jobbigt

har sovit jätte dålgit inatt, har varit kissnödigt typ varje halvtimma. Drömt massa otäckt hela tiden så ja knappt inte vågat somna om.. usch!!
Ja har haft jätte ont i magen hela natten så ja t.o.m funderade på att gå upp o ställa mej i duschen för att de skulle gå över.

Ja börjar tycker detta e väldigt jobbigt nu. Allt har börjat ta emot nu o ja har inte tålamod me nånting. Har PANIK över hur flytten ska gå i helgen me.. usch säger ja bara!

Går in i V 37 idag.. shit. Tiden går snabbt nu..
Tyckte mej se att magen sjunkit lite nu under natten. Vet inte om de e för att ja har haft så ont i inatt eller va de e. Hoppas inte de e på gång iaf. De måste stanna kvar där inne lite till! =)

Ikväll e de 100% huset som gäller. Ska försöka packa in saker i köksskåpen o torka ur alla skåp m.m

Måste försöka ta mej till lindex me o köpa en ammningbh. Kanske e dags att fixa sånt snart me. Tror inte ja lyckats få in i mitt huvud att de faktiskt inte e jätte lång tid kvar. Ja kommer bli helt chockad då de verkligen e dags! haha

Nu ska ja bege mej o handla lite, hoppas ni andra får en bra tisdag!


Mensvärk

Vet att de inte e mensvärk ja har direkt men de känns precis som så. Ja vet inte riktigt va de e men ja antar att de e nån form av förvärkar som har kommit kanske.
Känns som att ja har sjuk mensvärk iaf. Kan säga att ja inte saknar min mens ett dugg =)

Idag har vi mycke o göra. (tror ja iaf) Vi ska va i huset i stort sett hela dagen i kvällen. Måste försöka få så mycke som möjligt gjort nu alltså, känns som att de finns mycke vi kan göra nu iaf. Ja hoppas de e mycke vi kan göra nu =)

Hade tänkt käta upp alla kartonger idag men ja vet inte om ja törs bära så mycke me tanke på min magvärk. Vill inte att Per ska göra de själv heller. Vi får se hur de blir. Finns säkert nån man kan fråga om hjälp om inte annat =)

Ska snart förberda lite frukost till Per som fortfarande ligger i sängen o sover sött <3

Dags igen..

Känner att de va ett bar tag sen ja skrev nu, skriver i o för sej inget vettigt men nu har de hänt lite grejer iaf =)
Ja växer o står i i af. Har nu passerat v 35 så de börjar närma sej ordentligt nu =)
Börjar bli väldigt nervös inför allt som har me förlossningen o göra samtidigt som ja längtar efter att detta ska va över nu snart.
E så mycke ja vill ha överstökat nu. Vill ha flyttat o att huset e klart o färdigpackat, alla barnsaker va klara o förberedda. lägenheten urstädad... usch, de e mycke på gång nu..
De ska nog gå bra, men de e inte konstigt att ja har lite smått panik direkt. Men ja vet att ja har massa underbara människor runt omkring mej som hjälper till så gott dom kan oxå <3

Sitter själv på hotellerummet i Stockholm nu, martin, per o jon bastar. O ja har precis spelat lite kort me Millan o milla. de va kul, men ja e så fruktansvärt trött o kroppen efter idag så ja ska krypa ner i sängen nu i inväna Per.
De har gått så mycke över förväntan här uppe. Va nog för ja åkte me den inställlningen som ja gjorde. De brukar ju alltid bli så mycke bättre då =)
Ja har inte haft ont i huvuet en enda gång sen vi kom upp vilket e helt underbart. Per o ja har inte ens tjafsat en enda gång vilket oxå hör till ovanlgitheterna. =) hihi

Imorron ska vi åka hem igen. De ska bli skönt att komma hem känner ja. Ska försöka sikta på att va hemma så tidigt som möjligt i morron. Så mysa ner mej me Smirnoff o Baileys i sängen då o vila lite på eftermiddagen tillsammans me dom <3

Träffa syster me har ja tänkt. Hon e äntligen hemma igen!! Har saknat na massa!!!

Hoppas ni alla andra har de bra hemma i vimmerby!
Ja saknar er, de vet ni!

*hjärta*


RSS 2.0