Utedag!

Idag har vi knappt inte varit inne alls.
Förutom när vi åt typ. Kunde kanske ha ätit ute men jag tycker det är smidigare att äta inne. Är mycket närmre till allt man kanske behöver ha!
 
Idag har jag och barnen åkt runt för att se om det fanns några fina blommor man kunde plantera i kruka. Det fanns det inte. Och ingen blomster affär var öppen heller. Så plantering blev de ingen av... ska kolla runt i morgon igen och se om jag kan hitta nånting som är öppet då.
Per har börjat och lägga nån slags kabel som ska vara till våran gräsklippare som går själv. Det verkar vara lite långtråkigt måste jag säga. 
 
Jag har börjat gräva upp lite i slänten, ska slänga dit lite fröm så det blir blommor där istället för massa högt ogräs. Sen lite imellan blommorna ska vi lägga fin-sten. Är jätte svårt att förklara, men det blir nog bra. Ett bra projekt att styra med i sommar om inte annat.
 
Nu ikväll kom Becca med fam. hit en sväng och vi lekte på baksidan, lite inne och sen avslutade vi kvällen med en kvällspromenad. Eric och Nellie cyklade.
 
Per och Nellie har spelat bingolotto ikväll och jag har försökt sysselsätta en väldigt ledsen (trött tror jag) Adrian, minsta Nej men sagt har han brytit ihop totalt. 
Han ligger i sängen nu men låter inte det minsta trött nu för det.. typiskt.
 
 
 
 
 
Blir mycket kort på Adrian, jag vet det, men det är för att han är en liten linslus. Så fort kameran kommer fram ler han stort =) Nellie däremot är inne i en fas då hon hatar att bli tagen på bild. Korten somman lyckas ta är mindre bra tyvärr.. hoppas hon ändrar sig snart.
 
Annars börjar jag få sjukt mycket ångest för min gastroskopi som ska göras på tisdag morgon. Jag är verkligen livrädd för just det. Jag är den kväljigaste människan på jorden känns det som... hua!
Mitt mående innan gör det inte lättare. Helst och mest av allt skulle jag vilja skjuta upp den en månad till så jag kanske har stabiliserat mitt mående lite till.. Jag har verkligen panik och i morgon kommer det vara ännu värre. Jag kommer må dåligt i morgon!
Min nervositet går ut över min familj och det är det sista jag vill.
Vet inte varför just gastroskopi är så jobbigt. Koloskopin jag gjorde var inte alls lika jobbig!
Min mamma har varit med om väldigt extrema saker gällande sjukdomar och hon tycker att det här var bland det värsta hon gjort.. hmm, vad fan kommer jag tycka då?!
Jag får se om jag klarar av detta psykist eller om jag måste avboka. Vi får se, vi får se.
Blir ju inte bättre av att Per hade glömt att fråga sin mamma om barnvakt heller, jag trodde allt var klart, men det var det inte. Nu kanske hon får följa med och köra istället. Jag får inte köra eftersom jag måste ha lugnande innan. Och jag måste ju ha med mej nån liksom. Vet inte om jag vill ha med mej nån in, på koloskopin ville ja ha med Per in, men i sista sekund så ångrade jag mej. Tror risken är stor att det blir så igen. Jag känner mej starkare när jag är ensam, typ.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0