ständigt illamående

dagarna nu för tiden fördrivs med att jag gråter och är less på allt jämt och att jag går och mår illa.
Jag har lyckats att få snabbare tid till koloskopi nu från den 22 till den 15 januari. Alltid nåt.. tyvärr känns det som en evighet dit med!
Vi har beslutat att Nellie ska vara hemma från dagis tills detta är klart. Det verkar gå magsjuka precis överallt och då är väl förskolor det värsta stället.. vill försöka undvika det så gott det går. (jag vet att man kan få det överallt men det är ju bra att försöka undvika det iaf)
Sitter i västervik och väntar på att min kära far ska hämta mej. Har haft en helvetesnatt med illamående så nu har jag fått andra tabletter utskrivna så vi får hoppas de hjälper bättre än de tabletterna jag fick innan.

Har även fårr brev om hur jag ska te mej dagen innan koloskopin. Fy fan säger jag bara. Jag ska dricka 4 liter!!! laxeringsmedel. Får inte äta nåt 4 timmar innan jag ska ta det och sen ska jag dele upp 1 liter i timmen. Får se hur det kommer gå. Det verkar som att man kan må dåligt av det med.. uäk!
Men kan detta visa och hjälpa mej med nåt så är det klart värt det. Men jag tycker faktiskt synd om mej själv just nu. Jag brukar inte vara självisk av mej men denna veckan är jag rädd att jag kommer vara det. 😟


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0