är inte pigg idag..

idag mår ja inte bra! Tackar Per för att han kom hem idag <3 hade inte gått annars.
Ja har sovit hela natten plus att ja sovit hela dagen, vaknade nu typ.
Och ja går och lägger mej igen!

Hej!

Göteborgsresan!

Nu är vi hemma och tillbaka i vardagen igen efter en mycket lyckad resa till Göteborg =)
De har varit jätte bra och Nellie har skött sej kanon. Lite magknip till och från ibland men dom har gått över ganska snabbt ändå.
V har varit på liseberg och haft de jätte kul. Hann visserligen inte åka direkt jätte mycke eftersom vi har Nellie med oss men de va kul iaf =) Nellie tyckte bäst om att åka spårvagnen och sen va i bärselen och kolla när folk åkte flummride =) Sen spv hon i stort sett resten. Hon va vaken med Zäta på kvälen i lördags förstås då sandra va snäll och hade Nellie så Per och jag kunde åka Balder tillsammans <3

Blev lite synd om Lilla Casper me som fick åka till östra barnsjukhuset, men de löste sej till slut tack och lov.
Hann itne va speciellt mycke med Hasse och hans familj men vi får hoppas de blir fler gånger och att vi hinner umgås mer då =)

Idag är Nellie på strålande humör.
Hon har prickar runt munnen som stör mej väldigt.. förstår inte va de är. trodde först de va efter vällingen (att hon inte tål den) Men när ja slutade me de så va fortfarande prickarna kvar. Ringde till Helen på BVC och hon sa att de kunde bero på moroten, eller att hon dreglar så förbannat. VI får se, ska sluta me morot nu och hoppa spå att de blir bättre iaf =)

Nu kom Sandra hit, vi ska snart bege oss ner till Ekvägen och hälsa på våra älskade vänner <3

Sover!

Nellie verkar bli lika trött av Göteborgsluften som Ölandsluften. Hon bara sover och sover.. Håller hon på och bli sjuk eller? Såhär mycket sover hon aldrig!
Kan tyckas att de bara är skönt så man får lite tid för sej själv. Men ja har verkligen inget att göra!! Hon har sovit typ hela dagen nu...
Men de går ju bra annars. Dom gångerna hon är vaken är hon glad iaf =)

De va väl de hela för nu!

Ensamt men ändå skönt

Nu är Nellie och jag själva, Per har åkt på mässan sen ett par timmar tillbaka. De funkar bra tycker ja. Just nu sover hon i vagnen och jag passar på att sitta vid datorn en sväng i förtältet =)
Nellie somnade till slut igår efter mycket om och men. Förstår inte va felet var riktigt. Vi har aldrig haft problem med att söva henne. Stackarn! Vi får se om problemet blir desamma ikväll. Hon vaknade och skrek inatt klockan fem med men då bar Per över henne till oss och sen somnade hon gott igen till strax efter sju.
De va så mysigt att ligga i sängen och sova hela familjen <3

Idag kommer Sandra och Stefan me. LÄNGTAR!! Ska bli såå kul. Visserligen blir de väl inte mycket till att umgås ikväll då alla (speciellt Stefan) Är trötta. MEn i morron ska vi ha kul. Då kommer Hasse och hans familj me och då blir de fullt ös på Liserberg. De ska tråkigt nog regna men de får vi ju bara strunta i eftersom de redan är betalatoch så. Vi har fixat regn ponschos? och så så vi ska nog klara oss. Får se va Nellie stumpan tycker om regnet me. Är inte de alls populärt får ju en av oss åka hem me henne. Och sen får den personen va kvar på lördag helt enkelt.
De ska nog gå bra. De gick ju väldigt bra på Ölands Djurpark iaf, så vi får hålla tummarna att de går lika bra denna gången =)

Ska kika runt på alla bloggar nu medans tiden finns!

Hoppas de e bra med er alla? Och att vädret är bra, här skiner solen iaf (än så länge) :D

Göteborg =)

Nu är vi framme i Göteborg och förtält och allt är klart =)
De tog sin lilla tid hit kan man säga. Med massa blåst och ösregn. Tyckte synd om Per ibland när han körde för man såg verkligen inte ett skit ut! Men de gick ju bra till slut iaf.
Nellie har sovit nästan hela resan förutom mitt i allt då hon fick världens psykbryt! Hon skrek ock skrek och skrek! De är inte lätt då en annan inte vill annat än fram liksom.
Kvällen har väl inte heller varit jätte bra. Hon har varit jätte gnällig hela tiden förutom när hon fick följa me och handla i bärselen.
Nu ligger hon i sängen och ska sova. Hoppas hon sover gott även att de blåser storm ute. Min lilla älskling! =)
Dricker en cider gör ja me. Kan tänka sej? De är väldigt ovanlgit för att va jag vill ja lova.
Nu ska ja snart gå ut och röka en godnatt cigg med min älskling!
Kommer sakna ihjäl mej av honom i morron då han ska va borta hela dagen, =/ Han ska på mässa med sitt jobb.
Hoppas Nellies humör är bättre i morron, annars vet ja inte vad ja tar vägen!

Godnatt

Ökning av mat igen

Måste börja öka maten igen till Nellie, har gått nere lite på kvällskanten då de blir så dumt me alla tider, plus att hon kräks massa. Hon kräks även att vi bara ger 130 ml varje gång. Och hon kräks massa när hon får 150. Hur ska vi göra liksom? De är väldigt jobbigt när hon bara kräks och kräks men samtidigt så håller hon sej ju inte mätt alls. Idag vaknade hona innan halv sju och va hungrig. Och de är ovanligt för att va hon kan ja säga.
Per stackarn gick upp halv sex idag för att Baileys skrapade som fan på dörren. Förstår inte varför dom börjat göra de så mycke nu. De är väldigt störande att bli väckt varje natt av skrapande på dörren!! Ja blir totalt vansinnig kan ja lova!
Idag/nu snart hoppas ja på att Nellie vill sova igen, ska försöka se om hon kan somna på mej så ja kan passa på att försöka sova lite med då. Ja är jätte trött idag..
Ska iväg till Djursdala idag me, de känner ja verkligen inte för då ja har HUNDRA saker att stå i tills vi ska åka i morron bitti. De kunde inte varit en sämre dag än idag...!!! Men eftersom ja typ aldrig är med så känns de som att ja måste. Så dom andra inte ska få nåt att prata om typ..
Nehe, om man skulle ta tag i dagen bestyr.
Ha en bra dag alla!

Ny vecka

Helgen har verkligen sprungit iväg och ja har ingen aning om vad vi har gjort. Njutit och tagit de lugnt kanske. De är inte bra egentligen då takfoten borde målas klart. Men ja har ingen motivation till de. Usch! Men de måste ju göras!
Ska börja packa husvagnen idag me. I morron kommer de inte finnas nån tid alls till att packa typ. Ska iväg till djursdala och träffa föräldragruppen kl två! Känner inte för de då de mest kommer va väldigt stressigt för mej. Men vi är ju aldrig me på de där så ja känner att de kanske skulle va kul. Men varför kunde de inte varit idag eller nästa vecka? Då hade de kännts? bättre.
Idag vet ja inte va som händer än, men som ja skrev igår hoppas ja på kaffeoch sällskap av Becca och Eric på förmiddagen =) ??

Nellie "går" omkring i sin gåstol nu. Hon tar sej framåt iaf, och bakåt men hon hoppar mer runt så ja tror int ehon är medveten om att hon tar sej nånstans än och inte hur hon gör heller egentligen.
Men till slut kommer hon väl på de.

Idag skulle vi ju åkt ner till BVC och gett lavemang igen, men de behövs inte. Nellie bajsade igår och de va INTE hårt! Hon bajsade inte direkt mycke men huvudsaken va ju att de inte va hårt liksom.
Idag ska vi testa att äta majs och potatis två gånger och se om magen klarar av de.
Hoppas hoppas =)

Nej nu ska ja gå och kolla vart Nellie kört iväg =)

Ha en härlig måndag!

mjauuu

Baileys är lite pratig nu på kvällskanten! De är inte bra då Nellie sover.. kvittar om ja gosar med honom. Då går han därifrån och fortsätter skrika nån annanstans. Jobbigt!!!
Kvällen och dagen har varit bra.
Va hos Becca och dom en sväng. Martin va där me, han har kommit hem från thailand nu =)
Sen gick vi en sväng. Gick tillbaka till Becca och dom sen men då vaknade Nellie igen efter att bara ha sovit 5 minuter. Hon ville inte somna om heller. De va kallt och massa mygg så vi gick hem. Tyckte väl de va väldigt onödigt att vi gick hem båda två, men så är de me de.
Nellie va jätte trött så hon somnade direkt den lilla snuttan <3
I morron är de Jag och Nellie igen. Mysigt!
Hoppas på att vi får komma en sväng till Becca och Eric på förmiddagen. De är så trevligt att sitta ute på deras altal och prata och umgås. Sen när Nellie blir trött somnar hon gott i vagnen och vi kan fortsätta prata och leka me Gullungen Eric. Smidigt. Visst? =)
Ska gå och lägga mej nu, jag är jätte trött, och man vet ju aldrig när Nellie vill gå upp i morron. Hoppas inte allt för tidigt iaf.

God natt!


Älsklingen <3

Nellie 6 månader!

Idag kl 12.17 är de exakt 6 månader sen Nellie kom till världen!
--------
Nellie är nu för tiden oftast en glad och väldigt rastlös tjej. Man ska helst prata och va me henne hela tiden, börjar bli en väldigt social liten tjej.
(separationsångesten hos henne verkar ha kommit också då hon ska va me överallt, annars blir hon jätte ledsen)

Nellie sovrutiner är de väl sissodär med. Eftersom vi typ bara för ca 1 1/2 månad sen började försöka oss på de här me sovrutiner (har inte gått så bra innan då hon haft väldigt svår kolik, hon sov alltid olika tider) har vi inte kommit in i den riktigt hundra än. Allt som oftast sover hon 3-4 gånger per dag.
Vi vaknar runt kl 7-7.30, och därfter är hon vaknar ca 1-2 timmar innan hon börjar bli trött igen. Då sover hon ca 30-60 minuter.
Sen är hon trött igen nån gång mellan klockan 12 och 13 och då sover hon lite längre. Allt mellan 1 1/2 till 3 timmar.
Resten av dagens sovpass varierar, hon sover antingen en eller två gånger till. De beror helt på hur länge hon sover första gången på eftermiddagen/kvällen.
Hon somnar för natten runt kl 21 nu. Vi jobbar på att de ska bli tidigare. Hon sover hela natten, sen börjar de om igen klockan 7 dagen efter =)

Matvanorna är de skit med just nu. De är bara nutramigen ersättningen för henne flr tillfället. De känns för jävligt för mej då ja vet att hon egentligen borde äta nåt mer nu iaf!
Vi har iaf hunnit med att prova lite smakportiner innan vi är tillbaka på 0 igen. Bl.a. gröt, de tyckte hon jätte mycke om. Vi hann väl komma upp i va två matskedar 2 gånger per dag innan de blev totalt stopp i tarmarna på henne.
Katrinplommon har vi också gett, men de va ingen favorit, de va massa olika grimaser när de kom in i munnen. Och de hjälpte inte ett skit på att få igång hennes mage heller för den delen.
Vi är på G att prova välling nu (med mjölk i).  Vi har än så länge kommit till att vi ger 1 gång per dag och blandar hälften ersättning och hälften välling i en flaska. De tycker hon om iaf och de verkar inte som att hon inte tål de. Hon är ju fortfarande förstoppad och så men hon får inte ont i magen av att den innehåller mjölk.
Majs och potatis är favoriten iaf. Hon blev totalt vansinnig när hon inte fick mer än en matsked första gången. Hoppas magen kommer igång så hon kan få prova annat me. Dom säger ju att om magen börjar krångla ska man ta ett steg tillbaka och börja på 0, de har vi fårr göra ett antal gånger nu och de börjar bli jobbigt eftersom vi aldrig kommer framåt! Men ja vill ju inte skynda på för mycke eftersom hon får ont i magen, men de är jobbigt att bara komma en liten bit framåt och sen tillbaka direkt igen! Men de blir väl ordning på hennes lilla mage nån gång <3

Nellie älskar att ligga naken i myspölen på kvällarna och fläkta =)
Bada blir roligare och roligare nu när hon kan sitta upp (med hjälp förstås) och leka me sina leksaker. Innan va de verkligen ingen hit att bada kan ja lova.
Hon tycker om att vända sej från rygg till mage. (men bara just vändningsprocessen) för när hon väl kommit till mage är de inte alls lika roligt så då får hon hjälp tillbaka till rygg igen, men på två sekunder är hon tillbaka på mage igen! knas!

Det har inte dykt upp några tänder än, men de dreglas och klias i munnen nåt så vansinnigt på henne. Men de har de gjort jätte länge nu och ja ser/känner inte nån tendens till tänder i munnen än.

Ju mindre ont i magen Nellie har ju positivare är hon (så klart)  men eftersom hon har mindre ont i magen nu börjar man märka att de finns ett litet glatt charmtroll i henne med. De är jätte stor skillnad på henne nu än för bara 1 1/2 månad sen. Och de gläjder mej. Dessa 6 månader har sprungit iväg, och då har de ändå varit väldigt jobbigt. Hur snabbt kommer inte dessa 6 månder gå då fram tills hon blir ett år?!

Mamma älskar dej Nellie <3
Bilder..

Har myst me Per och Nellie hela kvällen nu <3 de har varit jätte härligt. Nellie och jag har badat me vilket hon verkade uppskatta =)
Casper, hasse och camilla va och hälsade på oss en snabbis me. Trevligt!

Nu sitter ja och laddar upp bilder från mobil och kamera till datorn.
.....


Jobbigt att ligga på mage...


Roligt att sitta me moster framför datorn =)


Nellie i "hoppihoppin" :D


De kan skvätta lite när man äter ibland =) haha


Mitt hjärta! <3

Godnatt på er!

Än så länge en bra dag!

Har haft en mysig dag än så länge. Förutom lite huvudvörk (som vanlgit) men de försvann.
Håller på me mat nu då pappa och Emma ska komma och äta. De blir egna klyftpotatis och marinerad fläskfilé. Mums mums..!
Nellie har provat potatis och majs idag. De va en höjdare. Hoppas magen klarar de nu. Håll en tumme!!
Efter maten sen om inte klockan blir för mycke ska vi träffa Hasse, Camilla och Casper en sväng.

Detta är en bra lördag känner jag! ;)

Trött..!

Ja är verkligen jätte trött idag. De kvittar om ja så lägger mej en stund. Då är ja nästan annu tröttare. La mej en timma förut och de blev inte bättre. Ja blev snarare ännu tröttare. =/
Men de är ju snart läggdags så ja ska ju snart få sova. Får se vem av oss som tar morgonen i morron. De är sånt som märks. Ja tror säkert att ja kan ta den. Ja brukar ju lägga mej en stund sen när Per väl gått upp. De är skönt de me faktiskt.
Idag har vi varit iväg me Nellie. De gick bra. När vi kom hem bajsade hon och va LÖS i magen, att man kan bli så glad av lite bajs, som dessutom är löst =) Helt sjukt!
I helgen vet ja inte va som händer än. Kanska ska träffa Pers kompis från Stockholm om dom kommer ner till Vimmerby är inte säkert än och vi har inte pratat med dom heller. Men dom kanske hör av sej i morron va vet ja. De är sånt som märks.
Ska försöka träffa mamma och pappa en sväng me. Va länge sen nu. Sen kanske takfoten ska målas klart nån gång me! De är mycke på gång nu =)

Inte många dagar kvar tills Göteborg heller. Tiden bara springer iväg!

Ska träffa Fru Krantz Carlsson en sväng nu.

Ha en trevligt helg!

Upptagen dag

Idag har vi saker på schemat hela tiden tror ja. Vi ska iväg me Nellie idag mitt på dagen, vet inte hur lång tid de tar men de lär nog ta en stund. Hoppas verkligen han kan göra nåt eller vet några tips han kan ge iaf =)
Nu väntar ja på att Nellie ska bli trött igen så ja kan söva henne en stund innan vi ska bege oss ut en sväng.
Hon borde va trött snart.
Idag klev vi upp kvart i åtta kanske, men Nellie vaknade mycke tidgare, men hon låg och pratade och skrattade i sängen så då passade ja på att ligga kvar och slumra lite. De är skönt de me och eftersom de inte gick nån nöd på henne tyckte ja att ja kunde passa på att göra de. ;)

Nehe, nu vill hon inte sitta framför tvn mer. Bäst att gå te na då!

Migrän

I förr går vräkte ja i mej massa choklad, plus att ja blödigt som fan nu under mensen... ni resulterade i morse att ja fick världens migrän!! =/ inte direkt jätte kul att gå upp klockan sju då och ta hand om en Gnällig Nellie, :S Per kom hem en sväng så ja fick ta mina migräntabletter och lägga mej ett par timmar så de släppte.
Han åkte tillbaka till jobbet sen då ja kände att ja va mycke bättre. Men de är jobbigt när man har haft migrän, även om huvudvärken är borta så känns huvudet typ som bomull hela dagen sen.
Nellie har inte bajsat idag, typiskt. Hoppas på en rejäl laddning i morron istället.

Va har vi gjort mer idag. Fikat borta på Ekvägen, träffat Therese en snabbis ! =), hälsat på farmor och Milla på kontoret. Vi har mest bara flängt runt idag och pratat me folk. Nellies humör har varit bra, förutom på morgonen.

Hon va inte speciellt trött ikväll heller. Vägrar somna! Hon har somnat tidigt och snabbt massa kvällar i rad nu. Vi har kommit igång och se på film jätte tidigt, och vi somnar tidigt också.
Men ja hör tyvärr att de fortfarande rör sej i sovrummet och att hon ligger och pratar för fullt...
Ska gå ut och ta kvällsciggen nu och sen byta av stackars Per som är fast där inne.
God natt!

Levererat

Nu har Nellie äntligen bajsat efter lavemanget igår. Kan inte påstå att de va spciellt jätte löst, men de va inte så hårt som de varit innan heller. Och idag har hon inte alls varit lika gnällig. Hon är fortfarande gnällig när man går ifrån henne, men hon kanske ha börjat få separationsångest eller nåt, va vet jag.
Vi ska ge hälften välling och hälften ersättning nu nästa mål. Får se hur de går.
Har hon inte bajsat i morron eller fredag morgon ska vi åka ner till BVC och ge de där igen. Helen tyckte inte vi skulle låta de gå så långt som de gjorde sist eftersom hon for så illa då.
Men vi hoppas på en bra leverans i blöjan i morron efter välling och allt.!

Som sagt, Nellie har varit på väldigt bra humör idag, bara hon får va när man fixa med annat så är hon nöjd. =)
Vi har varit och busat och lekt me Becca och Eric en sväng på förmiddagen. De va trevligt. Vi va ute hela tiden, de funkar bäst då med tanke på att när Nellie blir trött så kan ja bara lägga henne i vagnen så somnar hon och vi andra kan fortsätta leka me Eric och prata =) !!

Nu är de bara en timma kvar tills Per kommer hem, ja är jätte hungrig redan. De blir stuvade makaroner till middag idag. Sen efter de ska ja ta mej ett efterlängtat bad och göra inpackning me håret och lite.

Är en vecka kvar nu bara tills vi drar iväg me husvagnen igen, till Göteborg denna gång. SKa gå på lisseberg och umgås me goa vänner. Per, Jag och Nellie är själva på onsdagen och torsdagen. Men sent på torsdag kväll kommer förhoppningsvis Sandra och Stefan ner, om inte annat på fredag iaf. Då kommer även Hasse, Camilla, Cary och Casper också. Ska bli riktigt kul att komma iväg en sista gång. De blir ju sista trippen me husvagnen denna sommar.
Denna sommar har verkligen sprungit iväg i världens fart. De måste ju betyda att vi har haft de bra. Tiden går ju snabbt när man har roligt :D

Ska hänga upp tvätt nu medans Nellie sover.

Vänja sej

Tror att våran älskade lilla dotter är morgon pigg helt enkelt. Idag vaknade hon första gången klockan sex igen, men somnade om till kvart över sju.
Vi la henne tidigare igårkväll och med facit i hand vaknar hon ju inte speciellt mycke tidigare =) Och hon har ju fått mer sömn ändå.
Ja somnade jätte tidigt igår me så idag är ja utvilad känner ja.
Vi har bestämt att vi ska försöka få Nellie i säng lite tidigare om kvällarna. Vi ska göra de tidigare och tidigare varje kväll. Innan om kvällarna har hon inte fått mat förrän runt tio och somnat. Igår sov hon och hade ätit innan nio. De är alltid en början iaf. Visst?
Vi började förbereda för sängen redan innan halv nio och de va väldigt skönt. Per och ja fick lite tid tillsammans på kvällen samtidigt som vi kom i säng skapligt =)

Idag när ja vaknade hade ja en konstigt värk i magen, kändes typ som mitt njurstensanfall. ELler som de började iaf. Ringde sjukvårdsrådgivningen för att kolla om ja skulle ta mina tabletter i förebyggande syfte.
De fick ja mer än gärna göra. Ja ska avvkta ett tag till och se om de blir värre, blir de inte värre än såhär så struntar ja i de. Man blir ju trött av tabletterna och ja vill inte dra hem Per i onödan liksom.
Kan ju ha med mensen att göra me, ja vet faktiskt inte.
Men de va inte alls ovanligt att man kunde få lite ont då och då och de känns nästan som de skulle ha nåt me njurstenen att göra typ.
Men vi får se. Blir de inte värre än såhär så står ja ut, utan problem. Med tanke på hur HEMSKT de va när ja hade själva anfallet sist så ska ja defintivt inte klaga nu!

Nellie har inte levererat i blöjan än, får se hur de ser ut idag, bara de kommer nåt vill säga. Hoppas på de iaf.

Saknar Per idag!

Lavemang

De blev inte så bra idag.. När Nellie och jag började närma oss Ekvägen typ för att gå och möta Millan och Casper vid näs började de STÖRTREGNA!! Och åska massa med dessutom! Ja va precis dyngsur, ja hade en torr fläck på jeansen mellan benen typ annars va ja blöt ända in i trosorna och BHn.

Nellie väger nu 7460 gram och år 70 cm lång. Hon följer sin kurva väldigt bra så de e ju skönt de iaf.
Helen försökte få tag på en läkare så hon kunde få godkännande till att ge lavemang till Nellie. Hon tyckte nog de va dags för de nu eftersom ingenting hjälper och eftersom hon mår så dåligt av de..
Vi va me på mötet (informationen) och de gick över förväntan me Nellie faktiskt =) Sen efter de gick vi tillbaka till Helen och då hade hon fått tag på Stanislav?? eller va han hette och fick godkännande. Så vi gav de.. vi skulle vänta kvar där för att de om de kom ut nåt, de brukade ta runt tio minuter så bajsar dom. Men för Nellie gick de knappt en minut, ja hann typ bara lägga ner henne i vagnen igen så började hon ta i för kung och fosterland. Och för en gång skull så varken skrek hon eller grät hon när hon skulle bajsa.
De va en laddning som kom kan man säga, och "proppen" som Helen sa släppte nog nu.
Så i morron får vi hoppas på att de är som vanligt igen. Då ska vi strunta o gröten ett tag och börja testa me välling i stället.

Allt hänger för övrigt på tork här hemma. Skötväskan och allt innehåll. Inte jätte kul. Ja känner mej fortfarande lite frusen efter att ha suttit på informationen och BVC besök helt dyngsur!
Per får värma mej nu när vi ska lägga oss!
Ska fortsätta se filmen som vi hållt på och se nu ett tag, vi är trötta om kvällarna så vi hinner aldrig se klart den ;)

God natt på er!Förstår inte

Vet inte va de är med Nellie, förstår kanske att hon inte äta som hon brukar då hon är helt förstoppad. Katrinplommon verkar inte bita på henne direkt. Hon va stenhård idag med och skrek och kämpade för att få ut den "bollen" som kom ut i blöjan.
Hon är orolig hela tiden och ja kan inte lämna henne för en sekund. Hon blir helt hysterisk och gråter massa. Sen när ja tar upp hella blir hon lugn igen.
Känner att de kommer gå bra på träffen idag, INTE! men men.
Hoppas på att de ska dyka upp nån tand eller nåt snart så ja får svar på va felet är.
Mitt humör är bättre nu iaf, men däremot är ja jätte trött.
Ska testa och ge Nellie välling igen sen och se om hon reagerar på mjökproteinet. Gör hon inte de så borde hon tåla mes smör tycker ja. De är väl de sista alternativet för att få igång magen.
Håll en tumme!

Skit dag!

Denna här dagen kryper fram i hastighet kan ja säga. usch! Värdet är piss också. Allt är tråkigt, ja känner inte för att göra nånting!
Nellie vaknade av Pers larm idag klockan sex och vägrade att somna om, ja vet att de är fullt normalt att barn går upp så tidigt men ok om hon vaknat av sej själv och ville gå upp. Ja tycker just nu inte att de är okej när hon vaknat av Pers larm pga att han aldrig stänger av de. Kommer säkert inte tycker de om ett par timmar men just nu är ja på jätte dåligt humör. (förlåt!)
Nellie vägrar att lämnas själv för övrigt. Hon sitter i matstolen här bredvid mej nu medans ja kollar runt lite på datorn.
Ska snart gå ut och börja lasta in vagnen i bilen då ja ska ta me den till stan sen efter halv tio. Ska fika me mamma, pappa och emma på stan då. Då vill säkert Nellie sova så då är de enklast om ja tar me vagnen.

BVC idag me med väga och mäta. Sen direkt efter är de informationsträffa me alla mammor och deras barn i föräldragruppen. Känner inte alls för de idag, men ja vill ju ha informationen så de är väl bäst att gå.

Känner mej jätte hängig och trött i kroppen. Tror de är för att ja blödit så sjukt mycke nu av mensen, man kan nästan tro att ja förblöder! Jobbigt, inte konstigt man är trött och sur då heller kanske.

Hoppas denna dag vänder iaf. för ja vill inte ha en skit dag resten av dagen!
(vet att ja egentligen inte har anledning att va så sur som jag är, men nu för tiden blir de så när ja är övertrött)


Laddat in bilder

Har laddat in bilder från mobilen på min lilla snutta =)
<3Ser lite fundersam ut kanske?Hade några till, men dom tar vi nästa gång ;)

VAKEN! =)

Nu har ja vaknat till, och lagom till de sover Nellie igen, ja ska passa på att vika lite tvätt och plocka ur diskmaskinen nu tänkte. Men så fastnade ja här.. :S
Har pratat me Helen på BVC nu angående massa saker. Bl.a. välling, alla droppar Nellie får, Gröt och smakportioner. Och vi ska fortsätta ta de lugnt me allt sånt då hennes mage inte verkar helt hundra än.
Men däremot ska ja handla katrinplommom idag, vi ska inte ge laktulos nu då vissa barn kan få ont i magen av de och de bildas massa gaser. Blir inte förvånad av att nellie får ont av de direkt. Typiskt! Hon fick säkert ont av de sist me men då hade hon ju ont i magen dygnet runt av så mycket annat så då märktes de kanske inte så väl som de gör nu..
Ska köpa välling idag me och blanda ut 50/50 me nutramigenet. SKa testa de idag och i morron sen ska vi över på en hel flaska om de funkar. Hoppas hoppas hoppas att de funkar nu och att hennes mage accepterar lite mer mat. Om vällingen fungerar ska vi börja me smakportioner nästa vecka lite smått.
Vore väldigt bra om de funkade nu eftersom de inte verkar som att Nellie blir riktigt mätt på de hon får nu. De är inget konstigt me de egentligen då hon inte får speciellt mycke annat än ersättning typ.
Ja trodde att vi skulle prova majsvällingen då den är bättre för känsliga magar men de tyckte inte helen. Eftersom den kan göra att man blir lite hårdare i magen. Och Nellie är ju redan hård i magen så då är ju inte den att rekommendera precis.

Vi får se hur de går, ska åka och handla sen bara Nellie har vaknat och ätit en gång till.

Saknar fortfarande Per, men de går bra. Ja överlever!

Ögonen i kors

Kände mej ganska pigg när Pers klockan ringde i morse kl sex, men INTE klockan vart i sju när Nellie vaknade. Då va ja precis färdig. Hade varit mycke bättre att gått upp när Per gick upp känner ja.

Får se hur denna dagen blir nu, än så länge bra iaf. =)

Saknar Per hemma dock! <3 tänk om de kunde va så bra att han fortfarande fick va hemma på onsdagarna. Tror inte de men drömma kan man ju =)

<3

Hysteriska utbrott!

Vet inte vad de är för "fas?" Nellie går igenom nu, hon för hysteriska gråtanfall till och från hela dagarna. Idag har hon fått de ett flertalet gånger.
Allt som oftast räcker de iaf me att man lägger henne tätt intill sej och ger henne nappen. Då brukar hon bli lugn, men de är inte alltid som sagt.
Hoppas de går över snart iaf. Hon blir ju helt färdig av att skrika. Ja tycker hon har fått skrikit tillräckligt i sitt snart 6 månders långa liv.!? När ska de vända? Snart hoppas ja. Många säger ju att magen blir bättre då dom börjar få i sej mat och sånt. Så ja ska prata me H på BVC på tisdag och se om vi inte ska börja me de snart. Hon är ju som sagt ett halvår inom kort.
De blir mycke nytt på samma gång. Nu har vi ju kört me gröt iaf, men de är dags för både välling och smakportioner av potatis m.m. Hoppas verkligen hon klarar av den vanliga vällingen med mjölkprotein i, ja tror hon kommer klara de. Ja tror de mest berodde på koliken. (eller ja hoppas de iaf)
De är sånt som märks om inte annat.

I morron är vi tillbaka till vardagen igen Jag och Nellie, känns sådär kan ja väl erkänna.

Kommer sakna Per hemma!

Ska ta över sövandet av mitt barn nu så Per får äta lite.

Godnatt

Ingen bra dag

Nellie har ingen bra dag idag. Usch va ja lider me henne, samtidigt som ja inte kan förstå vad de är. Hon bara gråter och gråter. Kan verka som hon har magknip till och från men de är nåt annat, men vad?
Tror magen beror på laktuloset, de blev så sist me. Men va ska vi göra då, när hon är precis stenhård i magen?
Hon hade tydligen haft ett sånt här anfall igårkväll me.
Man känner sej helt maktlös. Hon vägrar sova...
Somnade helt över trött till slut nu i min famn och då lyckades ja lägga ner henne i vagnen. Får se hur länge hon sover nu då mitt lilla hjärta. Tror dessvärre inte att de blir jätte länge. Inte med tanke på hur förmiddagen varit nu.

Har världens ångest me. Per ska börja jobba nu, usch så tråkigt! VILL INTE!!
Men de är ju sånt som han måste göra tyvärr, men denna sommar/semester har varit en underbar ju!

Ska passa på att göra lite annat nu, sen får vi se va som händer...

Så bra!

Har precis kommit hem från GPt nu, de har verkligen varit hur bra som helst. Men självklart har ja saknat mina 2.
Ja är precis sket slut nu, ska sova så fort ja ätit upp mina pepperchips!

Godnatt

lite mer..

blev lite avbruten i mitt skrivande förut, Nellie började illskrika framför tvn så ja tyckte de va bäst att dra dit!

Nu har de t.o.m kommit bajs iaf =) Skönt, de va fortfarande lite hårt men inte alls som de varit innan. Men hon tyckte de va jobbigt att få ut de. Mammas lilla älskling.
Nu försöker vi söva henne i hennes resesäng på hennes rum. Vi beukar ju söva henne i vagnen men nu måste vi nog börja vänja henne vid sängen igen eftersom de snart börjar bli kallt ute.
Ja orkar inte klä på och klä av för att hon ska sova i vagnen liksom, då är de bättre vi försöker me sängen iaf. Visst?
Men som sagt, vi får se hur de går, hon verkar inte tycka speciellt bra om de. Men vi måste ju kämpa och försöka liksom!

Per är vaken nu me. Ja ska gå och lägga mej snart. Vill bara se att de går bra me sövningen.
Sitter visserligen bara här vid datorn nu men då vet ja ju hur de går iaf =)

Äter pepparchips nu, de är nåt ja blivit helt beroende av alltså! Ja klarar mej inte utan pepparchips! :P

Har fortfarande inte bestämt mej om kvällen. Vill åka samtidigt som ja tycker synd om Per som ska va själv hemma. Han har ju ingen att va me alls typ. Då känns de bättre på nåt sätt, att ja sitter hemma själv me Nellie. Ja får så dåligt samvete! <3

Ska gå och kolla till att lite nu!
Hej!

Laktulos

NU har vi börjat ge Nellie laktulos igen, hon bajsade inte igår heller då hon är precis stenhård i magen, har gett de igår och idag men de syns inte till nåt bajs än. Men ja har för mej om att de tog lite tid sist me innan de kom igång så att säga.

Ja tog morgonen idag me, Per satt uppe lite längre igår me så då tyckte ja att ja kunde gå upp. Han ska ju gå upp imorron troligtvis.

Ja har jätte ont i huvet, ska väcka Per vid nio halv tio. DÅ ska ja lägga mej en stund och vila och försöka få bort huvudvärken.

Nellie är gnällig nu,

ha en bra lördag!

Dagen..

Denna dag har bara rullat på, ja vet egentligen inte va vi har gjort. Umgåts me familjerna och bara varit typ.
På morgonen kom mamma, pappa emma hit en sväng och fikade. Sen sov ja kanske lite? Ja va så trött... har haft huvudvörk hela dagen. beror nog på att de har åskat :S
Sen har vi varit på lite ärenden på stan. Köpt täckfärg, ja har målat nästan hela kortsidan, ja blev jätte yr och konstig så ja orkade inte måla mer. De va konstig luft och jag blev konstig helt enkelt.

Vi har varit i Norrhult med ikväll. Dom skulle äta kräftor. Först åt vi pommes och grillat, sen åt Dom andra kräftor. Nellie sov en sväng medans dom åt. Sen när hon vaknade packade ja in henne i bilen. Kändes onödigt att ta upp henne. Ja klarade själv inte av myggen och då vill ja inte ha henne uppe heller. Och hon går ju inte direkt med på att ligga i vagnen nu för tiden, inte mer än när hon ska sova typ.

Har varit på Ekvägen och pratat en snabbis nu bara. Och nu söver Per Nellie, ja ska snart ge mej ut en sväng.

Denna dag har varit bra, samtidigt som den varit konstig. Eller JAG har varit konstig... typ så.

Mindre mat

Idag slog Nellie upp ögonen första gången kl sex, puh.. då va ja jätte trött. Hon verkade me va trött fortfarande så ja stoppade in nappen och hon somnade om igen en timme iaf =)
Sen hämtade Per henne och la henne mellan oss. De är så mysigt och bara ligga allihopa i sängen på morgonen,Nellie brukar somna om när hon kommer imellan oss men inte idag inte. Så ja tog me henne upp istället =)
Per satt uppe länge igår så då e de ju självklart att ja tar morgonen idag =)
Hoppas Per vaknar runt nio iaf, mamma och pappa ville komma hit och dom vill ju inte komma för sent direkt så de vore bra om han vaknade, men ja tänker inte väcka honom utan vi får se när han vaknar.

Idag vet ja inte va som händer. Ja ska väl måla takfoten me täckfärg antar ja. De måste ju göras och de vore mindigt och göra de ni innan Per börjar jobba igen.. usch så tråkigt att han ska börja jobba, vi har haft de så bra nu ju!
Ikväll ska Per till Norrhult och äta kräftor, de ska inte jag! Eller Nellie och jag kanske följer med dit en sväng men vi äter inte som sagt.

Ska snart gå ut och gå me Nellie en sväng me vagnen och se om hon är trött. Hon borde va de snart då hon vaknade tidigt idag. Hon brukar bara va vaken nån timma på morgonen innan hon vill sova igen.

SKa äta lite nu, sen beger vi oss ut!

Hemma i Vimmerby

Nu har vi kommit hem till Vimmerby igen, skönt tycker ja, samtidigt som ja gärna hade stnnat kvar. =) De har verkligen varit väldigt skönt och bra där borta. Vädret har väl inte direkt varit jätte bra, förutom igår, då skren solen hela dagen. Regnet kom först när vi hade tagit ner förtältet, vi hade lite tur där kan man säga.;)

Allt är i ordning hemma. De enda som skulle behövas göras ät att dammsuga, men de får vi ta i morron. Per ska ut till Norrhult i morron och äta kräftor, får se om Nellie och jag följer med eller hur vi gör. beror på hur sent dom ska äta. Och eftersom ja hatar kräftor så är de ju inget tvång att vi följer med ut liksom.
Lördag har vi blivit erbjudna att följa med till Målilla. Får se hur vi gör med dej. Per eller jag ska följa med iaf, men vem av oss de blir får vi se =)

Nu ska ja rapa Nellie som precis har ätit, sen ska vi gå en sväng me vagnen och se om fröken vill sova!

magknip

nu är de bara natten kvar innan våran semester är slut =/ känns verkligen jätte tråkigt, samtidigt som ja känner att de ska bli skönt att komma hem och komma hem till vardagen igen.
Idag har pappa emma och kosse varit här. Mamma följde inte me, hon mådde inte bra stackarns, tråkigt..
Vi har spelat mingolf och haft de bra iaf =)
Har gått en kvällspromenad precis, så nu myser familjen i husvagnen =) <3
Vi har plockat ner förtältet och de så då måste vi va inne annars blir vi helt uppätna av alla mygg och skit. Massa flygmyror är de också, helt sjukt.

Nellie har haft riktigt ordentligt med maknip nu i ett par dagar, vet inte va de beror på. Hon har varit lite hård i magen ett tag och sen har de tagit ett par dagar mellan "bajsarna", idag bajsade hon och va stenhård i magen så efter att ha fått ut en hård pula försökte hon igen men gav upp och blev jätte ledsen. =/
Vet inte om de beror på de eller om tänderna kan spela in lite? Hon dreglar ju värre än ja vet inte vad och vissa säger ju att magen kan bli konstig om de är tänder på gång. Men blir man inte lös i magen då?

De är inte lätt att veta när de är första barnet. Tycker så otroligt synd om henne iaf, nu har de ju varit bra ett tag. Och man glömmer snabbt hur jobbigt vi har haft de. För ja tycker de är jobbigt nu när hon får ont, men ja vet ju att de inte går att jämföra.

Snart ska hon ha mat. Hon sitter i sängen med Per och kollar på fotboll nu, hon verkar lite trött. Mammas älskling.

Tyckte de va jätte kul att träffa Kosse igen me, De va ett bra tag sen man såg henne nu, hoppas hon stannar hemma nu så vi hinner ses mer ;)

Typiskt att de regnar ikväll :S men samtidigt skönt att vi plockat ner förtältet, vi har ingenstans att göra av de utan nu står de ute, fast under Cissi och deras pressenning dom har utanför sin husvgan. =) Hoppas inte de är för blött i morron iaf, vore typiskt och tråkigt minst sagt!

passar på att lägga upp några bilder på snuttan, <3


De va kul att titta på bär Hugo och Andreas åkte radiobilarna på Ölands djurpark =)


Hihi, en mysbild i husvagnen =)


älskar er!


Nu ska ja sova, god natt!


Helt färdiga :S

Idag har vi haft en kanondag på Ölands djurpark.  Tror ingen haft mer roligt än den andra, kanske Hugo då förstås. Har kollat på alla djuren, ja gick t.o.m. in i terrariet :S usch!
Ja åkte en karusell me Zäta och en med Hugo. =D de va kul, sen köpte Cissi och jag massa lotter, först bad ja Hugo välja nr m.m. han vann varje gång. Sen la vi i pengar i sån där "klo" som tar leksaker =) Ja vill egentligen inte veta hur mycket pengar vi spenderade i den. Fick visserligen några djur men ja kämpade och kämpade för att få en speciell sak till Eric. =) Och till slut fick ja de, fast de va inte ja som fixade den, de va Cissi =)

Vet ni va ja gör nu? ja äter popcorn och dricker en BACARDI BREEZER.. de är väldigt ovanligt för att va jag, visst?

I morron kommer Mamma, pappa emma och kosse hit. De ska bli väldigt kul. Hoppas mamma mår bra så hon kan följa me, tror hon skulle tycka de va skönt att komma ifrån lite. Vi får se om Loffe Poffe är med eller om dom lyckades fixa hundvakt till honom.

I morron är de sista kvällen här innan hemfärd. Vi skulle egentligen tagit ner förtältet i morron men vi tar de på torsdag istället. Vi ska sotta uppe länge och umgås me Cissi och Andreas i morron kväll. Sista kvällen mys typ. SYnd bara att vi inte kunde ha de me Sandra ikväll eftersom hon åker i morron! tråkigt tycker ja. Ja tycker vi har haft de jätte trevligt här allihopa =) <3 Men som sagt, alla, inklusive Sandra är jätte trötta idag efter en heldag där.

Nellie sover nu, hon har verkligen skött sej kanon idag på ölands djurpark, antingen har hon sovit, ätit eller varit upp i bärselen, och hon har varit på strålande humör =) Mammas älskling,
dock har hon haft lite magont nu ikväll men de gick över ganska snabbt så ja ska inte klaga.

Nu ska ja äta klart sen pussa på Per massa, har knappt hunnit med det idag!*tänker på er <3

Bilder från igår

Lägger uåå lite bilder som vi tog igår! =)
Idag skiner solen by the way, härligt!


Dom söta barnen =)


Grillmästarna! =)


Mammorna! =)


Nellie tyckte om att sitta ute med grabbarna och grilla =)

Nu är de frukost dags och sen ölands djurpark!

Grattis!!

Idag fyller värdens bästa Eriv 2 år!
Sänder massa grattis kramar från oss på öland<3


tidigt i säng... -----> ölands djurpark i morron

NU är vi redan redo för sängen allesammans, vi ska lägga oss tidigt idag för att gå upp tidigt i morron kan man säga =) VI ska på ölands djurpark i morron! Alla vi som umgås på campingen ska dit, de ska bli kul.

Den här dagen har bara sprungit iväg! Vi har inte gjort nåt spciellt så, varit på kappahl och HM och lite bara, Nellie fick sej tre nya bodysar (långärmade) Hon hade bara en ren kvar och ja orkar verkligen inte tvätta, jag är ju på semester! :P
solen tittade fram lite nu på kvällen, precis när vi skulle äta. Åt värsta brakmiddagen, massa grillat och gott!
Små tjejerna satt i sina babysittrar me papporna ute som grillade sen satt dom bakom osss när vi åt, då gick de sissodär. Dom va inte jätte nöjda just då kan man väl säga! :S

Spelat minigolf har vi gjort nu ikväll me, Hugo blev jätte glad när vi skulle göra de. Han och jag har hoppat stutsmatta med, dom har satt upp nya grejer här bort som t.o.m. ja tycker är roligt att leka med! =)

I morron fyller världens sötaste Eric år med, hjälp va tiden går snabbt. Vi ska fira honom genom att gå på djurparken! Men ja ska ringa och sjunga för honom, Becca skulle stänga på högtalartelefon så han kunde höra mej =) Känns verkligen för jävligt att inte va hemma och fira honom men ja hade verkligen ingen koll på datum eller när när vi boakde denna gång, vi bokade bara vecka! Typiskt, Men vi har ju redan firat honom och än så länge är han ju pass liten att han inte vet vilken exakt dag han fyller år. Men nästa år SKA ja va hemma!

Har tagit massa gulliga bilder idag. Mest på Nellie, Noelle och Hugo, Hugo är så himla söt, ja satt och pratade me Noelle och Nellie och sa att dom va söta (Hugo va faktiskt inte i närheten då) men han hörde mej iaf, och sa " jag är faktiskt också söt" och de är väl klart han är de, men han va ju inte i närheten när ja sa de!
Han är minst lika söt som dom andra tjejerna, och han är verkligen hur duktig som helst! Lilla Hugge.
Bilderna får vi hur som helst ta i morron för nu sover Nellie och hon vaknar nog om ja ska börja böka me de.

God natt på er!
Hoppas Ni mår bra! <3

klockan är mycket

Trodde klockan va lite när ja beslutade mej för att gå ifrån alla andra och  gå och lägga mej. Men hon va mycker mer än ja trodde kan ja säga :S
De är bäst ja bäddar ner mej så fort som möjligt nu, de blir ju ingen sov morron i morron me en Nellie som vaknar pigg och glad klockan sju!

Dagen idag har varit bra, Cissi och dom har kommit nu, de är väldigt trevligt. Nellie skrämde slag på lilla Noelle förut me, Nellie va jätte glad och skrek till och Noelle blev jätte rädd, lilla gumman <3 de va ju inte meningen samtidigt som de blir att man tycker synd om lilla Noelle.

Vädret har varit lika dåligt idag me =/ men vi har lyckats sysselsätta oss iaf =) Vi har varit i köpcentret och sen mest bara umgåts, så tiden har bara sprungit iväg idag också.
Stefan åkte hem idag vilket ja tyckte va väldigt tråkigt, hade varit kul och haft honom kvar, han hade säkert haft kul me Per och Andreas annars.

Om vädret tillåter i morron ska vi till ölands djurpark allihopa =) Ska bli kul. Framförallt för Hugo, hon sköter sej galant och vill hjälpa till hela tiden, han är verkligen jätte duktig!

Nehe, om man skulle ta och gå och lägga sej me, blev så glad när ja läste ett blogginlägg idag, min lilla Ericplutt har gått på pottan idag, en stor dag med andra ord, hade gärna velat va hemma och sett de själv t.o.m. Men de lär ja nog få se till slut iaf.

Saknar er där hemma och tänker på er! <3

Vi har de bra :-)

Trots att vädret har varit lite sådär så tycker ja ändå att vi har de bra. Nellie trivs som fisken i vattnet än så länge iaf. Men ikväll är jag trött så ja ligger redan i sängen. Ska stänga ögonlocken nu när ja skrivit klart detta. Skulle ladda över en bild med men de gick inte. Skriver från mobilen. Har ingen internet än, ska fixa de i morgon. Ja saknar alla där hemma. Men vi ses ju snart! Puss och god natt från oss på öland. :-*

Öland

Idag beger vi oss mot öland !=)
Har packat de sista nu så de ska bara ut till husvagnen, har lite salvor och sånt kvar bara, men de måste ja använda till nästa blöjbyte först.

Känns faktiskt väldigt skönt att komma bort. Hoppas verkligen att de inte regnar så mycke, om de regn varje dag tror ja inte vi så långvariga faktisit. De är inte lätt att sysselsätta Nellie i en husvagn eller bil om de regnar hela tiden. Men kan ju inte va ute nåt liksom.

Therese och dom ska komma ner idag me, de ska bli riktigt kul. Vi blir ett gäng ikväll kan man säga =)

Nellie är inte allt för nöjd framför tvn så de är bäst ja går till henne. Hoppas ni får se härligt här hemma.

Puss!

Strålande humör

Idag har Nellie varit på sitt allra bästa humör, då blir ju automatiskt mitt humör lika bra =)
Vi har hunnit med de mesta idag med, grundmålningen är klar på takfoten nu är de bara täckfärg kvar men de får vi ta när vi kommer hem från öland och är uppvilade.

Husvagnen är färdig packad me, de är lite smått som ska in i morron men de går så snabbt =)

Ska bli skönt att komma iväg känner ja, hoppas bara vädret blir bra, de är ju lite tråkigt om de kommer regna hela tiden, men visst, då får man passa på att åka runt och kolla på annat och passa på att shoppa lite kanske? ;)

Har varit och hälsat på släktingarna från värmland nu ikväll me, de va trevligt. Synd bara att inte morfar är där, men de hade ja inte räknat me heller i och för sej.

Ska snart bege mej en sväng till Becca sen måste ja komma i säng tidigt ikväll, ja ska ha morgonen i morron, Per ska sova eftersom han ska sitta uppe inatt och spela tvspel en sista gång, sen ska han ju köra, ja kan ju sova i bilen.
Josefin ska åka med oss ner me! =)

Lägger ut en liten bild nu, ska försöka va duktig och uppdatera med text och bilder under tiden vi är borta..


packa, måla, stressa!

Idag är de mycke och göra. Vi måste packa klart husvagnen, måla klart takfoten.. usch! Per jobbar idag med så vi får se när han kommer hem med. Då blir de fullt ös!
Har plockat fram kläder till mej och Nellie för resan och lagt fram de i hallen. Sen plockat fram lite annat som ska med också.

Henke, Becca och Eric har varit förbi en snabbis. Va trevligt att ses en snabbis och bara prata lite, ja sitter ju mest och pratar me Nellie annars liksom.

Hon sover nu för övrigt. Hon har varit på strålande humör hela dagen än. När ja skulle ge henne mat förut så hade ja världens hicka, och varje gång ja hickade så skrattade hon hysteriskt.

Åh, hoppas Per kommer hem snart. Ja vill MÅLA!

härlig dag

Idag har de varit en härlig och bra dag, alla har varit på strålande humör i familjen =)
Vi har målat lite takfot idag (igen) de går framåt iaf.

Nellie va pigg ikväll så hon har inte kommit i säng än, ja har myst och pussat massa. Hon äter kvällsmålet nu så hon ska strax sova.

I morron har vi lite på schemat, vi ska troligtvis hälsa på våra släktingar från värmland en sväng på förmiddagen, sen under dagen nån gång ska ja rulla och steka köttbullar, ska äta de i morron sen ska ja passa på att göra en hel del extra så vi kan frysa in. Smidig mat blir de då. Vem vet, kanske blir att ta med en påse till öland! Smidig lunch om inte annat. :P

Ska snart bege mej ut en sväng och kolla läget lite =) Handla lite på statoil och så.

Hoppas morgondagen blir lika underbar som denna dag!

Denna dag

Nu ska snart målas takfot =) De måste göras och vädret verkar vara bra med så de är bäst att passa på. Visst?
Nellie och ja har varit och handlat lite nu, nu tittar hon på tv.
Vi väntar på att Per ska komma hem. Vet inte alls när han kommer, han jobbar idag.
Ska försöka söva Nellie nu snart och passa på att måla lite, ska försöka inte klabba ner mej så mycke än att ja kan ta henne om hon vaknar. (vi får väl se hur de går me de) hi
therese och dom ska komma förbi en sväng sen me på lite kaffe, de ska bli trevligt, va jätte länge sen ja träffade henne nu ju!

Hoppas ni alla får en bra dag. Nu ska ja gå och umgås me Nellie igen <3

takfotsmålning

Idag har ja målat takfoten igen. När ja gjorde de igår trodde ja min hand och arm skulle gå sönder. Fy fan va ont de gjorde. Kanske inte är så konstigt eftersom ja inte är specillt van vid att stå och måla uppåt hela tiden.
Men ja tog tag i de idag igen,, så nu är hela kortsidan målad, samt två tredjedelar av ena långsidan. De går framåt iaf =)
Per hjälpte mej lite förut medans Nellie sov i vagnen. Andra gången vi målan kommer de gå mycke lättare. De är jätte rungt och strävt att måla nu men de ska gå. Vi ska kämpa på så vi bara har att måla de en gång till när vi kommer hem från öland! =)
Vem vet, vi kanske till o me hinner måla en andra gång innan vi åker ;)

De är väl de vi har gjort idag. Ja har ringt och bokat campingplats till lördag nu me, de ska bli kul att komma iväg då och umgås me vännerna <3

Zäta och Jossa har varit här och fikat idag på dagen me. <3

De va väl de hela. Ska äta upp mina pepparchips nu sen ska ja pussa på Nellie <3

Trött (förvånad?)

Idag va ja jätte trött i knopp och kropp när Nellie vaknade och ville gå upp. De hjälpte inte att stoppa in nappen idag, Hon ville inte somna om. Så de va bara att pallra sej upp. Va inte jätte tidigt, klockan va väl halv åtta, de kan ju va mycke tidigare så ja ska inte klaga.
Men ja hade jätte svårt att somna igår, tog säkert tre timmar, ja låg och vände och vred på mej fram och tillbaka. Kände mej iakttagen från fönstret också, vet att de inte stod nån där men när ja väl hade börjat tänka på så kunde ja verkligen inte somna.
Ja va ju ensam me Nellie me, Per va hos Henke och spelade tvspel och drack lite så då blev de ännu läskigare. Men ja somnade till slut tack och lov.

Nu sover Nellie i vagnen, när vi skulle gå in märkte ja att de va en geting innan för "myggnätet" på vagnen, hur hade den kommit in liksom? Och när ja väl fick ut den så ville den in igen, de va jätte envis, de va lite läskigt faktiskt!

Nu är Per uppe, funderar på att fråga om ja får lägga mej en stund nu, bara nån timma.

Ska åka och handla och fixa lite sen, är sugen på tacos idag :P De får blir de till middag idag helt enkelt. Syster kanske skulle äta här me så då passar nog tacos bra! =)

Nehe, ta tag i dagen kanske, iaf efter ja sovit en timme!

Fika besök =)

Hasse Camilla och Casper kommer strax hit på fika =) De ska bli trevligt. Träffar dom väldigt ofta nu för tiden vilket ja tycker är jätte kul :D

Har precis ätit mat, de blev stuvade makaroner idag, Henke frestade med de igår så ja va skit sugen på de!

Har vari toch kollat på en postlåda idag, på önska, ska handla den tror ja. Våran är ju helt förstörd pga att den inte går att sätta fast än eftersom dom ska lägga asfalt och de i höst. Då blåser den i backen hela tiden, så den är helt sjukt bucklig kan ja säga. Och nu går de knappt att komma in i den då öppningen är helt förstörd också. :S

De blir ingen resa till rättvik iaf, de blir för jobbigt eftersom vi ska till öland på lördag. De blir lite kaka på kaka känner ja. De är tillräckligt att packa till den restrippen känner ja, är lite för bekväm av mej, orkar inte packa till de med nu.

Blir nog att vi åker på lördag istället. Jossa ska ner på lördag också så de vore kul att umgås lite me henne me, sen är de kul om vi hinner umgås lite me stefan med innan han sticker hem på söndag.. Men som sagt vi måste fixa kattvakt mallen lördag och söndag då för pers mamma kunde inte va förrän på söndag.
Så vi får se hur de blir me de helt enkelt. Men ja hoppas vi kan åka iaf =)

Nu ska ja invänta besöket.

Sov morron, oh ja!

Vet inte ja törs skriva ut hur länge vi sov idag. Helt sjukt! =) Men skönt va de iaf ;)
Nellie vill som vanligt inte sitta vid tvn själv så nu har flyttat dit datorn,, då är hon nöjd.

Vet va som står på schemat idag, de är sånt som märks, Nellie och jag är själva idag iaf då Per är på jobbet, han visste inte när han kunde slita sej därifrån heller så han lär säkert va kvar hela dagen :/ tråkigt i så fall tycker ja.

Är tråkigt väder ute med så vi får se hur de går för mej att söva Nellie idag med, hon har börjar vägra somna i sängen om dagarna som hon varit så duktig med ett tag.
De är så konstigt med barn. De kan va på ett visst sätt länge länge, sen en dag så är de helt plötsligt helt borta och dom börjar göra på nåt annat sätt =)
De är bara att hoppas på att de bra kommer tillbaka igen inom en snar framtid =)
Visst!?

Ska umgås lite me fröken som sitter har bredvid och gnäller...

Glömt...

Har ju glömt lägga upp bilder på premiär ätandet av gröt, samt första sittningen i gåstolen =)(mamma älskar dej <3 )

Linköping

Idag har ja varit med Henke och Becca till Linköping. Per och Nellie har varit hemma. Ja handlade inget speciellt så de va mest bara skönt att komma bort ett tag och bara va sej själv.
Ja handlade två par skor till mej och ett par till nellie som hon kan ha senare o höst eller vinter.

Har beslutsångest. Ingo och dom är i rättvik nu, ja känner inte för att åka med Nellie så långt alls, men samtidigt så vill ja åka. Men vi ska ju åka i helgen nu till öland så de kanske räcker, eller? Hur ska vi göra. Ja kan verkligen inte besätmma mej. Sen behöver vi ju kattvakt denna vecka med i så fall och de känns bara jobbigt att fixa känner ja.
Vi får åka nästa år istället helt enkelt. Bara ja lyckas va hemma hela nästa sommar med. De hänger ju på de, om ja börjar jobba innan så har ja ju första semesterperioden och då kan vi inte åka :S

Ska snart bege mej ut en sväng, ska till statoil och handla cigg och lite. Sen ska ja hem och mysa ner mej med Per som ska lägga sej samtidigt som mej för en gång skull. Han ska upp och jobba i morron. Ja håller tummarna över att han inte behöver va hela dagen iaf. Men vi får se. <3

Ska pussa lite på Nellie nu sen ska ja dra.

RSS 2.0