proppmätt

Ligger i soffan och väntar på att Per ska äta klart så vi kan bege oss till Tommy och dom. Vi är lite sena,
vi var lite för duktiga med städningen idag så vi gjorde ugn m.m. rent också. Tänkte inte på att middagen idag skulle vara potatisgratäng..fick vänta med maten lite för länge då. Men det är som det är. Vi kommer ju dit till slut iaf =)

Har haft en väldigt effektiv dag idag, städat av ordentligt. Så skönt när det är gjort. Per har köpt nån form av damm vante som tydligen var väldigt bra.
Och under tiden han dammade, damsög och moppade jag.
Nellie har varit ute på baksidan och lekt lite själv först, sen när vi var klara gick vi ut till henne. Hon var inte själv länge och vi hade dörren öppen så vi hörde henne hela tiden. Men hon tycker om att vara ute själv och leka, sen efter en stund söker hon sällskap av oss <3
Min tjej börjar bli stor. Hon kommer bli en väldigt snäll och duktig storasyster, det är jag säker på.
Om bara hennes lillasyster eller lillebror behagar att komma ut snart..
Vi längtat massor hela familjen.


hoppas på bättre dag

morgonen började bra, men den har inte fortsatt lika bra för dotter och mor tyvärr.. jag har ont i magen idag och ett obehagligt tryck nedåt och Nellie är trött och sur.

Har varit hos mamma och pappa en sväng nu och snart ska vi åka och handla lite. I eftermiddag/kväll är vi bjuda hem till Ida och hennes familj för lite lek och fika. Jag ska försöka följa med iaf, jag vill det.

Hoppas er påskdag blir bra, och hoppas vår bli bättre..
leta påskägg

Ligger i mammas och pappas vardagsrum på soffan och väntar på att Per och Emma ska komma så vi får leta efter våra påskägg.
Hur gammal jag än blir vill jag alltid leta här hos mamma och pappa.

Idag gick vi upp allihopa hemma. Nellie vaknade efter halv åtta så vi fick en rejäl sovmorgon idag iaf. Vi gjorde pannkakor och njöt av tiden tillsammans på morgonen.
Ska äta påskmat här sen efter letandet och lite lek.

Idag mår jag ganska bra än så länge. Än så länge är det jätte stor skillnad från igår. Så det är skönt. Ska väl lägga mej en stund sen på dagen. Sen får vi se vad vi hittar på ikväll.

GLAD PÅSK!!

kommer inte orka

Räkna med att detta INTE kommer vara nån speciellt positiv blogg framöver. Iaf inte fram tills bebis har kommit.

Idag har det varit jätte jobbigt, jag har sånna jävla förvärkar, tror jag iaf, eller om tappen utplånas ännu mer.
Är jätte jobbigt att inte veta mer än jag gör. Jag måste ringa om jag börjar sippra vatten, jag måste ringa om värkarna blir värre. Allt med tanke på hur snabbt det gick sist och att jag måste ha penicillin pga tidigt vattenavgång. Hur fan ska jag kunna veta?!?!?! När tappen försvinner så kommer det ju mängder med flytningar som liknar vatten.. hur ska jag veta vad som är vad?

Jag vet inte hur jag ska stå ut med dessa värkar sista tiden. Jag vet, att detta är INGET mot sen men jag skulle hellre ha rejäla jävla förlossningsvärkar, för då vet jag ju iaf att det är nåt som händer och att bebis kommer snart.

Idag har vi varit i Norrhult och ätit påskmat, det var jätte trevligt och gott men jag hade så ont och förvärkarna kom bara mer och mer ofta så jag fick lägga mej. Det lugnade sig och när jag ville hem ville inte Nellie det så Per körde hem mej och åkte ut igen. Och nu ligger jag i soffan. Så fort jag är uppe sätter det ju igång igen.
Förstår inte deta alls. Samtidigt kanske det är såhär sista veckorna?? Jag har ju inte gått såhär långt innan.
Idag är jag inne i v 37 iaf och har gått 36 fylla veckor. Känns som en evighet kvar med tanke på hur jag mår.
Men jag är tacksam över de jag har runt omkring mej som hjälper till.
Guld värt! <3

Om ni inte orkar med gnäll m.m. läs inte på några veckor i så fall..

ensam vaken

Ligger i sängen och kollar på mobilen lite. Både Per och Nellie sover. Nellie vaknade väldigt tidigt först men Per lyckades få henne att somna om. Så nu sover de gott.
Jag vaknade av att Per glömt stänga av. sitt larm, en kvart senare visade det sig att jag också hade glömt det..
Så nu kan jag inte somna om.

Får se om Per vill ligga kvar sen eller om jag gör det iaf.
Beror på hur trött han är.

Idag ska vi till Norrhult och äta påskmat, är inte alls förtjust i det, jobbigt att behöva äta det både idag och imorgon känner jag.. Men Per och Nellie älskar det och jag får äta nåt annat om jag inte vill ha det.

Är hungrig nu så jag ska pallra mej upp och äta frukost nu snart tror jag, tror minsann jag hör att min lilla skatt har vaknat med nu. <3

Snabbvisit på på förlossningen.

Idag har jag varit på jobbet och jobbet på morgonen. Det gick sådär kan man säga.. men funkade okej, när jag var klar där så upptäckte jag att jag "läckte" nånting.
Jag väntade en stund men sen ringde jag förlossningen för att kolla vad dom trodde.
De ville givetvis att jag skulle komma ner på kontroll, delvis för att avgöra så det inte var vatten och sen med tanke på hur Nellies förlossning blev.
 
Snälla Sandra följde med mej. Jag hade tänkt att åka själv men i sista sekund frågade jag om hon inte villa följa med mej och det gjorde hon så snällt, även att hon har hur mycket som helst att packa hemma <3
 
Vad fick vi reda på då, jo, det var inte vatten som läckte iaf. 
Tappen har börjat påverkas av mina förvärkar och den har minskat en del nu och ät på väg bort. Det är därför jag mår som jag mår och har ont mellan benen. Sen sa även denna läkare att jag har en rejäl foglossning också.
När man komit så långt så tappen börjat minska så får man flytningar som är som vatten så det är det jag har nu.
Ingen tidig vattenavgång alltså.
 
Men nu är jag i ett jobbigt läge OM mitt vatten kommer börja sippra som det gjorde med Nellie. Hur vet jag det då? Det rinner ju som vatten nu ju.. får se hur det artar sig. 
Det kan vara såhär med tappen i ett par veckor för andra förderskor samtidigt som det kan gå jätte snabbt.
 
Är hemma igen nu och är jätte trött och har ont, men nu vet jag ju vad det beror på iaf och det har "börjat" lite iaf. Hade varit jobbigt att komma hem igen och att det fortfarande inte hänt nåt utan att jag bara hade sammandragningar... nu har förvärkarna börjat och tappen börjat försvinna också.
Det som känns lite jobbigt nu är att jag inte vet hur jag ska klara av att gå med denn smärta mellan benen ett par veckor till som det kan vara?!? Jag hoppas verkligen att det tar fart snart, nu när det ändå börjat lite kan det lika gärna fortsätta känner jag. Men tyvärr tror jag inte det, jag tror det kommer ta tid detta. 
FAN!
 
Det var min eftermiddag/kväll, nu ska jag njuta i soffan, framför tvn, med min familj!

Ska jag eller ska jag inte

Vet inte om jag ska ringa och rådfråga någon om min magvärk.
Känns så B att göra det då det till största säkerthet är att det trycker medåt pga fixeringen. Men det jag inte gillar är ju att det gör ont och är obehagligt.
Jag kan inte påstå att det är bättre direkt.
 
Jag kan inte relatera till Nellies graviditet heller då hon bara hann vara fixerad i 3-4 dagar typ, sen kom ju hon. Och där är vi typ snart. Då hon kom, menar jag.
 
Jag läcker inte vatten än och inget sånt så då borde det väl inte vara nån fara. Jag blir tokig. Jag vill verkligen inte vara för nojig och behöva åka dit och få till svar att detta beror på bebisens fixering.. jag blir galen av hur jag ska göra..
Tokig!
 
Annars är det mesta som det ska iaf. Jag ska lägga mej en stun dnu efter att ha jobbat en stund. Och se om det går över av att vila. Det kommer dom ju säga till mej annars när jag ringer, att jag ska prova menar jag. Tveksamt om det gör det med tanke på att jag t.o.m. känt av detta inatt när jag sovit.
 
Jag ska försöka sluta klaga över detta men jag är så less på att vara gravid nu så det är sjukt... Jag vill träffa bebis och påbörja vår familj som 4 istället för 3.
 
<3

Ont mellan benen

Idag är det lite jobbigt, det var det igår också i och för sig.
Har nog varit lite mycket senaste helgen som gör att det blir såhär.
Jag har ont mellan benen, känns som att jag har nåt uppstoppat där hela tiden. Kanske känns så när barnet är fixerat och trycker, jag kommer inte ihåg från sist. Sen är det väl inte säkert att det känns samma heller denna gång.
Jag får liksom typ knipa med benen när jag går då det är jobbigt mellan benen.
 
Blev en rolig konversation mellan mej och Per igår. 
Per sa att jag skulle söka på nätet vad det stod.. vad ska jag skriva då?? "Nåt stort mellan benen?", vad tror du kommer upp då? haha!
Blev en rolig diskussion och vi kom inte fram till så mycket.
 
Jag avvaktar en dag till och fortsätter det såhär då kanske jag ska ringa och prata med nån.
 
Idag har jag hunnit med mycket. På morgonen hade vi möte med Banken, sen har jag fikat med Becca, STÄDAT!, jobbat och betala räkningar (ingen rolig månad denna gång).
Känner mej färdig på nåt sätt nu. Så nu ska jag luncha med Per sen lägga mej ett tag. Sen hämta Nellie.
Är full fart hela kvällen också då jag ska lämna Nellie hos mamma strax innan halv sex då hon ville vara där, sen ska jag hämta upp Becca och vi ska på ljusparty. Sen hämta Nellie igen och hem och sova. 
Per är också iväg ikväll så vi fick lösa det såhär.
Jag vill ju gå på partyt så antingen fick hon vara hos mormor och morfar eller följa med, och givetvis ville hon vara hos mormor och dom och leka istället.
Det hade jag också hellre varit om jag var henne.
 
Saknar min skrutta idag väldigt mycket. Vet inte om det är ännu mer idag pga gårdagen. 
Den dagen kommer jag aldrig glömma. HUA! Söva sitt barn är nog det värsta jag varit med om tror jag.
 
Nehe, nu kommer snart Per. Jag ska hinna dra på mej ett par mjukisbyxor tänkte jag!
 
Hoppas er start på denna vecka är bra!

Det värsta jag har varit med om..

Idag blev det av, Nellies magnetröntgen under narkos.
Världens duktigaste Nellie.
Vi var här kvart över åtta i morse och då satte dom en infart direkt och tog prover, sju rör..
Nellie var jätte duktig men blev väldigt ledsen efteråt då hon förstod vad som väntade. Som tur var så hann vi med lek på lekperapin en bra stund innan det var dags att åka till röntgen.

Sist när Nellie sövdes fick ju vara en av oss vara med och de blev Pers lott. Nu förstår jag verkligen hur han mådde första gången. Fy..

Nellie fick åka i sin säng ner till röntgen och tyckte väl det var lite roligt iaf.
Väl på röntgen kom röntgen personal och narkospersonal och samlades runt oss. Men Nellie var fortfarande lugn.

Sist pratade hon om att hon fick blåsa nån "ballong" innan hon somnade. Det fick hon denna gång med och det var nog det som gjorde henne lugn. Direkt efter frågade läkaren om dom fick söva henne, hon nickade och somnade på två sekunder. Det jobbiaste och som kom som en chock för mej var att precis innan man somnar ryckte hon och fick lite panik så sköterskorna höll fast henne. Detta visste inte jag och det var hemskt. Men detta är tydligen nåt som alltid sker när man somnat.
Jag började gråta direkt och fick panik, men Nellie märkte ju inte det och det är ju huvudsaken.

Nu har vi precis fikat Per och Jag och ska snart bege oss till väntrummet. Detta skulle visst ta mycket längre tid än vi tänkt, men det gör inget. Huvudsaken är att det går bra.

Vi ska stanna på Janne Banan på hemvägen och handla nåt till Nellie, skulle vilja handla hela affären åt henne om jag bara kunde.
Sen ska vi även stanna på godishuset och handla lite godis.
Det är vi värda efter denna dag. Framför allt Nellie älskling.


vi har det bra, men idag är jag saknig.

Hade jätte trevlig igår här i Norrköping. Vi gick promenader handlade smink på kicks ;) skrattade och hade jätte trevligt på hotellet, samt spelade lite kortspel.

Gick vidare till en restaurang här i närheten som tillhör brygghuset i stan. Jättefint, trevligt och extremt god mat.

Sen hem och ta en dusch och somna. Jag kan inte påstå att jag sovit alls bra men det visste jag ju, men dessa sängar är jääätte mjuka och det klarar inte min rygg av just nu. Sen alla pisspauser inatt med.
Men trots detta har det helt klart varit värd vistelsen och jag är så glad att vi kom iväg.

hotellet är hur fint som helst också, och sällskapet är toppen också.
Alltså en bra start på denna helg <3
ont ont ont

Min rygg är inte alls bra nu och har inte varit sen igår. =( Kunde inte somna igår heller då bebis i magen levde värre än jag vet inte vad. Det gjorde så ont så jag skrek till ibland och grät. Det kändes som ett revben sparkades av varje gång. Lyckades somna efter tolv vilket är alldeles för sent för mej, men jag ska bara handla nu sen lägga mej igen.

Idag är det planerat att vi äntligen ska till Norrköping och bo på hotell en natt. Vi ska iväg tillsammans med Henke och beccat. Ska bli jätte skönt. Vi ska umgås lite allihopa men även spendera mycket ensam tid och njuta av att bara vara två. Kan va behövligt nu.

Nellie är jätte glad då farfar ska hämta henne idag, sen ska de åka och handla. Hon trivs jätte bra där ute så det är bra.

Annars är jag lite nedstämd just nu, vill inte skriva varför för det är egentligen en bagatell. Det blir nog bättre efter denna helg hoppas jag. Jag är inte sur iaf och det är huvudsaken inför denna helg.

Nu ska jag handla lite gottigheter tills ikväll och prata några ord med min älskade far som jobbar också <3

Hoppas er helg blir bra, jag ska njuta och försöka att inte sakna sönder mej efter Nellie.

tappat det mesta just nu..

min städmani har lagts lite på hyllan just nu. I huvudet är det väldigt jobbigt att jag inte städat men min kropp orkar inte just nu. Jag vill men orkar inte... Det jag prioriterar just nu är jobb och vila.
Ikväll har jag jobbat och nu ligger jag i fas igen, ska försöka städa i morgon nu.

Ikväll har vi varit hos Anne och Micke och fått supergod mat! Älg gryta.. åååhhh.

Nellie blev jätte trött i slutet då hon inte sovit idag heller. Får se om det bli som de senaste veckorna nu att hon vilar torsdag fredag.

Min kropp är inte lika tung och öm idag iaf så det känns bra.
Nu är det inte bara jag dom drömmer om vår förlossning och bebis i magen. Kanske betyder att nåt är på g ;), vi har iaf bestämt vem eller vilka i vilken ordning vi ska ringa om vi behöver åka på natten. Så det känns skönt.

Har läst på nätet att några kollat sina skatte besked redan. Gick in och kollade det ikväll nu och är det som vi tror och lyckas få fram där så har vi en väldigt trevlig sommar att se fram emot =D härligt.
Vi hade sen ett tag tillbaka sagt att vi troligtvis ska spendera sommaren hemma. Men efter lite prat så kanske vi åker iväg i slutet av sommaren iaf. Då är ju bebis lite äldre, lika gammal som Nellie var när vi åkte med henne, och det funkade ju bra.

Nå ja, sommaren är inte här än, och inte bebis heller. Så vi tar det då istället.

Hoppas er dag varit bra annars.


Klantarsel!

Har precis kommit hem från Therese nu, har äntligen träffat henne, var hur länge sen som helst.
Blev inte jätte länge men en stund är bättre än inget iaf ;)
Vad händer när jag går från henne till bilen, jo visst ramlar jag... isfläckarna syns ju inte nu alls när det snöar och det är ju snor halt nu.
Vet inte hur jag ska varken sitta eller ligga. Kan inget av det. Tycker synd om mej samtidigt som jag känner mej som den klantigaste människan just nu, jag tycker jag är otymplig som jag är nu...
Hoppas bara inte magen tog skada..  FAN!
 
Ska förflytta mej till soffan om jag tar mej ner till den, annars får jag sitta vid matsalsbordet tills klockan gått så pass att jag kan hämta Nellie.Är så trött på denna graviditet så det är sjukt. Visst, ramlat kunde jag ju gjort iaf, men nu gjorde jag det under denna graviditet och kan inte röra mej just nu., FAN igen.. :´(
 
Får se om Nellie sovit idag på dagis. Hon hade inte det igår så vi hade en trött tjej här igår som somnade på soffani min famn innan halv åtta. Sen sov hon till halv sju idag så det är helt okej för mej.
Mammas skrutta! <3
 
Nehe, ta mej upp var det jag =/
 
 
 

Väldigt yr

Har kommit fram till varför och när jag blir så yr, har varit jätte konstigt denna helg, har blivit yr när jag t.o.m. suttit ner eller laget ner.
Men nu har jag kommit på vad det beror på!
Jag blir yr en stund efter att jag gjort nåt ansträngande. T.ex. dammsugat eller putsat fönster m.m.
Jätte jobbigt då jag verkligen inte klarar av att se hur det blir dammigt hemma.
 
Har vari tpå MVC idag ich det mest asåg väl bra ut. Bebis är fixerad redan så nu kan det kommer när som som Ritva sa. Det kan även dröja av.
Fick "order" om att BARA arbeta när jag är hemma och ska arbeta. Jag mände för henne att det är så smidigt nu eftersom jag kan slänge i en maskin tvätt ibland ovs när jag är hemma nu. Men det tyckte hon inte att jag skulle. Varför vet jag inte.
Jag behövde ta det lugnt nu sista tiden tyckte hon med tanke på att Nellie kom tidigt. Och vi vill ju helst inte att denna bebis kommer tidigt.
Det är vanligare med andra förderskor att fixeringen sker senare än första men denna bebis är fixerad precis samtidigt som Nellie blev det.
 
Vi pratade även om att jag har börjat få lite panik denna gång om NÄR?? vi ska ringa, då det är dags. Sist visste vi ju med tanke på igångsättnignen och så, och de värkarna jag fick då direkt var ju de värsta. Hur känns detta nu då??
Jag måste även meddela att förra förslossningen tog mellan 2 1/2 - 3 timmar bara så det kan gå väldigt snabbt denna gång.
Vi får se. Jag vet väl att jag kommer märka när det är dags men kontrollmänniska som jag är så vill jag veta allt innan. Förra förlossningen var så bra på det sättet eftersom jag visste att jag skulle få dropp och att det skulle dra igång.
Detta läge tycker jag inte om alls.
Är 1 vecka kvar tills Nellie kom, jag kommer ju gå på nålar från nästa vecka och framåt fram tills det är dags. 
 
 
Har dammat och dammsugat nu iaf och legat en stund efter det med tanke på yrseln. Men nu är det bra igen. Har jobbat lite också och nu ska jag snart hjälpa min far med att gå ut med deras hund en snabbis innan det är dags för jobb igen.
Ska även åka ner till Per och lämna lunch till honom då han måste jobba in den och äta där lite snabbt bara. 
 
Har även kollat upp hur vi gör med Nellie när vi åker iväg angående dagis och sånt. Nu har jag det på det torra också och det känns skönt. 
Med tanke på alla drömmar inatt vill jag har ALLT under kontroll!
 
Så!

varit på förlossningen tio gånger inatt, i drömmen

inatt har jag inte sovit nånting. Jag har bara drömt om förlossningen hela tiden. Vet inte om det beror på att Per pratade med en igår som låg inlagd där och skulle sättas igång idag, precis som vi gjorde sist.
Jag har drömt om Tio olika förlossningar, fast jag har varit med i alla. Alla har gått snabbt iaf så det är ju skönt.

Har haft panik när jag vaknat men vad hjälper det när jag inte får minsta kontakt med Per. Han har varit jätte trevlig mot mej och jag har inte fått komma intill =/ Jag undrar verkligen hur det går den dagen eller natten, som vi ska iväg på riktigt. Ser en sovandes Per bredvid mej.. haha.

Nellie är röd i sitt öga idag efter en olycka igår, och vill ha solglasögon på sig idag som sin pappa haft nu när han haft problem med sina ögon. Gullunge.
steker pannkakor hos mormor och morfar

idag är vi tidigt hos mormor och morfar, Nellie ville äta pannkaksfrukost här så då gjorde vi det.

Sen på förmiddagen får vi besök av fam Ideström. Ska bli jätte trevligt.

Idag gav nellie mej sovmorgon till tio över sju, det tackar vi för. Per ligger hemma och sover, han har kört sin mamma inatt så han behöver sova. <3

Typiskt, fick precis ett mess av Sandra att hon och Jossa skulle ses på förmiddagen, får bli en annan dag nu, hade varit trevligt annars.

Nu, pannkakor!!

gör inget annat än att gnälla, förlåt..

idag, eller iaf nu sen en timma tillbaka känner jag mej konstig. Konstig i kroppen. Yr och lustig. Jätte trött och somnar heöa tiden. Har känt mej sjuk hela veckan så det är ju inget konstigt. Men nu byggs det på med massa annat konstigt. Det har säkert med denna konstiga förkylningen att göra. Ska till mvc på måndag så vi får väl se vad de säger då.

Försöker undvika att läsa om saker, blir bara jobbigt då och man inbillar sig både det ena och det andra.

Ska leka lite med Nellie nu och försöka hålla mej vaken. Skulle följt med och köra farmor nu som per lovat men han fick åka själv.

Annars har vår dag varit bra, Sandra har varit med oss en stund sen har vi varit i lekparken. Det är väldigt skönt ute just nu.


Jobbig natt, vad annars?

Inatt har jag haft väldigt ont i magen, övre delen av magen. Jätte jobbigt. Antar att det är för det trycker uppåt väldigt mycket nu, och sparkar bl.a.
Försökte t.o.m. väcka Per ett tag för att det gjorde så ont när jag låg ner. Men eftersom han sover så hårt vaknade han inte och jag försökte somna om och blev lite sur, såklart eftersom jag var trött.
Idag är jag inte sur alls så det var bara inatt.
 
Mår konstigt i kroppen idag med. Med panodil och alvedon i kroppen funkar det bra men när det går ur är det jobbigt. Förstår inte vad det är?
 
Bakade bullar igår, och det fortsätter jag med idag med. När jag känner för det och orkar så kan jag lika gärna passa på. Det går ju frysa in liksom och sen är det gott också :P
 
Får se om jag bakar nåt mer sen eller om jag ger mej ut på promenad istället. Det är härligt ute. Det är det eller sängen som gäller sen. 
Ikväll är det fredagsmys som Nellie säger med Gladiatorerna på tv.n. Får se om jag orkar bada efter det. Och testa den där choklad ansikts masken också. Vill ju att Per ska göra det med så vi får se hur vi gör. Han skulle ha åkt iväg ikväll men det ska han inte iaf. 
 
Jag kommer nog jobba en hel del i helgen tror jag. Då det tydligen kommer in massa jobb nästa vecka. Roligt, samtidigt lite jobbigt. 
 
Ska kolla om bulldegen jäst färdigt än.
 
Hej så länge!

visst var det så.

Får se när Nellie somnar idag, hon hade, som jag trodde, sovit idag. Får hoppas barnen håller igång ordentligt den stunden de ses.

Tror minsann de kommer snart.

Annars är det mest under kontroll, jag har som kraftig mensvärk till och från som är lite jobbigt, men det är de där jävla förvärkarna antar jag...

Nu ska Nellie läsa bok för mej så det är bäst jag är lite social igen.

Många järn i elden

Vet att jag håller på och bli sjuk nu, mår piss ibland gällande halsont och ont i kroppen. Inatt fick jag gå upp och ta ipren t.o.m. och det brukar jag aldrig behöva göra om nätterna.
Jag piggnar iaf till väldigt myket på ipren och panodil vilket är hur skönt som helst.
 
Så idag har jag passat på att baka bulla, och mellan "jästiderna" har jag städat av också. KÄnns skönt att ha det gjort nu, satt och jobbade hela kvällen igår så det är jag i stort sett klar med också just nu iaf. Per kanske scannar in mer i eftermiddag.
Nu när jag druckit kaffe, druckit ett glas påskmust och ätit ett par nybakade bullar känner jag mej värd att gå och sova lite. 
Troligtvis kommer Per hem på lunchen och då vill jag ju vara pigg igen.
Ska snart ta mej en panodil eller ipren igen tror jag så jag inte hinner känna hur dåligt jag kanske mår.
 
Jag knaprar massa c vitamin med, allt för att slippe skiten. Är ju inte konstigt om vi får det med tanke på hur Nellie hostar och snroar. Men man kunde ju önska att man kunde få vara lika pigg som hon är då då det inte märks speciellt på henne.
En annan kommer ju bli liggande och inte orkar gå upp från sängen om jag känner mej själv rätt.
 
Ska väl vara glad att Nellie är pigg iaf, hon vet i stort sett inte hur det är att vara riktigt sjuk *peppar peppar* Hon blir aldrig specellt dålig min lilla prinsessa.
 
Ikväl ska Per iväg och umgås med lite vänner så Nellie och jag ska väl spendera kvällen tillsammans med Becca och Eric tror jag minsann.
Får se om Nellie sovit på dagis idag med. Kan ju hoppas att hon inte har det, då somnar hon ju tidigt ikväll och jag kan lägga mej också.
Men de senaste veckorna har hon inte vilat måndag-onsdag men torsdag fredag har hon sovit så jag tror nog att hon sovit nu med. Hon blir väl tröttare för var dag när hon inte sover, sen är det ju ett annat håll igång på dagis med än hemma.
 
Hoppas er torsdag blir bra!
 
Nu ska jag lägga mej i sängen och vänta in min man när han kommer hem på lunch! <3

Näsblod

Nellie somnade skapligt idag med, hon hade inte sovit på dagis idag heller så det var ju skönt.
Kvällen har varit bra tycker jag. Nellie fick följa med Per till jobbet en sväng förut och det gillade hon verkligen, sen kom Becca och Eric hit en sväng.
Märktes att våra barn har saknat varandra ganska mycket då det lekte helt själva på Nlelies rum hela tiden.
Tyvärr blev det inte så länge eftersom Nellie behöver sova tidigt numera eftersom hon inte vilar på dagis. Men en stund blev det ju iaf =)
 
Nellie tittade lite på Timmy lamm innan hon somnade och när jag skulle bädda om henne och stoppa in nappen igen så var nappen helt blodig. Kudden, hennes nattlinne m.m. Stackarn hade fått näsblod utan att vi märkt det. Troligtvis utan att hon märkt det själv också med tanke på att hon inte skriit på oss.
Har försökt re upp så mycket som det går nu medans hon sov, resten får vi ta i morgon.
Hon hostar massa med stackarn, men har gått in till henne varje gång och frågat om hon inte vill ha lite vatten, men hon sover så hårt. Så hostan kanske inte stör henne så mycket iaf?
 
Nu har jag jobbat ett par timmar och det känns bra. Kan inte riktigt röra mej nu, men eftersom jag känt mej konstig i kroppen nu idag så är jag rädd att jag åker på Nellie förkylning så då ville ja passa på att få så mycket som möjligt gjort idag. Så kan jag vila mej mej gott samvete om jag blir sjuk.
 
Detta med att jobba hemme funkar verkligen jätte bra. Känns skönt att vi kunde lösa det såhär med så jag får känna mej "behövd" en stund till än att bara gå hemma. Detta funkar helt toppen för mej som gravid.
 
Nehe, ska gå ut och pussa min MAN godnatt nu och se om han vill följa med och sova eller om hans ka fortsätta kasta lite pil kanske. Han har flyttat ut sina grejer i garaget så nu kan han kasta om kvällarna utan att det stör varken Nellie eller mej <3
 
 

Mycket sömn.

Igår hade inte Nellie sovit på dagis vilket gjorde att hon var trött så klart. Hon bad om att få sova kl halv åtta och somnade strax därefter.
Detta kan resultera i att hon vaknar tidigt. Inte denna gång, vi fick väcka henne kl sju idag. Härligt och välbehövligt med sömnen kände jag.

Kvällen igår tillbringade jag hos mamma och pappa lite, städade lite.
Sen när jag nattat Nellie hemma jobbade jag ett par timmar.
Har lite saker jag måste prata med Jon om på kontoret idag så får se om jag åker ner dit en sväng sen eller hur jag gör.

Nellie är på dagis nu iaf och tyckte det skulle bli roligt att åka dit. Hon ville inte sova idag heller sa hon, men vi får väl se. Brukar vara varannan dag hon slocknar som en stock. Det märks hur de gör idag.

Ska dricka lite kaffe nu, hoppas er dag blir bra, vet inte ens vad det är för dag idag.
Haha!!

Stearinljus, otäckt!

Visst, jag har hört att stearinljus inte är bra, att det kan explodera osv. 
Jag har handlat en fin ljushållare i Ullared nu och hade den tänd igår, det är en hållare i för flera mindre ljus som man ska tända så det lyser som i en cylinder.
 
När jag hade nattat Nellie igår ser jag en jätte stor låga ifrån den, och ett stearinljus verkligen brinner jätte mycket. Tog ett tag innan vi fick släckt på det men det gick ju och det hade inte hunnit bli så illa som det tydligen kan bli.
Det blev jätte rökigt inne och vi fick vädra för fulla muggar.
OTÄCKT!
Jag slängde den förpacknigen och är osäker på om jag törs tända det mer. Jag har ju vaxljus från partylite, men det blir kanske lite dyrt och tända bara sånna hela tiden, men tanke på hur mycket ljus jag har tänt varje kväll.. får se. 
Ska aldrig mer köpa av den sorten iaf.
 
Nu har jag dammsugat lite och dammat. Funderar på om det finns nåt mer jag kan göra. Eller om jag bara ska ta det lugnt. Äta lite glass med nougatsås kanske :P
 
Eftersom jag fått dille på städning nu så ska jag troligtvis åka och städa hos mina föräldrar.
Mamma nämde idag att de skulle städa nån dag nu snart och med tanke på att mamma inte orkar och pappa jobbar så mycket så kan jag ju passa på att städa där med?! Det uppskattas ju från både dom och mej, visst?
=)
 
Nehe, tror det blir tvn en stund för min del nu, sen ska jag hämta hem min hostiga och snoriga skrutta. Har inte sovit mycket inatt då hon hostat så mycket. Stackars Nellie.
Jag ska ju inte klaga, det är ju faktiskt henne det är synd om. <3 Hoppas denna natt blir lugnare för henne.
 
 
 

Mycket i ett inlägg

Sitter och väntar på att Per ska scanna in ett par saker till mej så jag kan börja arbeta lite igen. Hade fått en ganska mycket redan så då kan jag passa på att göra det näår jag känner att jag orkar.
 
Har inte hunnit skriva nåt sen i lördags så jag ska fösöka sammanfatta helgen lite.
Rätt låt vann! Tyckte jag iaf. Det var några bra låtar till men jag tror nog ändå att Robin var favoriten hos mej. Vad tyckte ni?
 
Igår tog jag morgonen och gick upp med Nellie, hon vaknar tidigare nu, ibland innan sex t.o.m. och det är inte vanligt för henne nu för tiden. Men jag ska inte klaga på det. Det finns de som vaknar ännu tidigare och skulle vara glada om deras barn sov till sex.
Jag fortsatte ju slumra på soffan en stund med så jag ska verkligen inte klaga kände jag nu ;)
Vi hade en mysig frukost med pannkakor som Nellie beställde. Mysigt att kunna lyxa till det ibland.
Vi fikade hos mamma och pappa och sen hemma så tog jag tag i städningen. (Per tyckte ju inte jag behövde göra det i lördags, så nu hade jag panik) Jag har fått sån städmani så det är galet, jag vet det. Men så länge jag tycker det är roligt så får jag passa på.
Per och Nellie var i garaget och plockade och monterade upp bl.a. en nu "klädtork" som vi ska använda när bebis kommit sen. Får inte plats på de klädtorkarna vi har nu när vi är 3 så det är lika bra att montera upp den så vi har en extra.
 
Nellie var på kalas igår med. Per var också där, det var flera vuxna där så jag tror han hade haft trevligt också faktiskt! Nellie hade iaf haft jätte roligt och alla barnen hade lekt jätte bra. Tror det mest bara var barn från förksolan men iaf.
 
 
Sen på kvällen skulle vi ut och äta. Per och jag ville äta på monte Carlo men det ville inte Nellie då hon inte var hungrig, inte så konstigt eftersom hon ätit på kalaset. Så vi ringde till mamma och pappa och frågade om Nellie fick vara hos dom medans Per och jag åt där. Vilket hon givetvis fick, så alla blev nöjda. Skönt att bara vara Per och jag och äta för en gång skull, slippa tjata på att nån ska äta upp hela tiden, skära maten till nån annan, blåsa m.m.
Vi hann och prata massor och allt som kommer ske inom en snar framtid. Jätte mysigt var det <3
 
 
Idag skulle vi varit och magnetröntgat Nellie igen, men eftersom hon är täppt i näsan och hostar om nätterna massor så fick vi ställa in det..igen!
Hon som jag pratade med var helt säker på att om vi skulle åka ner skulle vi iaf bli hemskickade igen så det var onödigt att åka från Vimmerby då.
Vet inte hur många gånger vi fått sljuta upp det. Först var hon snorig, gången efter vattkoppor, gången efter lös i magen, sen gången efter det ringde röntgen och hade ingen narkosläkare och nu snorig och hostar igen.
Nästa preliminära tid är den 25 mars. Hoppas vi får dne tiden och att det blir av då med, jag är ju inte långt från att föda då heller..
 
Sitter annars och väntar på en telefontid med nellies läkare som opererade henne. Hon vill veta så allt gått bra och det har det ju verkligen, det är ju jätte stor skillnad på Nellies sömn nu och snarkningar och andningsuppehåll.
'
Tror Per scannat in allt med nu så nu ska jag jobba också. Hoppas på bra start denna vecka..
 
En liten mag bild med tycker jag =)
 
 
 

festival mys

ikväll ser jag fram emot ett glas alkoholfri cider, chips och dip. Nellie också vill jag lova. Hon ska få glass med strössel också då hon tjatat om det hela dagen.

Sandra kommer hit ikväll och tittar också, får se om Jossa också kommer.

Min rygg är inte med mej just nu, men deg kanske inte är så konstigt med tanke på gårdagen. Och idag har jag stått väldigt mycket också..

Nu är vi ute i lekparken en stund sen ska vi till mamma och pappa och fika lite tänkte vi.
Nellie tycker det är jätte kul lekparken nu och vi är där varje dag, smidigt då det bara är mitt emot huset.
Det är härligt i solen men kylan biter bra i kinderna vill jag lova.

Känner mej lite fin idag för en gång skull, hittade en jätte fin gravid tröja i Ullared som jag har på mej idag, har fått beröm om att den är fin av flera, plus att jag tycker det själv. Härligt med lite självkänsla ibland iaf. Nu för tiden syns den typ aldrig till, men jag hoppas den kommer tillbaka igen efter denna graviditet.


Gårdagen..

Vet inte riktigt om det var så bra för mej att åka igår, det var jätte jobbigt verkligen vissa stunder.
Det var helt klart värt det oavsett och vi hade det väldigt bra och roligt och jag fick med mej det jag ville hem.
Däremot skulle jag mer än gärna vilja ta med mej Per idt enbart för att handla kläder. De hade fått in massa mer kläder nu och massa fint. Jätte mycket fint verkligen!
 
När vi hade tagit klart alla kläder till både vuxna och barn så var det dags för lunch, sen efter det bebisavdelningen. Jag hade sett fram emot den avdelningen mest men den blev väl jobbigast tror jag. Då mådde jag inte alls bra.. hua! Jag trodde allvarligt talat att jag skulle falla ihop där jag stod. Det var så sjukt jobbigt. Men efter ett par minuters vila gick det lite bättre igen.
 
Bilresan gick jätte snabbt både dit och hem och vi var hemma innan halv sju tror jag.
 
Nu idag ska vi rensa i garderoben i tvättrummet och plocka in alla hygienartiklar som handlades igår, jag skulle verkligen vilja dammsuga men det ska jag göra i morgon när Per och Nellie är på kalas. 
Tror inte jag kan hålla mej till det men jag ska försöka, annars kan jag ju plocka med nåt annat i morgon liksom =)
 
Nu kom Jossa så nu ska vi dricka lite kaffe, sen ska vi börja plockandet.
 
 

Ullared med kort varsel

Jag har ju hur länge som helst planerat in en Ullareds resa, men den blir verkligen aldrig av. Det händer nåt hela tiden som gör att vi inte kan åka och nu hade jag tappat hoppet helt...faktiskt.
Men idag när jag promenerade ute i det härliga vädret tillsammans med Jossa så erbjöd hon sig att följa med dit. Redan i morgon om det är så. 
Hon ska själv dit efter påsk med sin mamma så hon ska väl kanske inte handla nånting egentligen men hon ville följa med för min skull. 
Bara de orden värmde i mej, snälla fina Jossa.
Givetvis så vill hon åka också och vi kommer få roligt, jag hoppas det är så iaf? ;)
 
Känns mycket bättre att bestämma med kort varsel att åka, visst, med vår otur så händer ju garanterat nåt inatt. Men sannolikheten är inte så stor.
Bestämmer vi igen nästa vecka så kommer det definitivt inte bli av. Och för varje vecka som går så blir ju allt ännu jobbigare för mej och mer riskabellt att åka. Nästa vecka är jag redan i v 34 och det är långt gånget.
 
Idag är det 50 dagar kvar till BF, helt sjukt!
 
Per har varit iväg med jobbet ikväll, eller är det fortfarande. Får se när han kommer hem ikväll. Jag ska snart sova, bara Nellie somnar, så jag orkar med morgon dagen. Det kommer vara väldigt jobbigt men jag kan ju sitta bredvid och slumra om det blir för jobbigt. Men jag ska försöka hålla mej vaken och social hela tiden =)
 
Nellie och jag har varit i lekparken här ute och lekt lite tillsammans med Jossa och Sandra. Sandra följde med in och åkte precis. Nellie och hon har ätit jordgubbar, sen har vi myst på hennes rum.
 
Jag har hunnit med att tvätta lite bebiskläder idag med, helt sjukt så små de är. Har Nellie verkligen varit så liten, det är frågan.. <3
 
Har även ringt och anmält Nellie till hennes förskole kompis 4 årskalas. Vi pratade om hur vi skulle göra och hur Nellie är och jag tror det bestämdes att en av oss ska stanna där. Eftersom det är första gången för henne och det förstod dom, vi kommer nog inte vara de enda föräldrarna heller vad det lät som =)
Hon kommer tycka det är jätte roligt, tänk, min lilla tjej ska på kalas och leka.. sen att hon har en larvig mamma som vill vara med första gången är ju inte hennes fel. ;)
 
Nehe, ska kolla till min snutta nu och hoppas denna natt blir bra med. Snälla snälla snälla.. hoppas hoppas hoppas! Efter denna natt ska det väl mycket till om det ska hända nåt?! Visst!?
 
Godnatt!

första kalasinbjudan.

Idag kollade jag posten, vilket inte är gjort sen i fredags typ kan jag tro.
Hittade iaf en kalasinbjudan till nellie. En på hennes förskola ska ha 4 årskalas. Troligtvis så kom brevet för ett tag sen då man ska lämna svar senast idag.
Känns jätte roligt samtidigt lite konstigt. Vår 3 åriga flicka på kalas? Själv utan oss? Hur har dom tänkt.
Vet att Nellie skulle älska att vara där men klarar hon sig helt själv utan oss, känner hon sig trygg? Hon har ju nyss fyllt tre liksom. Tänk om hon bajsar, hon är ju inte helt blöjfri än heller.

Gud, detta blev jätte svårt. Jag tycker självklart att det är jätte roligt men svårt att bestämma. Det enklaste är ju att ringa föräldrarna och prata istället för att re om det här.
Per och jag ska diskutera ikväll, sen fråga nellie också så klart.


jobbat lite hemma

Idag tycker jag synd om Per. Han hade jätte ont i sitt öga när vi vaknade idag och kunde knappt inte öppna det. Troligtvis har väl det han hade sist kommit tillbaka, vi får se. Han ska till optikern först tyckte ögonmottagningen när han pratade med dom via telefon förut.

Nu har jag jobbat lite, men la mej en stund nu, är lite trött nu och magen och sammandragningarna är här kan man säga.

Jag börjar ledsna på all skit som är nu, nellie hat blivit snorig och har hostat massa inatt nu så nu kommer förkylningen med. vänta bara, snart föder vi barn också ska ni se.

Nu har Per och dom montörsträff på jobbet, har kommit på att det alltid har varit nåt när de har haft det. Förstå gången hade jag fått hålet i lungan och sist det var hade nellie öroninflammation och nu magsjuka och förkylning.
Detta gör ju inte att man blir mindre nervös nästa gång det är, om ca en månad. Föder vi inte barn då, vad händer då??!? Jag kommer va skitnervös nästa gång det är iaf hur som.

Idag när jag hämtat nellie ska vi till stan och handla fodrat regnställ till henne, De kan inte vänta längre på förskolan då det hon har är alldeles för litet. Och eftersom jag inte vet inte jag nånsin kommer till Ullared så måste det handlas nu.

Nehe, lägga sig nu lite, sen drar sysslorna igång. Fortsätta tvätta, samt städa av "min" toalett en sista gång. Jag vet, jag är larvig men jag vill vara säker. Jag har inte sovit ett skit inatt för så fort jag hört nellie har jag legat på helspänn. Så kommer det vara inatt med, säkerligen, men sen ska jag släppa det.. hoppas jag.

så...

Nervös

Nellie hade inte sovit på dagis idag heller, så idag hade vi en jätte trött och gnällig tjej här hemma.
Jag hoppas iaf att hon är gnällig för det så det inte är nåt annat.
Jag är orolig och nervös för hur natten kommer bli, som jag varit alla andra nätter. 
Jag hoppas och ber att Nellie slipper det, trodde ju det var över nu men tydligen inte med tanke på farmor Millan.
Hon hade hur som bajsat när hon kom hem från dagis och det var bra iaf så det är ju alltid nåt.
Men vi får se. Jag hoppas inte det smittar oss igen bara för det klarar inte min kropp av.
Det är jobbigt att vara höggravid och ha magsjuka vill jag lova, det är jobbigt annars med det vet jag men det är än värr att ha det nu..
 
Nellie ligger i sängen nu och verkar ha svårt att somna. Är hon över trött nu tro? Funderar på att det kanske är bättre att lägga henne tidigare och se om hon somnar och se hur länge hon sover sen. Det kanske skulle funka bättre nu med tanke på att hon inte vilar på dagis heller och är jätte trött på eftermiddagarna.
När lägger ni era barn?
Nellie har ju alltid somnat senare och de thar funkat bra så länge hon vilat men nu kanske det behöver ändras då hon känns övertrött samt vaknar tidigt på morgonen. 
Då är det ju inte konstigt att hon är trött tidigt på kvällen heller.
 
Jag har precis målat naglarna och Per kollar sitt nya tvspel som han fått av mej.
 
Jag ska snart lägga mej, jag kan inte sluta tänka på natten, så det är bäst jag lägger mej nu snart..
 
Ska bli mysigt att hålla om Per inatt och inte vara ensam i huset. <3

Gjort så gott jag kan

Nu är jag klar med städningen.
Jag har gjort vad jag kunnat för att få bort alla baciller här hemma nu iaf.

Jag har dammsugit igen, torkat alla ytor med klorin, sen eftertorkat allt med varmvatten, städat toaletterna med klorin, den jag har varit på ska jag städa ikväll igen, vädrat alla täcken och kuddar ute, vädrat genom att ha alla dörrar och fönster öppna, nu är bara fönsterna lite öppna med tanke på att katterna inte får gå ut, bytt gardiner i vardagsrummet har jag hunnit med också, tvättat flertalet maskiner, och fler ska det bli, vädrat alla mattor vi har. Kan inte komma på om jag gjort mer.
Det som är skönt är ju att jag tycker om att städa. Just nu. Jag kommer säkert göra om lite av detta i morgon igen, bara för säkerthetsskull..

Längtar tills kl slår fyra, då vet jag att Per och Nellie kommer hem snart. Det står ett stort paket till Nellie i hallen som hon ska få, bara för att hon och hon och att hon varit så duktig.

Nu verkar nästa maskin vara klar, så nu ska jag lägga i en ny igen.
Jag som tänkt tvätta bebis kläder, det får vänta, vill bli av med allt annat först...

storstädning och vädring.

usch vad jag blir äcklad av detta som går nu, som bl.a. vi har haft. Alla verkar ju få det hur renlig och hygienisk man än försöker vara. Nu har Per mamma åkt på det också, lindrigt verkar det som men det är ju jobbigt iaf.

Jag mår jätte dåligt nu och har dåligt samvete, gråter till och från hela tiden fortfarande.
Har panik ifall Nellie får det då det inte verkar va över än.
Per och nellie har ju inte varit i närheten av henne sen det bröt ut iaf. Sen är det ju det vi har haft och vi ska väl inte behöva få om det iaf kan man tycka.

Jag ska snart slänga ut täcken och kuddar på vädring, sen städa allt här hemma med klorin, sen duscha och i med nya sängkläder.

När jag vaknade idag var jag inte jätte pigg, hade jätte huvudvärk och nära till migrän, tog en panodil och det släppte av tack och lov.
I slutet när jag väntade Nellie fick jag också attacker av huvudvärk och efter nån vecka drog allt igång. Man blir lite nojig när det va så förra gången.
Jag tror ju dessvärre fast jag gärna skulle föda tidigare att jag kommer gå över denna gång. Per tror ca två-tre veckor för tidigt.

Vi får se. Är 51 dagar kvar till bf iaf och det känns inte alls länge.

En sak till som vi bestämt är att nästan år slutet av januari och fram till början av mars när vi ändå är hemma och föräldralediga så ska nellie vara hemma heltid. Vi kommer försöka göra allt för att slippa denna skit nu när vi kanske kan.


Magsjuka som ni kanske förstår

I lördags skulle vi åka till Pers bror och hans tjej och äta mat. Vi mådde alla bra och åkte dit. 
Efter nån timma där blev Per konstig och fick magsmärtor samt kallsvetig och lustig.
Han mådde bara mer och mer illa och jag fick mer och mer panik. 
Sara körde hem Per och vi ringde och frågade om Nellie och jag fick sova i Norrhult. Vi sille ju försöka undvika det så mycket det går liksom, jag har ont i magen som jag har kan jag lova och jag vill inte att stackars Nellie skulle få det heller.
 
Per hade mått jätte dåligt hela natten och jag fick mer panik och tyckte så synd om honom. Jag ville ju bara hem men tyckte det var onödigt ifalll vi skulle slippa det om vi stannade kvar där ute. Och snälla Millan tyckte ju också vi skulle stanna.
Jag började må illa under dagen på söndagen. Men på kvällen kändes det bättre igen och jag kunde äta massor. Jag hade inte gjort nåt ifrån mej då.
 
Vi somnade och då satte det igång på mej.. usch!
Jag hade det lite lindrigare än Per iaf men hur eller hur så blev ju kroppen tömd och jag var helt slut på morgonen.
Som tur är har jag världens bästa make som kom ut och bytte av mej så jag fick åka hem och vila upp mej också.
Han hann vila ett dygn iaf. Vi tyckte fortfarande att det va onödigt att åka hem med tanke på att Nellie inte åkt på det än.
 
Denna natt som varit har jag legat på nålar, kollat min mobil hundra gånger för att se så inte Per skrivit att nån där ute fått det. Men jag fick inget mess och Nellie har varit på dagis idag och allt har varit bra där, hon är lite snorig och hostig som jag fattat det men det gör inget, hellre det än det vi gått i genom.
Hon hade int ens sovit där idag så hon verkar ju inte vara dålig på nåt sätt iaf.
 
Men jag är ändå lika nervör för denna natt. 
 
Om allt går som det ska så ska Per och Nellie kommer hem i morgon efter jobb och dagis. Nellie ska få en present av oss då eftersom hon varit så himla duktig. 
Per ska också få en present av mej men det vågar jag inte skriva här ifall han läser.
 
Jag mår bättre idag och har kunnat äta, min mage är inte som det var igår tack och lov så nu är det på bättreingsvägen och jag räknar timmarna. 
Jag saknar Per och Nellie massor, och jag gråter varje gång jag pratar med dom. Det gör jag med vem jag än pratar med i och för sig. Vet inte om det är att jag är så trött än eller om det är hormonerna.
Jag har dammsugat idag iaf och moppat golv.
 
I morgon ska jag få hem klorin att städa av med och trasor.
Så i morgon ska jag vara piggare har jag tänkt och städa av allt, vädra, byta handdukar, byta sängkläder, duscha.
Sen kommer mina älsklingar hem.
 
Snälla, håll en tumme för att denna natt blir lika bra för mina 2 i norrhult!
 
 

fy fan.

orkar inte mer..

tycker faktiskt synd om oss, mej just nu..

vad är det frågan om...

jag mådde illa på dagen igår, inge mer med det. Det gör jag ibland pga graviditeten. När vi skulle ut till Norrhult och äta och umgås gick mitt över och jag blev som vanligt.
Då blev Per dålig efter det, blek och svettig och magont och illamående.
Jag fick panik eftersom flera i vår omgivning varit sjuka av massa äckel nu sista tiden.
Sara körde hem per och tog med saker till mej och Nellie så vi har sovit i Norrhult inatt. Jag mår jätte illa till och från, vet inte om det är psykist eller inte.
Nu på morgonen börjar jag undra om det verkligen står rätt till..
Jag vet inte om vi ska åka hem eller stanna kvar, troligtvis åker vi hem.
Jag kommer få skiten nu, jag vet det. Har träffat på tok för mycket personer som blivit dåliga bara nån timma efter att vi umgåtts med dom. Plus att jag varit nära per.
Jag blir galen, det sägs ju att en viss blodgrupp samt att några nästan kan va immuna mot nån form av magsjuka, bara bli lite dålig eller inget alls. Är jag och Nellie det då? Eller kommer vi åka på det snart?

Jag vill inget annat än att åka hem, samtidigt som jag inte vill. Min mage är i obalans ibland så jag behöver inte vara sjuk, men eftersom jag vet vad som går nu blir man ju lite orolig..

Tänker på per också som har haft en kämpig natt <3


Städmani!

Når har hänt nu när jag är gravid. Jag städar hela tiden. jag klarar inte av att se damm och massa katthår. Jag storstädade häromdagen men det är gjort idag igen. 
Jag mår bra av att röra på mej så jag passar på.
 
När solen lyser in så ser man verkligen allt damm. USCH! Det ser för jävligt ut. 
Sen när man sätter sig i soffan och dammet bara yr. 
Jag drog ut alla dynor och försökte piska de så gott jag kunde. Det blev säkert lite bättre iaf.
Alla fönster är öppna och det vädras. Jag skulle verkligen vilja vädra sängkläderna men jag har inget att hänga dom på för tillfället. 
Får se om vi kan lösa det i helgen kanske.
 
Jag är jätte trött idag men försöker verkligen hålla igång så jag inte somnar på dagen.
 Natten har varit Piss, rent ut sagt.. då jag säkert pissat 100 gånger inatt.
Nellie stod bredvid min säng kl fem i morse och ville gå upp. Men duktig som hon är gick hon med mej i på sitt rum igen och somnade om en stund.
Hon skrek på Per runt halv sju.
 
Då vaknade ju givietvis jag också eftersom det tar år och dagar för att per att ta sig in till Nellie, det är så tråkigt att jag aldrig kan fortsätta sova, att jag alltid vaknar.
Jag hade ju typ precis lyckats somna om med sen Nellie vaknat kl fem.
Men det är ju så. Det är nog så att vara mamma i övrigt tror jag..
 
Nu ska jag dricka lite kaffe sen hoppas på att Jon kommer så vi kan prova allt här hemma =)

RSS 2.0