Jag orkar verkligen inte!

Denna natt har varit hemsk. Jag har inte sovit nånting alls knappt. Jag har varit pigg och vänt och vridit mej hela tiden. Och har jag väl somnat om så har Adrian satt sig/ställt sig upp och gråtit hela tiden. Jag var som en zombie i morse. Dessa biverkningar med sömnen är hemska. Hela dagen präglas av det.
Sen är det nåt med Adrian idag med. Han bara gråter och gråter. Dra rinner som vatten ur näsan så antingen är det tänder eller förkylning på gång. Han vägrar vara på golvet! Jobbigt med tanke på mitt mående idag. Men det har gått bra iaf. Jag försöker och blir väldigt glad när jag lyckas behålla mitt lugn iaf.

Det tråkiga med detta är att i skulle träffat Nellie kompis Oskar idag i en lekpark. Eftersom Adrian är som han är idag blev det inställt. Det blir inget roligt för nån när han är som han är idag. Som tur är så förstår ju Åsa det som också har barn i Adrian ålder.

Nu ska vi snart äta gröt och lite. Sen ska Adrian sova. Då ska jag vara ta det lugnt. Och invänta att Per kommer hem. Ögonen går i kors på mej och jag ser typ dubbelt av allt.

Igår var vi hos Tommy med familj. Det var jättetrevligt. Barnen hade jätte kul. Nellie tjatar hela tiden nu om att hon vill ha en sån säng som Ida och Amanda hade.
Vi pratade om att vi skulle åka utomlands efter sommaren. Det skulle visst dom med. Så vi diskuterade om vi skulle åka tillsammans istället då. Så nu ska vi ses nästa helg igen och se vad vi hittat för olika ställen att åka till.
Kul för både barn och vuxna att få sällskap! :)

Ska snart ringa till Snövit och se hur läget ligger till där. Om Nellie ska få gå i morgon eller inte. Jag hoppas hon kan det då hon vill vara med och påskpyssla och klä ut sig.

Får se hur resten av dagen blir. Hoppas att Adrian lugnar ner sig. Ska ta tempen sen och se hur den ligger till också.
Stackars mammas älskling, om man bara visste vad felet var?!

Kommentarer
Postat av: Sandra

<3 <3 <3

2014-04-14 @ 14:41:26
URL: http://www.sandralindblad.blogspot.se
Postat av: Becca

Du kämpar på så bra ♡

2014-04-14 @ 19:49:48
URL: http://beckystoneheart.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0