Nagelförlängning

Sitter mest bara och väntar på att klockan ska gå så jag kan bege mej till Jennie som ska göra mina naglar idag. Ska bli intressant och se om jag lyckas hålla alla naglar som dom ska till lördag eller om nån går av?!

Nellie är lämnad på dagis nu, det gick bättre idag iaf. Senaste tiden har hon inte velat gå dit och tagit ett hårt grepp om en när man ska lämna henne så man inte kommer loss nästan. Hon börjar bli stark vill jag lova.
Tycker det är väldigt jobbigt när hon inte vill dit och hon måste, samtidigt som jag vet att hon har roligt där när hon väl kommer dit och hon behöver den stimulansen. Men nu längtar jag faktiskt lite till semestern. Först en vecka i Turkiet sen två-tre veckor tillsammans med min familj. Vi ska hitta på massa roligt och åka iväg på saker med Nellie så mycket vi kan och så mycket vi har råd med förstås =)

Ikväll ska vi försöka ses allihopa och gå igenom lördagen i snabba drag. Vi har inte barnvakt så länge så det får gå snabbt. Vilket det gör också. Men det kan ju vara skönt för alla att veta hur dagen ser ut och att alla vet vad dom ska göra, om dom ska göra nåt.

Det har börjat ploppa in pengar på kontot som vi fixat, då vi inte önskar oss saker. Härligt. Verkar som att det blir en bröllopsresa iaf.

Det va väl det för nu, kommer lägga upp en bild på mina naglar sen på instagram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0