mors dag..

får se va denna dag har att ge. Än så länge har dem väl inte varit jätte bra. Nellie har varit supergnällig.. tror att min mors dag present va sovmorgonen ja fick idag. De va skönt och behövligt.
Men de hjälpte inte, ja är ändå lika sur och tråkig idag!

Trevlig lördag

Dagen idag har gått väldigt bra ändå =) Fast vi har saknat pappa "Per" hela dagen..
Först va vi på maknaden tillsammans me Cissi, Noelle, Jossa och Sandra. Va trevligt men ja va så sjukt trött och sen va de inte smidigt me vagnen heller.. :S
Sen efter de åkte vi till mamma och pappa en sväng =) Hade sån sjuk huvudvärk så ja trodde ja skulle få migrän. Men då slog de mej att ja inte druckit kaffe än så då gjorde ja de hos mamma o dom. Då släppte den lite iaf ;)
Men sen när ja tänker efter så brukar ja alltid ha huvudvärk när ja ska ut nånstans. Va ett tag sen ja gick ut nu men iaf.. de brukade va så förr iaf.
Tycker de e väldigt tråkigt att inte Cissi ska komma =( Hade varit så kul om vi varit de "gamla" gänget igen. Men de får vi ta nån annan gång istället ;)
Är klar för kvällen nu iaf. Väntar på att Jon och Milla ska kommaoch hämta mej så vi kan åka till Sandra. =) Ska fråga om ja får testa "danssplelet" .. hi!
Kommer sakna ihjäl mej av Per och Nellie bara. Kommer inte kunna släppa dom i tankarna. Men ja försöker intala mej själv att de här är nyttigt för mej. Ja kommer va gladare om mer omtänksam och tacksam efter de här.  Saknad är ju den bästa medicinen. Och framför allt är de kul att komma ut och prata me lite folk me =)
Va ju på öltältet båda dagarna förra året och ja hade verkligen jätte roligt!
Ja kommer säkert inte va där så länga då ja brukar bli trött tidigt på kvällen, men de kvittar =) Ja ska njuta av den tiden ja är där iaf! <3
Hoppas alla andra får en bra lördag me.

Sovmorgon

Idag vaknade Nellie kl halv åtta tyå första gången. Hon somande klockan tio igår kväll. Eller hon somnade vid halv nio först typ sen blev hon väckt för pyamasen skulle på och sen skulle hon få lite mat till innan hon fick somna till ordentligt  =)
Men fatta, halv åtta, helt sjukt =)
Tror hon va trött efter gårdagen men lite skrik och sen tog hon ju sprutorna igår me. De gick mycke bättre än ja trodde. Hon skrek inte alls på den första sprutan, bara gnällde till lite. Sen den andra sprutan. Usch va ont den gjorde. hon skrek till ordentligt men tystanade ganska snabbt när mamma kom till räddning.
Snälla Zäta va me mej som stöd. Ja tyckte de va onödigt att Per följde me eftersom dom har en hel del att göra på polyform. Per har ju som mest och göra på fredagar me tror ja.
Just nu sitter Nellie i sin babysitter, Per sover och ja kikar runt lite här.
Ska neråt marken sen me, men ja tänkte vänta tills Nellie har ätit nästa gång efter tio där. Orkar inte stressa ner och går vi neråt snart hinner vi inte va kvar länge förrän hon ska äta och de e så osmidigt på stan. Brukar gå in på brödstugan och ge henne mat men de e nog inte smidigt idag när de e marken :S
Per ska va på Ekvägen och bygga altan idag, sen ska han ha hand om Nellie ikväll. Jag ska på Öltältet tillsammans me min tjejer. Ska bli sjukt kul att komma ut tillsammans me dom igen. De va jätte länge sen <3
Tror inte ja kommer orka va där så länge men ja ska föröska va en stund iaf. De ska bli super kul iaf!!
Åkte ner en sväng me Becca igår och kollade utanför bara. Man blev ju inte lite sugen på att gå in!! Men ja va trött och får hålla mej tills ikväll istället.
Nu är de lite gnälligt där framför tvn, dags att ta hand om min Dotter <3

Alltid nåt..

Idag vaknade Nellie klockan tjugo i sex, de e alltid nåt iaf =) 40 minuter senare än hon brukar.
Hon verkar lite småtrött nu me så ja tror ja ska se om hon inte vill sova lite till me mej. Ska försöka lägga mej i sängen igen. Annars får vi ta soffan.
Har lite ärenden på stan idag, får se hur Nellie humör är idag. Igår gick de inte att göra några ärenden. Eller gick och gick, de va inge kul att gå in i nån affär direkt när hon illvrålade hela tiden.
Men idag måste ja försöka ta mej till banken och lite.
Ska försöka se om ja kan ringa till mödravården idag me.
Nu ska ja gosa ner mej tillsammans me Nellie <3

Tråkig dag

Idag har de varit en fruktansvärd jobbig dag. Nellie stackarn har skrikit i stort sett hela tiden idag =/ Från morgonen fram till klockan 17 typ. Hon har haft jätte ont i magen stackarn.
Så idag har de inte blivit mycke gjort kan ja säga.. men de e sånt man får ta.
Birgitta har varit här me nu på förkvällen och lämnat jätte fina kläder till Nellie som dom hade köpt =) Sen satt hon me Nellie och masserade hennes mage lite, de verkade Nellie tycka om. Hon har inte skrikt sen dess iaf.
Ja va lite orolig för hur de skulle gå att fira Henke eftersom de inte e speciellt kul att sitta me henne dä rom hon bara skriker iaf. Varken hon eller jag får ut speciellt mycke av de direkt.
Men de gick hur bra som helst. Nellie va precis sket slut så hon sov den mesta av tiden där. Hon borde va trött efter allt skrikande idag plus att man blir ju trött av massage ju =)
Nu sitter Per och testar sitt spel han köpte idag, och Nellie ligger och pratar i myspölen me tvn. Katterna skriker, och ja sitter här.
Ja ska gå in till "gästrummet" nu och mysa lite me Smirnoff och Baileys tänkte ja. <3
Hoppas verkligen att morgondagen blir bättre.
Nellie ska vaccineras i morron me , stackars liten.. men de går nog bra.
Håll en tumme för oss i morron, att Nellie inte ska ha ont i magen och att hon inte får feber av sprutan!

Lång dag..

Nellie är redan vaken och hur pigg som helst.. De betyder att denna dag blir lång. Ska försöka sova när hon sover idag för ja e väldigt trött idag.
Ska försöka va pigg till eftermiddagen så Per kan få vila lite när han kommer hem. Han gick upp klockan fem idag och gav Nellie mat sen åkte han till jobbet. Så han är ju trött idag me. Vilket är väldigt förståligt.
Idag när de e dags för Nellie att sova på dagen ska jag testa att lägga ner henne i sängen och se om hon somnar. Hon har ju somnat på mitt bröst typ varje dag. De är jätte mysigt men samtidigt så blir ju jag väldigt låst på alla andra sysslor. Om hon bara somnar i sängen och jag får styra me lite annat kanske kan få mej på bättre humör me. Ja hoppas de iaf.  =)
...
Ska gnälla lite om kvällen igår me medans ja ändå skriver. =/
Den va jobbigt. Även att ja vet att de kan va ännu jobbigare än så så glömmer man de väldigt snabbt. Ja trodde verkligen att de va på väg att gå över men inte då! Nellie hade ont i magen från då vi va hos Henke och Becca fram till ett par timmar till då vi kom hem.
Per och ja satt och pratade om att de egentligen inte va speciellt länge egentligen man att de känns länge och är jobbigt under tiden de varar iaf. Men som sagt, men glömmer snabbt hur jobbigt se va för ett par veckor sen.
Men nu är hon ju över tre månader så de borde ju vända snart helt och håller tycker ja...
Nog gnällt om de.
Kommer sakna ihjäl mej av Per idag me. <3
....
Grattis på födelsedagen Henke! :D

Tandläkaren :S

Nu har ja kommit hem från tandläkaren och e helt bedövad i käften =/
usch och fy!!
Ja visste ju ett hål, de e ju den tanden ja har som har gått av...
Ja hade två små hål till! Ett av dom har ja gjort idag på vänster sidan, hade ja vetat hur litet de va och hur snabbt de skulle gå hade ja lätt avstått från denna bedövning! De e inte värt att va bedövad så mycke som ja är nu pga de lilla hålet.
...
Har börjat blöda igen =( är jätte less på de här nu! Ska ringa till mödravården i morron och fråga va vi ska göra åt de. Ja vill inte gå såhär mer nu. Dom kanske har satt in spiralen fel, va vet ja!! Tycker de e väldigt konstigt iaf och TRÅKIGT!!
Snart ska vi åka iväg till stan och handla lite. Ska handla middag och flourskölj! De måste ja börja sköta ordentligt nu, ja vill inte ha massa hål varje gång ja ska till tandläkaren. Vet att ja har dåliga tänder men iaf!!
Ska pussa lite på Per nu <3

Äntligen hemma!

Nu har vi kommit hem äntligen. Har haft fullt upp idag, vilket har varit mycke trevligt iaf =)
Först försökte jag få tag på min älskade Becca på förmiddagen. <3 Men hon va upptagen i telefonen så henne hann vi inte träfffa idag =( Men de finns ju alla andra dagar ju =)
Sen träffade vi Therese och gick på stan en sväng och åt lite, sen åkte vi till mormor och moster och fikade.
Och nu är vi hemma. Ja trodde Nellie va trött men ja tror ja hade fel. Hon fick en powernap i bilen på väg hem tror ja för nu ser hon inte de minsta trött ut.
Min lilla prinsessa<3
Idag har hon inte haft ont i magen iaf, inte än vill säga. Gårdagen började ju så bra men dagen i säg sen blev inte helt lyckad. Man kan väl lugnt säga att Skålen fick se hur en dag hemma hos oss kan vara då den är som värst.
Nellie hade jätte ont i magen igår. Hon skrel hela tiden, vi tog vagnen och gick ner till stan. Inte ens de hjälpte till och från.
Hon bajsade två gånger jätte tätt igår sen va hon väldigt gasig. Tror de va därför hon hade ont. De rörde sej säkert för snabbt i magen i tarmarna på henne.

Längtar tills Per kommer hem. Saknar honom massa!!Ska gå ut och ta lite luft!

*pling!!

=/

Förstår inte va de e me mej ibland Blir så ledsen på mej själv.
Varför blir ja så sur?? För ingenting egentligen.!!

Ja ska verkligen försöka nu...

Älskar dej!!


Mys och bus <3En glad skit precis innan läggdags =)
3 månader sen

Idag har ja kunnat sitta ner i lugn och ro och druckit kaffe och ätit en smörgås utan att bli störd för första gången på 3 månader!! Helt sjukt. Gud va ja njöt kan ja säga.
Hade tänkt höra av mej till Becca och Eric idag om Nellie och jag fick komma dit, men då fick ja ett mess av Skålen att han ville komma. =) De e ju inte varje dag vi ses! Så de ska bli riktigt trevligt. :D
Nellie sover i sin "vagga" och ja går runt och plockar och styr lite. De ser ju för jävligt ut här hemma så ja vill få i ordning på lite iaf innan Skålen dyker upp.
Baileys springer runt mellan mina ben och vill bli klappad hela tiden. Han är kelig idag den lilla mysplutten <3 Ska sätta mej me honom en sväng nu medans barnet sover.
Vädret verkar va me oss idag me. Tror de blir vagnen till stan idag!! =)

Trött. Trött. Trött.

Kvittar hur mycke ja än sover. Ja är lika trött iaf =/
Hoppas Nellie vill sova lite till sen när hon har ätit. De e inte alls säkert men man kan ju hoppas iaf ;)
Nu sitter hon och gungar i babysittern och tittar på oprah =)
Får se va vi ska göra idag. Som sagt, ja ska försöka sova först och främst!
Funderar på om vi ska åka till mormor en sväng idag me. Nellie har ju massa kläder där som vi kan hämta, sen ska vi handla kattmat och nutramigen. Sen ska ja ju till cubus och byta mina leggins som Per köpte till mej, han köpte alldeles för små. Ska se om ja hittar några fler leggins me.
Nu måste ja på toa!

Hinner inte med

Nu har även denna helg snart tagit slut. De e helt sjukt va tiden springer iväg!!
Idag har vi haft fullt upp hela dagen.
Ja har fikat me Sandra under tiden Per varit iväg och fixat lite me deras "paintball bana" Sen har vi varit i Norrhult en sväng och firat Jon. Sen varit på Ekvägen en snabbis. De blev inte långvariigt. Ja blev så yr och konstig så vi fick åka hem..
Ja antar att ja dricker för dåligt i värmen, ja e jätte yr och konstig till och från =/  Inget kul alls.
Glömde ju skriva igår att Nellie va 3 månader igår. Känns inte som att de va tre månader sen ja gick omkring och hade henne i magen precis. :S
Ska gå och dricka lite vatten nu sen ska vi nog söva barnet. Skulle egentligen behöva bada henne me. Men ja vet inte om ja orkar de.. får se hur vi gör.
God natt iaf =)

Tacksamhet

Idag skulle ja ha fått tagit sovmorgon om ja hade velat, men ja tackade nej. Ja tycker Per ska få sova lite till.
Är tillräckligt tacksam över att han erbjöd sej att gå upp. De räcker för mej att bli glad så då kan han få sova lite till så han är utvilad för en arbetsvecka till. Han behöver ju också sova liksom.
Inatt har varit en väldigt bra natt. Nellie somnade runt halv tio igår och sov enda fram tills klockan fem över sex i morse och ville ha mat. Då har ja faktiskt fått sova ovanlgit mycke ändå.
Även att Baileys har väckt oss ett par gånger me massa klösande på dörren..
Ja ska lägga mej sen när Per har gått upp istället. Vi skulle åka ut till Norrhult då men vi får se hur ja mår då. Ja känner mej lite hängig och känner att ja behöver vila lite sen me.
Nellie sitter nu i sin baysitter. Hon försöka bajsa den lilla tjejen. Hon bajsade inte på hela dagen igår, och ja vet att de e helt normalt om de dröjer av lite men vi har ju kommit in i den vana då hon bajsar varje dag ju! Hoppas hon kan komma till ro och göra de snart så vi kan gosa ner oss i soffan sen <3
Igår va vi uppe vid VOK på kusinträff, Pers kusiner på sin mammas sida. De va trevligt. Men sjukt mycke mygg. Ja klarar inte av myggen, usch! Myggen tycker ju väldigt mycke om mej me så de blir väldigt jobbigt när de e så sjukt mycke som de va igår. SÅ Nellie och ja åkte hem och Per va kvar en stund till och pratade och umgicks! =)
Måste höra av mej till Cissi me. Dom skulle in till stan idag och sen höra av sej till oss. Men eftersom ja inte känner mej helt hundra pigg så kanske de inte e så bra ifall ja smittar dom. Sen ska vi ju ut till Jon me som sagt. Per kom på i fredags att Jon fyllde år och då bestämdes de att vi skulle ut dit idag. Så ja ska skriva till henne nu på morgonen så hon vet de, men ja vill inte skriva såhär tidigt. Väntar lite så ja inte väcker dom ;)
Ska se lite på tv nu och sen se om de har kommit nåt i blöjan!!

Tråkigt men sant!

Denna dag skulle man kunna tro skulle bli hur bra som helst me tanke på vädret. Men icke sa nicke.. =/
Natten har inte varit alls så bra som den kan va. Nellie har vaknat massa gånger och katterna har levt rövare. När ja är trött blir ja väldigt sur. Men ja har försökt att hålla igen.
Har sjukt ont i munnen. Är väl lite bättre idag i och för sej, när ja gick upp i morse trodde ja mitt huvud skulle explodera. Va helt säker på att ja skulle få migrän. Men den har lagt sej lite nu tack och lov. Nu e de bara "vanlig" hvuudvärk.
Sen är ja så yr idag.. antar att värmen säkert har me de och göra sen all jävla blödning ja har me. De e helt sjukt. Tror de börjar avta nu iaf vilket känns jävligt skönt.
Ja hoppas denna dag går snabbt.
Nellie stackarn ska vaccineras idag me och ja hoppas verkligen att de ska gå bra.
Hade gärna haft Per hemma idag. Ja orkar ingenting.. ja e helt slut!!
Men som han sa till Nellie i morse : ta hand om mamma idag nu.
De gör hon bra än så länge iaf, tack och lov.
Har varit på stan och fikat me mamma och Emma nu,
och nu ska Nellie snart äta me. Sen är de bara att vänta in så klockan blir halv ett så de e sprutdags. Vet inte om aj ska ta vagnen ner dit i de härliga vädret.
Ja tycker de e jätte svårt och veta va ja ska ta på Nellie för kläder nu i detta väder. Hon måste ju nästan va lika varm som en annan liksom, eller??
Ska gå och fixa lite me vagnen nu sen ska Nellie äta <3

Underbar dag

Idag har varit en jätte bra dag med underbart väder. De har verkligen varit hur varmt som helst ju! Härligt härligt.
Vet inte riktigt vad vi har gjort idag känner ja.
Först va vi och handlade tillsammans me Becca. Sen träffade vi Therese en sväng och drack kaffe.
Har varit ute och gått väldigt mycke me vagnen me förstås =)
Sen nu på kvällskanten har ja varit och hälsat och tittat på söta Akira. Hjälp va liten hon va. Och hur söt som helst me!!
NU är ett datum bestämt till Liseberg me. Sandra, Stefan, jag och Per och Nellie ska bo i en stuga över en helg den 27 augusti =) De ska bli kul. Vi va ju förra året me och vi hade sjukt roligt. Ja älskar ju alla karuseller <3
Nu sitter vi här hemma och är jätte trötta!! Tror de blir sängen för oss nu när som.
Ska fråga Per om vi ska gå ut på altanen och sätta oss en stund och bara njuta av att de bara är vi vakna<3

Fullt hus

Man kan säga att de har varit fullt hus hos oss ikväll. Mycke trevligt. Men jävligt varmt!!!
Martin, Sandra och Jossa har varit här. Sen kom Therese och Petter hit en sväng me. De va trevligt att få se vem hennes karl är iaf =)
Nu ska ja gå ut och sätta mej på vår altan en stund sen lägga mej.
God natt!!

Vill och får sova, kan inte sova!!

Så typiskt. Idag är ju Per hemma eftersom de är onsdag. Ja fick ta sovmorron idag. Tror ni kan kunde sova?? Nej då!
Men ja behöver väl inte sova mer nu då helt enkelt.
Har precis kommit ur duschen och lite nu. Ska sätta mej i soffan och prata lite me Nellie nu innan ja ska bege mej iväg. Ska följa me Becca till Västervik idag.
Och Per ska till tandläkaren stackarn. Han har jätte ont i munnen, tandvärk typ. Så förhoppningsvis ska Millan ha hand om Nellie. Eller hon ska de som ja har fattat de =)
Är lite gnälligt i babysittern nu, Ska ta mitt barn!
Ha de bra!!

Väntar besök =)

Väntar på att Hasse, Camilla och Casper ska komma hit på en kvällsfika =) blir att man träffas alldeles för sällan tycker ja.
Hasse ville se på hockeyn men de e ju lugnt, för den är ju på här hemma me liksom =)
Har precis varit iväg me Becca och handlat. De va trevligt. Va ett tag sen vi sågs nu faktiskt!!!!
Ska följa me henne till västervik i morron me så då får vi ju umgås en del me ju <3
Usch så kvavt de är ute idag. Ja har verkligen nästan svettats bort känns de som, usch! Just nu längtar ja faktiskt efter åskan. De behövs nu.
Hoppas även på att Therese vaknar tidigt i morron ;) Vet att du behöver sova gumman men de vore ju trevligt att ses en sväng iaf! Annars hinns de ju me nån annan gång <3
Konsumfesten är bestämd att den ska va här nu me. Med eller utan gräsmatta. Vi får se =) Huvudsaken är iaf att vi har en altan liksom. Då blir de ju lite mer plats iaf. Längtar efter att få ta mej en öl och bara umågs me folk. De va ett tag sen kan man säga. Men samtidigt vet ja att ja kommer längta IHJÄL mej efter Per och Nellie.
Nu ska ja gosa lite me Smirnoff och Baileys <3<3

Inställd tid..

Idag skulle ja ha åkt till tandläkaren, men de blev inte av. =/ Dom ringde och frågade om ja kunde komma senare idag, vilket ja inte kunde eftersom ja inte hade nån barnvakt då.
Så vi bestämde en ny tid nästa onsdag istället då ja vet att Per e hemma så han kan ha hand om Nellie.
Ja har kommit på en anledning till varför ja har varit trött.. ja har ju inte blödit direkt lite sen ja födde barn. Kanske beror på de me.
Ja hade ju först den där efterblödningen, sen när de väl slutat fick ja kraftig mens, och efter de satte ja in spiralen och blödde massor, och efter de nu så blöder ja igen. Vet inte om de är mens, har snart blödit i en vecka och de har inte direkt slutat blöda, de blöder bara mer och mer. =/ tråkigt när de är så..
Men för hoppningsvis slutar de snart.. kanske tar ett tag innan spiralen gör verkan och fungerar som den ska. Va vet jag.
Ska ta och sätta me mej Nellie i soffan en stund. Sen se om hon vill sova lite.
Vi har varit ute i Frödinge idag hos Cissi och Noelle, de va mycke trevligt. Nellie va dock väldigt trött och gnällig. Men de gick bra iaf. Noelle va vaken för en gång skull me. Den lilla sötnosen <3
Som sagt, nu ska ja mysa me min dotter <3<3<3

Lite bilder <3

Nellie Ebba Maria Kronstrand <3

Trötta jag

Idag är ja jätte trött. Kanske inte är så konstigt heller i och för sej. Nellie vaknade klockan tre inatt igen och ville inte riktigt sova i sin säng när hon hade fått mat. Så då fick hon ligga bredvid mej istället. Hon har somnat lite till och från hela tiden..
Nu väntar ja bara på att hon ska bli trött igen så vi kanske kan somna till en stund till både hon och jag.
Just nu håller hon igång framför tvn =)
Vet inte va som händer idag... känns konstigt att inte åka till Becca och fika nu på förmiddagen. =/ vi brukar ju typ alltid göra de liksom.
Vi får se va vi hittar på idag.
Som sagt, de första ja vill göra är att sova, sen får vi se va dagen har att erbjuda helt enkelt.
Nu börjar de bli lite gnälligt där framför tvn så de e bäst att ja går och tittar till henne lite och se om hon ser trött ut än ;)

Söndag igen...

Fy vad helgerna springer iväg =/ ja hinner inte me längre. Denna helg har gått jätte fort. I och för sej har ju Per mest jobbet hela helgen. Idag har vi tagit de mest lugnt. Ja har dammsugat och pulat lite och Per har jobbat ett litet tag på polyform.
Sen har vi mest bara varit =) <3 De är skönt de me.
Ja har haft sjukt ont i huvudet hela helgen me. Eller igår och idag iaf. Men ja tror att ja har kommit fram till varför, ja har tydligen gnisslat tänderna sjukt mycke två nätter nu. Per har inte kunnat sova, och då måste ja ha gnisslat rejält! :S de kanske inte är så konstigt att ja har huvudvärk då.
Mitt humör har pendlat ganska mycke denna helg me. De är tråkigt. Men ja blir sur när ja inte har sovit så mycke. Om de typ går en vecka me lite sömn så blir ja sur. De bara är så. Sen har ja väl antagligen gått mens me igen. Nåt konstigt är de iaf. Tror de kan va därför humöret pendlar lite..
Ja tycker så synd om Per när ja blir sån, men ja är väldigt tacksam över att ja har honom. <3 Han betyder allt för mej, och Nellie me förstås <3
Ikväll blir de lugnt. Ja skulle vilja se en dokumentär på svtom McDonalds men ja vet inte om ja vill se de egentligen.. får se hur ja gör. Om inte annat är de ju hockey iaf!!
Ska kanske ner till ekvägen en snabbis och prata några ord iaf. Dom håller kanske på att bli sjuka där så de e bäst att vi inte tar me lilltjejen dit. Inte idag iaf. Vi får se hur de e me dom i morron. Hoppas ni piggnar till snart!!! <3
Nu ska ja kolla runt på lite annat här på nätet medans Per äter och Nellie sover.

Äntligen klar

Altanen blev äntligen klar idag. =) Härligt. Har tagit min första kopp kaffe där ute idag tillsammans me Sandra. De va mycke mycke trevligt =) <3
Va härligt att kunna sitta ute i de fina vädret <3
Nu sitter Nellie i sin babysitter och kollar på tv och Per sover. Han är trött stackarn <3 Han har jobbat hårt hela denna vecka.
Ja är me väldigt trött men ja får sova nån annan gång helt enkelt. Tror de börjar komma ifatt mej nu att ja har varit upp ganska sent och gått upp väldigt tidigt. Ja har inte kommit säng förrän typ tolv och sen upp mellan fyra och fem och ge Nellie mat och sen umgås me henne. Hon vill inte riktigt somna om direkt efter maten. Hon vill prata och umgås då. Och ja är ju inte direkt världens mest mogronpigga person heller. Men ja klarar de. När hon sitter där och ler och pratar så blir ja genast mycke piggare och gladare <3

Nu när Per har vaknat och Nellie har ätit ska vi åka ut till Norrhult och umgås och äta mat. De blir köttfärslimpa till middag. Så himla gott :P
Ska ta me Nellies babysitter så vi kanske får en liten chans att äta tillsammans iaf. Då kan hon ju titta på tv. Men man vet aldrig. När vi väl ska äta så brukar hon alltid va på dåligt humör eller väldigt sällskapssjuk. Men då e de bara att äta i omgångar...

Ska se om hon trivs där hon sitter nu och se om ja kan smyga ut en snabbis ;)

Altanen <3

Nu har dom börjat bygga på våran altan äntligen! =)
De ska byggas hela helgen nu då de e långledigt. Ja tycker de e skit bra samtidigt som ja tycker de e lite tråkigt. De e så mysigt och va tillsammans hela familjen på helgerna ju, men ja får tänka som så att vi kommer ju va tillsammans hela familjen i sommar och sitta på vår härliga altan!!  <3

Nellie sover nu, väntar på att hon ska vakna och va hungrig, de e matdags snart.
Sen kommer Emma hit snart. Sen blir de en sväng till Ekvägen <3

Ja är jätte trött idag. Ja gick upp klockan fyra inatt och försökte söva om Nellie efter maten men de gick inte. Så klockan halv åtta väckte ja Per så fick han gå upp och ta henne ett tag så ja fick sova några timmar till.
I morron ska ja ta Nellie igen på morgonen, för Per ska upp klockan halv sju och hämta massa saker som är beställda till altanen så dom kan börja jobba kl sju. Då tycker ja att ja kan gå upp och ta Nellie, han har ju jobbat så hårt hela veckan liksom.

Nu vaknade Nellie, matdags!

Snabbfika

Idag har Nellie och jag varit ute  i skogen typ vid Bratestad och fikat me Therese, Therese och lilla Isac =) Han va så sjukt söt den lilla plutten =) Nellie och han va typ precis lika stora.
Nellie och jag fikade mest där ute sen begav vi oss hemåt igen. Nästa gång får vi se till att stanna lite längre och ta me oss vagnen me så vi får lite frisk skogsluft! ;)

Nellie sitter i sin babysitter nu och kollar på tv, vi väntar på att pappa ska komma hem. Han skulle ju egentlige varit ledig idag eftersom de är onsdag men vi sa att han lika gärna kunde jobba idag eftersom han ändå ska va hemme resten av veckan nu. Han slutar lite tidigare idag iaf men han ha ju jobbat in två timmar varje dag den här veckan så vi förlorar ju inga pengar då heller vilket är bra =)

Ja ska passa på att åka och handla när Per kommer hem. De va en hel del som behövdes handlas och de är väldigt osmidigt att handla så mycke när man har Nellie me. Därför passar ja på när Per ändå har henne.

Hoppas vädret blir någolunda bra i helgen. Vi har pratar om att grilla. :P De vore väldigt gott och väldigt trevligt! Premiärgrilla här vid huset. För även att vi inte har nån trädgård så kan man ju grilla iaf. VI kan ju sitta inne liksom :P
Vi får se hur vädret artar sej först sen får vi se.

Ska passa på att fixa lite här hemma nu medans Nellie är lugn. Hon va på bra humör där ute me vilket gjorde mej väldigt glad. Är så tråkigt om hon bara skiker, de blir inte att man kan prata speciellt mycke annars. Men hon va så duktig så! <3 mammas älskling!!
*blir helt varm i kroppen när ja ser hur bra du mår just nu <3 och ja är så glad att du äntligen fått förståelse från alla håll och att du äntligen får ta allt i din takt. De värmer i mitt hjärta, =) <3

Hemmagjord pizza :P

Idag blev de hemmagjorde pizza till middag. De va hur gott som helst och ja va vrålhungrig när de va dags för mat !!

Dagen idag har annars varit extremt gnällig och skrikig från Nellies sida. Ingen bra dag me andra ord! Va hos therese på en snabbkaffe efter kl två så då tog hon hand om henne ett tag. Då fick hon höra hur en heldag me Nellie kan va.
Jossa har varit här en sväng me. De va samma sak då me. Nellie skrek typ hela tiden då också..
Nu på kvällskanten har de varit bra iaf tack och lov. Va ute i Norrhult en sväng och fixade me husvagnssakerna och lite. Pratade me Millan lite =) Hon hade handlat kläder igen när dom va i Göteborg, men dom hann vi inte att se än...

Är precis hemkommna från Henke och Becca, de va fullt hus där ikväll. De va Henke, Becca, Eric, Martin, Stefan, Sandra, Per, Jag och Nellie. De är trevligt när alla ses nån gång ibland =) <3

Nu sitter nellie och bajsar och tittar på hockeyn i sin babysitter. Hon är helt sjukt intresserad när de e hockey på tvn. Kanske är för att "bakgrunden" är vit och att spelarna rör sej hela tiden, ja vet inte. De är roligt och se hur hon håller på iaf =) <3

I morron kommer Cissi och Noelle hit en sväng på förmiddagen, eller morgonen rättade sagt, halv tio kommer dom. De ska bli kul. De blir inte så ofta nu för tiden. Man hinner inte me när man blivit förälder, man räcker inte till till alla man vill träffa <3

känner att de är dags att ta tag i Nellie blöja nu!

Söndagsångest

Nu har snart denna helg me gått. Usch, ja tycker verkligen inte om söndagarna. De betyder ju att Per ska tillbaka till jobbet i morron =( Tycker de är så härligt och mysigt när han är hemma ju. Men denna vecka kanske ja inte ska klaga, då är de ju kort arbetsvecka så han är ju hemma igen på torsdag <3
Idag har vi spenderat nästan hela dagen me Mormor och morfar <3 De har varit jätte mysigt. Nelle har "pratat" och skrattat massa me mormor =)
Nu ligger honoch sover i soffan. Ja låg där med henne och mös då hon låg på mitt bröst, men ja gick bort nu, ja höll på att kissa på mej.
Idag har ja rensat bland Nellie kläder som är för små. De blev en hel banankartong. Skönt att ha en byrålåda ledig nu igen =) Men hjälp va hon växer snabbt alltså, ja hänger inte me längre.
Min lilla plutta <3


Dagen än så länge..

Dagen blev bättre till slut. =)
Vi har haft besök av Martin, Anna-Maria,  Daniel och lilla söta Alice.. Hjälp va stor hon hade blivit, de va visserligen ett bra tag sen ja såg henne men iaf. Man bärjar ju genast att tänka hur snabbt de kommer gå tills Nellie blir sådär stor <3

Nellie är över trött just nu, hon vill sova fast hon vägrar och kan inte. Vi har testat typ allt just  nu. Nu ligger hon i gästrummet i vagnen. Hoppas hon sover en stund iaf.  Morfar och Inger kommer hit nu klockan fyra. De ska bli kul och trevligt. Men ja hoppas inte dom blir kvar jätte länge för ja börjar bli hungrig och vill äta tacos snart :P


Regn, regn, regn

Usch vilket tråkigt väder de är ute.. Man blir inte direkt pigg när man kollar ut :S
I morse va ingen bra dag för mej, Ja va jätte sur. Nellie ville inte direkt somna om efter att Per hade gett henne mat klockan halv tre. Så då la ja henne hos mej, hon somnade inte då heller =/ Så klockan fem blev ja arg. Men då flög Per upp ur sängen och tog henne och gav henne mat. Då kände ja mej jätte dum så ja klädde på mej och la mej me Nellie i soffan <3 De va ju faktiskt ja som skulle gå  upp idag!!

Nu ligger Nellie i sin myspöl och ja sitter här en sväng. Ska ge henne mat alldeles strax, tror hon börjar bli hungrig nu. De hörs lite gnäll där bortifrån.

Ha en bra lördag!

sjukt roligt

Igår va en helt underbar dag för mej, Ja va i Ullared  =) De va hur kul som helst och ja handlade massor. Vi skrattade och hade de väldigt roligt, vi tog allt i vår egen takt och stressade inte me nånting. Tror vi behövde komma iväg båda två faktiskt <3 Va länge sen ja hade så kul som då.

Saknade mina älskade älsklingar här hemma nåt sjukt men ja tror de är bra att va ifrån ibland. Saknad är den bästa medicinen faktiskt <3
Handlade massa fina saker till nellie.. de är så roligt att gå omkring där nu när man har en liten bebis att handla till.
Nästa gång vi åker dit kan ja ju t.o.m kanske köpa leksaker tills då hon är lite äldre.

Trodde ja skulle va helt död denna dag men de har faktiskt gått bra ändå tycker ja. Nellie och ja somnade på soffan ett par timmar i morse så ja fick sova lite mer.
Och nu har vi varit och fått gott kaffe och trevligt sällskap av Eric och Becca.. vi satt och pratade om allt knasigt som hände igår. :D
De är ganska konstigt egentligen. Trots att vi träffas typ varje dag så har vi ändå massa saker att prata om. Vi hade inte på radion en enda gång i bilen igår utan vi satt och pratade hela vägen ner och hela vägen hem! =)

Nu sitter Nellie i sin vagga och sover lite. Hon skrek massa förut, har väl visat sej nu va de skriket betydde. Hon va ju trött stackarn.
Hon ska snart äta så hon vaknar nog till snart.

Sen ska vi iväg och äta me therese då hon har middag klockan två, de ska bli trevligt <3

Har suttit och lagt in ltie nys bilder på datorn nu. Passar på att lägga upp några här nu på min lilla prinsessa <3


Nellie i babysitternHihi, älskade barn <3


Nellie i myspölen..


Mitt hjärta <3


<3<3<3


Nu ska ja gå och pussas lite ;)


Läggdags

Även att ja har sovit hur mycke som helst idag är ja fortfarande sjukt trött. Kanske har sovit för mycke idag va vet ja.
Nellie är också väldigt trött, hon har sovit i stort sett hela dagen känns de som. Och hon har faktiskt varit på väldigt bra humör. sen har de varit mycke skrik ibland men de verkar ändå som att de varit bättre ett par dagar nu =)

I morron tror ja att de är träff me föräldragruppen, =) Ja ska försöka ta mej dit denna gång. Dom ska ju gå en promenad, om bara vädret är bra, sen fika på näs. Ja kanske inte är me på Näs och fikar, vi får se hur Nellies humör är först.'
Sen på kvällen ska ja på ljusparty lite snabbt hos Millan, ja ska inte handla nåt men ja känner att ja måste gå iaf. Ja köper nog mest bara ett par lotter sen får de va bra!
vill hem tidigt i morron eftersom ja ska upp tidigt på onsdag och orka me den dagen så vill ja i säng väldigt tidigt!

Nu ska ja gå ut och ta en PIP, och ringa till sandra en snabbis sen ska ja krypa ner och sova me min fina dotter!
Natti

kan väl minst sagt säga att vi har sovit ut idag =)

Idag har Nellie och jag inte gjort annat än att sova typ.. herre gud säger ja bara! ;)
Nellie ville ha mat idag klockan fem på morgonen, de va bara att bege sej upp. Ja klädde på mej och gjorde mej klar för ja misstänkte att den lilla damen inte ville tillbaka till sovrummet igen.
Så efter att hon hade ätit la ja henne på bröstet och la mej i soffan. Vi somnade in till slut och vaknade klockan halv nio typ. Då va de matdags igen, sen när de va dags för rapningen så somnade hon igen på min axel så då la ja ner mej i soffan igen. Och somnade.... vaknade denna gång klockan halv tolv helt panikslagen!
Men skönt va de. Så idag är ja på jätte bra humör och känner mej väldigt utvilad. <3
Har precis kommit hem från handlingen, Nellie sitter och sprattlar i sin babysitter lite. Ska snart ta upp henne och sätta mej i soffan och prata lite =)

denna dag

Idag har ja varit på ganska dåligt humör hela dagen =/ tråkigt. Men när ja väl varit på bra humör har ja varit på väldigt bra humör.. Konstig dag helt enkelt!!

Vi har varit en sväng i Norrhult idag, de va trevligt. Vi satt i solen och fikade och Nellie låg i vagnen och sov.

Sen har Per fått lite gjotr här hemma idag. Alla handtag är ditsatta nu och "sop-skåpet" är fixat me. Nu är de bara trädgården och kontoret klart ;)

Nu är de bestämt. Vi drar till Ullared på onsdag, ja och Becca. De ska bli sjukt kul alltså. =) Får se om vi får me oss allt hem, även att vi bara är 2 stycken så blir de ändå lika trång i bilen :D
Ja ska handla saker till hemmet och saker till Nellie mest. Hoppas på att ja hittar några fina lampor o så me, då slipper vi dra iväg till ikea. de vore smidigt och få de gjort nu när ja ändå är iväg ju. Men vi får se. Ja kanske inte hittar nåt sånt. Men de ska bli både kul ocj skönt att komma iväg iaf ;)

Nellie har redan somnat för kvällen så nu ska ja fråga Per om vi inte ska krypa till sängs och bara kramas! <3 de blir så sällan nu mera..


störande!!

satte mej och skrev ett långt inlägg igår kväll men de försvann pga att min dator och uppkopplingen är CP just nu!

Gårdagen va ganska bra hur som helst.
Ja gick upp klockan fem i sju och gosade me Nellie på soffan medans Per fick lite sovmorron. Nellie somnade i min famn till slut så då passade ja på att sova lite me ;)
Vi låg och snusade i soffan fram tills klockan fem i tio. Då väckte vi pappa i huset me. Eftersom mamma, pappa, emma och Yvonne skulle komma hit på en fika. Yvonne ville se huset och Nellie. De va väldigt trevligt faktiskt.
Yvonne är jätte duktig på att sticka och virka och sånt så ja beställde en mössa till Nellie som ja vill att hon ska ha. Så Hon ska testa och se om de går att göra till henne =)

Sen skulle ja lägga mej för att vila lite. Ja va inte alls trött så de gick inte så bra. Per passade på att ta Nellie på en promenad me vagnen medans ja skulle sova. Men ja hann bara somna in, precis då kom dom hem igen och Nellie va inte på bra humör alls.. =/

Ja började förbereda maten, de blev potatisgratäng och marinerad fläskfilé, de va hur gott som helst. Martin och Emma åt här me, ja tror faktiskt dom tyckte om de också. Ja hoppas de iaf. =)
Har kommit fram till att vi måste köpa ett större matsalsbord!! Vi får ju bara plats 4 st just nu och de tycker ja är alldeles för lite. Ja vill iaf minst ha ett bord för 6 pers.  Vi får hålla utkik helt enkelt!

På kvällen va vi på ekvägen och kollade finalen i körslaget.. de va bra, höll visserligen mer på picaasso men de va väl okej att han vann me.

Har sovit väldigt bra inatt måste ja säga. Ja känner mej ganska pigg ändå. Sitter och väntar på Sandra nu, Nellie och ja ska följa me henne ut på en promenad! Vädret ser jätte  härligt ut när man tittar ut <3
Sen ska vi försöka få tag på Ingo och Millan och se om dom vill komma in hit på en fika idag. Vi skulle åkt ut dit men vi tänkte kolla om dom ville komma hit istället. E så sällan vi e här liksom.

Sen vet ja inte mer va som händer. Nellie behöver sej ett bad idag. Får se om vi tar de till kvällen eller om vi tar de nu under dagen.

Ja ska försöka lägga mej tidigt ikväll. Ja behöver massa timmars sömn för att hålla mej på bra humör. Och idag så e de inte jätte bra. Ja blir sur för småsaker hela tiden och de e inge kul!
Ingen mår ju bra av de liksom.

Nu ska ja gå ut en sväng och kolla lite innan Sandra dyker upp =)

Ha en skön söndag!

RSS 2.0