Hälsning från Öland

Nu är allt som de ska, förtältet är uppsatt och iordning, vi har ätit och är mätta, och vi har gått kvällspromenaden, =) Eller jag och Nellie kom lite senare för hon fick jätte ont i magen när alla precis skulle gå så ja stannade kvar me henne. <3 Men hon blev gladare efter ett tag så då la ja henne i vagnen och gick ner en snabbis =)

Nu ligger hon i våran säng naken och sprattlar och lever för fullt. Är skönt att magknipen inte håller i sej så länge nu iaf.

Hon ska snart äta och sova, men hon somnade nere på stranden en sväng så ja får nog vänta ett tag till. Hon ska snart äta me. Hoppas hon sover gott i husvagnen nu mitt lill hjärta <3

Hoppas de e bra hemma i Vimmerby me, här är de jätte bra och man skönt. Men kopplar verkligen av ordentligt här, Per och ja har inte varit osams en enda gång än heller. De e riktigt bra!!

Mamma mådde inge vidare hemme heller, e så typiskt, de händer alltid när nån e borta, och denna gång vi, visst, de e ju inget allvarligt men de e tråkigt ändå =/ Men hon piggnar nog till snabbt, de brukar hon ju göra! =)

Nu ska ja mysa i sängen me Nellie, sen ska ja ta en godnatt cigg tillsammans me fru Krantz Carlsson <3

Snart beger vi oss

Nu är vi strax klara att bege oss mot öland, Nellie sover en stund nu sen ska vi ge henne lite mat och hoppas på att hon klarar sej på de hela vägen ner till Öland.
De ska bli väldigt skönt att åka dit, samtidigt som ja är lite nervös för att åka me Nellie första gången såhär men ja vet ju att de går bra. Och skulle de inte gå bra är de ju inte värre än att åka hem igen liksom.
Man har ju kört fast i rutiner av att vi bara varit hemma i stort sett nu. Eftersom hon inte mått bra dom första månaderna så har man liksom kört fast i de.

Men de ska bli väldigt skönt hur som haver.

Är sjukt mycke packning med i år, Per och ja har nästan ingenting men lilla Nellie har hur mycke kläder och saker me sej som helst. Men de blir ju så, blöjor och allt sånt me.

Hände en tråkig sak igår, ja hoppas de löser sej och blir bra till slut iaf <3

Längtar efter att få träffa Henke och Becca och Eric, längtar efter att få se världens sötaste Eric sprina omkring mellan husvagnarna, han stortrivs nog nu den lilla sötnosen.
Tänk nästa år är de både Nellie och Eric som springer omkring <3<3

Ska gå ut och röka nu medans Barnet sover sen ska ja pussa pussa pussa på mina missar innan de e dags att bege sej!

Idag har vi varit glada =D <3Mitt lilla gos!

mycket mycket bra dag

Idag har varit en väldig bra me me bra humör!

Har varit ute och hälsat på hos Sandra och Stefan och åkt lite båt, inte jag då förstås men Per och Emma =)
Ja och Nellie satt på bryggan och hade de bra tillsammans me Sandra.
Sen har vi varit i Norrhult och tvättat husvagnen, där blev ja på dåligt humör ett tag, men de va för att de tog sån jävla tid, vi skulle bara tvätta kortsidorna, men efter ett tag ser ja att han ändå tvättar hela! Då kunde ja ju passat på att städa av inne me, eftersom de hade tagit ungefär lika lång tid. Men nu e de som de e.

Nellie är trött me , men hon ska ju äta snart så de känns inte lönt att lägga henne nu, de e bättre att göra sen efter maten tycker ja.

Nellie har varit på strålande humör hela dagen me <3

Husvagnstvätt

Idag tror ja vi ska försöka ta tag i att tvätta husvagnen.. usch och fy, men de e sånt som måste göras, ska städa ur den me och fixa och dona =)

Idag får Per sova, ja va inte så trött som ja trodde ja skulle va idag faktiskt. Kunde inte sova igår. Somnade efter klockan ett inatt tror ja. Tror de e för att ja har sovit så länge på mornarna nu. E bättre ja går upp tidigt så ja kan sova om kvällarna. Och idag vakande Nellie klockan tjugo över sju vilket e helt okej =)

Funderar på att ringa mor och far och se om dom vill komma hit en sväng sen. Beroende på när Per vaknar förstås =) Man får passa på medans far min e ledig.

Vet fortfarande inte hur de blir i veckan, till Öland och allt, de e sånt som märks. Får ta de som de kommer.

Nellie kollar på tv nu, men verkar inte tycka att de e jätte bra just nu. Baileys skriker och vill klappas, så de e bäst ja slutar nu!

Midsommardagen

Passar på att blogga medans ja ligger i sängen och känner mej ensam och inte kan sova. Idag tog vi de väldigt lugnt på förmiddagen. Ja fick sov morgon idag. De va egentligen jag som skulle gå upp men per gick upp. Ja tyckte faktiskt inte ja förtjänade sov morgon men eftersom per gick upp säger ja ju inte ifrån direkt. :-) <3 eftermiddagen har vi spenderat i norrhult. Vi skulle egentligen gjort i ordning i husvagnen idag men vi satt bara och hade de skönt i solen och umgicks. De e skönt de men ibland. Sen nu på kvällen träffade vi henke och dom en sväng . Nu ligger ja här och försöker sova. Hade velat att per sov me mej men ja förstår om han vill spela. Han la sej ju samtidigt igår men då somnade han ju på stört. Och i morgon e de redan söndag igen och vi ska lägga oss tidigt för per ska jobba. :-( ja ja de e som de e. Ja älskar han iaf. Ja klarar mej själv här inne. Ja har ju nellie i sängen bredvid <3 god natt!

Midsommarafton

Denna dag har varit typ som alla andra. =)
Nellie har varit på ganska bra humör hela dagen.
På dagen idag kom Sandra hit och åt mat me mej och Per innan de va dags att bege sej till Becca och dom för att fira midsommar.
Nellie sov i stort sett hela vistelsen där, och när hon väl va vaken så gick de förvånadsvärt bra =)
Hon hade lite magknip, Ninna höll henne då och då fes hon jätte fisar så de va inte konstigt hon hade magknip. Men som sagt, de gick över ganska snabbt.
Per är kvar där borta än och ja sitter här, Nellie sover. Hon piggnade till när vi kom hem ett tag och låg och pratade och tjoade.
Sen blev hon jätte trött vilket är förståligt då klockan va mycke.
Visst, ja hade kunnat sövt henne i vagnen men ja är så rädd att de ska störa de vi har kommit in i så bra nu. Hon somnar i sin säng varje natt och sover hela natten. Ja vill verkligen inte att de ska ändra sej bara för att vi ville fira midsommar sent. Då e de bättre att ja går hem och Per fortsätter dricka, då kan han koppla av lite me utan oss ;)

Ja har plockat och styrt lite hemma nu, torkar av bänkar m.m, funderar på att bädda ner mej snart. Ska bara se om Becca ringer, eller om Sandra kanske Sandra ringer igen.

I morron har vi pratat om att vi ska åka ut till Norrhult och tvätta husvagnen, får se om vi gör de i morron eller på söndag, kanske kan va skönt att bara va hemma i morron, Per kanske e lite bakfull me =) Man vet aldrig hur mycke han dricker nu när vi inte e kvar. Tror inte han dricker så mycke mer men iaf! =)

Ska mysa lite me katterna nu.

Glad midsommar!

Idag vaknade Nellie klockan tjugo över sju, ja va jätte trött men de va bara att pallra sej upp. Ja kunde verkligen inte somna igår. Klockan halv ett när ja tittade på klockan till slut. Ja va väl övertrött antar ja. Sen somande ja ju till på dagen, de gjorde säkert sitt me.
Per satt uppe och spelade såhan förtjänar sovmorron idag. Ja ska gå och lägga mej ett tag igen sen när han vaknar.
Måste åka och handla lite idag me. Ja vill ha cola, dricker ingen läsk så ofta numera men nu är de ju midsommarafton och då kan man väl få lyxa till de lite.

I eftermiddag ska va bege oss till Ekvägen och umgås och fira midsommar. Ja ska ta me mej Nellie en sväng till morfar, då han och mamma och dom ska va där. Är en lagom promenad om fröken vill sova lite. =) Vill gärna hälsa på dom me så ja ska gå dit en sväng iaf. Träffar inte morfar särskillt ofta nu tiden <3

Nellie sitter i sin babysitter framför tvn, hon verkar inte tycka de e roligt idag så de e bäst att ja går till henne.

Ha en bra midsommar!

Gnäll

Även att Nellie har varit väldigt gnällig idag så har ändå denna dagen varit väldigt bra.Ja har njutit av tiden vi har haft tillsammans =) <3
Pappa har varit och hjälpt Henke och Becca me altanen och Nellie och ja har haft mamma och Nellie mys hos mormor och moster.

Nu ligger min lilla tjej och pratar för fullt naken i myspölen. Nu ska hon snart äta, sen sova <3

Hoppas alla får en underbart trevlig midsommarafton. De ska vi ha ;)

Hemkommen

Nu är ja redan hemma. De gick jätte bra. De tog kanske typ tio minuter att röntga så de va skönt =)
Emma sov hela vägen hem stackarn, hon va jätte trött. Men ja är jätte tacksam över att ja fick sällskap iaf <3

Nellie sover i vagnen nu, vet inte om ja ska bege mej ut eller om hon ska få fortsätta sova inne nu. Känner mej lite trött och konstig i kroppen idag me så ja känner mej inte alls på humör för att gå ut och traska. Men vi får se hur vi gör sen.

Per har åkt till jobbet nu iaf.
...
Nellies mage verkar bli bättre och bättre iaf. I förrgår och igår så skrek hon inget alls, men igår när Per och Nellie va i norrhult och firade Ingo hade hon gallskrikit hela tiden. Men nån gång ibland ska man väl inte klaga på egentligen. De är ju normalt när man e en liten bebis.

Vet fortfarande inte hur vi ska göra efter midsommar, om vi ska åka till öland eller inte. Lutar åt att vi blir hemma först iaf, sen får vi se om vi åker i mitten av veckan eller hur vi gör. Men som sagt, de ändras ju fram och tillbaka varje dag över hur man känner så vi vet egentligen inget än =) De e sånt som märks...

I morron är de midsommarafton, första semesterperioden på konsum startar nu. De betyder ju att de e sommar! Hoppas denna värme håller i sej nu!!!

klarblå himmel

Vädret ser ut att bli lika bra idag me =) Härligt härligt!

Ska snart bege oss iväg me. Per och Nellie sover än, ja hade gärna me sovit nu känner ja. Känns så onödigt att åka till Västervik idag, ja borde ju inte ha några stenar kvar eftersom ja inte har alls ont längre.
Men visst, de e väl bra att kolla upp iaf.

Resten av dagen/kvällen vet ja inte som som händer än, de märks.

Sandra!! De e inget fel på fakturan ju, vi betalade ju 300 kr när vi gjorde beställningen =) haha, de hade ja glömt bort.

Dags att göra sej i ordningde sista nu.

Nu sover barnet

Nu sover Nellie, ska me lägga mej snart eftersom ja ska upp tidigt imorron.

Emma ska komma hit kl sju i morron. Nu e de bestämt att hon ska följa me. Hon kommer inte hem förrän jätte sent inatt från göteborg men de va inga problem iaf. Hade varit kul om Per skulle varit hemma hela dagen i morron, då kunde vi gått lite på stan me. Men han måste till jobbet så snabbt som möjligt så de blir bara fram och tillbaka typ. De lär ju inte ta några tider där, bara röntgas ju.

Per sa att han kunde följa me me Nellie men ja tycker de känns väldigt onödigt att dra upp och klä på henne bara för de. Sen ska hon äta mitt i me. Och de blir krångligt bara för en resa fram och tillbaka.

Har jätte ont i munnen me. Kanske inte e så konstigt, men ja ska inte gnälla. Ja får ju skylla mej själv!!

läggdags nu!


Tandläkaren

Idag har ja varit hos tandläkaren och lagat ett hål, samt rotfyllt. Aj aj aj säger ja bara.
Har sjukt ont i munnen nu kan ja lova. :S
Ska snart lägga Nellie, sen ska ja me sova. Ska till västervik i morron bitti och röntgas. Ska se så ja har fått ut alla stenar, de borde ja ha fått då ja knappt inte haft ont alls sen njurstensfallet.

Nu är Nellie jätte trött, ska ge henne mat nu.

Hej hej

?!?!

Denna dag har varit bra. Men den slutade inte riktigt som ja ville. Förhoppningsvis reder de ut sej innan sängen väntar. Är inte kul att avsluta denna dag såhär känner ja.

4 månader!!

Nellie blir 4 månader idag!!!!

Idag vaknade Nellie klockan tjugo över sju. Eller hon vaknade tidigare men ja testade att försöka låta henne ligga kvar för att se om hon somnade om men de gjorde hon inte så ja tyckte att vi lika gärna kunde gå  upp då. Tjugo över sju är ju betydligt bättre än fem liksom, eller hur?

Idag vet ja inte va som står på schemat. De märks om inte annat. Hade hoppats på att vädret skulle va bra iadg så vi kunde tagit en sväng ner till stan me vagnen men de verkar inte bli så idag. De kanske blir bättre senare.

Sitter och äter frukost nu medans Nellie tittar på tv. Ska se hon hon blir trött snart och ska sova lite till. Hon brukar bli trött en timma eller två efter att hon vaknat. Får se om ja passar på att sova då eller om ja ska passa på att plocka lite. Skulle behöva dammsuga men de får vänta tills Per kommer hem.

Har satt upp ett kort på Nellie på väggen i vardagsrummet nu. Framkallade ju ett stort kort förra veckan som kom hem igår =) De blev så fint så fint!

Nu ska ja prata lite me fröken som sitter och vill ha sällskap framför tvn =)

Mycket bra dag

dagen idag har flytit på bra tycker ja =) Nellie har varit på bra humör hela dagen förutom när hon blivit trött, men då e de ju av en anledning liksom. Så då e de ju bara att söva henne så e hon ju glad igen när hon vaknar.

Har varit på Ekvägen och hälsat på me, dom jobbar på för fullt me deras altan. Ja känner mej så tråkig som inte kan hjälpa till, men de e inte alltid så lätt när man har småbarn. Ja hoppas verkligen ni vet att om ja bara hade kunnat hade ja hjälpt till me.

Ska snart gå pch lägga oss, Per söver Nellie nu och ja kollar runt lite på nätet. Ska se på film och mysa lite sen. Ska ta mej en macka nu innan sängen väntar!
God natt


dop

Idag har ja äntligen tagit tag i att ringa till Svenska kyrkan om dop till Nellie. Har inte velat göra de innan då hon inte har mått bra och haft ont i mgen hela tiden.
Men nu blir de lite senare än tänkt men de får vi ju ta.
Vill ju inte ha de nu på sommaren då alla har semester m.m utan de får bli den 4 septemer istället. Hon blir ju typ 7 månader då men strunt samma. Huvudsaken är ju att de blir gjort liksom.
Har visserligen ingen dopklänning då eftersom hon inte kommer kunna ha varken min eller Pers. Men vi har frågat Milla om inte hon kan sy en klänning till Nellie och snäll som hon är så gör hon ju de.
Kan ju va kul att ha en egen klänning me som ingen annan har liksom. =)

Nellie sitter i sin vagga och sover nu och plockan runt lite. Är lite små trött men ja ska inte sova, då kan inte j sova ikväll. Eftersom ja fick sova så länge idag så behöver ja ju inte sova egentligen. =)

Ska plocka ur disken och lite, men de låter så mycke så ja får nog vänta tills Nellie vaknar så kan hon sitta me mej i köket. De brukar hon tycka om.

Chocktillstånd

Idag när ja vaknade och hörde att Nellie kanske inte villa ligga kvar i sängen kollade ja på klockan och trodde inte de va sant. Klockan va 8.55, helt sjukt. Ja har inte sovit så länge sen ja fick Nellie för 4 månader sen, Nellie har inte sovit så länge nån gång heller. =) Skapligt skönt va de iaf kan ja säga <3

Får se hur resten av dagen blir nu eftersom de har brutit rutinerna lite. Men de får vi ta, hon blir säkert trött om ett par timmar igen och då får vi försöka söva henna helt enkelt.

Nu tittar fröken på tvn lite. Ska snart åka till Becca och Eric en sväng och hälsa på, sen får vi se va som händer. Kanske åker en sväng till mormor me, de beror helt på hur Nellie är sen.

Är hungrig som satan men vi hade inget bröd hemma =/ Får se om ja hittar nåt annat att äta, måste handla sen me.
--------------

Dagen började inte direkt bra. Började för ett tag bli riktigt orolig för mej själv. Men den slutade bra till slut.
Har haft så sjukt roligt tillsammans me mina arbetskamrater!!

Nu ska ja försöka sova me. Utan Per och Nellie, hur ska de gå?? Ja håller på att SAKNA ihjäl mej av dom!
Och mina vänner me! Ja klarar mej inte ens utan dom EN DAG liksom!!!

Ska bädda ner mej själv nu, usch så ensamt!

Becca?? kan du inte ringa mej i morron på förmiddagen?

Deprimerande

Usch, sitter här me ångest.
Ja vill ju ha personalfest och vi kommer verkligen ha skit kul!
Men ja sitter och tänker på hur ja ska klara mej utan Per och Nellie enda tills i morron. Ja kommer ju saknar ihjäl mej liksom!! Usch.
Men dom kommer ha de bra, de vet ja. Men de kommer kännas konstigt.
Saknad är ju den bästa medicinen så de kommer nog bli bra.

Per ligger och sover nu. Han fick sovmorron idag. Nellie tittar på tv och ja sitter här. Har sån sjuk mensvärk så ja inte vet vart ja ska ta vägen.

Idag står de mycke på schemat.
Ska städa av ordentligt här hemma, sen ska ja plocka i ordning på altanen. Hämta mat på konsum, försöka hinna me och sova lite så ja orkar me natten.

Kunde verkligen inte sova igår, hade lätt lika gärna kunnat umgåts lite me Becca som vi alltid gör då ja ändå bara låg och vred mej i sängen. Men de visste ja ju inte då. Ja va så sjukt trött. Kanske va övertrött då...

Hoppas denna dag blir bra nu och kvällen me framför allt!!

Hoppas alla andra får en bra lördag me =)

Tjugo över sju

Idag vaknade Nellie tjugo över sju. De e bra =) Mycke bättre än klockan fem som de kan va liksom..
Nu kollar hon på tv.

Har kommit på varför hon kan ha haft ont i magen :S
Hennes burk nutramigen tog slut nu på morgonen och ja tyckte den burken såg annorlunda ut. De va de vanliga nutramigenet :S Hon har alltså inte ätit LGG på ett tag. Stackarn. Hur kunde vi missa de liksom?? Slarvigt.. jag vet!

Nu ska hon få LGG´t igen iaf så får vi hoppas att de blir bättre igen. Igår va ju visserligen en väldigt bra dag så vi får se hur denna dag blir.

Nu e de bara idag kvar sen e personalfest här hemma hos oss. De ska blir sjukt kul. Kommer dock sakna ihjäl mej av Per och Nellie men ja vet ju att dom kommer ha de bra.
Funderar på hur ja ska göra me borden och de. Om ja ska bära in dom så vi äter inne. Idag verkar de inte va speciellt varmt ute direkt. Får se hur vädret e i morron så får vi ta ställning till de då. De e ju inte direkt skönt att sitta ute och frysa liksom.

Idag har ja lite fix. Först ska Nellie få sova, hon ska säkert sova igen om nån timma. Om hon då vaknar skapligt ska vi följa me mamma och Emma till brödstugan. Kommer nog inte kunna de då ja e nästan helt säker på att hon kommer sova ett bra tag. Hon brukar ju alltid de. Och väcker ja henne e risken för att dagen blir helt förstörd ganska trolig.

Efter de iaf så ska vi på stan och handla de sista till festen, handla middag tills idag. Handla ny wi dosa. Sen vet ja inte om de va så mycke mer. Ja kommer säkert på de till slut annars.

Började bli lite gnäll framme vid tvn nu så de e bäst att ja går till min lillprinsessan nu =) <3<3<3

Hoppas..

Idag är ja hur trött som helst! Hoppas Nellie vill sova en stund till snart.
De va väl de för nu...

När liksom??

Undrar när min lilla Nellies mage ska börja fungera någolunda bra iaf?? Hon har skrikit och varit orolig i stort sett hela eftermiddagen. Och inget hjälper, inget...
Hoppas verkligen att de börjar bli bra snart. Ja tycker så synd om henne. Mitt lilla hjärta <3

Skönt att ha Per hemma iaf. Men i morron e vi själva igen jag och Nellie, hoppas dagen blir bra iaf.
Ska på föräldragruppsträff i morron me på Näs, allt hänger väl på Nellies mage. Får inte ut nåt av de om eftermiddagen börjar som denna.

Nu ska ja snart ta över mitt barn när hon har ätit medans Per och Emma ska fixa upp partytältet till lördag!

Nakenfis

Nellie ligger i sin myspöl nu och myser för fullt.
Vi har kommit in i att varje kväll lägger vi lillpluttan i myspölen naken. Hon tycker verkligen att de e jätte mysigt och skönt =)
Hon kollar ju på fotbollen me förstås.
Per e i Målilla på speedway. Så Nellie och ja e själva ikväll. Eller själva och själva. Sandra har varit här i stort sett hela kvällen sen åkte vi till Ekvägen och tog kvällsfika.
När Per precis hade åkt kan man väl säga att de inte gick sådär jätte bra, Nellie va övertrött samtidigt som hon hade jätte ont i magen stackarn. De va lite jobbigt då men vi löste upp problemet och hon somnade till slut i sin resesäng.
Får hoppas ja lyckas söva henne sen bara. De e ju Per som brukar göra de. Men de ska nog gå bra.
Hoppas verkligen Per har roligt nu, han är värd de! Han behöver komma bort och göra lite kul han me <3
Pratade väldigt mycke me Helen idag på BVC, om hur jag mår framför allt men också hur Per har mått. De va jobbigt att gå tillbaka och tänka på hur jobbigt de faktiskt har varit. Men nu är man ju glad eftersom man ser en ände på de liksom.
Nellie hade gått upp nu iaf. För ca 3 veckor sen vägde hon 5480 g och nu vägde hon 5900 så de va skönt. Och sen va hon ca 63.5 cm lång. Trodde hon skulle va längre men de e nog för hon e så smal som man tycker de.
Camilla och Casper va här en stund idag me. De va mycke trevligt. Han är så söt lilla Casper. Tycker verkligen de e jätte kul att vi har hittat tillbaka till varandra igen. Ja och Hasse som kusiner menar jag. Sen tycker ja så bra om Camilla me =)
Nu ska ja sätta mej och prata me Nellie lite, sen blir de matdags och läggdags.
Har glömt att skriva att hon får pencilin droppar i ögonen me. Hon är ju så varig i ena ögat hela tiden. Så nu har vi äntligen fått nåt emot de. Troligtvis är de för att hennes tårkanaler är trånga. De är vanligt bland barn. Ja hoppas verkligen de är de iaf så hon inte e pälsallergisk.
God natt på er!

Sov till klockan halv sju idag =)

Idag fick vi lite sovmorron igen =) Nellie sov iaf till halv sju vilket är underbart mycke bättre än fem på morgonen iaf.
Nu sitter ja och äter en macka, Nellie kollar på tv, låter lite som att hon bajsar me. Hon gjorde ju inte de igår så idag kanske de blir ett par gånger.
Ska ringa några samtal nu på morgonen. Ellos, och kyrkan..
Fix tajm!

Bra dag idag ;)

Denna vecka har börjat bra =)=) Hoppas verkligen att den fortsätter såhär bra.
Har fått mycke gjort idag faktiskt. Inte gjort så utan ja har mest umgåtts me vänner och sånt. Njutit av dagen hela enkelt ;)
Först va vi en jätte snabbis hos Becca och Eric, sen handlade Nellie och ja middag m.m. Sen kom Sandra och Jossa hit och drack kaffe.
Sen åkte Sandra och ja till husvagnshuset och kollade runt lite.
Therese va här en snabbis på eftermiddagen me. Sen kom Sandra igen! =) hihi, rörigt, men Nellie och jag har haft kul iaf ;)
Nellie har sovit i sin resesäng idag me, två timmar iaf. Hon hade nog kunnat sova längre men så hade de inte blivit bra när hon skulle sova för natten. Nu sover hon i sin säng <3
I morron står de en del på schemat me. Nellie ska till BVC, efter de ska vi träffa Therese och handla de sista inför personalfesten. Konsum och systemet!!
Skönt att få allt klart känner jag.
Hoppas min lilla tös mår lika bra i morron som hon gjort idag. Mår hon bra så mår jag bra <3
God natt!

God morgon, God morgon

Jag hoppas de blir en god morgon iaf =)
Nellie vaknade runt klockan fem idag men ja orkade inte gå upp då så hon fick ligga kvar i sängen och joddla lite. Vilket resulterade i att hon somnade om till klockan halv sju typ.
Och som sagt, de tycker ja ändå är en okej tid att gå upp.
Vi ska väl förhoppningsvis sova lite till på soffan om nån timma kanske. =) Hon kollar på nanny nu har skrattar och lever massa i babysittern.
De konstigt, de känns som att de e en evighet sen ja fick njurstensanfallet. Men de e ju bara en vecka idag. Ja har redan glömt bort hur jävla ont ja hade. (och ja vill inte bli påmind om de va de du trodde)
Men de märks va man glömmer snabbt alltså!
Nu ska ja gå och plocka lite. Per e lite sen till jobbet me så ja ska säga hejdå till honom nu me.
Hoppas de blir en bra vecka nu!! ;)

Bra dag

Resten av denna dag har varit bra med. Nellie har inte haft ont i magen en enda gång vilket känns helt underbart. Hoppas dagen i morron blir lika bra me.
Nu ska vi krypa ner i sängen och se film. Får se hur länge vi får se ikväll. Dröjer inte många sekunder innan Per sover :P
Hihi, han är väl trött min älskade man <3

Dagen än så länge...

Har varit lite till och från idag. =) Nellies humör pendlar värre än ja vet inte va :S
Efter kl tio nån gång i morse kom Cissi, Andreas och Noelle hit och drack kaffe =) De va väldigt trevligt måste ja säga. Lilla Noelle satt och sov i sin bilbarnsstol hela tiden.. hihi, hon sover nästan jämt när ja träffar henne ju.
Sandra kom hit en sväng me medans hon va "paintball änka" hihi.
Nellie va vaken iaf, Hon har haft jätte svårt att somna på dagarna, igår och framför allt idag. Men till slut så la vi bara ner henne i resesängen så fick hon ligga där tills hon somnade.
Nu när hon inte har jätte ont i magen längre så ska vi inte bära runt på henne så fort hon skriker. Hon är ju van vid de eftersom vi gjort de hela tiden eftersom hon haft ont i magen liksom. Men nu är de mest bara gnäll gnäll gnäll, så nu får hon gnälla tills hon somnar, om hon är trött förstås vilket hon va idag! Och de funkade till slut.
De gäller ju bara att visa att allt är på våra villkor, inte hennes. De kvittar ju när hon är gnällig och över trött om vi tar upp henne. Hon skriker ju och gnäller lika mycke iaf vart hon än är. Så då kvittar de ju om hon sitter i famnen eller ligger där.
Hon gnällde knappt inget idag utan låg mest och väntade in tills hon somnade. Samma sak ska göras i morron me, man måste va envis. Hur svårt de än är för mej och Per så får vi inte släppa på de här. Desto svårare kommer de bli i framtiden sen. Och de e bättre att de är jobbigt nu ett tag framöver än att de ska va jobbigt senare!

Va som händer resten av dagen återstår att se.
Therese kanske ska komma hit senare och fortsätta planera personalfesten som är om en vecka!!! Shit alltså, tiden går så snabbt!!!

Dillkött

E hemma på en snabbvisit bara. Behövde gå på toaletten och hämta lite fler nappflaskor till Nellie.
Har precis varit hos mamma och pappa och ätit Dillkött. De va hur gott som helst. Men ja mår lite dåligt just nu för ja åt ALLDELES för mycke... men de gör ja alltid när mamma lagar de <3
Vi ska ut till Norrhult nu, Per ska äta där. Millan och dom ska ha nåt som Per älskar men inte ja tycker om. Så de passar ju bra att vi äter på var sitt ställe idag då ju =) eftersom Per verkligen hatar dillkött. Både Per och jag får våra favoriter till middag. De e ju inget som vi skulle laga här hemma liksom eftersom bara en av oss äter de.
Sen ikväll vet ja inte va som händer. ???
Ska gå ut nu och vänta på att Per och Nellie kommer tillbaka och hämtar mej <3

Alldeles för tidigt!

Usch, idag vaknade Nellie och började joddla i sängen klockan fem! De e lite väl tidigt för min del alltså. Kan inte fatta varför hon ska upp så himla tidigt. Kanske va för att hon sov en hel del igår kväll. Va vet jag.
Per gick iaf upp och gav henne mat. Och sen bytte jag av och tog över. Så nu sover Per igen!
Ja är verkligen jätte trött. Men till slut blir ju Nellie trött igen så då ska ja passa på att sova me. =)
Läste på mina tabletter jag äter nu att man tydligen blir väldigt trött av dom så de e inte så konstigt att ja går och är jätte trött hela tiden :S
Ja har haft sovmorron nästan varje dag den här veckan och ändå e ja jätte trött. Helt sjukt!
Nu kan de ju va att ja kommit in i att sova längre me, att de e därför ja e trött menar ja... måste försöka komma in i att gå upp tidigt igen för såhär trött orkar ja inte vara.
Idag vet ja inte va som händer. Vi ska kanske fika lite på brödstugan, sen vet ja inte mycke mer. Bara ta de lugnt och njuta kanske?? Njuta av att de e lördag, måste till apotetek me och köpa minifom till Nellie sen beställa Nutramigen till henne så vi inte blir utan igen när hon väl har ätit upp sitt.
shitt va de blåser ute, helt sjukt!! De e svinkallt ute kan ja säga.
Hoppas vädret blir bättre under dagen.
Nu ska ja lägga mej i soffan och kolla på tv och invänta att Nellie vill sova lite till.

Ingen bra idé

Maten och mängden mat ja skrivit om i de tidigare inläggen har inte funkar alls. Nellie har haft ont i magen nästan hela dagen idag. :S Stackars liten, men känner sej ganska vardelös som förälder när hon har ont nu. Man tänker ju genast att de har mängd mat att göra liksom.
Så nu ska vi gå tillbaka till 130 varje gång istället. Vi kommer väl märka efter hand om hon behöver mer mat liksom.
Just nu sover lilla prinsessan <3 hon har sovit sen kvart i fem typ. Hon behöver verkligen äta nu om de inte ska bli krångligt me mat sen ikväll,. Men vi har kommit fram till att hon ska få sova hur länge hon vill nu. De e inte konstigt hon är trött efter denna dag.
Vi får ju ge mindre mat sen vid läggdags och hoppas att hon sover gott hela natten.
Idag har vi inte gjort så mycke, ja och Nellie va och handlade me Sandra, Nellie slapp sitta i sin bilbarnsstol, hon va i min famn istället när vi handlade. Tror hon tyckte om de faktiskt. De fanns mycke att titta på =)
Sen åkte vi till mamma en sväng. De va mysigt. Mamma e ju själv hela kvällen ikväll eftersom pappa jobbar till nio. Då passade vi på att åka och hålla henne sällskap en stund Jag och Nellie.
Nu efter middagen (fläskfilé och potatisgratäng) :P har Nellie sovit på mitt bröst "mysigt" <3 Per och jag har kollat klart på filmen män som hatar kvinnor. De va verkligen jätte bra. Ja ser fram emot att kolla på dom andra filmerna =) Får se om Per sitter uppe ikväll annars kanske vi kan kolla lite ikväll. Men ja förstår om han vill spela lite me. De har varit en tuff vecka för honom också så han måste me få göra lite som han tycker e kul =) <3<3
Nu är de bara att invänta att Nellie ska ha mat, sen får vi se va kvällen har att erbjuda.
Ha en bra fredagskväll.

Män som hatar kvinnor..

Ska snart krypa ner till sängs och fortsätta kolla på filmen som vi började på igår. Ja e lite sen me att se filmerna, "män som hatar kvinnor m.m."
När ja väl gick me på att se film, som aldrig händer annars. Så hann vi väl bara se tio minuter kanske. Sen somnade Per.. Per!!! Fatta, inte jag. Ja hade gärna sett mer på filmen men ja vill helst inte se om allt igen bara för att Per missat massa liksom.
Nellie sover som en liten prinsessa nu <3
Dagen har för övrigt varit bra. Nellie har varit på sitt allra bästa humör idag fram tills klockan fyra fem kanske. Då fick hon världens magknip och skrek massa. :S Stackarn, de är nog inte riktigt över än, men de e verkligen på rätt väg iaf.
I morron ska vi testa lite mer mat än vi ger nu. Vi ökar maten lite varannan dag typ. Har räknat ut att hon får på tok för lite mat nu. Eller de vet vi ju inte, eftersom hon va "kräkbarn" innan så fick vi inte ge speciellt mycke, 90 ml var tredje timma typ. Nu har vi testat att ge 130 var fjärde timma typ.. Ibland mer sällan. Och nu har hon inte kräkits alls knappt. Så i morron ska vi öka lite till och testa hur de går. Vi ska öka till 160.
Om man läser på nutramigen burken ska hon ha 180 ml 4-5 gånger per dag. Alltså ca 900 ml på ett helt dygn. Om vi ger 160 ca fem gånger på ett dygn så får hon i sej ca 800. De är ju iaf nära de hon egentligen ska ha. Sen är de ju väldigt olika barn till barn. De vet ja. Men vi måste ju testa oss fram liksom. Vi får se hur de går i morron. Om de inte går så får vi ju gå tillbaka till 130 igen.
Per äter macka nu, ja blev me hungrig så ja ska nog ta mej nåt och äta me innan sängen och filmen väntar :P
God kväll.

Besök

Har precis kommit hem efter att ha varit me Sandra hos Becca och Eric en sväng. De va trevligt. Är skönt att komma iväg lite hemifrån själv.
Nu e ja hemma igen och väntar på Casper och Camilla. Dom ska komma och fika och lite. De ska bli trevligt. Är så roligt att se lilla Casper me som växer så dant. Han e för söt =)
Sen ska vi nog bege oss ner till stan. Eller Per iaf, vi får se om Nellie och jag följer me eller inte. Per ska få handla sej nåt. Antingen tvspel eller kanske några fina kläder. Bara för att han e så underbar och har ställt upp så mycke nu.
De piggar upp lite när man får handla sej nåt roligt ;) Visst?
Ska lägga ner mej en sväng på soffan nu, sen ska ja fika. Och sen måste ja ringa försäkringskassan me! De så ju sån jävla lång väntetid men de måste ju göras tyvärr...
Ha en bra torsdag!!

Bättre och bättre

Dagen började inte särskillt bra men de slutade desto bättre. Den blev bättre och bättre under tiden som dagen gick =)
Har kännt mej lite piggare idag för övrigt men värken i magen har varit värre.. ja blir helt nervös bara ja känner minsta lilla i magen. Kanske inte e så konstigt eftersom de gick så satans snabbt i måndags innan värken blev för jävlig.
Har varit på stan idag me Per och Sandra, vi shoppade massa kläder till Nellie. Ja handlade i storlek 68, de har ja faktiskt inte jätte mycke kläder i så de va kul att kunna handla lite själv me =) Blev mest klänningar och sånt sött. Hoppas hon kan ha en av klänningarna ja köpte på midsommar. Hon skulle va så otroligt fin i den ju!
Väntar på att Per ska läsa klart och äta klart så vi kan gå ut en sista gång innan de e dags för sängen. Vi ska se på film, fatta! Jag!! Film!!! De är inte ofta.
I morron får ja sovmorron me. Camilla och casper ska komma hit en sväng mellan elva tolv nån gång. De ska bli trevligt =)
Får se om ja hinner me Ekvägen en snabbis först ;)
Nu tror ja minsann att min älskade sambo är klar!!
God natt!

Zombie

Sitter som en zombie här och äter en macka. Nellie sitter och kollar lite å tv.
Ja är sjukt trött idag. Har varit vaken fram och tillbaka sen klockan tre. Har sprungit upp och druckit och kissat, druckit och kissat..
Ja är jätte öm i magen idag me.
Hoppas verkligen Per har tänkt att gå upp snart. Men de verkar inte så.
Dosan till tvn funkar inte heller.....

Lite bilder såhär på kvällskanten <3

Sover i bilen <3
Myser i mammas knä...
Innan läggdags =)
Putar me rumpan i sömnen ;)

Per <3

Idag har Per varit hemma me mej och Nellie hela dagen. De har verkligen varit välbehövligt. Ja får jätte ont titt som tätt och är fortfarande väldigt yr i huvudet.
Verkar som att folk har förståelse för att ja faktiskt hade jävligt ont och mådde jävligt dåligt igår.
Vi har mest tagit de lugnt idag. Ja gick en sväng till Becca och Eric på morgonen och drack lite förmiddagskaffe.
Sen har världens snällaste syster lagat lasange till oss idag så vi slapp laga mat. Visserligen så äter vi nudlar just nu. Va lite småhungriga, vilket kanske inte e så konstigt eftersom vi åt hos mamma och dom kl ett.
Nellie har mått bra idag me. Vi testar lite olika metoder me hennes ersättning. Hur mycke och hur ofta. Ja t ycker verkligen de är jätte svårt och veta hur mycke hon ska ha. E ju jätte rädd att hon ska få ont i magen me liksom. NU har ju magen ändå varit väldigt bra ett par dagar. Så ja tror koliken håller på att vända nu. (vågar egentligen inte skriva så för varje gång ja gör de så kommer de tillbaka) PEPPAR PEPPAR!!
Nu ska ja snart krypa ner i min säng. Väntar på att Per ska äta färdigt bara så vi kan gå ut och sätta oss en sväng ute.
Emma har planterat hos oss idag me och de blev verkligen jätte fint <3 Nu börjar de bli mer och mer hemtrevligt utanför huset me. Bara gräset som fattas snart :P
Undrar om elektrikern kommer i morron. De hänger på om dom fått hem badrumsbelysningen. Dom ska göra klart precis allt nu när dom kommer så de ska bli skönt. Annars kommer dom väl nästa onsdag!

I morron kommer våra barstolar hem me. Har väntat väldigt länge på dom! Men nu ska dom ha kommit iaf. hoppas hoppas.
Nehe. Ut en sväng, sen sängen <3

Helvetes dag

Dagen idag har varit hemsk. Och då menar ja verkligen hemsk!!!
Vi vaknade på morgonen runt klockan åtta. Klev då upp och tyckte dagen började bra. Började kännas som kraftig mensvärk i magen vilket inte kändes direkt jätte kul. Men ja trodde ju mensen skulle komma liksom.
Efter ett tag började de göra mer och mer ont i magen, till slut kunde ja inte röra mej. Tack och lov så va Nellie på jätte bra humör och satt och joddlade i sin vagga.
Fick skriva till Per att han MÅSTE komma hem. När Per kom hem ringde ja först till sjukvårdsrådgivningen men fick vänta alldeles för länge. Ja satt på toa och kräktes pga smärtan i magen. Ja kan inte förklara med ord hur ont de gjorde. Värsta smärtan i mitt liv. Till slut gick de inte mer än att ja fick skrika till Per att han va tvungen att ringa 112 och be om amulans. Ja kunde knappt inte resa mej upp och ja hade definitivt inte kunnat ta mej ut till en bil.
Ringde till Sandra och bad henne komma hit så snabbt hon kunde. Vilket hon sjävklart gör<3 Hon kom snabbare än ambulansen till och med.
De blev att åka me ilfart till västervik. Sköterskan som satt med mej bak va jätte bra och baddade min panna och virade inte mej i filt till och från hela tiden. Gav mej "kräkspåsar" m.m.
Eftersom ja hade så sjukt ont i magen så fick ja kräkas, och eftersom ja bara ätit en macka försvann allt ur magen snabbt. Men ändå efter varje EXTREMVÄRK i magen ville kroppen spy även att ja inte hade nåt att spy upp. De e fan bättre att ha nåt att kräkas upp kan ja säga än att sitta och tappa luften och bara sitta och rapa.. usch usch usch!
Läkaren i västervik trodde de va nåt me min livmoder eller äggstock så ja fick åka akut till GYN istället där ja fick göra undersökningar från alla håll och kanter. Men allt såg jätte bra ut. Och den läkaren ja hade där trodde de kunde va njursten eftersom mina beskrivningar stämde in på de.
Ja fick åka tillbaka på akuten och prata me min läkaren igen. Låg och kvad och halvsov till och från. Då kom Per, Sandra och Nellie in och höll mej sälllskap. Eller ja va inte mycke till sällskap, ja försökte mest sova.
Sen skulle ja skickas till röntgen, de gick bra där men de va väldigt jobbigt att ligga rakt eftersom ja ville knipa ihop benen hela tiden pga smärtan.
När ja kom ner till akuten igen för att vänta på röntgen bilderna så satt Per och sandra och Nellie och väntade på mej så snällt, men ja sa att dom kunde bege sej ut en sväng för ja va helt slut och ville bara sova. Så kunde ja ringa dom när ja va klar istället. Så de gjorde dom.
Läkaren kom in efter nån timma kanske, (ingen koll på tiden) och sa att ja hade njursten och att han verkligen förstod hur ont ja hade haft. :S
Skönt att få en förklaring iaf.
Så nu ska ja äta några värktabletter, sen några tabletter som slappnar av allt i kisseriet så ja kanske kan få ut stenarna själv när ja kissar. (risken finns att ja kommer kissa på mej ganska ofta men de får ja väl ta) hellre de än operera liksom!
Sen ska ja tillbaka och magnetröntga igen om en månad och se om stenarna har försvunnit. Har dom inte de då blir de säkerligen en operation.
Och skulle ja få minsta lilla värk tillbaka eller feber så måste ja åka ner med en gång!!! Och där med basta! Ska försöka ta till mej den informationen nu.
Vill tacka Sandra för att hon ställde upp idag och va me oss i västervik, och höll Per sällskap me. Sen Per för att han är helt underbar här hemma nu. Han ska va hemma ett par dagar me mej nu så ja inte gör för mycke och att de kommer tillbaka.. Sen tacka alla som tänkt på mej idag <3 De betyder massa!!
Nu ska ja krypa ner i sängen tillsammans me min älskling och bara njuta av att ja faktiskt fick komma hem igen. Va helt hundra på att ja skulle få stanna kvar.
Tack!!

20100606

Dagarna bara springer iväg. De e helt sjukt!!
Idag vaknade vi klockan 6 här hemma. Eller inte alla. Jag och Nellie gjorde de. Per får sovmorron dag eftersom ja fick de igår. Tror de e skönare för honom och ta de på söndagarna eftersom han ska upp tidigt igen i morron och jobba.
Gårdagen va hur bra som helst =) Vi va på stan i stort sett hela dagen. Nellie låg i vagnen och hade de jätte bra hela tiden och va på jätte bra humör. Vi åt glass me Jon och Milla på sibylla. Milla och Nellie "pratade" massor och skrattade tillsammans. Mysigt <3
Sen åkte vi hem till oss och umgicks ute på altanen. Nellie hade lite magknip då men de va inte så farligt ändå. Till och från sov hon i vagnen och sen va hon uppe och va tillsammans me oss hela tiden. Hon va verkligen jätte duktigt.
Sen grillade vi framåt kvällen och hade de jätte mysigt. De va hur gott som helst och grilla me :P De va preimär för vår del.
Idag vet ja inte va som händer än. Ja hoppas på att Nellie blir trött snart så vi kan gosa ner oss i soffan och sova ett par timmar till. Om vi vaknade tidigt ska vi ringa till mamma och pappa och se om dom vill komma hit en sväng. Sen ska Per iväg och spela paintball. =) Då vet ja inte va vi ska hitta på. Om vädret är bra blir de säkerligen en lång promenad me vagnen.
Sen får vi se va dagen har att erbjuda...
hoppas denna dag blir lika bra som igår!!

Bra väder idag me ;)

Idag sov ja alldeles för länge. Stackars Per ligger och sover i soffan me Nellie.
Hon gnäller lite så och då. Funderar på att ta henne och klä på henne så Per får sova lite till.
älskar dej <3

Yrsel

Dagen har varit bra, förutom på eftermiddagen. Usch va dåligt ja har mått. Blev jätte dålig när ja va tillsammans me Nellie, Sandra och Milla på stan så dom fick köra hem mej. Ja blev jätte yr och konstigt. De e ju inget ovanligt för att va jag, de händer ganska ofta. Men nu är de väldigt jobbigt då ja har hand om Nellie me. De e inte lätt då hon inte va på sitt bästa humör heller :S
Men dagen gick ju till slut tack och lov.
Nu ikväll har vi varit en sväng på ekvägen och kollat på talang. Vi såg inte klart de då vi tyckte de kanske va bäst att gå hem eftersom Nellie skulle sova.
Hon har pratat massa i myspölen ikväll. Ja filmade =) hon är så söt när hon ligger och domderar <3
Skickade filmerna till farmor och farfar och mormor och morfar =) Tror dom tycker de e lika roligt me att få lite filmer då och då.
Ja har sjukt ont i mina fötter!! Ja har värsta stora blåsorna på hälarna och de e inte skönt. Hoppas de lägger sej lite tills i morron. Hade velat gå ner till stan i morron och shoppat lite ju!! Men vi får se hur mina fötter mår.
Nu ska ja plocka i ordning lite här hemma medans Per lägger Nellie.
God natt

Överträfflig morron =)

Idag vaknade Nellie redan klockan halv sex :S men de e ju inte så konstigt, hon va jätte jätte trött igår och nästan skrek ihjäl sej av trötthet. Så hon somnade innan halv nio.
Men eftersom Per är så snäll så gick han upp och tog henne så ja fick sova till kvart över sex <3
Sen somnade Nellie och jag på soffan en stund till sen efter henne "frukost"..
och sen vaknade vi kl nio igår och va matdags igen.
Sen somnade hon igen och sover nu i vaggen en stund. Ja har passat på att gosa me Smirnoff massa och plockat in disken och satt igång en diskmaskin.
Ska bege oss ner till stan sen och handla lite till middag. Tror minsann att ja ska handla tacos idag. De e ju ändå fredag trots allt ;)
Sen har vi nog inga mer planer, vi får se va som händer. Ska spendera mycke av tiden ute då vädret är så härligt idag igen!! Lovley!

Soligt värre =)

Idag har de varit kanonväder igen =) Härligt härligt <3
Och markstenen har dom fortsatt att jobba me, de händer grejer nu iaf. Nästa vecka ska de börjas me resten av trädgården. ;)
Idag har Jossa varit här en sväng och sen tog ja me Nellie i vagnen och gick ner till stan tillsammans me Camilla. Ja gick mest bara me som sällskap neråt stan, sen vek vi av till mormor en sväng. Nellies humör har varit bra idag förutom runt klockan halv fyra. De va de helt omöjligt att få tyst på henne.. men till slut gick de iaf..
Nu sitter hon och Per och pratar, de e snart matdags för henne nu. Sen ska vi till stan och göra lite småfix som vanligt.
Verkar som att Therese har fixat en hel del på jobbet idag angående personalfesten. Hon har lockat me massa folk och vi ha flyttat bak datumet tidigare så folk måste bestämma sej snart och sen framför allt så vi vet hur mycke folk vi blir =)
Ser verklgien fram emot de. Ser visserligen inte fram emot att förbereda allting men de ska nog gå bra. Ja får ju be några andra på jobbet om hjälp liksom.
Nu är de som sagt matdags för barnet i huset <3

Stackars älskling <3

Den här natten blev inge vidare. Per har sovit ute o vardagsrummet hela natten. Han har haft så ont i munnen så han har behövt skölja munnen typ hela tiden inatt. Ja har sovit direkt jätte bra då han inte legat bredvid mej, och han har ju definitivt inte sovit eftersom han har stått vid diskbänken och sköljt hela natten..
Han hade somnat klockan halv fem i morse tror ja. Så nu ligger han och sover. Han ska sova tills han ska till tandläkaren klockan nio.
Ja tycker väl kanske att han bara ska va på jobbet ett tag idag, för annars kommer han va helt död sen i eftermiddag/kväll, för även om han ska sova till halv nio typ nu så blir de ju bara tre timmars sömn iaf..
Vi får se hur de blir.
Ja är med trött, men ja ska inte klaga, ja väntar på att Nellie ska bli trött nu när hon tittar på tv. Ja vet ju att hon blir de till slut liksom =)
Än har dom inte kommit för att jobba me markstenen iaf. Ja funderar på att dra ner persiennerna i vardagsrummet så dom inte ser mej när ja och Nellie ligger och halvsover på soffan :S vill gärna inte att dom ska titta in när dom äter frukost och se oss..
Ska gå och göra de me en gång!
Ha en bra dag, vädret ser ju ut att bli kanon idag igen! Gött!

Tandvärk

Stackars Per har jätte tandvärk. Han vet inte vart han ska ta vägen stackarn.. <3
Hoppas verkligen att han kan sova inatt iaf. Tror kanske inte att de kommer gå så bra, men bara han somnar så hoppas ja han får fortsätta sova.
Han har redan gått in i sovrummet... tycker synd om han iaf <3
Ja ska me snart gå och lägga mej. Funderar på va ja ska göra i morron. Kan ju inte fika på Ekvägen i morron då fru Krantz ska iväg.. =/
Kanske blir en promenad till mormor me vagnen. Hoppas vädret blir lika underbart i morron som idag! =) Love it!!! ;)
I morron fortsätter dom me markstenen. Ska ja serva dom me kaffe i morron eller? De e frågan.. ja vill egentligen inte va hemma i mororn känner ja. Men risken finns ju att ja blir hemma ett bra tag i morron, iaf på förmiddagen.
Jaja vi får se hur de blir me den saken. De tar vi i morron,
gOd natt!

Denna dag

Idag har varit en bra dag till och från.
Ja har varit hos tandläkaren, Nellie har skrikt från klockan halv tolv till halv tre typ.
Sen har Therese varit här och fikat, vi gick en lång härlig promenad <3
Sen har Per och ja suttit och njutit på baksidan medans Nellie sov i vagnen.
Dom har börjat me markstenen här ute nu och kommit en bra bit på väg =) Sen har vi varit på carlensskog och valt ut "finsten" till kantan av gången =)
Nu ska vi snart bege oss iväg och fixa lite småsmix, handla batterier och sånt skit!
Orkar inte skriva mer nu, vill inte sitta inne och skriva när de e så härligt väder ute ;)

frukost

Sitter och försöker äta en macke lite snabbt. nellie tittar på tv nu så de e bäst att passa på.
Inatt har de inte varit som de brukar. Nellie vaknade och skrek klockan halv 3 inatt och ville ha mat :S Man kan väl säga att man vänjer insej snabbt me att va utan vakenpass på natten. Usch så trött ja va.
Sen sov hon visserligen fram till 7 typ, men de va jobbigt iaf =)
Idag vet ja inte va som händer än. Ska se om vi ska mysa ner oss i soffan en sväng sen och sova lita till..
De va väl de hela för nu. Hade visst inte mycke att skrika... måste få i mej min macka!

RSS 2.0