Det är nära nu.

Nu har jag kommit hem efter att ha haft "möte" med dom inblandade till lördagen. Samt har vi solat en sista gång också. Nu är Per iväg.
Nellie har varit hos mormor och morfar och lekt, tycker det är jätte roligt att dom kan hjälpa till med Nellie lite mer nu när hon är större. Har bara varit Millan innan. <3

Nu känns det lite skönare inför lördagen, allt känns bra förutom att jag trodde det va tisdag idag.

Idag har Per och jag spenderat en hel del pengar på Inter Sport. Jag har handlat 2 par fiina converse skor och sen ett ordentliga springskor. Gjorde nån koll på mina fötter med och det såg inte jätte bra ut på min höger fot.
Per handlade ett par springskor också och den passade jag på att handla shorts också.

Har även fått hem mitt mobilskal idag som har plånbok i samma med. Per hittade ett fint på tradera till mej, samt en sak man har på armen som mobilen sitter i när man springer ute, jag har inte bra byxor att ha mobilen i och jag vill gärna lyssna på musik.

Igår sprang jag igen, samma sträcka på 2 km, men ja sprang nästan hela vägen igen. Jag ser det som en bra start iaf. 12 minuter gjorde jag det på. Skulle egentligen ha sprungit idag med men jag orkar inte. Men i morgonkväll efter allt styr i kyrkan så ska jag ge mej ut igen.

Nu är jag jätte hungrig, har bara ätit soppa till middag..

Mina naglar blev jätte bra också! Jag är helnöjd. Nu är alla tärnor + jag fina om händerna. Längtar tills lördag då jag och mina tjejer får göra oss fina tillsammans <3
Och jag längtar tills dörrarna i kyrkan slås upp så jag äntligen får se Per och han får se mej.

Åh! Det pirrar i magen <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0