förbannade jävla feber

Världens bästa Emma hade hand om barnen så jag fick gå en promenad med Becca. Per skulle på 40 års fest.
Med tanke på mitt mående så valde jag till Slut att säga ifrån.
När vi i stort sett hade gått klart ringde Emma och sa att Nellie inte mådde bra. Hon var varm och hade ont i benen.
Jag fick bråttom hem och sprang. Hon såg jätte hängig ut och febern var ett faktum. Över 39... när Fan ska detta sluta. Men det verkar vara nån skit som återkommer hos flera. 
Hon har fått i sig Alvedon nu och har piggnat till lite. Hon äter äpple och har inte så ont i benet längre. Skönt att den gjorde värkan så snabbt.

Med en över pigg Adrian som bara klättrar och slåss på sin syster ikväll är det jobbigt.
Han har verkligen över energi. 
Per valde att komma hem. Delvis för jag ville det och delvis för att han ville det. Han kan inte koppla av och ha roligt där när han vet att Nellie mår så dåligt. Och efter hur mina dagar varit nu senaste tiden så blir det lite jobbigt ibland med.

Nu ska vi snart se på melodi festivalen. Sen var tanken att jag skulle sy lite men jag vet inte om jag orkar det idag heller....Funkar fortfarande inte

Att ladda upp bilder fungerar fortfarande inte. Så tråkigt! 
Nu väntar vi mest på att klockan ska gå så vi kan åka ner till Kalles.  Nellie ska ha sitt efterlängtade kalas idag. Hon är super pepp här hemma.
Har blivit ett bortfall pga sjukdom. Jätte tråkigt men det är ju verkligen sjukdomstider så jag trodde faktiskt fler skulle falla bort.
Platsen ersattes av en som kommers storebror som Nellie också leker väldigt bra med. Hon ville egentligen bjuda honom från början men vi sa att han fick komma om nån som skulle komma sa ifrån. 

Annars har vi, eller jag det väldigt kämpigt här hemma. Igår var det hemskt.  Då bröt jag ihop ordentligt för första gången. På jobbet dessutom. Min kontors vän S körde snällt hem mig då jag inte ens klarade av att köra bilen just då.
Jag dras med en jätte jobbig huvudvärk hela tiden och jag svettas värre än en som kommit i klimakteriet. Nätterna är jobbiga med nu även att jag sover hyfsat bra.
Jag vaknade av att allt är dyngsurt av svett och att jag drömmer massor. Jag drömmer jätte intensivt om massa konstiga saker. Och det är jag inte van vid alls. Jag kommer ihåg vad jag drömt varje morgon.

Per ska iväg ikväll. Jag tror som läget är just nu att jag stannar hemma. Jag är osäker på om vi har barnvakt hela kvällen sen är jag osäker om jag pallar. 
Det är inte helt slaget i sten än men vi får se. Jag såg verkligen fram emot att ses men jag hoppas vi kan ses med hela familjen i morgon istället. 

Nu ska det sista göras sen ska vi väl åka snart. 

nedtrappning steg 2 (näst sista)

Usch! Idag är det jobbigt. Humöret går upp och ner och jag skakar massor.
Jag vill bara hem och dra täcket över huvudet.
Jag försöker se det positivt hela tiden och jag vet att jag klarar det. Jag SKA klara det. Men ibland måste man få ha det jobbigt också. 
Jag måste få ge upp och komma igen! 
Jag får se hur länge jag stannar idag. 
Samtidigt som jag vill hem vill jag inte ge upp. Jag blir helt färdig i huvudet av detta. Sist var dag 2-5 värst så jag hoppas det bara är så denna gång med. 

Annars är väl det mesta som vanligt. Jag är tjock i halsen och känner mig hängig till och från men jag proppar i mig vitaminer m.m. för att slippa få det barnen haft.
Barnen är tillbaka på dagis nu och det går bra. Det enda jobbiga är trötta barn på kvällen.. men de kommer väl in i det så småningom. De får bara läggas tidigare helt enkelt.
Ska ringa och informera Kalles lek och lattjo om hur många det blir på Nellie kalas i helgen. 
Alla som hon bjudit kommer än så länge. Så roligt! Hon ser verkligen fram emot kalaset min skrutta! 

Har varit lite nedstämd med då Per fixade nåt med nån inställning /återställning på min mobil som gjorde att alla mina bilder från mobilen försvann. Och de går verkligen inget att hitta igen. Jag är helt förkrossad över detta då jag hade bilder från speciella tillfället där i. 
Då kan man undra varför jag inte la över bilder på den externa innan?! Jo för att det ska inte kunna hända enligt Per... men det gjorde det tyvärr.

Nellie bilder från kalaset kommer. Jag tog som tur var några bilder med system kameran! 
Jag ska bara orka lägga över bilderna med.
Är så trött på kvällarna igen nu så jag orkar inte. Jag skulle egentligen vilja sy på kvällen när barnen  sover då jag har massor byxor att laga och gardiner att sy upp samt prova att sy kläder till barnen. Men jag orkar inte. Hoppas jag piggnar till när det blir ljusare nu.

En annan sak! Per och jag fick i julklapp att åka på lyx spa i Tallinn på nåt hotell. Det har inte blivit att vi har bokat så igår tog Jon tag i det och bokade. Det var fullbokat i Tallinn vilket resulterade i att vi kommer få åka till Budapest istället. Det ser verkligen jätte fint ut. Staden ser också underbar ut. Det kommer bli bra. Vi sticker dagen efter PPers 30 årsdag!

5 år i morgon!

I morgon fyller Nellie 5 år. 5 år! Helt sjukt vad stor min tjej börjar bli. Det känns inte alls som det var fem år sen vi skulle flytta in i huset men istället fick spendera helgen på förlossningen. 
I morgon (för fem år sen) satte de igång med dropp och snabbt kom hon ut. Allt var klar ett par timmar senare.
Den glädje du ger oss Nellie är inte klok. 
Nu ikväll var Adrian jätte sur och arg och vägrade flytta sig från Nellies säng fast Nellie skulle sova. Han var jätte retlig och elak. Men det enda Nellie säger är: Men mamma, kolla på honom. Han är väldigt söt när han ligger sådär iaf . Hon försöker se det goda i precis allt. Min underbara fina tjej.
Hon längtar tills hon börjar skolan även att hon vet att det är långt kvar. Hon vill lära sig massor. Hon skriver oftast massa ord och alfabetet på papper. Sen vill hon även kära sig engelska. 
Hoppas hon fortsätter intressera sig för saker när hon börjar skolan med och inte tröttnar på det .

Idag har Nellie verkat piggare. Hon har typ tjatat ihjäl oss. Och velat spela spel m.m. hela tiden. Adrian Däremot har varit jätte ledsen och gnällig hela dagen i stort sett. Han har haft några ljusa stunder. Han har blivit jätte ledsen när han hostat. Han har tagit sig för magen och huvudet då. Han snorar massa mer igen och snoret är så segt och grönt det bara kan vara.
Han har en temp på strax över 38.
Nellie såg hängig ut i ögonen idag men hon var inte alls hängig i sättet. Men jag brukar kunna se hur febern kommer på henne. Per trodde inte på mig som vanligt med tanke på hur hon var... mycket riktigt hade jag rätt. Hon hade 38.7 i örat. Då kanske man ska plussa på 0.5 också. Vi fick göra det förr iaf då det skilde 0.5 grader i örat och rumpan. Och som jag kan läsa mig till är att ta febern i runpan det säkraste. 
Det enda som märks i att Nellie inte mår bra är att hon inte vill äta. Inget alls i stort sett och det är inte Nellie. Hon brukar äta en hel del. Oftast! 
Adrian äter inte heller men han visar sig ju att inte vara pigg med tanke på hans gnäll hela tiden.
När ska detta vända. Kommer vi få vabba på måndag med alltså?!
Som tur är så kommer iaf några och firar Nellie i morgon iaf även att barnen är sjuka. 
Jag förstår helt och hållet att vissa inte vill komma då det är väldigt onödigt att de ska åka på detta med..

Vi får se hur morgondagen blir. Jag tänker inte ta ut nåt i förskott alls. Man vet aldrig vad som händer. 
Kan iaf konstatera att det här med att fira saker inte går vår väg iaf. Julafton var Nellie magsjuk, eller hade iaf nåt tjall med magen eftersom hon kräktes. Och nu på 5 årsdagen så kör vi med feber och världens hosta.

Är det konstigt att man kanske inte är så glad hela tiden?! 

Jag vill ha sommar nu! NU!

 


högre temp

Barnen fortsätta vara "lite sådär ". Adrian är väldigt gnällig fortfarande och äter väldigt dåligt. Han blir ledsen när han hostar så där verkat han ha ont iaf.
Nellie är i stort sett som vanligt. Igårkväll trodde vi hon var feberfri men hon hade 38.7. Idag har hon hållt igång med men tempen ligger runt 38. Hon äter dåligt också så det är inte tillbaka till normalt än. 
Så tråkigt när hon fyller år på söndag. Men vi hoppas de har piggnat till tills dess. 
Denna feber verkar hålla i sig länge. Jag hoppas de är pigga nog att gå till dagis på måndag men jag är faktiskt tveksam. De har ju inte feber men de har högre temp båda två. Och så länge de inte äter så är de ju inte tillräckligt krya.

Denna dag blev iaf bättre än igår. Vet inte vad som hände med gårdagen riktigt men den blev katastrofal. Usch! Vad tråkigt det är när sånt händer. Den började typ i samma anda men sen planade det ut och blev bra .
Jag har jobbat undan en hel del idag faktiskt. Det är otroligt skönt. Jag slipper jobba i helgen och det är underbart. Per behöver väl göra det iaf verkar det som man det räcker gott och väl att en av oss måste göra det. Hade inte varit kul och bytt av varandra i helgen med..

Per är iväg med Ingo på hockey ikväll. De åkte innan fyra.
Jag och barnen har haft en bra kväll. Millan kom och hjälpte mig med barnen så jag fick följa med tjejerna och träna. Madde följde med också och det var jätte kul! Hoppas hon följer med fler ggr. Bokade henne på cirkelfys på torsdag med. Det brukar alltid vara fullt men det fanns faktiskt platser kvar nu när vi kollade. 
Sen när jag kom hem från träningen var det bara att ställa sig och rulla köttbullar. Nellie ville så gärna ha det och med tanke på hur lite hon äter så tyckte jag att jag lika gärna kunde göra det. 
Så till kvällsmat åt vi köttbulle mackor och tittade på gårdagens avsnitt av familjen annorlunda. Barnen gillar det lika mycket som jag :)
Nu ligger vi i sängen. Låter som barnen sover. Jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Nåt roligt eller tråkigt. . Diska eller rita av mönster till tröjor till barnen.
Det lutar åt det roliga men vi får se.

Ska försöka komma i säng tidigt med så jag kommer upp tidigt i morgon. Är så jävla morgon trött nu för tiden och det blir bara värre och värre.
:)

Vab

Det har gått i ett så jag har inte hunnit skriva nåt alls.
I tisdags ringde som sagt dagis att jag skulle hämta Adrian. Han hade inte jätte hög feber då men framåt kvällen blev det högre och på natten låg den på närmre 40 grader. Han yrade och sov jätte dåligt på natten. 
Jag vabbade på morgonen fram till lunch igår och Per bytte av mig sen. Oftast brukar jag vabba men jag har massor att göra på jobbet just nu. Så typiskt. Oftast har jag inte så mycket än att det rer sig men just igår och idag är det mängder. Alla timmar ska in också och det har vi hand om nu med. Det är jätte bra att vi får mer uppgifter då det oftast går åt så det är inget så.
Nellie var på förskolan igår och när jag hämtade henne sa de att hon hade sett hängig ut till och från. Hon verkade inte helt 100 men jon hade ingen feber när vi kom hem. 
Men efter ett par timmar blev hon frusen och fick ont i benen och sa t.o.m. nej till glass. 
Då hade febern kommit även till henne. 
Hon blev jätte ledsen då det var bestämt att hon skulle  följt med Linda och barnen till Leos lekland idag. Vi skulle åkt allihopa men med tanke på adrian feber så gick ju inte det. Nu kunde inte Nellie heller följa med. Men vi ska åka så fort barnen är pigga. Vi ska se om vi inte kan komma iväg till äventysbadet också snart.
Adrians temp låg på stadiga 39.3 hela dagen vare sig han fick Alvedon eller inte.  

Idag har jag jobbat morgonen och precis bytt av Per. Adrian har däckat i soffan bredvid mig. Nellie spelar på paddan. Hon har feber men inte så hög idag så det märks inte på henne. Det kommer säkert tillbaka till kvällen. 
Igår sov barnen innan åtta. Det har typ aldrig hänt så det märktes igår att de inte mådde bra.
Hoppas detta försvinner snabbt nu. Nellie fyller ju år på söndag! 
Men enligt personalen på förskolan kan febern sitta i i mellan 1-2 veckor. Jävla skit!
Vi får se...

Min mamma mår bra! Hon låter väldigt pigg i luren trots att hon opererade bort sin arm igår. Hon får förhoppningsvis komma hem i morgon. Men vi kan inte träffa henne. Inte barnen iaf då de mår som de mår. 
Nellie vill väldigt gärna träffa mormor då hon har bekymmer om hur mormor mår och ser ut och hur framtiden kommer bli. Lilla gumman. Det är mycket tankar i huvudet på en 5 åring. 
Hon får träffa mormor när hon slutat hosta och allt. 
Adrian har jätte problem med sin hosta. Han blir jätte ledsen när han hostar. Inatt han han skrikit I panik när han hostat. 
Har fått lite anmälningar till Nellies kalas också. Roligt!
Nu ska jag passa på att fälla igen lite med medans Adrian sover och Nellie spelar lite.

Ikväll ska jag träna aerobics ! Så behöver jag inte känns mig tvungen att träna mer denna veckan. Har gjort mina 3 pass då.  Blir det fler är det en super bonus i så fall :)


hängig mini

När man ser att förskolan ringer så hinner man tänka hundra olika tankar.
Har nån slagit sig? Är det allvarligt? Har nån kräkts? Har nån feber osv. 
De ringa för 30 minuter sen och sa att de inte kände igen Adrian. Han hade 38 i temp när de tog i örat så troligtvis hade han ännu högre. Han hade gått och gnällt till och från hela förmiddagen så de tyckte att det var bättre att han fick åka hem och sova och vila. Så nu ligger han bredvid mig i sängen hemma.
Nellie fick stanna kvar och hon var jätte glad för det. Hon var trött sa hon men hon hade så roligt med den tjejen hon lekte med från den andra avd. Så hon sa att hon skulle orka tills pappa kom och hämtade henne. :) 

Adrian började leka direkt när vi kom hem och hämtade alla sina svärd m.m. jag fick inte med honom för att kolla tempen på en bra stund då han var i sitt esse och lekte. 
Men när jag skulle ta tempen visade det 37.5 bara. Märkligt. Visst är han hängig. Jätte snorig och blir jätte ledsen när han hostar då det antagligen gör väldigt ont. 
Mammas kille. Jag märker stor skillnad på kille och tjej när de är sjuka vill jag lova. Nellie kunde ha 40 i feber och det märktes knappt förr. Adrian räcker som sagt med 38 så är han jätte gnällig och hängig.

Nu har han somnat bredvid mig och jag ska faktiskt falla igen lite med. 
Typiskt att både Per och jag har massor och göra idag. Min bunt för fakturering har inte varit så stor på länge. Så vi får se hur vi löser alla vabbande . Blir säkerligen en hel del kvälls jobb för oss båda. 
Jag jade tänkt ha en Mamma dag på torsdag och vara hemma med barnen. Det lutar väl åt att jag är hemma med Adrian hur eller hur. Blir det så att jag måste vabba på torsdag har nog storasyrran roligare att vara på förskolan. 
Jag har inte gett upp hoppet än om att komma iväg till leos på torsdag men det ser ganska mörkt ut dessvärre och Linda är varnad. Känns snällast att höra av sig om läget nu så hon är förberedd på att vi KANSKE inte kan följa med iaf. 
Så typiskt. Alltid vår tur. Sjuka på loven när man kan hitta på massa skoj.
Nu kunde det vara så mycket värre så jag ska inte klaga. 

Hade massa mer att skriva om men det får vi ta i ett annat inlägg. 
Ikväll kanske.
Per skulle spela tidigt ikväll så jag skriver säkert sen när barnen lagt sig. Eller i morgon. Eller nåt.Ta bort uppdatering

Måste jag ta bort uppdateringen för att kunna lägga upp bilder igen tro? 
Störande är det ! Och dåligt!

Ikväll har jag varit på ett bas pass. Har inte varit på det denna säsongen innan men jag gillade det förra så jag visste att det var roligt!
De har ändrat och styrt om massor ett par ggr nu så det gäller och hänga med så man inte hamnat på nåt pass man inte vill. 

Barnen är jätte snoriga och hostiga. De var jätte trötta efter dagis idag. De har bara suttit i soffan  i stort sett och varit och storhandlat med per. Det blir ju jobbigt att inte kanske må helt 100 och sen vara så långa dagar.
Tyckte barnen var bleka ikväll men det märktes inget på dom men tog tempen iaf. Adrian hade inte feber men lite högre temp. Nellie var helt som vanligt. 
Har pratat fram och tillbaka hur vi ska göra. Eftersom han är precis som vanligt och har vräkt i sig mat och lekt som vanligt är det kanske bara nåt tillfälligt.
Vi får se hur barnen är i morgon bitti och avgöra då. 

Har haft en liten jobbig dag idag både kroppsligt och sen lite psykiskt. Känner skuldkänslor och mår väldigt dåligt pga dåligt samvete. 
Sen är jag orolig för mammas operation också såklart.
Sen blir man ju inte direkt gladare när barnen snorar och hostar igen och man bara väntar på att det är dags och vabba igen..

Jag vill ha vår och sommar nu!

mobil inställningar

Har försökt fixa till mobilen lite nu på morgonen medans barnen tittar på barnkanalen. 
Kanske har fått till det lite bättre utseende mässigt iaf. Men den är fortfarande seg och jävlig.
Per ska göra nåt med mobilen idag som kanske hjälper. Man ska tydligen helst göra det innan man gör uppdatering men det visste väl inte jag, det kan funka utan och göra det men det gjorde det tydligen inte för mig.
Ibland är det tur att jag är gift med en mobil nörd. 

Idag är det hockey. Sista matchen tror jag. Skönt tycker jag. Det tycker kanske inte per. 

Har fortfarande sjuk träningsvärk men idag är det bättre iaf. Igår var det hemskt att sätta sig. Men idag var det inte lika jobbigt. Skulle tränat core idag men jag tror jag satsar på bas i morgon istället. Det är tydligen mycket ben på core och det kommer inte gå för mig iaf så det känns onödigt att gå dit ens. 
Jag får skynda mig till bas passet efter Nellies dans i morgon.

Vet inte hur jag ska göra nästa vecka än. Skulle väldigt gärna ta ledigt en dag och åka till Linköping med barnen. Antingen leos eller äventysbadet. 
Skulle väldigt gärna vilja ta ledigt och hälsa på mamma med efter operationen. Får se hur jag gör. Kanske kan göra både och beroende på hur mycket det är att fakturera .
Jag får ta det som det kommer.

Ska titta runt lite på mobilen nu sen ska jag gå upp. Börjar bli hungrig.
Nellie vaknade upp och var förkyld idag. Får fräsa näsan hela tiden. 
Men verkar bara vara förkylning än iaf. Ingen feber. Håller tummarna att febern håller sig borta. Verkar bara mycket hög feber som cirkulerar nu..

Vår lilla, stora kille.

Vår lilla kille växer upp för snabbt nu. Antar att han utvecklats så mycket pga förskolan. Han förstår så mycket och han har även ändrat sina ljud lite med att säga några ord.
Ikväll insåg jag hur stor han blivit. Han har ätit jätte bra idag, han åt mer pizza än mig till middag, sen kom mamma och pappa hit och fikade då åt han mängder med glass. Allt ätande var ganska nära läggningen så jag var helt säker på att han ville sova utan kvällsmat.
Men när vi skulle sova sa han kom och gick ut i köket och drog ut en låda och hämtade sin välling flaska och gav till mig och sa ha. Så sött, och så duktig!
Vår lilla kille börjar bli väldigt stor nu. De pratar om hur duktig och envis han är på förskolan. 
Vi pratade även om att han kanske blir lik sin syster till slut. Nellie var ju extremt tidig med talet och alla fröknar blev så förvånade över att de kunde ha vissa konversationer med en som inte ens fyllt 3 år. Så fort som Adrian utvecklas nu kanske han blir som henne.
Det spelar absolut ingen roll. Han utvecklas i den fart han gör. Inget var är den andra lik så.

Har rensat kläder i Nellie garderob igen . Med tanke på hur lång hon var nu i Stockholm så lär hon inte kunna ha klänningar och sånt i stl 122/128 till sommaren. Nellie var 128.5 cm lång nu. Alltså hade hon vuxit mer än 2 cm på kanske 4 månader typ.
Det verkar aldrig stanna av! Får se hur framtiden ser ut nu med allt och hur hon växer. Om det måste stannas av eller inte.

Vår kväll har varit bra. Annars som sagt. Har sorterat jackor och kläder. Vissa kläder är inte särskilt mycket och ha så de ska skänkas i en container och resten ska sparas för att se om Becca och dom vill ha till Emilia eller om Åsa eller Linda vill ha till Amanda eller Alicia. 
Har även ett par jackor och fleece från Adrian som Madde ska kolla på innan dessa också ska skickas iväg.
Jag vill bli av med det nu. Det vara står och tar plats och samlar damm.

I morgon ska Nellie på skidsko skolan igen. Sen ska hon och Per och och posta alla inbjudningar till kalaset. Jag stannar hemma med Adrian. Han får följa med mig på stan istället på jakt efter svarta leggins till Nellie. Alla hennes är hål i knäna. Och det går åt många svarta leggins till hennes kläder nu. 

Får se om Millan kommer med Me&I kläderna hon handlade till oss med. Jag fick mig ett par byxor också av henna. Hon är så generös och snäll min fina svärmor.

Dagen har varit en av de jobbiga annars gällande min abstinens eller vad det nu är.. jag har mått väldigt illa till och från sen har det känts som att hela kroppen skakat massor och att det skulle synts, vilket det inte har gjort. 
Jag slutade ju tidigare idag enligt schemat och jag gav mig fan på att stanna kvar idag. Sen ville jag inte vara en tråkig mamma utan jag tog mig i kragen och åkte med och mötte upp vänner på Kalles Lek och lattjo.
Efter det åkte vi hem och gjorde pizza tillsammans hela familjen. Det är jätte mysigt att göra det allesammans. Både Adrian och Nellie gillar att vara med.

Nu ska jag kolla runt lite på mobilen. Har upptäckt en till skit sak med denna uppdatering som mobilen gjort.. jag kan inte se kommentarer folk gjort. Jag måste godkänn dom först sen gå in på min bloggsida och klocka på kommentarer för att läsa.
Per ska se om han kan återställa telefonen till sitt gamla "jag" istället då jag hatar allt som denna uppdatering gjort!
Har även sagt till Per att jag vill testa Iphone nästa gång jag ska byta mobil. Det var inte jätte populärt kanske då han inte gillar den. Men han har lovat att hjälpa mig om jag behöver hjälp iaf :)
Han har ju erkänt att Ipaden vi har är väldigt bra så han kanske vänds om nu! ;)

Per spelar tv spel, barnen sover. Jag ska också sova nu!

Jag kämpar

Idag är tredje dagen jag trappat ner på min medicin. Det går sådär.  Positiviteten har jag. Jag förstår ju varför jag mår som jag mår. Och jag kämpar. Jag mår så dåligt och konstigt i min kropp. Jag kan inte förklara men sluta röka var en baggis i jämförelse med detta. 
Jag hanterar dagen fram till eftermiddagen bra. Sen börjar jag skaka och trycka dubbelt på tangenterna m.m. 
Jag vet att man mår väldigt dåligt av just denna medicinen när man ska sluta och jag mår skit till och från men ändå så är jag glad. Jag var rädd att jag skulle må så mycket sämre så jag försöker se det positivt hela tiden.
Jag har gått hem både igår och idag på eftermiddagen. Jag ska jobba igen timmarna i helgen istället. Jag stannar tills det verkligen inte går mer. Jag har förståelse hos mina arbetskamrater med. De förstår ju att det är jobbigt.
Jag är så himla glad att jag ändå håller huvudet högt. Hade det varit för 6 månader sen hade jag inte gjort annat än och klaga.. hela tiden. Och läsningen här hade vart jätte tråkig!!

Jag säger till Per att jag mår jävligt dåligt kanske en gång om dagen bara för att han ska förstå. Men samtidigt så är jag glad och försöker tänka bort det.

Ikväll hade jag, Sandra och Jossa bokat att testa på cirkelfys! Jag var tveksam till om jag skulle klara av det men viljan att jag så gärna ville prova tog överhanden så jag följde med. Och det är jag glad för nu. 
Det var jätte roligt. Men jävligt jobbigt. Jag har så ont i kroppen. Till slut fick jag inte stop på skakningarna i benen. 
Och en gång fick jag gå ut för jag trodde jag skulle kräkas. Haha!
Det gjorde jag inte utan blev bra bara jag fick lite luft. Sen gick jag in igen.
Ska bli intressant och se hur vi känner i kroppen i morgon.
Jag vet inte om detta är bra eller dåligt för mig just nu med tanke på mitt mående i sig men jag försöker vara som vanligt.

Idag har barnens förskolan anordnat vada lopp för barnen.
Snälla Helena hade varit och tittat och tagit bilder på Nellie med som hon mailade till mig. Tusen tack! 
Nellie hade åkt på skidorna när Per hämtade barnen efter jobbet med. Hon gillade det verkligen. Är ju rejäl skidor med så då kanske det är lättare. Än de billiga vi handlade på ÖoB förra året. I och för sig är hon 1 år äldre med. Det kanske gör sitt till med.

I morgon är det fredag och det ser vi fram emot. Vi ska starta dagen med jobb. Sen åker troligtvis barnen och jag ut till Snokebo en sväng. Sen ska vi bara njuta av att vara lediga tillsammans igen :)

Har funderat på om jag ska ta en föräldradag nästa vecka på sportlovet och hitta på nåt kul med barnen. Har några förslag som jag ska kika på. Och samtidigt kolla om nån mer vill haka på. Per ville väl kanske vara ledig med och följa med men det får vi se om han kan. 
Hoppas kan man ju alltid iaf. Tror dessvärre inte att det går.

Nu ska jag bädda ner mig och försöka sova.

uttrycket stämmer.

Det är väldigt skönt att vara hemma igen. Vi har haft det jätte bra i Stockholm men det är ändå otroligt skönt att komma hem.

På söndagen checkade vi ut skapligt och började åka mot karolinska och astrid Lindgrens barn sjukhus. Det var helt sjukt stort. Hus överallt. Till slut kom vi till parkeringshuset som var tanken. Det var jätte trångt där inne. Nästan som det är på hotells parkeringarna.
Vi var där väldigt tidigt så vi fikade lite först sen lekte vi på lekperapin ett bra tag.
Jag vet att jag redan skrivit lite om detta men jag skriver igen för min egen skull.

Till slut kom en sköterska in och skulle göra lite kontroller först. Även jag och Per fick göra det.
Sen träffade vi den rätta doktorn och det känns okej nu. Vi har fortfarande tusen frågor men de kan ingen svara på än. Inte förrän MT är gjord.
Nellie var duktig som vanligt och pratade på med läkarna som hon brukar göra. Självklart berättade hon att hon åkt limousin bl.a. :)
Hem resan gick också bra. Barnen är väldigt duktiga. Adrian hade precis somnat när vi kom tillbaks till dom och vaknade såklart när han blev satt i bilen. Men han var glad.  Vi bestämde att vi skulle stanna och äta nästan direkt eftersom han var vaken. Då kunde han sova efter maten igen.. han behövde det iaf. 
Vi stannade och åt god mat. Barnen var glada och nöjda. Nöjda barn, nöjda föräldrar :)
Adrian och jag somnade en stund och sov tills vi kom till Linköping.  Där stannade vi och fikade och handlade en jätte bra grej som Millan fick prova på det spa't som var på hotellet. Det är handskar som du ska ha på dig i 20 minuter ca. Som gör dina händer jätte lena! Man kan ha dessa på sig när man tittar på tv eller nåt. De är verkligen jätte bra. Man kan använda dem upp till 50 ggr. 
Jag köpte även till fötterna. Så de ska jag testa i morgon kväll hade jag tänkt.

Vi fick även en lite överraskning i Linköping. Kosse var där! Så vi stannade till och kramades, busade och pratade några ord med henne innan hon skulle vidare också. Eftersom vi ses så sällan uppskattas även den lilla stunden man kan få. 
Barnen älskar henne verklige. Vi med såklart, men barnens ögon lyser verkligen upp när de ser henne och de springer och kramas direkt.

Vi var hemma efter kl 20 och barnen var i extas över att vara hemma igen. De lekte med precis allt och hade jätte skoj. Per bytte alla sängkläder och jag dammade och dammsög. Barnen somnade efter kl 22 så vi tog en lugn morgon jag och barnen. Lämnade barnen innan nio. Det var skönt att starta lite lugnt. 

Sen idag har det gått i ett. Jag jobbade, hämtade barnen, hämtade ut Me&I kläderna som kommit, åkte och storhandlade,  lagade middag. Sen åkte jag till Becca och barnen en stund. Delvis för att lämna lite kläder jag handlat och delvis för att umgås lite. Var jätte länge sen nu. Alldeles för länge sen om du frågar mig. Emilia hade blivit så stor och det hade hänt så mycket med henne.
Älskade Gullunge. Hon är så himla söt och go! Och glad! Jag blir helt varm i kroppen av att titta och "prata" med henne. Hoppas vabbuari snabbt är över så vi kan börja umgås igen. Det är nån av barnen som är sjuka hela tiden. Antingen i deras familj eller våran familj..
Men vi vet vart vi har varandra så vi vet att vi kommer umgås snart igen .

Jag har varit och tränat med. De hade visst nytt pass så det jag skulle gått på i morgon var visst idag istället. 
Passade mig bättre med eftersom jag ska träna på torsdag med. Blir inte flera dagar i rad då.
Sandra och jag har bokat in oss på cirkelfys då. Det ser jag fram emot!

Ligger i sängen nu. Per spelar nåt viktigt med tvspelet. Han ser fram emot tisdagarna. Och eftersom jag fått varit iväg hela kvällen så är han mer än värd det nu. Jag tog över barnen direkt när jag kom hem från träningen så han fick göra det han ville.
Adrian var lite uppe i varv för att sova. Märkligt  eftersom de varit på dagis hela dagen. Han bruks bara jätte trött annars.
Först ligger jag med honom tills han somna. Sen kryper jag mer hos Nellie en stund, vare sig hon sover eller inte. Det är så mysigt att ligga nära sina barn och höra deras andetag och känna deras lugn och trygghet.

Godnatt på er!

en sak kommer sällan ensam...

Idag har det varit väldigt jobbigt.

Vi sitter i vänt rummet nu på att få komma in med Nellie på Astrid Lindgrens barn sjukhus. Det är lite läskigt att vara här på nåt sätt, samtidigt så tänker man när man ser andra att det kunde vara så mycket värre än vad det är. 
Vi ska in om en kvart ca. Adrian är kvar på lekterapin tillsammans med farmor och farfar som var snälla och stannade kvar med oss för just den saken.

I morse innan frukosten ringde pappa och sa att de skulle ta bort Loffe idag. De hade beslutat det igårkväll då han bara blev sämre och sämre. 
Veterinären hade tid om de kom direkt på morgonen så de gjorde det.  
Jag förstår beslutet de tog samtidigt som jag tycker det är jätte jobbigt att inte kunna säga hej då till honom.  
Älskade fina Loffe. 
Det är hemskt att ta bort sina djur. De är ju en i familjen. 
Det är jätte jobbigt att sitta här och höra hur ledsna de är hemma. Samtidigt som jag vet att jag måste vara här. Och Loffe mår så mycket bättre nu.
Men måste allt komma på samma gång? Alltid?

I morgon tar jag och barnen en lugn morgon. Med tanke på att vi kommer hem sent idag. Barnen kommer vara jätte trötta i morgon bitti. Men de ska till dagis senare och jag till jobbet.
Adrian äter fortfarande väldigt dåligt men han kommer ju i dessa perioder titt som tätt. 

Nu är det snart vår tid.. 
Förstår inte varför jag är så orolig. Men jag är orolig av mig så det kanske inte är så konstigt....

oro

Ligger redan i sängen. Barnen somnade senare än vanligt ikväll med det gör inget. 
Jag ska försöka sova med nu. Tror , eller vet att jag kommer sova oroligt inatt. Vet egentligen inte vad jag är orolig för. Men det som sker i morgon kändes så långt borta för en stund sen..  men i morgon är det dags att börja resan.
Vi har haft en lugn och härlig dag. Vi tog det lugnt efter frukosten, iaf jag då jag somnade till i sängen en halvtimma. 
Sen gick vi till stan... gick till Viktoria secret igen och handlade en box samt trosor och en parfym. Sen gick Millan och jag till HM och Per och Ingo till en annan affär som jag inte vet vad den hette. 
På HM hittade jag en hel del kläder också. Har spenderat en hel del pengar denna helg. Men det är det värt. Nu kommer jag inte handla kläder på ett bra tag. Me and I kläderna har kommit också så de ska hämtas ut när vi kommer hem med :)
Har varit hos våra vänner idag igen med. Nu var Martin med också. Var jätte trevligt som vanligt. Barnen lekte bra också. Älskar att se när alla barnen leker tillsammans oavsett ålder.
Vi hörde hur de skrattade massor på nedervåningen. 
Det är jätte tråkigt att säga Hejdå då man vet att det kommer dröja så länge innan man ses igen..


Vi ska vara på plats tidigt i morgon så vi vet vart vi ska. Sen ska vi ta det lugnt och fika lite innan. Och hitta nån form av lekterapi som barnen kan leka på innan. Sen ska Ingo och Millan ha hand om Adrian medans vi är där. 
Sen åker vi hem. Längtar hem lite nu faktiskt. Men ser inte fram emot all tvätt, all städning m.m. jag vet hur jag funkar och jag kommer inte acceptera hur det ser ut hemma när vi kommer hem. Det kommer behövas städas av direkt och sen måste sängkläder och sånt bytas med. Allt ska packas upp... ja så funkar jag!
Arbetsveckan drar ju igång sen med så jag vill ha så mycket som möjligt gjort innan. Hur det nu ska gå till. Vi lär ju inte vara hemma tidigt i morgon direkt. Jaja, det löser sig.
Ligger väldigt mycket efter i min träning med. Har unnat mig en hel del här uppe så nu ska det tränas massor. Inget sött heller!!
Hoppas bara mina benhinnor klarar av att träna nu. De har fått vila ett tag iag :)

Ska krypa ner nu och försöka sova!

Jag kände det på mig.

Nåt speciellt skulle hända idag. Det hade vi fattat. Igår eller inatt rättade sagt när vi somnat fick jag ett infall att det säkert skulle komma en limousin och hämta oss på hotellet. Jag var tvungen att väcka Per för att säga det, för ifall så var fallet så behövde jag bevisa att jag minsann visste det! :)
Vi samlades i lobbyn kl  17 för en drink först. Jag såg direkt hur både Jon och Ingo tittade ut genom fönstret. Jag berättade för Millan också vad jag trodde och hon uppmärksammade också deras tittande ut genom fönstret...
Mycket riktigt. Det kom 2 limousiner och parkerade utanför och vi skulle gå ut.
Adrian blev i extas och Nellie med. Vi åkte tillsammans med Ingo och Millan. Det var faktiskt riktigt häftigt! Vi fick jättegod champagne och det var jättefint invändigt. Hummer limousinerna var tydligen redan bokade annars hade vi haft dessa. Men jag är nöjd med det vi fick. Är nog både första och sista gången jag åker limo genom Stockholm!

Vi har ätit på resturangen YOLO. Det var ett litet ställe. Men tydligen väldigt fint ställe. Jag hittade en rätt som jag faktiskt åt till slut och det var jättegott. Men man får ju inte mycket mat alltså. Det är ju verkligen meningen  att man ska ta förrätt och efterrätt med. Men det äter inte jag tyvärr!
Barnen gick det bättre med ikväll och jag kände på mig att Adrian snart skulle tröttna och bryta ihop.. när taxin stod utanför kom utbrottet . Men det är okej med tanke på att vi ändå skulle åka. 
Jag och barnen har haft det lugnt och skönt på hotellet och de somnade i lugn och ro. 

Annars har vi haft det bra. Vi har varit på stan med Millan och Ingo. Vi hängde längst på Desigual tror jag. Hittade ett par likadana byxor som jag fick sist men i annan färg. Per hittade byxor och skjorta med. Jag har världens snällaste samt envisaste svärfar. Han vill betala och det är jätte snällt me  jag är inte van vid det så jag blir helt genomsvettig m.m. och får lite panik då jag tycker att vi kan betala själva. 
Nu i efterhand är jag jätte tacksam. Kläderna är ju inte billiga direkt...
Har även varit inne i Viktoria Secret butiken. Shit vilken butik! Jag trodde vi skulle spendera kanske 10 minuter där inne men det blev längre. Hittade massa dusch cremer bl.a. Sen en present box med flera dofter i mindre paket. Ångrar mig gällande en annan present box med lotion och bodymist. Ska kolla om det är öppet i morgon. Är det nån som vill ha nåt säg bara till så kanske jag kan fixa det åt er :)

Gjorde en uppdatering på mobilen idag som tydligen resulterade i att jag inte kan ladda upp bilder här. Är flera som inte kan det tydligen.. dåligt!

Nu kom Per så nu ska jag kolla hur han haft det. Sen kanske jag ska sova... om ingen vill med på casinot vill säga ;)

Bra shopping!

Igår när Per och de andra karlarna var iväg på möbel mässan gick Millan, jag och barnen på m stan. Det var jätte trevligt. Vi hittade massa fint! Jag blev överlycklig när jag upptäckte att de hade mini rodini på Åhléns! De nya kläderna dessutom. De hade inget från de gamla kollektionerna så de ska jag kolla på NK idag. Är ett visst plagg jag söker till barnen. 
Hittade som vanligt bara kläder till barnen. Men jag tycker det är väldigt roligt att handla till barnen så det är okej tycker jag :)

När klockan började närma sig 15 var mina fötter helt slut. Jag hade så ont.  Och Millan med. Nellie med. 
Adrian satt ju i vagnen så han var ju pigg just då iaf.
Barnen var så duktiga. Nellie tyckte väl kanske iaf nye det var jätte roligt men hon hängde på och hon fick välja en leksak sen med för hon var jätte duktig. Hon valde en Sofia amulett Oslo hon vägrar ta av sig sen dess typ.

Kvällen blev väl inte lika bra direkt. Vi skulle äta på resturangen här på hotellet i det tog jätte lång tid innan barnen fick in sin mat.. alla andra fick in sin mat utom dom. Urkasst tycker jag! Detta resulterade i att Adrian hann bli sitt hysteriska och arga jag och det gick inte att lugna honom. Han var både trött och hungrig och det är intendent bra kombination .
Jag åt klart sen fick jag och barnen upp på rummet. Nellie fick lite ont i magen igen stackarn. Men det var inte så farligt som det brukar iaf Tack och lov!
Hon somnade och ja sovit hela natten. Och hon åt massor till frukost igen med.
Tror det var för hon var så trött och gått massor på dagen plus att hon inte alls ätit de tider hon brukar.
Vi får se hur denna dagen blir.
Jag följde med de andra en sväng till Casinot igårkväll. Det var jätte roligt! Jag var uppe i en hög summa pengar ett ta men girigheten tar över så tyvärr..

Per och Ingo satt på vårat rum och umgicks medans jag var borta.
Jag fick själv tillbaka då ingen annan ville gå tillbaka just då.
Men det gick bra. Jag hittade till slut. Var mycket närmre än jag trodde.

Nu har vi ätit frukost och jag softar i sängen lite. Barnen tittar på Karlsson på taket. 
Vi ska gå på stan snart tror jag. Per ska ha barnen en stund iaf. Jag ska gå på stan med Ingo tydligen. Tror nog Per och Millan och barnen går med oss med. Vi får se.
Ikväll är det tänkt att vi ska äta på resturangen YOLO. Är kanske inget jag ser fram emot med tanke på hur kvällen iaf går blev på resturangen. Men vi får se hur det blir. Ska tydligen hända nåt annat med och jag har gissat vad jag tror. Får se om jag har rätt eller inte. 

Återkommer väl i morgon om hur kvällen blir.. Hej från stockholm


Denna syn vaknade jag av idag. Glada barn som ser ut över kungsholmen.
Vi har det bra. Gårdagen var lite kaotisk till och från men så är det alltid! Jag får lätt mitt "hotell humör" som vi nu kallar det :) haha! Jag är sur alltså.
Det gick över relativt snabbt iaf.
Jag fick lite egentid när vi kom fram då Per och barnen gick till ett par kollegor en sväng. 

På kvällen igår tog vi en taxi till våra vänner här uppe. Det var jätte trevligt och klockan sprang iväg lite väl mycket. Men det var det värt! Vi fick god mat och vi ska ses längre igen på söndag. 

Som vanligt när vi checkar in på detta hotell så står det aldrig varken spjälsäng eller extrasäng på vårt rum. Igår sa de att de skulle komma och lämna det mellan kl 17 och 18. 
När vi kom till hotellet igen igårkväll kl kvart i nio var sängarna fortfarande inte på rummen! Riktigt dåligt med tanke på att barnen var trötta och skulle i säng..
Kl halv tio kom de med sängarna. Barnen däckade i stort sett i sängen.

Nu sitter barnen och jag på rummet och väntar på farmor som är på spa. 
Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Antingen ska vi på möbelmässan eller på stan. Jag vill handla. Handla massa kläder på nk till barnen med mini rodini ! Det har släppts nya kläder därifrån nu. 
Ska se om jag kan hitta nåt fint plagg till söta Emilia med. Som bara växer alldeles för snabbt. Har missat massor nu när vi inte träffats på så länge. Vi saknar er!

Ska hjälpa Nellie med en barbiedocka nu sen tror jag minsann att farmor kommer snart :)

eftermiddagsjobb

Ligger i sängen med en snarkande Adrian bredvid mig. Jag ska slumra med tänkte jag.
Sen kommer per hem och byter av mej så jag kan få jobba ett par timmar iaf.
Han är och hämtar vår nya bil nu! En ny passat blev det! Kul att vi kunde få ganska den till Stockholm :)
Sen kommer Emma på middag. 
Sen måste jag försöka packa lite.
Sen ska jag och tjejerna på kontoret på hockey och sitta på hyllan tydligen.
Sen ska jag hem och packa igen och sen sova!
Ser faktiskt fram emot att åka till Stockholm nu! Ja allt förutom restaurang besökena som är för fina för att servera pommes! Puh!avvakta till fredag..

Adrian äter fortfarande inte. Idag har han ätit en halv liten youhurt burk och sen fick jag i honom lite ostbågar nu precis.. varför äter han inte?
Jag är glad att han dricker lite iaf. Bara det är tillräckligt!
Är glad att vi bestämde att vi skulle ha honom hemma denna veckan fram tills ju åker till Stockholm. Med tanke på att han inte äter sen är inte hans mage direkt stabil pga att han inte äter nånting..
Han är väldigt pigg imellan åt men efter en stunds håll igång så blir han jätte gnällig och trött. Inte konstigt det heller.

Han verkar få ont i magen när han bajsat också. Idag blev han hysterisk. Vet inte vad jag ska göra. Han förstår ju inte när ha försöker förklara varför allt sker heller. Allt sker ju pga att han inte äter nåt liksom..

Mitt illamående försvann igår. Jag fick lite egentid igårkväll när Per tog med sig barnen till Norrhult. Det var jätte skönt. Jag låg i soffan hela kvällen.
Har inte mått illa inatt heller och illa inte på morgonen heller. Kanske lite nu men det är kontroll bart. Det är typ ingenting..
Eftersom Adrian varit i stort sett utan näring sen i fredags ringde vi sjukan idag.. vi ska fortsätta som vi gör tydligen. Äter han inte så äter han inte... skulle han fortsätta såhär till fredag kan vi ringa igen. Men då är vi ju i Stockholm. Vi måste ju åka dit med tanke på att vi ska dit med Nellie på måndag. Vi missade förra tiden och vill inte missa denna tiden också.
Då sa de att vi får väl leta upp en vårdcentral där då. Okej!
Vi får ta det för vad det är helt enkelt. Vi får försöka få det så bra som möjligt där uppe. Vi behöver komma iväg och det kommer bli bra. Jag får väl vara med Adrian på hotell rummet om han inte orkar vara med hela tiden.

Är inte direkt jätte sugen på att gå på den där restaurangen och äta modet fortsätter såhär. Men vi får se. Vi tar en dag i taget!

Per och Nellie är på sjukan med nellie nu iaf. Det verkar ta tid. De hade en tid där idag då vi vill utreda hennes mage. 
De ville ta blodprov och urinprov i morgon. Hon ska ändå till tandläkaren då så då kunde vi ta det då istället.
Läkaren såg tydligen inget konstigt med att hon har varit som hon varit i magen senaste 3 månaderna men vi ska ändå kolla upp bågar saker. Och sen även nämna detta till teamet vi ska till uppe i Stockholm. 

Jag blir inte klok på detta snart! 
Men det lugnar väl ner sig till slut liksom..

Ikväll ska Åsa ha Me&I Party och det ser jag fram emot! Den nya kollektionen gillade jag! Som alla med i och för sig :)

Inget hände..

Igår när Adrian väl somnat mådde jag jätte illa och var säker på att jag skulle behöva kräkas.. jag gick och la mig innan nio och somnade. Vaknade runt kl tolv och mådde inte alls illa. Jag var matt och konstig i kroppen bara.. somnade om och vaknade innan sex igen. Mådde fortfarande inte igen då heller. Kändes som att illamåendet blev värre när jag var uppe typ.

Vi kom upp tidigt på morgonen och åt frukost. Jag åt 2 rostade mackor och en stor skål med mjölk och Coco pops :)
Har legat på soffan resten av tiden då jag tyckte jag kunde vara värd att slippa re undan allt. Det är alltid jag som gör det annars.
Mår lite lite illa bara.. men jag känner mig matt fortfarande . Fattar inte vad det är frågan om.
Men jag anser mig inte vara magsjuk. Jag kan ju inte ens gå på toan liksom. Börjar undra om det är det som är problemet.. att jag inte varit på flera dagar.. 

Nu ska vi åka till Norrhult och byta bil. Adrian vill åka hummer!

Han äter fortfarande inget alls. Inte ens sin favorit youhurt. Men det känns inte som han är tillräckligt dåligt för att åka iväg med honom. Är det som igår så blir han mer och mer trött och matt under dagen. .
Jag blir så less på detta. Förstår inte varför han inte äter.. 


RSS 2.0