Vikt och längd

Idag har vi varit på information på BVC om tänder, efter de va de vägning och längdmätning.. Nellie hade ju gått ner sist så Helen ville väga idag me för säkerhetsskull.
Hon hade gått upp!! Så nu har hon passerat 10 kilos strecket och blivit ytterligare lite längre. Hon va 77,5 cm nu,
Nellie har alltid varit mycket mycket mindre än alla i föräldragruppen. Nu är hon störst i både vikt och längd. KOnstigt de kan bli.. =)
Nu sover hon lite, blev ju så dumt med vilan idag eftersom vi skulle va där kl två precis när hon brukar sova. MEn d har gått jätte bra, hon sov mellan tolv och ett istället.

Idag har Jossa varit här hela förmiddagen, de va jätte kul, vi gick en sväng me pulkan, sen kom millan med fikabröd så vi fikade tillsammans allihop. Hon skulle mäta och kolla på mina köksfönster. Hon ska sy åt mej, ja kan varken sy eller äger en symaskin så de är snällt att hon ställer upp iaf.

Har även skrivit lite me syster idag, hon ahde fått medicin nu så ja hoppas de går över snabbt och att hon mår bra snart. Tycker så synd om henne stackarn.

Nu ska ja förbereda maten tills Per kommer hem.

Just de!, ja har så sjukt jävla ont i knät. När ja reste mej upp från golvet på BVC small de till nåt så sjukt i knät, sen gick d inte att röra benet. Hade ja varit hemma hade ja tjutit och sagt en hel del ramsor men de kunde ja inte där. Men ja har sjukt jävla ont fortfarande men de är betydligt bättre iaf.

Nu ska ja börja me maten.

En snabbis

Ville bara hoppa in jätte snabbt och skriva att mellan halv tio och halv sex har ja inte vaknat en enda gång, och inte Nellie heller. Ja känner mej som en helt ny människa!!!!

:D
Så jävla gutt <3

Tända ljus

Idag sen Nellie vaknade efter vilan på dagen så har ja haft ljus tända hela tiden. De är så härligt, och mysigt. <3 Vi har haft en mycket bra dag idag, tiden har gått snabbt. Hoppas dagen i morron blir bra också. Då ska vi till BVC och få information om tänder m.m. De är en sån dum tid. De är då Nellie sover eftermiddagsvilan. :S Men hon får sova innan vi ska dit och sen en liten sväng på efteråt också. Är så tyåiskt när man kommit in i bra rutiner. Men ja vill ju va med på den inflrmationen samt träffa alla andra bebisar med. De va länge sen nu.
Får se om Nellie blir sjuk igen när dom träffats. Hon brukar bli de tyvärr men vi håller tummarna.

På onsdag har vi också fått nåt inplanerat på schemat. Vi ska träffa Therese och Isac =) Och förhoppningsvis Angelica och Nobia med. Alltid kul och sitta och prata om bebisar och andras rutiner m.m. Mammaprat helt enkelt.

Nu sover Nellie och vi ska slå oss ner i soffan en stund, sen lägga oss i sängen och se på film.

Nåt har hänt med våran bil med. Typiskt, ja vet inte vad de är men den är otäck att köra iaf. :S

Systeryster mår inge bra i Egypten heller, de tynger mej =/ Hoppas verkligen de blir bra nu sista tiden, ja tycker de är jobbigt när hon är så längt borta och inte mår bra.
Försök och njut av den sista tiden nu, vet att de inte är direkt jätte lätt men ja hoppas ni får de bra sista dagarna nu.

Nu ska ja ta tag i disken, flaskor m.m.

Busade massa med Nellie när pyjamasen skulle på förut, hon va helt tokig.

:


!!

Morgon mys <3

Imorse satt jag och Nellie och kollade på tv och läste bok och hade d väldigt mysigt <3 Passade på att ta lite bilder då. Har även tagit bilder under dagen. ..
Börjar rynka näsan så fort kamern kommer fram =D


Är inte lätt att få en bra bild när Nelli är i farten..Idag har hon en klänning från kappahl, Sandra fick välja kläder för en dag och då blev de detta =)

Nu ska ja kolla lite på tv medans Nellie sover!

Mammig?

Har en lite söt tjej som står bredvid mej vid datorn och drar i mina byxor och vill upp. De är gulligt tycker ja, än så länge iaf, då de bara varat i några minuter nu på morgonen.
Vi har sovit en stund nu, Nellie va trött redan kvart i åtta idag så ja passade på att sova lite då med.
Vet inte om vi ska bege oss ut i pulkan en sväng när hon har ätit nu, de snöar ju så in i norden och ja antar att de inte är plogat överallt än heller.
Jag vill inte att tiden ska gå för snabbt men ibland önskar ja att Nellie va lite äldre så hon kunde sysselsätta sej lite själv ute med, de blir ju kallt att sitta stilla i en pulka hela tiden liksom.

Ska ge damen mat snart, sen ska ja försöka ge mej på att skotta lite och försöka få bort all snö på bilen så vi kan åka och handla åtminstonde. Sen får vi se hur vi gör. tar kanske med pulkan i bilen hur eller hur så får vi se hur vi gör.
Tror Nellie är hungrig nu, matrutinerna blir ju lite knasiga nu när vi helt plötsligt sover lite längre.. =) Men de kommer vi väl in i snart kanske.

Dags för Nellie att äta!

Myssöndag

Denna dag har varit jätte mysig än så länge, vi har varit och åkt pulka tillsammans me Henke, Becca och Eric. Nellie lyser som en sol när hon sitter i sin pulka. Inte när de står stilla kanske men så fort den går framåt är de kul :D

Nu söver Per Nellie, sen ska vi tända ljus och dricka kaffe och bara njuta av lugnet han och jag.

Sen bär de av ut till Norrhult, ska äta mat där ute, får se om ja äter de, tveksamt men ja ska testa iaf.
Kanske tar med pulkan ut dit också. Vore kul att ta en tur med pulkan ikväll med, de är ju så mysigt. Annars kanske vi gör de när vi kommer in till stan igen <3

Nu ska ja hälla upp kaffet!

Går inte

Inatt fick ja lägga mej i gästrummet om ja ville, så att ja skulle slippa ett enda uppvak på natten. De gick inte så bra. Ja vaknar hur eller hur på natten och då kan ja lika gärna ligga inne hos Per och Nellie och bara stoppa in nappen på Nellie.
Vaknade första gången kl 2 då ja hörde hur Nellie gallskrek inne i sovrummet. Hon hade ont i magen tydligen. Stackarn. De är så hemskt, innan då Nellie hade kolik så va de inte samma sak, då va hon inte medveten om att hon hade ont i magen, nu är hon fullt medveten om att de är i magen de gör ont. =/
Hon somnade om till slut iaf, sen sov hon till tjugo över sex halv sju kanske. Ja har vaknat till och från hela tiden och känt mej ensam och frusit. Men de har ändå varit skönt att slippa "försöka" höra Nellie varje gång hon vaknar.

Nu har ja varit ute och fixat lite i husvagnen, har slarvat med de denna sommar, men nu är den klar för vintern.
Ska åka och handla sen, så vi får i ordning på julstjärnorna i köket. De blir ju aldrig klart och aldrig bra. Hoppas den sista lösningen blir bra nu iaf.

Per är ute och skottar, känns lite onödigt kanske då de bara vräker ner just nu. Men vi kommer knappt inte fram utanför huset så måste göras iaf.

Idag skulle vi åkt pulka med Eric, får se hur de blir med de. Känns inte jätte kul att dra ut Nellie när de vräker ner, hon kommer ju bara få sitta i pulkan och bli blöt. Vi får se hur de blir, vi har inte pratat med fam. Krantz/Carsson om de än.

Nu ska ja fortsätta mysa och plocka och styra! <3

Adventsmys

Ja går och fixa med allt vad gäller advent nu. Per är iväg och kolla på "så mycket bättre" hos Henke och Becca. Nellie sover. Ja tycker om att va ensam ibland och bara gå och plocka och mysa till de. =)

Nu har ja massa ljus tända och har de bra, helt för mej själv.

Har haft Jossa och Sandra här på kvällen en sväng, de va trevligt. Blir inte så ofta längre. *saknar!

Nellie har badat med mej ikväll och denna gång gick de faktiskt mycket bättre, hon började inte frysa idag vilket vad bra, för då kunde vi sitta i lite längre och leka. Hon tycker ju så mycket om de.

Idag har ja åkt pulka med Eric, =) de va verkligen jätte kul, Eric njöt till fullo. Hoppas inte de blir för kallt i morron än att vi kan åka i morron igen. Nellie åkte i sin pulka, hon tycker verkligen att de är jätte kul. De lyser i ögonen på henne. <3

Nu ska ja fortsätta plocka. Förresten! Inatt ska ja sova i gästrummet. Ja ska få sova en hel natt utan uppvak. Tänk de!! De har ja inte gjort på nio månader! <3 härligt ska de bli. Visst nu funkar ju Nellies sömn betydligt bättre och hon tar morgon klockan sex. De klagar ja verkligen inte på. Men de är fortfarande att hon vaknar till kl 3, 4, och 5 men nu somnar hon om bara hon får nappen. Funderar på att när vi kommit in i denna sömn ordentligt faktiskt sluta med napp. De är jobbigt nog att vakna och bara stoppa in den liksom. Men just nu funkar de. Ja är mest bara överlycklig över att hon sover till sex istället för tre. =)
Och Nellie är som en helt annan tjej nu, hon är mycket piggare och gladare under dagen, vilket är helt förståligt då hon inte är alls lika trött hela tiden.

Lägger ut denna bilden nu med, vet inte varför den får mej att skratta, antar att de är hennes min! haha
Mitt fina lilla gull.


hihi, godnatt på er.

Tiden sprang iväg

Har komimt hem från jobbet nu, och hjälp va mycket de har varit och göra. Tiden har rusat iväg i en jäkla fart =)

Har haft en mysig dag annars tillsammans med Nellie. Vi har mest varit hemma.

Hade en liten bus stund när hon hade ätit, hon är så go!
har en till bild som är så rolig, vet inte vad hon gör för min, men ja kan inte sluta skratta när ja ser den. Men den får ni vänta på ett tag till =)

Ska gå och lägga mej nu.

godnatt

fredag=jobb

Ikväll ska ja jobba igen. Ska ställa upp och jobba åt min kära far. =) Känns inte direkt jätte kul och jobba en fredag kväll men de va läänge sen ja gjorde de nu så ja tyckte ja kunde ställa upp!

Nellie sov till sex idag, yes! de är hut underbart skönt som helst. Om de fortsätter såhär kan ju Per och ja sitta upp lite längre om kvällarna och inte gå och lägga oss direkt efter Nellie. <3

Nellie står i hoppin nu och verkar inte riktigt nöjd, ska gå till henne nu.

Förresten, har fått jätte fins julgardiner av mamma och pappa idag när ja va på stan med dom <3 *tack!

Dags att gå igen.

Jobb och pulka åkning

Idag har ja jobbat ett par timmar på eftermiddagen, de gick jätte bra.
Sen när jag kom hem hade Per och Nellie varit och köpt en pulka till Nellie, den va jätte bra. Så nu ikväll har vi varit ute och gått med Henke, becca och Eric, Eric och Nellie åkte pulka. Nellie tyckte verkligen jätte mycket om de. De va så mysigt att gå och dra henne bakom sej i pulkan <3 och gå med hela familjen Krantz/Carlsson också.

Här är några bilder från kvällen, för självklart hade ja med kameran på Nellies premiär åkning =)

Va knappt inget kort hon tittade på då blixten till min värdelösa kamera va lite jobbig, men hon är lika söt iaf <3

Nu är de sängdags för oss på dynamitgatan.

Jobba..

Idag ska ja iväg och jobba ett par timmar, ska jobba för therese! Hon skulle iväg på äventyr och då ville ja ställa upp. Per slutar efter lunch idag då han måste va hemma med Nellie. Ser fram emot och jobba faktiskt. Kan ju egentligen bara jobba kvällar och helger då Per är hemma, men denna gång gick de och lösa och ja jobbar en vardag till sex!! Gutt!
Har en över trött Nellie har nu, eftersom hon vaknade senare idag så va hon inte trött då hon brukar. Och när hon väl började bli trött gick de inte att söva henne. Hon har bara sovit två extrem snabba omgångar i bilen, till mamma och från mamma. Typiskt. Hoppas hon kan hålla sej vaken till halv två iaf. Hon verkar ha fått lite energi nu iaf, hon står i gåstolen här bredvid mej och säger. mamamamama! =) Mysigt.
Nehe, ska väl umgås och busa lite nu innan de är dags för jobb..

Bra då men jobbigt nu

Natten har verkligen varit kanon, eller kanon kanske är till överdrift men den här har varit mycket bättre än dom andra iaf =) De är härligt kan ja säga.

Däremot nu, har en över trött Nellie som lever rövare i hennes säng. Hon vägrar verkligen att sova. Så typiskt då vi skulle åka iväg till stan med mamma kl tio idag. Men eftersom hon inte sover än blir de nog svårt att hinna. Och hon vägrar ju sova dessutom!
Hoppas hon somnar snart iaf...

Nu är Emma och Kosse i Malmö, hoppas ni får de as skönt!!

Nehe, ska väl gå in i sovrummet igen och stoppa in den där j*vla nappen!

Glada onsdag!

Idag har Nellie varit lika glad igen =) De är så underbart!
Hon har varit väldigt trött men ändå inte jätte gnällig, utan mer åt de lugnare hållet.

Idag har min syster begett sej mot malmö för att åka till Egypten med Kosse, hoppas ni får de hur bra som helst och ta de lugnt me solningen Emma!!!!

Har varit en kanon dag helt enkelt, ja har varit pigg och alert hela dagen vilket också känns skönt.

Måste försöka fixa termo byxor till mej, ja vill ut i snön, men ja har inga bra kläder just nu.Mammas mobil är den roligaste leksaken just nu..Nu ska hela familjen Karlsson/Krontrand gå och sova <3


Trevligt

Nu har vi precis haft besök av söta Nobia och Angelica, de va mycket trevligt. Nobia va verkligen hur söt som helst!

Nellie sömn har de varit lite sissodär med idag. Hon somande när vi hade handlat, de vill säga ca en timma tidigare än vanligt. Detta resulterade i att hon va trött redan klockan tolv och villa sova. De är två timmar kvar då. Men de gick ganska bra iaf, hon höll humöret uppe iaf. Sen klockan ett kom ju pappa och då blev de lite roligare igen =)
Nu sover hon som en stock, hoppas hon sover länge, hon ska få sova i en och en halv timma idag iaf då hon sovit så lite idag.

Nåt som ja gärna hade velat va med på idag är att busa me Eric i snön, de missade vi =/ De gör mej ledsen, men ja hoppas att vi får va med flera gånger <3

Resten av dagen blir nog väldigt slapp, Per ska antagligen träna så Nellie och jag blir själva ikväll. De kommer gå bra, kankse finns nån som vill hitta på nåt med oss?

Nu ska ja fortsätta kolla runt lite, sen ska ja faktiskt slänga mej i soffan!!!

Väntar besök

Nu kommer snart Angelica och Nobia hit på en snabbvisit =) Ska bli trevligt och prata lite.
Har inte träffat henne spciellt mycket innan utan vi fick kontakt då vi fick barn båda två och vi hade jobbigt dom första månaderna med kolik.
Nellie somnade när vi hade varit och handlat så ja la bara över henne i babysittern så nu sover hon där. Visserligen med kläderna på men hon ska ju inte sova så länge så de gör inget om hon blir varm.

Nu till natten då. Nellie vaknade som vanligt kl tre. Ja stoppade in nappe och hon somnade om direkt!!! =)
Sen sov hon fram till kl fem, ja kan ha stoppat in nappen en gång till imellan men de kan ju inte ha varit så jobbigt eftersom hon troligtvis somnade om i så fall och ja kommer knappt ihåg om ja gjorde de eller inte.

Per gick upp med henne kvart över fem. Sen somnade hon igen klockan tjugo över sex och vi sov till klockan åtta. Förstår ni hur lycklig ja är jus tnu. Ja ska inte ta ut nåt o förskott men en gång är bättre än ingen gång. Visst ?


Nu ska ja plocka undan lite!


lalalalal!

"9 månaders bebisen <3 "

Så glad och sprallig som Nellie varit idag va mycket länge sen, de är så härligt. Hoppas de fortsätter såhär nu bara!

Lite bilder på henne då vi busade lite ikväll =)
haha, missade lite med kameran där kan man säga.

Godnatt

Nellie 9 månader

Nellie Ebba Maria Kronstrand är ett ganska krävande barn.
Hon vill inte va stilla mer än ca 30 sekunder. Sen är allt tråkigt. De vill säga att de inte är jätte lätt att sysselsätta henne då hon inte är de minsta intresserad av att sitta och leka själv. Hon sitter gärna och leker men fattar inte att hon ramlar åt sidan m.m Jag säger att hon är lat.
Gå vill hon inte heller, och framför allt inte krypa. Hon ligger bara och sträcker sej och blir galen om hon inte når leksaken som ligger framför henne. Hon fattar inte hur hon tar sej framåt. Men de kommer väl så småningom.
Innan har hon varit väldigt gnällig nästan hela tiden, men nu är hon en gladare och mer galen tjej. Nästan alla kan prata med henne, innan blev hon väldigt ledsen när hon träffade personer som kom för fort fram. Men de är nästan helt borta nu. Hon är väldigt intresserad av allt och kollar efter allt hon hör. Väldigt nyfiken med andra ord.

Sömnen ska vi inte prata om för de vet nog dom flesta. Men vi har dragit ner ännu mer med sömnen på dagen nu och hoppas de ska vända.
Hon vaknade kl tre på natten och vägrar somna om. Hon ligger i sängen och pratar och gnäller till kl halv fem. Då får hon antingen välling eller gröt beroende på om vi tror de går att söva om henne de eller inte.
Hon somnar om ca kl halv sju, sju och sover till kl åtta ungefär. Då äter vi gröt om hon inte fått de innan, i så fall äter vi fruktmellis och smörgås. Lingongrova är en hit!
Sen börjar hon bli trött igen efter klockan tio, då sover hon bara mellan en kvart och en halvtimma. (bara så hon ska hålla sej pigg till eftermiddagsvilan)
Runt kl elva är de lunch dags och då äter hon en hel burk antingen 6-månadersburk eller 8 månadersburk mat plus lite efterrätt till de. Vi har nyligen börjat med 8-månadersburkar då de finns lite mer utbud med tanke på att hon inte får äta nåt som innehåller komjölksprotein, och hon älskar all mat. Så de är ju skönt att det äntligen funkar iaf. =)
Sen är de lek och bus fram till klockan två, då får hon lite välling i sängen och sover, innan sov hon ca två timmar med de får hon inte göra längre utan idag är första dagen vi ska väcka henne efter en timma.
Sen är de middag kl 17 ca och då äter hon mat igen, Sen efter de blir de antingen gröt eller smörgås klockan sju, (de är mest bara för att hon ska hålla sej mätt bättre på natten då hon får välling precis innan hon somnar runt klockan halv nio.)
Vi har testat både de ena och de andra med henne gällande hennes sömn men inget funkar. Men som alla säger och vet så kan de ju ta ett tag. Så de e bara att fortsätta kämpa.
Men läkaren igår sa att hon va väldigt iakktagande så de kan va drömmar till stor del som gör att hon vaknar tidigt. Hon tar in allt när hon sover.
Vi hoppas på att de vänder snart iaf.

Även att vi har ökat maten avsevärt så hade hon ändå gått ner 200 g i vikt sist vi va. Men H trodde de berodde på hur energisk hon är. Hon är ju aldrig stilla. Sen stannar vissa tydligen i vikt i denna ålder, ja vet inte. Men längden hade hon vuxit på iaf. Så ni väger hon ca 8890 gram och är 77 cm lång.

Gåstolen är hennes favorit, men nu har hon väen börjat hoppa väldigt mycket så "hoppi hoppin" börjar även va väldigt rolig.

Kan inte komma på nåt mer att skriva. Skulle ha tagit lite bilder också men de får vänta tills ikväll istället. Hon sover ju nu och sen va kläder väldigt skitiga nu efter att ha legat på vårat skitiga golv plus att kommit upp lite katrinplommon sen maten. ;)


Hur som helst så njutar jag av varje sekund tillsammans med henne, även att d einte låter så ibland så gör ja faktiskt de <3

Ibland när ja tänker tillbaka på hur de va innan så undrar jag, vad gjorde vi när Nellie inte fanns??(webbisbilden)Överenergi

Har ja sagt att Nellie har överenergi, precis som hennes moster när hon va liten. Hon far runt och kan inte sitta stilla en sekund. Då blir hon sur och arg. Hoppas de vänder då hon börjar krypa och så, då kan hon ju sysselsätta sej själv lite mer.
Inatt vaknade vi som vanlgit kl tre typ. Ja ska försöka att inte gnälla så mycket om de även att de inte är lätt. De är ju som de är liksom!
Finns mycket annat ja oroar mej för nu istället så ja stöter undan de ett tag nu,.

Ska försöka skriva om Nellie hur hon är nu för tiden. Hon blev ju 9 månader igår. ) månader? Vart har tiden tagit vägen?? De går alldels för snabbt!

Idag har vi inte gjort så mycket. Ska göra desto mer nu i eftermiddag. Ska städa av lite. Syster kommer hit på  mat sen. Ska kolla upp lite adresser m.m. till julkort och sånt. Är skönt och va klar med de, för då är de bara att lägga på de i postlådan sen =)

Nu verkar de va nåt som stör Nellie i gåstolen så de e bäst ja kollar till henne lite.

Bilder..

Har inget att skriva mer än att vi ska sluta med dropparna igen och köra på utan. de är som de är och de finns inget att göra, hon är inne i nån väldigt jobbig fas nu för frisk är hon till hundra procent!

Tänkte bara lägga ut lite bilder på henne i hennes fina AC/DC tröja vi köpte idag =)

De va de hela.
Godnatt <3

De går inge bra

De går fortfarande inge bra med sömnen, även att vi nu ger två droppar. Vi ska träffa en barnläkare i västervik idag kl halv tolv. Så vi får se vad han säger. Detta är ohållbart för oss alla iaf.
De är ju sjukt jobbigt för Nelliestackarn, men nu efter ett antal veckor utan tillräckligt med sömn börjar de ta på oss också. Ja hoppas verkligen på en förbättring iaf!

Annars går dagen bra tycker jag. Nellie sover nu och ja passar på att ha lite data tid =)

Ska väl gå och ta tag i allt på diskbänken också plus tvätten.
Har inte tid att sitta här mer nu med andra ord!


Droppjävlar!

Igår gav vi Nellie 1 droppe av de där sömn medlet. Vi fick inte ge mer än 1 droppe då de tydligen är väldigt starkt, de ska egentligen räcka med att ge de 1 gång så ska rytmen för natten va tillbaka där den va innan.

Innan har ju Nellie tagit morgon ca kl tre, inatt vaknade hon kl TVÅ!! men somnade om till och från fram till kvart i tre, då testade vi att ge välling men hon somnade inte om förrän kanske två timmar efter. Alltså som vanligt. Varför funkar inte detta på Nellie för??

Ringde till sjukhuset idag och frågade om de skulle funka direkt eller hur de funkar egentlige. Vi ska nu ikväll ge 2 droppar. Funkar inte de så är de nåt annat som är fel för de ska hon reagera på! Så om natten blir som de varit innan nu ska vi kontakta barn i västervik i morron.
Eftersom vi kommit in i bra rutiner på dagarna men de verkligen inte funkar på natten antar dom att nåt är fel. Nellie vaknar ju inte och är pigg utan orolig och kan inte komma till ro. De är nåt som stör henne liksom.
Uscha.. hoppas de funkar inatt nu, annars blir ja ännu mer förstörd än ja blev i morse. Allt känns hopplöst!

Dagen har varit bra iaf. Ja har jobbat!! De va jobbigt. Ja jobbade visserligen bara mellan halv elva och två men iaf. Ja har fan inte rest på arslet mer en två gånger, då sprang ja och bytta OB bara. Sen har ja suttit. Ja är sket slut i huvet och orkar inte tänka.
Och ja ska dit i morron med, men ja tror de är lagom att börja med lite kort pass då och då nu, ja tjänar ju bra på helgen med så de går bra. Så länge man jobbar med dom man tycker om med så går ju tiden ännu snabbare =)

Nu på kvällen har vi umgåtts med kusinerna från Värmland. De va faktiskt väldigt trevligt måste ja säga. Först va vi hos morfar allesammans men de va så trångt och Nellie började bli rastlös och trött så vi åkte till oss istället allihopa. Helena med familj och Hasse med familj. De va kul och se deras barn med, har ju bara sett deras första.
Man har betydligt mer och prata om nu när alla har barn med. Så nu tror ja t.o.m att vi kanske ska dra med oss Hasse med familj och åka upp till dom till våren =)
Får se om vi hinner träffa dom nåt i morron innan dom åker hemåt igen. Har mycket på schemat i morron. Ska träffa Helena och dom kanske. Sen ska vi fira pappa som fyllde år i torsdag, sen ska ja jobba. Ja kommer va död i morron på halv tio!!

Ska passa på att njuta av att de är helg med, att Per är hemma med oss <3 de finns inget bättre än helg!

Nu ska ja kolla runt lite till, sen ska ja sova. Per är iväg och kollar på "så mcyket bättre"? hos Henke, ja är inte jätte intresserad av de så ja känner att ja hellre är själv hemma och kollar på vad ja vill.

Håll en tumme denna natt med tack!

Jeans kjol

Köpte en jeanskjol till Nellie i somras på öland. Den va då i henne storlek, 62. De va alldeles för stor och gick att dra igenom hela henne,
Idag provade vi den igen och nu som först kan hon ha den. Ca ett halvår senare. De är konstigt me kläder och storlekar, hur mycket de skiljer i storlek och var man köper de.
Men idag kunde hon som sagt ha den och hon verkar tycka om den. Hon drar upp kjolen hela tiden. De går väl an nu men senare då. ska hon fortsätta dra upp klänningar och kjolar. Haha!


Nellie va en bra bit ifrån då ja började trycka på kamerna så den skulle ta kort, men eftersom den lever sitt eget liv blev de en närbild istället =)


Nellie vägrar att stå upp, ville ha en helbild på kläderna men de gick inte. Hon är lat!
Lunchmys med pappa <3Gulle!

Nu ska ja lägga mej på soffan och gläppa runt bland tv kanalerna.

Vikt och bvc information

Ja ligger efter i allt gällanda dator idag. Har inte hunnit kolla nånting än, :S

Nu har vi varit på bvc och kollat vikt och längd, plus pratat om Nellie sömnproblem... H sa ju att man va tvungen att bli inlagd för att ta tabletterns, idag pratade ja lite med A innan vi hade tiden och hon tyckte vi skulle kolla med dom "äldre" läkarna och se om nån fortfarande skrev ut. De gjorde dom, men inte en hel vecka utan bara tre dagar, men som dom sa så borde de funka iaf. Oftast behöver man bara ge en gång. Så nu ska vi testa fre, lör, sön och sen ska vi inte ge på måndag och kolla om mönstret har ändrats. Har de inte de så blir Nellie och jag inlagda för en grundlig undersökning. Detta ska funka och gör de inte de så måste dom kolla så inte nåt annat är fel.
Så håll en tumme nu för att detta ska funka.

Nellie hade inte gått upp i vikt heller. konstigt tycker ja då vi ökat maten avsevärt, men sen samtidigt så förstår ja att hon inte går upp. Hon är ju aldrig stilla. =) Hon kan sitta stilla MAX en minut i knät sen måste de hända nånting.
Hon har vuxit ytterligare två cm på längden iaf.
Så nu väger Nellie 8955 g och är 77 cm lång. De kommer blir en lång tjej helt enkelt.

Ikväll ska vi till mamma och dom en sväng då älskade Kosse kommer och hälsar på <3
Ska hämta ut sömndropparna på apoteket först bara.

Sen i helgen ska ja jobba och vi ska försöka hinna med och träffa kusinerna som är nere från värmland, Har ju inte sett Helenas senaste tillskott, lilla olivia =) Ska bli kul att träffa dom.

Känner inte alls för att jobba men de ska nog gå bra, och gud va ja ska tjäna pengar =)

Nu ska ja kolla posten, den kommer en aning senare nu för tiden!

Dagens bilder igen

Trots att jag varit väldigt nedstämd och konstig idag så har ändå mitt lilla hjärtegull varit glad och positiv hela dagen. Utan henne vet ja inte hur ja skulle klara mej <3


Läsa böcker är de senaste =)

Min älskade Nellie.Nu ikväll har ja bakat muffins tillsammans me Becca och Eric, de va mycket trevligt, Eric är så duktig och vill hjälpa till <3

Vill inget egentligen

mer än att säga att i morron kommer ja kräva inläggning!

Ja orkar inte!

Pictures

Nellies humör har varit på topp idag måste ja säga! De är hur skönt som helst, och inte direkt ovanligt men hon brukar va mer gnällig än hon varit idag. =)
Hon har vilat som vanligt idag. De verkar som hon kommit in bra i vilrutinerna på dagen nu iaf, på kvällen är hon fortfarande väldigt trött men de går ändå ganska bra att hålla henne vaken <3

Tänkte lägga ut dagens bilder redan nu, har ltie och styra med sen ikväll så då hinns de nog inte med.


Lingongrova va en hit :P


Yrslig

Usch, idag är ingen bra dag, (blir ni chockade) ??
Ja är jätte yr och konstig idag, mina händer känns bortdommnade hela tiden. Jätte otäckt. Antar att de är för att ja har blödig igen nu och inte tagit mina järntabletter som de är sagt.
I morron ska svärmor följa med mej till stan och kolla på annat järntillskott. Hon är duktig på sånt så ja känner att ja vill ha med mej henne.

Annars funkar dagen bra tycker jag. Nellie far omkring i gåstolen för fullt och pruttar med munnen.

Har fått en remiss till pricktest nu, vi slipper åka till västervik också, de känns skönt. Dom kollar tydligen pälsdjur här i stan =)

Och på fredag ska vi tillbaka till BVC och prata om Nellies sömn. De måste bli bra snart. Idag vaknade hon 03.15 första gången, men efter mycket om och men somnade hon om till fyra iaf, sen vägrade hon ligga kvar.
Varför sover hon inte??? Ja fatttar verkligen inte detta!!

Nu ska ja invänta att klockan blir ett så att Per kommer hem, hoppas på att Nellie vill tillbringa lite tid i sin gåstol nu så ja slipper bära omkring på henne. De är jobbigt när man inte känner sej helt hundra.

Nog med gnäll.

Hej!

trötter

Direkt efter detta inlägg ska ja inta sängen. Ska kolla lite på filmen, brukar inte bli mer än ca tjugo minuter då nån av oss somnat =) Men vi kommer lite framåt iaf.

Idag vaknade Nellie kl tre, men vi lyckades få henne att somna om. Hon sov då till fem(!!), de är ju bättre än va de varit senaste nätterna helt klart men ja är ändå inte nöjd. Men ja klagade inte idag iaf.
Per trodde att hon t.o.m. kanske hade kunnat sova lite till om de inte varit för att hon bajsade. VI får se hur morgonen i morron blir med.
Ja har känt mej betydligt piggare idag iaf och vi har haft en mysig dag tillsammans jag och Nellie.
Fram till kl 3 inatt tror ja bara att ja vaknat ca tre gånger och de e lite i jämförelse hur de varit innan, då har ja kanske vaknat tjugo gånger på den tiden.
Tänk att bara de kan göra sån skillnad till att man känner sej lite piggare iaf. Sen vet ja att de hade med att göra att min älskade Per tog morgonen och ja inte ens gick upp. Han lyckades att söva Nellie igen innan han åkte till jobbet så ja fick ligga och sova till kl åtta! Ja vet inte när detta hände senast <3

I morron ska vi till BVC och träffa läkare först sen ska vi prata me H om allt me sömnen och maten m.m. Hoppas vi kommer fram till nåt bra. Och hoppas Nellie håller sej på hyffsat bra humör då de brukar va sovdags för henne den tiden typ.

Nu kom Per in från kvällsciggen så nu ska vi sova! (först lite film som sagt) ;)
Detta är Nellies standard min, hon gör alltid såhär på varje kort! De är hon helt enkelt!! <3

Kvällsmyset

Ville bara lägga ut lite bilder, inget från dagen utan bara sen ikväll då vi låg och mös på täcket på golvet alla tre =)Nu säger vi Godnatt

inte mycket

De har inte blivit mycket till skrivande idag, de beror på att ja inte orkar gnälla om hur trött ja är och hur dåligt Nellie sover. De tillhör vanligheten nu och behöver inte ältas varje dag, räcker med att ja gnäller varannan kanske?
Har haft kontakt me BVC idag igen och ska prova ytterligare några saker, om inte de funkar blir de inläggning då de inte är direkt jätte bra att de är som de är. Förr fick man utskrivet lugnande(sömntabletter) till små. Min mamma fick de till min syster då hon va likadan som Nellie, de räckte oftast med en tablett så va de tillbaka till de normala igen.
Dom har slutat med de nu så man måste lägas in så läkarna får ta kontroller m.m. samt kolla så barnet verklgien vaknar så tidigt som föräldern säger. Då får man de när man ligger inlagd. Anledningen till att dom ändrat de nu är för att föräldrar missbrukat detta hemma och gett mer till barnen än dom egentligen behövde. Därför vill läkarna ha koll på de ordentligt nu.
Men vi får se hur de blir. VI får fortsätta försöka.

Ha idag kommit på varför ja kanske är så trött som är jag. Tycker väl inte att de är direkt konstigt att ja är trött annars heller eftersom Nellie vaknar kl tre, men ja har ju extrem järnbrist också och ja har slarvat med järntabletterna eftersom min mage inte klarar av de. Och nu blöder ja igen så då blir de ju ännu värre igen. Ja har därför nu tagit tabletter och struntar i hur min mage blir. Ja vill hellre va pigg, eller piggare iaf =) Vi får se hur de blir me de me!

Verkar som att vi får se hur de blir med alla helt enkelt.

I morron ska vi kanske träffa Angelica och Nobia, vet inte om ja orkar de. Ja är inte alls upplagd för de, men samtidigt så är de ju bra för Nellie och träffa andra bebisar. Men ja kanske kan skjuta på de till nästa vecka iaf? Vore verkligen jätte trevligt att börja träffa dom.

Nellie och ja har precis badat, de gick mycket bättre denna gång, hon skrek inte alls lika mycket när hon skulle gå upp. Vi skulle badat längre idag men de gick inte, hon börjat skaka och frysa direkt.. ?

Nu ska ja gosa ner mej tillsammans med min familj i soffan <3

god natt

Klagande

Idag har ja inte annat än och klagat, men de har varit en jobbig dag!
Trots att ja inte mått alls bra har ja faktiskt inte varit sur mot Per en enda gång <3 de gör mej mycket glad!

Ville mest bara kolla in och skriva att ja hoppas på att morgondagen blir bättre! ;)Godnatt!

om..

Om jag bara kunde få hälften av hennes enerig såhär tidigt på morgonen skulle ja va överlycklig!

Känner mej helt värdelös som gnäller över att ja måste gå upp med detta underbara barn. Men ja tror de har gått för långt nu, vi behöver hjälp då vad vi än gör går åt helvete typ.

Ja mår piss verkligen, men under tiden ja är tillsammans me Nellie och ser hur otroligt glad och sprallig hon är så glömmer jag de för en stund iaf, vilket känns skönt <3

Nu har de gått för långt.

Nu orkar ja inte mer. Inte ens Nellies glada humör kan göra mej glad. Ja sitter uppe en söndags morgon och tjuter som en gris. Vad ska vi göra?? Ja orkar inte. Idag vaknade Nelile kvart över tre och verkade trött. Så då fick hon välling, hon va verkligen jätte trött men hon vägrade sova och bara låg och vände och vred på sej och till slut blev hon arg för att hon inte fick gå upp!

Vet inte hur många gånger ja ska säga detta. Ja orkar inte! Hur tidigt ska ja behöva lägga mej på kvällen för att orka upp på morgonen liksom.
Nu märks de att de börjar ta på mej de här. Ja gråter aldrig,, men senaste tiden är de typ de enda ja gör!!

Ja vill inte mer!

Julkort

Idag har Emma varit här och tagit lite bilder på Nellie som vi ska fixa som julkort. Skickar aldrig julkort annars men detta är är de extra kul då vi har en söt tjej att ha på korten <3

Sandra har varit här med och taigt sej på kort me Nellie. Ska försöka passa in en dag då Per och jag och Nellie ska bli fotograferade också. Känns som att de e säkra julklappar! De uppskattas framför allt av farmor och farfar och mormor och morfar =)

Nu sitter ja här själv, Nellie sover och Per är hos Henke och dricker lite. Ja ska snar lägga mej faktiskt. Ja vet ju att min väckarklocka vid namn Nellie "ringer" kl fyra imorron bitti.
Nellie och jag följde med till Becca och Henke en snabbis bara men de gick inte så bra när vi skulle åka hemm.. nellie somnade och gick verkligen inte att väcka när vi kom hem. Hon vaknade knappt inte när ja tog på pyamasen, inte när ja försökte dansa henne pigg. Så ja gjorde välling och la henne och hon somnade så fort hon landade i sängen. Hoppas denna natt bli något lungnare än dom andra nätterna. De finns en stor risk att ja får ta natten helt själv då Per blir extrem svårväckt när har dricker. Men de är ju helt inställd på redan nu så de e lugnt. De är därför ja vill lägga mej nu snart.

Ska hitta en bild som smakprov på va vi tog idag. Denna bild ska vi inte ha som julkort men den blev ändå hur bra som helst <3


Min tomte!

Frallor

Idag när vi gick upp va de frallor i brevlådan. Mummsigt!!

Har varit på stan och kollat i Carinas affär, fanns massa snyggt där som vi säkert kommer köpa i julklapp till vissa.

Dagen har varit mysig och bra, ja fick sovmorron till åtta idag, de uppskattades till tusen! Somnade ganska tidigt igår med så de va skönt.
Har svettats som en gris inatt, va e de om? Ja brukar sova me pyjamas liksom men de gick inte inatt. PMS? Svar ja!

Nu ska vi snart ut och gå me vagnen en sväng och låta Nellie sova en stund. Hon vaknade klockan tjugo över fyra idag....

Snart kommer Emma hit med och ska hjälpa till att ta kort på Nellie i hennes tomtedräkt <3
Sandra kommer med en sväng sen =)

NU ska ja äta upp min fralla och sen ge mej utåt.

Bra ändå

kvällen från kl sex och framåt har ändå gått bra trots en väldigt trött tjej. Hon har varit jätte duktig iaf, är inte konstigt hon är sur, hon är ju trött stackarn, men som sagt, vi måste göra såhär nu. Ja mår verkligen jätte dåligt men ja ska klara de. Och de vet ja att Nellie kommer göra också.

Har varit och kollat på idol med kära vänner, ska nu krypa ner i sängen tillsammans me Per, trodde redan att han lagt sej så ja stressade hem, men han va uppe och väntade på mej <3

Mystajm!!

Ser ut som att hon dansar

Nellie står nedansför mej när ja sitter vid datorn i gåstolen. Musiken spelar för fullt och de ser ut som att hon dansar. Tror inte hon gör de men hon är hur söt som helst iaf =)
Är hemma en snabbis nu, ska snart till brödstugan och fika me Pers familj.
Sen efter de ska vi hem och lägga barnet.

Har pratat me bvc nu iaf och fått lite tips och råd som vi ska följa, de kommer bli en jobbig tid, men de är ju för de bästa liksom och ja känner mej peppad! Vi ska bare klare detta!!!

Ska plocka undan lite nu innan vi ska bege oss iväg <3

Ge de lite tid

Denna natt gick inge vidare heller. Nellie vaknade första gången kl elva sen fortsatte de så typ hela natten :S och varannan gång därimellan har Per snarkat som en galning med.
Per har varit jätte trött inatt vilket är helt förståligt då han gick upp kl fyra igår så han har inte vaknat en enda gång inatt. De är väldigt jobbigt men de är ju sånt man måste ta med. Han rår ju inte för de liksom.
Han tyckte han kunde gå upp då de varit som de varit inatt men ja ville va uppe. Ja hade ju sagt att ja skulle gå upp och då vill ja de.  Ja piggnar till till slut. Hoppas verkligen på att ja kan vila sen när Nellie gör de.

Igår började vi ge Nellie mer mat för att se om de är problemet, de kanske tar sin tid och vänja in henne med de med. Hon fick både mer mat under dagen och mer välling till kvällen, men de hjölpte inte denna gång. Hoppas de vänder snart för detta börjar ta på krafterna vill ja lova. Tur att hon är glad på morgonen iaf, de hjälper ju till att piggna till lite med =)

Vet att detta beror till stor del på tänderna, (eller ja hoppas de iaf), igår gav vi en panodil för att se om de kunde lugna hennes sömn lite, de hjälpte sist, men icke!

Ska sluta gnälla nu och mysa ner mej i soffan tillsammans me Nellie nu.

De är ju fredag idag, de gör ju att man blir mycket gladare med!

Bilder från dagen =)

Har tyvärr inga bilder på Nellie och Isac, kan inte fatta att ja glömde bort att ta bilder =/


Idag la vi Nellie lite på mage för att se om hon lyckades ta sej framåt, de gjorde hon inte, hon blev snarare förbannad!


Gjorde verkligen allt hon kunde för att nå saken, men de gick inte. =)


Nellie i sin fina tiger pyjamas <3Nu säger vi godnatt, håll en tumme för att ja åtminstonde kan få några timmars sömn i streck iaf ;)

konstigt medelande =)

Kollade vårat konto på internet idag, kollade pengastatusen m.m kollade då till på Nellies konto, de hade ökat lite till nu och jag kollade varför. Då va de en insättning idag där de stod RÄKMACKOR med stor text?? Vem har satt in dom tro? haha,
hade mina aningar och ja hade rätt. Knäppskalle =) haha

Nu har vi ätit här och börjar bli klara. Per duschar och Nellie skriker på pappa, hon står och försöker ta sej in i badrummet hela tiden me gåstolen, men de går inte då de är en tröskel i vägen.
Gullunge.

Ska gå och hjälpa henne in nu <3

Rensning

Håller på att rensa massa album på facebook. Har förbannat mycket onödiga bilder där som ja anses kan tas bort.

Nellie sover nu, vi har haft en mysig dag idag. Även att vi vaknade väldigt tidigt idag (kl 4) !!

Har varit och hälsat på mormor och moster en sväng på morgonen, sen åkte vi en snabbis till Becca och Eric ich gav Eric kläderna Millan och jag köpte igår =) Tror han blev glad över dom då han ville prova allt;)

Sen har även Therese och Isac varit här. Vilket litet charmtroll han är, så otrligt söt. Och Nellie blev inte rädd för honom heller. Nellie har ju en tendens av att bli lite rädd för framförallt killar i hennes egen ålder. Men här blev de tvärt om, hon blev snarare överlycklig =) hihi

Nu sover Nellie som sagt och har gjort snnart i två timmar. De är de enda hon har vilat idag så vi får hoppas på att hon sover lite mer i morron bitti nu. Ska även ge mer mat nu när hon vaknar samt gå mer välling till natten. Hur mycket välling ger ni era barn till natten?

Har självklart tagit massa bilder men dom har ja inte orkat ta ur kameran än, fixar de ikväll =)

Ska även sätta mej och fixa lite me kort och sånt ikväll. Plus lite julklappar <3 Har kommit på tre jätte bra julklappar till våra familjer =) hihi

Nu ska ja kolla runt lite här och strax gå ut en sväng, och snart kommer Per hem också =) <3

Inställt!

Nu är de bestämt av olika anledningar att vi inte åker till Ullared, känns tråkigt samtidigt som de är helt förståligt och ett bra val. De är ju inget och göra nåt åt <3

Ja ska ner på stan i morron och shoppa lite kläder till Nellie istället.

Vår dag idag har varit bra förutom att Nellie varit gnällig, De är säkert tänder på gång då. Men de lär nog dröja innan dom spricker igenom, de gjorde de ju med dom första. Så gnället lär nog hålla i sej ett tag!
Men vi har haft våra glada stunder med, vi har träffat vänner och umgåtts med så dagen har gått snabbt iaf.

Har tagit lite bilder med. Några bilder är sen i lördags då Nellies kompis Noelle va här med Cissi en sväng =)


Sötnosar!


De bästa stället idag har varit i "hoppi hoppin"


Vad ska man med leksaker till när muggar är minst lika roligt, om inte roligare :D


Ge mej kameran!!


Kvällsmys i soffan.

Som sagt, ikväl hade vi mys i soffan hela familjen, de va verkligen så härligt. Nellie tyckte jätte mycket om de me då hon ville gå mellan våra famnar hela tiden ;)

God natt <3

vilken natt :S

Väntar på att Nellie ska bli trött så vi kan sova snart igen. Hon inte inte sovit alls mycket inatt. Hon vaknade klockan två och låg vaken ett bra tag.
Både Per och jag har säkert varit uppe ca 20 gånger var inatt och flyttat upp henne på kudden. Hon har tjoat och jollrat massa. Hon har inte verkat trött.
Är tänderna uppe på väg nu då? De verkar så om inte annat.
Hon har varit vaken sen fyra i morse, Per gick upp med henne kl fem.
Uppskattade de väldigt mycket att ja fick ligga kvar <3 Han va säkert minst lika trött han också.

Hoppas inte denna natt framöver blir likadan. Ja ska upp och köra till Ullared fram och tillbaka i morron och då vill ja helst va utvilad. Men ja får sova ute på soffan om vi märker att denna natt bli likadan som den förra.

Nu står hon har bredvid mej i sin gåstol och pratar för fullt.

Ska passa på att gå ut en sväng nu medans hennes humör ändå är bra. För snart kommer nog tröttheten fram och då är vi inte lika glada längre =)


Måndagen den 8 November

Hjälp va tiden går snabbt, i morron fyller min älskade syster 21 år! <3
Och på onsdag är de redan dags för den efterlängtade Ullareds resan =)

Idag vet ja inte va vi ska hitta på. Kanske åka till mormor en sväng, vi får se.

Har inte mycket att tillägga just nu, har en liten Nellie som skriker massa så de är bäst ja tar tag i leket nu <3

Tyst och lugnt

Nu sover Nellie sen en stund tillbaka. Per är iväg hos Henke en sväng och kollar på ett tvprogram som han tycker om och ja inte tycker så värst om =) Ja ser hellre nåt annat så då kan han passa på att umgås me Henke eftersom de inte blir så ofta längre.
De är helt tyst här hemma och för en gång skull njuter jag av lugnet.
Har varit en sväng hos Therese, blev inte ens en timma men iaf. Trevligt att prata me lite folk iaf =)

Dagen har varit mycket bra, förutom dagens mat.. haha! De är en kapitel för sej :D

Ska snart krypa ner i sängen och invänta att Per kommer. Har plockat och styrt här nu ikväll och ska fortsätta nu bara ja skrivit klart detta meningslösa inlägg (som vanligt)

God natt alla!

Dregel

Alltså Nellie dreglar som ja vet inte vad. Nu när vi skulle ge gröt till frukost känns de som att varje sked vi tog in i munnen kom ut lika snabbt tillsammans me massa dregel! Varje gång hon stänger munnen med massa mat lastar hon ut massa massa dregel samtidigt. Men hon gjorde en ordentlig rap så lite måste hon ju har fått i sej. Försökte ge hostmedicin och pencilin med. Idag gick de lite bättre iaf, men de är inte populärt =)

Idag vaknade hon kl fem, kände att de va lika bra att gå upp. Hon vände sej till mage och låg och tittade på oss och skrattade. Tror inte direkt hon hade somnat om då =) Hon är så söt på morgonen. De första man får är eett stort leende, kan man annat än piggna till då? ;)

Just nu sitter hon i matstolen och säger "mama mama" konstant hela tiden. Menar hon mamma? De är frågan. NU har hon visserligen börjat säga de när ja försvinner så då kanske hon menar de?!

Nu ska vi ha morgonmys fram tills dess att gumman ska sova igen. Sen ska vi neråt stan och umgås me Cissi och Noelle <3

De e dags för fredags mys <3

Nu har de äntligen kväller. De tycker vi om =)
Nellie sover en väldigt sen eftermiddagslur då när hon skulle vila hade sån överskottsenergi så de gick inte få henne att somna.
Hoppas hon vaknar snart, annars får vi väcka henne. de är ju matdags snart =)

Har haft en mycket härlig dag me lite sällskap då och då!

Försökt få i Nellie pencilinet, de har gått bra innan men idag på dagen gick de inte bra. Hon spottade ut hela tiden, även att vi blandade me fruktpuré, nån som har nåt bra förslag om hur vi kan få i henne de?

Får se hur trött Nellie är ikväll, kanske tittar förbi på ekvägen en sväng i så fall.
Nu snart då Nellie vaknat och ätit ska vi åka och hälsa på mamma och pappa i morfar lägenhet, syster ska ha fest då hon fyller 21 snart. Så då ska mamma och dom sova där nere. Så då ska vi hälsa på lite, morfar kanske är där med då förhoppningsvis <3

I morron ska vi träffa Cissi och Noelle! De ska bli kul, va länge sen nu. Ska bli kul och se hur mycket lilla Noelle har vuxit, har ju inte sett henne sen semestern i somras och då va hon inte stor den lilla sötnosen =)

Ska försöka plocka ur garaget i morron med lite, men de får vi se hur de går med de.. Therese och Petter har fest med, är bjuden dit men eftersom ja va borta hela förra helgen vill ja nog helst va hemma. Men ja åker dit en lite sväng senare på kvällen kanske =)

Nu ska ja börja "föra lite liv" för att se om Nellie vill vakna <3

Dagens bilder med då:

De är inte kräks utan de e pencilinet som hon inte vill ha kvar i munnen, försökte ta kort på minen hon gjorde efter varje sked men de gick inte.


Lek som vanligt


Dregel, dregel dregel! ;)

fredagmys

Nu har denna vecka snart gått också =)  Idag är de fredag och de känns helt underbart härligt! <3

Idag vaknade Nellie klockan tjugo isex, hör och häpna. Ca 40 minuter senare än vanligt! De går framåt ibland iaf ;)
Så idag blev de gröt istället för en flaska, vi visste ju till 100% att hon inte skulle omna om idag heller då hon vaknade 40 minuter senare. Plus att hon las 30 minuter tidiagre igår då hon va så trött.
Så nu ska hon få en flaska när de e dags för förmiddagsvilan istället. Då somnar hon ju lättare så de bli nog bra.

Vad ska vi hitta på idag då? De är frågan, funderar på att åka till mamma en sväng idag igen men vi får se. Klockan är ju inte så mycket än och syster ligger säkert och sover. Vi har typ väckt henne varje morgon då Nellie skrikit och tjoat massa med mormor <3

Idol tajm ikväll med, härligt. Synd bara att vi inte kan umgås som vanligt då vi måste va hemma med Nellie eftersom hon somnar ännu tidigare om kvällarna nu. Men de är ju som de är med de..

Nu väntar toalettbesök för mej! =)

Hej hej

Dagens bilder

Ska försöka lägga ut några bilder om dagen, (vet att de inte kommer funka men ja ska försöka) =)

Idag har vi varit på sjukhuset på Nellie igen och denna gång fick vi pencilin, ska bli skönt att börja me de faktiskt så hon blir av me skiten. Detta har hållt på i 7 veckor nu ca.
Min stackars lilla snutta.

Nu på kvällen har vi bara varit hemma och tagit de lugnt. Badat Nellie, vilket slutade i kaos, när hon skulle ur badat gallskrek hon. Och då menar ja verkligen gallskrek. Vet inte om de va för hon frös eller om hon inte ville gå upp. Skrek gjorde hur som iaf.
Sandra har varit här en sväng med, mycket trevligt! =)

Nu väntar sängen för vår del.
Hoppas våra kära vänner har njutit av massagen. De va ni värda <3

Nu till dagens bilder:
Vissa stunder har varit positivare än andra idag =) <3
Pappasmys på kvällen, kan säga att detta sker inte ofta.
Ja blev svartsjuk! <3


God natt

Värre och värre

Nellies hosta blir bara värre och värre. Nu är vi inne på snart två veckor! Och hon verkar inte bli friskare. Näsan rinner än också, mer eller mindre från dag till dag.
Ska ringa sjukan idag och se om vi kan få nåt för hostan åtminstonde. Hon får ju inte sova nåt alls om nätterna stackarn <3
Hon är ju ganska pigg för övrigt, men hon har haft lite feber varje dag sen första dagen hon blev sjuk. Inte mycket men lite. Och de känns som att de pågått lite för länge nu!

Ska sätta oss och läsa lite bok strax och sen äta gröt, kanske åker och handlar också, får se. Måste handla middag och se gör ja helst på morgonen då de e minst folk och handlar då.
Sen efter de hoppas jag att Nellie är trött och att hon får sova en stund utan att behöva hosta massa...
ja ska försöka hinna med att somna till med.

Resten av dagen vet ja inte va som händer än. Vi tar de som de kommer. Beror kanske på va dom säger om Nellie med.

Ska ta ur Nellie ut hoppi hoppin nu och läsa bok i soffan <3

Nellie "gnellie"

Hoppas att denna natt blir bättre nu än den förra. Tror tyvärr inte de då hon har varit väldigt gnällig nu på kvällen. Kan bero på att hon varit trött då hon bara sov en timma på eftermiddagen.
Vi kan inte gärna söva henne igen, då blir ju hela processen körd. Om vi fortsätter som vi gör kanske hon till slut sover längre på eftermiddagen. Vi måste ju iaf prova.
Om inte detta funkar får vi ju helt enkelt lägga henne tidigare och se hur natten blir. Vaknar hon tidigare eller inte? Hon kanske vaknar kl fem då med? Hon gjorde ju inte de förr utan la vi henne tidigare så vaknade hon så många timmar tidigare på natten. Men de kan ju ha ändrats nu?!
Har haft en ganska bra dag iaf. Vi har haft Sandra här på mat. De blev pannkakor idag =)
Eftersom Hon alltid typ ringer och vill komma hit och röka kl fem när hon slutar så tyckte ja att hon kunde äta också, så de gjorde hon, Hon kommer ju ändå hit, och eftersom hennes karl jobbar eftermiddag är de ju trevligare med matsällskap =)

Nu ska ja snart ta tag i disken som är, flaskor m.m. Sen ska vi se film. Vill verkligen se klart den då denna film faktiskt va väldigt bra!

Hoppas på lite sovmorron i morron med men de är nog för mycket begärt då mitt älskade gull är extremt morgon pigg <3


back to normal..

Inatt började Nellie vakna varje halvtimma redan kl elva på kvällen. Denna natt va de inte bara hosta..
är säkert tänder på gång igen nu då...!
Jag hade inte ens hunnit somna och ja sov fortfarande inte kl havl två. Då tog Per över ett tag så ja fick sova några timmar iaf. Och kl fem gick ja ut och la mej på soffan en timma.

Tycker hennes humör är mer gnälligt idag med. Visst, Nellie är väl gnällig annars med om dagarna men idag verkar de va mer tyvärr. Hon är säkert trött också eftersom hon själv inte sovit direkt mycket men hon vill ju inte sova när man lägger ner henne så vad ska ja göra?

Ska bege mej och handla snart nu så vi gör nånting iaf. Hoppas på att fröken är trött när vi kommer hem. Idag står de inte mycket på schemat.
Skulle kanske hälsat på Cissi och Noelle men ja vet inte om ja orkar de. Ja är väldigt trött idag..

Dags att äta frukost!

Fotografering

Har helt tappat de med att ta kort. Tar kort på Nellie allt för sällan, så idag passade jag på då vi hade vi mys och bus på golvet =)

De första kortet är i och för sej häromdagen men dom andra är från idag.
Skulle egentligen skriva Nellies 8 månaders rapport men ja väntar till 9 månader nu, hinner inte med de, och nu är hon ju snart 9 månader iaf!


Mammas långa tjej, hon tycker mest bara om att stå stilla. Hon förstår inte hur hon ska gå när man håller i henne, vilket jag tycker är konstigt då hon går så bra i gåstolen. =)
Leker med amningskudden och fotbollen hon fått av moster =)
Suga in läpparna är nåt som är populärt just nu..


Blir ganska många bilder som är typ lika, men de struntar jag i =)God natt på er!

Hög brist på järn

Har fått mina provsvar idag. Ja hade hög brist på järn och ska äta järntabletter nu i flera månader. Vet inte riktigt hur detta kommer funka då min mage knappt klarar av järntablettsätande i två veckor. De kommer inte gå!
Ja vet att ja måste bli av med de så de e ju bara att äta liksom.

Har även varit på MVC idag och pratat om min spiral. De gick sådär. Ja ska äta några tabletter som ska göra att ja inte blöder lika mycket. Ska prova dom en månad nu och se om de funkar annars åker spiralen ut troligtvis. Hon ska undersöka och kolla så den sitter 100% rätt innan först.
Frågade om andra preventivmedel, de finns inget annat än kondom.. kanske pesar(stavning). De är inte alls vanligt längre så de verkar va mycket svårt att få tag på de tyvärr.. typiskt!
Tycker de e jävligt dåligt att de inte finns fler saker utan hormonerna. Om inte pesaren går att få tag på så är kondom de enda. Känns inte dirket jätte kul att köra med de resten av livet (förutom då vi försöker få barn förstås). De är min åsikt, andra kanske tycker om de. Va vet jag!

Nu ska vi ha lite mys, har precis badat så ja känner mej på topp =) Nu ska Per duscha med så de e bäst att ja tar hand om en liten tös som börjar bli lite gnällig! <3

Host attacker

Inatt har Nellir inte fårr sova mycket alls, inte ja heller för den delen. Hon har hostat och hostat. Kl två började de.. stckars liten <3
Hon vaknade klockan fem som vanligt och fick ersättning. Per låg kvar där inne med henne och ja la mej på soffan ja va så trött och ville fortsätta sova.
Jag hörde inifrån sovrummet att de inte gick så bra sen. hon skrek och skrek. Men klockan tio över sex hade hon somnat då han la över henne i hennes säng.
Ja gick in och la mej men de blev inte långvarigt, ja trodde hon kanske skulle sovit till åtta nu åtminstonde när hon inte somnade direkt kl fem, men inte då. Halv sju låg och och skrek i sängen så de va bara att gå upp.

Nu ska vi snart äta gröt till frukost, sen ska ja nog åka och handla så ja har den skiten gjord.

SKa till MVC idag kl halv två me, (inte för att ja är gravid) utan för att prata om spiralen, den kanske åker ut idag, man vet aldrig. Får se va Ritva tycker om de och hur vi ska göra, om vi ska vänta eller inte..

Nu ska ja koncentrera mej på att äta mina mackor medans Nellie sitter i hoppi hoppin =)

Säng tajm

Nu ska vi snart lägga oss.
Denna dag har verkligen sprungit iväg och vi har haft de bra hela tiden.
Nu ikväll va ja på Ekvägen en sväng när Per kom hem från träningen. Tyckte at tja kunde få komma iväg lite med då han varit och haft de kul också.
Men i morron blir vi hemma båda två. Vi kan inte hålla på och dela upp oss varje kväll.
Nellie va jätte trött nu på kvällen, tror inte hon ställt om sej riktigt än. Så kl halv åtta börjar hon bli trött (för klockan va väl halv nio innan då va?)

Hoppas Nellie vill sova lite till i morron, vore skönt känner jag. Har huvudvärk ikväll så ja ska ta mej en panodil och lägga mej så fort Per kommer in.

Har funderat på vissa saker ett tag nu som kan göra mej väldigt ledsen och irriterad. Är inget ja vill ta upp här just nu men om ett tag kanske de är dags att säga ifrån. . får se..

Nu ska ja gosa lite me Smirnoff som går runt och vill bli klappad <3

Wallmans

I lördag begav jag med me personalsen på Konsum till Helsingborg för att gå på Wallmans! =)
Resan dit va verkligen hemsk då vi va först på bussen och skulle plockan upp allt folk på vägen dit :S bara de tog ca 2 1/2 timma..
Men när vi väl kom dit va de en snabb konferans först och sen få hotellrummet och göra sej i ordning.
Vi från Vimmerby satt på ett rum för innan de va dags att bege sej iväg.

Väl på Wallmans va de hur kul som helst. shiit va duktiga dom va! Och maten va verkligen suverän, de va asgott. Visst, ja åt väl inte direkt förrätten me massa skaldjur och skit men varmrätten va toppen :P

Dom höll på och serverade och underhöll och fram tills klockan 11 typ. Sen blev de disco och kareokebar. De va skit bra musik och alla hade de kul.
Men när klockan började dra sej mot 1 började alla bli trötta. Då va de bara dags för de sista som vi hade lovat. Att sjunga. Fanns inte direkt jätte många bra låtar att välja på men till sist blev de tusen och en natt med Perelli. De gick ganska bra. VD och alla chefer sto doch tittade på! Haha..
De va askul!

Ja blev nog knappt inte ens onykter tror ja. Drack total 1 1/2 cider och 2 öl. Och en cola. Och de va mellan kl 16 och 01.
De va väldigt skönt när vi kom till hotellet och kl va ett. Eftersom vi skulle ställa om kl och ja gjorde de innan ja somnade så va hon ju helt plötsligt bara tolv! Gött!

Hemresan gick bra med, men de va lika dryg den om inte drygare då ja inte ville annat än att komma hem.
Är jätte skönt att va hemma, men just nu känns de knappt inte som att ja varit borta. Men ja njuter mer nu.

Vi har haft en bra morgon tillsammans även att Nellie inte ville somna om kl fem.

Har varit hos moster och mormor en sväng nu, och nu ska vi snart till våra älskade Becca och Eric med. Nellie somnade i bilen hem så ja la henne i vagnen så de bara att att gå sen =)

Får se om Emma kanske skulle ta en långpromenad me Nellie sen, vore väldigt skönt då ja kan duscha och fixa med all tvätt och sånt.
Samtidigt vet ja inte om de är så bra eftersom vi kämpar med att försöka få henne att somna hemme om eftermiddagarna. Men vi får se. En dag kanske inte spelar nån roll? Eller?

Är en annan sak som ja kanske inte är jätte glad över heller, men de vill ja inte skriva om här då ja inte vet säkert än, tråkigt, men de är nog de bästa tror ja. <3

RSS 2.0