gnäll gnäll gnäll

Nu gjorde jag samma sak igen. Tryckte på bakåt en gång för mycket så allt försvann. Fan med!!

Adrian är så gnällig, sur och ledsen hela dagarna. HELA DAGARNA VERKLIGEN. Han vill bara bli bär, då är han nöjd.
Så fort man sätter ner honom skriker han och gör han inte det direkt så går det kanske fem minuter max så kommer han på att en annan inte är i närheten.

Nellie är iväg med mamma, pappa och Emma i Västervik idag. De hämtade henne precis. Roligt för henne att få komma iväg själv och slippa allt skrik här hemma som lillebror gör..

Annars är väl allt ganska bra. Jag har problem med biverkningar, inte alls som sist men detta är jobbigt iaf. Jag kan inte sova. Jag vaknar kl 2 och är jätte pigg. Det resulterar i att jag är dödstrött på dagarna. Jag har kryp i kroppen och hjärtklappning. Vilket är helt normalt men nog så jobbigt.

Nu ska Adrian snart sova. Då ska vi ta det lugnt med och njuta av tystnaden. Sen är det plock och styr som gäller. Tvätten ska vikas. Toaletter städas. Skulle behöva dammsuga med men det känns väldigt onödigt eftersom Digge är här. Det blir ganska skitigt då. Är bättre att göra det i morrnkväll.
Digge saknar matte och husse massor. Han äter inte.. men han är snäll iaf. För och va så stor märks han inte av alls. Plutten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0