Tack fina Issa!

Eftersom vi varit iväg har jag inte kunnat kolla på korten innan men nu så! Tack så jätte mycket, så fina bilder du har tagit. 
Önskar att vi bodde närmre varandra. Fällde nästan en tår när jag kollade på korten då vi stod i entrén i parken och kramades och grät tillsammans. Haha! <3
 
 
 
 
 
 
 
<3<3<3<3
 
 

Then...

I remember, trying not to stare the night that I first met you
You had me mezmorized
And three weeks later, in the front porch light
taking forty-five minutes to kiss goodnight
I hadn't told you yet
but I thought I loved you then
And now you're my whole life
now you're my whole world
I just can't believe the way I feel about you, girl
Like a river meets the sea,
stronger than it's ever been.
We've come so far since that day
And I thought I loved you then

And i remember, taking you back to right where I first met you,
You were so surprised
There were people around, but I didn't care
Got down on one knee right there once again,
I thought I loved you then

And now you're my whole life
now you're my whole world
I just can't believe the way I feel about you, girl
Like a river meets the sea,
stronger than it's ever been.
We've come so far since that day
And I thought I loved you then

I could just see you, with a baby on the way
And I could just see you, when your hair is turning gray
What I can't see is how I'm ever gonna love you more
But I've said that before

And now you're my whole life
now you're my whole world
I just can't believe the way I feel about you, girl
We'll look back someday, at this moment that we're in
And I'll look at you and say
And I thought I loved you then
And I thought I loved you then

 
Älskar min underbara Man <3

renoveringsprojekt

Nu är vi hemma och tillbaka på jobbet. Har hur mycket som helst att göra.. Men det visste jag ju innan så.
Får väl se det positivt att jag har och göra, annars hade jag somnat. Jar är så trött.
 
Resan hem gick jätte bra. Nellie är hur duktig som helst.
Flyget gick kl halv tolv (turkisk tid) och Nellie va vaken ändå tills vi klev på planet, hon gnällde inte en gång även att hon var hur trött som helst. Hon somnade nästa direkt när vi klev på planet och sov hela resan. Per och jag sov väl inte jätte mycket direkt..
Nellie fortsatte sova när vi väntade på väskorna och vaknade till när vi satte henne i vagnen. Hon såg vår bil och blev jätte glad att vi skulle åka i den.
Sen somnade hon efter en stund i bilen igen och sov när vi kom hem kl sex. VI la oss alla i vår säng och sov till tjugo över nio. Då gick Per och Nellie upp och jag sov väl till halv tolv kanske. Jag är som en zombie fortfarande.
 
Nellie vilade inte igår heller och det gick bra. Vi va och kollade på tapeter till hennes rum och vi ahr hittat jätte fina nu. Vi ska ha en fondtapet och sen måla resten av väggarna. Jag håller på att måla om vår ek byrå i vit och ska sen måla två av lådorna i samma färg om väggen blir. Jag även se om jag kan hitta bokstäver så jag kan skriva på lådorna lite vad som är i, bl.a. pyssel och lite. =) Tror det kan bli både roligt och fint.
Vi ska börja bära ut allt nu idag från rummet och Per abra kan fåt hjälp av nån. Jag bar byrån igår med Per och den va tung vill jag lova så jag klarar nog inte det andra.
Ska åka och beställa tapeter idag efter lunchen. Ska äta med Sandra idag. Så ska fråga om hon vill följa med mej. Per är inte hemma. Han är och hämtar Millan på sjukhuset. Hon har sovit där inatt.
 
Idag ska Syster komma och äta hos oss. <3 har inte träffat henne än. Nellie frågade efter henne igår..
Har inte träffat mamma och dom heller men dom mår inte riktigt bra så vi avvaktar med det ett tag.
 
Nu ska jag jobba lite till innan det är dags att bege sig, Sandra hämtar mej här så vi åker tillsammans =)
 
 

sista inlägget från turkiet

Nu packar vi det sista sen måste vi checka ut. Vi fick inte checka ut senare pga att det va fullbokat. Skit tycker jag men inget att göra nåt åt. Så ni ska vi tillbringa tid på hotellet fram till halv nio ikväll utan rum..
Vi ska checka ut senare och leka vid poolen och göra det bästa av situationen istället.
 
Nellie är iaf på strålande humör, det är ju bra det. Då hålls ju en annans humör uppe med =)
 
Om ett dygn är vi hemma. Känns konstigt men samtidigt väldigt skönt. När allt väl är färdigt hemma ska jag bara njuta av mitt hus och mitt hem. Har varit ute mycket och rest mu tycker jag. Så nu är det Hemma som gäller ett bra tag framöver! ;)
 
Hej då!

bilderna sen igår..

Per har redan gått till poolen för att sola. Nellie ville leka lite på rummet och inte mej emot. Jag mår sissodär idag. :S Men vi ska snart smörja in oss och gå dit vi med.
 
Nu kommer bilderna sen igår
 
 
Nellie ville visa upp sin fina klänning som farmor har köpt till henne här på hotellet =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"sandmålning"

Idag har vi faktiskt gjort lite annat än och bada.
 
Det började med att Nellie betedde sej riktigt illa i poolen mot mej och farfar så jag fick ta med henne skrikande upp på rummet. Efter lite prat så förstod hon att hon hade gjort fel och när vi gick tillbaka var det en glad Nellie som badade.
Vi spelade lite yatzy vid poolen och sen gick vi upp till rummet.
Har kollat upp lite hur vi gör på onsdag då vi inte kommer åka från hotellet förrän halv nio på kvällen. Utcheckningen är ju redan kl tolv och det känns lite jobbigt att vara utan rum fram tills dess. Men vi ska kolla om vi får ckecka ut senare och betala för en dag till på onsdag. Dom kan inte svara för det förrän då. Så håll tummarna. Annars kommer onsdagen bli jobbig. Vi får duscha och byta om vid massagen och sen ha väskorna i lobbyn nånstans. Känns lite jobbigt faktiskt.
 
Idag har inte jag mått jätte bra heller. Jag har varit jätte yr och konstigt. Beror säkert på värmen m.m.
 
Nu på kvällen efter maten har vi suttit i baren och Nellie har målat teckningar med sand. Jätte häfitgt och roligt för henne då hon kunde göra en del själv. Så dom ska vi rama in hemma sen.
 
Har tagit massa bilder ikväll men dom lägger jag över i morgon, orkar inte nu, Nellie somnade nyss och jag ska sova med nu.
 
Godnatt. 
Saknar er där hemma <3

Bilder från dagen

Idag har vi som sagt badat. Och nu ikväll har vi varit på en bar och spelat lite biljard. Nellie blev uppburen till baren i en barstol själv av bartendern som gjorde en drink till henne, så söt =) , sen varit i "game center" där Nellie har fått åkt ett flygplan som hon tyckte va roligt. Nu sover hon och jag ska sova med snart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halva tiden har gått redan!

Nu har halva tiden passerat här i Belek.
Det har inte riktigt blivit som vi tänkt oss med allt men det är vårat val.
Vi hade tänkt att åka till ett vattenland nån dag men det skippar vi. Det blir för jobbigt. Det är jobbigt och varmt nog att bara ligga vid poolen och leka med Nellie. Hur skulle det då va att springa i massa trappor och åka massa?
Eftersom varken Per eller jag är helt hundra så är det lika bra.
Sen tänkte vi åka in till stan och handla lite. Det blir nog inte heller av. Det kostar mellan 600 och 800 kr fram och tillbaka bara och det tar ca 45 minuter att ta sig dit. Det blir bara jobbigt känner jag. Jag är lite för bekväm här. =)
Det finns några få klädaffärer här på hotellet som vi ska kika i istället.
Vi prioriterar att orka leka med Nellie istället och sen kunna passa på att slappa och sola ibland. Tiden går för snabbt ändå.
 
Nellie och jag är på rummet nu, Nellie sover i vagnen. Per är vid poolen och solar. Vi ska snart gå ner vi med, men det är svalt och skönt här på rummet, och Per stannade med henne igår så då är det min tur idag.
Har passat på att prata lite med Becca under tiden. <3
 
Ska kolla runt lite med på nätet nu sen ska vi bada i poolen, igen.. =)

dag 2 och 3 i Belek

Vad vi gör om dagarna behöver jag egentligen inte skriva. För vi badar hela tiden.
Det är jätte varmt och solen är stark.
Vi turas om lite ibland med att ligga och sola, annars leker vi mest med Nellie.
Vi är ju inte riktigt här för att sola och bli bruna, utan för att umgås som familj, och då blir det bad som står på schemat hela tiden.
 
Läggnignen om kvällarna går sådär. Eftersom vi ligger en timma framför här, så när klockan är halv nio här är den bara halv åtta hemma. Nellie säger att honm är trött fast hon egentligen kanske inte är det. Hon ska få lägga sej senare ikväll så får vi se hur det går. Vi har lämnat tillbaka hennes resesäng här, så istället sover hon på en madrass på golvet. Resesängarna hemma är inga problem för henne att sova i men här är som väldigt korta. Dom är som fyrkanter. Och Nellie är ju väldigt lång så hon får inte plats.
 
Här är några bilder från våra dagar..
 
Dag 2
 
 
 
 
 
 
dag 3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turkiet Belek, resdag + dag 1

Igår kl 17,25 började vi vår resa. Flygningen gick bra och Nellie skötte sej skapligt bra denna gång också. Lite mer rastlös denna gång men mer kan man inte räkna med. Vi hade suttit i bil i ett antal timmar innan också. Bilresan tog tid eftersom det ÖSregnade hela vägen typ. Man såg knappt inte ut. 
 
Nellie somnade när vi kom fram och åkte bussen. Då va klockan kanske halv tolv eller nåt. Vi ligger en timma efter här tror jag.
 
Idag åt vi frukost i godan ro sen smörjde vi in oss och gick till stranden, Nellie var väldigt avvaktanda först och lite rädd men sen la det sig. Men hon tjatade om att hon ville gå till poolen hela tiden. Så Sara och jag gick dit med henne innan Per och dom kom och mötte upp oss för lunch. 
Maten är faktiskt väldigt bra och det här är ett av de finaste hotell jag har bott på. Det är så sjukt stort att jag fortfarande inte lärt mej hur man ska gå.
 
Efter lunchen sov Nellie lite i vagnen och sen lekte vi i poolen igen. Jag har inte solat nånting idag men kanske fått lite färg.. räkna inte med nån brun Anna sen då det inte finns tid att sola. 
Jag är jätte trött hela tiden, beror på lite olika saker antar jag, Per har lugninflammation. Så idag har jag haft Nellie hela dagen själv. 
Per och hans famlilj har varit på hamam "turkist massage" jag stod över och lekte med Nellie istället.
 
Jag hoppas att Per piggnar till och kan ha Nellie lite iaf. Men eftersom han påpekar till Nellie att "pappa måste ta det lugnt" så vill jag inte att han tar ut sej. 
Jag hade inte räknat med att jag skulle va själv hela tiden. Men det funkar. Nellie sköter sej jätte bra och vi har i stort sett badat hela dagen idag <3
 
I morgon blir det samma sak antar jag. Är så sjukt varmt så man klarar max av att vara i solen tio minuter innan man måste svalka sig igen.

Vi har det jätte bra här och bara synen av att se min älskade fina dotter ha så roligt gör mej helt varm i hjärtat. Det är värt hela resan. Jag är glad över att få vara här tillsammans med Henne och Per.
 
Saknar er alla där hemma.
 
Ska försöka lägga upp bilder, får se hur det går. Mycket av bilder är från poolen då Nellie och farfar lekte med henne badring som har två hål för benen bara. 
 
 
 
 
 
 
 

Typiskt!

Nu har febern kommit till oss också. Typitskt och tråkigt!!
Per ligger hemma. Jag har klarat mej från febern iaf men känner mej ändå trött och hängig.
Blir väl kanske så när jag höll igång som jag gjorde igår och inatt som vanligt. Men i Turkiet är det jag som ska sova, punkt.
 
Har inte jätte mycket att göra iaf så det är skönt. Får se om jag är kvar hela dagen eller inte.
 
Idag är en dag med mycket blandade känslor. Mycket positivt och lite ledsamt. Blandat med andra ord.
Mer om det nån annan gång.
 
Idag har vi massa handling på schemat. Får se hur mycket det hinns med eftersom jag är själv med Nellie då per inte orkar så mycket. <3

3 dagar kvar

Tiden springer iväg och jag vill att den stannar, bara lite.
Igår va vi i Alingsås och firade nån som Per och dom jobbat med flera år. Jag ville som sagt inte dit som ni redan visste. Men det blev okej iaf. Nellie skötte sej utmärkt hela dagen vilket hon oftast gör när vi är iväg. Vi var hemma halv ett inatt. Per hade feber när vi kom hem och va inte alls pigg.
Jag har varit uppe hos Nellie 2 gång i timmen typ hela natten sen vaknade hon halv åtta så då gick vi upp. Kl tio väckte vi Per så jag fick lägga mej en timma.
 
Jossa och Therese var här på förmiddagen. Vi handlade middag för storkok, det blev kalops idag och det va super gott. Jag har känt mej hängig hela dagen men det har inte hjälpt, har varit massa saker jag velat ha gjort så jag har kämpat på. Nu är jag sket slut men jag ska snart sova.
 
En anldning till att man kanske är extra trött är att Nellie inte har sovit idag på dan. Hon brukar sova från 1 timma till 1 1/2 varje dag men icke idag. Det gick inte och hon var inte trött heller. När hon sover är man van att koppla av lite. 
Det har funkat väldigt bra idag iaf. Hon började bli gnällig runt sju och det måste jag säga är helt förståligt, hon slocknade i soffan när hon tittade på törnrosa kl åtta. 
Nellie har börjat intressera henne väldigt mycket för prinsessor nu. Hon ska bara titta på det hela tiden. Gulligt tycker jag.
 
Bara i morgon kvar nu sen sticker Per till Göteborg och vi sticker på onsdag, tidigt.. jag har inte packat en pinal än men det kommer nog gå bra ändå. Jag hoppas det. Jag ska försöka ta det lugnt och inte stressa med nåt. Jossa va snäll och erbjöd sej att leka lite med Nellie på tisdag och det uppskattas väldigt mycket <3
 
I morgon ska jag försöka jobba på som bara den. Måste sticka ifrån på några ärenden på morgonen och mitt på dagen bara då vi behöver handla lite saker. Skönt att slippa stressa med allt på kvällen. Då har vi och göra ändå liksom.
 
Per packar visst nu, jag orkar faktiskt inte det ikväll...
 
Godnatt!

Fredag.

Inatt har det inte varit bra med mej, migrän och skit. Sen har Per sovit super hårt så han har inte vaknat när jag skrikit i till han ens så jag har fått sprungit till Nellie med flertalet gånger.
Sov nån timma längre idag och det va välbehövligt.
 
Nu är det rent på mitt skrivbord, så jävla skönt. Blir väl mer på måndag antar jag men skönt att jag ligger bra till till nästa vecka iaf.
 
Idag ska jag åka lite tidigare hem och hämta vår nya vagn och gå och hämta Nellie, det tror jag uppskattas. =) Saknar henne idag. Blir så konstigt när jag inte lämna henne. Per gjorde ju det idag.
 
Ikväll vet jag inte vad som händer, har fått lite olika förslag. Umgås med fam. Krantz/carlsson eller åka till Ingebo hagar med Pers familj. Jag har velat åka dit länge men kanske inte just idag. Vill nog bara vara hemma och ta det lugnt eftersom vi åker tidigt i morgon! =/ Fy fan, jag vill inte!!
Men har pratat med en kollega som också ska vara där så då blev det genast mycket roligare.
 
Igår morse när Per öppnade dörren till Nellies rum såg han att hon låg naken?!?! ehh, okej. Hon hade alltså tagit av sej blöjan i sömnen så den låg upp vid huvudet. Det va inget blött i sängen och inget i blöjan också. Hur hände det liksom?! Helt konstigt.
 
Nu ska vi börja vara utan blöja hemma och se om hon lär sig kissa på pottan. Vi ska ha byxor på också det hon verkligen märker att hon kissar. Är hon naken så struntar hon i det. Men har man byxor så blir det ju lite blött och dant så då kanske hon säger till till slut. Visst?
 
Behöver åka och kolla på en resväska till Nellie med, men det får vi väl ta på måndag eller nåt. Skulle bara ha tagit med lika mycket som sist typ och då klarade vi oss på två väskor men vi kanske vill handla en hel del med och då är det bra med en extra väska med knappt nåt i.. =D
 
Just det. Blev nog ingen graviditet denna månad.. mensvärken är på gång som förra månaden. Så mensen lär nog kommer precis när vi åker till Turkiet. Jippie!!!! säger vi då! =(

Ny smidig vagn-check!

Igår handlade vi en smidigare barnvagn att dra med oss till Turkiet.
Den är inte jätte liten när den är uppfälld men när det fälls ihop är den inte större än en paraplyvagn typ så det är jätte smidigt.
 
Igår va vi och vaccinerade Nellie, det gick väl sådär. Hon va jäte duktig med jag vet inte vad hon styrde med som tog sprutan. Det brukar gå smidigt och snabbt men inte denna gång inte. Hon böjde och tryckte hela tiden även att Nellie satt stilla.
 
Nellie va lite gasig i magen när vi satt i väntrummet också kan jag säga att satt och fes hela tiden, inte lågt heller. Värsta brakfisarna. Haha. Sen precis när vi skulle gå in så bajsade hon givetvis och ingen blöja hade jag med, det låg i bilen. Sa till sköterskan om jag inte skulle gå och byra först men eftersom hon hade klämt in oss på en tid snabbt så va hon tydligen tvungen att ta oss direkt. Okej, sa jag. Det är ju inte mitt problem att det kommer stinka skit i hela rummet.
Jag menar, kunde hon inte tagit nån av de andra som satti väntrummet före oss så kunde vi tagit deras tid efter, nej då. Surkärring!
Jag passade även på att säga att om vi hade kommit in kvart i två som tiden va satt på istället för två så hade hon ju inte bajsat innan. Hon kan väl inte rå för att hon blev bajsnödig liksom.
 
Idag blir det troligtvis lek med Becca och Eric. Blir inte ås mycket av med det nu då båda familjerna har lite annat för sig.
 
Idag kommer våran dator till kontoret hem också! Yes, skrivaren/kopiatorn kom hem igår.
 
Nu ska jag fortsätta jobba, har väldigt mycket att göra denna vecka samt på måndag... suck!
 

Vaccination

Idag kl kvart i två ska Nellie vaccineras mot hepatit A eftersom vi åker nästa vecka. Om en vecka för att vara exakt.
 
Har varit och kollat på en smidigare vagn som vi kan ta med oss, en paraplyvagn var meningen men dom hade en som man kunde fälla sätet på som va lika stor som en paraplyvagn när den fälldes ihop som vi funderar på. Det blir nog den.
Sen ska vi även åka och köpa vår skrivare till kontoret också.
 
Va fler saker som Per sa vi skulle göra, men kommer inte ihåg just nu. Så idag har vi och styra med iaf.
 
Ska snart iväg på lunch, eftersom jag ska hämta Nellie sen så måste jag iväg tidigare och äta idag. Får se vad vi hittar på efteråt. Vi ska ju inte tillbaka till dagis sen utan vi stannar hemma. Tror det blir nån lekpark iaf, det tycker hon ju om. Och så länge hon är nöjd är jag nöjd =)
 
Kvällen igår gick jätte bra, det är mysigt att bara vara Nellie och jag ibland också. Funderar på om vi kanske hinner ge oss ut och plocka kantareller ikväll. Nellie kanske tycker det är roligt också. Jag äter dom inte men Per gör det och jag tycker om att plocka. Bra deal, jag plockar, Per äter ;)
 
Nu ska jag ge mej ut och sen åka och äta!

Öppen för förslag

Idag är de ingen bra dag för mej, jag är på superdåligt humör. Retar mej på småsaker hela tiden. PMS, är det tyvärr.. fattar inte hur jag kan ha blivit så sur av PMS på senare tid.
 
Idag bestämde vi jätte god mat vi skulle äta, tog väl fem minuter så sprack det då Per ville med till Målilla på speedway ikväll.
Så Nellie och jag är själva om någon vill ses, vi är öppna för förslag.
 
Sitter och har panik över massa saker. I helgen ska vi till Göteborg är det tänkt och fira nån vän till Pers familj. Tror bara det är över lördagen men skit samma. Det behöver packas med massa saker iaf. Jag känner verkligen inte alls för det och blir sur av bara tanken på att åka. Blir ju inte bättre när jag vet att vi ska flyga från göteborg nästa onsdag. FAN! Åka fram och tillbaka. Så onödigt! En dags packning försvinner också. Per bara slinade när jag sa så men det bekommer ju inte honom direkt eftersom han bara i stort sett behöver sköta sin packning då han åker till göteborg en eller två dagar innan. Så Nellie och jag ska möta honom på flygplatsen.
Vet inte om jag ska ha Nellie på dagis den dagen vi åker på förmiddagen iaf. Så jag får packa ifred.Känns lite bökigt att behöva stressa med att åka dit med henne också. Vi lär ju ha och göra endå hon och jag liksom.
Vet inte om det är PMSen som spökar för detta också eller om jag bara är jävligt less på att packa nu eftersom vi varit borta en del i sommar. Har precis fått i ordning på all tvätt och allt hemma och nu ska det packas igen..
 
Det som gör mej mest arg är den där resan i helgen som jag verkligen inte vill.. =/ usch usch usch!! Fan fan fan!!
Men förhoppningsvis blir det väl säkert en toppendag, det brukar ju bli det när man har den inställningen som jag har just nu. suck.
 
Nellie och jag ska äta smidig mat idag istället. Jag ska göra egna biffar och sen makaroner till det. Jag hatar köpeköttbullar så jag gör hellre egna.
Sen som sagt vet jag inte vad vi ska hitta på, hör av er om ni vill ses?!
 
 

Astrid Lindgrens Värld

Igår va vi på ALV, hade för en gång skull med mej system kameran, men inte tog jag mycket kort för det. Har helt tappat suget med att ta bilder, tråkigt. Ska försöka ta upp det igen. Är ju så roligt att titta tillbaka på alla bilder.
 
Idag va Nellie och Per hos mamma och pappa på morgonen/förmiddagen, dom lekte i lekparken där och hade haft jätte roligt. Nellie somnade på hemvägen. Under tiden dom var där var Sandra hos mej och pratade lite, trevligt då det va ett tag sen.
När Nellie vaknade frågade hon efter Sandra så hon kom en stund till sen, jossa kom också förbi och Nellie va på bra humör då.
 
Nellie verkar ha kommit in i nån slags trots nu där hon vägrar lyssna på nåt man säger, hon anser att hon bestämmer allt. Det är skit jobbigt, inget duger oc säger man ifrån så slåss hon hela tiden. Jätte tråkigt och det blir bara värre och värre för varje dag tycker jag.
 
Sen har vi sett handbollen i Norrhult, och när vi kom hem har vu fikat med fam, Krantz/Carlsson.
Nu ligger Nellie i sängen och Per läser bok, rödluvan skulle jag tippa på. Sen ska vi styra lite till med kontoret. Mer papper ska in dit samt Nellie målarsaker. Ska tömma byrån i gästrummet så jag kan måla om den till vitt.
 
I morgon är det jobb igen, jag ska ut och prata lite snabbt med Bosse i Norrhult sen bege mej till Hultsfred och hämta mitt nya pass.
 
Nu kommer bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Besöket från Stockholm

Som ni vet så hade vi besök i mitten av juli av Anna-Maria och Alice från Stockholm. Det va jätte trevligt och Nellie och Alice lekte jätte bra, Casper och hans familj va också med då Alice och Casper tjatat om varandra sen vårat bröllop. =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laddat ur kameran

Har glömt ladda ut kameran på bilder. Har glömt lägga upp de sista bilderna på öland, samt när vi hade Besök av Anna-Maria och Alice.
Jag kommer göra ett inlägg med varje tror jag för att det inte ska bli för många bilder i ett inlägg.
 
 
 
 
 
Eric och Nellie i sina one pieces! =)
 
 

Grattis till Eric!!

Idag säger vi Grattis till Eric som fyller 4 år! Helt sjukt att det gått 4 år sen vi vandrade runt i västervik =)
 
Idag är det mycket som händer, jag har mängder att göra på jobbet, jag ska klippa mej, direkt efter jobbet kommer Kosse till oss, sen ska vi till Eric och fira honom. Tiden kommer springa iväg idag känner jag.
Härligt med fredag med! Denna veckan har bara sprungit iväg <3
 
Ska fakturera klart nu sen bege mej på tidigare lunch eftersom jag ska klippa mej kl 13.00, måste hem och hämta lite saker innan också.
 
Hej så länge!

Hur ska jag klippa mej?

Har hittat några bilder på hur jag kan tänka mej att klippa mej, kort uppe och långt nere. Då kanske jag vänjer mej vid det korta och kan klippa av det långa nästa gång.
Vill ni hjälpa mej att välja?
Jag ska inte färga håret, bara klippa..
 
eller
eller
eller
eller
Nån av dessa blir det iaf, i morgon kl 13 ska jag klippa mej.
 
Snart slutar jag och får hämta hem Nellie <3
Får se om jag får sniffa bebis ikväll eller om det blir i morgon.
Hasse med familj ska komma och hämta lite kläder till bebisen antingen idag eller i morgon, jag hoppas självklart på idag =) Men vi får se..
 
Ska göra klart här nu sen sticker jag.
 
 
 

Hosta

Igår kväll åkte vi ut till Therese och Ruben med familj. Det va jätte trevligt och Nellie följde med Isac upp på hans rum direkt. Nellie va lite trött och sur men det funkae bra iaf. Det va jätte trevligt att sitta och prata med dom. Hoppas det blir snart igen! =)
 
Nellie ville inte alls få till dagis idag, hon mådde inte bra sa hon, vet inte om det va att hon inte ville dit som hon sa det eller inte. Hon hade iaf ingen feber. Men hon hostar massa nu, hon tycker det är jätte jobbigt och hon sover inte heller bra.
Är nog nåt skit som går nu.. tycker synd om henne iaf. Får se om dom ringer under dagen från Snövit eller hur dom gör. Eftersom dom inte ringt än så är det nog ingen fara. Dom hade reagerat på Nellies hosta redan igår där..
 
Har äntligen kommit till skott med alla kort sen bröllopet samt möhippan. Har satt in alla bilder i ett fotoalbum nu, Pers svensexa är inte med eftersom jag inte fått några bilder därifrån än. Men det blir jätte bra iaf, hans bilder får vi sätta in efteråt.
 
Har även nästan blivit helt klara med kontoret. Det blir jätte bra, har bara lite papper till att sortera, borra upp för gardinstång och sätta upp gardiner sen en taklampa.
Sen är det dags för nästa projekt som är garaget (igen) och sen göra nya tv möbler, är så extremt trött på valnöt. Jag vill ha svart och vitt som allt annat går i och det ska vi göra nu. Sen göra oss av med bokhyllan och bara ha tv tvbänk och lite hyllor så man inte lägger all bråte på bokhyllan mer.
Vi har mycket planer men vi får ta en sak i taget annars blir inget gjort alls..
 
Får se vad kvällen har att erbjuda, hoppas på bra väder iaf. Ska äta god mat tillsammans med syster, det är det jag vet än så länge.
 
 

Helt jävla underbart!

Kvällen igår kommer jag leva på länge. Delvis kommer jag känna i kroppen att jag höll igång igår =D
Nejdå. Jag kommer komma ihåg den för att den va helt underbar. Bryan Adams var helt sjukt bra!
En riktig publikfriare om man kan säga så? Jämförelse med PINKs konsert vi var på så var den här väldigt enkel men ändå så jävla bra. Kommer han tillbaka så kommer ag definitivt gå igen.
Han spelade bara alla gamla rökers, han sprang upp till en tjej på läktaren och satte sig i hennes knä, bjöd upp en på scen för att sjunga duett med honom bl.a.
Det skulle egentligen varit ute men blev flyttat in till Cloetta. Vilket kändes lika bra då vädret ute va dåligt, det ösregnade.. sen kändes det bra att kunna gå på vanlig toa istället för nån äcklig baja maja...
 
Har fler bilder men sitter på jobbet nu och har inte möjlighet att lägga upp mer än den jag la ut på facebook igår.
 
 
Idag direkt efter jobbet ska vi köpa korv med bröd och äta lite snabbt sen ut till "skogen" ;) och hälsa på Therese och hennes familj. Va verkligen jätte länge sen vi sågs, De har ju t.o.m. fått en liten tös till. Och isac då, hur stor har inte han blivit. Ska bli kul och se han och Nellie tillsammans. Sen ska det givetvis bli kul att sitta och prata med Therese och dom också för det va som sagt ett tag sen.
 
Nu ska jag passa på att jobba när jag väl kommit ner hit.
 
Ha en bra dag allihop!

Bryan Adams

Har inte alls kännt mej sugen på att åka iväg idag innan men idag är jag laddad och tycker det ska bli skit roligt. Ännu roligare blir det ju när jag vet att Henke och Becca ska med =)
 
Pappa ska hämta Nellie idag på Snövit sen ska hon sova där. Vi kommer troligtvis komma hem väldigt sent ikväll så det är lika bra. Skönt och sova lite längre i morgon med eftersom vi har tagit ledig halva dagen typ. Gött!
 
Nu har jag bokat klipptid till på fredag, nu ska håret bort! Eller kanske inte helt men jag vill verkligen ha en frisyr nu så risken finns att det kortas ner en ganska bra bit iaf. Är så less på att alltid ha det i tofts nu för tiden, jag vill göra nåt mer med det. Så vi får se hur det blir.
Mitt pass har kommit också. Det gick snabbt, gjorde det i torsdag förra veckan och det redan är klart.
 
Sen har vi kommit på att Nellie kanske behöver vaccineras tills vi åker till turkiet. Inte bra inte bra! Dom sa i telefonsvararen att dom ringer upp senast om 2 veckor, det är precis när vi åker. Typiskt! Sen var det väl bäst om dom hann och ta 2 sprutor innan man åkte och det hinner hon verkligen inte eftersom det ska vara 2 månader i mellan dom och vi åker om 2 veckor. Jag ska ringa sjukan och be dom skynda på ärendet.
 
Håll tummarna för att det inte blir föör mycket regn ikväll iaf.. tyvärr ser de tinte lovande ut men vi kommer ha roligt iaf! Visst?
 
 

Tillbaka till verkligeheten..

Tillbaka på jobbet då.. suck! Inte alls roligt.
Samtidigt är det väl skönt att komma in in vardagen igen, alla rutiner kommer tillbaka.
 
Nellie va överlycklig över att gå till dagis idag. Det höll bar ai sej tills vi kom dit. då va hennes avdelning tydligen stängd så hon fick vara på den andra. Hon blev lite ledsen eftersom ingen av hennes fröknar var där eller barn heller. Men dom kanske kommer under dagen.
Efter vad vi fattat det som så skulle det va som vanligt igen v 32.. men det verkar tydligen inte så.
Nå väl, hon har det nog roligt iaf.
Det är lite jobbigt nu när man varit hemma så länge, man saknar sitt barn <3 även att man sagt varje dag nu senaste tiden att det ska bli skönt att när hon börjar på dagis så är det inte lika roligt när det väl är dags.
 
Vi har haft en superbra semester. Den bästa nånsin känns det som.
 
Nellie har även fått en liten syssling till. Casper har blivit storebror. Helt makalöst söt och liten. Jag har känt lite smått att jag vill ha barn men inte så mycket, men sen vi träffade dom så värker det i livmodern vill jag lova. Per och jag pratade om det efteråt att han också tyckte det kändes extra mycket denna gång.
Båda kom överens om att det nog va för hur Nellie va mot bebisen, hon va jätte nyfiken och ville bara klappa och sitta bredvid hela tiden. Så otroligt sött!
Min lilla älskling, - jag vill också ha en lillebror, sa hon.
Vi får väl se hur det blir med det. Hoppas kan man ju alltid <3
 
Ikväll är Nellie och jag själva, Per ska iväg och köra med sin bil tror jag. Min pappa ska med och hämta Nellie idag, han ska nämligen hämta henne i morgon och lämna på onsdag då Per och jag ska iväg på Bryan Adams konsert med Henke och Becca sent på tisdag, vi åker direkt efter jobbet.
Får se om Nellie vill följa med mej hem när morfar är med och hämtar. Risken finns att hon vill följa med honom. Så i så fall får vi väl laga köttsoppa där och äta istället =)
 
Nehe, nu är det snart lunch.. hungrig!

Hemma igen

Nu är vi hemma i VImmerby igen och det känns väldigt skönt faktiskt.
 
Förra fredagen åkte vi till Stockholm och mötte upp Becca och dom. Vi bodde på ett jätte fint hotell, allt va verkligen jätte bra med hotellet, jag kan bara klaga på en sak och det är sängarna. Jag skulle verkligen kunna tänka mej att åka dit igen. 
Vi gick på Gröna Lund på lördagen och där konstaterade vi att barnen va lite för små och att Ölands Djurpark va mycket bättre. Det va jätte varmt och jätte trångt, inte mycket karuseller för Nellie och Eric heller. Men som sagt, nu har vi provat det!
Vi ska se om vi hinner testa liseberg också denna sommar. Får se om det hinns med, tror inte det med tanke på att vi börjar jobba nästa vecka. Då ska vi jobba 1 1/2 vecka innan vi ska till Turkiet med Pers familj.
 
I söndags åkte Becca och dom hem och vi vidare till Rättvik, vi har blivit tillfrågade flera gånger men inte följt med så i år fick Per äntligen komma dit. Jag tycker väl kanske inte att det va så värst men jag såg hur roligt Per hade så det vägde upp för mej. Nellie va inte heller intresserad av bilarna men hon har skött sej jätte bra. Hon har klarat av att åka bil hur bra som helst.
Rättvik är en väldigt fin stad med höga berg och jätte fin utsikt. Får se om vi åker dit igen, Per lär väl göra det iaf =)
 
Igår när vi lämnade Rättvik åkte vi till mina släktingar i Nykroppa. Det va jätte trevligt! Dom har två tjejer som äri stort sett lika gamla om Nellie och dom hade jätte roligt. Kul att det funkar så bra! Nu hoppas vi inte det dröjer allt för länge innan vi ses igen.
 
Vi lämnade dom kl sju igårkväll och va hemma runt tio. Så resan gick jätte bra den med, Nellie höll sej vaken i stort sett hela vägen men somnade några mil från stan. Så det va bara att bära över henne i sängen så sov hon till nio idag. Härligt. Vi plockade klart allting igår kväll så vi slapp se alla väskor idag.
Så idag har jag istället städat överallt. Det behövdes vill jag lova.
 
Nu ska jag försöka få Nellie att somna, de går inge bra, framför allt inte när hon sover så länge om mornarna nu. Vem vet, det kanske är dags att sluta sova om dagarna för henne snart.
 
Nåt som ska bli skönt nästa vecka är att hon ska till dagis, det behöver hon, mer trotsig unge får man leta efter. Hon har börjat med att slåss och puttas massor och det uppskattas INTE här hemma. Men hon bara skrattar åt det och då blir man ju inte mindre arg direkt!
 
Nehe, Nellie och sova var det jag..

RSS 2.0