hinner inte skriva

jag hinner verkligen inte med bloggen alls. Det är kämpigt att hinna med saker över huvud taget känner jag. Städningen, barnen, m.m. Vi lär oss mer och mer dag för dag och Nellie accepterar sin lillebror mer och mer. Det har varit lite jobbigt med det till och från men nu börjar det gå bättre med det med.sitter i sängen och ammar nu, Adrian har ätit massor och ofta nu ikväll, får se hur natten blir.
Vi har varit och vägt och mätt idag och äntligen hände han gått upp. Han hade gått upp 110 gram på fem dagar och det var H nöjd med iaf. Nu väger vi 3410 gram och är två cm längre, alltså 53 cm lång.
Det går åt rätt håll iaf.Nu ikväll har vi haft besök av Casper och hans familj, de lekte jätte bra så det var trevligt.
Sen nu efter det har jag gått en promenad med Becca, härligt härligt. Går dessa promenader varje kväll istället för att röka och det känns bra. Fortfarande =)

Nu ska vi rapa här sen sova, godnatt!!
Kämpar på..

Vi kämpar på här hemma. Det är ingen lek att vara 2-barnsförälder vill jag lova. Men vi ska väl klara det. Det gör ju alla andra liksom.
Nellie humör pendlar värre än jag vet inte vad och vi bråkar hela tiden känns det som. Jag vill verkligen inte bråka och jag känner mej som världens sämsta mamma ibland. Jag tycker att vi leker och ger Nellie massor med uppmärksamhet, men det hjälper inte.
Hon gör saker som hon aldrig gjort innan, (som hon inte skulle fått gjort innan heller) som vi måste säga ifrån till. Man kan ju inte tillåta allt bara för att hon blivit storasyster, visst?
 
Visst har vi det bra många stunder av dagarna med. Vi har kommit in i någolunfa bra lunk om dagarna nu. Nellie är till största delen helt underbart duktig och jag överdriver väl lite kanske. Men jag vill att hon ska vara glad och nöjd hela tiden, liksom Adrian. Jag vill inte tjaffsa och bråka. Men jag vet att det blir så nu i början.
 
Idag har vi fått lite gjort ute på framsidan och sen har vi spenderat dagen i Norrhult. Vi fick god köttgryta där också så vi slapp laga mat =)
Sen här hemma har vi lekt lite med familjen Kratz/Carlsson och sen efter det har Adrian badat hemma för första gången. Det var som vi trodde det skulle bli, illskirk! Eftersom han hatar att byta blöja så förstod vi att bada inte skulle bara en hit heller.
 
Har även laddat över bilder från system kameran ikväll så jag ska lägga upp lite bilder till tänkte jag.
Vet att det är många nära som inte har möjlighet att träffa oss så därför vill jag visa vad vi gör samt visa Nellie och Adrian för dom <3
 
Min fina underbara man! <3
 
Mys i systers säng innan läggdags.
 
Becca och Adrian <3
 
Min fina familj.
 
En nybadad Adrian.
 
Nu ska jag sätta mej i soffan tillsammans med Per (och Adrian som sover) och kramas och njuta av att bara vara han och jag vakna!

lite bilder

har iaf tagit lite bilder. Det hinns inte med lika mycket som första barnet. Det vill jag lova. Tyvärr =/ Jag försöker iaf, har tagit lite med systemkameran men de har jag inte laddat över till datorn än. Men här kommer lite mobil bilder iaf.


Dagarna går snabbt

Idag var det beräknat att det lilla knytet i magen skulle komma. Istället är han en veckan och en dag redan. Känns inte som att det gått en vecka, samtidigt som att det känns som att Adrian varit med länge.
 
En vecka kvar bara tills Per ska börja jobba.
Vi börjar med en dag ensam hemma med Nellie, hon har ju dagis tis-tors.
Det kommer vara väldigt kämpigt första tiden, det vet jag. Men jag är ju inte ensam, alla andra klarar det ju så varför skulle inte jag göra det?
 
Nellie accepterar läget mer och mer iaf, men tycker fortfarande att det är lite jobbigt när lillebror är med överallt.
Men det går bättre dag för dag. Det tar ju den tid det tar, är inte konstigt hon reagerar som hon gör heller.
Det har ju faktiskt "bara" gått en vecka för henne. Och jag har inte ens varit hemma en vecka med honom här.
 
Viktuppgången har inte funkat. Han hat tappat i vikt båda gångerna vi varit på bvc, men igår testade vi en sån där "strut" man sätter på bröstet när man har såriga vårtor m.m. H på bvc tyckte det kanske kunde funka eftersom mina bröst är så svullna än så kanske han har svårt att ta bröstet helt.
Vi testade det igår och det gick jätte bra. Änligen äter han, vi har vägt på bvc idag igen och även kollat och vägt hur mycket han får i sig när han äter och det är jätte bra.
Ska tillbaka igen på tisdag och se hur det ligger till då.
 
Fredag idag, härligt. I morgon (om inte natten blir för jobbig) ska jag försöka ta morgonen så Per kan sitta upp och spela idag. Jag måste ju försöka ta mej upp nu, är ju bara en vecka kvar, sen har jag inget val än att jag måste gå upp på morgonen och ta hand om allt.
Jag är så trött på morgonen så det är helt otroligt. Jag passar ju på att sova då liksom, men det kanske inte är så bra att göra det till en vana.
 
Ikväll, eller snart ska vi iväg till Norrhult en sväng. Får se hur länge vi stannar. Om inte klockan blir för mycket eller om de inte är hemma kanske vi åker vidare till Ekvägen en sväng. Vi får se. 
 
Hoppas er fredag blir bra!

fortsättning..igen..

....till slut tryckte sköterskan på Akutlarmet. Då kom barnmorskan, samt några flera som fick vända i dörren eftersom den rätta barnmorskan redan kommit.
Och visst hade jag rätt, det var dags att krysta. Narkosläkaren var inte direkt jätte glad eftersom han bara hunnit sätta bedövningen, ryggmärgsbedövning är ju en liten risk man tar och då är det inte så bra tt sätta den i "onödan" om man säger så. Han hade varit sur på barnmorskan berättade hon efteråt.
Hade han vetat hur snabbt jag öppnades de sista 6 cm förra gången (22 minuter) så hade inte han satt den alls denna gång.
Jag öppnades alltså denna gång 5 cm på 25 minuter, utan bedövning! 
Jag trodde att det var ryggmörgsbedövningen som gjorde att jag slappnade av sist, men det var det tydligen inte. Jag kanske lyckas slappna av på nåt konstigt vis iaf så det är därför det går så snabbt.
 
 
Mina krystvärkar var hemska, det var de förra gången också. Men med Per och Emma på var sin sida som pushade på mej var hur underbart som helst. Jag hittade krafter jag inte trodde fanns.
Under Nellies förlossning krystade jag i 55 minuter, och denna gång hade jag bara 4 krystvärkar så var han ute. 
Ut kom en liten kille på 3675 gram och 51 cm lång.
Lyckan efteråt är helt magisk.
 
Min syster klippte navelsträngen.
 
Efteråt när jag hade mitt samtal med barnmorskan och pratade igenom förlossningen så sa jag att jag var nöjd med denna förlossning, förutom de sista 5 värkarna! Fy fan! Det kommer jag aldrig glömma.
Hon sa att hormonpåslaget som blir efter en sån snabb förlossning är jätte jobbig. Man blir stressad och vill upp så fort som möjligt. Det har jag velat med både Nellies och dennas.
 
Hemma här kämpar vi på. Lillebror ska heta Adrian har Nellie bestämt. Inte oss emot. 
Nellie är världens bästa storasyster och hjälper till. Det funkar bäst när vi är själva. När det är flera med så spelas det oftast över och hon slutar lyssna. Men det får vi ta nu. Det är stora förändringar i hennes liv. 
 
Han hade tyvärr inte gått upp i vikt nånting sen vi kom hem. snarare gått ner 10 gram. Så i morgon ska vi tillbaka till bvc igen. Håll tummarna för viktuppgång.
Min bröst har för mycket mat. Han äter för lite och de gör ont hela tiden så nu pumpar jag ibland också och fryser in. (så jag kan blanda ut ersättningen sen)
 
Igår var det jobbigaste dagen hittills. Adrian skrek hela dagen med magknip. verkligen hela dagen.
Jag mådde jätte dåligt, jag var trött och kände mej som den sämsta mamman som finns. Jag fick dåligt samvete för Nellie osm behövde ståå ut med allt skrik hela tiden. Sen om jag blev arg på henne blev jag ledsen. (jag blir inte arg ofta, utan bara när hon gör saker hon inte får) men igår fick jag dåligt samvete för allt. Jag grät hela kvällen och kunde inte sluta. Jätte jobbigt verkligen.
Idag har jag sovit på morgonen och känner mej piggare och mer glad. Visst, pratar jag in gårdagen blir jag lite ledsen igen men inte så farligt.
 
Per stöttar och är där, så mycket han kan. Och jag älskar honom över allt annat.
 
Jag älskar livet som 2barnsmamma, men är så sjukt trött nu så det jag prioriterar när Per nu är hemma är att ta igen mej.
 
 

fortsättning..

Får se hur långt jag hinner att skriva nu, det är dags för Adrian att vakna snart tror jag.
 
...Vi var i VÄstervik runt kl 6 på morgonen och fick ligga i CTG maskinen en stund och sen kollade de så jag var öppen, jag var då öppen 3 cm. Mina värkar hade blivit ännu ondare nu och jag började få panik över hur jävla ont detta skulle göra om ytterligare en liten stund, med tanke på hur snabbt de eskalerade...
 
Vi blev inskrivna och fick en sal, jag fick de fula kläderna att ta på mej. Klockan var typ halv sju.
Inne i förlossningssalen var de värsta värkarna snabbt igång. Jag fick in ett gå bord då de tyckte jag skulle stå upp eftersom det går mycket snabbare då än om man ligger ner. Jag pallade kanske att stå i en timma, max. Sen låg jag däckad i sängen. Fy helvete vilken smärta och kraft kroppen har. Helt sjukt!
 
Per var med mej hela tiden och vi började diskutera om vi skulle ringa ner Emma nu snart så hon hann vara med en stund iaf. Det gjorde vi. Runt kl 8,30 undersöktes jag igen och var då öppen 5 cm, jag hade alltså öppnats 2 cm på två timmar, helt normalt.
Jag skrek då att jag vill ha EDAn (epiduralen) och min barnmorska skulle ringa på narkosen direkt.
Det var stor skillnad på mej denna förlossning än den med Nellie. Förra gången ville jag inte ha nån hjälp alls. Denna gång ville jag ha nån hos mej vid varje värk, Per var hos mej hela tiden. Från det att vi blev inskrivna till narkosen kom satte han sig inte ner en gång.
 
Emma hann komma innan narkosen kom, men han kom väldigt snabbt, det tog nog inte mer än 15 minuter innan han var på plats. 
De värkarna jag hade precis innan han kom var bland det värsta jag varit med om.
Denna gång kräktes jag bara en gång, med Nellie desto fler. Så det var ju nåt positivt iaf.
 
När EDAn sattes var Emma med mej helat iden, Per svimmar av blod och sprutor så det var en självklarhet att han fick sätta sig. Jag hade Emma hos mej och hon var en klippa!
När man lägger EDAn måste man ligga helt ihoptryckt med benen vid bröstet typ (så långt upp det går iaf). Det var verkligen INTE skönt att få värkar med tanke på att ajg inte fick röra mej ett dug eftersom han höll på på ryggen.
De 3 värkar jag hade under tiden den sattes var ännu värre och dessa var verkligen det värsta jag varit med om!
Precis när den var klar och jag skulle få bedövning så var värkarna hela plötsligt annorlunda. Precis samma som förra gången så skrek jag att jag skiter på mej, jag måste krysta. Det är sån enorm skillnad på värkarna med en gång och jag fick panik.
Narkosläkaren hann alltså bara sätta bedövningen, aldrig ge mej den eftersom att om det var dags att krysta gör den ingen värkan iaf.
Min barnmorska hade 3 patienter till som var i ungefär samma läge som jag var i så när det var dags för mej att börja krysta så fick sköterskan som var inne lite panik och vill ha en barnmorska där. Ingen kom, Per berättade att hon hade slängt till ett par handskar till narkosläkaren och sagt att han fick hjälpa till. Hans svar hade vara varit: Njaaa....
 
Nu vaknade Adrian, jag återkommer igen. Snart!

Förlossningsberättelse del 1

Har äntligen funnit lite tid till att knåpa ihop min berättelse.
Men har inte riktigt tid längre, inte med tanke på att vi kämpar med rejält magknip efter varje måltid.
Sen om tid finns så prioriterer jag annat om jag säger så =)
 
Natten till torsdagen den 18/4 kl 01,34 när jag vände mej i sängen så blev det lite blött, kändes som kiss typ. Jag gick på toa och kunde snabbt konstatera att det var fostervatten eftersom det var rosa/rött. Det hann komma lite en gång till innan jag hann lägga mej igen. Men till slut kom jag till sängen iaf. Jag kände en molande värk i magen som kom med jämna mellanrum. Jag tryckte igång min "värk-app" och började klocka för skoj skull bara, och det var ca 5-7 cm mellan "värkarna".
 
Jag väckte Per och sa att vattnet gått. Och jag ringde till förlossningen för att rådfråga hur man gör efter att det gått så att säga =) De sa att jag skulle avvakta och ta panodil och värmedynan och lägga mej igen.
Det gjorde jag men märkte ganska snabbt att det blev värre. Jag började känna att det kanske var dags att förbereda Becca som skulle komma hit och ta hand om Nellie. 
 
Eftersom jag fortfarande inte ansåg att det var igång så skrev jag ett meddelande på facebook först (ifall hon skulle vakna nån gång och bara kollat lite tänkte jag)
Kl. var väl efter 3 tror jag. 
Det dröjde inte många minuter innan jag fick svar.. *opps* Hon hade visst vibratorn på för notificationer. Det var ju inte meningen att väcka henne men nu i efterhand så var det lika bra ;)
Becca gick upp och åt frukost och frack kaffe och var redo för att komma.
Kl 04,30 ringde jag förlossningen igen och sa att det inte hjälpte alls med dynan och panodilen och att jag ville åka ner med tanke på hur snabbt det gick sist.
 
Ringde Becca och hon kom upp strax efter kl. 5. När vi skulle åka och skorna var knytna så kom det massa mer vatten som rann längs hela benen. Vara bara att re upp det innan vi kom iväg och stoppa upp en handduk i byxorna. Alla 3 som var vakna skrattade ganska rejält, av nervositet =D
 
På väg ner till Västerivk blev värkarna mer täta och gjorde ganska mycket mer ont. Varkne Per eller jag förstod vad som väntade oss. Varje kväll innan har jag alltid sagt till Nellie när vi säger godnatt att vi får se om Becca eller mamma väcker dig i morgon, det sa jag inte denna kväll då jag verkligen inte alls var förberedd på att åka. Tur att jag hade sagt det så många gånger innan. <3
 
Fortsättning följer..
 

Hoppas vi får åka hem

Nu är nakenvikten gjord och vi hade inte gått ner för mycket iaf, men det är väl precis på gränsen. Jag tycker inte det är konstigt om han gått ner mycket med tanke på att han inte åt på mer än ett dygn, han har kräkts hela tiden under den tiden. Det är ju inte mer sen eftermiddagen igår som han ätit. Han är fortfarande trött och orkar kanske inte äta jätte mycket varje gång heller men inatt han han vaknat och velat äta var tredje timma ca och sen somnat om så denna natt ska jag väl inte klaga på iaf. Även att jag är väldigt trött.

Hade ett samtal med en barnmorska igår, (den jag hade under förlossningen var ledig) vi pratade om hur snabbt det gick denna gång med och att det verkligen inte är konstigt om både Adrian och jag ät trötta. Framför allt inte han då det är jobbigt när det går snabbt också, på ett helt annat sätt än en lång och utdragen förlossningen.
Jag fick beröm om hur duktig hon tyckte jag varit och hur stolt hon tycker jag ska vara. Uppenbarligen så är min kropp eller mitt sätt att hantera smärta som gjord för att föda barn.
Nu blir det inte flera för det utan nu är vi nöjda.

Jag har så mycket känslor inom mej nu så det är sjukt. Det hade jag förra gången också men inte alls på samma sätt.
Denna förlossning lät jag Per vara med största dele och hjälpa mej, när inte han klarade det då fanns Emma där och jag ville ha hjälp och push hela tiden.
Jag känner sån kärlek till Nellie som har blivit storasyster, sen till denna fina kille som jag bara varit med ett par dagar. Kan inte sluta att titta på mina barn, kärleken till dom svämmar över. Sen kärleken till Per, den är helt enorm och har alltid varit givetvis men jag känner mej extra stark i närheten av honom just nu och det är så härligt. Vi är 4 nu och jag kan inte riktigt ta in det.

Sen blir jag extra glad just idag då jag verkligen hoppas att Eric ska få träffa.Adrian snart. Nellie vill det och Nellie säger att Eric får vara hans storebror lite också. Han måste också få hålla och krama och pussa Adrian som hon gör. Hon är så snäll och omtänksam min stora tjej.
Sen kan det givetvis ändra sig men jag tror inte att det kommer göra det mot Eric. Dessa två, Nellie och Eric är ju som syskon redan och deras band har nog bara blivit starkare av att det kommit en lite bebis till.

Det vackraste jag vetFörst var det en storasyster i chock, sen den stoltaste som finns.
Han ska heta Adrian, andranamnen vet vi inte än.
Adrian blev totalt nerpussad när de skulle åka ifrån oss.

Har även fått lite energi genom besöken idag. I morse kom Cissi och Hugo och nu Becca och Henke.
Sen inte tala om energin jag fick genom att få ha Per och Nellie här.

Alla har åkt nu och det är tyst, jag är trött. Det är Adrian också <3


vår prins <3

Ligger just nu och tittar på vår prins som sover sött i sin "säng". Vi har sovit hyffsat inatt iaf, jag har sovit oroligt. Han har fortfarande inte ätit nånting utan bara sover. Ändå så kräks han och sätter i halsen hela tiden. Du riktigt hör hur det börjar låta i magen och sen blir han hysterisk. De sa det till mej igår att han kunde kräkas lite då det är helt normalt med allt fostervatten och sen eftersom han de inte äter så mycket första dygnet.Men jag tycker att han kräks väldigt mycket. Ska ta det med personalen sen så fort de kommer in hit.
Jag har ju inte direkt nåt att jämföra med eftersom vi inte ens fick sova med nellie första natten. Hur den var? om hon kräktes? hur hon sov m.m.

Ska borsta tänderna nu, sen kommer Cissi och Hugo förbi och säger hej. Härligt med lite snabbbesök tycker jag, kommer nog bli en lång dag här.
Saknar ihjäl mej efter Nellie också. Per med såklart.

Nehe nu kräks vi igen... återkommer.

nu är han här.

minst lika snabb som storasyster var han. Bara att denna gång hann mamma inte ens ta bedövning.
Kommer skriva en förlossningsberättelse sen, inte nu. Nu njuter jag bara åt att vara mamma till två underbara barn.

Han vägde 3675 g och var 51 cm lång. Precis lagom stor.
Emma och Per var jätte bra stöd, hade inte klarat det utan dom. <3

Är så otroligt tacksam för att Becca kom till oss med och tog hand om Nellie medans vi åkte.
Ska passa på och sova nu, lillen har ju inte gjort annat än att sovit idag. Så man vet aldrig när han piggar på sig för att orka äta.

Pratade och sa godnatt till Nellie förut. Visste att det skulle va jobbigt. Men inte så jobbigt. Som tur är får vi träffa henne i morgon.

Verkar iaf som att denna lilla prins fortfarande ska heta Adrian enligt storasyster. Vi får se vad hon säger i morgon när hon träffar honom för första gången.

vattnet??

nu har nog minsann lite vatten gått och värkarna är någolunda igång. De kommer med jämna mellanrum och blir värre och värre. Har varit i kontakt med förlossningen och jag skulle ta en panodil och lägga mej med värmedynan och avvakta.
Det gör väldigt ont nu och det är ca 3.5 minuter i mellan nu. Så nu är det nog dags att ringa igen.
Jag menar, sen jag pratade med dom har det blivit betydligt värre. Sen ska becca hinna komma hit och Emma ska hinna göra sig klar, sen restiden. Det tar ju iaf minst en timma till. Hur ont har jag då tro?
Snälla, säg att vi har en bebis i morgon.


cheescake

Min svärmor har två gåner nu vi varit där ute bjudit på en jätte god cheescake som jag nu fått receptet på. Idag provade jag att göra den. Väldigt enkel, förhoppningsvis lika god också. Den är nu i frysen och ska vara där ett par timmar innan den går att äta =)
 
Nu är städningen gjord och jag tvättar, känner mej lite piggare idag och då är det lika bra att passa på. Man vet aldrig när vi får åka in, (eller jo jag antar att det dröjer) då vill jag iaf ha ordning och reda på sakerna och ligga i fas med tvätt m.m.
Därför försöker jag hålla iordning och städa varannan dag iaf och tvätta så fort jag får en maskin full.
 
Nu ska jag slå mej ner i soffan och sen invänta klockan då jag ska hämta hem min stora tjej. 
Vet fortfarande inget om kvällen, ska inte säga varken den ena eller andra till Nellie då det bara blir fel och hon blir ledsen om det inte blir av. Man lär sig av sina misstag, är bättre att bara säga när man verkligen vet. Iaf när det gäller saker som jag vet hon blir glad av.
 
Ska slå mej ner i soffan nu, håll en tumme att den frysta kakan blir god!
 
:P

ledsen

Igår var ingen bra dag på eftermiddagen alls. Av nån anledning var jag väldigt ledsen och grät hela tiden och kunde inte sluta. Kände mej som den mest värdelösa människa typ. Fråga mej inte varför men jag var trött på precis allt!
Jag hade huvudvärk från helvetet samtidigt och väntade mej en jädrans migrän.
 
På kvällen skulle Jossa och jag åka ut till Sandra, men tanke på mitt mående var jag inte alls sugen vilket kanske inte är så konstigt men jag åkte iaf. Och det är jag glad för. Dessa tjejer fick mej på bra humör igen <3 och min huvudvärk gick över. Sen att den sakta men säkert kom tillbaka när jag kom hem är en annan sak.
 
När Nellie somnat igår passade jag på att jobba lite medans badkaret tömdes upp. Per och jag badade och det var jätte härligt. Vi satt och pratade massor om saker som vi inte kan prata om annars. Helt underbart!
Sen efter badet fortsatte jag att jobba igen. Har kommit fram till att det får vara bra med jobb nu för min del.
Jag har varit nere på jobbet idag och pratat om det och det verkar iaf som att jag får förståelse. Det är ju en pengafråga men det löser sig så det är inga problem.
 
Annars har min morgon varit betyligt mer lugn än vanligt. Jag fick sova vidare idag då jag inte orkade gå upp. Per körde Nellie till dagis vilket var guld värt för mej. Jag låg och sov till kvart över tio! Tror minsann att jag behövde sova.
Jag sover inte ett skit om nätterna. Jag kissar hela tiden sen mellan kissepauserna är jag liksom inte trött.. jätte störigt då jag vet att jag behöver sova. Så jag inte sover bort hela dagen.
 
Vad jag ska göra nu vet jag inte. Har precis ätit några bullar och druckit kaffe. Skulle behöva städa men jag väntar med det tills senare. Blir nog att sätta sig i soffan för att få tiden att gå lite och sen dra igång med städningen kanske. Om jag orkar.
 
Ikväll kanske vi ska träffa Fam. Tapper Johansson. Inte säkert än utan vi avvaktar och ser lite.
 
Det var väl det för nu..
 

Tisdag

Sitter lite smått uppstressad över att jag inte får mina ordrar så jag kan jobba. Visst, jag kan åka ner till jobbet och göra detr där, men så är det inte sagt nu. Jag ska vara hemma så jag kan lägga mej efter en stund och det kommer jag köra på. Var nere och jobbade förra veckan ett par timmar och det var en pärs.
Många är ju hemma nu när det är så långt gågna som jag är, men jag ska försöka jobba så länge jag kan.
Eftersom det inte blivit att jag jobbat nåt i helgen så kommer jag ha massor att göra hela veckan nu. Vilket stressar mej nåt vansinnigt. men det blir så ibland.
 
Annars har inget hänt på "föd fronten" iaf, det enda jag märker skillnad på i så fall är att när min förvärkar väl sätter igång så gör det ävldigt mycket ondare, men inget mer händer ju. 
Idag är det 10 dagar kvar till BF, inatt har jag inte sovit mycket alls, jag har varit uppe och pinkat 1 !!!! gång i timmen fram tills 04.12, då fick jag sova till 06,22. Mellan dessa kissepauser har jag legat och tänkt mycket, mycket på själva förlossningen och tiden efteråt. Tänk, vi kommer ha en till med oss hela tiden som vi kommer älskar mer än själv livet i sig. Kan man älska 1 till lika mycket som man älskar Nellie, det vet jag ju givetvis att man gör och kan men det är helt sjukt hur mycket kärlek man känner för sitt/sina barn. Jag älskar ju Per hur mycket som helst. Men det är en helt annan kärlek.
 
Nehe, lägga ner mej i soffan en stund och se om Per får in nåt jobb till mej. Annars kanske jag besöker Becca en stund om inte du har annat för dig? =)
 
Ikväll ska jag ut till Sandra och umgås lite med henne och jossa, Utan barn, skönt!
 
 

Låångt inlägg

Först vill jag lägga ut bilder på hur fint Nellie och Eric klädde ut sig häromkvällen.
Vi hade det jätte trevligt och barnen lekte jätte bra.
Vi har haft det jätte bra hela helgen, förutom igår då det var lite jobbigt för mej.
Jag åkte aldrig till förlossningen då. Återkommer mer om det snart..
 
 
 
 
 
Idag var jag hos R på MVC och pratade. När jag satt i väntrummet dök Per upp, han har typ inte varit med på ett enda möte. Men denna gång var han med. 
Vi pratade om hur det varit i helgen m.m. och Per fyllde i lite mer ibland.
Hon ville att vi skulle åka till förlossningen och kolla upp bebisen med tanke på att det varit så lugnt senaste dagarna och sen visade det tydligt på hjärtljuden också att det var lugnare. Hjärtljuden har hela tiden legat runt 160 men nu under 130 och det är stor skillnad eftersom det varit så hela tiden.
 
På vägen ner till Västervik fick jag väldigt jobbiga förvärkar som gjorde mej svettig. Men jag sa hela tiden att detta gör ju inte ont alls. Då jag vet vad som väntar mej. Hade jag inte vetat det hade jag tyckt att dessa värkar var väldigt jobbiga. Men eftersom jag satt mej i ett läge där jag vet att det kommer göra ont gånger 100 så vill jag inte klaga på tok för mycket på dessa värkar.
 
Det de kollade var CTGn och den såg bra ut, sen kollar man alltid flödet i navelsträngen och ser så moderkakan inte slutat ge tillräckligt till bebis, sen hur mycket vatten det är. Allt såg bra ut och han kände med och det var typ som innan. 
Oftast gör man ingen hinnsvepning innan v 40 men det tyckte denna läkare att vi kunde göra då det är så pass redo. Det är så redo det kan bli men jag är inte i nån förlossning som läget är just nu.
 
Det verkar vara 50/50 om hinnsvepningen funkar. Det verkar vara lättare att få igång det om man är mjuk m.m. och det är ju jag så man kan ju iaf hoppas lite. 
Tyvärr tror jag inte att det kommer göra ett skit detta. Men vi får se. Funkar inte detta så är det bara att härda ut. Men läkaren jag hade idag var väldigt bra och förstod hur jobbigt jag har det nu. 
Därför ville han hjälpa mej lite på traven iaf.
...
 
Nu är vi precis hemkomna från utvecklingssamtal för Nellie. Allt funkar bra med vår tjej och hon är väldigt duktig på det mesta. Skönt och höra.
 
Skulle ätit köttsoppa till middag men den var nog inte som den skulle redigt så Per och Nellie är och hämtar pizza som vi får dela på istället.
Sen ska vi troligtvis leka lite med Eric och dom.
 
Hade planer på att jobba idag då jag inte gjort nånting alls i helgen men det är nåt fel på scannerna och det på jobbet så Per har inte kunnat scanna in nåt än. Så när han väl kan det kommer jag ha och göra vill jag lova.. suck.. jag som vill ligga bra till och göra lite i taget.
Jag sa till Per att Jon kanske kunde jobba lite med det nu då det inte funkar för mej, vi får väl se..
 
 

Depp och jobbig dag

idag känner jag mej varken som en bra mamma eller bra fru. Jag är off och matt, jätte trött.
Tråkigt med tanke på energin jag hade igår. Då var allt på topp och nu idag är det platt fall.

Jag har inte ringt än, väntar på mat, sen ringer jag kanske. Känner mej gnällig och tycker att det kanske är onödigt. Men eftersom inte bara jag tycker jag ska ringa så kanske jag borde lyssna på er andra <3

vet inte

igårkväll gjorde jag det mesta för att få mina sammandragningar/förvärkar lugna. Jag badade och sen fick och la mej. Jag vet inte alls hur lång tid det ska ta innan det släpper när man vilar men det gick inte över förrän jag somnade efter tolv. Sen när jag vaknade och gick på toan så kom det tillbaka, sen somnade jag igen.
Jag antar väl nu i efterhand att det inte var på gång men idag är jag jätte matt i kroppen och känner inte av bebis alls knappt.
Den som är i magen brukar typ aldrig vara stilla och idag fram tills nu kan jag räkna det jag kännt på knappa tio fingrar. Jag kanske har känt det sju gånger.
Detta gör mej liite orolig då det står nu att man ska känns bebisen som man brukar annars höra av sig. Jag känner det ju men inte alls som innan. Och med tanke på natten börjar jag fundera.
Jag vet inte alls vad jag ska göra. Jag ska till mvc i morgon, ska jag avvakta kanske?
Ska bege mej till Norrhult nu och hoppas på att få lite grillat sen får vi se hur jag gör. Jag blir galen på detta, det blir så mycket jobbigare när jag vet att jag är öppen, jag vet att slemmproppen gått, jag vet att det kan gå jääätte snabbt, jag har ingen aning om hur det ska kännas när jag ska ringa.

Snälla få ett slut på denna graviditet snart. =(

simhallen

Idag bär det av till simhallen igen. Först var det tveksamt om vi skulle åka eller inte. Nellie är snorig och täppt och jag känner att nåt är på gång.

Jag tyckte jag kunde vara hemma men samtidigt förstår jag Pers resonemang, tänk om jag får värkar eller att vattnet går. Jag får ju inte direkt tag på Per och Nellie då. Och när jag väl får tag på dom så tar det ju en stund innan de kommer hem liksom.
Så det är lika bra att jag följer med. Jag vill göra det för Nellies skull. <3

Just nu är mina två kärlekar och handlar, fika och middag.
Idag får vi se vad som händer. Kom på nu att vi skulle hörts med fam. ideström igår och se om vi skulle ses idag.. helt sjukt vad jag blivit glömsk. Kommer säkerligen glömma det igen efter detta inlägg men kommer nog på det under dagen igen så jag får höra av mej då. De kanske har glömt det med?

Nehe, packa klart allt kanske, sen är det snart dags att bege sig.

Förresten, nån som vet nåt om smällarna som var igår kväll? Verkar inte som att vi var de enda som hörde det igår...


Städ dags

Vet inte hur jag ska fördriva denna dag. Jag är rastlös. Har sovit väldigt bra inatt så jag är utvilad och vill inte lägga mej på soffa direkt. 
Jag har vikt tvätt och lite nu och dammtorkat lite överallt. 
Ska väl ta tag i dammsugningen snart och moppa med kanske. Skönt och ha ett fint hem till helgen.
 
Jobbade igårkväll så jobb har jag inget förtillfället. Kommer få jobba ihelgen då Per troligtvis inte hinner scanna in nåt till mej idag. Han har montörsträff idag med så det är därför jag får jobba lite konstigt denna veckan.
Men det är helt okej för mej.
 
Saknar Nellie massor idag. Men när klockan slår 16 ca så ska vi ha massa fredagsmys! <3 Bara njuta av att ha familjen samlad och laga god mat :P
 
Hade väl inte så mycket att skriva idag uppenbarligen. Kan lika gärna ta tag i städningen istället!
 
Haj haj!

Det händer inte mycket

Denna lilla krabat jag har i magen har inte alls lika bråttom ut som sin storasyster. Det vill jag lova. Inte är den lika lugn och snäll heller. <3
När jag väntade Nellie kände jag knappt henne i magen, kvällstid med denna bebis är hemsk! Det sparkar och trycker så dant så jag tror revben och allt inom mej ska gå sönder.
Det håller på ett par timmar innan det lugnar sig något.
Jag kan nästa säga att det aldrig i stort sett är lugnt i magen. Nästan aldrig...
Det är ju bra att jag känner av bebis varje dag men nu vill jag gärna att det lugnar ner sig lite iaf. För det finns inte mycker plats kvar i magen nu att röra sig på.
 
Idag har, tror jag iaf, en del av slemmproppen gått. Det måste ha varit det. Usch! Men inte händer det mer för det, nej då. Jag har lite molande värk i magen typ hela tiden och känner mej "använd" mellan benen typ. Det är väl det enda. Jag tror inte heller att det komer hända mer utan proppen kommer säkert slemma igen igen och sen går jag med min två cm ett bra tag till.. suck..
 
Ikväll skulle vi åkt till Sandra och hälsat på mej eftersom jag inte känner mej helt okej idag orkade jag inte det. Och Nellieskrutt hade inte vilat heller idag så jag ville inte riskera att hon somnade i bilen ut heller.
Så då möttes vi upp en sväng på sibylla och åt glass med henne.
Per har jobbat och kom hem efter sex nån gång.
Becca och Eric har varit här en stund och lekt och pysslat ikväll också.
 
Nu skulle vi se Johan Falk men det går inte för mej idag. Jag törs inte titta. Jag är livrädd typ! haha! Så jag satte mej här istället.
Ska snart bädda ner mej och kolla på tv istället och Per ska säkert kolla nån serie eller nåt.
 
I morgon är det fredag igen, redan. På lördag går jag in i v 39.. helt sjukt!
 
Ska glo runt lite på nätet nu sen lägga mej som sagt. God natt!

dålig sömn, mvc, och firande..

inatt har jag sovit jäääätte dåligt. Jag har varit orolig och det har som krupit i hela tiden. Jätte jobbigt, trots detta var jag ändå inte jätte trött i morse. Det är jag nu däremot. Har sovit en stund nu på eftermiddagen.

Igår hann jag aldrig skriva, det gick i ett hela dagen. Först jobbade jag lite, sen bakade jag och becca och sen jobb igen. Per fyllde år igår med så vi överraskade honom med middag på brygghuset på kvällen med hans familj. Trevligt och gott.

Idag har jag varit på mvc igen och gjort undersökning, ifall det hänt mer eller inte. Sist fick man in ett finger och idag fick man lätt in två. Så nåt har ju hänt iaf. Vilket jag känner att det måste ha gjort då jag fick två riktigt jävla onda förvärkar ?? ena hos becca och ena på brygghuset.
Jag blev helt kallsvettig och yr när de kom, men som vanligt lugnade det ner sig igen.
Jag vet att det kommer bli värre, men dessa var inte att leka med och jag vill ju ha mer ont så bebis kommer ut snart..

Väntar nu på att Per och Nellie ska ringa så vi ska åka till Ekvägen, vi ska äta tacos tillsammans och "fira" lite, vad vi ska "fira" kanske jag återkommer med. Får se. Det är nåt jag är väldigt stolt över iaf =)

Får se om jag är med resten av kvällen sen eller om jag går hem och vilar, jag är så trött och vill verkligen lyssna på kroppen nu, kanske får energi sen igen och då stannar jag givetvis då jag älskar att umgås med vänner.
Känner inte riktigt igen mej själv just nu då jag oftast inte orkar eller känner för att umgås med folk. Så är jag aldrig annars. Men jag måste förstå att det inte är så konstigt just nu heller.

Nehe, nu ska jag göra mej i ordning.min fina tjej som ville ha två flätor idag =)

Gardinbyte

Ikväll har Per varit iväg, eller är fortfarande. Nellie och jag har varit med Becca och Eric och haft det väldigt trevligt. Barnen har lekt jätte br aohc iv vuxna har kunnat sitta och prata i stort sett hela tiden. Härligt! Det märks att våra barn vuxit på sig i både lek och prat. 
 
 
 
När vi pratade började jag känna ett sug av att byta gardiner. Mitt strykbräda gick sönder sist så jag slog bort den tanken ganska snabbt.
 
När de hade åkt hem och Nellies åt kvällsmat passade jag på att gå igenom Nellies byrå lite, iaf ett par lådor. Det är massa leksaker som inte ligger där de ska där i kan man säga..
Direkt efter kvällsmaten ville fröken redan sova och kolla på Fifi i hennes rum lite.
Jag började då damma av ordentligt och gav mej på att försöka laga mitt strykbräda lite provisoriskt. Det gick och jag plockade fram ett par av mina nya gardiner jag handlade i Ullared sist. 
Så nu har vardagsrum och kök fått nya gardiner. 
 
Valde mellan rosa och ljusblå. Väntar lite med de ljusblå.
 
Byte av gardiner är nåt jag tycker är roligt. Det förändrar ett helt rum och jag älskar det.
Får se om maken märker det när han kommer hem.
 
I morgon ska jag dammsuga bara och städa av toaletterna så är denna storstädning gjord. Orkade inte göra allt ikväll så jag betar av halva idag och halva i morgon.
Min rygg pallar inte mer idag.
 
Ska bädda ner mej i sängen snart, vet inte alls när Per tänkt komma hem.
I morgon  fyller han år, min fina underbara man. Det ska firas, men hur skriver jag inte här med tanke på att han kanske läser.. hi!
 
Tack för en trevlig kväll. Nu tar jag natt.
Godnatt!
 
 

Vår helg

 Vår helg har varit jätte bra, förutom en lite halvtjurig Nellie till och från. 
 
I lördags var vi i simhallen tillsammans med Becca och dom, det var jätte roligt och Nellie var på stårlande humör som vanligt där. Hon vågade t.o.m. bada med Per i djupaste poolen denna gång. För var gång vi är där vågar hon mer och mer.
Jag älskar att vara i simhallen också. Delvis är det väldigt skönt för mej att bada där och bara flyta omkring, sen klarar jag av att ta hand om Nellie utan problem också. Per behöver inte hela tiden vara med utan han och Henke motionssimmade lite m.m.
 
 
 
 
Direkt efter badet åkte vi vidare till Växjö. Nellies "moster" Kosse hade match med landslaget där. Egentligen trodde (visste) jag att det skulle bli för jobbigt för min kropp, men jag övervägde det och åkte. Nellie ville ju så gärna och sen vet jag att Kosse så gärna ville vi skulle komma också.
Det var verkligen svinkallt att sitta still och kolla, men det var det värt. Nellie var varm och go och det var ju huvudsaken.
Nellie tjatade hela tiden om inte Kosse skulle komma till henne snart. Sista halvtimman blev t.o.m. lite jobbig med allt tjat. Men till slut var det dags.
Nåt som är väldigt härligt med just Kosses och Nellies relation är att de ses inte särskillt ofta, framför allt inte nu när Kosse spelar i Paris. Det kan lätt gå ett halv år mellan gångerna de ses. Ändå så springer Nellie fram till Kosse och lyser upp som en sol när hon ser henne.
Nellie är annars en väldigt avvaktande person som inte släpper in folk så lätt. Men Kosse är aldrig några problem.
 
Kosse frågade direkt om Nellie ville komma äver "staketet" och följa med henne ut på planen efter matchen och det nekade givetvid inte Nellie till. Hon sparkade lite boll och kramades med Kosse så länge hon kunde.
Och när vi sen skulle gå därifrån och börja resen hemåt blev Nellie jätte ledsen, hjärtligt ledsen. Vet inte om det är för att hon vet att det kommer dröja så länge innan hon träffar Kosse igen. Det tog säkert en kvart i bilen innan hon blev någolunda glad igen.
Hon pratar i stort sett varje dag om vad hon och Kosse ska göra tillsammans i sommar.
Hon tycker verkligen om henne. Och jag vet att Kosse tycker om henne lika mycket. Vi räknar Kosse som Nellies moster i stort sett lika mycket som Nellies riktigt moster Emma är <3
 
Sitter på läktaren innan matchen börjar
 
Orkar inte sitta mer och tjatar om när Kosse kommer egentligen =)
 
ÄNTLIGEN! <3<3<3
 
På väg in på planen..
 
 
 
Hoppas vi ses snart igen <3
 
--------
 
Idag då?! Idag har jag varit hos Linda på Me and I party. Hittade massa fint i vanlig ordning. Men idag handlade jag bara till Nellie. En jätte ifn klänning/byxor/tröja och mössa. Egentligen var det tänkt att jag skulle handla samma klänning till mej så vi såg lika dana ut men det blev lite för dyrt tyckte jag. Får se om nån annan har party snart igen, då kanske jag handlar till mej den gången =)
Sen har jag spenderat 3 timmar sovandes i sängen, har varit jätte trött idag och är fortfarande.
 
Vi har fått jätte god mat på Ekvägen, Henkes gooooda korvstroganoff. Fattar inte hur han får den så jävla god! Det är så sjukt gott så jag kan inte förklara!
Barnen har lekt och vi var ute och lekte på deras baksida. Vi tog med Kaffet ut och njöt riktigt i solen. Det var jätte skönt. Sen avslutade Becca och jag med en promenad.
 
 
 
 
Nu sover Nellie, och Per och jag ska snart titta på film, vi ska föröska se ikapp Johan Falk som vi slarvat med nu.. får se hur det går denna gång.
 
Avslutar med en bild på en väldigt tjock, men väldigt glad och nöjd mamma i simhallen! =) haha

hysterisk

i morse var det min tur att gå upp vilket inte var jätte kul.
Jag har inte sovit nåt alls inatt knappt, jag var som död när nellie kom in halv sju.

Vanligtvis brukar hon vilja titta på barnkanalen en bra stund på morgonen och en annan kan slumra i soffan lite. Inte idag tyvärr. Jag blev irriterad i mellan åt då jag inte mådde bra.
Per skulle sova till efter nio men kom upp innan åtta, han tyckte det var bättre jag sov.
Jag kände mej som den mest värdelösa människan och bröt ihop totalt i gråt, varför vet jag inte. För att Per är så snäll kanske, är att han är världens mest omtänksamma människa, för att jag var så övertrött så det var sjukt, för att jag kände mej elak. Många faktorer kan jag tro. Nu i efterhand kan jag tro att det mest handlade om trötthet och hormoner.

Får se hur dagen blir, det blir iaf Hultsfred, sen Växjö, det märks.

Jag har den mest fantastiska man man kan ha <3

Fredag

Idag har jag haft fullt upp på förmiddagen, eller egentligen inte, men jag ville hinna med så mycket som möjligt så jag kunde sova på eftermiddagen.
Jag åkte till jobbet direkt efter att jag lämnat Nellie och skulle lära upp Susanne lite mer om faktureringen.
Det gick jätte bra, sen åkte jag och hämtade ut en paket åt in mamma som hon handlat till bebis, massa fina kläder som vi beställt från HM.
Sen åkte jag till Becca och gick en liten promenad, direkt efter det till MVC.
Jag har haft väldigt ont i magen i natt och det har fortsatt idag på dan med. Men det har varit så osammanhängande så jag har inte velat ringa förlossningen direkt.
Min BM tyckte jag skulle hoppa in på mvc om jag kände förändringar, så kunde de ju kolla först om det hänt nåt mer, så slipper jag åka till västervik varje gång.
Det hade väl inte öppnats mer, men färemot sa den BM jag hade idag (fick en annan då min var ledig) att jag var väldigt väldigt mjuk?! Vad det betyder vet jag inte ritkigt men hon sa att hon mina värkar/sammandragningar blir lite värre och lite mer reguelbundna kunde det gå väldigt snabbt. Sen när det händer är frågan...
 
Efter hämtning av Nellie åkte vi och handlade. Jag fick reda på lite för sent idag att Mora Träsk skulle vara i Västervik ikväll. Det hade varit hur roligt som helst att gå på men vi sparar oss till i morgon. I morgon har vi planer hela dagen, troligtvis beroende på hur jag mår.
Det blir iaf simhallen i morgon förmiddag, sen om jag orkar så kanske vi drar vidare direkt till växjö och kollar på fotboll. Allt hänger på hur vi känner efter badet.
Vi ska ta med oss grejer dit så vi kan åka direkt därifrån och slipper åka hem och vända igen.
Det ligger ju liksom åt det hållet och då är det skönt att slippe sträckan hem och tillbaka igen för min rygg och mage.
Som sagt, fotbollen får vi se. Men jag vet att både Nellie och Kosse skulle bli så glada om det träffades och Per och jag vill med se fotbollen. 
Det står väl 70-30 till att vi åker iaf.
 
Vi har tagit det väldigt lugnt ikväll. Vi hade inte ätit klart middagen förrän strax innan halv sjuk tror jag. Och det var så skönt, att slippa stressa. Sandra var här en sväng också. 
Nellie och Per tog en promenad till miljöstationen här och slänge massa papp m.m. Nellie tycker om att gå dit med pappa och slänga skräp, lilla soptippen kallar hon det.
 
Nu sover hon och jag ska väl lägga mej med snart. Per ska sitta uppe och spela. Som alla andra kvällar denna vecka. Jag missunnar honom inte det. Men jag hoppas han förstår att jag älskar honom, eftersom jag alltid får lägga mej själv <3 Nej då, han är ju inte trött och då är det klart att han passar på att spela när jag lägger mej, inge mer med det.
Älskar dig!
 
God natt alla. Helg i morgon, går in i v 38 i morgon och i morgon är det 20!! dagar kvar till BF!

Snabbt inlägg

Varför denna dag INTE varit bra kommer jag kanske skriva om senare. Det jag kan säga är att resultatet av Nellies röntgen angående hennes längd och vikt m.m. såg bra ut. Resten får vi ta en annan dag eller kanske inte alls. Jag måste smälta detta först.
Jag kan inte prata om det får jag brister i gråt, så snälla ni som vet. Prata inte om det..
Jag pratar om det när jag klarar av det och orkar.
Min hjärna är totalt i kaos nu, höggravid och mår skit av det, det kan jag ta. Hundra gånger om kan jag säga.
 
Idag har vi varit på stan och handlat gummistävlar och gympaskor till Nellie. Det var behövligt nu och vi har en väldigt nöjd tjej som valde skor så glatt själv.
Sen ville hon leka med sin Eric och det ville han också som tur var. Även att det varit lite tjafs ikväll så har ändå kvällen varit bra och man har tänkt på lite annat. Tanken för denna kväll var att jag behövde ta det lugnt, det sköts undan lite kan man säga då jag ville vara med min familj istället.
 
Jag är så trött så mina ben bär inte men jag vill inte lägga mej, därför har jag satt igång ett bullbak. Så nu är degen på jäsning.
 
Jag återkommer i morgon, om jag hinner. Har arslet fullt i morgon också skulle man kunna säga! :S

blir nog inget idag

tänkte sätta mej och skriva lite. Men jag orkar inte, först hade det bara varit gnäll om hur jobbig denna dag varit och nu vill jag inte ens skriva det.

Jävla skitdag, jag orkar inte mer..

väntan är hemsk ta mej fan!

Inte sovit nåt, är ändå inte trött..

Inatt har jag verkligen inte sovit nånting, jag har kissat 1!! gång i timmen hela natten, sen har jag varit pigg där i mellan.
Kommer säkert vara jätte trött mött på dagen sen så då får jag vila lite.

Annars mår jag väldigt bra idag,, just nu iaf. Mådde bra på dagen igår med tyckte jag. Visst, jag har ont, väldigt ont hela tiden, men nu har jag nog vant mej lite tror jag.

Vill verkligen baka bullar, men jag tror jag hoppas det idag med, får se hur trött jag är sen. Ska iaf handla allt idag så det finns hemma. Då kan man ju göra det så fort man känner att man orkar och vill.

Nehe, ska ge mej ut och handla nu, hoppas er dag blir bra!

Underbart!

Igår var vi som sagt i simhallen. Och ingen var gladare än jag. Vi hade det jätte bra och jag badade och var med hela tiden och allt kändes så underbart lätt på nåt sätt. 
Jag kunde vara med Nellie största delen av tiden iaf och jag såg glädjen i hennes ögon.
Har varit lite jobbigt senaste tiden att inte orkat vara med på samma sätt som jag brukar. Men igår levde jag verkligen för stunden och njöt tillsammans med min familj.
Eftersom jag typ inte rör mej så mycket längre hade jag så ont i ryggen igår att jag inte kunde röra mej. Men det var det värt. Det berodde ju på att jag inte gjort dessa rörelser på ett tag.
Om inte bebis kommit till nästa helg ska vi åka igen. Nellie älskar det, liksom mamma och pappa med så klart! <3
 
Idag har jag varit på MVC, det gick ganska bra mycket jag. Vi pratade om att jag varit inne i torsdags och vad se sa då, R ville kolla ifall det hänt mer med tanke på mitt onda och mina sammandragningar. Tappen var väl i stort sett oförändrad men jag var öppen 1,5-2 cm. Så det har ju hänt nåt sen i torsdags iaf. Vilket är positivt. Känner mej väldigt gnälligt just nu och har ont och jobbig värk hela tiden så det är skönt att det bevisas att jag har ont.
Sen vet jag att det kommer göra sååå sjukt mycket ondare sen, men jag har hellre den smärtan och detta är över snart och jag har en bebis i min famn än att gå med detta fjuttvärkar som aldrig slutar..
 
Har varit och lunchat med min man och svärfar nu så nu ska jag lägga mej i sängen igen. Hade planer på att baka idag men jag orkar inte. Vill inte vara uppe och se dammråttorna heller för då måste jag dammsuga och det orkar jag inte idag heller tyvärr. Min ork är slut och jag vill och behöver samla energi tills det är dags känns det som då jag för tillfället är orkeslös!
 
Det var det hela för nu, !

Simhallen!

Idag ska vi troligtvis till simhallen. Per och Nellie ska med säkerhet dit iaf tillsammans med Tommy och Ida. Jag vill så gärna följa med men får känna lite på hur jag mår. Men jag ska föröska vila lite nu så jag kan följa med.
Huvudsaken är att Nellie får åka iaf eftersom hon verkligen älskar det där.
Vet ju inte alls när bebis tänkt komma så det gäller att passa på och göra saker med henne nu känner jag.
 
Sitter förtillfället och jobbar lite. Ligger lite efter och med tanke på hur mitt mående varit ett par dagar nu så har jag inte orkat jobbat. Men nu ligger jag snart i fas igen =)
 
Ska gå och göra lite i köket nu och sen ska vi ut och leka lite i lekparken här, tror bestämt fam Krantz/Carlsson kommer dit också.
 
 
Hade inte så mycket mer att skriva just nu, det blev lite stressigt med annat, jag återkommer..

RSS 2.0