Trötta familjen

Nu måste jag gå upp snart. Usch vad trött jag är! Nellie kollar på tv så hon är iaf vaken. Adrian sover gott. Tycker det är jätte jobbigt att behöva väcka honom när han sover så skönt.
Kan slå vad om att han inte alls sover såhär länge nu under långledigheten.

Idag ska vi storhandla bl.a.
Per och barnen ska sova i norrhult inatt. I morgon bitti drar vi till Ullared! Då ska Millan ha barnen. Och för att slippa väcka dom jätte tidigt bestämde vi att en av oss sover där.
Jag stannar hemma och förbereder allt som ska ner i kylväskan och kaffe m.m.
Kommer vi hem sent blir det att en av oss sover där natten i morgon med. Men det beror helt på när vi kommer hem som sagt.
Ser fram emot att åka med Per. Henke och Becca ska med också! Det ska bli riktigt kul : )

Igår var jag med Millan på stan och letade klänning till bröllopet. Det fanns inget som föll oss i smaken tyvärr. När vi kom hem lekte Nellie med Stina. Jag tränade. Skulle stå på crosstrainern men klarade inte ens 1 program. Helt sjukt! Sen gjorde jag såna där när man håller i nån annans ben och ligger på rygg och höjer benen och den andra puttar benen mot golvet. Jag gjorde iaf 50 st såna. Vågade inte göra mer då jag var helt säker på att jag inte kunde röra mej idag. Men typiskt nog så känner jag inte mycket alls!

Nu ska jag göra välling och väcka den sötnos som sover.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0