Huvudvärk

Igårkväll var första kvällen på länge som jag var någolunda pigg, (jag gick och la mej halv tio istället för innan nio). Jag hade inga inlfuensa symptom hller vilket var hur skönt som helst!
Jag kan väl itne säga att jag mådde bra för det med det var så mycket bättre, det behövs ha nån dag nån gång ibland som är lite bättre för att man ska orka tror jag.
 
Jag sa till per igår att det tråkiga nu när jag mådde så pass bra var att jag vet att jag kommer må skit i morgon igen.. 
mycket riktigt, jag trodde mitt huvud skulle sprängas i morse. Tog mig upp innan nio iaf och nu sitter jag på jobbet.
Vi ska ha ett viktigt möte här i eftermiddag som jag ska vara med på, men är tveksam om jag orkar.
Vi får se!
 
Barnen verkade må bra idag iaf, har inte pratat med Per mycket idag än men han kommer väl in och pratar lite efter sin massage han har nu.
Jag hade massage på tio egentligen men jag har sagt irån, jag har fått ont i huvudet för att ligga på magen idag. Tur det inte är svårt att fixa en annan som vill ha den tiden! =)
 
 

vet varken ut eller inte längre

Igår var en av de hemskaste dagarna under denna nedtrappning, på alla plan, jag vet inte hur jag ska orka.
Igår kväll låg jag och läste en del själv faktiskt om att sluta med denna jävla medicin! Ville kolla så det jag känner var normalt, så jag inte är helt dum i huvudet!
Jag kan inte ens förkalra vad jag känner nu, det är jätte konstigt. De senaste dagarna har jag börjat gråta så fort nån frågat hur det går för mig. Det får mig att fundera ännu mer på om jag verkligen valde rätt med att sluta. Jag tjuter ju hela tiden nu igen?! Ska det vara så?!
Min mage är helt förstörd till och från.
i förr gårskvläl började jag känna halsont och tjock i bihålor m.m. Jag frös nåt sjukt på kvällen och gjorde det halva natten kanske. Sen kom svettningarna istället.
Dagen igår var ju hemsk som sagt men jag kände inte av halsen så mycket på dagen. Men på eftermiddagen kvällen fick jag jätte ont i huvudet så jag trodde det skulle explodera, min hals gjorde jätte ont med och jag skakade så dant att Per fick hålla i mig. 
När vi hade lagt barnen och jag skulle ställa mig upp föll jag ihop igen, och det vet jag inte varför. Blev jag ur eller bar inte benen bara, eller var det pga min hemska huvudvärk.
Jag hade inte migrän, detta var nån helt annan huvudvärk som jag aldrig känt innan.
Men som kvällen innan hade jag ingen feber, inte alls. Det kändes som att jag kanske skulle ha 39-40 grader typ! Men inget alls. Beror detta på medicin helvetet med kanske. När man läser så är det jätte vanligt att man får svåra influensa symptom. Troligtvis har jag kanske båda. Lite är säkert en ritkigt förkylning med tanke på hur barnen varit senaste veckorna, men just influanse känslan är kanske nedtrappning då?
Jag blir inte klok på det eftersom det kommer mer och mer och det visar sig olika varje dag.
Jag hoppas innerligt att detta vänder snart då jag ärligt talat inte orkar mer länge till. Jag beter mej hemskt mot min familj till och från och det kan jag inte råda över alls heller, sen två sekunder senare är allt borta igen och jag mår eller känner mej jätte kärleksfull igen.
 
Jag känner mej helt värdelös som inte klarar av mitt jobb som jag vill.
Samtidigt vet jag innerst inne att jag är stark som ens jobbar då alla i stort sett är sjukskrivna när de slutar då de inte kan hantera situationen.
Men jag är så pass envis och anser att jag ska klara av att jobba, det är MITT beslut att sluta och MITT val, då ska jag klara av vardagen också. Och när jag inte gör det så blir det ännu värre! Tyvärr verkar ingen förstå hur jag känner i just det här då jag bli osams med alla, framför allt Per som försöker förklara att jag är stark ändå, men JAG känner mig inte det minsta stark just nu.
Det hadr räckt med all skit som varit innan, dessa influensa symptom för det hundra gånger värre. Allt är skit och jag vill inte ens gå upp på morgonen som det är nu. 
Men jag ger mig fan på det. Sen får jag åka hem på dagen istället och lägga mej...
 
Är fler saker som gnager väldigt mycket i mig som gör mig väldigt ledsen som jag inte ens vill ta upp här, jag vill inte prata om det heller då jag bryter ihop igen som vanligt.
Jag försöker inse att det är såhär och har alltid varit och kommer alltid vara.
Jag är otroligt tacksam över det jag har och jag försöker glädjas åt det, per säger till mig att sluta tänka på det men det är inte så lätt.
Jag hoppas denna dag visar sig så bra det går och att jag slipper gråta idag, min ögonen var igenkletade idag, min ögon är helt förstörda jus tnu, det är röda och blöta hela tiden och varar igen, tror inte det beror på nån infektion utan bara pga att läget är som det är nu.
 
Är verkligen ingen kul läsning detta, inte alls! Läs inte om du inte vill!
Jag skriver detta för min egen skull för OM jag klarar detta helvete så ska jag läsa tilbaka om hur jobbigt jag hade det och vara stolt över mig själv, nån gång, och misslyckas jag totalt kan jag läsa tillbaka och se att det kanske inte var så konstigt att jag inte klarade det hela vägen ut heller.
 
Som alla andra skrivier om när de slutar med vanlafaxin, det är verkligen ett helvete!

Pendlande och jobbig dag

Idag har det varit väldigt jobbigt. Morgonen började med att vi försov oss, men det redde vi upp bra ändå. Adrian fick följa med per till jobbet och det har gått väldigt bra, han är så duktig. Är inte lätt när båda behöver jobba. Hade han haft jättehög feber hade vi såklart stannat hemma med honom men eftersom han inte hade feber och han inte fick vara på dagis så fick det bli såhär idag.
Jag har varit väldigt ledsen idag och gråtit en hel del så fort jag ska försöka förklara hur jag mår. Jag har gråtit på kontoret tillsammans med S och J och även när typ alla karlar från polyform kommit in och provat jackor. Jag har gråtit i telefonen med per, i famnen hos per. När jag pratat med Sandra i telefonen idag och när jag promenerade ikväll. Jag förstår inte vad det är och det gör mig galen, jag kommer ge upp snart!
Blev ledsen när jag pratade med Sandra om hur dåliga vi alla varit på att hålla kontakten nu, allihopa. Även att alla mått dåligt. Det har varit samma för alla så ingen är besviken på nån så. Men det gör mig ändå ledsen, på nåt sätt, att jag inte varit där. Knappt att jag ens vet allt som hänt.. ❤️

Men vi ska ta ifatt allt, bara vi mår bra igen!

Kvällen har varit väldigt lugn här hemma. Nellie ville gå och lägga sig när hon hade ätit efter dansen, vilket inte alls är likt henne. Men hon la sig i soffan och kollade på film.. 
Hon var trött bara sa hon. Jag gick iväg med Linda på en promenad som var trevlig men jobbig, lite för nära middagen tror jag :)
När jag kom hem låg Nellie fortfarande i soffan, hon hade lite ont i halsen tydligen men hon var mest trött. De hade sprungit massor på dagis idag och sen bowlade hon en serie innan dansen. Inte konstigt hon är trött heller med tanke på att hon också varit förkyld ett bra tag. Får hoppas inget mer händer utan att hon vaknar pigg i morgon. Vet inte hur vi ska göra med Adrian än. Han har ingen feber iaf bara lite högre Temp så.. Det jobbiga är att han inte äter bra alls, igen. Han petar och gröper massor i munnen med så det måste vars tänder som bökar också! Han har aldrig varken saker eller fingrar i munnen annars.

Får se hur natten blir och hur hans Temp är i morgon. 
Jag har fått ont i halsen sen jag kom hem från promenaden och fryser massor, beror det på medicinen eller är det bara nåt skit på gång!? 
Det vet man ju aldrig, jag har ingen feber iaf. Men tråkigt med halsont eftersom jag skulle tränat i morgon, håller tummarna för att det är borta när jag vaknar i morgon!
Har planerat upp att vi ska åka iväg till helgen bara vi mår bra, troligtvis en natt med husvagnen. Det ser vi fram emot hela familjen. Ska även kolla över semestern snart och se när nästa resa med husvagnen blir av. Har en del andra planer i sommar med som kostar en del som vi också ska kolla upp.
En resa till Liseberg är planerad iaf och vi hoppas på en till senare av sommaren!
Ser fram emot denna sommar, bara vi mår bra, bara jag blir av med den här skiten!

Rensning av kläder

Nu är Adrians garderob rensad iaf! 
Han har fått behålla en hel del i stl 92 men vi har även tagit fram alla kläder i stl 98 då vi anser att han kan ha det med!
Hans gamla shorts har vi rensat undan, de i stl 86 & 92 . 
Vissa kläder ska jag ge bort då de är slitna och så och vissa ska jag faktiskt sälja nu, har gett bort allt innan men nu har jag lite mer ork och sen är det mycket Me and i kläder också och de kostar en del. Ska inte sälja det dyrt men en liten peng ska jag ta för det iaf. Har två som ska kolla på kläderna först nu innan jag lägger ut kläderna nånstans. 
Tror jag behöver gå igenom Nellies garderob igen snart. Har säkert lite tunikor där i stl 128 som är litet. 
Vissa av Nellies kläder ger jag bort till bästa vänner och vissa kanske jag säljer sen.. Hon har mycket fint från Me and i, mini rhodini, desigual mm och det vill jag kanske ha nån peng för. Det mesta kan hon nog ha än men såg lite som är för litet. Ska ta tag i det nu snart medans per och barnen håller till ute. De ska fixa igång gräsklipparen ute.
Tanken var att jag skulle vila men det ska jag nog inte längre. Mådde jätte dåligt när vi kom hem från Emma. Bryter ihop då.. Jag har haft en förhållandevis bra morgon nu och även förmiddag och jag har varit jätte glad för det, sen efter att jag vilat med Adrian har det varit jätte jobbigt. Jag känner mig sjuk fast jag inte är sjuk.. 
Jag är så nära att ge upp när det blir såhär jobbigt som det blev idag, när det pendlar så dant! 
Jag ska ligga lite i soffan nu efter maten bara sen ska jag försöka göra lite annat också. Per är också trött och jag känner mig värdelös när han måste göra allt själv för jag inte mår bra. Jag har ju valt detta själv, och ibland är det inte värt det, inte med tanke på vad min familj går igenom vissa dagar 
😢

Jobbiga dagar

Det har varit väldigt kämpigt här henna nu ett par dagar, framför allt på nätterna, mornarna, och dagarna. Kvällarna har funkar övervägande bra.
Igår sov jag i stort sett inget på natten, jag vaknade första gången innan per ens hade lagt sig och var helt genomsvettig. Hela sängen var blöt, lakanet, täcket.. Ja det mesta.
Per fick då se vad jag menade med att jag svettades! Man kan ju tänka att man svettas bara liksom.. Men det är mer än så. Tror per fick lite av en chock när han märkte hur blött allt var. Det är helt sjukt faktiskt! Jag fick sova på handdukar i sängen då jag inte orkade gå upp och byta lakan i sängen hela natten. Är smidigare att bara byta handduk då, sen hade jag ett extra täcke som jag fick byta med. Lagom när det ena var blött hade det andra torkat. Låter äckligt och inte så trevligt, jag vet men såhär är det just nu här om nättern..
Efter hur denna natt var så var tanken att jag skulle ligga kvar på morgonen men barnen var inte på humör alls och skrek och levde så jag kunde inte somna om och en morgon trött Anna blir bara arg då och går upp och åker till jobbet!
Jag jobbade till lunchen, sen fick per köra hem mig då jag var snurrig och trött.
Jag la mig hemma direkt och somnade på stört och sov i nästan fem timmar!! Helt sjukt, vaknade när per och barnen kom hem vid fem tiden. 
Kvällen funkade bra, mycket bättre än morgonen iaf.
Natten till idag har jag inte svettats lika mycket som natten innan än att jag sluppit byta varken täcke eller kudde. Men jag har inte sovit bättre för det, jag drömmer så mycket konstiga drömmar och det känns som jag håller igång hela nätterna. Jag mådde jätte konstigt när det var morgon idag, jag var helt väck och snurrig. 
Vi hade bara en bil hemma så jag följde med och lämnade barnen och åkte till jobbet. Där släppte jag av per så vi hade var sin bil, jag skulle ju hämta barnen klockan två idag som jag gör varje fredag. 
Jag hade tydligen skrivit till S på jobbet, ett konstigt mess som jag också tycker låter konstigt nu i efterhand! 
Jag åkte raka vägen hem och la mig efter det och somnade direkt och vaknade kl ett igen, sov alltså lika många timmar idag igen! 
Jag hade tydligen inte sagt till per att jag åkt hem så han hade sökt mig på jobbet sen försökt ringa mig, men eftersom jag sov så svarade jag inte så han hade blivit lite orolig när han hörde om mitt märkliga sms till S idag med! Han hade gett sig ut och sett att bilen stod hemma och där låg jag och sov. Vaknade och mådde bättre men inte bra men tillräckligt bra för att jag kunde hämta barnen iaf. Jag ville ju bara att allt skulle funka så per kunde jobba hela dagen och jag kunde hämta barnen som vanligt. Men jag hade bara tänkt det, inte informerat nån annan. Jag har knappt inget minne från morgonen om jag ska vara ärlig, men så kan det vara när man slutar tydligen. Min blixtrar jag har i huvudet heter tydligen brainzaps, helt normalt också men ack så jobbiga!
Blir väldigt ledsen och arg mitt i detta med, på vårdcentralen här i Vimmerby som skrivit ut denna skit medicin till mig, det är ingen annan som förstår varför jag har denna medicin och kan inte förstå hur det kunde skriva ut denna just till mig, den är ett sista alternativ oftast då den är både hemsk att sätta in och sluta med.

När barnen var hämtade idag styrde jag lite hemma med att rensa i alla kökslådor där vi samlar massa saker dom viktiga papper m.m.
Sen kom Linda och Alicia hit. Vinkade pratat om att grilla tillsammans ikväll och nu hade de bestämt att de hann med det :)
Hon var snäll och följde med mig och barnen och handlade då det är lite snurrigt ibland för mig, sen var hon och barnen här fram till Jocke slutade, då var maten klar och det blev grillade hemmagjorda hamburgare. Supergott!!
Sen blev det lite umgänge efter maten men inte länge då barnen var trötta och jag ville se på leta dance.
Barnen slocknade bara några minuter efter att de åkte så de var trötta!

Ikväll, i morgon och söndag är det ett tivoli i Oskarshamn som jag hade velat åkt på med barnen, men jag vet inte om det bara förvärrar mitt mående kanske, tanken var att åka i morgon eftermiddag, men vi får se. Tror faktiskt inte att det blir av hur gärna jag än vill. Jag måste försöka se till att ta det lugnt nu,  jag är så trött och kroppen arbetar nog mer än jag tror med att försöka göra sig av med skiten!
Jag är glad att kan sova bort det jobbiga och ändå "sova" någorlunda på natten. Nattsömnen blir iaf inte drabbad av min sömn på dagen var det verkar som. Det är bara svettningarna och drömmarna som stör nu.
Svettningarna är väl bra med egentligen, det betyder ju att kroppen gör sig av med skiten också.
Nu ska jag dricka ett stort glas cola i soffan tillsammans med per, som dricker öl. Sen ska jag lägga mig. 
I morgon ska jag till stan och unna mig ett par nya converse om det finns min stl på Intersport. Vill ha nya svarta, låga. Sen ett par höga vita. 
Några bilder från dagen. Dock saknas Wille men han var hos en kompis först så han var inte med oss just då!

Dag 2

Inatt har jag haft det lite jobbigt. Har sovit jätte oroligt inatt och trodde inte det var sant att det var dags att gå upp när per väckte oss innan han åkte till jobbet. Jag var så nära på att ge upp redan där men det gjorde jag inte.
Jag kom upp lite för sent så kaffet fick jag skippa och ta på jobbet istället.
Jag mådde jätte konstigt i kroppen och det kändes lite som i en dimma först. Idag hade jag en viktig sak som var tvungen att bli gjord innan lunch, vilket inte alls gick bra, allt strulade! Inte alls bra just denna morgon men jag gav mig inte!!
Efter frukosten så var det typ som det knäppte till en stund och allt försvann, bara sådär... Jag vågade knappt säga nåt till S att jag kände mig bättre för då kommer ju allt tillbaka, garanterat!
Men jag fortsatte må så, nån gång kom det över mig att jag blev konstig igen men lika snabbt som jag tänkte ge mig hemåt, lika snabbt gick det över igen. 
Sen helt plötsligt var klockan redan strax innan halv fyra. Jag blev så himla glad att jag lyckades vara hela dagen idag, när jag vaknade på morgonen så kände jag inte så direkt kan jag säga. 
Jag har mått sååå mycket bättre än jag trodde jag skulle göra idag och det gör mig så himla glad!
Jag skulle egentligen ha varit ute och ätit på stadshotellet ikväll tillsammans med några vänner men jag kände inte alls för det idag, sen kom det upp att några säljare till jobbet kom redan ikväll och ville ut och äta med per och Jon, eftersom jag mådde så bra så tyckte jag att per kunde få gå ut istället om han ville, jag ville så gärna vara med barnen. 
Eftersom jag mådde så bra ikväll med så ville jag bara vara med dom! 
Hade jag gått ut och ätit ikväll hade jag säkert mått dåligt i morgon och då hade jag kanske inte orkat vara med barnen då heller. 
Sen är per mer än värd att gå ut om han vill. Vi har ju ingen aning om hur jag kommer må nu så då finns det risk att han inte kan följa med nästa gång. Såklart hoppas vi ju han kan det!
Vi ska ta en dag i taget, jag kommer bli nerslagen om morgondagen blir jobbig men samtidigt så blev ju denna dag så bra, så mycket bättre än jag trodde.
Efter att jag hämtar barnen var jag så glad och vädret var så underbart, så när jag ändå pratade med Linda bestämde vi att vi skulle ses i en lekpark, jag stannade och handlade lite kex och Festis. Det var jätte härligt och mysigt, klockan sprang iväg lite för mycket. Hade det inte varit så att vi var tvugna att äta innan per skulle iväg så hade jag lätt kunnat stanna ett bra tag till.

När per hade åkt passade jag och barnen på och bada och bubbla i badkaret sen har vi myst i soffan. 
Nu somnade barnen på var sin sida om mig och jag försökte bära Nellie till hennes säng men det gick verkligen inte. Hon var så tung när hon var helt avslappnad :) så jag fick väcka henne men det gjorde inget, tror hon gick i sömnen då hon sov när hon la sig.
Hittade en sån fin bild från timehop sen två år tillbaka. Nellie håller i Adrian som bara är några dagar gammal! Så underbar, stolt storasyster 💜
Har dock inte den bilden tillgänglig i mitt album på mobilen.

Nu tror jag per kommer hem snart, jag kollar på Hollywood fruarna.

Stängningsdag på förskolan

Idag är det stängt på förskolan, jag tycker vi har haft en lugn morgon men när jag såg att klockan bara var kvart över nio nu så Inser jag att jag nig inte haft det så lugnt med tanke på vad jag hunnit med!
Tanken idag var att vi skulle ses med Åsa och barnen, men varken dom eller vi kunde nu, Amanda stackarn har fått ögoninfektion igen och jag måste jobba, jag jade visst lite mycket på jobbet och då är det bättre att jag rer undan allt.
Idag har jag inte tagit min medicin alls, får se hur det går nu denna gång.. Jag vet inte alls hur jag ska tro att det kommer bli med tanke på att det varit olika varje gång. Nu ska jag inte ta nåt alls.. Jag är lite orolig men jag vill ju sluta så jag hoppas jag klarar det! 
Är lite därför jag vill re undan det mesta av jobbet ifall jag blir hemma i slutet av veckan..

Vi mår bra annars tycker jag!
Barnen snorar men det går ingen nöd på dom så, de är pigga och glada!

Igår hade vi de sista kalasen för Adrian, min familj var på morgonen, Adrian fick bandyklubbor och bollar, Me and I kläder, en spark cykel och en stor bil m.m. 
Sen efter att han sovit kom pers familj, då fick han pengar, en stor taktor/grävmaskin, en dockvagn (tvillingvagn) och ett tält som liknar en Borg.
Adrian och Nellie lekte med alla grejer han fått hela dagen igår, vi såg inte till dom allt i stort sett. Det är så härligt och höra och se hur bra de faktiskt kan leka tillsammans!
Efter allt firande var jag jätte trött så jag la mig en stund också. Sen var det daga för massa måsten, bl.a handling för veckan och byte av bil. Per åkte och handlade och fixade med bilarna så åkte jag och barnen till Becca och Eric och Emilia. 
Det var jätte trevligt och skönt ute, barnen lekte jätte bra som vanligt. Adrian stod en hel del vid Emilia och de är så söta! Morfar Arnold

Igårkväll efter kl sju fick jag för mig om att åka till min morfar, jag bara ville dit, direkt.
Min morfar har sen nån vecka tillbaka fått flytta till det nya hemmet här i stan och han trivs inte, eller han trivs där men är ändå inte nöjd med situationen, han tror inger ( den han är förlovad med ) har lämnat honom och bara kastat in honom där typ, han tror att vi inte vill ha honom heller. Typ så låter det ibland.
När vi kom igår var han väldigt nedstämd, men när jag och barnen och per varit en stund ser man hur glad han blir: det lyser i ögonen på honom. Barnen tycker också om att vara där och det glädjer mig massor. Klockan sprang iväg snabbt och när barnen började bli trött och vi skulle hem ville morfar att vi skulle stanna lite till.. Emma ville komma med så då stannade jag kvar där och hon kom så kunde per och barnen åka hem. 
Älskade fina morfar! Jag är så himla glad att jag haft dig hos mig så länge och fortfarande har. Att mina barn fått en kontakt med dig betyder ännu mer nästan!
Jag ska ta tillvara på tiden nu, jag ska åka och hälsa på morfar ofta, ofta!
Det som är så härligt är verkligen att man ser lyckan i morfars ögon när han sitter där och har oss omkring sig 💜

Vår 2 åring 💙Några bilder på vår två åring! Förstår inte vart dessa år tagit vägen samtidigt som jag tycker det känns som att alltid Adrian varit med oss. Svårt att förklara!
Han har haft en fin födelsedag iaf min fina kille. 
Han vaknade innan halv sju och vägrade somna om så Nellie gick och hämtade hans present och sjöng för honom. Han fick en jätte fin grill som han stått vid hela förmiddagen :)
Vid kl tio lös solen på baksidan så vi gick ut, det var jätte skönt ute. Sandra kom hit och umgicks med oss också och firade Adrian.
Sen vilade vi lite innan nästa firande blev av. Åsa och barnen, Becca och barnen och Linda och barnen kom. Det var jätte trevligt men alla barn var lite överladdade och hade inte sett varandra på så länge så det blev lite livat. Det bästa hade kanske varit att setts ute typ. Hur som så var det väldigt trevligt. 
När alla hade åkt hem tog jag med mig barnen till bowlinghallen en stund för att se lite av jubileums matchen. Pappa började spela precis när vi kom typ! 
Hann inte se så mycket då vi skulle till Linda och dom och grilla. Blev jätte glad när hon frågade om vi ville äta med dom idag eftersom vi är ensamma jag och barnen då per är på svensexa!
Barnen lekte jätte bra, de stora barnen såg vi inte till då det var i källaren men Adrian och Alicia lekte jätte bra också. De delade på alla leksaker och var hur söta som helst!

Maten var super god och det var väldigt trevligt, när vi hade ätit var klockan närmre halv åtta! Drack lite kaffe och barnen fick lite lördags godis! Sen åkte vi hem för att titta på gladiatorerna. 
Hade en överraskning till barnen när vi kom hem. Bäddade upp madrasser i vardagsrummet på golvet framför tvn så vi skulle sova här inatt jag och barnen. Nellie blev jätte glad och tyckte det var jätte mysigt!
Adrian blev mer väldigt i extas och helvild. Han förstod inte riktigt vad som skulle ske tror jag. 
Till slut fick jag på honom pyjamasen och handla sig och åt sin välling. Nu har jag ett snarkande barn på var sin sida om mig och det är så underbart!
Får se när pappa tänkt komma hem. Hoppas de har super trevligt iaf!

Vi har haft en jätte bra dag idag och i morgon fortsätter vi firandet av Adrian då mormor, morfar och moster kommer på förmiddagen och farmor, farfar, Jon och Sara kommer på eftermiddagen :)

Nu säger jag godnatt!
❤️

Min Nellie 💞

Vet inte vad det är men nåt är knas led Nellie igen, hon har varit lite off nu ikväll och trött, hon ville sova jätte tidigt idag och det händer aldrig annars, hon sov ju på dagis idag med liksom. Hon känns lite nere på nåt sätt men hon säger att det inte har hänt nåt. Hon har ingen feber alls men hon hostar och är väldigt täppt. Hon kanske bara är trött... Men det är väldigt olikt Nellie oavsett om hon är trött eller inte..
Hon har väldigt mycket tankar nu och Hon kanske funderar på nåt, jag vet verkligen inte. Hon är hur som väldigt trött så vi får se hur hon känner för dagis i morgon.
Jag blir helt förstörd när jag inte känner igen henne. Jag överdriver kanske, per brukar inte märka när barnen är annorlunda annars men han märker tom idag!

Adrian sover äntligen nu, han har varit väldigt i gasen ikväll han, helt tvärt om mot Nellie. 
Vill hon till dagis i morgon så får hon gå och orkar hon inte stannar vi hemma tror jag. Vet inte om vi ska fira Adrian lite i morgon kanske, presenterna skulle vi i och för sig hinna ge på lördag när han fyller innan per sticker. Vi får se. Han kommer bli firad flera dagar iaf det vet jag! 
Han har sett våra presenter som vi har i bagagen på bilen och hon tjatar om paketen varje gång vi lämnar bilen.. Han förstår inte riktigt det där med att vänta till lördag! ;)


En tur till Linköping

Idag har jag varit i Linköping hela dagen med M och S. Vi skulle handla saker till nya lunchrummet på Ikea. Det gick bra men tiden gick snabbt. Jag trodde vi skulle vara hemma så jag tom kunde jobba lite till men vi är inte hemma än. Är i Rimforsa nu. 
Passade på att handla present till Adrian med Millan med. Han leker med Nellies dockor massor nu och hennes dockvagn. Så nu ska han få en egen dockvagn. Blev en häftig tvillingvagn :)
Sen ett tält som liknar en borg typ.

Per och barnen är på jobbet, jag ska hämta dom sen när vi kommer hem, har min bil där.

Nellie har fått nån konstig hosta, hon hostade ingenting alls igårkväll, inte en enda gång. Men tidigt i morse drog det igång igen, rejält. Stackarn!!
Hon hade tom bett om att får sova på dagis idag en stund. Det är så icke Nellie! De hade kollat om hon hade feber men den låg på stadiga 37 grader. Hon fick vila i en halvtimma. Älskade Nellie, hon måste varit trött då hon aldrig vill sova annars. Får se hur kvällen blir nu.. Det blir ju som det blir, hon måste ju få sova om hon ville det liksom. Men en annan blir lite orolig då det aldrig händer annars. 
Hon var pigg nu och som vanligt så det var inget så, får se hur hon är sen.

Har handlat nya sängkläder till hela familjen med, så fina så! Får se vad per tycker om dom :) jag har börjat gilla prickar! :)Härligt att vara hemma

Har prioriterat barnen nu sen vi kom hem, har inte tänkt på att blogga alls!
Det är jätte skönt att vara hemma igen, resan var mycket bättre än jag trodde och det har varit helt underbart att varit själv med Per. Jag har sovit massor så jag kanske inte har varit jätte bra sällskap jämt men då har han tagit igen sig med via mobil spel och sånt ;)

Det har gått i ett sen vi kom hem, jobbet har stått i fokus på dagarna, har haft mängder och göra eftersom jag legat efter så mycket nu när jag inte varit på två dagar. Nu ligger jag i fas igen och det känns väldigt skönt!

Tänker och undrar lite hur det egentligen blir med Adrians födelsedag! Nellie och jag har bestämt att vi ska göra en tårta iaf på lördag, även att inte per är hemma!
Jag ska göra en sandwich tårta tänkte jag, såg det ingen blogg på nätet och det såg både smidigt och gott ut. 
Vi ska umgås med Åsa och barnen en stund på lördag iaf och Linda och barnen med tror jag, sen får vi se om några fler kommer. 
Det kommer nog bli drop in typ :)
Alla presenter är inhandlade nu från oss och jag är jätte nöjd med presenterna! Har även gett tips till mormor och morfar och farmor och farfar som är bra med! Han kommer bli så nöjd lilla älsklingen! Och tänk, två år! Helt sjukt!!

Ikväll har jag varit och tränat, de skrev och frågade tidigt idag men eftersom vi skulle på utvecklings samtal om barnen idag när vi egentligen skulle hämtat barnen drog det ut lite på tiden med middag och allt och jag hade inte ätit förrän efter sex.. Då tänkte jag inte gå, sen ångrade jag mig så jag åkte med Sandra iaf! Det var bra då det var jätte roligt som vanligt!
Nu sitter jag nyduschad i soffan och blippar med mobilen och hör per när han spelar tv-spel...

Igår var jag och Adrian och hälsade på min morfar, han har precis flyttat till det nya boendet, han var väl inte så nöjd med detta först men när vi var igår verkade det lagt sig lite iaf. Blir helt varm i kroppen när jag ser mina barn tillsammans med morfar. Adrian följde med mig och kramade morfar när vi kom sen satt han med honom i soffan när vi fikade. Är glad att mina barn hann få bra kontakt med morfar med då jag alltid haft bra kontakt med mormor och morfar. ❤️


Bilder från planer när vi flög hem.. Den resan hem vid landning gillade jag inte.. Inte innan landningen. Det blåste nog lite och eftersom planet var så litet så kändes alla luft fickor så väl med. Hua!!Aj aj

Har så jävla ont i mina ben så det är helt sjukt! Igår var det lite blåsigare men vi solade iaf. Det var lite farligt då jag bränt sönder mig totalt på baksidan istället. 
Jag kan inte gå ordentligt då det gör jätte ont i mina knäveck! 
Igår kväll när vi kom tillbaka från där vi ätit och gott och tittat blev jag jätte dålig. Jag frös massor och låg och skakade, kände mig konstigt i huvudet med så antar att jag hade solfrossa Och lite solsting kanske. Jag somnade efter kl åtta sen vaknade jag kl 22 igen och då frös jag inte mer. Då hade jag bara värk i kroppen.
Nu idag känner jag mig tjock i huvudet lite och sen som sagt, benen..

Igår skulle vi testa poolerna här men det gick inge vidare. Jag hoppade i den stora poolen och höll på och frysa ihjäl, troligtvis för att jag precis legat i solen och bränt upp mig. Istället skulle vi gå till en mindre pool som skulle vara varm, jag kom i till låren sen brände det så jävla dant att jag fick springa upp, troligtvis där med för att jag bränt mig! Haha! Det var inte bra med varken varmt eller kallt!


Nu har vi precis ätit frukost och gör iordning det sista här innan vi ska checka Ut och bege oss till flygplatsen. Tror vi flyger efter tio nån gång. 
Känns väldigt skönt att vara på hemväg nu. Pratade med barnen igår och de var på bra humör och hade det bra iaf! Det blev inte alls lika jobbigt som sist, tror det beror på att jag vet att vi ska hem idag!
Dock har jag ångest för flygningen igen, detta plan var det inga specifika platser på så när vi skulle hit stod hi typ sist i kön och jag var livrädd att jag inte skulle få sitta bredvid per! Det fick jag som tur var. Denna gång ska vi se till och vara vid boardingen tidigt och ställa oss i kön, vi förstod inte riktigt varför alla köade när vi skulle hit men det förstår vi nu :)
Jag måste ha per bredvid mig annars dör jag! Planet är inte riktigt lika stort som de vi brukar åka med annars så det känns lite mer ibland, typ när de svänger kraftigt och så. Då får jag lite panik!

När vi kommer till Sverige ska vi stanna till på nån leksaks affär och köpa nåt till barnen. Kanske även köper present till Adrian som fyller år på lördag! Per är inte hemma då så vi ska fira honom antingen på fredag eller söndag. Andra får såklart fira honom den dagen han fyller! :)
Helt sjukt att vår lilla kille fyller två år redan! 


Fick denna bild av Millan i lördags på mina älsklingar som satt i hängmattan hos Jon! ❤️

Röd som en kräfta

Idag har vi inte gjort många knop mer än kvällstid ett par timmar.. 
Vi åt frukost skapligt sen la vi oss på rummet en stund till och blippade runt lite med mobilerna, jag somnade visst till en bra stund och vaknade tjugo över elva! Shit!!! 
Per hade inte tänkt alls på klockan heller så han hade inte en tanke på att väcka mig heller 😀 nåja, det var säkert välbehövligt!

Vi bytte om till badkläder och gick ner till utomhusområdet, alla pooler ute är inte uppfyllda än då det antagligen inte är säsong än riktigt och det gjorde inget heller då jag inte tänkt bada ute, vaknade lite täppt i näsan så jag ville inte riskera att bli sjuk. 
Så vi spenderade dagen i solen bara. Alla solstolar var upptagna när vi kom dit och det var inte många utställda över huvud taget så Per gick och frågade om vi kunde få några med men det gick inte för sig! De ställde bara ut ett fåtal tydligen, kan ju säga att det inte bara var vi som letade solstolar. Vi la oss på golvet istället och där låg man hyfsat okej iaf!
När vi legat ett bra tag såg vi två stolar lediga som vi haffade men efter en liten stund bestämde vi oss för att gå till rummet, jag vill bada och lite.
Tanken var att vi skulle bada i den stora poolen som är inomhus men vi tappade bort ena duschmössan som man måste ha när man badar där så det gick inte, så jag badade i badkaret istället :)
När vi kom till rummet märkte vi att solen tagit betydligt mer än vi trott och nu när vi kom hem ikväll märkte vi det ännu mer, jag blir ju alltid röd men nu är jag jätte röd om armarna, låren och magen. Inte bröstet som jag alltid brukar bränna mig på annars! Märkligt!
Vi har inte direkt med några sol artiklar alls men jag har handlat en hud lotion som jag smörjt in mig med iaf då låren inte är alls fina, det kliar nåt enormt!
I morgon ska vi gå ner tidigt och lägga oss så vi får var sin sol stol direkt!
Både per och jag njöt väldigt mycket av att bara ligga i solen och ta det lugnt!
Det är så varmt på dagen så man pallar inte att gå så mycket eller klättra upp på höjder m.m

Nu när vi varit och ätit och gick tillbaka över bron såg jag en jätte fin byggnad längre bort, det är slottet tydligen. Har inte sett det alls dagtid men när det började bli mörkt var det jätte fint! Jag försökte ta bild även att det låg en bot bort.. Jag är annars inte den som ser gamla byggnader m.m men denna byggnad var så fin!

Nu ligger vi på rummet och kollar på speedway, idag ringde de inte från Norrhult, frågan är om det var lika bra kanske. Har fått bilder på barnen hela dagen och de har det bra! Men fy vad jag saknar dom, jag kan inte förklara hur mycket jag Saknar dom.

Sen har en vän det kämpigt hemma med vilket gör att jag gärna hade varit hemma för den skull med, för att kunna hjälpa till och stötta lite extra! Men det är som det är. I morgon kväll när jag ligger här kommer jag vara helt nipprig och veta att jag träffar de jag älskar allra mest dagen efter!
Är inte mycket till shopping där vi håller till så vi ska stanna till i Sverige och köpa nåt till barnen, varken per eller jag känner för att leta upp nåt ställe heller som man kan shoppa på, vi tar igen oss istället och samlar på oss massa energi!


Lite av poolen som är inomhus, från en balkong som låg ovanför.


Vårat hotell


Vårt hotell, vårt rum ligger högst upp i mitten. 


Världens godaste Baileys coffey som heter Anna :)Slottet jag skrev om ligger i bakgrunden.


Ska gå ut och sätta mig på balkongen nu en stund innan jag tänker försöka sova!Jättejobbigt

Ligger i sängen och är helt förstörd just nu, först hade jag skrivit ett långt inlägg som bara försvann! Fan!
Det ringde från Norrhult nyss, barnen ville säga godnatt... Det var jobbigt att höra deras röster men då kunde jag hantera saknaden bra ändå. Det var när Nellie blev ledsen och sa att hon saknade oss som gjorde att det brast för mig, så jävla jobbigt! Jag sa först att jag saknade henne så jag vet inte om det var det som triggade igång känslorna för henne kanske. Jobbigt var det hur som. Det hade gått jättebra idag iaf så det var skönt. Adrian pratade inte så mycket mer än om traktorer, han hade varit i himmelriket idag när de var och kollade på alla maskiner. Men det var jobbigt att höra honom med!
Nu vet jag och alla andra det med! Att jag ska inte vara borta såhär länge från barnen.. Max en natt kanske två, men då ska det vara inom Sverige!
Vi har haft det jätte bra idag men det blev så jobbigt nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tänker på barnen hela tiden! Hela tiden verkligen!!!

Vi har hur som varit ute och gått och tittat på saker sen vi kom hit idag. Trot eller ej! Har suttit på uteserveringar och druckit gott. Vädret är jätte bra men det verkar det vara hemma med! :)
Är det lika bra väder i morgon ska vi kolla in bad stället här och spendera dagen i solen!
Har tagit lite bilder från det vi sett idag, jag har ingen aning om vad jag tagit kort på om jag ska vara ärlig men jag tyckte det var fint där jag tog bilderna iaf. Vi klättrade upp på en höjd precis bredvid hotellet här där utsikten var helt suverän. Både per och jag satt tysta ett bra tag och bara tittade på utsikten.

Jag är så jävla röksugen med och har varit sen jag var på flygplatsen i Malmö! Det är helt sjukt!!
Tänker på det hela tiden... Är det värt det liksom? Vad skulle det göra om jag rökte lite när vi är här bara? Skulle det bara hela världen? Med tanke på hur jag mår just nu så är det ännu jobbigare, jag försöker få detta till ytterligare en anledning kanske, jag vet inte.. Är jävligt jobbigt och kan inte hitta tillräckligt med motivation till att inte, inte just nu iaf.
Fan! Är det värt det? Det undrar jag helt tiden! Nu ligger jag iaf på rummet och har inga här ändå och jag orkar inte gå ut som det känns just nu iaf.
Jag ska kramas med min man nu och sen sova, och hoppas dagen i morgon går snabbt! 
Jag vet ärligt talat inte hur jag ska klara av så många dagar till!
Jag kommer bryta ihop bara jag ser att Norrhult ringer i morgon. 
Stackars per med, jag är inte alls rolig nu? Jag bara gråter :(

Snart i Malmö

Nu är vi snart i Malmö, resan ner har gått bra men det har varit mängder med lastbilar på vägen. Sista biten har väl inte varit nån fara då det varit tvåfiligt men innan var det väldigt drygt och jag började blir lite stressad eftersom klockan tickade iväg lite väl mycket!
Men nu är vi i god tid tack och lov.
Kom iväg lite sent hemfrån med, ville inte stressa barnen för mycket.
Pussade och kramades både en och två och tre gånger innan jag lämnade dom på dagis. Jag trodde jag skulle börja gråta eller iaf fälla nån tår men jag gjorde faktiskt inte det, men det betyder inte att jag kommer sakna dom mindre för det.
Nellie ser verkligen fram emot att farfar ska hämta dom idag och det glädjer mig massor.

Det är så länge till måndag, men jag hoppas vi alla får det bra så tiden går snabbt, jag ska försöka sova en hel del! Haha! Jag är ju så trött jämt och nu när jag har möjlighet ska jag göra det. 
Ska göra massa annat med så tro inte att jag kommer ligga på rummet hela tiden ;)30 år!

Idag fyller Per 30 år!
Det blev kanske inte som vi tänkt oss i morse då akka försov sig. Men han fick sitt paket lite snabbt iaf!
Jag vaknade och tittade på klockan som då var tjugo över sju! (per börjar jobba kl sju och barnen ska vara på dagis strax efter halv åtta). Per och barnen sov fortfarande, försökte väcka barnen så vi åtminstonde kunde sjunga och ge presenten. Nellie var svårväckt idag, inte så konstigt då det var hålligång hela dagen igår och desutom var vi ute hela dagen i stort sett. Man blir trött då =)
 
Per fick ett presentkort från upplevelser.se Han ska få köra nån jättesnabb bil bad den nu hette. I Linköping nån gång, jag har inte bokat datum men det tror jag Per kommer göra ganska snart!  ;)
Jag somnade med blött hår igår vilket resulterade i att jag inte kunde åka till jobbet förrän jag hade blött upp det och fönat det så Per åkte snällt med barnen till dagis idag så jag hann äta frukost och fixa i ordning mig.
 
Hade tänkt sluta tidigare idag men, har tänkt det varje dag men har inte alls kommit iväg när jag vill, får se om jag lyckas med det idag!
Ser inte jätte ljust ut tyvärr, kommer kanske kunna hämta dom efter mellanmålet iaf.
Sen måste jag hem och packa, känns så tråkigt att behöva vara inne och packa när vädret är så härligt ute! Men nån gång måste det ju packas och Pers familj kommer ikväll och då ska de ta med sig barnen packning hem så det måste ju vara klart då, är inget som kan göras när barnen somnat eller så direkt!
Jag har ju prioriterat att umgås med vänner och vara ute de andra dagarna så nu måste jag väl offra mig antar jag!
Skjuter kanske på det in i det längst i ett sista hopp om att slippa åka kanske, jag vet inte!
Nej då! Jag ser fram emot det nu faktiskt och det kommer bli skönt att inte behöva ha nån att ta hand om mer än sig själv, kunna göra vad man vill och kunna SOVA hur länge man vill.
Jag kommer saknar ihjäl mej efter barnen men tänk en sån pigg och glad mamma som kommer hem sen! (om inte planet störtat då förstås, vilket jag är totalt livrädd för!!!)
 
Just nu är jag ensam här på jobbet, har rast, alla är på möten eller har slutat redan då de började tidigare idag.
 
Hoppas denna dag blir bra nu och att vi slipper stressa med packning och allt. Det märks att jag försöker att ta det lugnare nu iaf, innan eller förr så var jag rastlös och packade jätte tidigt, nu är det snarare tvärt om! Frågan är vilket som är bäst, egentligen?!
 
 
 

Ska sluta vara negativ!

Nu har jag bestämt mig för att sluta vara så negativ gällande Budapest resan, det är inge kul för någon att lyssna på, framför allt inte för Per.
Vi kommer ju åka och då måste jag ju göra det bästa av situationen liksom!
Jag kollade runt på sidor på nätet igår och läste om Budapest och det ser inte så pjåkigt ut, faktiskt! Det finns faktiskt t.o.m. gamla byggnader som jag t.o.m. kan tänka mig att titta på.
Sen enligt nätet så är det stället (spa´t) vi ska bo på den andra finaste i Europa. Inte så illa direkt!
Vi kommer få det bra, och vi ska ta vara på varandra och njuta och ladda batterierna tills vi kommer hem. 
Jag kommer sakna ihjäl mig efter barnen men det är ju nyttigt det med. De har det jätte bra hos farmor och farfar och Nellie ser fram emot det jätte mycket! =)
Det blir inte bättre av att jag går och tycker synd om mig själv. Det finns många som mer än gärna skulle ta min plats. Nu ska jag försöka klara av detta och njuta tillsammans med min man, vi ska äta och dricka gott, gå på massage, shoppa, bada och kolla på fina byggnader m.m.!
 
Det var väl mest det jag ville skriva just nu!
 
 

Härlig tisdag

Denna dag har varit helt underbar, vädermässigt iaf :)
Idag önskade jag att vi också hade påsklov och kunde spendera dagen ute tillsammans, jag och barnen. Tyvärr har vi inte lov men jag kunde sluta lite tidigare idag iaf, tanken var att jag skulle sluta ännu tidigare men det gick inte. Klockan sprang iväg.
Sandra kom och umgicks med oss efter att barnen blivit hämtade. Blev sena därifrån med eftersom vi pratade semester. Vet inte hur vi ska hinna med allt i sommar. Det är så mycket vi vill och ska göra! Lite får vi ta senare på helgerna tror jag, som Liseberg m.m. Det är inge kul att åka dit högsäsong ändå..
Efter att middagen var intagen åkte vi ut till frödinge. De stora barnen var ute och lekte medans vi fikade lite inne, sen tog vi med de små barnen ut också och sparkade boll och blåste såpbubblor! Det var så roligt att se barnen tillsammans, det är många olika åldrar men alla lekte tillsammans, tycker det är väldigt roligt när Hugo är med också, då han alltid varit speciell för mig och nu helt plötsligt blivit så stor. Han är fortfarande lika duktig och snäll!
När kylan började komma åkte vi hem, stannade till och pratade lite på ekvägen. Sen kom Linda hit så vi gick en långpromenad, det var väldigt skönt. 
Nu sover barnen och Per spelar tv-spel..de kom i säng tidigare idag, då de var jätte trötta i morse.

Ska försöka sluta tidigt i morgon med, tror inte det är några problem faktiskt. 
På kvällen i morgon ska mamma och pappa komma och fira per som fyller 30 på torsdag. 
Min present har kommit idag och han är inte lite nyfiken kan jag säga 😉
Kan inte skriva det här heller tyvärr men efter torsdag kan jag det :)
Ver inte hur vi ska göra...

Vi vet inte hur vi ska göra med Adrian och Nellie imorgon. Troligtvis kan han väl gå men eftersom han äter dåligt är han tröttare och då är det kanske jobbigt att vara på dagis, han kanske behöver en extra dag hemma. Jag bet verkligen inte. Det är ju mest för hans skull vi håller honom hemma en dag extra. Så jag tycker ju att Nellie kan gå egentligen om hon vill. 
Vi ska prata med Snövit och se vad de säger. De kanske tycker Adrian ska komma med och då kan han göra det. Troligtvis hämtar jag barnen tidigare i morgon annars. Det är ju lov och jag vill verkligen försöka vara med dom lite extra denna veckan nu!
Kommer troligtvis hämta tidigare flera dagar denna veckan!

Ikväll har Adrian och jag varit hos mina föräldrar en stund och Nellie följde med per ut till sommarstugan för att möta köket och lite. Per försökte ta bilder på hur det mesta ser ut. Han visade mig bilderna och skickade som till mig med. Nellie försöker vara med på varje bild och när han ska ta kortet säger hon : smile! Så sött! Är en bildserie på stugan och Nellie kan man säga.
Vi har pratat med Ingo om att måla om det mesta vitt så vi ska prata med en målare och se hur vi ska göra med det som är träväggarna samt strukturtapeten. Nu är köket på g iaf, nu vill man ju bara vara där och fixa och dona!! :)


Ingången till själva tomten


Sidan av huset


Förråd samt "toalett"


Utanför ingången


Köket


Litet sovrum


Allrummet


Uteplats mot sjön och den fina utsikten


Härlig utsikt!

Det måste upp staket ganska snart då vi inte riktigt kan åka ut med barnen utan att en av oss måste vara där dom är hela tiden och hålla koll!

Oavsett vad det blir i morgon på dagen så ska vi ut till frödinge och umgås i morgonkväll, det hade jag glömt. Nu för tiden har Per bättre minne än mig. Det har och är lite för mycket runt omkring mig tror jag. Mitt huvud går på helspänn hela tiden känns det som.. Hoppas verkligen det lugnar ner sig snart! Tycker faktiskt vi är värda det nu!!Effektiv morgon

Vår ställning på altanen är perfekt till att vädra täcken på!
Det gör vi idag! Barnen leker i sandlådan och kl är bara tio! 
Bara solen är framme så är det väldigt skönt på baksidan!
Ska snart åka och handla lite till middagen med är tanken.

Nellie har försökt ringa till sin Oskar idag för att sjunga då det är hans födelsedag idag! Men vi har inte lyckats fått nåt svar än. Men det kommer nog under dagen.
Än så länge har inget mer hänt här hemma men det är väl inte för sent än, 
Jag börjar oroa mig väldigt för resan till Budapest! Vet inte varför men jag tycker inte det känns bra att vara i ett annat land och inte ha barnen med mig.
Sen är jag såklart nervös eftersom vi ska flyga, jag är nervös för det annars men ännu mer nu när man läst massor om det där kraschen i alperna! :(
Hua!!Tvspelsänka

Denna kväll blev kanske inte som jag tänkt men det är som det är, per hade tydligen "lovat bort sig" till ett gäng som han spelar tv-spel med.
Jag har vetat det under dagen men hade väl glömt bort det nu ikväll. 

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, gå och lägga mig kanske... Hade väl säkert gjort det snart ändå, men ändå..

I morgon är sista dagen av denna lång ledighet! Eller jag vet inte om jag kommer få vabba lite först kanske. Adrian är jätte pigg verkligen men jag tycker att han äter så dåligt, och jag kan inte svara för om det bara är så eller om det har med den där natten att göra :(

Ikväll har vi delat på oss lite, Nellie och jag var hos mina föräldrar en sväng, var skönt att komma ut från dessa väggar och även utanför trädgårdsgränsen!
Sen har vi spelar Bingolotto, eller per och Nellie har gjort det! Nellie fick bingo och vann 100 kr. 
Barnen somnade innan det var slut och vi hann inte spela resten heller med tanke på detta tv-spel.

Ska fixa lite med kattlådan och lite nu sen ska jag lägga mig!

Nattnatt

Sov morgon!

Idag låg jag kvar i sängen och drog mig till efter halv tio, vet inte när det hände senast. Nu för tiden går vi oftast upp tillsammans hela familjen och det är väldigt mysigt!
Inget mer har hänt, än...
Ska väl inte sticka under stol med att man går och väntar!
Adrian har ätit okej idag, eftersom han inte åt bra innan han blev sjuk heller så vet vi inte vad det beror på. 
Men han vill äta iaf till och från, per skivade falukorv förut och det tjatade han om att han ville ha flera gånger om så det ser vi som ett gott tecken!

Han har ju varit pigg hela tiden, inte det minsta medtagen efter natten vilket också är konstigt!
Men det kvittar, vi tar det som att han är magsjuk hur det då han troligtvis varit det, men kräks ju inte bara sådär känns det som.


Igår morse kom barnen ut från Nellies rum och så ut såhär! Hur söta är de inte! Nellie har flera peruker som barnen brukar testa och tycka om! 

Idag går vi i myskläder hela bunten! Vi ska bara vara hemma idag, vi ska åka till mina föräldrar bara och lämna lite mat. Då tar jag kanske med mig Nellie och stannar där en stund.
Annars är tanken att vi ska mysa runt här hemma idag bara! Det är skönt det med!

Hade en nöjd kille som gillar att sitta på pottan, inget händer men nån gång kanske det gör det :)


❤️💙💚💜

Märkligt

Det hände inget mer efter att jag skrivit inatt, det betyder dock inte att jag sovit för det. Så fort Adrian rört sig har jag satt mig upp typ. 
Sen vaknade Nellie innan sju och ville gå upp så då gick jag upp med henne, jag kunde ändå inte sova.

När Adrian väl vaknade så var han som vanligt, han har sparkat boll och lekt som vanligt idag, kanske ätit lite dåligt. Det är så svårt då han varit i en svacka gällande mat innan med. Äter han inte för att han mår dåligt eller äter han inte bara för att?
Vi tar det ju som att han är sjuk liksom, vad ska vi annars göra?
Han kräktes två ggr alltså.. Mycket märkligt! Samtidigt så vet jag att det kan te sig konstigt med så det är lika bra att vara försiktig.

Nellie var jätte ledsen när hon inte skulle få leta ägg varken hos mormor eller Jon idag, hon grät vilket jag faktiskt kan förstå.
Men det blev bra till slut, pappa kom hit och gömde äggen på baksidan som barnen fick leta efter och det var väldigt uppskattat av Nellie framför allt :)

Eftersom vi inte kunde äta med dom i Norrhult fick vi istället åka och hämta mat för ute och värma hemma, Nellie var med och hämtade maten och även där hade Jon gömt hennes ägg. Så nu är hon nöjd iaf!
Nu kommer snart Per och barnen in, de har varit ute på baksidan och lekt lite och jag har passat på och badat, det var inte riktigt lika skönt som jag hade tänkt mig. Tänkte inte riktigt på att det kanske kunde vara dåligt med varmvatten! Haha! Vi har tvättat mängder med maskiner i 60 grader under dagen samt kört diskmaskinen.. Inte konstigt vattnet var lite kyligt bär jag klev i! ;)

I morgon var tanken att vi skulle åka till Ullared och sovit över med vänner, men även det får vi ställa in tyvärr. 
Det hade vi sett fram emot väldigt mycket!
Men man får ta det för vad det är, 
Det är tur vi har varann som vi brukar säga!
Nellie och jag hade en rejält bråk idag som var väldigt jobbigt, hon klädde på sig och skrek att hon skulle flytta tillochmed... Till slut blev vi sams och har kommit överens om att försöka låta bli och vara arga på varann, och än så länge under denna dag iaf har det gått bra! 👍 


Vaken hela natten

Tror, eller vet att det inte kommer bli mycket sömn inatt :(
Vaknade för en timma sen av att Adrian kräktes bredvid mig i sängen. 
Panik!! Och stackars plutten!
Han hade panik först men när det lugnat sig gick vi och bytte om och han var som vanligt och pigg. Både per och jag tänkte att det kanske berodde på att han ätit dåligt med mat på dagen och fått i sig en del sött.. Välling hade han ätit ett par ggr så.
Vi , eller Adrian somnade om. Jag hann väl kanske precis börja blunda sen hörde jag nåt igen och allt började om, panik! 
Nu har Adrian och jag lagt oss på madrass på golvet istället och vi har handdukar precis överallt typ!
Jag väntar på nästa gång och denna gång kommer jag inte våga somna om alls känns det som!
Vart kommer detta ifrån då liksom!?
Inte Nellie va?? Det måste väl vara omöjligt, eller kanske inte...
Jag är så less på all skit nu att jag inte vet vad jag ska göra ärligt talat! :(
Nu när det hände en gång till är det ju nåt som inte är som det ska iaf.

Det blir att stanna hemma i morgon allesammans! Om de inte tycker att Nellie och per kan komma iaf, det tror jag inte och vi får se hur vi gör ändå!

Jag försöker att inte tänka framåt nu utan ta hand om Adrian som inte alls mår bra till och från, men det är inte lätt. Med tanke på hur nära jag varit så väntar jag mig inget annat än att bli sjuk. Men sen samtidigt blir jag det så blir jag det. Vad ska jag göra åt saken?
Nej, inget... 
Försöker tänka så hela tiden. 
Ska försöka sluta tänka nu och slumra, men det vet jag att jag inte kommer kunna göra, inte på ganska många timmar :(

Påskharen och ironman

På påsk maskeraden på förskolan var Nellie och Adrian hare och ironman. Så fina så!Idag har vi varit med pers pappa och tittat på en sommarstuga som han undrade om vi var intresserade av, den var fin men i renoveringsbehov. Ingo köpte den så nu har hi fått nyckel och Per ska äta köket ganska omgående tror jag minsann! 
Sen behöver det målas om och rensas m.m. Även nån form av toa måste dit också. Och staket då det kanske inte är jätte barnvänligt just nu. Utsikten är jätte fin verkligen! Ska visa bilder nån dag när vi varit där och jag tagit kort!
Det är bra att ha som ställe om man får besök, då kan folk bo där om de vill. Sen kommer även barnen älska att vara där och tycka det är spännande att sova över! Det är skog precis brevidn och där inne skulle Nellie leka med sina kompisar minsann! :)

Annars har vi fixat och städat hemma! Jag har bytt gardiner i alla rum sen har Per vädret och piskat alla kuddar och dynor i soffan! Känns jätte fräscht att sitta i soffan nu! 

Emma och hennes vänner och deras barn tittade förbi en sväng precis med. Nu spelar Nellie tv spel. Jag funderar på att ge mig ut/ springa lite. Är lite osäker på om det är för tidigt eller inte med tanke på att jag fortfarande snorar och har liiiite ont i halsen på morgonen. Får se, känner att jag vill ha lite frisk luft iaf.


Avslutar med en bild på Nellie och Eric som lekte en stund igårkväll 💙💜

en topp av influensa

Idag är både Per och jag på jobbet och barnen på förskolan.. vi tog oss upp i morse,, till slut! Det är väldigt segt att gå upp sen klockan ställdes om, jag är ständigt trött känns det som.. men det vänder väl snart!
Det var inte alls många barn på Snövit idag. Det hadenån form av topp av influensan nu med jätte hög feber och hosta. Så nu vet vi vad vi har att vänta inom ett par dagar kanske! :(
 
Nellie hade inte ont i magen alls igår så då bestämd vi att hon fick gå. Får se om de ringer från snövit eller inte. Jag går som på helspänn hela tiden gällande magontet nu känns det som.
Vet inte om Per pratat med Nelies läkare igen eller hur han har, hon hade väl telefontid idag iaf tror jag. 
Glömde fråga honom förut när jag var borta hos honom i fabriken. 
Idag är det lite kallare ute, inte alls skönt, så idag blir vi inte ute iaf. I och för sig blir det nog svårt att hinna med nu när vi kommer hem sent idag. 
Jag måste städa av hemma med , städa Nellies toalett som hon gått på fram tills idag. Får se om jag kör i väg Per och barnen så jag får städa ifred! Det går mycket lättare då, framför allt för mig då jag har en tendens att bli lite sur när jag städar och om det är extra skitigt.. då är det inte kul att vara hemma med mig....
 
Har knepat och knåpat på Pers 30 års present idag med och ventilerat lite med vänner. Får se om jag har bestämt mig nu kanske. Kan inte skriva så mycket här dessvärre då det finns en risk att han läser!
 
Ska ta mig an lite jobb igen nu sen ska jag snart på lunch, väntar in svärmor som skulle dyka upp om nån halv timma typ.

RSS 2.0