irriterand

Nellie var feberfri idag på morgonen igen.. och har varit pigg och lekt med Oskar hela förmiddagen fram till eftermiddagen. Jag har varit med Linda på alv en sväng, sen på stan. 
Nu när jag kom hem tyckte jag Nellie såg hängig ut. De hade precis tagit febern innan och den var på 37.7 då. Men jag bad dom ta igen. Mycket riktigt. 38.2 var den uppe i nu så den är på väg att stiga igen. Vad fan är det frågan om egentligen? 
Vi valde att inte ringa sjukan nu i morse eftersom de känns lite märkligt att ringa när hon inte ens har feber. Och nu lär det ju vara alldeles för sent att få komma dit ändå. Men vad ska vi göra då? Hon har haft feber sen i måndags nu?!

Jobbet ska ha julbord i Stockholm igår och bjuda på hotell över en helg m.m. Vi var med och pratade om detta och sa att vi inte har nån barnvakt. Då var det okej att ta med barnen vilket vi planerat nu. 
Idag fick vi reda på att julgalan även var bokat troligtvis, jätte roligt då vi vill se den!...
Problemet är bara att barn inte!! får vara med där. Nehe... Ska jag följa med till Stockholm för att sitta ensam med barnen på hotellet? Eh , nej tack!
Per vill inte heller åka nu då det känns lite märkligt och tråkigt att en av oss måste stanna hemma pga detta. Vi kan ju inte rå för att vi inte har lätt till barnvakt. 
Pers mamma ska inte med men hon är hundvakt och har alla sina hästar hela ensam så hon kan verkligen inte. Och tyvärr är hon vårat enda alternativ oftast.
Jag blir både sur och irriterad över situationen! Kräver inte att de ska anpassas efter oss på nåt sätt men när vi var med och planerade detta så sa vi ju hur det var och det var så självklart att barnen fick följa med...

Ikväll om Nellie orkar ska vi försöka klä ut barnen och gå runt till några vi känner. 
Om vi hinner också. Vi ska mysa till det med plankstek till middag idag också : ) 


undrar vad som är fel

Igårkväll åkte jag och Adrian till Hästmosshult och lekte lite. 
Det behövde vi båda två. 
Nellie hade en temp på 38.7 igen. Men det märktes inget på henne. Det enda som märks är att hon inte äter riktigt som hon brukar. Hon gjorde det de första dagarna. (När hon fått panodil och det gjort värkan. ) 
Igår försökte hon gå på toan flera ggr men det kom bara små enstaka kluttar typ.
Hon somnade tidigt igårkväll och vaknade vid tjugo över elva och yrade. Per hade inte kommit i säng än men hon hade bara kommit upp och satt sig i soffan och varit jätte ledsen..
Vi lugnade henne och fick henne i säng igen. 
Lagom när jag somnat vaknade jag av att hon gick upp på toan. Hon ropade på hjälp och sa att hon inte fick ut det hon ville i rumpan. 
Hon sa att hon var klar. Och det hade kommit pytteliite igen...
Hon la sig och somnade om..

Idag var det lite mycket som hände halv nio. Adrian skulle till dagis och jag skulle till mvc. Vi visste att Adrian skulle bli ledsen om Nellie följde med och lämnade men inte följde med in. Så hon skulle få följa med mej. Men då erbjöd sig snälla Sandra att hon fick va på hennes jobb under tiden.

Besöket gick bra, efter mycket om och men ska jag prova minipiller.. 

När jag skulle hämta Nellie hade hon varit på toan.. och det hade varit både hårt och löst.. vad nu detta?!
Jag fick panik och vi ringde till dagis för att säga att vi behövde hämta Adrian.  Men de tyckte han kunde stanna. Att magen blir så kan bero på febern och eftersom hon är så tjock i näsan och halsen... hon har inte ont i magen säger hon.
Det kan ju även bero på att hon är förstoppad pga febern. Hon har ju försökt bajsa flertalet ggr men inte kunnat liksom.
Typiskt att detta skulle hända idag när Per är iväg hela dagen. Tills sent ikväll troligtvis.
Usch! Jag hade tänkt att vi skulle till alv i eftermiddag när Adrian var hämtad. Bara nån timma iag.  Men det blir nog inte så. 
Tempen i ena örat (tar alltid i båda) var 37.7 idag. Får inte ta i det andra då hon har jätte ont i det örat. 

Sa att vi skulle ringa sjukan. Då fick Nellie panik och grät och skrek. Men jag tror det kan va bra att göra det. Så per göt det från bilen nu. Så får vi se vad de säger. 
Jag tycker så synd om henne. Det går ju aldrig över. Det kommer bara mer och mer känns det som. Ännu mer synd är det eftersom hon verkligen älskar alv. Men hon har missat hela veckan i stort sett. Får se om vi kommer iväg i morgon eller till helgen.


märklig feber

Igår när Nellie hade feber och den var uppe på 40 så kunde man tro att hon hade 38.5 i temp kanske.. hon var lite halv hängig. Sen blev hon typ hög på panodilen och ville göra allt möjligt!
Imorgon var hon som vanligt och då trodde jag att hon var feberfri men den var uppe på 38.7. 
Det har inte märkts att hon har feber på hela dagen. 
Mamma och pappa var här i morse en sväng och hade de inte vetat hade de inte trott att hon hade feber iaf : )
Vi åkte ut en sväng förut. Bara för att få lite luft. Vi tänkte hälsa på farmor och farfar på jobbet, men de var inte där. Så vi handlade lite snabbt istället.
Nu har vi ätit lunch med Per. Han har åkt tillbaka till jobbet igen. 
Adrian ska snart sova. Nellie kollar på fem myror är fler än fyra elefanter. 

Har lite jag behöver plocka med som jag inte orkar just nu. Har jätte ont i skuldrorna och nacken idag..
Har sovit jätte illa inatt. Nellie kom och la sig mellan oss. Då blev det väldigt varmt och trångt.. 

Hade så gärna hängt på alv idag. Alla vänner och deras barn verkar vara där idag. Men det går ju inte. Även om Nellie är som vanligt så har hon ju faktiskt feber iaf. Och då ska man inte göra så mycket.
Ikväll kanske jag ska åka till Åsa och ta lite kaffe. Vi får se. Se hur trött jag är, även hur trött hon är.
Funderar på att sova lite med Adrian men det kanske natt blir värre i nacken då. Vi får se.

I morse hade vi mys i vår säng på morgonen när Per åkte till jobbet. 
Till slut somnade Adrian i Nellies knä. Så sött! Men stackars Nellie fick kramp i benet så vi fick flytta på honom efter en stund.. och då vaknade han. Var ändå dags att gå upp.

Fick ett jätte fint namn halsband av Per och barnen idag. En försenad födelsedags present. Allas namn, samt månadsstenar. 

feber

Igår natt var jag inte bra. Jag hade ont i hela kroppen och frös massor. Kändes som jag hade hög feber men hade ingen alls. Jag hade jätte ont i halsen och huvudet med. 
Eftersom jag inte hade feber åkte jag till jobbet. Det gick bra där så länge jag knaprade panodil. Efter jobbet och på kvällen kändes det bättre. 

Nellie var inte sig själv alls men hon sa att det inte var nånting.  Hon hade ingen feber då. Vi passade på att måla och sen ville hon gå en promenad, så Per och barnen gick ut en sväng. 
När hon kom in igen och skulle ta av sig kläderna och äta kvällsmat fick hon ont i benen och började bli orolig i kroppen. Hon började frysa med sa hon. Hon hade 38 i temp då och somnade strax efter det. Vi kollade tempen när hon sov och den var inte över det. Men vet inte om vi fick in den i örat som vi skulle heller..
Tänkte att det kanske var en temp ökning bara som det kan vara på kvällarna ibland...
Hon har sovit hela natten. Och nu på morgonen har hon inte sagt nånting alls. Hon har visserligen legat kvar i sängen (hon fick ligga på madrass inne hos oss inatt) men inte klagat över nånting. Vi bestämde redan igårkväll att hon skulle få vara hemma idag. De skulle på alv idag och gå både dit och hem, samt vara där nere och springa omkring. 

Tog febern nu för en stund sen och hon kändes jätte varm. 39.5 var den på. Älskade Nellie. Hon hade inte sagt nånting. Hon tyckte det gjorde jätte ont när jag tog tempen i örat men inget mer. Nellie har aldrig haft feber såhär innan mer än en gång. Annars har hon fått en höjning jätte snabbt på kvällen med varit feberfri på morgonen igen. 
Jag trodde vi skulle kunnat gått ner på alv i eftermiddag iaf eftersom hon inte verkade ha feber. Men idag blir vi hemma. Nellie vill ha pyjamas på sig hela dagen. Och det ska hon få ha.
När vi kommer upp ur sängen kanske hon vill ha feber nedsättande. Hon vill inte ha det just nu. 
Är inte van att se Nellie såhär. Hon är aldrig sjuk..

Adrian får vara hemma idag med. Känns bara jobbigt att stressa iväg med honom när Nellie bara vill sova. 

Jag känner mej iaf bättre idag. Tror jag. Eller om det är att man puttar bort det med tanke på att Nellie är dålig.  Hon går ju först. Alltid! 


söndag

Idag vaknade först Nellie innan sex.. då var ju klockan "egentligen" sju. Adrian vaknade kanske en kvart efter. Jag satte igång tvn och de tittade lite. Sen var Adrian mamma gosig och kom och la sig med mej och somnade en stund till.
Sen fick Per ligga kvar medans vi åt frukost och lite. 
Dammsög av och dammade ordentligt eftersom det skulle komma folk på mitt Me and I party. 
Partyt gick jätte bra. Hade många som hörde av sig igår och idag om att de inte kom. Men det gjorde inget då de beställde iaf. Så jag fick ju räkna med dem iaf :)

Per var med barnen och Ingo på alv. Det hade varit jätte bra! Jag var lite avundsjuk, men det var ingen idé för mig att åka ner då de skulle åka hem så fort Adrian vaknat. Jag passade på att betala räkningar istället. 
Efter maten var intagen åkte Per på hockey. 
Då fick jag och barnen sällskap av fam Krantz/Carlsson.
Papporna och barnen fick ut på en kvällspromenad medans Becca och jag stannade inne med lilla Emilia. Var skönt att kunna prata ifred. Är inte lätt annars.
Sen att kunna få titta och prata med söta Emilia med. Idag har hon pratat massor med mej. Hon är så otroligt söt. Tittar jag för länge på henne så tårar sig mina ögon. Tänk att man kan vara så söt att man får tårar i ögonen. Sen när jag märker att hon faktiskt ser mej och pratar gör det mig så himla glad.  

Nu sover barnen. Nellie slocknade i soffan medans Per läste bok. Jag läste en först sen ville hon läsa en till. 
Hon var jätte trött ikväll. Vet inte vad som hänt med hennes öga. Hon hade som en "svag" blåtira runt ögat. Ingen vet vad hon gjort. Inte ens hon själv. 

Ska umgås med Per i soffan en sväng nu. Sen ska jag lägga mej. Jag är så rosslig och konstig i halsen. Sen var inte Adrian sugen på att sova heller så då behöver jag nog sova i och med att man inte vet hur natten blir.
I morgon är det jobb igen! Då hoppas jag vi börjar med en möte. Men vi får se.


God natt! 

handlings lördag

Idag fick jag sovmorgon av min man. Jag sov utan att vakna till närmre kvart i tio. Efter frukost och sminkning m.m. drog vi till stan. Jag och Adrian åkte till ICA och Per och Nellie gjorde lite små ärenden på apoteket och systemet bl.a. Sen mötte de upp oss på ICA med. 
Har tänkt att bli miljonär idag på lotto. Inte troligt men spelat man inte har man ju ingen chans alls liksom..

Ikväll kommer Linda med familj på besök. Vi ska äta mat och umgås. Jag hoppas vi hinner spela lite spel med. Men vi får se. Det får inte bli för sent..
Vi hoppas att Henke och Becca med barn ansluter också så vi blir ett gäng!

Adrian vilar just nu och jag har bäddat ner mej i soffan under täcket. Jag var lite frusen. Nellie tittar på bananer i pyjamas. 
Har kommit fram till att jag inte hinner/orkar baka tills i morgon. Jag har handlat istället. Är lite för bekväm just nu.
Idag skulle vi gått på alv. Men det blir inte så då vädret inte är nåt  idag kul. Får se om vi går dit efter me and i partyt i morgon. 
Hinner ju med att gå dit i veckan annars när jag slutat jobba. Eller iaf på onsdag.. och fredag! 

Funderar på att fälla ihop ögonen en stund till. Det måste vara vädret som gör att man bara vill sova hela tiden?! 

idol fredag!

Sitter i soffan och dricker en cider. Barnen äter kvällsmat. Vi väntar på att klockan ska gå så idol ska börja. 
Nellies favoritlåt just nu ska framföras så det ska hon se. (Flytta på dig)

Denna fredag har gått jätte snabbt! 
Slutade jobba halv ett. Då handlade jag supersnabbt och sen hämtade jag barnen efter det. Då lånade jag en blöja från dagis eftersom jag glömt adrians väska hemma. Så åkte vi ut till Snokebo! 
Det var väldigt trevligt där ute. Vi stannade till efter tre. 
Sen var det dags att åka hem och börja med maten och få iordning på allt som inte hanns med i morse.

Barnen har badat nu ikväll och Sängkläder är bytta.
Jag har varit på systemet eftersom jag inte kunde bada. Varken för mensen och inte heller får min tå.. 
Vågar inte ta av mej strumpan idag då det känts ganska mycket hela dagen.

I morgon öppnar alv. Tanken var att vi skulle gå dit en sväng men vädret verkar inte bli bra på förmiddagen. Vi får se hur vi gör. Eftermiddagen går åt till att handla då vi ska ha matgäster hemma här på kvällen. Hur många vi blir är ännu oklart. Det ska bli väldigt trevligt iaf!
Ska inte bli så sent eftersom jag har me and i partyt på söndag förmiddag. 
Jag skulle egentligen bakat till det men jag hinner inte med det. Så jag handlar nåt gott i morgon istället!

Nu ska jag njuta av att hela familjen är samlad, 
💕

Jossa och Sandra

Vi kanske inte träffas så ofta, men jag vet att i alla stunder så finns ni där.
(sitter med tårar i ögonen nu, men det är glada tårar)
Jag frågade Per ikväll om han förstod hur otroligt underbara ni är. Och vad ni gör för oss.
 
Ikväll trodde jag att jag skulle ut och käka med Sandra och Jossa. De kom hit kl fem och vi (jag) väntade på att Per skulle komma så vi kunde åka.
När han kom såg (förstod) jag att jag nog inte skulle åka och äta med min tjejer. Det var nämligen en påse för mycket från sibylla. (var bara Per och barnen som skulle ätit men nu var den en påse till)
Vet egentligen inte vem överraskningen var ifrån men jag säger att det var från Jossa och Sandra! Per och jag fick alltså en kväll själva, på resturang, på våran 10 årsdag! Jag är så glad.
Vi var inte borta länge men det är så välbehövligt. 
När vi satt på Kharma rann det tårar igen, och jag förklarade för Per att jag är så glad att jag har sånna vänner som jag har. Och att jag hoppas att dom vet att jag finns för dom oavsett vad med. 
Jag vet inte vad jag ska säga eller skriva, men jag är så otroligt glad att jag har er! Per också!
Det är inte många som har så många år tillsammans som vi har, och tänk att vi fortfarande håller ihop!
Vi har varit med om allt tillsammans tror jag! Bra och dåliga saker.. oavsett vad som händer omkring oss och om det går en tid innan vi ses så finns vi alltid där för varandra i vått och torrt!
 
Sandra och Jossa, Fan vad jag älskar er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En (flera) bilder säger mer än tusen ord!
 
 

virvelvind

Jag vet inte vart jag ska börja. Ingenstans kanske!
Idag har det varit lite jobbigt till och från.
Jag har pratat med min fina svärmor på jobbet som har pratat mej till rätta efter en hel del tårar..

Jag har träffat kollegor från Borås som jag tycker väldigt mycket om. Men tyvärr inte hann träffa så länge då det var dags att hämta mina underbara barn. 
Jag har suttit och småkikat på min fina make som jobbat i rummet bredvid som har glasväggar. Sett och hört honom när han hållt föredrag. Han är så duktig och fin! 

Jag hade en son som för en gång skull brev glad av att se sin mamma när hon kom.
Jag har fått positiv energi och umgänge på eftermiddagen efter hämtning. 

Nu sitter vi i soffan hemmet efter ett psyk bryt från Adrian som höll på en bra stund.
Vi väntar på att Per ska sluta och komma hem med mat till barnen.
Jag ska iväg och umgås och äta med Sandra och Jossa. Har blivit en ny grej att gå ut och fika eller äta tillsammans när nån fyller/fyllt år. En bra grej tycker jag. Man hinner prata och tjata på ett annat sätt än annars när man har barnen omkring sig.

Blir inte så långvarigt som tänkt då jag vill umgås med Per ikväll. Kan vara mysigt att umgås lite på årsdagen liksom.
Sen hoppas vi att Adrian sover inatt. Han ska få en panodil i rumpan innan han somnar för att se om det kan va nån form av växtvärk som stör. Det ser ibland ut som att han har ont i benen. Jag vet inte. Vi får prova oss fram helt enkelt! : )

Ingen sömn

Jag vet inte vad som händer med Adrian. Inget är som det brukar alls! Igår sov han inte ens en timma på dagen. Ändå blev han super arg när Per skulle lägga honom igårkväll.
Innan tolv inatt vaknade han och var hysterisk och det gick inte att lugna honom. Vi la honom bredvid mej men han fortsatte skrika. Till slut lugnade han sig men han somnade inte.
Efter att över en timma gått bestämde vi att Per skulle gå och lägga sig på soffan. Han har viktiga möten hela dagen idag och ska föreläsa för massa folk med, så han behövde sova.
Adrian har sovit i ett streck de sista 3 timmarna typ. Sen vaknade han och vägrade somna om halv sju.
Och nu är han pigg och som vanligt. Jag är som en zombie.
Vi har pratat fram och tillbaka hur vi ska göra med dagis för hans del idag. Och med tanke på hur han är nu så får han väl gå. Jag är rädd att det kommer ifatt honom under dagen men de ringer väl i så fall liksom. 
Från att ha varit en kille som älskar att sova och har somnat så fort man lagt honom i sängen är han nu ett monster som vägrar sova och skriker och slåss istället. 

Jag ska hem och lägga mej en stund sen då jag varit vaken hela natten. 

Idag är det 10 år sen Per och jag blev ihop..igen. . Det har varit lite fram och tillbaka men jag räknar inte med de gångerna. Utan nu räknar vi från datumet 23 oktober 2004. 
I morgon är det 7 år sen vi förlovade oss i Thailand med. 
Jag älskar dig Per! Mer och mer för varje dag. Du gör mej hel 💕

Min son knäcker mig.

Igår var jag, Åsa och Linda i Ullared på Gekås. Det var jätte bra. Vi åkte hemifrån kl sex. 
Vi stannade en gång och åt på vägen och drack lite kaffe. 
Vi var nere efter halv tio kanske. Och vi kunde parkera på första!! parkeringen. Det händer inte ofta. Det var flera platser lediga. 
Det var ingen kö in heller.
Linda och jag hade sällskap där nere i stort sett hela tiden. Åsa gick själv. Hon ville inte riktigt gå i den ordningen en annan är van vid att gå så det blev så : )
För en gång skull handlade inte jag massor hygienartiklar. Bara lite. Hade faktiskt kvar en hel del hemma.
 
Jag köpte skridskor till hela familjen, utom Adrian då. Det fanns såna växa skridskor till Nellie så det var super bra! Sen kostade knappt Pers eller mina nåt heller så vi passade på. 

Barnklädes avdelningen hade mängder med fina kläder och ytterkläder. Bara för att jag inte skulle handla nåt då barnen har kläder.. det enda jag skulle handla var en jacka till Adrian och tomtekläder till lucian. Och det var faktiskt det enda jag handlade! Det trodde inte ens jag själv. Haha!
Jag handlade inte massa onödigt alls knappt faktiskt. 

Jag hittade lite kläder till mej själv med som jag inte orkat ta tag i en. Alla kläder ligger i en påse än så länge. Samma sak med alla hygienartiklar, de ska in i tvättrummet i skåpet. Ska ta tag i det snart... Idag eller ikväll. 

Julklapparna till barnen är också klara. Så skönt!! Och så mycket pengar vi tjänade in på att handla där! Barnen fick några saker inslagna idag på morgonen med som de lekt med massor.

Har städat av ordentligt hemma med. Med dammsugning och moppning. Orkade egentligt men i morgon jobbar jag och då hinner jag inte.
Så var lika bra att passa på idag.
Saknar Per nåt enormt också. Vi har inte setts mycket på senaste tiden. Jag är jätte saknig!
Ikväll ska Per till Västervik på hockey med så då ses vi inte heller. Vet inte om jag ska ut och äta med Sandra och Jossa i morgon... hade inte en tanke på...som vanligt... att vi firar årsdag i morgon per och jag. Vidar varit ihop i 10 år i morgon . Och då hade vi sagt att vi faktiskt skulle fira, vilket vi aldrig gör annars. Men som vanligt så glömdes det bort.. : ( 
Nåja. Vi hinner ju ses. Vi har ju hela livet på oss! 💖

Min son tar tyvärr knäcker  på mej. Han tycker inte alls om sin mamma längre känns det som. Han är sur och gnällig 80% av tiden han är med mej. Han vill inte mysa alls längre som han gjorde jämt förr, innan dagis. Jag blir jätte ledsen. 
Idag ville han sova och ha välling. Vi gjorde vällingen. Och när han las ner i sängen så blev han arg och trotsig och skrikig. Slängde sig runt och ställde sig upp och vägrade ta flaskan. Vi bråkade en bra stund. Sen kom Nellie in och undrade vad det var frågan om. Då gav han flaskan till henne och ville hon skulle ge?!?! Och jag bara satt där. Vad händer liksom. Inget har hänt mer än att han börjat dagis! Blir det såhär då?! 
Detta gnager i mitt huvud. Hela tiden! 
Jag blir så ledsen. 

Therese och hennes barn tittade förbi en sväng förut. Hon ska ha ljusparty och jag kan inte komma så jag ville beställa lite iaf. Så det har jag gjort nu.

Snart kommer Per hem. Sen ska jag kanske ta tag i allt som är kvar sen igår. Vi får se. 
När Adrian vaknar har jag beslutsångest om vad vi ska göra. Eller vad jag orkar göra. Jag är jätte trött!
Antingen stanna hemma, åka till Kalles eller Hästmosshult?!

arg på sin mamma

Usch vad min lilla glada skit har börjat trotsa mot mej. Bara mej! Han är arg på mej för att jag lämnar honom på dagis. Jätte arg. 
Jag blir jätte ledsen. Han beter sig jätte illa. Han vill alltid gosa med mamma.. inte nu. Han vägrar sova och äta sin välling. Slänger sig och beter sig. 
Jag går ut och Per går in.. då tar han flaskan direkt. Jag blir galen. Mest ledsen.
Vet att detta är en normalt fenomen. Men kommer detta fortsätta länge? Eller lägger det sig snart tro?
Han har varit mammas pojke hela tiden. Och nu märks det att han testar sin mamma massor. Och att han är besviken på mej.

Håller tummarna att denna natt blir lugnare än den förra. Jag behöver sova. Vi sticker till Ullared i morgon, tidigt. 

Idag har jag bara tänkt på mina barn. Jag saknar dom massor bör jag jobbar.  Jag är van att ha dom hemma måndagar. Vi kommer komma in i vardagen snabbt med dagis och jobb också. Men nu är jag extra känslig känna det som. Nåt är det iaf.
Fick tårar i ögonen när Adrian la sig mot mitt bröst förut. Även att det bara var i 2 sekunder. 
Nellie kom och pussade mej. Det gjorde mej varm i hela kroppen.

Ikväll har Sandra varit här en sväng. Becca, Eric och Emilia. 
Sen kom även Ingo och Millan. 
Har fått en jätte fin berlock från Per och barnen till mitt Pandora armband.
Och av Ingo och Millan fick jag 2 nya berlocker till mitt Thomas Sabo armband. Plus pengar. Nu kan jag handla i Ullared utan dåligt samvete. 
Har en del saker jag ska titta åt andra. Men jag kommer inte gå och leta saker utan går jag förbi kan jag lika gärna handla det liksom. 

Nu ska jag krypa upp i famnen på min underbara man! 

fortsättning i samma anda

Vill bara att denna dag ska flyga förbi snabbt snabbt snabbt! 
Jag är så trött så jag vet inte vad. 
Tänker på Adrian hela tiden. Nellie också men hon har ju roligt där. Det vet jag ju.

Jag är osäker på om jag orkar ha folk idag. Jag är så trött. Sen vet jag inte alls hur Adrian är när jag hämtar honom, hur han mår.. 
Är ju inte direkt många som kommer men iaf.

Jag är otroligt imponerad över mej själv idag. Att jag inte bara fick hem är ett under. Det var nära. Jag klarar inte riktigt av hur mycket som helst. Men mitt i det negativa får jag ju se det positiva. Jag har blivit piggare gällande vissa saker iaf!

Bra start..NOT!

Önskade mej en bättre start första dagen på jobbet..
Inatt kvart över tolv vaknade Adrian och skrek i panik. Han vred vände sig och var super ledsen. Jag försökte få honom lugn i sängen men det gick inte. Han lugnade sig efter ca 45 minuter i famnen men blev lika hysterisk igen så fort jag försökte lägga ner honom i sin säng igen.
Då tog det lika lång tid igen att lugna honom.
Jag fattade inte vad det var frågan om. Han som alltid sover så tryggt och lugnt. Vad är fel?! Han somnade om efter en stund tätt bredvid mej. Så fort jag rörde mej piggnade han till och satte sig upp och pekade på kudden att jag skulle lägga mej där igen.
När han till slut somnade ordentligt så har han sovit jätte oroligt. Vilket innebär att jag inte sovit nåt alls.
Jag var ju helt vaken mellan tolv och tre.
Jag tyckte kanske att det var bättre att ha Adrian hemma idag eftersom natten varit som den varit men det tyckte inte Per. Han kunde ju bara drömt nåt kanske.

I morse när vi vaknade var han helt genomförkyld. Näsan har runnit hela tiden och han är gnällig.
Sa till dom på förskolan att det bara var att ringa. Vi får se. Jag hoppas så klart det går bra. Men det är ju ingen bra start för honom heller liksom.
Han blev jätte hysterisk idag med. Typiskt nog!

ett jädra humör

Vet inte om Adrian är inne i nån trots fas just nu. Hans humör är inte roligt! Han blir arg för minsta lilla och inte så lite heller. Det tar tio minuter en kvart att få honom lugn igen. Han slänger sig vart han än är. Golvet, soffan, sängen... Sen vrider han och vänder på sig gallskrik! Så gjorde aldrig Nellie. 
Han blir arg för såna små saker med.
Kanske blir det såhär när de börjar förskolan? 
Jag vet inte.. Jobbigt är det iaf. Idag fick han ett utbrott efter vi betalat i kassan på ICA. 

Nu försöker jag få honom att somna. Det verkar som att det är på gång iaf. Han vill numera göra precis allt själv. Han vägrar bli matad. Flaskan vägrar han att en annan ger. Han ska hålla själv. Detta vända på bara en dag typ.

Vi har det jätte kallt här hemma. Eller iaf på morgonen och natten. Bergvärmen har inte hunnit bli varm än. Vi var kanske lite sena med att ställa på den. Idag när jag gick upp var den 20.5 grader. 
Har tänt upp ljus och lite. Även om det inte blir varmare så känns det som så iaf : )

I eftermiddag får vi besök av fam. Krantz/Carlsson och fam Ideström. Det ser vi fram emot. 
Vet inte riktigt hur vi ska göra med middagen bara. Tror inte vi hinner ta den innan. Vi ska ju äta Adrians favorit mat och han vaknar ju inte förrän halv tre kanske och vi hinner inte äta på 30 minuter. Vi får nog äta efter dom varit här istället. Blir smidigast så.

Idag skulle jag ha tränat. Men jag hinner inte. Det har gått i ett hela dagen. Och nu behöver jag lugna ner mej lite.
Per är ute och försöker få igång gräsklipparen. Den har inte funkat. Känns som att det bara varit problem med den där själv gående gräsklipparen. Men när den väl funkar är den bra. Härligt med fredag!

Det sa Nellie när hon fick veta att det var fredag idag. Ikväll ska vi äta popcorn och titta på IDOL hela familjen!
Det ser vi fram emot allihopa!
 
Inatt sov Nellie inne med mej igen, Per skulle spela igår kväll eftersom jag vär iväg och då tyckte han att han kunde bädda ner sig i soffan efter han spelat klart. Så kunde Nellie fy mysa med mej,
 
Det var trevligt hos Åsa igår, vi skulle prata om Ullaredsresan, men det blir ju en hel del annat prat också så det tog väl 3 timmar totalt där tror jag. =) Men det gör inget. 
Ser fram emot ullared, även att jag inte direkt har nåt att handla mer än julklappar. Även att jag säger att jag inte har nåt särskillt att handla så kommer jag säkert ut med en full kundvagn. Det brukar vara så.
Saknar min vapendragare som jag alltid åker med till Ullared, mem vi tar igen det när allt lagt sig och det blir smidigare att åka. Jag trivs jätte bra med Linda och Åsa med så vi kommer få det jätte roligt.
 
Idag vaknade Adrian kl sex och ville till mamma, han fick komma över till oss och somnade tätt intill mej. Sen ringde klockan och barnen vaknade inte, jag snoosa, klockan ringde igen, jag snoosa... sen ringde visst inte klockan mer och jag somnade om jag med och vaknade lite väl sent.
Det blev lite stressigt på morgonen men vi försökte ta det lite lugnt iaf.
Nellie kan inte äta snabbt på morgonen, framför allt inte när hon precis gått upp. Adrian åt jätte bra frukost idag med. 
Sen tog det väldigt lång tid för mej att klä på honom då han aldrig stannar och är stilla. Han bara jävlas och busar och skrattar åt mej. Busunge!
 
Just nu bakar jag lite. Jag har morotskaka i ugnen. Blev sugen på det när jag åkte hem från dagis. Sen behöver jag ju ha nåt att bjuda på ifall nån kommer och firar mej på måndag liksom...
 
Igår innan ja gåkte till Åsa kom Sandra förbi och sa hej. Hon stannade kvar lite också vilket Nellie tyckte väl digt mycket om. Hon kröp intill Sandra i soffan och mös. Hon saknar Sandra minsann, jag med. Det märktes väldigt tydligt igår. 
Adrian fick syn på hennes piercing i tungan men och blev väldigt facinerad över det. Han kände även på sin egen tunga och kollade om han hade nån, men det hade han inte. Han skakade på huvudet.
 
 
 
 
 
 
 
Just nu är det bara bus i huvudet på Adrian, han får oss alla att skratta hela tiden. Och det gillar han och fortsätter ännu mer.
Det lyser bus i ögonen också.
Mina älskade barn. Som jag saknar dom nu när jag inte är med dom på förskolan. Försöker ta vara på varje sakund som finns nu innan jobbet och allvaret drar igång. 
Jag vill verkligen inte jobba, men det är ju såhär verkligheten är, för alla. Så det är ju bara att acceptera läget liksom!
 
 
 
 
 
 
 
 

yey!!!

Lämningen gick bra idag med. Och innan lämningen hade vi en jätte mysig morgon utan nån stress och tjat alls. Adrian åt massor till frukost, bara det gör ju att man blir glad.

Min man har ingen ärftlig gen gällande bröstcancer. Så underbart! En stor sten släpptes från mitt hjärta precis samtidigt som hon sa det.
Hade det var den genen hade det varit 80% risk. Annars är det 10%. För mej är det 20% risk. Jag ska även gå på mammografi en gång om året från det året jag fyller 30. Alltså nästa år.
Känns bra att hålla koll ändå. 

Idag saknar jag mina barn massor, mer än jag brukar. Kommer på mej själv att jag sitter och tänker på vad de kan tänkas göra just nu och så.

Snart kommer Per hem på lunch tror jag. Sen efter det ska jag duscha. Kanske städa av lite med. Även att det egentligen kanske inte behövs. Lite behövs kanske ; ) 
Nu kom Per, så nu ska vi äta! 

orolig och nervös

I morgon är tanken att mamma ska till Linköping igen. Och då får vi svar angående hennes cancer. Om den är ärftlig eller inte. Jag är helt färdig i kroppen, mest huvudet redan. 
Jag kommer nog gråta hur eller hur i morgon. När allt släpper. Vare sig det är positivt eller negativt. Hua!

Idag har vi varit lite på stan efter middagen. Jag handlade kläderna jag hittade på lindex! : ) Det var ju 20% rea på alla kläder jag handlade. Så det blev inte dyrt alls faktisk! 

I morgon hade jag tänkt att träna. Det var så roligt förra onsdagen. Men i morgon hinner jag inte det. Jag ska träffa Åsa och Linda i morgon kväll. Vi ska bestämma hur och när bl.a. Vi ska åka till Ullared på tisdag. Vi jobbar så olika så vi hinner inte ses allihopa innan vi ska åka.

Per är på hockey nu. Jag och barnen har haft det jätte bra. Vi var en liten stund i lekparken med Becca och dom. Sen somnade barnen jätte tidigt idag.  Känns så konstigt att sitta vaken ensam så länge på kvällen. Det är vi inte vana vid. Jag blir nästan rastlös. : ) haha.

Nu kom Per hem så nu ska jag prata lite med honom innan jag går och lägger mej. 

tiden springer iväg.

Idag gick det också bra att lämna. Adrian kastade snutten och nappen på mej och sprang in. Jag fick gå efter och säga Hejdå. Han brydde sig inte då heller.
Eftersom det fortfarande är inskolning så är jag hemma. Jag har fortfarande föräldrapenning.
Så efter att barnen var lämnade åkte jag till stan och fikade med Åsa och Amanda. Sen gick vi en tur till lindex. Hittade massor med fina kläder till Adrian som jag verkligen vill ha! Han behöver egentligen inget men det spelar väl ingen roll? Vet att jag ska till Ullared men tanken är inte att handla kläder där. Eftersom han inte behöver nånting. Kanske att jag köper "dagiskläder " i en stl större så vi har det då. Vi får se.

Snart är det dags att hämta hem dom. Ska bli roligt och höra hur det gått idag och hur han sovit. Igår sov han inget mer än halv tio till halv tolv. Behöver inte säga att vi hade en trött pojke hemma va? 
Skulle tränat igår men Sandra var trött och jag kände inte att jag ville lämna per ensam med tanke på hur det var.
Har han ätit nåt? Många frågor.

Igår när vi skulle hem fick han ett utbrott som inte var av denna värld. Han skrek och skrek och slängde sig på golvet och vägrade bli på klädd. Detta visade sig vara normalt. Delvis för att han kanske inte ville hem och delvis för att han var arg på mej eftersom jag lämnat honom.
Till slut var alla kläder på iaf och vi kunde bege oss hem. 
Åt lite hemma sen åkte vi till Hästmosshult.

Idag har jag varit på jobbet ett par timmar och pratat. Det känns okej ändå. Kan inte fatta varför jag mår som jag gör. Jag trivs ju på jobbet och jag vet att jag kommer lära mej snabbt. Och alla nya arbetsuppgifter kommer bli roliga. Ändå känner jag som jag gör. Detta är kanske normalt. Jag vet inte.

snabbt Hejdå idag

Idag var det stressigt på morgonen. Nellie tog längre tid på sig att äta än hon brukar. Typiskt. Bara för att såklart. Adrian var trött och gnällig hela tiden och vägrade ta på sig kläder m.m.
Till slut var vi klara. När vi kom ut ville inte Adrian åka i bilen alls. Han stretade emot massor. Hur fan skulle detta gå liksom.
Jag visste inte alls hur jag skulle göra när vi kom dit idag. Skulle jag lämna? Va med? 
När vi kom dit var det jätte rörigt. Massa barn och stim. Nellie kramade mej Hejdå. Då kom Adrian och ville göra det med. Jag sa Hejdå och gick så snabbt jag kunde så han inte skulle ångra sig och vilja följa med. 
Åsa lämnade Amanda och vi gick hem till mej och drack kaffe. Kändes jätte skumt att sitta med henne utan nåt barn alls. Vi kunde prata helt ifred. 

Jag gick med Åsa dit när Amanda skulle hämtas och bad henne säga till dom att de skulle ringa mej. Det hade inte tid med det just då då nellie och Adrian skulle ta syskonkort precis då. 
Men jag lämnade adrians vagn där och åkte. 
Har varit en jobbig dag idag med tårar. Varför vill jag tyvärr inte ta upp här då det är lite för privat.
Det redde ut sig skapligt till sist iaf. Snövit ringde och berättade hur det hade gått. Han hade blivit ledsen ett par ggr tydligen. När Åsa hämtade Amanda hade han brutit ihop totalt och skrikit efter mamma. Åh stackarn. Men han hade lugnat sig och slumrat i M's knä. Då hade hon lagt honom o vagnen och han somnade. Nu ska han äta där och jag ska hämta honom halv ett är det sagt.
Får se om Nellie följer med då också. Känns lite ohövligt att Per ska hämta henne bara en timma efter liksom. Men vi får se.

Just nu sitter jag på vårdcentralen med mamma. Hon mådde inte bra idag och hade svårt att andas så hon fick åka ner direkt efter att de ringt upp. Så då körde jag. Verkar ta tid här då läkaren inte kommit än. Typiskt Vimmerby vårdcentral!

Får se vad resten av dagen erbjuds. Nellie vill leka. Orkar jag kanske vi åker till Kalles en sväng. Vi får se...

bonusdag hemma

Idag vaknade barnen halv åtta båda två. Spelade ingen roll för mamman.. hon var lika trött iaf. Vi mös i vår säng och kollade på barnkanalen en bra stund. 
Sen gick vi upp och åt frukost och allt som brukar göras.
Jag sa till barnen att jag skulle dammsuga om en stund. Då försvann Nellie en stund. Sen kom hon tillbaka och sa att nu när både hennes och adrians rum upp plockat på golvet. Så duktig! Jag blev jätte stolt och berömde henne flera gånger. Jag sa att hon inte behövde göra det. Iaf inte adrians rum. Men hon kände att hon kunde göra det sa hon. Min stora duktiga tjej!

Nellie ville gå ut en stund på förmiddagen idag och givetvis så följde Adrian med också. Så det var bara för mej att dra på mej kläder också. 
Grannen var ute med sina barn så Nellie lekte lite med honom i lekparken. Tills både jag och Adrian var jätte frusna. Vi gick in och lagade plättar. Ringde hem Per som kom lite snabbt och åt också. Adrian åt 5 plättar tror jag! ; ) man får vara glad för det lilla liksom.
Även att han åt nu kan det vända igen till nästa måltid. 

Nu sover Adrian och Nellie leker med Stina. Jag ligger med värmedynan i soffan. Hade ont i skulderbladen igår och tog tigerbalsam och värmedynan. Det var borta idag men när jag stod och spände mej och frös ute kon det tillbaka igen.
Min fot är bättre idag med. Jag har knappt inte ont när jag går. Har bestämt mej för att inte träna idag heller, för då kan jag nog köra fullt idag dagtid morgon eller när det nu blir.

Idag kl 15 ska stygnen tas bort. Då kommer per hem. Sen aja vi laga mat. Får se om Per behöver jobba sen igen eller hur det blir. 
Vi ska kolla kläder till fotograferingen sen med. Adrian ska nog ha skjorta och Nellie några kläder från Desigual. 

Ska ta igen mej lite nu! 
 

mat mat mat

Idag var vi bjudna på mat hos Jon och Sara. Vi bestämde att jag skulle stanna hemma med Adrian. Eftersom han inte varit sig själv i helgen ville jag inte rucka på hans sov tider idag. Maten var precis mitt i vilan. Sen när magen är som den är på honom med. Vi fick komma ut allihopa då vi inte tror det är nåt. De vi har pratat med säger att det garanterat beror på vaccinet. 
De tog med mat hem till mej och det bar jätte gott verkligen!
Jag passade på att sova när Adrian sov idag. Vi låg i våran säng tillsammans. Ibland måste man få passa på att mysa och lukta på sin bebis!

Jag väntar på att mamma kanske ringer och säger att hon behöver åka till Västervik.  Hon mår inte bra men ville avvakta lite till och hoppas att hon piggnar till så det räcker med vårdcentralen i morgon istället.
Per är istället Norrhult med barnen men är på väg hem snart tror jag. Han fick inte i Adrian nån gröt alls. Däremot lite banan. Han har inte ätit mycket idag. Lite yoghurt på morgonen. Liiite liiite makaroner. En hel flaska välling. 5 skedar mat kanske och en halv klämmis. Och nu vet jag inte hur mycket banan han åt inte och för sig.
Det är jätte jobbigt när han inte äter. Det här behöver inte alls ha med hans mående att göra. Han äter ju såhär dåligt oftast. Men nu börjar det ta knäcken på mej, faktiskt. 

På torsdag ska mamma till Linköping igen.. hoppas jag iaf. Jag vågar inte hoppas för mycket tyvärr med tanke på hur hon mår nu..

Ikväll skulle jag tränat. Det blev inte så pga foten. Jag har ett sår på min fot som troligtvis kanske blivit lite infekterat då foten svullnat upp lite. Det gör ont och gå ibland. Så igår gjorde både mamma och Millan rent det och la om det. Idag har det luftats en hel del då det luktade jätte illa. Det ser finare ut och jag trodde svullnaden hade gått ner lite. Men det hade den visst inte.
Det är nog bättre i morgon. Hoppas det.

Vi struntar i dagis i morgon. Inte för att jag tror att han är sjuk utan för att jag tror att han behöver en dag till hemma med tanke på hur det varit i helgen. Idag har han varit som vanligt och glad. Men vi har inte direkt gjort nåt så i morgon ska vi sysselsätta oss mer här hemma. Jag ska ta bort mina stygn på magen med i morgon. 

Sen på tisdag det fotografering på snövit. Jag hoppas vi får ta syskonbild. 
Och jag hoppas såklart att Adrian är lika pigg i morgon med... och övermorgon!

ledsen med gråt och skrik.

Sen i fredags kväll har det inte varit bra med Adrian. Jag har tyckt så synd om honom och känt mej maktlös. Han kan ju inte säga nånting om vart det gör ont. 
Vi har inte fått inte honom nåt och äta. Knappt nåt att dricka. Han har ätit välling 2 ggr på en dag. 
Han hade feber igår med och på kvällen hade han hela ryggen full av prickar. Det kan man också få av vaccinet.
Sen han fick feber och vägrade äta har hans mage varit i lite obalans med. Inte att det vara jätte löst utan den har skiljt sig not vad den brukar. Detta kan ju bero på både det ena och andra.. samma sam med matvägran..
Han har flera tuggtänder på gång. . Han har haft jätte hög feber, vaccinet, han har inte ätit nån fast föda på flera dagar.

Idag är han inte iaf glad än så länge. Inget gråt alls och han har lekt hela morgonen. 
Ingen feber heller. Så nu hoppas vi att detta vänder. 
Han har haft jätte och i kroppen och haft jätte panik. Det har varit jätte hemskt. Men efter massa sökning på nätet så är det inte alls ovanligt att det blir såhär. 
Typiskt bara att det sker precis nu när vi skolas in..
Ska ringa i morgon och se vad dom säger gällande allt. Missar vi dagar denna vecka i inskolningen får man ta igen det nästa vecka då? 
Adrian behöver verkligen 2 veckor på sig känns det som.
I morgon var tanken att han skulle äta där.. om vi får komma så känns det lite sådär med tanke på hur dåligt han ätit i helgen. Inget har han velat ha! INGET!
Han är ju inte direkt stor i maten annars heller..

Nog om det. Jag tog morgonen idag även att jag var supertrött. Det är jag alltid så det kvittar. Per gav mej sovmorgon igår så det var mer rättvist såhär. 
Jag ska sy klart en liten lappfilt mu när Per äter frukost tänkte jag. Sen ska han jobba.

Idag på dan är vi bjudna på middag hos Pers bror tillsammans med hans föräldrar. Det ska bli trevligt..bara Adrian håller sig igår balans. Annars blir jag och han hemma.

febrig kille här hemma

Kvällen blev inte riktigt som tänkt... Eftersom Adrian varit så trött idag lät vi honom sova så länge han ville idag och det blev en bra stund. 
Min huvudvärk blev inge bra så Per kom hem och jobbade hemma. Jag la mej och låg ett par timmar. När jag vaknade var värken borta, men huvudet kändes som bomull typ. Men det gör det alltid efter en sån extrem värk.

Adrian var lite gnällig men det var inget vi tänkte på. Han var inte varm eller nåt. 
Nellie lekte med Stina och jag och Adrian var med lite med och pysslade och målade. 
Han åt ingen mat...
Han ville inte ens ha glass.. först.. när han såg Nellie åt glass efter en stund ville han ha lite.
Per gick iväg till hockeyn. Han gick tidigare idag då han skulle ta en öl i baren innan med.
 
När han gått blev Adrian helt hysteriskt ledsen. Tog jätte lång tid innan han lugnade ner sig. Han blev varmare och varmare. Jag tog tempen och den låg på 40 grader. Jag tog it termometern innan den pep då han verkligen hatar att ta temp i rumpan. 
Efter en stund lugnade han ner sig efter att panodilen gjort värkan antar jag. 
Nellie och Stina tog mej sig Adrian till soffan och tittade på gamla Art Attack avsnitt. Gullungar!

När det var dags för lite fredagsmys åt vi popcorn och ostbågar.. trodde jag skulle få ringa 112. Adrian satte i halsen som aldrig förr och jag fick springa med honom till köket och vända upp och ner.. kommer inte ihåg allt då det var panik! Per visste jag intehågnte har nån mottagning i ishallen. Så det var bara 112 som gällde. 
Precis då kom allt upp! 
Fy fan säger jag bara!
Jag skakar fortfarande och får lite smått panik och detta händer när inte jag är med!
Tror säkert detta hände mycket pga att han inte orkade tugga hela pga febern. 
Stackars skrutt alltså!

Sen hade vi ishallen en mysig kväll. Nellie låg i mitt knä och Adrian låg bredvid. Supermysigt!Popcornen innan all panik kom!

Nu sitter jag och kollar på idol i min ensamhet. Skulle egentligen vilja sy lite. Håller på med massa olika lappfiltar från gamla tyger som jag inte har mycket kvar av. Blir faktiskt fina. Ska göra några med fleece på baksidan så de blir varma i vinter och några med trikå bakom.
Vi får se hur de blir. Det är pilligt, men roligt. 
Hoppas Per kommer hem snart med!

I morgon är det tydligen marknad. Då ska vi nog försöka ge oss ner dit en sväng. Beroende på hur Adrian mår såklart. 

Jobbig huvudvärk

Sen vi kom hem från dagis har jag haft en jätte jobbig huvudvärk. Det sitter i pannan och ögonen typ. Har tagit panodil men det hjälper inte. Adrian sover sen en stund tillbaka. Och jag sitter mest och tar det lugnt och försöker få bort huvudvärken.. 
Planerna för dagen är lite luddiga känna det som. Som läget är just nu vill jag nog bara vara hemma med barnen med tanke på mitt huvud. Vi får se om det släpper. Huvudvärken alltså ; )

Idag var Adrian lite mer mammig än han varit innan. Typiskt eftersom jag skulle lämna idag. Tror det berodde på att det var mycket mindre barn idag. 
Annars är det barn överallt.
Vi fick ut ganska tidigt och jag var med en stund. Sen sa jag Hejdå och åkte hem och städade av i nån timma. Adrian blev jätte ledsen men slutade innan jag stängt grinden och gått.  
När jag kom tillbaka hörde jag hur han skrek. Han hade ramlat och var övertrött och då gick det inte över. 
Han var så trött så det var inte klokt när jag kom.
Han var vaken på vägen hem och fick en glass när vi kom hem. Han var vaken en stund till sen ville han sova. Lilla skrutten.

Vi har pysslat massa på Nellies rum nu intensiv vi satte oss i soffan.
Snart kommer Per hem på lunch med.

Ikväll är det bara jag och barnen hemma. Per ska på hockeyn. Vi ska ha popcornmys har vi sagt. 
Först var tanken att vi skulle följt med en stund allihop men jag tror vi väntar till en söndags match istället. Delvis för den är tidigare och delvis för att folk kommer dricka en hel del idag tror jag. Känns inte som att det passar mina barn då.
Sen har ju Per roligare och kan fokusera mer när barnen inte är där.

Jag är jätte hungrig nu så nu måste vi äta nåt.

Så härligt med helt igen. Veckorna springer iväg.. vilket är både bra och dåligt..

ledsamt

Denna dag började bra.. Nu har det inte varit så bra... jag blir så ledsen när det är såhär. Allt bestäms över mitt huvud. Jag fick panik förut och ringde till Per och grät. Jag får panik! Stänger av precis allt. Kände inte för att träna det minsta men efter pushningar från per och Sandra så ska jag följa med. 
Är nog så, är man arg så är det bra att träna. Man gör av med dålig energi..

Ligger i soffan efter maten nu. Ska vila magen. Är bara en timma till träning. 
Ska byta om snart. 

I morgon om allt går som det ska så ska jag lämna Adrian en stund. Skrev jag det i förra messet kanske? 
Nu på eftermiddagen ringde Madde och frågade om vi ville leka lite. Så det kom hit lite spontant. Det var jätte trevligt! 
Vi kom fram till att det hade varit toppen om våra barn hade börjat samtidigt. Då kunde vi umgåtts. Finns inte jätte mycket för en annan att göra där mer än att försöka hålla sig borta : )
Han skolas in direkt efter att adrians är klar.

Nu ska jag ta tag in mitt liv igen.. typ..

Min duktiga kille

Nu är vi precis hemkomna. Idag gick det ännu bättre. Adrian  har inte varit med mej en enda gång idag. Och har han kommit dit där jag varit så har han inte gått till mej. Jag har suttit i målarrumnet med de stora barnen. 
Nellie har inte följt efter Adrian hela tiden heller idag det känns bra. 
Jag är glad att det gått så bra som det gjort. Det har gått över förväntan : )

Nästa vecka är det fotografering med. Adrians första. Det ser vi fram emot jag håller tummarna för att det blir syskonfotografering med. Men vi får se.

Föräldra mötet igår gick med. Kändes väl som att jag kunde stannat hemma med barnen då de visade vad de gör om dagarna och sjöng sånger m.m. det har jag ju sett nu. Hade jag vetat det hade ju inte Millan behövt vara barnvakt. Men det visste vi ju inte och barnen älskar att vara med farmor med så det gick ju ingen nöd på dom.

Ikväll ska jag träna. Det ser jag fram emot. Hade tänkt träna igår men glömde bort föräldramötet som sagt.
Kanske försöker träna på söndag också. Det är det passet som va i måndags. Det som gjorde att jag fick sjuk träningsvärk : )

Snart ska Adrian sova. Han är supertrött och klänger på mej hela tiden. Jag hade tänkt hänga in tvättade kläder i garderoben men det får vänta. Adrian hade andra planer kan man säga. Det får vi ta senare istället. Vi har ju hela dagen på oss!

kort dag igen

Idag sprang Adrian in snabbt utan mej och hängde med alla andra. Mest Nellie såklart. Har försökt förklara för henne att hon inte behöver känns nåt tvång att ta hand om Adrian men hon vill och känner att hon måste hålla koll. Det är inte lätt. Är säkert så i början nu när det är så nytt. Om nån månad kommer hon nog inte tycka det är lika roligt att hänga med brorsan hela tiden på dagis. : )
Idag gick Adrian ut själv till fröknarna. Jag hann inte klä på mej innan han var väck. Och när jag märkte att han gått ensam så hade jag ingen brådska ut heller. Det är ju bra om han rer sig själv liksom tillsammans med de andra.
När jag kom ut kom han inte heller utan han gick omkring med M hela tiden och kollade runt. Sen gick han iväg själv och sopade och hoppade i vattenpölarna och hade jätte roligt.  
Då kom det 2 barn på en tramp cykel och körde över Adrian totalt. Då var det kört tyvärr så vi åkte hem.
Han var super trött men fick nu energi hemma. Så nu har vi dammsugat och fixat. Ätit lunch och nu ska vi snart äta välling och sova.
Nellie ska till mamma efter dagis idag och leka. Det hade jag inte en tanke på idag tegel när jag bestämde med Linda på eftermiddagen...som vanligt.. blir så trött på mej själv.
Nu löste vi det så att Adrian och jag ska dit en sväng iaf. 
Sen var tanken att jag skulle hem och äta och träna. 3 ggr idag har jag sagt att jag ska träna. Jag ska inte träna! Jag ska på föräldramöte ikväll. Får se om Per följer med. Vet inte om vi hade barnvakt så båda kunde gå än. Vi får se.

I morgon ska jag träna iaf. Sen kanske söndag med. Är ju bara en timma. Det är skönt. Hinner umgås med både Per och barnen på kvällarna iaf.

Imorgon hoppas jag vi stannar längre på förskolan. Vi får se vad mini orkar med.
Fick information att när jag börjar jobba sen och jag är ledig på onsdagar får Nellie vara där iaf. Eftersom hon går på allmän förskola. Så skönt. Vet att Nellie garanterat vill det. Så då blir jag ensam med Adrian på onsdagar ibland. Jag får ju göra som jag vill. Vill jag hitta på nåt annat så är det bara att hon är hemma och annars kan hon gå om hon vill. 
Smidigt!  
Väntar på information om när jag ska till Ullared. Om barnen går på Pers timmar då eller hur de gör. Eller om Per måste jobba mina timmar. 
Det är inte lätt med alla regler. : )

Bra ont så att säga

Hua! Min kropp gör mer och mer ont. Och det gör mej superglad. Märkligt egentligen men jag är så glad att det känns i kroppen och att jag jobbade på så det känns ordentligt.
Jag är tveksam om jag klarar morgondagen med träning. Jag hoppas det. Jag ska ge det en chans....kanske....
Hur som så ska jag gå på torsdag. Det passet säger alla är roligt : )

Idag har ju haft en jätte gnällig kille här hemma. Det gnälldes innan han somnade. Var bra ett tag efter han vaknat. Kan bero på att Arvid var här då. Sen så fort Per kom hem och Arvid och Helena åkt så blev han jätte gnällig igen. Det är inte lätt att börja förskolan. Det tar på krafterna minsann.
När vi busade förut så kände jag lite i munnen om det är några tänder på gång mer. Och visst var det så. Han har 2 tänder som spruckit igenom och vuxit upp en ganska bra bit. Sen var det en tuggtand till nu som är precis under tandköttet nu. Det kan ju förklara matvägran som är just nu samt den dåliga sömnen, sen humöret.

Per har tagit med sig barnen till Norrhult en sväng. Han såg nog på mej att det kanske behövdes. Jag behövde andas och bara vara ett litet tag.
I helgen när vi var där glömde jag våra pärlor. Emma har köpt massa bokstäver och pärlor till oss så vi kan ha armband med namn eller ord. Det blir fint och personligt.


träningsvärk

Under dagen har jag fått mer och mer ont i överkroppen. Bröst korgen typ. Jätte ont har jag nu. För en stund sen kom det i armarna med. Nu slog det mej att det såklart är träningsvärk! Haha! Jag kämpade verkligen igår så mycket jag orkade. Och det känns ju nu : ) jag vill inte veta hur ont jag kommer ha i morgon. Värre iaf...

I morse var jag jätte trött när jag vaknade. Har sovit jätte dåligt. När vi väl kom upp var det fullt ös med frukost och påklädning. Tjata på att dom måste äta m.m. m.m. vi var precis klara nån minut innan halv så det var bara att dra iväg.  
Där gick det superbra. Adrian sprang in efter Nellie och kollade inte ens efter mej. De första en och en halv timmen satt jag i ett helt annat rum. Han var med på trolldans och frukt stund. Först gick han till mej och åt. Sen stannade han var hos fröken och satt med alla barnen. Nellie var iväg den största tiden med bamsegympa och var i skalmanskogen. 
Vi skulle varit till halv tolv idag men när vi skulle klä på oss och gå ut efter halv elva var det jobbigt. Då blev han jätte trött. Han ville gå ner och titta bland barnen men bara det. Sen ville han upp till mej och tutta napp och gosa snutte. Då åkte vi hem. Han piggnade till lite hemma. Vi lekte på hans rum till efter tolv. Sen var han trött. 

Senaste tiden Adrian sovit sin vila i sin säng har han vaknat efter en stund och varit jätte jätte ledsen. Vet inte varför. Vissa gånger går det inte ens få honom att somna om. Idag gick det. Får se hur länge han sover. 
Snart kommer Nellie hem. Längtar efter henne.

Annars är väl det mesta som vanligt. Jag är lite off i hjärnkontoret idag. Tråkigt! 
Blir kanske bättre under dagen. Hoppas det.ganska jobbigt!

Jag kom iväg på friskis. Fy fan vilken dålig kondis jag har. Jag är stolt att jag klarade passet. 2 ggr fick jag sätta mej då jag trodde att jag skulle tuppa av. Men behövde bara sitta nån halv minut så var jag på igen.
Det var ett väldigt roligt medel pass. Som egentligen går på söndagar.

Jag tror minsann att jag kommer köpa medlemskort och årskort till friskis och svettis istället. Känns som att man har mer att välja på då. Jag får ju ta ut det via min friskvård på jobbet.
Jag gillade det verkligen!
Sen kan jag ju gå tillsammans med Jossa eller Sandra. Känns inte alls jobbigt att gå själv heller. Känns jobbigare att gå ensam på zumban faktiskt. 
Det är ju roligt att pusha varandra till att hänga på också. 

Nu är barnen i säng. Per och Adrian hämtade Nellie efter kl fem idag. De hade haft jätte roligt. Hon och Oskar hade lekt en hel del själva. Sen hade storebror Erik fått vara med i slutet. Det hade gått jätte bra att leka 3 också. 
Är så tacksam över att hon kunde stanna kvar idag eftersom hon så gärna ville.

Nu är väl det mesta packat tror jag. Det är fleece stället som ska fram också och lite extra kläder. Var kanske mer än jag trodde: )

vägning och mätning..

Idag hade vi en snabb extra kontroll på bhv för att kolla hur Nellie vuxit sen vi var i Västervik i juni. 
Hon var nu 126 cm lång och vägde 25.5 kg. Hon hade vuxit 1.5 cm och gått upp 3 hg. Man kan ju tycka att det inte låter mycket. Inte för att vara Nellie iaf, men 1.5 cm är mycket i hennes ålder.

Idag har jag inte varit hemma sen kl tio. Och kom hem nu. När vi var klara på bhv så ringde Åsa och bjöd ut oss till dom på våfflor. Vi åkte hem och packade om väskan och åkte ut. Nellie och Oskar lekte jätte bra. De var inte ute ur rummet en enda gång. 
Adrian sov t.o.m. 1 timma där ute. Kanske lite för tidigt men det får ju va så.
När vi skulle åka hem blev Nellie ledsen och ville vara kvar. Ja sa t.o.m. att vi skulle åka till Jon men det hjälpte inte. Så hon fick vara kvar där och leka. Så hämtar Per och Adrian henne sen efter maten. För hon ville äta där med. 
Kändes märkligt för både Adrian och mej att åka själva hem.
Vi lämnade papper på jobbet som måste fyllas i och sen åkte vi och handlade fodrade stövlar till Adrian. Nu när jag kom hem kom jag på att vi behöver ha med oss blöjor i morgon och det skulle vi handlat när vi var ute nu.

Vi har hängt tvätt här hemma nu och pyntat i mina ljushållare från PartyLite.  
Snart kommer Per hem.
Tanken är att jag ska testa friskis ikväll. Nu när jag kom hem fick jag jätte huvudvärk : ( hoppas den släpper av. Jag vill väldigt gärna testa idag. Jag måste komma iväg gång att röra på mej! 

Usch. Sen efter träningen ska allt packas inför i morgon. Hade jag vetat hur roligt jag har tillsammans med alla andra som är hemma med sina barn hade jag gärna varit hemma ett tag till. Men nu går inte det. Samtidigt så kan jag jobba halvtid nu och det hade jag inte kunnat göra annars. Jag hinner ju med att umgås ändå men det känns så konstigt att börja jobba igen. 
Ska sluta tjata om det. Det är ju dags i morgon oavsett. 


vägning och mätning..

Idag hade vi en snabb extra kontroll på bhv för att kolla hur Nellie vuxit sen vi var i Västervik i juni. 
Hon var nu 126 cm lång och vägde 25.5 kg. Hon hade vuxit 1.5 cm och gått upp 3 hg. Man kan ju tycka att det inte låter mycket. Inte för att vara Nellie iaf, men 1.5 cm är mycket i hennes ålder.

Idag har jag inte varit hemma sen kl tio. Och kom hem nu. När vi var klara på bhv så ringde Åsa och bjöd ut oss till dom på våfflor. Vi åkte hem och packade om väskan och åkte ut. Nellie och Oskar lekte jätte bra. De var inte ute ur rummet en enda gång. 
Adrian sov t.o.m. 1 timma där ute. Kanske lite för tidigt men det får ju va så.
När vi skulle åka hem blev Nellie ledsen och ville vara kvar. Ja sa t.o.m. att vi skulle åka till Jon men det hjälpte inte. Så hon fick vara kvar där och leka. Så hämtar Per och Adrian henne sen efter maten. För hon ville äta där med. 
Kändes märkligt för både Adrian och mej att åka själva hem.
Vi lämnade papper på jobbet som måste fyllas i och sen åkte vi och handlade fodrade stövlar till Adrian. Nu när jag kom hem kom jag på att vi behöver ha med oss blöjor i morgon och det skulle vi handlat när vi var ute nu.

Vi har hängt tvätt här hemma nu och pyntat i mina ljushållare från PartyLite.  
Snart kommer Per hem.
Tanken är att jag ska testa friskis ikväll. Nu när jag kom hem fick jag jätte huvudvärk : ( hoppas den släpper av. Jag vill väldigt gärna testa idag. Jag måste komma iväg gång att röra på mej! 

Usch. Sen efter träningen ska allt packas inför i morgon. Hade jag vetat hur roligt jag har tillsammans med alla andra som är hemma med sina barn hade jag gärna varit hemma ett tag till. Men nu går inte det. Samtidigt så kan jag jobba halvtid nu och det hade jag inte kunnat göra annars. Jag hinner ju med att umgås ändå men det känns så konstigt att börja jobba igen. 
Ska sluta tjata om det. Det är ju dags i morgon oavsett. 


Pigga och glada

Dagen idag har varit bra. Nellie har ätit som en häst och mått bra. 
På förmiddagen var vi i Norrhult. Det blev inte som vi tänkt där ute då de fick besök bl.a. vilket är helt förståeligt. Ibland får man sig en tankeställare om hur skört livet är. Hua!
Vi åkte hem ganska snabbt då det kändes lite som man var inte vägen. 

Adrian somnade, och jag med en stund. 
Nellie lekte med Stina och Per spelade tv spel. Alla nöjda! :)
Sen gjorde vi hemmagjorda hamburgare som blev supergoda! 
Sen åkte vi till Norrhult igen eftersom det blev lite knasigt innan.
Det var jätte trevligt. Vi var med ute och tog in hästarna. Eller vi tittade på när de tog in hästarna rent ut sagt!

Nu har vi varit hemma och stort iordning allt gällande tvätt m.m. som behövdes hängas upp.
Nellie fick spela lite tvspel.
Nu är barnen i säng. Den lilla sover, den stora kollar på tv.

I morgon ska vi till bhv för en liten extrakoll på Nellies längd och vikt.
Känns bra för oss att vi vet lite om hur det ligger till.  Så det inte blir sån chock som det blev sist vi var i Västervik...
Sen kanske vi ska åka ut till Åsa och barnen på dagen. Vi ska hörs i morgon får vi se. 

Tråkigt att helgen är slut redan. Jag njuter mer än nånsin om helgerna nu. Kommer säkert njuta ännu mer sen. 
Usch! Jag har ångest över allt som har med dagis att göra. Blä! 

God morgon!

Idag tog jag morgonen och Per låg kvar en stund. Jag var ändå hyfsat pigg. Piggare än jag trodde. Har sovit lite på spänn inatt med tanke på vad som hände igårkväll. Nellie somnade lite senare igår på mej i soffan. Vi har det så mysigt. Sen har barnen sovit bra. Inget mer har hänt. Nellie har varit på toan och varit helt normal. Så ni kan jag nästan säga till 100% att det berodde på nåt annat.

Jag har hunnit med och dammsuga av och lite medans Per låg kvar. Det är så skönt att re av allt sånt direkt så man har hela dagen kvar till roliga saker. 
Idag verkar bara en dag som alla fyller år. 3 av mina vänner har barn fyller år idag! Grattis till er.

Idag är det 1 år sen Adrian döptes. Vilket innebär att det är 1 år sen min morbror försvann och hittades avliden precis innan dopet skulle dra igång.
Tänker på Åke och alla nära väldigt ofta. Ska åka till kyrkogården idag på eftermiddagen och tända ett ljus. 

Nu när Per ätit frukost ska vi ut till Norrhult en sväng. Ska kanske ta med husvagnen. Annars görs det senare under dagen.  

Får se vad vi hittar på idag. Egentligen skulle jag suttit med ångest över att Adrian ska börja nu men eftersom förskoleteamet är där på måndag börjar vi på tisdag istället. Så ångesten sitter jag med i morgon istället.
Jag trivs så bra hemma så jag vill egentligen inte nu. Samtidigt som jag tycker att det är dags. Dags för Adrian att börja och dags för vår familj att börja vardagen igen, nästan iaf. 
Känns skönt att börja halvtid. Men så fort jag kommer in i det så tror jag att jag vill öka väldigt snabbt. Då kommer det säkert bli stressigt att bara vara på jobbet halvtid. : )
Vi får se. Jag njuter av att vara med mina barn så länge jag kan nu. Eftersom planen är att inte ha fler barn. Måste börja lära mej att VÄNDA på kameran så bilder vänds rätt..

Vår dag

Den blev bra.
Vi följde med Emma och Sabina till Kalles lek och lattjo efter maten. Det var ett dumt beslut. Det var roligt men det var mycket  folk och väldigt stimmigt.
Vi åkte hem ganska snabbt. Adrian åt gröt och Nellie drack upp sin slush som hon fick testa idag när vi åkte därifrån. Vi satt lite framför tvn innan vi skulle möta upp Becca och som i lekparken. Jag sprang med Adrian i förväg och sparkade boll. Nellie stannade upp och vi frågade vad hon gjorde...hon kräktes sa hon..?!?! Okej.. fuck! 
När vi kom fram var det inte alls mycket utan lite slush typ. Hon sa att hon inte fattade vad som hände och hon mådde inte alls dåligt.  
Jag frågade om vi skulle gå hem inte det ville hon. Och det märktes inget på hemvägen. Hon va hungrig och törstig sa hon. Hon sa att go hade rapar och att det då hade kommit upp det där..
När vi kom hem åt hon 4 rån med ost och salami. Sen efter en stund en rostad macka. 
Hon har varit och kissat flera ggr och så bad kg henne att försöka bajsa. Hon tog i för kung och fosterland menyer kom inget. 
Det kan ju vara lite olika saker. . Antingen är hon sjuk vilket jag verkligen inte tror. Hon har färg i ansiktet och har jag hela tiden. När hon blivit sjuk annars är hon lik blek.
Annars beror detta på att hon varit så sjukt hård i magen igen. Bara bajsar små harpluttar en gång om dagen typ. Som det var sist hon hade ont i magen. 
Annars beror det ju på rapen som kom som hon säger...
Vi har kollat på FROST filmen ikväll. Först blev det väldigt tråkigt att vi inte kunde umgås med Becca och dom men vi fick en mysig kväll iaf.
Vi har målat vid vardagsrumsbordet också.
Allt har varit som vanligt.
Adrian har blivit så busig och jävlig senaste tiden. Det lyser bara bus i ögonen på honom : )

En annan tråkig sak som måste göras på måndag är att ringa veterinären. I mitten av veckan upptäckte jag att nån katt kräkts väldigt mycket. De brukar ju kräkas men då är det hårbollar. Här var det en helt annan färg än det brukar. Var mörkröd liknande. Typ blod. Det var på några ställen. Sen var det massa mat på fler andra ställen. Jag tyckte det var märkligt men tänkte inte mer på det så jag inte märkte nåt på varken Smirnoff eller Baileys. 
Men igår kväll när jag skulle tömma lådan var det en tjock slemm rand som kom ut från lådan och hängde ut genom öppningen?!
Öppnade lådan och där låg en jätte stor slemmbobba bara. Hade ingen aning om vem som gjort den men jag kollade i baken på katterna då detta borde fastnat lite om det kom bakifrån. Det visste vi ju inte heller.
När lådan tömdes luktade det konstigt också..
Baileys hade massa fastnat i baken. Stackarn. 
Idag har jag hållt koll på lådan men inte sett nåt. Men nu  ikväll när vi skulle tömma igen var det en stor klump igen. Löst bajs och massa slem som satt ihop.
Vad är detta? Det måste ju komma upp. Det märks inte alls på honom. Kanske att han skriker mer. Försöker tänka tillbaka på dagarna som varit. I fredags ville han under överkastet när jag bäddat. Då var klockan efter nio. 
När jag kom hem från kalles och la mej en stund var klockan 16.00 typ. Då låg han fortfarande kvar..
Min fina Baileys och Min fina Nellie. Nellie är set ingen fara med. Inte med tanke på hur hon varit ikväll. Men Baileys.. vi ska ringa kattdoktorn så de får kolla upp honom iaf.

lugn och härlig morgon.

Nellie var hängig igår kväll. Hon var jätte trött och hade ont i halsen sa hon. Så vi bestämde att bara vara hemma och ta det lugnt. Hon var på och sprang på Kalles hela dagen igår jag förstår att hon var sket slut.
Hennes röst blev mer och mer hes under kvällen sen däckade hon i min famn i soffan med idol på tvn. 
Nellie tycker det är mysigt att då och då fånga med oss idol vårat sovrum på en madrass på golvet. Det fick hon göra inatt. 
Nu i efterhand kanske det var ett sämre val då både Adrian och Nellie hostat massor inatt och väckt varandra. Nellie vaknade och var täppt kl sex och kunde inte somna om. Då vaknade Adrian också. Nellie fick titta på tv och Adrian var mysig och ville sova bredvid per inte sängen och somnade om direkt.

Innan nio gick se andra upp och jag fick fortsätta sova för min underbara man.
Nu är frukosten intagen. Musiken är på och vi plockar och rer undan. 
Ska klippa Per sen och försöka hinna med och handla för veckan sen med. 
Vi har inte ha tvång utan vi gör det vi hinner med : )

Me and I

Igår var jag på ett party från me and I. Har inte varit på nåt party sen den senaste kolletionen släpptes. 
Har bara kollat på nätet och då blev jag lite imponerad.
Nu när jag var på partyt blev jag väldigt imponerad. Jag älskar verkligen me and I´s kläder just för att det är en egen stil. 
Jag ville typ ha allt utom bodys i barnklädesväg. Det fanns även en hel del snygga vuxen kläder.
Jag hade givietvis inte råd att handla allt så jag ska ha ett eget party om ett par veckor, inget datum är satt än. Hon som hade partyt var också väldigt bra tyckte jag!
Millan var med där så hon handlade lite kläder till barnen och sig själv och även mamma sponsrade mej lite pengar till kläder. Jag skulle egentligen inte handla nånting men jag kunde inte låta bli.
 
Här är kläder som barnen fick:
 
Till
 
Till Nellie
 
Till Adrian
 
Till Nellie
 
Till Nellie
 
Till Nellie
 
Till Nellie
 
Till Nellie & Adrian
 
Till Adrian
 
Till Adrian
 
Till Nellie
 
Till Adrian
 
Till Adrian
 
Det är det jag kommer ihåg just nu.
 
Finns flera käder som jag verkligen vill ha också och det är bl.a.
 
Dessa till Adrian
 
Dessa till Nellie
 
Denna till Nellie
 
Denna till Nellie
 
Denna till Adrian
 
Denna till Adrian
 
Denna till Nellie
 
Dessa till Nellie
 
Och dessa till Adrian
 
Visst är det fint!
Det fanns mest till Nellie men beror på att jag inte vill köpa bodys till Adrian längre, det är mycket smidigare med tröjor.
 
Nu ska vi ge oss iväg till Kalles!
 
 
 
 
 

tröttis fredag

Vi ligger i sängen och orkar inte gå upp. Klockan springer iväg och vi måste äta frukost och börja packa för en heldag på Kalles Lek och lattjo.
Vi var där förre fredag och det funkade bra att vara där och få Adrian att somna.

Så härligt med fredag! Ett par dagar tillsammans med familjen.

Igår var Adrian bhv och vägde sig. Äntligen har han passerat 10 kg och väger nu 11,nånting. Han var 86 cm lång vilket var 5 cm han vuxit sen sist.
Han ligger långt efter Nellies kurva iaf så det är skönt. Hon var 92 cm lång när hon va 1 1/2 år. Lite skillnad. Hon vägde 15 kg också.
Stor redan då : )

Nu ska vi väl försöka ta oss upp. Nellie är helt inne i madicken på tvn. Så vi kanske väntat tills det är slut : )

lite öm

Igår hade jag en olydig grabb som bara skulle slå och  hoppa på magen. Inget jag sa eller gjorde hjälpte. Inatt har jag vaknat flera ggr av att jag legat magen flera ggr. Idag är jag ganska öm i magen. Trodde inte det skulle kännas av så mycket.  Det kanske det inte gör egentligen men eftersom jag får bära runt på en mammig grabb mycket om dagarna kanske det nöts på nåt sätt. Det är ju inte så att jag intentionen klarar dagen men det är jobbigt att det känns..
Nog om det.

Om en timma ska vi till bhv och vaccinera Adrian. Väga och mäta också. Får väl se vad vågen visar. Jag har ingen större förhoppning om det med tanke på att han inte äter. Han är ju glad ändå men det spelar ju ingen roll. Han måste ju äta. Med tanke på hyr lite han är stilla så känns det sådär. 

Adrian  har kommit in i en fas då han blir osäker så fort nån pratar med honom. Då springer han till mej och vill upp direkt. Det går visserligen över snabbt men ändå. Nu vägrar han följa med fröknarna in själv på snövit. Han står bredvid mej hela tiden. 
Typiskt precis när vi ska börja skola in... är säkert därför det blir såhär nu.
Är inte många dagar kvar nu : (

I morse fick vi väcka adrian igen. Han gillar verkligen att sova. Sen när alla var vakna kröp Adrian ner under Nellies täcke. Mysung!

Blixten var lite jobbig tror jag : )


Ta bort leverfläckar

Idag hade jag en tid på sjukan för att kolla alla mina leverfläckar. På väldigt kort tid att vissa blivit dubbelt så stora. Antalet har minst dubblats och dom har börjat klia. På vissa delar av kroppen bl.a. armarna har jag t.o.m. kliat bort ett par stycken..
Läkaren jag hade var väldigt negativt istället till att jag ens var där. Men de säger ju att man ska kolla upp sina leverfläckar med jämna mellanrum. 
Han bestämde sig iaf för att ta bort ett och skicka iväg. 
Jag fick lite panik att det skulle göras precis direk, samtidigt som det var bra. Då fick jag det gjort direkt! 
Sköterskan varnade för att bedövningen skulle kännas ganska mycket så jag var lite nervös över det med.. snacka pedagogisk.. 
Jag har ganska hög smärtgräns när det gäller såna saker så jag kan inte påstå att det gjorde jätte ont. Det kändes lite men det räckte med att andas igenom det. 
Jag får svar på detta om 3-4 veckor. Antingen ett brev från läkaren jag hade idag eller ett brev från hud om att jag ska åka dit.
Jag tror inte att det är nåt men eftersom mamma tagit bort ett antal fläckar pga olika saker är det inte dumt att kolla upp det iaf.

Efter det var emma här och hade med sig massa pärlor och bokstäver. Vi pärlade några armband. Jag gjorde två till mej och två till Becca. Har inte tittat nån bild men ett armband står det Nellie och Adrian på. Och det andra Per. 
Samma på Beccas, Emilia och Eric och ett med Henke.

Becca och Eric och Emilia kom hit ikväll och umgicks medans Henke jobbade och Per var på hockey. Det var jätte trevligt. Adrian lekte med de stora barnen och jag pratade med Emilia som var på sitt bästa humör. Hon pratade massor. När jag väl får tillfälle att prata och titta på henne kan jag inte sluta. Och när man får kontakt tillbaka kommer det t.o.m tårar ibland. Fina söta Emilia!

Nu är barnen i säng, Adrian sover och Nellie med tror jag. Har inte kollat till henne än.
Vi har haft en toppen kväll. Det enda jobbiga är att Adrian kravlar och hoppas på mej hela tiden. Nu har bedövningen släppt och det känns faktiskt när han hoppar och kravlar på magen hela tiden.

I morgon är set fullt upp, igen! Adrian ska sin 1 1/2 års vaccin på förmiddagen. Sen ska jag till tandläkaren halv två. Precis när Nellie ska hämtas. Per får vara hemma med Adrian och Millan ska hämta Nellie.
På kvällen ska jag på Me and I party. Det ser jag fram emot då jag bara sett kollektionen på nätet än. Nån mer som vill med och se? :)
Mamma skulle följt med men hon orkar inte så jag ska få pengar att handla för från henne. 
Hoppas det finns nåt roligt, tvivlar inte på det egentligen.

Nu ska jag äta lite chokladglass och kolla på gårdagens paradise avsnitt. Hann inte med hela idag innan Nellie kom hem från dagis. 
Godnatt på er!

Vår dag än så länge

Idag åkte vi ut till Hästmosshult direkt efter att vi lämnat Nellie på dagis.
Det var jätte trevligt som vanligt. Va fler föräldrar från dagis där som har barn i samma ålder som våra små.
Adrian var lite skeptisk till den ena pojken men det gick väl hyffsat iaf.
Linda anslöt också efter att hon klippt sig. Det var supersnyggt!
 
Vi var inte kvar så länge då Adrian började bli trött, ville helst att han skulle osmna hemma i sängen. Han höll sig faktiskt vaken hela vägen hem.
Hemma piggnade han till så jag passade på att rensa och städa i Nellies rum. Hon har saker precis överallt. Leksaker som hon fått från t.ex McDonalds som hon inte ens öppnat som jag hellre kastar och teckningar och sånt som inte heller behöver sparas. 
Nu är det i sin ordning där inne. Är bara en ordentlig dammsugning som gäller nu. Det ska jag ta tag i efter att jag skrivit här. Även Adrians sum ska ha sig en rensing/omgång. Men det får jag se om jag hinner idag.
Ska till sjukan halv fyra så behöver sticka inom kort.
 
Tror inte Per är sugen på att göra det heller så jag sparar det till i morgon.,
Ikväll är jag och barnen ensamma då pappan är på hockey. Om min huvudvärk släpper av ska vi leka med Becca och dom är tanken.  :)
De ska kolla om det finns några intressanta kläder efter Adrian. Det är ju mest pojkaktigt så det är väl tveksamt, men jag vill att de ska kolla iaf.
Annars ska en annan vän kolla. Efter det skänker jag nog bort det. Orkar faktiskt inte lägga massa energi på att försöka sälja, det tar för mycket energi från mej.
 
Här kommer några bilder från vår dag i källängsparken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från Leos lekland

Har glömt att lägga upp bilderna från Leos lekland.

RSS 2.0