Födelsedagen!

Tror minsann att Adrian var nöjd med sin dag igår. Han var på ganska bra humör hela dagen.
Han fick massa fint, han är lite för liten för att intressera sig med paketen så storasyster hjälpte till en hel del.
Efter förmiddagsvilan kom Sandra, Ingo, Millan och Emma hit.
Han har ju redan fått sin vagn av farmor och farfar, sen fick han pengar och träbilar (ambulans, polisbil och brandbil). Han fick pyjamaser också, ett synt(stavning) eller piano eller vad man ska säga.
 
 
 
Vi skippade tårta och fixade till att man fick göra sin egen tallrik och blanda, glass, olika såser, maränger, jordgubbar och banan. Adrian tyckte om glassen, han var lite skeptisk först :)
 
 
 
Sen kom Jon och Sara och Rikard hit. De hade köpt en nalle som vi tänkte köpra men struntade i. Adrian har lekt med den hos andra och gillar den. Var meningen att vi inte skulle köpa den helt enkelt.
 
 
 
 
 
vi plockade fram Nellies gamla Bobbcar igår med. Det första han gjorde var inte sätta sig på den utan ställa sig mot den och gå med den. Det är det nya, gå runt med allt, allt förutom gå stolen. 
Våra matstolar går han omkring med hela tiden. Han tar en, och går tills det tar stopp. Då hämtar han en ny och går tills det tar stop osv. : )
 
 
 
 
 
Sen på kvällen efter eftermiddagsvilan kom Henke och Becca och Eric till oss. Där fick han en rygg säck, smidigt att ha med sig i sommar istället för en stor skötväska.
 
 
 
 
Hoppas detta år går liite saktare så man hinner njuta av tiden tillsammans med nära och kära 
<3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0