tisdag eller torsdag?!

Jag har lite svårt att fatta att det är torsdag idag. Jag vill tänka att det är tisdag. Det är ju bra att det redan är fredag i morgon liksom.

Idag har pappa och Emma varit här på morgonen. Pappa och dom har ju inte firat Adrian sen han fyllde 1 pga sjukdomar. Han fick fina kläder och pengar som vi ska tapetsera och måla hans rum med. Så i morgon ska vi åka och kika på färg och tapet. Först skulle vi vänta ett tag sa vi men man vill ju inte sätta upp saker på väggarna m.m. när det inte är klart. Så vi sa att vi gör det nu. Nu har han inte mycket saker heller så det är smidigt att skyffla undan hans saker med.

Becca och Eric har varit här och lekt på förmiddagen och de kommer väl ikväll med tror jag. Henne skulle iväg och Per ska ju jobba i eftermiddag.

Skulle väldigt gärna vilja hinna med att köpa blommor och plantera idag men det hinns nog inte med. Vi får ta det i morgon istället.

Nu ska vi äta lunch sen hålla oss inne och ta det lugnt tills Adrian ska sova igen. Jag hoppas Per kan åka till jobbet tidigare än han brukar idag så han kommer hem snabbare. Men allt hänger ju på när hans grejer är klara så han kan börja jobba. De hör av sig från jobbet när de kommit. Ibland kan de komma redan kl 14 och ibland kl 16..

Nu är lunchen klar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0