Vila efter maten

Nu är jag proppmätt och ligger med barnen i sängen i husvagnen. Barnen med var sin iPad och jag med mobilen :)

Vi har det jätte bra och psykiskt funkar det bra med, bättre än jag trodde iaf :)
Jag har lite panik ibland så.
Har varit hos min pratkontakt nu och vi kom fram till att försöka vänta tills min läkare kommer tillbaka från semestern, då ska vi diskutera medicinering.
Så länge tyckte hon att jag regelbundet varje dag skulle ta min ångest/lugnande medicin som jag annars bara tar vid behov. Tre ggr om dagen iaf. Jag har inte kommit ihåg att ta tre ggr men två, nu senast fick jag sånna obehagliga krypningar i benen igen :( det är jätte jobbigt. Fick det när jag skulle vila förut så det blev ingen vila om man säger så..
Det kan bli så har jag läst men jag har inte känt av det innan..
Hur som så är det ändå positivt eftersom jag faktiskt glömmer bort min medicin :)

Vår kran i husvagnen gick sönder idag, det var vatten i lådor och skåp, inga jätte mängder med lite, tur jag upptäckte det i tid. Så idag har vi varit i Kalmar och handlat en ny kran tror jag..
Annars har vi bara tagit det lugnt idag, mycket välbehövligt. Vi samlar krafterna för Carola i slottsruinen i morgon. ÖLAND

Öland i mitt hjärta.
Förra året valde vi västkusten.. Inget för oss, underbara Öland med underbara vänner och husvagnarna 💜

Nu när jag lagt mig känner jag hur jag fylls på med energi igen, härligt! Härligt!! 

Diggiloo i Eksjö

Igår vid tre åkte Susanne, jag, Maria och Malin ut till Norrhult för att ses med Millan på en överraskning, vi skulle mot Eksjö för att gå på Diggiloo. 
Hon blev jätte paff och nervös när vi hämtade henne men tyckte hon lugnade ner sig snabbt medans hon duschade av sig och gjorde sig i ordning. 
Vi stannade ett par ggr på vägen för att inta lite dricka, tanken var att jag skulle köra men snälla Malin tyckte lika gärna hon kunde köra då hon hade druckit tillräckligt kvällen innan. 
Jag drack inga jätte mängder då jag inte tål nåt alls längre. 

Diggiloo var verkligen skit bra och jag kommer gå nästa år igen om de har nåt i närheten av Vimmerby!
Det var slut närmre elva tror jag och jag va henna runt tolv. 


Idag är jag så trött så det inte är klokt, jag drack inte mycket som sagt utan det jobbigaste är nog att jag var uppe så sent.. Lite att jag drack med kanske..
Jag orkar ingenting, det jobbiga i det hela är att hela familjen ska iväg på GP ikväll i Målilla. Är kanske inte jätte sugen med det tyvärr.. Men jag hoppas jag rer till mig tills dess! 


Orolig natt

Inatt har Adrian knappt sovit nåt alls, han har varit ledsen första delen av natten sen har han bara mest legat och gnott snutten i ansiktet och tittat i taket typ. Han somnade till ordentligt mellan fyra och fem inatt. Det innebär att en annan är trött med och mår lite halv kasst pga det. 
Jag funderar och tänker vad det beror på, jag kan inte se några tänder på gång , annars har han oftast varit såhär när tänder är på gång.. Han har varit gnällig hela förmiddagen, inte så konstigt det heller med tanke på natten. Han somnade för vilan redan strax efter tolv idag och det är tidigt om man jämför när han somnat innan på semestern. 
Ska försöka släppa det.

Annars är det som vanligt här hemma.. Jobbigt!
Jag vill inte ringa öppen psyk och tjata hela tiden men ingen har ringt än så jag känner att jag måste ringa igen och se om de fått prov svaren. Är ju ganska säker på att det inget visar..

I eftermiddag ska jag iväg. Min inställning till det har ändrats igen, jag vill inte åka. Jag har ont i magen konstant och får lite smått panik och svettas som en gris när jag tänker på det. Per förstår om det är jobbigt för mig att åka samtidigt som han är helt säker på att vi kommer få jätte roligt! Det tror jag med. Vet inte om det blir ännu jobbigare då jag erbjudit mig att köra..

Min mage och mina känslor brukar ju lugna sig framåt eftermiddagen så jag hoppas det gör det nu med!

Lite ditt och datt

Dagarn går och jag kämpar på så gott jag kan men det sätts käppar i hjulen hela tiden tyvärr. Det är morgonen som är jobbigast, oftast. Sen avslutas eftermiddagarna och kvällarna bra! Oftast iaf! Det kan säkert ändras också men just nu är det så.

Idag har vi haft en bra dag, nellie och jag åkte ut till Åsa en sväng på förmiddagen, det var jätte trevligt, var så  länge sen vi sågs. Jennie och barnen var där med en stund. Jag bröt ihop en stund men det blir lite jobbigt när man går in på djupet. Samtidigt var det skönt att prata av sig med nån som jag inte pratat med innan och fråga vad de tycker mm.
Väl hemma sen byggde vi Nellies nya lego, hon har lekt med det hela kvällen!
Mina kusiner från Värmland är hemma nu så efter middagen idag här de varit här, barnen fann varandra direkt och lekte ute i lekstugan jättelänge. Sen tog vi med dom till Norrhult en sväng då de ville se lilla fölet Yra 💜 är så trevligt bär vi ses så det blir lite sorgligt nu när de ska åka i morgon igen, då dröjer det länge innan vi ses igen..

Vi har även handlat en soffa och soffbord idag, den är jättefin, skön och stor! Konstigt nog att även att den är större så blev det mer plats i rummet på nåt sätt..  Det blev jätte bra, men ovant än :) pappa var snäll och kom hit och hjälpte till så det blev klart jätte snabbt.

Jag har även målat två små bord till stugan, det är verkligen terapi för mig. Skönt att komma undan, ensam bara för en stund. 
Våran gamla soffa ska ut till sommarstugan. Så den ska vi ut med i morgon och samtidigt slänga allt skräp!

I morgon är det dags för lite överraskningar, det ser jag fram emot nu, innan har det mest stressat mig. Men jag måste se det positivt 💜

Vet inte vad det är frågan om

Dessa dagar har varit stressiga och oroliga för mig. 
Igår var Adrian lite "konstig" i magen. Inte dålig så att säga, typ vattnig avföring eller nåt utan bara lite lösare än vanligt. Det räckte i och för sig för mig för att bli lite nervös och orolig. 
Han var, är som vanligt och äter jätte bra. Inget konstigt egentligen..
Vi åkte till Norrhult igårkväll och skulle cykla och lite, Nellie skulle testa sin nya (gamla) cykel bl.a. Väl där ute var Per på toan med och var även han lite lösare. Då brast det för mig, fråga mig inte varför då jag inte vet egentligen. Men Ingo och Millan fick se hur det kan vara när det är som sämst med mig.. 😢
Vi åkte hem och inget mer hände, alla åt fortfarande som vanligt och var som vanligt så jag släppte det lite och sov för natten.

Idag när jag vaknade bröt jag ihop igen, vid frukostbordet, bara sådär.. 
Denna dag har varit jobbig också men jag har försökt tänka på att vara lugn, jag har tänkt om det egentligen spelar nån roll om det är magsjuka eller nån annan sjukdom. Jag blir orolig för allt nu känns det som. Influensa med förkylning/ halsfluss, jag vad som egentligen, tror jag.

Jag har senaste dagarna skrivit i en bok med och försökt skriva vad som händer och hur jag reagerar bl.a. Får se om det är bra eller dåligt.
Nu ikväll blev det väldigt jobbigt igen men jag gick en promenad med Linda och det var skönt, jag pratade och pratade och berättade in i minsta detalj hur jag är just nu. 
Och hon tycker som de flesta andra att jag kanske faktiskt ska testa den nya medicinen min läkare bad mig läsa om.
Jag har sagt innan att jag inte orkar mer men efter dessa dagar tror jag inte jag gör det. Jag väntar på att han ska ringa angående mitt blodprov på sköldkörteln. Då ska jag prata om allt annat med tänkte jag.
Adrian är gasig i magen och har bajsat ett par ggr ikväll men är inte vattnig eller nåt så utan bara lite lösare, han har vräkt i sig kvällsmat och bett om mer t.o.m. Trots detta håller vi oss hemma med honom, man vet ju inte helt hundra!
Får se hur morgondagen ser ut och vad vi hittar på, dags lunken hemma är ganska skönt det med! :)

Nån gång ibland om dagarna nu går jag ut i garaget och målar lite, vi har tagit hem lite möbler från sommarstugan, det är terapi för mig, jag blir lugn samtidigt som saker blir gjorda! 👍🏻

Ligger i sängen med Adrian nu, Nellie har mys med per i vardagsrummet. De har bäddat upp madrass där ute, hon hade svårt att somna idag vilket jag helt och hållet förstår då det inte hänt särskilt mycket idag här hemma.

Hopps på bättre väder i morgon, det regnar varje dag så lekstugan har fortfarande sin röda färg.. Magont igen

När Nellie kommit hem från kalaset och Adrian och jag vaknat till bestämde vi oss för att åka till kharma och äta mat idag, min pappa skulle med också.
När vi åkte dit behövde Nellie gå på toan så hon och jag gick dit direkt när vi kom fram. Väl där blev vi kvar en bra stund och jag blev lite orolig, då hon inte var som hon brukar i magen. Det var en rejäl blandning, hårt o löst. Till slut sa hon att hon hade ont i magen. Jag försökte samla mig och vi bestämde att hon och jag skulle åka hem. Hon blev jätte arg då hon ville ära sin favorit pizza. Men det kändes inte helt hundra att ära det just då.
Vi åkte hem och hon vilade lite inputen framför paddan. Hon tjatade om pizza och att magontet gått över. Hon fick en riskaka och sen kokade hon och jag upp en burk köttsoppa som vi delade på. Inget magont då heller. Hon var som vanligt och vi målade vattenfärger mm hemma. 
Jag satte mig i badet med ansiktsmask och då ville barnen i med vilket de fick en stund.

Per har varit och hämtat lite möbler i stugan som vi ska måla om, så ikväll har jag slipat två stolar och målat en gång. 
Nellie åt massor med havregrynsgröt ikväll och sa fortfarande att hon inte hade ont i magen.
Jag satte mig ner med papper och penna och försökte skriva ner vad som hände i min kropp när detta hände. Jag var förhållandevis väldigt lugn. Och det glädjer mig väldigt. Nu var det ju inget sjukligt. Hon brukar bli såhär. Eller har blivit ibland när hon varit på kalas, hon åt tårta igår och idag sen är hon så spänd när hon ska på kalas med så allt släpper väl efteråt kanske, jag vet inte. Hon har inte varit mer på toan heller.
Jag är väl inte helt mig själv än kan jag inte påstå men det funkar iaf. 

Jag blir lite orolig eftersom ungefär denna tid förra sommaren så började Nellies magproblem, ibland bara ont, ibland lös, ibland ingen aptit alls, ibland kräkningar. Nu har det varit lugnt ett tag och nu börjar det igen. Hon fick ont i magen två dagar innan Malta, sen en dag på Malta och nu idag. Innan dess har det varit lugnt. 
Jag har lyckats komma fram till att jag oroar mig väldigt för henne just nu, gällande allt. 
Allt det här blev mycket värre när alla undersökningar drog igång ordentligt och vi fick reda på alla gällande Nellie. Jag har blivit som ett stort nervsammanbrott av det. Jag oroar mig inte alls lika mycket för Adrian, eller jo det gör jag väl men inte på samma sätt. Nellie har och kommer ha massa skit sen ändå och jag vill bara att hon ska få må bra nu! Jag tror lite av all stress och mitt mående beror på det iaf, sen massor med annat med såklart.
Men jag försöker se denna dag som ett gått tecken iaf, jag hade panik men jag behöll lugnet i stort sett hela tiden 💞

Nu sover hon på en madrass ute i vardagsrummet, per ska sova med henne här ute, bara för att, händer inget inatt släpper jag det!
Adrian sover med mig i våran säng. 

Jag ska sova nu snart, är inte alls van att vara ute och flänga så länge som jag var igår :)

Roxette

Igår åkte jag, Jossa, Bibbi och Sandra till Kalmar för att bo över och kolla på Roxette som skulle spela där. 
Resan dit började inte bra, tågar var nästan 30 minuter sent och sen hann vi bara till Berga innan vi fick byta till ersättningsbuss pga signalfel! Drygt men bara att gilla läget! 
När vi kom fram var tanken att vi skulle åka taxi till hotellet, det slutade med att vi gick då det var jätte lång väntetid till att ens fånen taxi. Det var inte så långt som jag trodde dom tur var! Men halvvägs kom det världens störtskur så vi fick stanna till i en busskur, vi passade på att ta en vätskepaus där med medans det ändå regnade så mycket 😉

Vi hade inga större förhoppningar på boendet heller kan jag säga, det var ju det enda som fanns att välja på i stort sett och det var ett kombinerat vandrarhem och hotell. Men väl framme blev allt så mycket bättre! Rummet var jätte stort och uppdelat på två rum, jätte fräscht och fint! Jossa och Bibbi sov i ena delen och Sandra och jag i den andra! Rekommenderar verkligen det boendet om du ska sova flera, två till hade kunnat sova med och det hade inte blivit trångt då heller kan jag säga!
Vi tog det lugnt och drack lite och förberedde oss på att ge oss mot stan för mat! 
Det var fullsatt på varenda uteservering såklart, det var typ 15000 som skulle på Roxette liksom! 
Vi fick plats inne och det kvittade oss! Maten var jättegod men vi fick vänta över en timma på maten så det var lite drygt men samtidigt förståeligt med tanke på antalet gäster..
Efter maten begav vi oss dit, jag och Sandra gick dit direkt och Jossa och Bibbi stannade på ett ställe på vägen. Men de han i god tid till stället iaf :)
Roxette var skit bra, och visst, jagbhsdenkanske högre förväntningar men med tanke på hur dåligt skick Marie var i så kan man inte begära mer! Faktisk! Fatta vad hon ställer upp på, hon satt ner hela framträdandet och behövde hjälp för att ens resa sig från stolen och kunna lämna scenen. 
Hon orkade kanske inte sjunga så högt och starkt som förr heller men det spelade ingen roll! Det var superbra iaf!!

Nu är jag hemma igen, vi valde ett tidigt tåg hem då alla ville hem skapligt! 
Adrian ska sova nu så då passar jag på att mysa med honom lite och sova jag med! Jag är trött! Somnade innan ett inatt och sen upp tidigt, det är inte jag alls van vid nu för tiden ;)


Har inte mycket bilder sen igår, mest filmer! 

Tack för en underbar vistelse i Kalmar 💜 det behövde jag, nu har jag tankar energi för lång tid framöver :)

Mycket väntan idag

Idag blir det mycket väntan och att sitta stilla. Hoppas barnen accepterar det! Nu väntar vi i lobbyn på taxi som ska komma om en halv timma.. Hade kanske varit trevligare att vänta på hotellrummet men men..
Sen ska vi checka in bagage på flygplatsen och vänta igen.. Sen flyger vi.

Jag är spänd på att komma hem, samtidigt som det gnor i huvudet på mig om allt som behöver göras! Men vi försöker ta en sak i taget. 
Men det finns och göra hemma! Hohojaja! Tvätt, städning och handling och sängkläderna ska bytas! Tur vi har semester ;)


Rastlösa barn i väntan på taxin!

Sista kvällen på Malta

Samtidigt som jag längtar hem massor nu så vill jag inte lämna här! Jag gillar Malta, mer än Turkiet! 
Vi har packat det vi kan och bokat taxi till i morgon. Kvart i nio ska vi bara utcheckade och klara. Vi flyger kvart över tolv och landar kvart över fyra på Arlanda.
Det är lagom Adrians sovtid så jag hoppas han håller sig vaken och sover största delen av flygresan.
Barnen har varit jätte trötta varje kväll senaste kvällarna nu och framför allt Adrian, nu ikväll när vi behöver komma i säng tidigt så är de inte det minsta trötta, nerverna för morgondagen kanske. 
Det är så typiskt bara!

Den här bilden tog Nellie på mig.

Annars har dagen varit bra, den började inte alla bra för mig, fråga mig inte varför, det var bara väldigt jobbigt, allt!
Men jag somnade en stund och vaknade på bättre humör. 
Idag blåste det massor på stranden när vi kom dit och det var lire vågor också. Det kändes lite små kul, men det varade inte länge alls förrän vi såg massa bränn maneter som följt med vågorna in på grundare vatten, vi valde att gå till poolen istället, jag, per och barnen iaf. Precis efter att vi hade gått hade en liten tjej bränt sig på en manet, det hade gått bra så men det kunde lika gärna varit Nellie eller Adrian. Jag är inte vidare förtjust i dom heller. 
Sen gillar jag poolen mer så mig gjorde det inget ;)
Eftermiddagen spenderade vi vid poolen med och sen gjorde vi oss i ordning för mat, jag har ätit väldigt dålig sista dagarna men jag är trött på dessa smaker nu, jag längtar efter svensk mat nu! Och med tanke på min vikt så har jag och ta av ändå så det gör inget.
Efter middagen satte vi oss i lobbyn och drack lite och barnen sprang runt och lekte. Nellie ville så gärna gå på mini discot ikväll men den är så sent och med tanken på att vi ska upp innan sju i morgon måste vi faktiskt i säng! Tur vi har en duktig och förstående dotter 💞
Vi ska stanna och handla lite på hem vägen nu och hittar vi nån leksaks affär ska vi handla nåt till barnen, Nellie önskar sig en docka hon sett på ett youtube klipp. Får se om den finns där. Hon är mer än värd den iaf 💞Nu ska jag diska upp Adrians välling flaska som han bara var tvungen och ha ikväll, bara för att den var nerpackad! Men för att få lugn och ro så fick vi snällt packa upp det igen och göra iordning, han har en tendens att tjata ihjäl en annars :)
Sen ska jag kramas med min man lite innan jag ska sova. 

Magont

Idag mitt på dagen började Nellie få lite ont i magen, eller jag märkte det på henne då hon inte ville äta lika mycket som innan, och nu ikväll när vi skulle äta på den andra restaurangen och hon ätit en del sa hon att hon fick ont i magen, så jag tog med henne och Adrian till rummet igen så de andra fick äta klart! 
Jag ska väl inte sticka under stolen än att jag blev, eller är väldigt nervös och orolig. Men samtidigt har det varit mycket äta dessa dagar och framför allt en hel del sött också, så nu är det sötsak förbud resten av resan! 
Hon har försökt gå på toan men kan inte så förhoppningsvis beror det bara på vad vi ätit nu och kanske en hel del hemlängtan. Hon saknar alla hemma väldigt mycket samtidigt som hon vill vara här och har det bra här, 
Nu närmar sig resan hem med och det gör nog oss alla lite oroliga igen, lite resfeber.
Vi har bestämt att vi troligtvis ska stanna på vägen på söndag när vi landat och sova på nåt hotell. Det blir så väldigt mycket sitta stilla för barnen annars och sen ville Millan shoppa också så då gör vi det när vi landar och sen på måndag åker vi raka vägen hem bara och kommer hem på förmiddagen :)

Vi har det väldigt bra annars iaf, Nellie kämpar och kämpar med simmandet och hon kan faktiskt ta ett par simtag nu! Hon trälade massor idag utan puffar, i morgon ska vi försöka vara utan hela dagen ge vi sagt, bara vi mår bra. 
Nu under tiden vi varit på rummet har magvärken släppt lite gran säger hon så jag tror vi behöver vila. Det är jobbigt att vara på semester med, vara i solen hela dagarna och bada konstant hela tiden! Idag tog jag med båda barnen till hotellet när Adrian skulle sova. Märks på barnen för varje kväll som går att de blir tröttare och tröttare. Även en annan blir det. Jag är helt slut när barnen somnat. Stackars per är hur pigg som helst på kvällen.

Hoppas verkligen inte magontet håller i sig på Nellie, är inge kul att behöva ligga inne hela dagen i morgon pga magont, och framförallt inte dagen efter det då vi ska börja resa hemåt!

Jag börjar få väldig hemlängtan med nu, och det pirrar i magen och gör lite ont på en annan med ibland för saknaden blir lite stor 💜😢

Bilder från Malta!


Våra dagar

Nu har hälften av tiden här redan gått! Tiden går snabbt och jag trivs bättre och bättre för varje dag. Jag gillar verkligen Malta och Mellihea där vi bor. Det är jätte fint här, fin len sand på stranden och turkost rent vatten. 
Poolen är också helt underbar, framför allt för en annan med mindre barn. Adrian springer fram och tillbaka precis vid kanten och en annan behöver inte oroa sis alls eftersom det är väldigt grundt en bra bit.

När vi vaknar på morgonen går vi ner och äter frukost, sen upp på rummet och göra sig i ordning för stranden. Smörja in sig och allt vad det innebär, packa m.m. 
Vi brukar vara på strande runt halv tio tiden och hänger där fram till tolv. 
Vi badar och sitter vid strand kanten och bygger sandslott och bilar (det vill Adrian bygga). 
Sen tar jag med mig Adrian tillbaka till hotellet för att sova lite mer än en timma. Nu senaste dagarna har jag kanske inte behövt gå till rummet men Adrian sover bättre där. Han behöver sova i denna värmen. Det tar jätte mycket på honom, han som gillar och sova mycket 💜
Under tiden vi är iväg så vilar Nellie och de andra lite på solstolarna och käkar glass och badar. 
Sen kommer de och väcker oss och vi går och äter lunch.
Maten är väl okej, jag är ju så kräsen så jag äter typ samma varje dag. Men per verkar gilla maten massor! Och Nellie och Adrian med, Adrian som aldrig äter hemma, äter som en häst här!

Efter lunchen går vi till pool området och badar och solar. Jag kommer inte vara direkt jätte brun när jag kommer hem med tanke på att jag är borta från solen ett bra tag på dan och sen prioriterar jag att bada och vara med barnen största delen av dagen, där får man färg med men inte lika mycket som om man ligger och pressar. 
Men jag mår jätte bra av att vara med barnen, de gör mig glad och vi är här för dom mest. De älskar att bada och de klarar sig inte helt själva, då måste vi ju vara med dom 💜
Vi hinner med vår tid i solstolarna om några år, då vill inte barnen vara med oss istället.

Efter ett par timmar vid poolen går vi upp och duschar och gör oss iordning för middag.
Efter middagen på kvällen har det blivit att vi varit med Nellie på mini disco varje kväll, hon älskar det och är jätte duktig!
Ikväll passade vi på att sitta lite i baren medans hon dansade. Adrian var med och dansade en bra stund och tyckte det var jätte roligt tills en bläckfisk vid namn diddi? tror jag den heter kom, då blev han rädd. Han var så trött med älsklingen.
Inatt sover vi lite annorlunda på rummet. Jag sover med Adrian där Nellie och han annars sover och Nellie sover i lin säng. Adrian var väldigt mammig och skulle ligga nära mig. Sängarna barnen sover i kanske egentligen inte är menat för en vuxen, den Nellie sover i är trasig med i fotänden så den ska vi säga till om i morgon. Men nu är det så, barnen går först.

I morgon ska vi ta en lugn dag och inte stressa till stranden. Vi ska hålla till vid poolen istället. Millan och jag ska på massage kl ett och de andra har bränt sig en del så de vill vila från solen lite. Vilket kanske kan vara bra för alla. Men lite pool måste vi ha för barnen skull på förmiddagen. Sen efter massagen och lunchen går vi all in på poolen ett par timmar tror jag!!

Per och jag sitter på balkongen nu och delar på en öl. Jätte mysigt, jag ska snart in och sova men ska njuta lite till bara!


Tog denna bild på rummet förut, älskar den!
Utsikten från där vi åt middag ikväll, det som syns borta vid berget är en Borg som ser jätte häftig ut!

Tanken var att vi skulle åka till några öar här omkring som ska vara fina! Men vi struntar i det denna gång, delvis för att det först varit lite kämpigt psykiskt för mig men sen också för att barnen inte kommer tycka det är särskilt kul, det trivs så bra här och vill bada hela tiden, vi får vänta med den resan ett par år tror jag. Vi alla uppskattar just nu bara att vara här och ta igen oss och bada. Det räcker gott och väl för oss just nu! knasig mobil

Min mobil har blivit lite knasig, det står att den är full till och från hela tiden...men nu har jag laddat över alla bilder till Pers dator som han har med och rensat alla bilder.
Har tagit några med Per mobil nu som jag lägger upp..
Vi njuter för fullt här. Nellie har lite hemlängtan ibland men det går bra, jag börjar sakna alla med men jag passar på att njuta!
Skriver ett längre inlägg ikväll!
 
 
 
 
 
 
 
 

bilder från dagen!

Den här dagen har varit underbar!!
 
Hoppas det syns i våra bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dumma mig

Malta är så fint! Iaf där vi bor!
Det är verkligen skit varmt och klarblå himmel. Igår när vi kom badade vi i poolen och det älskade både Adrian och Nellie. De simmade, åkte rutchkana och hoppade från poolkanten.
Fet var verkligen jätte bra!
Flygturen gick också väldigt bra, Adrian sov i mitt knä från det att vi startat och planet nästan planat ut till lite mer än en och en halv timma. Sen satt hann hos per och Millan och Nellie en stund och Nellie flyttade över till oss. Smidigt när de inte behöver sitta stilla hela tiden! Restiden tog ca tre och en halv timma. Själva resan till hotelle sen skulle bara vara ca tre mil. Det var långa tre mil. Vägarna här är S formade helt och hållet och guppiga och kurviga. Chaufförerna kör som jag vet inte vad alltså. Det skriker i däcken i kurvorna! 
Jag blev nervös att barnen eller vi skulle bli åk sjuka t.o.m. Det blir vi aldrig annars men usch vad jobbigt det var. Sen var bussen vi åkte vi jätte skumpig med. Tror vi ska försöka få tag i taxi bilar nästa gång. Känns som att de är bättre, iaf på dessa vägarna vi åkte på ;)
Men resan var värd allt när vi kom fram. Det är jätte fint här och vi har jätte fin utsikt från balkongen. 
Jag blir så ledsen på mig själv bara, igårkväll när barnen somnat bröt jag ihop igen, jag vet egentligen inte varför. Men miljön i restaurangen stressar mig lite titt som tätt och så börjar jag tänka på annat som gör mig mer orolig och så fortsätter det så! Jag kan inte rå för det, jag börjar tänka på saker vi ska göra långt fram och stressar upp mig för det med, det är verkligen inte jag egentligen. Jag älskar stress. Den rätta Anna gör det!!
Igår blev det massor med tjafs med Nellie med, hon tjatade om precis allting och vägrade sluta, vilket gör att en annan tappar lite med och då blir det tråkigt. Vi är här för att göra massa skoj, men det är inte lätt för en fem åring att förstå att vi hinner med allt, men inte samma dag.. 💜
Detta tjaffset fortsatte idag med på morgonen, Nellie måste ha vaknat på fel sida för ingenting var bra alls. Det gjorde oss ledsna och arga så hon och jag fick stanna på rummet en stund så hon fick lugna ner sig en hel del innan vi gick till stranden med.
Där har vi haft det underbart också. Barnen har badar och lekt vid strand kanten. Det är så rent och fint vatten, sådär turkost ni vet.
När Adrian somnat i vagnen la vi oss och solade lite, Nellie satt under ett parasoll och spelade på min mobil. 
När klockan blev lagom för lunch och vi skulle gå blev jag jätte varm och snurrig. Jag har druckit och så så jag vet inte vad dom hände, men det måste bero på värmen iaf och att jag inte druckit tillräckligt iaf. ..
Då fick jag panik och blev jätte ledsen igen, drack lite vid matsalen men det stressade mig ännu mer just då så jag fick jätte mig på rummet en stund och här ligger jag nu. Medans de jag älskar mest äter där nere. 
Varför blir det såhär för!? Jag kan inte förklara men jag orkar iaf inte med det mer, när vi kommer hem måste det ske nåt då ingen orkar med det. 
Jag tycker det känns som att jag förstör semestern, faktiskt. Men många delar av dagen har vi det underbart och jag är med barnen hela tiden 💚
Jag bara önskar att jag kunde förstå varför jag reagerar som jag gör hela tiden. 
Vet inte vad som händer

Kvällen igår vill jag inte ens prata om, då mådde jag skit, jag mådde skit för att Nellie fick ont i magen, för att det var bara ett par dagar innan vi skulle åka, för att jag inte orkar led mer sjukdom bu, för att jag fick panik, och blir arg på mig själv bör jag blir sån, det är inte mig det är synd om, det är Nellie! 
Nellie och per åkte till Västervik, läkaren har ju sagt vi ska göra det när hon fick ont i magen igen. Även att det inre verkade så farligt denna gång så ville även Nellie åka. Det gav mig panik, att ligga hemma och inget veta!
Så som kropp och knopp betedde sig igår var inte från denna värld alltså, jag hade sån panik ångest som vägrade släppa kroppen. Jag mådde så jävla illa att jag flera gånger gick till toan och trodde jag skulle kräkas!
Till slut somnade jag och bästa gång jag vaknade var illamåendet borta!
Per och Nellie kom hem efter kl tolv och det var som vi trodde.. Nellies hals mandlar var stora så hon har en virus infektion kroppen jobbar mot och det gör att körtlar i magen och alls svullnar upp massor med och gör ont så läkaren trodde det berodde på det..
Idag har hon inte haft ont alls och varit som vanligt.
Vi har packat i lugn och ro och nu på kvällen har barnen badat och lekt på baksidan, jag har njutit och haft det jätte bra. Stackars Adrian trampade på en geting så foten svullnade upp massor men det la sig ganska snabbt som tur var!
Min familj har varit och hälsat på oss och nu på kvällen kom Becca och dom förbi och sa hejdå till oss.
Jag började känna en konstigt oro i kroppen precis när de skulle åka.. 
Och nu har jag nån form av panik inom mig ikväll igen, och jag mår även illa!
Vad är det frågan om, nu kommer det helt omedvetet också!! Jag kan inte alls säga vad det beror på, ska det vara såhär varje kväll nu!? 😢
Jag orkar ärligt talat inte med det här mer, vi måste ge det tid under tiden vi är på Malta sen måste jag ha hjälp. Jag har haft tre jätte bra dagar och sen nu två jätte kämpiga dagar! Värre än nånsin då jag mått jätte jätte illa med om kvällarna och haft panik känslor som inte varit av denna värld!
Jag blir så ledsen, ännu mer ledsen när jag inte ens kan förklara varför det blir såhär alls. Vad är det nu för då!!?? Jag kan vara spekulera! 

Har iaf tagit lite bilder från vår underbara dag och kväll, fram tills nu.. Packa och städa och Linköping

Nu har jag dammat och dammsugar klart. Nu ska jag pausa lite innan vi ska åka till Linköping. Det ser vi fram emot, hela min familj ska åka och per kunde även följa med!! 👍🏻
Vi ska åka till vår andra familj, Adrian och Nellie tjatar och tjatar om när vi ska åka :)

Ikväll ska jag även försöka packa lite, har skrivit det varje dag tror jag men idag MÅSTE kläder packas! 
Vill ha så mycket som möjligt gjort så jag inte behöver stressa ihjäl mig på fredag, visst vi är lediga då men jag vill inte spendera hela dagen med att packa heller!

Idag har jag lite ont i magen och svid och bränningar, vet att det beror på att vi ska iväg idag, jag försöker hålla mig lugn och sansad och det funkar hyfsat iaf!
Vi kommer få en härlig dag, det vet jag! 💞

RSS 2.0