Klänningen är hemma!

Nu har vi varit i Linköping och hämtat hem våra klänningar. Jossa och Sandra va ju i lördags och idag åkte Millan, Becca och Jag. Det blev jätte bra. Och vi behövde inte sy nåt nån av oss vilket va skönt.
Har försökt lära mej att knyta också och det ska nog gå. Vi får knyta två och två så går det nog snabbast. =)
Får se om vi ska prova att knyta nån dag innan så det flyter på den rätta dagen eftersom vi inte direkt har mycket tid då.

Ikväll ska Nellie och jag iväg och handla lite saker till lördag, sånt som vi redan kan handla så att säga. Per vet jag inte hur han ska göra än, om han ska köra med sin bil eller inte. Jag har sagt att han får avgöra det själv. Han är värd att få göra det tycker jag samtidigt dom jag tycker att det är ganska onödigt. Men vill han så får han såklart, utan att jag blir sur.

Nu ska vi snart åka hem och laga mat lite snabbt innan vi ska vidare ner till stan.


Just det, en sak till. I slutet av gårdagens inlägg skrev jag att jag skulle ge mej ut och springa. Det gjorde jag. Jag pluggade igen öronen med bra musik och sprang iväg. Helt sjukt skönt! Och så bra det gick också.
Jag tyckte det va bra av mej som nyligen rökt och aldrig knappt sprungit innan, Jag sprang hela biten som va 2 km, jag stannade inte en enda gång och jag sprang på ca 10 minuter. Bra eller?
Det är inte lika skönt i mina ben idag men ikväll när Nellie har somnat ska ja ge mej ut igen. Kanske bara 2 km igen men jag ska springa hela biten och det tycker jag är duktigt utav mej.
Eftersom jag slutat och röka så har jag lagt på mej i vikt så det börjar synas och det gillar jag verkligen inte. Är just nu bara 2 kilo men om jag inte gör nåt åt det så kommer det ju bara bli mer. Så nu jävlar ska jag kämpa på med godis och läsk (att inte äta alltså) samt springa ett par kvällar i veckan..

KÄMPA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0