken på hur mycke hon väger nu och hur lång hon har blivit.. eftersom vi minckat ner på maten väldigt mycke och så me så blir de ju ännu mer intressant. De är ju 2 veckor sen vi va sist nu.

Just nu njuter ja av att Nellie slumrat till lite i sin vagga. De lär inte bli långvarigt men de e skönt me den lilla tystnad som blir, även om de bara så är fem minuter!

Ska passa på att diska upp alla flaskor så hon har nån flaska färdig sen när de e dags för mat igen.

Kopparspiral

Nu sitter den där iaf. Kopparspiralen, ja va och satte inte den idag. De va inget trevlig upplevelse vill ja lova :S men till slut lyckades hon sätta in den iaf. Hon kom inte ens in me "mätpinnen" eller va de nu va. Hon försökte flera gånger men de gick inge bra så hon fick prova nått annat sätt med nån klämma. Och de va inte speciellt skönt. Ja jämför upplevelsen me dom värkarna ja hade natten innan ja sattes igång typ. Fast detta bara varada i tio minuter kanske. =)
Ritva frågade om ja ville ha TENS på magen under tiden hon gjorde de där men de ville ja inte. Ja tyckte att om ja klarat av att föda ut en unge utan de så borde ja väl klara detta utan, eller? Ja hoppas verkligen den här funkar bra nu.
Ja blöder ju en hel del igen nu, mer än va man brukar som hon sa pga att hon va tvungen att sätta dit klämman innan. Känns inte som att ja gjort annat än att blöda nu, först efterblödningen efter förlossningen, sen kom mensen och nu de här.. Hoppas inte ja för mellanblödningar under ägglossningen nu me. De vet ja att ja kommer få så de e lika bra att ställa in sej på de..

Nu ska ja bädda ner mej i sängen. Nellie sover sen en stund tillbaka.

Hon är jätte trött. Funderar på att testa och ändra om lite på kvällen. Hon verkar va väldigt trött från klockan åtta typ. De kanske e bättre och testa att göra henne iordning för sängen då??!! Än att vänta till nio-tio typ. Kanska ska prova iaf.. de kanske funkar bättre. De känns som hemskt att väcka henne om vart annat hela kvällen. Hon får aldrig somna till ordentligt förrän hon måste vakna igen liksom..och sen när de väl är läggdags har hon ju svårt att somna och komma till ro. Just pga alla "powernaps".. så tror ja de är iaf.
Men vi får se hur de blir..

God natt på er!

MVC besök

Ska snart ta mej lite frukost, sen ska ja till MVC, ska testa att sätta in den där kopparspiralen iaf. Ja ringde och frågade om ja fick ta ut den direkt om ja inte trivs me den och de fick ja. Så då tycker ja väl att de är värt ett försök liksom.
Får se om Becca ska följa me mej dit som sällskap. De vet ja inte än. Vore trevligt iaf, för då ses vi ju idag på förmiddagen iaf =)
Sen blir de nog att ta de lite lugnt tror ja. Ja är väldigt trött idag,
än så länge ser inte vädret jätte toppen ut direkt, hoppas de blir bättre under dagen så vi kan va ute och gå idag.
Per e ju hemma idag nu, han ska ju va hemma varje onsdag fram tills Nellie slutar skirka. Så idag känns som en helt perfekt dag!! :D

Vänta in de...

Har pratat me en läkare IGEN!! Men vi ska inte åka in, så länge hon inte skriker så hon kiknar så pass att läpparna blir blåa så finns de inte mycke dom kan göra. Okej om hon skriker så hon kiknar hela tiden. Då måste vi åka in.. De enda som finns just nu och göra är att vänta in tiden. De är väkdigt jobbigt som han sa men de finns inte mycker mer och göra liksom. Och de känns jobbigt kan ja säga.. men de e ju inget och göra nåt åt.
Önskar bara att ja kunda ha Per hemma under den tiden. För de tar verkligen på krafterna. Per blir ju helt slut också me tanke på att han jobbar hela dagarna och sen när han slutar vill han ju hjälpa till och avlasta mej så då tar han Nellie. Men han får ju aldrig nånt id till sej själv då. De bästa skulle vara att va hemma båda två, men tyvärr går ju inte de. Ja vill liksom inte sjukskriva mej direkt, sen skulle ju nog inte ha råd me de heller. Sen vill ja ju klara mej själv.. (verkar inte veta hur ja vill ha de riktigt känner ja)

Idag har varit en jobbig dag igen. Men eftermiddagen blev bra iaf. Nellie och ja va ute och gick i stort sett hela eftermiddagen, Stannade till hos Camilla, Hasse och Casper och drack kaffe på deras baksida. De va varmt måste ja säga och väldigt trevligt me. Nellie sov så snällt i vagnen. (tack och lov).

Skulle ha träffat tjejerna i föräldragruppen men ja tackade nej, ja orkar inte sitta på ett fik me risk för (eller ja vet) att Nellie skulle skrika hela tiden. Varken hon eller jag får ut speciellt mycke av de känns de som.

Skulle även ha varit i Målilla just nu, men de tackade ja också nej till. Ja vill inte åka ifrån min tjeja och Per så länge just nu. sen är ja sjukt trött me efter gårdagen och denna dag... Ja tror de mår bäst av att va hemma me min familj nu, även att de kan va jobbigt de me.

Ska gå och lägga mej bredvid dom i den andra soffan sen se om de blir nån promenad.. lilltjejen ska ju äta snart me förstås :P

I morron står de mycke på schemat. Ja ska först till MVC på morgonen. Sen ska ja träffa Therese och äta/fika, ska kolla om Katarina på jobbet vill följa me då me. Sen om tide finns och om Nellie är på någolunda bra humör kanske vi drar ut en sväng till Frödinge till Cissi, Andreas och Noelle =)  Men de beror som sagt på Nellies humör.. de är inte kul att åka iväg nånstans om hon inte mår bra känner ja.

Per ligger me Nellie o soffan just nu, hon sover på hans bröst =) <3 Så mysigt...

Snabb framkallning

I tordags beställde ja massa bilder som vi har tagit på Nellie, ja har redan fått dom =) Dom blev väldigt bra måste ja säga. vissa bilder blev väldigt suddiga men de har väl me fotografen och göra tänker ja =)
Har fortfarande inte fått hem almanackorna som ja skickade efter men de kan ja ju tänka mej tar ett tag liksom.
Synd bara att Nellie kanske inte är på sitt allra bästa humör just nu. Ja vill gärna sortera upp bilderna nu ju!! typiskt. Men då har ja ju nåt och göra sen när Per kommit hem ;)
Ska lägga mej me Nellie i myspölen nu och mysa massa massa!!


Tidigt som vanligt..

De e helt omöjligt att få Nellie och somna om om hon väl har vaknat efter klockan 06.00. Ja fattar inte varför. I början gick de hur bra som helst att sova till klockan nio typ.
Menmen, så är de me de. Inget och göra nåt åt. Hon vill ju inte sova och sen är de väl sånt man får räkna me när man skaffar barn =)

Ska snart åka och handla lite och sen ska vi hem och göra oss iordning och äta lite innan vi ska träffa Cissi och dom =)

Ha en bra måndag!

God natt

Per ger Nellie mat nu sen är de läggdags. Hoppas verkligen att Nellie vill sova nu. Hon har haft lite svårt att komma till ro nu för tiden. Men vi ska lägga henne i hennes säng och hoppas på de bästa.
Perstackarns är jätte trött me vilket ja förstår. Han har varit jätte bra stöd nu i helgen och haft han dom Nellie väldigt mycke. De har gjort att ja e piggare, samtidigt som de tyvärr har gjort att han är tröttare. =/ Men han ska få lägga sej nu direkt efter maten <3

I morron blir att träffa lilla Noelle, Cissi och Andreas en sväng. =) De ska bli trevligt. =) Blir så sällan man ses och nu när vi har två tjejer som ska bli kompisar i framtiden är de ju extra kul att ses ;)

Denna dag har varit förvånadsvärt bra faktiskt. Nellie har varit på ganska bra humör ändå. De har varit nu på kvällen som de varit lite värre. Men som ja brukar skriva. De kan va mycke mycke värre en annan dag så då har nog egentligen inte denna dag varit speciellt gnällig ändå!

God natt!


samma härliga väder =)

Verkar som att de blir lika bra väder idag me. Härligt. Då ska vi försöka passa på att va mycke ute =)
Kanske åka ut till Norrhult en sväng? Ja dde tycker ja låter bra =)
Nellie sitter i sin "vagga" och har de bra. Hon är lite gnällig idag men inte så farligt. Tror hon är lite trött. Hon verkar ha svårt att komma till ro. Hon somnar inte lika bra som hon brukar..

Per ligger och sover än. De va hans tur att ha sovmorron idag. Ska väcka honom klockan tio. =)

Nu ska ja ta upp Nellie och mysa ner oss i soffan <3

Sovmorron

Visste inte riktigt i mitt förra inlägg hur ja skulle göra me sovmorron idag. Ja kan säga de att ja tog de idag :) Och de va hur skönt som helst!
Ja har varit på toppen humör hela dagen, tror de är för att ja för en gång skull känner mej utvilad =)
Dagen har varit jätte bra me mycke friskluft!
Har varit på stan me Zäta och handlar lite tröjor och overall till Nellie, sen passade vi på att ta en fika på stan me. Sen åkte vi till ica och handlade. De va mycke trevligt <3
Sen har ja styrt me massa här hemma. Tvättar, har förberett maten, de blir tacos till middag idag. Martin och Emma ska äta här me.
Sen nu har vi varit ute på en promenad igen me vagnen, stannade till och pratade me Henke o Uffe.
Ska snart gå och hänga upp tvätten som säkert är klar nu.

Har plockat upp och kollat på alla kläder som Millan sa att hon hade köpt. Hon är ju inte riktigt klok. De va hur mycke kläder som helst. Men de va bara stl 62 nu. Så de va bra. Eftersom hon säkerligen snart växer ur 56. Så nu behöver ja inte köpa mer kläder förrän Nellie vuxit ur 62 me känns de som. Visst de e ju bra. Ja slipper lägga massa pengar på kläder ;) Sen vet ja ju hur roligt mamma och Millan tycker de är och handla bebiskläder. =D

E jätte lugnt och skönt här hemma nu. Jaa njuer av lugnet. Nellis ligger i myspölen och sover lite efter promenaden <3


Och så va de de där me maten....

Idag gick vi till apoteket igen för att kolla Nellies ersättning.
Och visst hade den kommit, men de hade tagit slut lika snabbt igen för dom hade skickat ut de till alla som hade bokat den. Och vi va ju inne i fredags som först så vi fick inget.
Bullshit säger ja då, Per va ju för fan inne för ca en månad sen o bokade. Men de hade dom tydligen inte reflekterat... inte att dom ber som ursäkt heller. Nej då!!! fy fan.
Ja börjar bli riktigt less på detta nu. De är inte nog som de är utan allt annat ska strula me..
Vi hittade tre burkar igen i Norrköping, min älskade snälla syster lånade en bil av Ingo och åkte dit och hämtade dom burkarna. Kan inte tacka henne nog! Så nu har vi iaf några burkar igen.
Sen ska Anna-Maris uppe i stockholm ta me sej 6 burkar från ett apotek där uppe nästa gång hon kommer till Vimmerby. De är mycke snällt måste ja säga.
De är helt sjukt hur mycke styr de är me den ersättningen..
Förstår ju självklart att de inte bara är Nellie som använder Nutramigen LGG men varför tar dom inte hem tillräckligt så de kanske till och me blir över lite. De är väl bättre dom tar hem för mycke liksom! Eller?
Får se när de kommer hem nästa gång nu då. De lär väl dröja en sisådär en månad till typ!!

Dagen idag har varit ganska okej iaf. De har varit en helt del skirk och gnäll men de kan va mycke värre så egentligen ska man väl inte klaga. Men de är jobbigt iaf. Eftersom man har de varje dag jämt...
Längtar så otroligt mycke tills detta går över.
Är svårt och tänka sej hur vardagen blir då.. utan skrik.. herre gud, de låter helt ofattbart =)

Nu ligger Per och Nellie i myspölen och myser. Ja ska snart umgås lite me fru Krantz, Carlsson. Hoppas Nellie vill sova lite snart så Per får spela lite tvspel.

Och har de hört de senaste??? Ja har blivit erbjuden sovmorgon i morron!! Per sa att han tyckte ja skulle sova länga i morron så tog han morgonen och gick och la sej tidigt inatt. De uppskattas verkligen. Men ja tycker så synd om honom som ska upp tidigt. Ja skäms nästan över att ja ska sova länge och inte gå upp me Nellie. Så vi får se hur ja gör. Ja vet att ja kanske behöver de egentligen.. Men per har ju också gått upp tidigt hela veckan. Vi har gått upp samtidigt hela veckan. Men visst, han hör inte barnskrik hela dagarna som jag. Men han jobbar ju ändå. De e svårt de där, ja vet inte ja tar sovmorron i morron eller hur ja gör. Vi får se.! Annars ska ja lätt ta mej en vil på eftermiddagen iaf ;)


Älskar min Nellie <3

Taskigt! ;)

Har gjort va ja kunnat nu för att Nellie ska vilja ligga kvar en stund me mej i sängen, men man kan väl lätt säga att hon vägrade!  Och som vanligt bara vi kommer ut till köket/vardagsrummet så blir hon nöjd. Nu sitter hon i "vaggan" och nu har hon somnat. Så nu sitter ja här och inte vet va ja ska hitta på. hmm
Tvn funkar inte heller. och hut typiskt e inte de. Nu när ja hade haft möjlighet att somnat ill en stund till tvn i soffan! Typiskt!!
Nellie har sovit i sin säng från klockan 22.00 igår till klockan 06.00 idag. Hon e jätte duktig me de nu!
Mammas älskling! <3


Storstädning

Slog mej precis ner i soffan efter att ha städat huset! Storstädat om ja får säga de själv. =) De behövdes verkligen!! Emma va här en stund och hjälpte mej. tack <3
Per har tagit me sej Nellie ur till Norrhult och ska äta mat där och umgås medans ja städade.
Ja har en förmåga att bli på fruktansvärt dåligt humör när ja städar. Framför allt om de är jätte skitigt vilket de va nu. Då tycker ja de e bättre att Per inte e hemma =)
Men bara för de gick de väldigt bra idag. Men de kanske va för att ja va själv också, ja vet inte.

Har varit på efterkontroll nu iaf. De gick både bra och dåligt. Pratade om preventivmedel och ja hade bestämt mej för plåster denna gång. Och precis när Ritva skulle skriva ut de så kom hon på att mamma fick cancer väldigt tidigt. Och visst va de så. Bara för de får ja inte äte nåt preventivmedel som innehåller hormoner. Har du haft nån i din nära släkt som hade cancer tidigt (innan) 45 års ålder så får du inte äta sånt. Så de enda alternativet för mej är nu kopparspiralen. Spiral va de sista ja ville  ha. Så jävla typiskt.
Annars så är ju kondom nästa alternativ. Och nej tack för de. Ja kommer va skit nervös varje gång för att de kanske kommit in nåt lite så ja kanske blir gravid igen. Och de e de sista ja vill bli just nu. Gravid alltså.
Så ja tror väl att ja testar kopparspiralen iaf. De är väl värt att testa..
Detta me cancer och hormoner hade dom tydligen kommit på i höstas sa Ritva. Ja som har ätit ppiller hur många år som helst :S

Skulle badat idag men ja tror ja väntar me de tills mensen slutat helt o hållet. Orkar inte åka och köpa OB bara för den skull. Då kan ja lika gärna vänta tills helgen.
Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge ;)

Efterkontroll

Nu idag e de dags för mej att bege mej till MVC och göra efterkontrollen. De ha rja längtat efter av olika avneldningar kan ja säga ;)
Om allt bara verkar dom de ska så ska ja LÄTT bada ikväll. Fan va ja längtat efter de.

Inatt har Nellie sovit i sin säng hela natten =) Förutom nattmålet då. Hon ville ha mat kl två inatt bara. Sen va hon lite sur och egentligen inte ville ligga i sängen men om man bara va envis själv så gick de bra till slut =)

Ska äta frukost nu sen kommer mamma och dom hit efter halv nio typ =) Mysigt!

Gnäll och skrik

Idag har de inte varit nån bra dag för nellie. Hon har varit jätte gnällig hela dage. Vi vilade lite mellan två och halv fyra typ. Då sa hon inte speciellt mycke men så fort vi vaknade igen så va de igång.
Hon har inte bajsat idag än och de verkar som att de e däröfr hon har ont och e orolig typ.
Men eftersom vi dragit ner på maten så kanske hon inte bajsar för de.

Har tänkt en hel del på va läkaren sa igår och ja får inte ihop de riktigt.
Barn i nellies ålder ska äta mellan 600-700 ml på ett dygn. Så hon tyckte vi skulle ge 60 ml var tredje till fjärde timma. Och nu har ja räknat på de... Skulle vi ge henne 60 ml var tredje timma så får hon bara i sej 480ml/dygn. Och ger vi då var fjärde ibland så blir de ju ännu mindre.
Hur ska vi göra nu då? Känns ju som att vi borde ringa dit och fråga hur dom menade. För de går ju inte ihop sej alls liksom!!

Tvättar för fulla muggar idag. Nellie har knappt inga kläder kvar. Allt e smutsigt... de kan gå åt ett par bodys och byxor per dag när hon kräks och bajsar igenom.
Nu har hon inte kräkts alls mycke iaf så de e skönt. =)

Ska gå ut en sväng nu, ha en bra tisdag!

Vagga=tummen upp!

NEllie sitter i sin nya vagga/babysitter och har de bra. Hon tycker verkligen jätte mycke om den. Ja äter frukost nu, sen ska hon också få äta.
Har sovit väldigt dåligt inatt. Så idag ska ja verkligen försöka göra som alla andra säger: Ja ska passa på att sova när hon sover! ;)
Hoppas vädret blit lika fint idag.
Ska försöka ta en promenad då igen. Sen när Per har slutat blir de köttsoppa till middag och sen ska vi se på film, skulle ha städat idag (igen) men Per va jätte trött idag så vi sa att vi skulle ta de väldigt lugnt ikväll istället.

Nellie behöver verkligen pyamaser. Hon har tre stycken, men nu e alla i tvätten. Skulel tävttat dom igår men de glömde ja ju bort :S

Får nog bli en sväng till lindex/cubus idag kanske.

Nu ska ja passa på att gå på toan medans hon sitter lugnt där borta =)

Äntligen hemma

Nu har vi gjort klart alla ärenden för dagen.
Läkarbesöket gick bra. Har fått helt bekräftat att hon har kolik iaf. En "godartad" som dom sa.
de vi ska göra nu är att testa att ge henne mindre mat och oftare istället och se om magen lugnar ner sej lite iaf.
Om de inte blivit bättre tills torsdag då dom ska ringa och kolla läget kommer vi nog bli inlgda för observation. Dom måste se hur mycke hon kräks och hur mycke hon tappar andan när hon skriker.

Per och Martin har typ precis kommit hem från Norrköping. Dom hade fått tag o 2 burkar. Sen hade dom stannat till på babyproffsen i Linköping och handlat en vagga/babysitter/babygym i ett. Nellie sitter i den nu och verkar trivas väldigt bra. Den fick va av min kära mor och far! De tackar vi för <3

Väntar bara på att Per ska bli klar på toan nån gång nu, sen ska vi krypa ner i sängen!

godnatt

Västervik+Norrköing

Vi har fått en läkartid idag till västervik, Vi ska va där tio över ett idag. Känns skönt att en läkare änligen ska ta och titta på henne.
Dom tyckte de va konstigt att vi inte fått komma in tidigare då dom brukar ta in barn me magont när dom e typ två månader. Och dom brukar framförallt ta in dom när dom skriker så dom tappar luften.
Hur som helst, nu ska vi dit iaf.
Sen kanske vi måste åka till Norrköping och hämta den där ersättningen som fortfarande inte kommit hem. Nellie har inte alls mycke kvar så nu vi måste ju ha den.

Kanske stannar till i linköping me då när man ändå åker förbi och kollar sån där vagga och hoppihopp!


Uppe me tuppen

Nellie och jag är redan uppe för dagen. Nellie har gnällt i stort sett sen klockan f, halv sex så nu orkade ja inte höra på de mer så ja tog me henne upp.

Natten har funkat ganska bra iaf. Per har varit uppe och tagit henne när hon ska ha mat och ja har legat och "petat" in nappen hela tiden för hon har varit jätte gnällig hela tiden.

Vet inte hur ja ska göra me BVC besöket idag. Känner verkligen inte för de alls, ja e jätte trött! Får se hur ja beslutar under dagen.
Ja har jätte ont i munnen me, de börjar bli väldigt jobbigt, ja kan liksom inte äta ordentligt! Visst, ja har några kilon som ska bort fortfarande så de gör väl inget egentligen om ja inte äter. Men de e inte riktigt så ja vill gå ner i vikt. Ja blir så matt och hängig om ja inte äter nåt.

Nu e de matdags för Nellie!


akut tider

Har efter 3 timmar fått tag på en läkare.
Denna eftermiddag/kväll har varit hemsk. Nellie har skrikit så mycke så hon tappar andan hela tiden.
Vi pratade me Helen på BVC om de och hon sa att om de hände att hon tappade andan i helgen igen skulle vi ringa till akuten i västervik och be om en akut tid.
Vi har nu äntligen pratat me en läkare.
Eftersom de e söndag idag så tyckte han inte de va mycke lönt att vi åkte ner idag, de e bättre att vi ringer ner i morron och får en tid för nästa vecka. Han villle väldigt gärna ta en titt på henne och undersöka henne. För som han sa så e de inte alls säkert att de e magen de e fel på bara. De kan va mycke annat som e fel då hon skriker så mycke.
Ja tror de mest att de e magen eftersom den blir precis stenhård titt som tätt och hon skriker mest då hon inte bajsat typ.
VI får se hur de blir. Okej om de inte finns nåt och göra utan att vi får helt enkelt stå ut me att hon skriker. Fine, då har iaf nån tittat på henne nu. De e ju de ja velat hela tiden liksom.

I morron e de BVC träff me föräldragruppen. Ja får se om ja orkar gå dit. Allt hänger på hur natten blir och hur förmiddagen blir i morron, sen om vi får en läkartid såklart.

Ska gå och lägga mej me min älsklingar nu som redan ligger i sängen och hoppas på att ja kan få lite sömn inatt iaf. Ja e jätte trött.
De frestar på att va småbarnsmamma, framför allt när de aldrig blir bra!
Ja känner mej värdelös vissa gånger då inget hjälper när man stackars dotter bara skriker och skriker. =(

Päser

Sitter och päser lite efter maten nu. Vi har fått en hel del gjort idag iaf. Eller hel del och hel del, men mer änm vi brukar iaf.
Ja e jätte seg idag. Ja har mensvärk och känner mej jätte yr hela tiden. Så mycke som ja blöder nu har ja aldrig gjort när ja har haft mens. De e helt sjukt. Men de kan ju förändras efter man har fött barn så de e väl bara att inse att ja troligtvis kommer blöda såhär framöver.

Har precis pratat me Cissi =) Ja e så himla glad för er skull, de e så roligt att höra från er så allt har gått bra =) Nellie tycker de e roligt me en ny kompis me! hihi

Idag har vi varit på brödstugan och fikat me Ingo och Millan, planerat och mätt våran trädgård =), borrat upp speglarna i badrummen, borrat upp nyckelskåpet, borrat upp dartskåpet.
Och nu efter maten ska vi fixa handtagen till lådorna i badrummen me. De e bäst att passa på när man håller på.
Skulle ha städat idag men de får bli i veckan istället.

Ska passa på att gå ut och ringa lite nu när ja ÄNTLIGEN har fått Nellie att somna, hon har varit väldigt gnällig idag.. tråkigt, men ja hoppas bara de e idag. Hon verkar väldigt sällskapssjuk me.

Nehe, ska gå ut och ringa till Sandra en sväng!

Ny vecka igen i morron,,
Tiden går för snabbt :S

GRATTIS!!

Grattis Cissi och Andreas till er lilla Noelle <3


Städtajm

De måste verkligen städas av ordentligt här hemma nu. De ser verkligen för jävligt ut alltså!
Per ska ha hand om Nellie och ja ska städa. Om inte nån annan har hand om henne så vi kan hjälpas åt. Ja kan lika gärna göra de själv. De måste verkligen göras hur eller hur.
Bara hoppas på att ja e piggare i morron, Ja har känt mej väldigt trött hela dagen.. usch.
Men mens har kommit igång me. rejält dessutom. Har ingen direkt mensvärk som ja hade förr, bara lite. Däremot har ja väldigt ont imellan benen typ. Vet inte varför. Kanske e pga att ja inte haft mens på väldigt länge nu och sen ja har fått barn. Ja vet inte! Får se hur nästa mensomgång blir.
Tycker verkligen inte om att ha binda heller. :S Men ja törs inte ha OB eftersom ja inte varit på efterkontroll än..
Ska på efterkontrollen nu i veckan.. den 21 =)

Åkte en sväng me Per och Nellie på stan förut för att se om de va mycke bilar vid Odal eller inte. Kan väl säga att de va en del bilar. För och va Vimmerby nu för tiden va de mycke bilar. De e aldrig några bilar ute annars. Men ikväll lär de nog va drag på´t!

Ska pussa lite på min underbara dotter och sambo nu sen ska ja umgås lite me Fru Kratz, Carlsson och sen ska ja sova. E bäst att komma i säng hyffsat skapligt ikväll iaf för ja tror Nellie kommer vakna tidigt i morron. Hon har varit väldigt trött idag på dagen så de har varit väldigt svårt att hålla henne vaken. Sen har hon blivit jätte sur när vi tvingat henne att va vaken. Så de har inte gått direkt jätte bra idag/ikväll me att hålla henne vaken.

Jaja, hoppas er lördagskväll varit bra!
Godnatt!


Seg lördag

usch, ja orkar ingenting just nu, är jätte trött. Har fått lire gjort idag iaf.
Gick upp me Nellie klockan sju i morse och myste lite =) åt mat och sen åkte vi till stan och handlade baguetter till frukost. Sen åkte vi till mamma och Emma ens sväng. Nellie va på strålande humör <3
Sen bagev vi oss hemåt och väckte Per som fick sovmorron idag. Lång sovmorron dessutom! De behövde han <3
Har varit ute i Norrhult och grillat korv, de va gott men ja kunde inte äta.
Ja har så sjukt ont i munnen, vet inte vart ja ska ta vägen. ja kan inte gapa! De gör asont... (som ja brukar säga, de gör fan ondare än att föda barn!!)
Vet inte va ja ska göra. Tror de är en visdomstand på G, annars har hela käken och tandköttet blivit infekterat pga den tand som gick sönder för ett X antal månader sen.. 
aj aj aj

Har precis kommit hem från Sandra, har fikat me henne och Jossa en sväng. De va trevligt, blir inte så ofta nu för tiden.

Ska bädda ner mej i sängen nu och hoppas på att ja kan slumra till en stund.

Ja känner mej hängig!!


Sovstund

Idag ska inte INTE klaga på att ja är trött iaf. Hjälp va Nellie och ja sov nu på eftermiddagen. Helt sjukt alltså..! =) haha. men de va mycket skönt och välbehövligt. :D
Nu har vi precis ätit och sitter och myser i soffan, ska snart ta oss en liten promenad me vagnen och sen dra oss neråt till Henke och Becca.
Ska packa ner Nellie kläder ja köpte till henne i veckan nu, vi ska ta kort på henne och Eric då dom har samma slags kläder på sej, och då e de bäst att ha kläderna i väskan o tillfället passar in sej just vid ett ögonblick =)

Ska lägga mej på golvet tillsammans me Smirnoff nu! <3

Äntligen fredag!

Tiden går så snabbt, ja hinner inte med. Men kan ju tro att även att de är lite jobbigt nu till och från mej kolik och så vidare så stannar tiden upp lite, Men inte då! Den springer iväg fort som bara den. Nellie bli 2 månader på måndag nu!
Idag är de BVC besök som gäller, ska se om ja hinner me att åka till ekvägen en sväng me. De borde ja ju göra me tanke på att vi e stort sett e klara redan nu typ.

I helgen blir de mycke styr me hus och trädgård. Vi ska sätta upp handtag till lådorna i badrummen,  sätta upp en hylla i Nellies rum och sen mäta upp allt me gräs och plattor utomhus. De måste göras nu om de ska hinnas me. Ja drömmer om att vi kan köpa en färdig gräsmatta men ja tror tyävrr inte de kommer gå så bra. De kommer säkerligen bli asdyrt, så ja vet att vi kommer behöva plantera. Och då har vi ingen gräsmatta förrän nästa år tror ja. tråkigt men sant. Nellie pringer ju inte direkt runt denna sommar iaf så egentligen kvittar d väl men de ser så tråkigt ut utan gräsmatta tycker ja.

Saknar min andra halva idag. De är så mycke lättare när man är två hemma. Men ja vet ju att han måste jobba och hon skriker ju inte än idag så de är inte speciellt jobbigt just nu heller men ja saknar han iaf.
Ska ta Nellie nu och lägga oss i soffan och mysa massa! Ska mysa lite me Baileys me, han sitter och skriker i hallen. <3*it´s done!! :S

Hjälp mej!

Fy fan!! Emma flätar mitt hår och ja tror ja dör allvarligt talat, helvete va ont de gör.
Och ja som inte ens e hårön liksom!!
 Den som ska va fin får lida pin!!

Mitt hjärta <3

Idag har Nellie bajsat två gånger redan. Och hon inte inte gjort ett ljud ifrån sej än, eller jo ljud har hon gett ifrån sej men inget gnäll eller skrik =) Ja känner mej väldigt utvilad då Per har tagit varje matpass inatt. Ja känner mej som en helt ny människa. Är bara en sak som fattas nu, och de kommer kanske ske ikväll, ja tror de kommer bli så mycke bättre. De är Per helt säker på med.
Ja får ta tag i de senare då vi kommit in i vardagen och Nellie mår bra.
Ja tror hela vår familj kommer må bättre just nu iaf, sen kanske inte ja mår bra inuti mej men de skiter ja i just nu.!!


Knäppte första bilden då Nellie ler häromdagen <3


Älskar dej!

Vet inte hur ja skulle klara mej utan dej.
Samtidigt som ja känner att ja vill ha din hjälp, vill ja ändå klara mej själv.
Ja vet iaf att du finns där till 100% och de gör de hela så mycke lättare för mej.
Ja blir genast starkare som person bara genom den tanken <3
Vi ska klara de här tillsammans, de är jätte jobbigt till och från men ja vill ju inget annat än vara tillsammans me dej hela tiden. (och Nellie förstås)
De kommer säkert fortsätta vara jobbigt ett tag framöver men vi måste ha tålamod med varandra. (kanske mest du me mej och mitt dåliga humör)  men ja ska verkligen försöka inte va så jävla trött och sur jämt, men de e inte alltid så lätt!

Hur som helst,

Jag älskar dej Per

Förklaring

Har pratat me dom på barnmottagningen nu och fått förklarat varför Nellie har så ont i magen och skriker som hon gör.
Idag har hon skrikit så mycke att hon tappat andan massa gånger. De är jätte obehagligt :S

Eftersom vi inte får tag på nutramigen LGG så har vi gått tillbaka till de gamla nu, och de får hon ju förstoppning av. Så då har vi köpt laktulos som vi ska ge en gång om dagen som ska göra henne lösare i magen. De e bara de att laktulosen gör att hon får jätte mycke gaser ochde kan man som så liten få jätte ont av tydligen. Så hur vi än gör så blir de inte bra.

Vi fick ett nr till dom i stockholm som tar hen nutramigen LGG till Sverige och frågade dom om dom säkert får hem de den 19 som alla apotek säger. Och de skulle dom få.
Henne som vi pratade me gick o kollade runt lite och hittade en burk sånt som hon ska skicka till oss nu idag. Så vi kanske har den här morgon eller iaf senast fredag. Så då har vi ju förhoppnigsvis de så vi klarar oss tills dess att de kommer fler till apoteket i stan. Hon som vi pratade me där va väldigt snäll och förklarade varför de hade tagit slut.
Eftersom de är mycke vanligare att läkare rekommenderar ut de där specialersättningen nu till nästan alla me kolik så har de tagit slut.. pga att läkarna inte säger till dom att de går åt mer sånt. Ens dagen sålde dom kanske typ 100 st i sverige och sen dagen efter 1000 st pga att de blivit mer vanligt att men ger sina barn de. Då är de ju inte konstigt att de tar slut om inte läkare eller nån över huvud taget säger till att de kommer gå åt mer sånt nu.
Så jävla typiskt läkare.

Per kom hem efter lunch idag för ja klarade inte av mer. Ja bara tjöt och va helt slut, samtidigt ville ja verkligen inte att han skulle komma hem, ja vill ju klara detta själv. Men han ville komma hem, förstår ju att de måste va jobbigt för honom och stå på jobbet och veta hur jobbigt de e varje dag här hemma me.
Han skulle väl kanske va hemma resten av veckan men ja ska försöka få honom att jobba i morron igen. Ja tror ja klarar de, ja måste klara de.!!!!

(tror de meste skulle bli mycke mycke lättare bara ja fick röka) faktiskt!!!

Ingen förbättring direkt.

Denna natt har varit som alla andra nätter :S, när ska de sluta???

Har börjat me ytterligare ett par nya droppar ny ju, dom har nog inte börjat verka än riktigt, Började me dom igår. Så nu har vi 5 olika sorters grejer vi ska stoppa i henne en eller flera gånger per dag.
Visst de e väl okej bara de hjälper, men de tror ja inte på förrän ja ser de.
Inget annat har ju hjälpt hittills mer än de nutramigenet som inte går att få tag på..

Idag har ja tvättning på listan, har knappt inga bodys att ta på Nellie nu så ja måste verkligen tvätta. hon kräks så mycke och sen kommer kisset utanför ibland och ibland bajset. De går åt ett par bodys per dag ibland kan ja säga.

Och förstår ni? Ja sitter och äter en macka i lugn och ro nu, vet inte när ja kunde göra de senast.. men nu gör ja de, och ja njuter =)

Härligt väder e de idag me =) Ska lätt bli en promenad me vagnen sen <3


De konstigt, vaknar ja inte tidigt av Nellie så vaknar ja tidigt av andra orsaker. När ska ja få sova ut???


Ingen ork

Idag har de varit en väldigt väldigt jobbig dag. Nellie har skrikit ca 85 % av dagen..
Ja har ingen ork alls idag. Ja e helt slut.. mitt humör började tryta idag me och ja blev otrevlig mot min omgivning som vanligt. Men ja tog mej i kragen och skärpte till mej och försökte va på bra humör iaf.

Kändes som att ja gick in i väggen eller nåt just då. Ja ville bara bort härifrån. Och när ja väl kom bort så ville ja inte annat än tillbaka igen pga att ja saknade dom så mycke. Helt sjukt!
När de är som värst känner ja men väldigt ensam, ja vet att ja inte är ensam, ja får hjälp och stöd av alla i mon omgivning.
Efter att ha både läst och pratat me folk som är i samma sits som ja så vet ja att ja inte e dum i huvudet. Många reagerar som ja gör. De verkar normalt i dessa lägen. De är skönt att höra att man inte är ensam, samtidigt som de inte är spciellt skönt och höra att de är flera som har de lika jobbigt som Nellie, om inte ännu värre t.o.m.
Usch usch! Blir helt tårögd bara ja tänker på de. Tycker så fruktansvärt synd om henne.
(hon undrar väl säkert varför hon kommit till världen, om hon ska må såhär dåligt)
Eller så kanske hon inte tänker nu men man börjar ju fundera..

Ska ta min dotter nu och mysa ner mej riktigt ordentligt i soffan <3

Man smälter

Sitter och pratar och "leker" me Nellie nu medans hon sitter i sin babysitter =)
Nu sista tiden har hon ätnligen börjat se saker runt omkring och hon fokuserar mer på en annan när man pratar. Sen ler hon tillbaka nu när man skojar me henne och hälsar god morgon på morgonen. Men smälter av de lilla leendet hon ger ifrån sej<3
De e inte nåt jätte stort leende än men de lilla hon gör duger gott och väl till mej för att ja ska bli på bra humör ;D

Nellis mage har varit sissodär inatt igen, hon har gnällt och haft magknip i stort sett hela natten. Tror knappt inte hon ahr sovit nånting. Hon har nog sovit innan de första nattmålet som va klockan två ca. Efter de har hon (och jag) varit vakna... Ja är precis slut idag, vet inte va ja ska göra.
Nu är hon ju på bra humör igen men man vet ju aldrig när de onda kommer tillbaka igen liksom. De är jätte jobbigt att va själv då. Vet att de är hur många som helst förutom jag som har de såhär så ja ska inte gnälla men de börjar bli sjukt jobbigt.

Ja hinner inte äta som ja vill vilket leder till att ja blir jätte trött och sur och jätte yr i huvudet.

När ska detta sluta???

Promenad me vagnen

Ska snart bege oss ut på promenad me vagnen =) De är så otroligt härligt ute, <3 Ler hela tiden när man kollar ut. Nu är våren här!!

Per ligger i soffan me Nellie i famnen, ja har så ont i nacken så nu när han kom hem la han sej me henne ett tag.
Vi väntar me späning på lite bajs =) haha!! Att man kan bli så glad för lite bajs, de e helt sjukt men så är de just nu iaf. När hon blir äldre sen kanske man inte ser fram emot de lika mycke som vi gör just nu.

Idag har Nellie träffat sin syssling igen, tog massa söta kort på dom tillsammans. Dom är nästan lika stora ändå =) hihi så mysigt så.
Tycker de e sjukt skoj att den kusinen ja har mest kontakt me och jag har fått barn samtidigt typ, okej, en dags skillnad då!

Nu ska ja ta me mej Baileys upp i soffan och mysa lite me honom sen ska ja ta me en MAGNUM GLASS :P

Solen skiner =)

Även att morgonen har varit väldigt väldigt gnällig, då Nellie nästan gnällt sen klockan 6 i morse så är ja ändå på ganska bra humör måste ja säga. De räcker me att titta ut så blir man på strålande humör =)
Ska snart bege mej iväg och handla och lite sen väntar ja på att Emma ska komma hit. Hon´skulle komma när hon hade vaknat, men de e inte så lätt för oss och veta när de blir.
Och nu när nellie blivit på lite bättre humör e de bäst att passa på att åka iväg lite.

Ska ringa t becca och kolla va dom gör nu =)
Hej hej

Gasig mage

Nellie har blivit ännu mer "gasig" än va hon varit innan.. och nu skriker hon i ordentligt varje gång hon ska fisa me. T.o.m de verkar va jobbigt för henne nu stackarn.
Vi ska ge de några dagar nu och se hur de går me den gamla ersättningen. Har för mej om att hon ahde lite ont i magen först me specialersättningen me.
De kan ju ta ett tag för magen att ställa om sej me.
Annars ska vi ringa till Barnavdelningen igen och se va vi kan göra.
Tycker så sjukt synd om henne, man känner sej hela maktlös och värdelös.

Dagen har annars varit bra, vi har fått upp spegeln i stora badrummet. Den blev sjukt stor men de blev bra me =) Ja e nöjd.
Sen har vi fått dit lådorna till skåpen i badrummen me i helgen. De rör på sej ;) mm

Min nacke är så dålig nu att ja knappt inte kan titta åt sidan. :S hoppas inte de e såhär eller sämre i morron, då vet ja inte hur vi ska klara de alltså.
Ja har aldrig haft ont i nacken annars, varför nu då? Nu när ja inte kan ha ont utan ja måste kunna bära runt på mitt barn.
Ja ska smörja in mej me voltaren morgon och kväll nu och se om de blir bättre..

Ska koppla in boxern i sovrummet nu sen ska vi sova
God natt!

Orolig och nervös

Sen ja gav Nellie mat kl halv sen har hon haft magknip till och från hela tiden typ. Och nu innan hon skulle ha mat igen kl halv nio gallskrek hon verkligen, visst, de skulle ju kunna va så att hon va jätte hungrig men de tror ja inte. De brukar gå längre tid än tre timmar så så hungrig kan hon inte ha varit att hon skrek så mycke som hon gjorde.
Ja hoppas verkligen inte att hon ska få ont igen nu, hoppas laktulosen hjälper, usch, ja e jätte nervös för att hon ska få ont igen. Ja skulle känna mej som en väldigt dålig mamma just då tror ja. Som utsätter henne för de här igen. men va ska ja göra liksom. De går ju inte få tag på de där specialnutramigenet. usch usch usch..

Per sover än, han va upp jätte länge inatt så ja ska låta honom sova läänge idag. Klockan va nog runt fem när han somande tror ja.

Idag ska vi fixa lite här hemma. Får ta de som de kommer då vi inte alls vet hur Nellie kommer reagera på maten och de. Men vi har ju hela dagen och kvällen på oss så lite ska vi väl hinna me tycker ja =)

älskar er!!

Ni är mitt allt <3

Sitter och lyssnar på massa fin musik, ja blir helt varm i hjärtat när ja börjar tänka efter om hur bra jag har de!! ;)


Ont i magen

Nu har vi börjat me den gamla ersättningen igen, de andra e slut.. får väl se hur de går. Vi har ju gett henne 1.5 ml laktulos också. Har kollat runt på nätet om hur barn kan reagera på de. Ca 50/50 på on dom får ont i magen eller inte. Och me vår otur så lär de väl bli så att hon får ännu mer ont stackarn. Ja vågar inte ens hoppas längre. De mesta som har me mage och bajs och göra går emot oss kan man säga.
De verkar inte ha gjort jätte bra verkan heller än iaf. Va lite mer än 3 timmar hon fick de och hon har fortfarande inte bajsat.. hoppas de sätter igång snart nu bara.
Nu ska ja snart duscha, ska kolla igenom min garderob och se om ja hittar nåt kul att ha på sej =) De finns inte mycke roligt just nu, har gått ner lite i vikt men inte så mycke som ja vill. Så nu ligger ja mittemellan mina vanliga kläder och mammakläder. =S

Ska bara vänta på att lillan ska ha mat nu så ja kan hjälpa Per att göra den, sen ska ja bli fräsch igen ;)

sällskapssjuk

Sitter just nu uppe me en väldigt pigg och sällskapssjuk Nellie, väntar på att klockan ska bli lite efter sex då hon kanske börjar bli hungrig igen. Hoppas verkligen hon blir trött då så ja får sova lite till iaf.
Visst, så länge hon är på bra humör gör de mej inget om hon är vaken och joddlar lite.
Just nu sitter hon och tuttar på nappen.
Ska strax gå in och byta blöja och lite innan de e matdags =)

Har sovit väldigt väldigt bra än så länge iaf =) De e skönt de.. men de e ju för att Per har haft henne här ute i vardagsrummet i stort sett hela natten under tiden han har spelat. Ja har verkligen kunnat koppla av och sovit jätte hårt då pga av att ja slipper ligga på helspänn ifall ja hör henne.

Jaha, va snällt, nu ligger hon och sover i babaysittern.. typiskt. De är ju inte direkt lönt för mej att lägga mej nu, för ja kommer ju bli väckt inom kort iaf. Snäll dam de där. =) haha. går ja upp för hennes skull då hon är jätte pigg och sällskapssjuk sen nästan efter bara 10 minuter, en kvart snarkar hon i babaysittern. haha!

Firande

Nu har precis Ingo, Millan och Milla åkt härifrån. Vi har ätit tårta och firat Per, han fick sin efterlängtade rakapparat =) Så nu borde vi inte behöva se Per väldigt skäggig mer ;)
Har varit en mycke trevlig kväll. Lite konstigt att va hemma en fredag kväll bara. De händer inte ofta att vi är hemma en fredag kväll. Brukar fika och umgås me vänner då ju. Men de va faktiskt skönt att va hemma me och slippa klä på och av Nellie.
Nu ska ja träffa Becca en sväng. eftersom vi inte setts nu ikväll så måste ja träffa henne en sväng nu iaf =) Per ska ju ändå spela och Nellie sova så då kan ja passa på att njuta av att va lite själv iaf =)
Vill inte va själv för länge men ett tag iaf. <3

Älskar mitt liv!! Även att de kan kännas väldigt väldigt tungt ibland

Härligt me fredag!

Tycker veckorna bara springer iväg nu för tiden =) Ja hinner inte me känner ja. Trodde att de va torsdag idag, men inte då, visst, de e redan fredag.
Ska snart bege mej utåt, ska ringa till Frun på ekvägen och kolla läget tänkte ja, sen ska Nellie och ja bege oss ner till stan o kolla lite. Ska handla mat till kvällen me, Per fick välja mat idag och de va inte svårt att lista ut va de blev =) hihi, du är lite förutsägbar älskling ;)

Nellie sitter bredvid mej i sin babysitter och strular me nappen. Ja ger henne den och hon spottar ut den. Då börjar hon tutta på sina händer helt frenetiskt istället. Så då ger ja henne nappen igen och hon spottar ut. Så har vi hållt på hela morgonen nu =)

NEhe, dags att dra på NEllie kläderna så vi kan bege oss!

Ha en trevlig fredag!

Det är din dag idag <3

Idag fyller min älskade älskling och pappan till mitt barn 25 år! =) GRATTIS älskling <3
25 år, helt sjukt, shit va tiden har gått fort alltså. Snart är de ja som står där och fyller 25 me.
Per och ja låg och pratade igår om att när ja fyller 25 har han och ja varit tillsammans i 6 år, de har fått fort om nåt. Och nu när Nellie finns kommer väl säkerligen tiden bara springa iväg.
6 underbart roliga år tillsammans, bara han och jag. Och tillsammans me våra familjer och underbara vänner! =)
Vi har gjort så sjukt mycke roliga saker sista åren, åh, ja blir helt tårägd när ja sitter och tänker tillbaka på allt som hänt.
Tänk att de är 5 år sen Henke, Becca , Jag, och Alex åkte ner till Karlskrona till Per då han gjorde lumpen och överraskade honom <3 De kändes i och för sej som att de va mycke längre sen men ändå inte på nåt sätt.
Konstigt, konstigt.

Nu ska ja bädda i ordning i Pers säng så Nellie kan få ligga där me mej och sova lite till =) Hoppas hon också kan tänka sej att slumra till lite till <3

Bvc besök

Idag stor BVC besök på listan som skulle göras. De gick bra, Nellie har gått upp nästan ett halv kilo sen sist. Sen eftersom hon precis hade ätit fick vi dra bort de hon hade ätit så de sjönk lite. De är väl ersättningen som gör att hon stiger i vikt nåt så kopiöst. Men ändå ligger hon väldigt mycke under mot va hon egentligen ska väga för sin ålder. Men Helen sa att hon säkert alltid kommer ligga under strecket, hon kommer nog alltid va lite smal. Sen eftersom hon är för tidigt född så har de säkert me saken och göra också. Men de va ingen fara eftersom hon verkligen går upp ganska mycke o vikt nu =)

Har varit på fika och ätit frukost hos Becca och Eric. De va trevligt. Hann inte va där så länge men de va trevligt iaf =) Sen har ja shoppat lite kläder idag me. Till Nellie och Eric,  hihi, dom kommer bli såå söta <3

Nappen vi har fixat till Nellie verkar funka bättre än dom andra så de e skönt. Hon "tuttar" lite längre nu iaf innan hon spottar ut nappen.

Funderar på att gå ut och gå en sväng i den härliga vädret för att fördriva tiden lite tills Per kommer hem. Ja är så sjukt hungrig, vilket kanske inte är så konstigt me tanke på hur ja betedde mej igår.
Ja får skylla mej själv helt enkelt. Ja vet inte va de tar till mej ibland.
Men ja hoppas de kommer en förklaring på de snart. Kanske e mensen på gång eller bara hormonerna på väg ut kroppen. Usch, ja står inte ens ut me mej själv ibland. Hur ska då mina nära o kära göra de??

Fin tröja

Idag har de varit en trevlig dag, till och från i alla fall, mellan allt barnskrik. Förstår inte varför hon har så ont i magen nu igen för. Inget är ju ändrat än liksom.
Kan väl säkert ha me mitt humör och göra, va vet ja...

Idag har ja varit och fikat me Therese och Becca och Eric på förmiddagen. De va mycke trevlig tycker ja. Då passade NEllie på att va snäll och sova lite.
Sen direkt när vi kom hem började hon skrika igen, men de varade kanske bara en timma den gången då hon äntligen lyckades att bajsa.
Efter de va hon på ganska bra humör igen, då kom Therese hit me sin mamma en stund. Hon hade stickat en jätte jätte fin tröja till Nellie. Den kommer hon bli jätte söt i. =)
Har varit och handlat lite me, sen varit hos mormor och morfar en sväng, blev mest bara att äta där då hon började skirka direkt igen. =/ Då satte vi oss i bilen och tog en tur, då blev hon lugn igen, men nu direkt när vi kom hem satte skriket igång igen.
Ja har börjat vänja mej vid barnskrik. Ja hör de hela dagarna.
Får hoppas att ja inte blir för van så ja inte hör de längre, då får stackars Nellie ligga och skrika själv hela nätterna!!!

Ger upp

Ja bryr mej inte längre ärligt talat. Jag ger upp nu.
Eller bryr mej ska ja inte säga att ja inte gör för de gör ja ju tydligen eftersom ja reagerar som ja gör.
Men nu ska ja verkligen försöka att inte göra de längre. De tar sån energi..
Tar tillräckligt me energi att hålla sej vaken i stort sett hela nätterna och va trött hela tiden och ta hand om Nellie. Orkar inte slösa mer energi på att gå och va arg och ledsen för att ja inte får tillräckligt me hjälp som ja kanske tycker att ja borde få.
Alla andra får ju de, därför reagerar ja nog ännu värre än va ja hade gjort annars.
De är bara onödigt att ens bry sej, ja tror ja blir piggare och gladare av att försöka att inte lägga så mycke energi på så mycke annat än att ta hand om sånt som behöver de och visar tacksamhet.
......
Har precis kommit in ifrån en skön promenad. Kände att ja behövde de. Nellie me om inte annat eftersom hon har varit vaken lite länge som jag idag. Huvudsaken för mej är att hon får sova lite iaf. Ja klarar mej alltid.

Inatt har vi varit vakna sen halv fyra typ, igår natt va de sen klockan fem.  De verkar som att de blir tidigare och tidigare för var dag. =/ Tror hon har haft ont i magen inatt pga att hon behöver bajsa, men de har inte gått så bra. Stackars liten <3

Har så sjukt ont i min nacke, vet inte vart ja ska ta vägen. Förstår verkligen folk som har ont i nacke och rygg nu att de är väldigt jobbigt. Ja har aldrig haft problem me de innan men nu senaste veckan har de varit hemskt. De hjälper inte när vi smörjer in heller.
De är väl säkert att ja är ovan och bära hela tiden. Och senaste tiden har de ju typ inte varit annat än bärande typ. Sen bära bilbarnsstol och skötväska hela tiden är ja ju heller inte van vod så ja antar att de har me de och göra. De går säkert över bara ja blir lite mer van helt enkelt.

Ska lägga mej i soffan tillsammans me Nellie nu och hoppas på att ja får slumra till en stund. Fem minuter skulle t.o.m. göra mej glad =)

Slut...

Nellies ersättning hon har nu verkar va skitsvårt att få tag på. De är en beställnignsvara men iaf. Vi har kollat efter de på alla apotek i hela Sverige och ingen har de. Och de är leveransproblem för alla så de går inte att få tag på! Va ska vi göra nu då?
Måste ringa till BARN igen och fråga va vi ska göra. Vi har fått ett preliminärt datum då apoteket kan beställa och de är den 19 april, men de kan ju lika gärna ändras igen liksom. Vet inte riktigt va vi ska göra nu.
Ja klarar inte av att se henne ha så ont i magen igen... stackars liten, tycker de är för jävligt rent ut sagt att hon ska behöva ha ont i magen bara för att vissa inte kan leverera de.

Ikväll hoppas ja på att Nellie håller sej lugn så vi kanske kan få nåt gjort. Sen vill ja gärna gå ut o gå en sväng i de härliga vädret. De har inte varit nåt kul väder innan idag men nu tittar solen fram och då är de bäst att passa på! ;)

aaoouu

Så låter Nellie just nu när hon ligger i sin myspöl på golvet och tittar på rachel ray =) hihi
Dagen började inte särskillt bra, men de e bra nu. Nellie vaknade och gallskrek och va jätte hungrig och trodde att bara hon skrek i ordentligt så skulle maten vara precis framför henne direkt.
De är väldigt jobbigt att direkt när hon vaknar är hon jätte hungrig,
Ja längtar tills de slutar kan ja säga för ja stressar ihjäl mej på morgonen när de är så.
Idag är de mycke som står på schemat.
Vi ska ringa till Barnavdelningen och boka tid, Framkalla foton, träff me föräldragruppen och massa mer roligt =)

Inatt har ja tagit alla passen, Per har blivit väckt en gång cch hjälpt mej och rapa henne. Ja är så dålig på de så de får han nästan alltid göra, men en gång tycker inte ja speciellt mycke, inte me tanke på att ja varit uppe sen klocken fem. Lätt att ja ska vila idag säger ja bara. Hoppas bara Nellie är på samma nivå som jag. =)

Ska äta upp min macka nu sen ska ja dra iväg!!!

Nellie Gnellig

Ja de har hon varit idag. Hon brukar ha nån sån dag varje vecka då hon bara är allmänt gnällig. De är jobbigt, man kan inte lägga ner henne nånting. Hon bara gnäller. Hon vill ha nappen, hon vill inte ha nappen. Så har de hållt på hela dagen och de verkar som att de kommer fortsätta så me tyvärr..
Men ja ska inte klaga, de kan va så mycke värre än va de är. Hon vill ju bara va nära liksom, och de är ja glad för. De kunde ju varit värre, de kunde ju varit så att hon inte ville va hos mej me liksom, och då hade ja vait ledsen.

Har precis ätit mat nu, krov o gryta blev de.. asgott!!!

Har gjort en extra gryta till mamma och pappa och dom me så dom ska prova de. Man tror inte att de är så gott men de är verkligen skit gott!!!

Per och Nellie ligger i soffan nu, hoppas dom slummrar till lite, De kan nog va skönt för dom båda tror ja.

Ikväll vet ja inte va som händer än, kanske blir en tur till Ekvägen, men de beror helt på fröken Nellies humör. Orkar inte bege oss ut nånstans om hon fortsätter va så gnällig som hon varit hela dagen.

Nu är långledigheten snart slut, fan så tråkigt!!

Tårar i ögonen

Usch och fy, sitter i soffan me Nellie i min famn. Sitter bara och tittar på hur underbart fin hon är och hur lycklig jag är just nu.
Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck, ja trot eller ej.
Lyssnade nyss på låten "För Dig" den är ås underbart fin. De är så konstigt tycker ja, den låten har ja kopplat till mej och Per innan, och nu kan ja koppla den på ett helt annat sätt till Nellie.
Den kärleken kan ja inte förklara. De är helt sjukt! Hoppas verkligen alla får uppleva den kärleken nån gång <3

Ja älskar min underbara familj!!!


 

Nya nappar

Har köpt nya nappar idag till Nellie, hon styr så mycke me dom andra så då tänkte vi prova om de gick bättre me några andra. Men ja tycker inte de verkar som att de e nån större skillnad direkt. Men vi ska testa dom här ett tag iaf så får vi se.

Lillfisen har varit lite gnällig nu ikväll, vilket fick sin förklaring när vi kom hem. Hon bajsade.. hon har nog lite ont i magen än då iaf eftersom hon varit gnällig.
Men ja klagar inte! De har varit mycke mycke värre än va de va idag.

Nu ligger hon i sin babysitter och försöker "tutta" på nappen, min älskade prinsessa.<3
Hon har ju varit hos sin prins nu ikväll ;) hih

I morron hoppas ja på en vila, men vi får väl se, de kanske blir som idag.

E jätte fin i håret idag me, Emma va snäll och kom hit och flätade håret på mej =) Så idag känner ja mej jätte fin i håret.. de piggar upp lite när man känner sej lite fräsch!

Ska snart ta me mej fru Krantz Carlsson på en tur, kanske blir en sväng till Södra Vi och hälsa på tjejerna som är där. Risken finns att de inte blir av, ja är trött =/

Ovanligt

De är väl inget ovanligt nu för tiden att mitt humör är dåligt =/ tycker väl kanske att de är lite förståligt att ja reagerar som ja gör men ja vill inte va så sur så länge som ja är. Ja kan va sur hur länge som helst..
men anledningen till att ja e sur nu har sin orsak som sagt.

Funderar på att gå och lägga mej en stund. Men samtidigt så vill ja inte de. Blir så sur på allt och då ska ja trotsa memot allt och strunta i allt alla säger. Varför är de så? Varför är ja såhär? Ja börjar allvarligt talat bli orolg för mej själv. Ja är ju så medveten om, hur ja är också, de gör de ännu värre tycker ja..Förlåt förlåt förlåt!!!!!

Babysitter

Kan väl just nu säga att ja verkligen älskar Nellies babysitter <3 Vi har haft me de vart vi än har varit idag och hon har velat sitta i den i stort sett hela tiden =)
Nu ikväll va vi hos Henke och Becca och Eric och kollade på körslaget. Nellie låg och sov i den under hela programmet. Är skönt att de finns nåt ställe hon trivs iaf förutom i famnen.

De har varit en bra dag idag tycker ja. Vi har varit på bra humör allihopa <3 De är alltid lika härligt.
Dock har de inte blivit nån promenad idag. De är lite störigt faktiskt.. men hoppas vädret är bra i morron me så kan vi gå dubbelt upp då istället =)

Nu ska ja snart plocka upp fru Krantz Carlsson för en liten tur =)


Beck

Sitter hemma me Per, Nellie och syster och kollar på nya Beckfilmen. Den är sjukt bra än så länge iaf. =)
Har precis kommit hem från mor och far, har ätit påskmat nu. De va trevligt. Morfar och hans flamma va där. Och sen mammas bror Göran och Gunilla =)
Nellie höll sej lugn i stort sett hela tiden. Vi hade me hennes babysitter, hon älskar att sitta i den. =) Så den är väldigt smidig att ha me sej när man ska iväg och va borta lite längre.
Funderar på om vi ska ta me den till Henke och Becca när vi åker dit. Då behöver man inte ha henne i knäl hela tiden liksom. De är jobbigt de me ibland faktiskt =)

Ska bädda i ordning på golvet nu och kolla på filmen igen.

Ha en bra påsk!

Glad Påsk

SItter upp me tösen nu igen. Hon är inte direkt trött kan man säga. Men de gör mej inget, hon mår ju bra liksom, de är ju abra att hon är pigg och de ska man ju inte klaga över tycker inte jag.
De kunde ju varit så att hon hade skrikit av magont och då hade ja ju behövt gå upp me ju.
Ska strax göra mat till henne <3

Idag ska vi äta påskmat hos mamma och pappa. Ja är väl inte direkt jätte förtjust i sånm mat men ja ska få specialmat så de ska nog bli bra för mej me :P

Sen ikväll blir de nog körslaget hoppas ja?

Vill bara skriva en sak om hur otroligt glad ja är nu för din skull. De syns på dej hur glad och hur bra du mår just nu och de glädjer mej nåt så in i bomben. <3 Du sprider glädje omkring dej, vi har skrattat så mycke tillsammans nu sista tiden och de gör mej så glad. Sitter nästan och skrattar för mej själv här när ja skriver. Ja har iaf ett stort leende på läpparna kan ja lova!
:D

Piggelin!

Sitter uppe me min kära dotter i vardagsrummet nu, hons itter och joddlar i sin babysitter.
Man kan inte påstå att hon är direkt trött de lilla livet. Vilket ja förstår då hon har sovit i stort sett hela dagen idag.
Tyspiskt..
De är inte så att hon skriker utan hon är bara väldigt pigg, och ja känner inte att vi behöver ligga i sovrummet då, då hon kan väcka Per.
Kan inte riktigt ge henne mat heller då hon bara åt för ca 2 timmar sen...
Får se va vi ska hitta på hon och jag <3

Röksugen=dåligt humör!

Idag har de varit en både bra och dålig dag. Nellies humör har varit på topp i stort sett hela dagen. Hon haft lite magknip lite då och då men de är inte alls så mycke som de brukar vara så de e skönt.
Däremot har mitt humör blivit lite sådär nu för tiden. Ja är SJUKT röksugen. De är fan inte lätt nu när de börjar bli bra väder och solen skiner..
Ja är nästan helt 100 på att till sommaren söker jag igen. Sen ska ja försöka sluta igen efter sommaren har ja tänkt. Vi får se hur de blir.
Ja ska försöka hålla mej från skiten lite till men de är fan inte lätt alltså!
JAG VILL RÖKA samtidigt som ja INTE VILL!
Fan fan fan!

Mjauuu

Så låter de just nu, min älskade lilla Baileys är väldigt gosig idag. Han har t.o.m suttit i husses knä när han satt på toa nu. Då är man väldigt gosig kan ja säga. De hade aldrig ja gjort =) haha
Ska lägga mej på golvet tillsammans me honom nu tänkte ja. Sen ska ja börja me maten. Per är hemma redan nu, de är väldigt skönt. Blev jätte glad när ja hörde att han satte nyckeln i låset och kom hem. De underlättar väldigt mycke för mej. Ja ska lägga mej en stund sen, och sen ska Per också läga sej en stund.
Ikväll är de Sveriges värsta bilförare på tvn. Den måste ses =) Dom blonda tjejerna där i är ju inte kloka direkt. Man skäms ju när man ser hur dom håller på!!!

Nu är det lång helg och de är hur underbart som helst!

I morron ska ja hjälpa min älskad mamma att rulla köttbullar. Vi ska äta påskmat där på lördag. Morfar och inger kommer dit me, den ska bli mysigt. Hoppas vi ska leta påskägg me =) Tänk, de blir ja aldrig tillräkligt gammal för, ja ska ha mitt påskägg varje påsk! Och ja vill gärna leta efter de också :D haha

Helvetes natt

Ja har varit uppe hela natten inatt och då menar ja verkligen hela natten.
Min stackars lilla älskling har haft så ont i magen att hon har tappat andan när hon har skrikit.. ja har mått så dåligt me tanke på att inget ja har gjort har hjälpt. Tycker så synd om henne att de skär i mitt hjärta =/
Messmöret vi skulle testa va ju bara skit, hon har ju fortfarande inte bajsat.

Har pratat me dom på BVC och BARNavdelningen idag så vi ska testat ännu en ny ersätttning innan vi ska åka ner till dom på barn. Hoppas de hjälper nu, ja orkar snart inte mer.
Kul att den ersättningen är ännu dyrare nu me, visst de skiter ja i, de är värt varande krona bara min bebis mår bra, men de hade varit bra att få de på recept liksom.
Den ersättningen är beställningsvara me, kul??!! inte! Bra när de år påsk nu också, vi har lyckats få tag på två burkar men de vet ja itne hur långt de räcker, risken är ju att dom inte får hem förrän i slutet på nästa vecka nu eftersom de e långledigt.
Vi får se hur vi gör.

Nu ska ja pussa på min bebis och ge henne mat <3

RSS 2.0