Min stora kärlek

Idag har jag bara njutit av att ha Per hemma. Han sov till halv tio ca sen fick vi ringa runt och leta efter Pers plånbok som nån tog hand om igår. Det visade sej vara hans bror som hade den. Vi åkte till ALV en snabbis direkt sen och lekte lite med Emma, Becca och Eric.
Per och Nellie blev lite sega där så båda sov igen när vi kom hem.
Jag hade mer än gärna också velat sova då jag är helt slut efter denna helg. Nellie har vaknat jätte tidigt och jag har haft båda mornarna. Men det har funkat, ska se om jag lyckas somna tidigare ikväll nu.

Ikväll är det mys till Big Brother finalen. Jag hoppas Hanna J vinner. Jag har verkligen INTE tyckt om henne innan men nu älskar jag henne! Jag håller tummarna för henne.

Mina tabletter jag äter pga alla mineralbrister jag hade i kroppen har gjort verkan iaf. Från att bädda ner sig i sängen innan halv nio om kvällarna och va helt slut och somna på stört till nu att vara pigg och vaken och umgås med Per till kl elva om kvällarna. Och ändå vara på pigg på morgonen är så himla skönt! Det va länge sen jag kände mej såhär.

Min klänning är tydligen klar nu men inte brudtärnornas =/ Är väldigt irriterad på dom på bröllophuset just nu på saker som jag inte har tid att skriva nu utan jag återkommer om det.
Jag vill gärna mysa godnatt med Nellie nu som ska sova när som! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0