Gastroskopin

... I morse hämtade Millan mej kl sju och vi åkte till Västervik. Jag var hungrig men fick ju inte äta nånting.
Jag var sjukt nervös och orolig!
Vi har nere tidigt och klev in på endoskopiavdelningen redan kl 8. Jag hade tid 8.15... jobbigt att bara sitta och vänta.
Jag kunde ju inte ta min medicin innan heller så jag kan väl säga att min ångest märktes av ganska mycket.
Till slut kom jag in och jag fick prata med nån. Millan följde med in. Jag bad om lugnande.. då fick vi vänta igen eftersom den sköterskan hade telefontid till halv nio.. suck. .
till slut kom hon. Hon satte en nål. Jag skakade och skakade. Så hon gav mej lite lugnande innan också. Sen kom läkaren in och det var dags. Jag minns att de visade mej vart jag skulle bita.. inget mer. Jag vaknade i sängen i ett litet omklädningsrum typ. Jag kommer inte ihåg nånting så det var nog en rejäl dos med lugnande. Jag kom inte ihåg om jag gick ifrån salen till denna säng och jag frågade om han frågade om jag kunde svälja så slangen kom ner.. det hade han.. jag kommer inte ihåg ett skit. Jag hade inte hulkat nånting heller..

Jag är väldigt trött vilket kanske inte är så konstigt. Efter jag vaknat till gick vi på stan och handlade lite kläder till Adrian och Nellie.
Väl hemma var Per och barnen hos grannen. Nellie har lekt med grannarna hela dagen. De har varit ute och inne hos varandra. Hur underbart är det inte att de kan leka när de vill och vara hos vem de vill?! Just nu är dom här. Belle, spindelmannen har kommit ut från Nellie rum bl.a. :)
Adrian sover och ska strax vakna. Då ska jag tvätta håret och göra mej iordning till Therese ljusparty. Mitt hår står åt alla håll och så kan jag inte se ut bland allt folk !

I morgon ska vi ha lekparksdejt med Åsa och hennes barn. Tror Becca och Eric hänger på med. Kanske Linda och barnen med bara dom är hemma.

Det är härligt med påsklov!

Kommentarer
Postat av: Becca

Du är så duktig, min vän. Skönt att den är gjord <3

2014-04-23 @ 16:37:01
URL: http://beckystoneheart.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0