mina små påskkärringar

Dagen idag har gått i ett. Ni vet ju hur förmiddagen var. När Per kom hem från jobbet stack jag iväg och fikade med Linda på Royal. Det var jätte trevligt och vi fick en chock båda två när vi kollade till på klockan.

Adrians humör fortsatte under eftermiddagen. När Linda hämtat sina barn på dagis kom de hit och lekte på baksidan. Becca och Eric kom också. Det var jätte trevligt men det blåste jävligt kallt.

Idag har Nellie påbörjat att måla sin postlåda. Den kommer behövas målas flera gånger då färgen syns i genom. Hon ska måla ränder också och hon tycker det är väldigt roligt :)

Nu är Per och barnen och går påskkärringar hos farmor och farfar. Adrian ville också ha nåt på huvudet och bli lite röd om kinderna. Han har krypit omkring med det hela tiden.

Vi har även mixa massa mat till Adrian. Kalops sen sen igår och korvgrytan vi åt idag. Smidigt att vi hittat nåt han gillar och faktiskt äter.

Annars fortsätter snorandet här hemma. Per kände sig tjock i halsen i morse så det ju nåt skit. Både Adrian och Nellie har börjat hosta också. Framförallt när de ligger ner, så vi får se hur natten blir.

Nu kommer nog snart mina älsklingar hem 💞


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0