Var sin unge på olika håll

Idag efter jobbet har per och jag delat på oss, han tog med Adrian till Målilla på speedway och Nellie stannade hemma med mig. 
Nellie och jag blev bjudna på mat hos Linda och barnen. Sen följde vi ner och tittade på fotbolls avslutningen för Wille och fikade där med lindas nybakade bullar ock kaffe 😛
Vi stannade inte hela tiden utan vi åkte hem så Nellie hann och cykla, hon vill göra det varje dag nu sen hon lärt sig! Vi cyklade gatan bort och stannade till hos pata och Linda en stund för lite lek, alla grannbarnen var ute så det var roligt.

Nu äter vi kvällsmat och laddar gärnet för fotbolls EM final! Heja Sverige!!!!

Vi har gjort i ordning i hallen nu, jag handlade som sagt ett sko skåp igår, det byggde vi ihop igårkväll men gjorde inget mer utan det har jag gjort idag, fan vad skor man har alltså! Jag som inte trodde jag hade så mycket skor nu.. Visst, nu är även vinterskor och allt inräknat. Nu är det iaf undangömt i garderober och skåp! Skönt att slippa se skiten!Per har skickat bilder på en laddad Adrian! :)


I morgon ska vi åka till Linköping mitt på dagen är tanken, sen får vi se när vi kommer hem. Nellie såg cirkus tältet nere vid ceos så hon vill väldigt gärna gå på cirkus med, men vi får se vad vi hinner med och orkar. Har som sagt ALL packning kvar med då jag inte packat en pinal än. Vi skulle packat kläder ikväll men valde speedway och umgänge istället. Så risken är nog väldigt stor att vi måste packa i morgon kväll istället. Iaf kläder och sånt, så vi inte använder nåt och jag måste tvätta i sista sekunden!

Ska plocka undan lite nu sen är det som sagt fotboll! Får se om vi myser i soffan till den eller kanske i sängen. 
Jag har sovit tre timmar idag på dagen så frågan är om jag ens somnar ikväll.. Två saker samtidigt

Jag försöker, eller vi försöker hinna med massor här hemma innan vi åker på lördag, samtidigt som vi försöker ta det lugnt med. Inte det lättaste!
Jag försöker tvätta varje dag, så fort det blir lite tvätt så att säga så allt är rent tills vi sla börja packa. Troligtvis kommer vi börja packa kläderna i morgon eller onsdag. Lika bra!

Annars går dagarna väldigt bra, jag har mått över förväntan sen i lördags. Visst har jag blivit ledsen EB gång idag, på jobbet. Men jag lugnade ner mig snabbt och det är enda gången jag haft det jobbigt. Det är mycket mycket härligt!
Idag har jag bakat källarfranska, har ett jätte lätt recept som blir jättegott! Tar lite mer än en timma iaf pga jäsning i 30 minuter två ggr men då hinner man fixa lite i mellan med ;) eller sitta ner och vila om man vill det med.
Sen har jag städat och fixat på Nellies rum, hon fick in pers säng igårkväll, så idag här jag handlat en bäddmadrass till den, handlade även ett sko skåp som var nersatt, jätte fint och smidigt med alla våra skor som står överallt i hela hallen. Hur jag lyckades frakta det själv är en egen historia som jag berättar om en annan gång, jag har skrattat åt mig själv flera gånger idag! 😀
Lekstugan är färdig skrapad och ska tvättas nu vilket vi förhoppningsvis ska fixa i morgon om vädret tillåter! 
Vi tar det lite som det kommer nu bestämmer ingenting alls, det mår jag uppenbarligen bra av! 

Nu söver vi barnen, Nellie fick ett utbrott precis innan läggdags så det tog lite tid, hon är som en liten tonåring ibland... 
Efter mycket om och men kom det fram att hon hade ont i halsen med lite.. Inge kul!! Hoppas det försvinner så hon inte blir sjuk nu lagom till Malta! 
Hon vill inte vara på dagis heller, hon vill vara ledig nu, det säger hon varje dag. Och säger Nellie att hon är trött och behöver vara ledig från dagis då är hon verkligen trött. För det har jag inte hört en enda gång sen hon började på dagis!
Men nu är det bara i morgon kvar sen är vi ledig på onsdag. 
Orkar jag och vi är pigga på onsdag ska vi åka till Linköping en sväng! Jag hoppas verkligen att mitt mående håller i sig så jag orkar åka.. Men jag försöker inte tänka på det så mycket nu, vi tar det som det kommer, som sagt!Förträfflig kväll

Igår fick vi upp vår nya paviljong på baksidan! Underbart säger jag då! :)
Den andra köpte vi på jysk och den gick sönder.. Och den hade sålt så bra så den fanns inte kvar mer och definitivt inga reservdelar, blir inte förvånad alls när det gäller Jysk, de gör oss besvikna varje gång typ! 
Vi köpte en ny på KBJ möbler i stan, skulle nåt gå sönder så finns det reservdelar iaf, nu hoppas vi såklart att det inte går sönder ;)

Vi grillade och hade en lugn dag, på kvällen kom fam Krantz/Carlsson och umgicks med oss, vi satt ute på baksidan, barnen lekte och möblerade in sig i vår lekstuga bl.a. Lekte även med vatten uta med vatten pistoler. 
Jag njöt verkligen av kvällen och lugnet! 💜
Tände partylites "Myggljus" så där vi satt fanns det inga mygg, vilket är ett stort plus så man kan sitta ute och njuta.
Barnen var uppe mycket mycket längre än de brukar, men vad gör väl det? Inget alls. Tyvärr sov de inte längre för det, Nellie vaknade och var törstig innan halv sju och sen kunde inte hon somna om.
Men hon tittade på Barnkanalen så glatt ändå :)

Igår hade per läst ett inlägg av nån på Facebook, hon hade skrivit om psykisk ohälsa och hur hon mådde och har mått och vilken diagnos hon fått. Utmattningssyndrom. Det hon skrev var som gjort av mig. Allt hon skrev är precis så jag känner ibland, oftare och oftare. 
Jag skrev av det och funderar på om jag ska skriva det här eller inte. Ska fundera lite till hur jag ska göra.

Nu är vi i Norrhult en sväng, vi ska bli bjudna på middag, sen om jag inte blir för mätt så har jag tänkt att gå på ett friskis pass ikväll :) var jävligt länge sen och nu är det daga igen, annars ger jag mig nog ut och springer istället senare ikväll när magen vilat upp sig. 

Annars har väl dagen varit bra, förutom en sal, men den tänker jag inte ta upp här tyvärr. 
Men jag hoppas det löser sig till det bästa iaf, bara allt lugnat ner sig.

Jag njuter av denna söndag och har lite ångest över arbetsveckan som drar igång i morgon igen :(

Mag problem

När jag inte känner mig ritkigt 100 % bra i mitt psykiska mående ballar min mage ur direkt. På alla plan, jag mår illa, när jag får panik måste jag ha en toa snabbt osv. Det är jätte jobbigt. Nästan jobbigare än själva måendet i sig... är svårt att förklara. Men jag försöker verkligen tänka positivt om det mesta men det går inge bra med tanke på att jag mår illa ständigt typ. 
Igår efter jobbet var det jätte jobbigt och hemskt, jag mådde jätte dåligt och det höll i sig kanske en timma, sen var det som vanligt igen.  Pendlandet i sig är väldigt jobbigt också.
Jag blir så trött på att må såhär, jag kan inte hantera det alls då det bara kommer, utan förvarning alls och inte alls vid samma tillfällen heller.
Jag har ingen matlust alls längre...
antar att det kanske blir värre då jag oroar mig inombords eftersom det började såhär sist med.Då det blev väldigt dåligt till slut.
Jag orkar faktiskt inte gå och må såhär och "vänta" ut nåt. Varför ska jag pl¨ga mig själv när det finns läkemedel eller andra hjälpmedel som kanske skulle få mig att må bra igen.
Jag kan inte alltid hålla ifrån, och det är jätte jobbigt när det händer när barnen är med. Är inte meningen att Nellie framför allt ska se det, Adrian förstår inte helt än, tack och lov.
Hon kommer ihåg så väl hur det blev sist och det är verkligen inte meningen att detta ska gå ut över familjen, ja blir så osäker i mig själv med att Per ska tröttna och det gör det hela ännu värre. 
Han säger ju att han inte ska det men jag ser på honom hur jobbigt det är för honom med..
jag kommer nog snart, be om hjälp, om det inte vänder SNART!
 
 

lugna kvällar

Igår var vi bara hemma och tog det lugnt efter ALV, vi spelade lite spel, Sandra och Jossa var förbi en sväng också vilket vi alla uppskattade då det blir för sällan nu.
Sen gav jag mig ut och sprang en stund innan Linda hakade på, då gick vi lite eftersom hon hade ont i ryggen. Sen sprang jag igen när hon vikt av hemåt. Ja gmår så bra när jag varit ute och sprungit. Problemet är bara att jag har svårt att somna när jag varit ute. Ligger vaken till elva och det är verkligen ovanligt för att vara jag.
 
Läget är väl under kontroll annars, har problem med magkatarr tror jag och det beror väl på mitt psykiska mående med.. Det går verkligen upp och ner det där och jag vet som sagt inte vad som gör att det kommer heller då det är väldigt olika från gång till gång!
 
Vi ska ge det lite tid och hoppas på att det går över, jag kanske mår bättre av att jag börjar röra på mig med, det brukar ju få igång glädeprickarna i huvudet säger de ju.
Sen ska vi inte stressa på vardagarna efter jobbet heller. Eftersom barnen går på dagis så behöver de faktiskt inte sysselsättas heller så mycket på kvällen, skillnad blir det ju sen när semstern kommer men då tar vi det som det kommer.
Vi brukar oftast äta och sen dra iväg nånstans, men det ska vi försöka dra ner på och vara hemma mer. Nån gång ibland, fine, såklart. Vi ska inte låsa in oss heller men vi ska ta det lugnare efter en heldag på jobb och dagis helt enkelt. Barnen behöver det med.
 
Idag kommer Emma till oss efter jobbet för att äta mat och lite. Sen har vi projekt lekstuga, Per skrapade färg igår och håller regnet sig borta ska vi göra det idag med är tanken, nellie tjatade om att cykla igår så det kanske vi gör idag istället, på gatan utanför lite. Hon ska snart få testa "träningscykeln" med trampor på.
 
Är billigt på lidex idag med, 30% på ett köp. Så dit ska jag idag med och handla ett par kjolar och shorts som jag tittat ut. Bäst att passa på när det är billigt så att säga, 30 % är ändå en hel del och jag behöver ju sommarkläder till malta, hade de tinte varit för att vi skulel dit hade jag inte behövt handla nåt allt känns det som eftersom vädret är hemskt!!
 
 

Startade bra

Denna dag började helt underbart! Jag var på bra humör och allt flöt på bra, vi bestämde att vi skulle åka till alv och möta upp Åsa pch barnen, vädret kanske inte var toppen men det regnade inte iaf.
När vi skulle åka började jag må sådär konstigt, som det blir ibland nu för tiden, typ inre stress och panik inkl. ångest! Massor med ångest. Det gör att hela kroppen ballar ur direkt och jag förstår inte varför. 
Vi kom ner iaf och det lugnade sig en stund.. Sen har det hållt på såhär till och från. I slutet av vår vistelse såg Åsa att det var lite jobbigt såsom försökte trösta mig vilket Nellie såg och så blev det ännu jobbigare. Men bara jag får andas igenom så vet jag att det går över om en stund, just själva panik ångestattacken iaf. 
Jag kan inte förklara varför det blir såhär, inte särskilt hade hänt och vi hade det lugnt och skönt i parken. Försöker tänka på ifall jag börjar tänka på nåt särskilt när det händer men det är inget jag kan komma på heller.
Det måste ha med nån stress och göra, som jag aldrig reagerat på innan.
Jag blir så ledsen när det blir pannkaka av alltihop, framför allt när dagen började så bra som den gjorde. 

När vi kom hem fixade jag förberedelserna med maten, har bestämt kalops idag. Här hemma har allt flutit på som vanligt, vi har spelat spel och hade det jätte bra. Ångesten är borta! Typ iaf..
Vad är det frågan om!!? Jag blir galen på det här, galen att jag inte kan rå för det, jag kan inte förstå det!??
Regn regn regn

Usch vilket väder det är, inge kul alls för de som har semester, framför allt, men inget kul för oss heller :(
Jag känner mig hängig till och från med, frusen!
Jag vaknade med halsont igår morse men det försvann ganska snabbt under dagen, på kvällen följde jag med Linda ut och motionerade. Det skulle jag inte gjort, har vaknat hela natten av halsont.. Och nu på morgonen fick jag upp massa äckligt därifrån! Blä!
Fan alltså, jag hinner inte ens börja tänka på att röra mig igen för så fort jag ens tänker tanken och ens får lust så hinner jag göra det en gång sen blir jag förkyld eller får ont i halsen igen!
Natten har inte varit roligt heller, vaknade första gången av Nellie kö tolv att hon var kissnödig.. Sen var det lögn i helvete att somna om igen.. Tog säkert mer än en timma tills jag somnade om. 
Sen efter det har Adrian gråtit massor, både i sömnen och vaket tillstånd. Sista gången var vid halv sex och då vaknade Nellie av det och hade svårt att somna om... Så efter sex följde hon med per upp. Kommer vara en trött tjej ikväll tror jag..
Ikväll ska jag på ljusparty hos Cissi. Har inget särskilt jag behöver ha nu men båt litet kanske jag kan handla iaf. Ska bli trevligt att komma iväg om inte annat och träffa lite folk. Oftast blir det jag som är hemma. 
Per skulle åkt på speedway med säljare från jobbet idag egentligen men eftersom han inte sagt nåt om det till mig blev det jag som fick gå. Han förstod givetvis att det var klantigt att han inte sagt nåt och sen tyckte han jag var värd att komma iväg lite. 💜
Hoppas inte jag mår sämre sen bara.

Ska fixa lite till på jobbet nu innan lunch tajm! Jag börjar bli hungrig...

När jag var iväg igår kväll hade per tagit en bild på Adrian. Jag blir jätte glad av den bilden. Mammas lilla spexare 💙
Midsommar och lite till

Jag hinner/orkar inte skriva just nu. Ena dagen går allt perfekt bra och nästa dag är det jobbigt, väldigt jobbigt!
Men jag försöker hantera det så gott jag kan och prata med per om hur jag känner och hur det känns. Han tycker jag ska börja med att ta ut min spiral då det verkar väldigt vanligt att bli nedstämd av den.. Eller ringa öppen psyk på måndag och fråga hur vi ska gå till väga.
Nog om det..

Midsommarafton, den dagen spenderade vi först hemma tillsammans med Linda och hennes familj med midsommarlunch och lek. Sen åkte vi till alv i regnet för att dansa runt midsommar stången. Nellie ville dansa först men det var inte länge, Adrian ville inte dansa alls.. Så nästa år är frågan om vi ens åker dit. Vi får se!
Sen åkte vi till Linda och dom, vi grillade och spelade spel och hade väldigt trevligt! Becca och dom anslöt dit också. 
Barnen hade fortfarande inte somnat när vi gav oss hemåt vid halv tolv, Nellie höll sig vaken i vagnen hela vägen hem och Adrian somnade precis utanför vår dörr.
Vi sov till kl nio dagen efter så det var väldigt skönt! Jag var lite off och nedstämd till och från igår men det gick ändå bra, jag vilade tillsammans med Adrian och sov en bra stund efter med.
Sen firade vi Becca som fyllde år igår.

Idag har vi varit i frödinge hos Cissi och Andreas en stund sen åkte vi till Norrhult direkt efter det, jag har suttit och pratat med Sara och kikat på lilla söta Aurora som sov sött i vagnen. 
Nu lagar de mat här så vi ska äta här också är tanken.
Sen bär det av hemåt och då ska tvättmaskinen igång igen och det är dags att storhandla! Om vi inte passar på och göra det i morgon istället, lär finnas mer mat i affären då om inte annat! 


Kämpigt uppe i kontoret

Jag har haft ett par kämpiga dagar, därför är jag inte så aktiv här...
vet inte vad det är som händer men jag har det väldigt jobbigt psykiskt nu och jag är livrädd att falla tillbaka. 
Det kan bero på många andra saker, jag vet det men det är inget konstigt att jag är orolig.
Det började precis såhär, jag är ledsen till och fråm om dagarna.... utav olika anledningar! Det var så sist med..
min kropp börjar balla ur överallt, huvudet, magen, kroppen i övrigt.. samma som sist!
Jag har sånna panikattacker så det är helt sjukt, jag vill bara dra därifrån där jag är just då..!
 
Vi har haft det jobbigt ett tag nu med sjukdomar m.m. och jag har varit själv med barnen och jag har slutat med min antidepresiva medicin (venlafaxin). Jag har mått skit via utsättningen av medicinen. Nu känner jag inget fysiskt av det mer men det kanske ändå kan vara massa i det psykiska kvar?! Min läkare sa att för vissa håller vissa saker med utsättningen på i ett halv år...
Jag har satt in i hormonspiral... har läst om den idag och det är inget ovnaligt att man blir nedstämd av den heller... framför allt inte om man har lätt för att " gå ner sig, vilket jag uppenbarligen har nu för tiden".
Många jag bryr mig väldigt mycket om har det jobbigt, väldigt jobbigt just nu och jag vill verkligen försöka finnas överallt, samtidigt, samtidigt som jag måste ta det lugnt själv.. typ..
 
Jag kan inte förstå hur det bara kan bli såhär, helt plötsligt! Jag har aldrig mått dåligt innan, och då har vi haft det jävligt kämpigt med min mammas cancer och allt hon åkt på pga efterbehandlingar. Jag har hållt mig på en stabil grund då ändå.
Nu har jag det väldigt bra, en underbar man som jag älskar mer än allt annat tillsammans med våra underbara barn. Hur kan man må dåligt och vara ledsen då?! Jag kan inte förstå vad som hänt med min kropp.
Jag kan inte hantera detta och jag är livrädd att det är på gång ett bakslag...
jag vill gärna avvakta och se om det planar ut, samtidigt är jag rädd att det ska hinna gå för långt igen då?!
Ska jag ringa min läkare nu direkt eller vänta?!  Jag blir galen!
 
Per och jag har pratat fram och tillbaka. Vi ska avvakta över helgen nu och se. Det finns betydligt lindrigare medicin än den jag ätit som jag inte alls behöver ha biverkningar av men jag har äntligen blivit av med den här skiten, ska jag behöva börja igen då? Det känns så.. då jag inte rer ut mig själv ens. så är det just nu, i morgon kan det vara bra igen, för stunden, och dagen.
Vill bara veta vad som händer!
 
 

Ullared - gekås

Blev en spontantripp med övernattning i närheten av Ullared för oss. Vi har varit här sen i lördags och idag ska vi åka hem. Vi packar i ordning nu! 
Igår spenderade vi hela dagen på gekås och det var jättekul som vanligt! Ok vad vi handlade :) barnen skötte sig galant, med tanke på hur länge vi var där. Och de var mer än värda leksaker från oss :)
Jag hittade faktiskt en hel del kläder med till mig själv, koftor mm. 
Barnen behövde inga kläder mer än strumpor och badkläder, men Nellie slängde ner ett par tröjor i vagnen iaf ;)
Gällande badkläder till Nellie blev jag besviken. De bikinierna som fanns i stl 134/140 var kanske inte direkt några jag tycker Nellie som är fem år ska ha.. Men jag handlade två st iaf så får vi se hur hon ser ut i dom när vi kommer hem. 

Känns skönt att vi snart är på hemväg, har ju en hel del att packa upp sen plocka i ordning hemma lite med. Tror minsann att det behövs städas hemma t.o.m. Och det hinner vi med utan problem idag.

Jag är väldigt väldigt trött idag, vilket inte alls är konstigt egentligen med tanke på hur denna veckan varit, med per i Tyskland, Adrian med springmask och all städning som tillhör det, och alla andra vardagssysslor helt ensam, sen drog vi ju hit med. Vilket jag såklart ville. Men tröttheten kommer ifatt mig lite nu.. 
Men snart sitter vi i bilen på väg hemåt! 


Jobbiga dagar

Har inte skrivit på ett par dagar, jag har haft fullt upp kan man säga!
Det började i onsdags när per skulle iväg till Tyskland.. De skulle åka vid tolv, ett nån gång.. 
Adrian var inte alls sig själv på förmiddagen, han blev ledsen flertalet gånger och pekade på blöjan och sa att han hade bajsat hela tiden fast han inte hade det :( han gick till skötebrordet och ville verkligen upp där iaf!???
Jag började få panik lite och undrade vad det var frågan om?? Nellie var lite trött också vilket gjorde att jag blev lite mer nervös såklart, per skulle åka mitt i allt med. Jag tjöt och hade panik, det blev inte bättre innan per precis skulle åka och hans pappa knackade på dörren.. Då ringde Åsa och ville varna för att Amanda hade springmask!!! Fy fan så jävla äckligt. Hon berättade hur hon har varit ett par dagar och precis så var ju Adrian DEN dagen!! Jaha! Springmask säger du? Jag fick panik pga att jag kände mig så jävla äcklad. Jag ville inget hellre än att per skulle stanna hemma samtidigt som jag inte ville vila ner mig, med tanke på hur jag var så trodde jag faktiskt inte per skulla åla även att jag sa att han skulle det.. Men killar kan ju inte läsa av vad tjejer menar när de inte säger det rakt ut så han åkte :( jag kan inte klandra honom eftersom jag faktiskt inte sa rakt ut att han skulle stanna..
Jag ringde och pratade med Snövit och även BVC, de får tydligen inte skriva ut recept längre alls men hon berättade hur man skulle hantera det. Man ska byta kläder och sängkläder varje dag samt städa av sovrummet ordentligt varje dag! 
Vårdcentralen vill inte skriva ut recept förrän du verkligen sett maskarna.. Blä!
Det finns recept fritt läkemedel som är i tablett form som jag funderade på om jag skulle testa till både mig och barnen.. 
Vi skulle till alv på eftermiddagen var bestämt men jag var osäker på om jag orkade med tanke på hur hela förmiddagen varit, kaos verkligen!!
Men jag tog mig i kragen och gick dit iaf, det smittar ju inte så och barnen får ju tom vara på dagis liksom om du inte sett maskar och det hade jag ju inte.. 
Vi mötte upp Helena och barnen där, sen mötte även Linda och William upp oss en liten stund. Men de var inte långvariga då Alicia skulle hämtas med. 
Jag och Nellie kom fram till att vi inte hade nån brådska hem så vi stannade kvar med Helena och barnen, det var super trevligt och så lugnt och skönt i parken. Vi kunde låta barnen springa själva en bit ifrån en och man såg dom jätte bra. Vi kommer nog åker ner fler eftermiddagar och bara strosa runt!
Vi stannade till och åt mat på Sibylla, hade inte ork eller lust att stå med mat så sent.
Sen stannade vi till på ekvägen med, det var kanske onödigt egentligen då jag hade mängder att göra hemma gällande sängkläder och allt men man måste få prioritera det roliga med ibland 💜
Pappa kom och hjälpte mig med sängkläderna så jag slapp det iaf, det uppskattas verkligen. Adrian bajsade när vi kom hem och det såg ut som nån mask där i, fast det är väldigt svårt och se.. Men när barnen somnat pratade jag med pers mamma om detta och hon var helt säker på att det var det han hade så vi bestämde att vi skulle stanna hemma idag oavsett och medicinera, testa tablett form. 
Jag har ändå försökt se några maskar inatt men inte lyckats se några.. 
Vi tog sov morgon idag lite och Nellie fick se sitt älskade sommarlov på tvn innan vi drog ner till stan. 
Vi skulle handla medicin samt sandaler till barnen. Barnen hittade var sitt par de ville ha sen fikade vi på stan med Linda, barnen fick kolla till skeppet på torget med innan det var dags att ge sig hem och lägga Adrian.
När vi kom hem tog vi tabletterna. Barnen behövde bara ta två och en var. Adrian gick inte lura i tabletten, han märkte den direkt och tuggade sönder den, hoppas det hjälper ändå!
Nellie var super duktig med. Tack och lov att per köpte med sig så han kunde ta idag med när vi andra tog, även att inte vi har symptom så måste vi ta ändå.

Jag är skit trött idag, vilket inte är så konstigt. 
Jag har tvättat och bytt sängkläder idag igen, försökt sysselsatt barnen med lek med, lagat lunch, middag, lekt igen, städat av hela sovrummet, och mycket mer.. Suck!
Barnen och vi var på ekvägen en stund ikväll, de sprang i vatten spridaren och hade superkul. 


Nu sover barnen äntligen. Jag vill med sova men måste vänta på tvätten. Luften gick lite ur mig när barnen ringde och sa godnatt till per. 
Enligt per så kanske de t.o.m skulle börja sin resa ikväll och stanna på vägen och sova, annars åka direkt tidigt på morgonen... Nu när vi pratade är de fortfarande kvar på hotellet och de ska även tillbaka till den fabriken i morgon igen, det betyder alltså att han inte kommer komma hem tidigt i morgon, kanske inte ens till barnen lägger sig, fy fan! Blir så ledsen när man hoppats in i det längsta att de kanske hade börjat åka.. Sen hör man inget heller utan får reda på allt ikväll, när man är själv ovh tycker det mesta ät tråkigt och jobbigt.
I morgon har jag mängder att göra på jobbet. Men jag ska ändå unna mig att se på Erics skolavslutning på morgonen efter att jag lämnat barnen. 
Vi låg bra till ändå denna veckan sa S så jag tycker jag kan vara värd det.❤️💜💚💙💛

Trötta familjen

Idag väckte Adrian alla innan halv sju av att han letade efter sin napp.. Nellie kunde såklart inte somna om, inte Adrian heller. Så de gick upp och tittade på tvn. Per fick upp efter ett tag och jag låg kvar till efter halv tio. Lika bra att passa på när man kan. Per och dom åker runt tolv idag tror jag. Då ska Adrian lagom vila. Sen har jag lovat Nellie att gå til alv och kolla vid Pippi om hoppetossa tar en tur idag!
Jag är så trött idag, jag har en oro i kroppen som jag inte blir av med. Kan inte säga vad oron beror på heller är det värsta! Tråkigt! Har säkert lite med att per ska åka och oron om nåt händer m.m.
Men det ska gå bra, jag måste ju ja den inställningen annars kommer det ju inte gå bra iaf.

Per och Adrian är iväg och hämtar pers bil som är lagad nu och Nellie och jag sitter i soffan, Nellie med paddan och jag med mobilen. :)

Har varit ett per personer här och hämtat kläder, jag la ut ett par inlägg igår kväll och det nappade folk direkt, jättekul! Nellies kläder är väldigt fina med med tanke på hur lite de hinner användas :) får se om jag lägger ut mer idag, ska försöka göra det tidigare i så fall. Klockan blev mycket igår då jag la ut det ganska sent och sen ville jag svara till alla :)

Ska umgås med Nellie nu lite och sen min man ❤️❤️

Fix och don

Idag var jag hos tandläkaren som sagt. Jag hade bestämt mig för att inte göra nåt mer än undersökning där idag då jag inte kände mig helt hundra. 
Det slutade med att jag både drog ut en visdomstand, gjorde undersökning och tog bort tandsten. När jag väl var där kände jag att jag lika gärna kunde göra det, risken att jag skulle känna ÄNNU MINDRE för att komma nästa gång och då troligtvis inte ens komma kanske så var det bäst att göra det när jag ändå var där! 
Jag har aldrig dragit ut nån tand och var väldigt nervös över det. Men det kändes inte det minsta och snabbt gick det. 
Det jobbiga var efteråt, jag kväljer väldigt lätt och det gjorde jag typ hela tiden när jag var tvungen att ha en tuss att bita på längst bak i munnen. Det var så äckligt så jag gjorde inget annat än att sitta och kvälja första timmen när jag hade den i munnen. Stackars S som jag dela kontor med :)
Jag började få ont när bedövningen släppte och tänkte åka hem först, men så blev det inte. Det hjälpte med smärtlindring så jag stannade kvar. En annan på jobbet hade också dragit ut en tand idag men den personen var hemma hela dagen, det är så olika hur man är och känner sig, jag är glad att jag kunde vara kvar iaf.

Nu efter jobbet har Emma varit här en stund, sen var jag med Becca och tittade på Erics fotbolls träning.
Per och barnen har gått en promenad och badat under tiden.
Nu lägger jag barnen, har precis stekt ett gäng köttbullar som kan vara smidigt att ha hemma nu när det bara är jag och barnen hemma. 
Är inte det minsta nöjd över att Per ska åka iväg till Tyskland i morgon. Jag är lite orolig över att jag eller barnen ska bli dåliga, det går ju uppenbarligen magsjuka igen precis överallt i stab, verkligen alla åldrar med, små barn, dagis barn, skolbarn och äldre.. Blä! 
Tänk om nån av oss skulle bli dåliga när per är borta! Vet inte vad jag gör då ärligt talat!? Jag vet, att det är så onödigt att ens tänka på det nu såhär innan men jag kan inte låta bli.. 

Hela vardagsrums golvet är fullt med barnkläder med, Adrians kläder i stl 86/92 och 92. Jag har tagit kort på det nu och ska sälja ut det jätte billigt!
Nu är det Nellies kläder kvar, det är sorterat i storlekar men inte mer än, jag ska se om jag hinner med det nu ikväll. Vore väldigt skönt att sortera upp det så det som ska säljas tas på bild och det vänners barn ska ha ges dit, jag har dåligt med plats här hemma!
Per är ute och målar pallkragarna nu en gång till, så fort barnen sover ska jag ta över där är tanken. 
Nellie somnar snabbt, det är mini som ligger och bökar i en evighet innan han somnar, frustrerande är det! 

Idag fick Nellie brev i brevlådan! Det var från Kosse! Hon blev jätte glad över det.
Får hoppas nån mer match spelas på kvällen och inte på natten så hon får se och heja på! Adrian hejar också såklart då han också känner igen Kosse nu, så fort vi pratar via face time så skriker han Kosse så fort han ser henne 💙

Tandläkaren

Fy fan! Sitter i väntrummet hos tandläkaren nu.. Är inte det minsta upplagd för detta idag, jag var jätte nära på att ringa och skjuta på tiden då jag vaknade med huvudvärk idag och lite halsont.. 
Men jag gick, (klapp på huvudet).
Får se om jag pallar mer än undersökning idag. Är väldigt off och tråkig idag. Har sovit dåligt inatt så det kanske är lite pga det med.. :/
Sen ser hemmet ut som "hej kommich hjälp mig" så det måste städas idag efter jobbet. Inger jag heller ser fram emot.. Suck!
Men det måste ju göras.
Ska måla pallkragarna klart idag med är tanken. Så kan vi plantera i morgon kanske :)


Börja så bär

Igår när jag och barnen var o Snokebo så började vi prata om att plantera. Jag skulle så gärna vilja ha jordgubbar och sånt, men jag kan inger om sånt och har inga gröna fingrar direkt.. 
Men jag fick med mig två pallkragar hem som jag ska testa att så i. 
Nu ikväll har vi målat dom och i morgon ska de målas en gång till. Sen ska jag åka och handla jordgubbsplantor och även hämta smultron plantor hos Madde. Tror jag ska börja så faktiskt, tror inte jag rer ut mer! ;)
Jag vet vad jag ska styra med denna veckan iaf.

På onsdag åka per till Tyskland igen och är borta tills på fredag..
Det känns inte alls kul men de måste åka tyvärr. :/

Idag har jag varit på MVC och gjort cellprov och även satt in en hormon spiral, jag har satt in kopparspiral ett par ggr men man glömmer snabbt! Det gör ont, men bara i nån sekund, men iaf. Förra gången hade de svårt att få in den och det hade dom idag med :( tror de försökte fem ggr idag innan det gick. Jag var inte direkt avslappnad sista gången hon provade kan jag säga, kanske var därför det gjorde så ont. Tur det går över iaf. Har haft ont i magen hela dagen med och det kan jag inte heller minnas att jag haft de andra gångerna.. Men det har jag säkert. Det är tur man glömmer som sagt!

Barnen är jätte trötta här hemma. Nellie har redan bett om att få sova men hon vill se halv åtta hos mig först sen vill hon sova direkt säger hon. Hon har blivit mycket tröttare nu för tiden vår lilla tjej 💜
Jag ska försöka hålla mig vaken till tio då fotbollen drar igång! Heja Sverige!!!! 🇸🇪


Träning på Cross trainern

Sitter i soffan helt slut! Haha! Jag ställde mig på Cross trainern direkt när vi hade gått upp. Det är ju bra att träna innan frukost men jag hade kanske behövt dricka lite vatten innan... Körde ett program på två km i olika nivåer (stegen blir trögare och trögare sen lättare och lättare igen). Jag fick bryta och dricka lite i mellan sen efter drack jag ett stort glas vatten, sen körde jag ett varv till och det gick snabbare än det första varvet. Jag fick ihop fyra km på 13 minuter. Det är jag nöjd med för att ha tappat en hel del på träningen.. Jag var ganska på på Friskis innan allt helvete med förkylning och nedtrappning av medicinen började..
Jag sitter och planerar om jag jag åtminstone ska försöka köra ett varv varje morgon och två om jag hinner och när jag i så fall behöver gå upp, jag måste hinna efter svettas en del sen hinna duscha och äta frukost innan barnen ska till dagis.. Det tåls att fundera på!

Nu ringde mina föräldrar, de ska till min morfar nu inom en timma. Får se om jag hinner göra mig klar. Behöver både äta och duscha innan jag kan ge mej iväg... 
Det kanske är dags att göra det då! 😉

Rolig kväll

Vi bestämde oss för öltältet som sagt! Det ångrar jag inte! Jag hade jätte roligt och trevligt! Alla i stan är verkligen där så så fort man vänder på sig kommer en annan man känner och pratar :)
Vi kom dit efter åtta och satt vid ett bord och umgicks med fam Carlsson och Kronstrand/Hofving. Jag satt ner och drack, kanske lite för snabbt för en ovan drickare som jag, jag höll nästan samma tempo som karlarna tror jag. Jag hann dricka en stor öl och en stor cider där innan jag behövde kissa. Märks att man inte tål nånting. När jag reste mig kände jag av att jag drickit! Haha!
Jag drack en cider till bara och några klunkar från pers öl sen räckte det gott och väl för mig 😀
Vi gick runt och pratade med folk och dansade lite där vi stod. Tror t.o.m. Per hade jätte trevligt, han gillar inte sånna tillställningar annars :) 
Hon hämtade oss halv ett. Då fick jag skjuts hem och per fick skjuts till Norrhult. 
Jag kände mig ensam men somnade till slut. Och vaknade 11.21 idag! 😏
Jag hade huvudvärk när jag vaknade men efter att ja legat i soffan en stund så piggnade jag till. Jag har torkat golvet och förberett köttet med marinad och även dragit igång en tvättmaskin och städat alla toaletter! Det går jätte bra förutom att jag svettas lite !! Haha!
Nu ligger jag i soffan igen och väntar på att Per och barnen ska komma hem snart. Jag visste att det skulle dra ut på tiden där ute, är glad att jag sov hemma ändå, har ju faktiskt fått lite gjort ändå!
Ikväll ska vi umgås med vänner och det ser vi fram emot! ❤️Världens bästa Millan

Vi ska gå på öltältet och barnen ska sova i Norrhult hos Millan. Per ska åka ut dit sen sent ikväll och sova där med och jag ska sova hemma! Jag sover inge bra där och det är lite dåligt med sängplatser.. 
Jag ser verkligen fram emot öltältet och ännu mer att jag ska få gå dit med min man! ❤️
Jag blev så rörd och glad att Millan ställer upp så mycket som hon gör. Jag är så otroligt tacksam för det! 
Vi ska gå dit med några vänner och det ska bli jätte trevligt. Hade vi haft barnvakt här hemma skulle vi gått ner efter att barnen somnat men nu kanske vi passar på att dra dit lite tidigare när vi kan. Vi får se när per kommer tillbaka från Norrhult bara, jag ska snart duscha av mig lite sen gör mig i ordning! 

Vi har haft det jätte bra på alv idag, kanske lite för varmt för de kläderna vi hade på oss, hade jag vetat det hade vi åkt hem och klätt på oss kortbyxor och kortärmat! 

Öltält eller inte

Vet inte hur vi ska göra ikväll, jag vill så gärna gå på öltältet, men jag vet inte om jag orkar. Är det värt att vara/bli mer trött än jag redan är?! 
Millan har också erbjudit sig att ha barnen nu men det innebär ju att vi måste sova i Norrhult med och det vet jag inte om jag är så sugen på tyvärr.. =/ Det här är första helgen på hur länge som helst som INGET ALLS är inplanerat, och då kan det vara skönt att sova hemma och vara hemma. 
Pappa kunde ju ha barnen hos oss medans de sov.
Nåja, vi får se. tycker lite synd om Millan som behöver göra allt ensam, Ingo ska ju på öltältet han med. Visst hon erbjöd sig ju iaf... men vi får se.
Jag kanske går i morgon annars, om jag skulle ångra mej om jag inte går idag.
Det är ju så jälvla roligt. Men jag vet inte som det är vårt det som sagt, jag har varit så trött senaste tiden och jag tror bara det skulle bli värre, samtidigt som det bara är öltält en gång... åh! vad jobbigt! Jag kan inte bestämma mig, vi får se hur kvällen blir först kanske...
 
sitter på jobbet nu och ska strax åka hem och hämta lite saker sen hämta barnen från dagis. Vi ska hänga på alv idag igen. Vädret är ju toppen med! 
Är lagom att gå ner dit bara ett par timmar på eftermiddagen såhär.
 
Fick reda på att Per troligtvis ska till Tyskland igen nu nästa vecka. fan vad tråkigt. Men samtidigt så är det bara att gilla läget. Denna gång mår jag inte dåligt för nån medicin iaf och det gick ju bra sist. 
Jon kan ju inte åka nu, han ska ju ha bebis när som nu =)
 
Ska jobba det sista nu sen bege mej!
Trevlig helg alla!

Trygga barn är viktigare

Nellie har sen hon varit typ ett år fram till för ett halv år sen sovit på sitt rum. Sen nåt halv år tillbaka började hon komma in till oss varje natt och till slut blev hon panik slagen bara av att hon skulle sova på sitt rum.. Det slutade med att hon fick sova inne hos oss, på en madrass på golvet... Vi har försökt få henne att vilja sova på sitt rum ett par ggr sen dess men ser har inte gått. Hon har lagt sig där inne men sen har jag hört ut till vardagsrummet att hon snyftar på sitt rum, då ligger hon där inne livrädd stackarn. Inte säger hon nåt heller utan hon försöker verkligen för våran skull typ. Givetvis har hon fått komma tillbaka till oss då så har vi låtit tiden avgöra. 
Idag började per och jag prata om att vi kanske skulle försöka lägga barnen i sina sängar igen, antingen på var sitt rum, annars kanske, om vi hittar nån lösning så inte Adrian trillar ur sängen kanske han skulle kunna sova med Nellie på hennes rum på nedre sängenni våningsängen. Det tror jag vore det bästa för våra barn just nu, att de sover tillsammans. Vi har inte hunnit kolla detta alls idag men ikväll när Nellie skulle sova ville hon sova i sin säng! Okej!?!? Jag sa att hon inte behövde inatt utan att vi kunde testa i morgon, men hon ville så gärna så givetvis ska hon få göra det då! 
Adrian ska få sova i sitt rum med nu då eftersom vi inre lyckats fixa nåt till våningsängen än.. Men han säger inte emot än iaf. Vi får väl säga hur natten ser ut sen. Båda barnen kanske sover hos oss i slutet av natten iaf, men då är det så! Jag tänker inte tvinga dom att sova själva när de är precis livrädda, de blir inga trygga barn då!  Det är bara att ge det tid! ❤️
Vi åkte till Hultsfred direkt efter jobbet idag! Det gick jätte smidigt och fort där då det bara var vi. Då hade de även tid att vittna utan att vi behövde vänta på det heller! Vi mätte barnen (inte jätte noga men ändå) Adrian fick vi till 93,5 cm typ men skor på och Nellie var 132 cm tror jag. 
Sen efter det åkte jag och barnen till ekvägen en stund, Nellie cyklade ( eller sparkade sig dit ) och Adrian åkte vagn. Per var hemma och fixade massor och hade även grillad mat klar tills vi kom hem! Underbart gott!
I morgon är det kort dag på dagis och jobb, sen ska vi åka till alv är tanken! Vädret verkar bli jätte bra så det är bäst att passa på! 
Sen var tanken att per och jag skulle gått en sväng till öltältet men det blir nog inte av.. Mamma var inte pigg idag... :/ 

Adrian verkar ha väldigt svårt att komma till ro idag :( typiskt, badet är på upptömmning :)
Jag har varit på massage idag via jobbet, behövde verkligen det pga min onda rygg/skuldra.. Helvete vad ont det gjorde idag! Det var jag beredd på så det är väl inget så. Hon såg vart jag hade ont med utan att känna då det var väldigt svullet där. 
Nu har jag inte ont när jag rör mig utan mest bara när jag går emot just där.. 

Nu ska jag lämna rummet här och se om Adrian somnar bättre då!?

Förlossning - av häst

Igår eftermiddag var jag och barnen på ALV tillsammans med Åsa, Helena, Becca och alla deras barn.
Det var jätte trevligt men det blåste. Tack och lov är det lite lä på sina ställen ;)
Nellie och Adrian var supernöjda då de fick åka med på hoppetossa och leta guldpengar. Alla karaktärer var med också då det var mycket uppskattat!
 
När vi har varit klart där åkte vi upp till Norrhult och skulle bli bjudna på middag, per skulle hjälpa Millan med hennes larm till hästen som ska föla när som i dagarna. Per han bara visa henne hur det funkade och Millan hann sätta på det på Tirza som hästen heter, då märkte vi att hon svettades en hel del och det verkligen sprutade mjölk ur tuttarna på henne! Då förstod vi att det var på gång iaf.... 
jag tyckte så synd om henne då det gjorde så ont, det syntes verkligen. Men hon var så duktig! Jag försökte få henne att gå och dricka vatten och allt möjligt, (förstår väl att det inte funkar så till en häst men ändå) jag led verkligen med henne!
När Millan skulle gå in och fläta svansen hann vattnet gå, då gick jag och barnen ut och Nellie fick panik då, hon blev ledsen. Efter tio minuter kom Ingo ut och frågade om Nellie ville följa med och se på en fölunge. Då lugnade hon ner sig igen.
Det blev kanske för överväldigande för henne, jag vet inte.
Det gick så snabbt med, Millan hade aldrig varit med om att det gått så snabbt med Tirza innan och hon har ju fött flertalet gånger!
Det blev ett sto och hon var supersöt.
Vi hann inte vara kvar tills det skulle ställa sig upp men vi fick en bild på henne senare på kvällen.
Så häfitgt att få vara med om detta, det verkar vara väldigt ovanligt att man hinner vara med när det händer! =)
När vi skulle hem gick Pers bil sönder, avgasröret var redan hål på och troligtvis gick det sönder helt och hållet nu, typiskt att han ska besiktiga bilen på måndag!
 
Nu när jag slutat jobba ska vi bege oss till Hultsfred direkt och fixa pass till barnen, kan vara läge nu kom vi på idag då det bara är en månad kvar tills vi beger oss till Malta! tiden går snabbt!!! Det är verkligen läge nu att fixa det ifall det dröjer av menar jag =)
Sen får vi se vad vi hinner med mer ikväll. Middag ska fixas och allt det vanliga. Sen är det väldigt stökigt henne med men det kanske vi prioriterar en annan dag.
Är öltält i helgen med, det har jag jätte gärna velat gå på en stund, med Per. Men jag tror barnvakt är svårt dessvärre. Har haft barnvakt så mycket senaste tiden med så jag vet inte ens om jag har mage och fråga igen. Pers föräldrar har ställt upp tillräckligt känns det som, och dom kanske t.o.m. ska på öltältet själva. Man vet ju aldrig.
 
Nu är rasten slut så nu ska jag jobba lite till innan det är dags att hämta mina älsklingar!
 
 

Ledig dag - storm

Idag är vi lediga igen, är ledig varje onsdag nu då jag tar ut en föräldradag då. Typiskt nog blåser det storm ute så vi har bestämt att bara ta en halvdag på alv idag. Vi ska åka ner efter att Adrian sovit sen. Känns roligare att åka ner på eftermiddagen idag med tanke på att Becca och dom bl.a. Bara kan komma ner då med tanke på skolan. Då prioriterar vi så faktiskt ❤️ 
Vi har haft en lugn morgon nu. Jag har fått jätte ont i min rygg :( vaknade inatt och hade svårt att röra mig, gör jätte ont nu med men jag har smörjt med liniment och ligger med värme på nu. Försöker röra på mig med, barnen lekte så bra nu så då passade jag på att lägga mig en stund.
Väntar på att denna jävla förkylning och allt med bihålorna ska släppa, jag behöver verkligen ut och röra på mig! Har varit på tok för stilla senaste tiden, antar att det är en liten orsak till mitt rygg ont iaf.. 
Tvättmaskinen körs för fulls muggar då tvättkorgarna var totalt överfulla IGEN! 
Ska snart ta tag i lite annat fix med kläder. Nellies kläder är rensade men är just nu vara inslängda i bår garderob. Ska vika det och lägga det i lådor och se vad vi ska göra med dom sen..

Ska kolla runt lite här en stund och värma ryggen lite sen köra igång med allt igen ☺️

Jobbig huvudvärk och ensam med barnen

Idag har jag jobbat, nästan hela dagen. Jag har haft huvudvärk hela dagen men framåt eftermiddagen blev det värre. Per är iväg på speedway ikväll med jobbet så jag fick åka hem och lägga mig en stund och hoppas på att huvudvärken la sig, vilket den gjorde lite iaf.
Är kanske inte konstigt att man har ont i huvudet idag med tanke på anspänningarna igår. När jag väl hade lugnat mig igårkväll så blev jag så ledsen igen pga vad andra går igenom, började då undra vad jag egentligen gnäller för!? Jag har tänkt på detta hela dagen idag med och jag lider verkligen med dessa nåt enormt! 💜

Jag hade en tid på mödravården idag på morgonen, skulle prata preventivmedel igen då jag inte är nöjd med mina gestrina jag fick sist. Hade den barnmorskan jag känner idag så det kändes bättre. Nu slankas testa hormon spiralen istället, har testat koppar och den funkade inte alls. Så på måndag ska jag ta en Ipren på morgonen sen ska jag dit och sätta in en spiral och samtidigt göra cellprov. Var visst väldigt länge sen jag gjorde det.

Nu har vi varit ute en sväng jag och barnen, Nellie har cyklat och Adrian åka vagn. 
Det var inte alls skönt då det regnade lite och blåste framför allt! Till slut vill t.o.m. Nellie gå in. Skönt tyckte jag. 

Idag har jag handlar en slags korg till Adrians vagn som man hakar på på sidan typ och även en påse man kan hänga på bakom. Smidigt när man ska till alv en hel dag och inte orkar dra på en ryggsäck hela dagen. Nu är jag väldigt nöjd!! :)
Ska visa bild på det i morgon tänkte jag, då är tanken att vi ska dit om det inte blåser för jävligt. Enligt klart.se ska det blåsa mer i morgon än idag. Då är det inge kul att vara där alls.. Men vi får se!

Ska försöka hitta på nåt med barnen nu, kanske bada idag igen. Det gillar dom ju, får se vad vi kan göra!
Snabba svar, otroligt tacksam

Dagen idag har varit så jobbig, jag har inte varit mig själv riktigt då jag börjat gråta för såna småsaker. Jag återkommer till det flera ggr så kanske ni förstår.
Barnen va super trötta idag och även vi, jag kunde inte somna igår kväll som sagt.. Jag var lite orolig för hur Adrian skulle reagera att åka utan syrran till dagis men det gick jätte bra. 
Nellie och jag stannade hemma och gick ut när per hade lämnat honom. Vi var där en kvart innan typ men vi fick en sal direkt. 
De kom in med den vira skjortan som de brukar få ta på sig men sköterskan trodde Nellie kunde behålla sin heldress på sig, hon hade på sig en dress Jon fick av farmor och farfar i lördags och den är inget metall på. Så skönt att slippa byta om.
Sen fick vi gå iväg för art sätta nålen och infarten, det har aldrig varit problem med det innan men för varje gång tycker Nellie det blir jobbigare och jobbigare, hon var jätte ledsen och rädd när de skulle sticka men det går alltid bra iaf, hon sitter blixtstilla och tårarna rinner längs hennes kinder utan att hon säger nåt.  ❤️
Efter det var klart pratade vi med läkaren som skulle ha hand om narkosen. 
Sen blev det äntligen dags att besöka lekterapin, det är super bra för att få barnen att tänka på annat och det finns massor att göra där med! 

Sen var det dags och kissa och gå till röntgen avd. Nellie ville inte åka i sängen utan hon ville gå, hon var lugn och jätte duktig. När vi kom in fick jag ont i magen, masken, maskinen och ballongen Nellie pratar om. Per satte sig bredvid Nellie på en stol och hon var så duktig, gjorde precis som läkaren sa och hon var lugn. När läkaren sa att hon skulle säga godnatt till oss var det jätte jobbigt :( usch! Hon försvann på ett kick och vi var beredda på det där otäcka som hänt varje gång innan, hon sätter sig upp och stirrar och lever massor så sköterskorna får trycka ner henne, sen blir du bara utslängd för allt måste gå så snabbt. Men inget sånt hände, allt gick lugnt till och vi fick reda på att vi kunde gå och äta sen vänta i väntrummet där och det skulle ta ca 45 minuter.
När dörrarna stängdes bröt per ihop först, jag sen. Man känner sig så maktlös när du ser ditt barn sådär och sen bara vet du ingenting alls 😢

Vi gick till cafeterian och åt lite och drack lite kaffe. Sen fick vi upp och väntade.. 45 minuter gick, en timma gick, efter en timma och en kvart typ fick vi komma och följa med till uppvaket. 
Nellie dress hon hade på sig hade nåt visst material som inte var bra för själva röntgen så de hade fått tagit av henne alla kläder och styrt efter en stund så därför hade det dragit över på tiden tror jag. 


De andra gångerna nellie sövts har hon vaknade efter tio minuter en kvart typ men denna gång tog det över en halvtimma innan hon vaknade första gången. Hon somnade om till och från nån timma innan vi blev skjutsade till avdelningen igen. 
Hon var törstig och hungrig. Hon svepte fyra glas med saft och åt en macka på stört. Sen plockades nålen bort och Jon fick välja en leksak och vi fick åka hem.Jag grät ett par ggr på rummet när jag skulle säga till Nellie hur duktig hon varit. Även när Nellie bad mig ta en bild och skicka och säga att allt hade gått bra, då grät jag med för jag tyckte det var så himla gulligt. Jag grät när jag pratade med mamma och allt var klart.. Jag var lite i obalans kan man säga idag. 
Nellies läkare som har hand om allt detta i Västervik hade givetvis semester fram till mitten på juli nu men vi fick välja om vi ville att en annan läkare skulle ringa upp och bara informerade lite om hur det låg till och såg ut, sen får vi prata mer noggrant med Nellie riktiga läkare sen i juli. Det är ju både för och nackdelar, givetvis vill vi veta, men vi kommer också få tusen frågor igen beroende på vad det visar.. Men vi valde iaf att få en telefontid med den andra läkaren. Vi skulle prata om två veckor typ..
Vi stannade på Janne banan där Nellie fick välja en leksak från oss och även en från mina föräldrar. Hon handlade en stol till hennes docka så hon kan cykla med henne och en cykelhjälm. Den har hon cyklat med ikväll. Leka med dockor är grejen nu, det pendlar väldans det där.
När Nellie var nyvaken frågade jag om hon ville att vi skulle hämta Adrian när vi kom hem eller om hon ville att han skulle vara hela dagen.. Så sa hon att han kunde stanna hela dagen. Men på vägen hem blev saknaden för stor så då ville hon hämta honom direkt! 💞
Och Adrian blev såklart glad över det med!

Jag la mig en stund när vi kom hem då mitt huvud kändes som det höll på att sprängas typ. 
Sen åt vi middag, sen cyklade Nellie med sin docka och jag drog Adrian i vagnen och vi gick till Becca och barnen en sväng. 
Sen kommer och hämtade oss då vi behövde duscha hela familjen, alla sängkläder är bytta och då vill jag att man är ren och fräsch när man lägger sig!
När vi åkte därifrån ringde "privatnr" på min mobil och jag svarar: det är då denna läkaren vi hade telefon tid med om två veckor som ringde upp. Han hade fått svar redan ikväll och tyckte verkligen inte vi skulle behöva vänta i två veckor på svar då. 
Jag vet inte vad jag kan skriva mer än att det var väl lite sol vi befarade och även att man trodde det så är det jävligt jobbigt just nu, ännu jobbigare är arr jag inte kunnat prata med min man om detta alls än då barnen varit med hela tiden. Men nu sover de snart och vi ska sätta oss i lugn och ro och prata och kramas. ❤️
Jag är så otroligt tacksam över att han ringde så snabbt, samtidigt som jag sitter lite i chock tror jag att redan veta. Vi vet inte allt. Det ska vidare till Stockholm osv nu men denna läkare gör det nu så inget kommer ligga och vänta tills Nellies läkare kommer tillbaka. Han kommer höra av sig om han hör nåt annars väntar vi på telefon tiden med Nellie "riktiga" doktor.
Jag är så trött just nu så jag hoppas det går att läsa vad jag skrivit. 
Jag vill helst bara dra täcket över huvudet och gråta! Men jag ska gråta i pers famn istället ❤️

Dålig sömn

Nellie stackarn kunde inte koppla av och somna igår alls, hon var lite ledsen och rädd för vad som komma skall idag, inget konstigt med det.. När Nellie hade somnat till slut skulle jag försöka somna, det gick inge bra heller.. Jag somnar oftast runt tio halv elva på kvällarna nu och det tycker jag är sent med tanke på den sömn jag kräver varje natt. Igår hade jag inte lämnat innan tolv, jag kröp ner hos Nellie och höll om henne och höll hårt i hennes hand, tills lit somnade jag.
Kan säga att vi var trötta i morse, hua! Vi är verkligen inte vana att gå upp såhär tidigt, Adrian var nästan omöjlig att väcka, men när han väl vaknade gick han upp iaf, det gjorde inte Nellie.
Nu är embla plåstrena på och per är och lämnar Adrian på Snövit. Trodde han skulle undra varför inte Nellie skulle med men det gick bra, han frågade ingenting!
Nellie ser ut som en robot när hon har de hårda plåstrena i armvecken så han kan/vill inre böja på armarna alls. När vi skulle eller precis hade fått på dom fick jag torka hennes tårar då hon inte vill böja så mycket. Min älskade fina Nellie. Om jag kunde ta allt du går och har fått igenom så skulle jag ta det, om jag kunde.
Det är tur du är du otroligt duktig när det gäller läkarbesök, det blir värre och jobbigare även för Nellie för varje gång men hon klarar det ju ändå.
Vi försöker få henne att tänka på leksaksaffären som vi ska till efteråt men tydligen går det inte bara att tänka på det ❤️ det förstår jag men innan har den lockat så dant så det har funkat att säga så men det funkar sämre ju äldre hon blir.
Även att detta inte innebär en operation så ska hon ändå sövas en bra stund och det är det momentet som är bland det värsta tycker jag, och uppvaket. 💜

Det kommer gå bra och jag är glad att vi är med både per och jag, det är Nellie med 💚

RSS 2.0