mamma 💗

Igår stod det en artikel i Aftonbladet om nåt dödligt magvirus.. min mamma har varit dålig länge och fick reda på att det var nåt virus som hon fått pga sin penicillin kur på 6 månader. Hon kände igen namnet på det som stod i Aftonbladet, och mycket riktigt var det det hon hade. Det står att det är farligt för svaga människor vilket min mamma definitivt är. Men det upplyste de henne inte alls om. Det enda de sa till henne var att se till att ingen går på samma toa som dig bara så får vi hoppas det går över snart.
Det är lite läskigt när man nu vet hur allvarligt det varit eller kunnat bli. Usch.
Sjukvården nu för tiden är helt knäpp. De kan inte meddela de saker som man verkligen har men de kan klämma ur sig saker som de bara tror och skrämmer skiten ur folk med hemska sjukdomar som de sen inte har.

Inte konstigt att en annan är helt nervös gällande sin mage. Usch..

Annars mår jag bättre nu iaf. Det kommer och går. Ena stunden mår jag jätte bra och nästa stund mår jag jätte dåligt. Jag får panik och det förvärrar givetvis saken med. Men mina dippar med illamående håller inte i sig lika länge nu vilket vi gillar.
Jag kan tyvärr fortfarande inte äta så mycket. Det oroar mej men tanke på hur mycket laxermedel jag ska dricka. Jag menar, 4 liter är ju till för en person som äter vanligt. Jag äter kanske inte ens 30% av det jag brukar. Då känns 4 liter väldigt mycket. Om jag fortfarande inte äter på måndag får jag ringa och fråga.
Allt själva dagen innan skrämmer mej rejält!

Jag är så otroligt tacksam för mina nära och kära som finns här och stöttar mej så mycket. Framför allt Per. Hade inte klarat detta annars
😙

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0