Simhallen

Igår var jag med nellie i simhallen tillsammans med Eric och Becca. Vi hade det jätte mysigt. Barnen lekte och det lyser i ögonen på dom ❤️
Vi testade och simma och nellie överraskade mig massor. Hon simmade fram och tillbaka på motionssimbanan, tog i kanterna lite ibland men hon var helt utan puffar. Jag blev så stolt och förvånad.
Vi var där längre än vi brukar och tiden sprang iväg som vanligt.

Idag har mamma gjort sin röntgen, för att kolla läget med tumören. Allt blev helt fel! En annan läkare än mammas vanliga kom in och pratade, hon sa att mammas läkare var ledig idag. Hon sa att tumören var kvar och att mamma säkerligen skulle behöva göra fler cellgiftsbehandlingar. Alla bröt väl ihop och luften gick ur mig.

Sen nu för en stund sen ringde pappa, då hade mammas rätta läkare dykt upp helt plötsligt och var inte alls ledig idag, enligt honom såg allt helt annorlunda ut, det har blivit mindre och eftersom den här tumören inte försvinner helt så måste de göra ett test i Linköping för att se hur "aktiv" den är. Den kan börja växa och besvära henne igen om tre, tio eller tjugo år, eller aldrig. Det är så lymfom fungerar.
Varför kom ens den första läkaren in för då?!! Jag blir så förbannad på sjukvården. Varför ens göra nån upprörd i onödan? Det är alltid såhär när vi väntar svar på mammas cancer! Nu blev det bättre än vi tänkt ändå men iaf..

Sen som att det inte var nog idag så ligger min älskade morfar inlagd nu med.. suck..


Höstväder

Nellie vaknade utan huvudvärk och efter en lugn morgon ville hon ner till alv en stund. Vilket vi gjorde. Det var en härlig höstdag men gud så kall. Vi blev inte långvariga men vi hade det väldigt bra den tiden vi var där. Vi dansade med alla karaktärer, en stund iaf innan barnen gav upp och dansade själva vid sidan av. Sen kollade vi teater i katthult och åt grillad korv innan vi åkte hem.
Jag slocknade som en stock i soffan. Alla var trötta efter natten som varit så vi satte igång en film.
Hoppas verkligen natten blir lugn inatt. Älskade nellie.

Sandra var med oss en stund idag och hon tog massa bilder på oss alla, jag knäppte några med men Sandra tog mest! Är tacksam för bilderna.


Klarvaken

Ligger vaken nu och kan inte somna om. Vaknade av en ledsen nellie som hade/har jätte ont i huvudet.
Hon har fått alvedon men det blir bara värre säger hon. Var uppe hos henne nu och det var inte bra säger hon. Usch! Mår så dåligt när jag ser vad hon lider.
Får verkligen hoppas att det släpper av nu efter tabletten. Jag kommer ihåg att jag hade huvudvärk som liten och att jag till och med kräktes av det, det kändes inte så nu sa hon men hon ville ställa dit en hink för säkerhetsskull.

Får se när jag somnar igen, det lär nog dröja tyvärr.
Vet inte vad jag ska göra. Har en Adrian bredvid mig som hostar massa med igen. Fattar inte varför allt inte bara kan lugna ner sig, det har varit tillräckligt nu ett tag. Jag vet, att det bara är förkylning och huvudvärk men efter mycket skit så kan även det lilla dra ner en. Framför allt när sömnen är katastrofal som den är för tillfället. Utan sömn blir allt så mycket jobbigare.


Annars går allt åt rätt håll med mamma. Har fattat hur allvarligt det faktiskt var och hur tacksamma vi ska vara för att pappa skickade iväg henne med ambulansen när han gjorde.

Nellie har varit på kalas ikväll, halloween disco. Det var en nöjd tjej som kom hem. Innan discot hade hon sin ridning och idag hade de ridit ut i skogen. Så hon var så stolt över det med,hon sa att till och med farmor som är expert på hästar hade sagt att hon var jätte duktig. ☺️

Nehe, ska försöka slappna av och sluta lyssna på allt och försöka sova! 😴


Helt färdig och ingen energi

Mamma mår bättre, hon behöver ingen intensivvård längre, men hon var långt ifrån pigg när pappa och jag var nu ikväll. Usch!
Hon mådde allmänt dåligt och mådde jätte illa. Hon ringde förut idag och varnade mig för att hon kräktes. Det första jag tänkte var, okej då kanske jag stannar hemma..
men lika snabbt som jag tänkte det, lika snabbt ändrade jag mig.
Jag skiter väl fullständigt i om jag blir smittad med nån form av kräksjuka! Det går över inom ett par dagar, nu vet jag även att det inte är magsjuk hon har utan det beror på medicinerna och infektionen i sig.MEN skulle det varit det hade jag skitit fullständigt i det iaf. Lätt!
Jag träffat hellre mamma som varit så sjuk så hon nästan strukit med än gnäller över att jag kanske faktiskt kan bli magsjuk. Man får lite andra perspektiv på sjukdomar och livet i sig just nu. Man gnäller för skitsaker!

I morgon skulle vi ha åkt till Ullared men det blir tyvärr inte av. Vet inte när det finns tid och åka härnäst. Jag vill egentligen inte åka nästa vecka alls eftersom det är höstlov men jag vill inte åka senare heller. Vill ha det gjort. Men det var för många faktorer som sa att vi inte skulle åka.
Hur tråkigt det än är så är det bara och acceptera det.

Jag har städat av här hemma lite sen fick jag hämta hem en frusen Adrian från nellies fotbollsträning.
Nu sitter vi i soffan och väntar på nellie som ska komma hem och hoppa in i duschen. Per ska på hockey.
Sen är det läggdags. Hoppas på en bättre natt inatt. Har suttit upp med Adrian i famnen flertalet gånger inatt ovh även tröstat honom när det gjort ont i magen och bröstet när han hostar så dant.
Är glad att vi sluppit feber iaf.

Jag har ingen energi, jag är slutkörd helt och hållet känns det som. All min energi har gått till min fina mamma ❤️


En lång natt

Det lär bli en lång natt, Adrian hostar och hostar. Han tappar andan och blir jätte ledsen. Sitter med honom i famnen nu. Försöker bunkra upp kuddar så han halvsitter men han är inte direkt stilla när han sover så han ligger kanske så max fem minuter..
Han har ingen feber än *peppar peppar*. Det verkar gå tillsammans med denna hosta så det kanske kommer. Hoppas verkligen inte. Det är tillräckligt jobbigt som det är nu.

Vi får se hur mycket sömn denna natt bjuder på. Han har ju sovit dåligt natten innan med vilket troligtvis resulterade i humöret han hade ikväll, övertrött kanske? Kommer han orka en hel dag på dagis i morgon igen om han sover såhär dåligt. Tveksamt faktiskt. Vi får se har natten blir och hur statusen är i morgon.

Mamma hade inte kommit ihåg att vi varit där idag heller tydligen.
Vi väntar fortfarandra på provsvar men ett svar har kommit iaf och det är att det spridit sig till blodet och är blodförgiftning.

Älskade älskade mamma, kan det aldrig få vara bra? ❤️❤️❤️


Hemska dagar och tvära kast

Vet inte vart jag ska börja, vet inte ens om jag vill skriva heller egentligen.
I lördags var jag och barnen hos mamma och hon var sådär pigg som hon varit sista tiden, hon var med oss och storhandlade och vi flängde runt på stan, hon hade även varit på stan med Maggan och flängt. Jag åkte och fikade på kvällen och vi skrattade och hade jätte trevligt!

Ringde på söndagen och kollade läget, mamma var inte så pigg, hade huvudvärk som fan och kände sig förkyld. Hon sov mest, men jag var där på dagen och då satt hon upp med oss och drack kaffe, sen åkte vi till morfar, jag pappa och Emma.
På kvällen när jag tränade hade pappa skrivit att mamma mådde illa och hade feber så ambulansen skulle komma. De hämtade henne och vi hörde inget särskilt mer mer än att hon blev inlagd..
När jag vaknade på morgonen hade jah missat samtal från pappa.. jag ringde upp och fick veta att intensiv avdelningen hade ringt honom vid två tiden på natten och sagt att hon hamnat där inte kan andas själv så hon ligger nedsövd med respirator! Va??!!
Jag fick panik och allt gick och hade gått så snabbt.
Jag var på jobbet men kunde inte koncentrera mig ett skit där, vi åt lunch och sen åkte pappa, Emma, jag och per till Västervik. Jag ville så gärna ha med mig per.

När vi kom mer fick man tydligen nara gå in två och två så pappa och jag gick in först. Jag hamnade i nån form av chock, usch så jävla jobbigt! Jag visste inte vad jag skulle göra, jag ville bara ut till Emma och per. Mamma var nedsövd men hade på nåt konstigt sätt vaknat till och var jätte konstig och orolig.. precis när vi kom in hade detta hänt.
Jag lämnade rummet men hittade verkligen inte ut till väntrummet igen, jag tjöt och hade panik. Hittade till slut en som satt vid en dator i ett rum och jag tjöt och bad om hjälp ut, helt sjukt! Jag var helt väck! Han hjälpte mig och frågade vad det var frågan om och jag försökte berätta, det var tydligen mammas läkare.
Jag gick ut till per och Emma gick in istället.
Det går inte beskriva i ord det man upplevde där inne i salen. Det var massa sköterskor runt mamma osv så försökte få henne lugn och de ökande medicinen osv. Hua!

Efter en stund fick vi gå in i ett"anhörigsrum" där vi fick sitta ner med två läkare som förklarade situationen som var och hur den varit och hur himla dåligt skick mamma faktiskt var i när hon kom till dom på natten. Allt är så overkliges, hur snabbt kan det egentligen gå??

De misstänkte blodförgiftning men de hade ju inte fått svar på nånting. Men me tanke på hur snabbt allt gick så kunde det bero på det. Det kändes så himla bra att få prata med dom och att dom faktiskt tog sig tid med oss.
Vi fick dela upp oss igen efter samtalet och gå in och säga hej då till mamma, hon var ju fortfarande sövd men ändå.
Per skulle gå in med mig, jag frågade om han klarade av det, han har så svårt för sjukhus över lag och detta var verkligen ingen rolig syn, men han ville med mig in och det var guld värt för mig.
Vi gick in och sa hejdå och stod en stund. När vi vände och skulle gå ut bröt vi ihop båda två, jag ville inte lämna henne ensam där sådär, samtidigt så visste hon väl inte att vi var där heller. Så svårt!

Tack och lov kunde Ingo och Millan ta barnen så dom hämtade vi i norrhult, det blev ingen träning för mig, jag var helt slut på kvällen men en promenad blev det tillsammans med Becca och det var jätte skönt.

Emma och jag har varit i Västervik hela dagen idag men det orkar jag inte skriva om nu, det blir så långt inlägg då.
Men respiratorn är bortkopplad och det känns ju bra, jag försöker intala mig att det går åt rätt håll men hon är så jävla dålig än och jag är så jävla rädd att det ska gå åt andra hållet igen, med tanke på hur allt vänder så snabbt så kanske inte det är så konstigt heller.

Nu är jag hemma me barnen, per är på skytte och vi väntar på att Sandra ska komma och umgås med oss. Sen hoppas jag på bättre väder så jag kan gå en promenad. Vi får se.


Kalas och söndag

Idag vaknade vi tidigt, men jag somnade om igen efter ett par timmar 🙈
Skönt söndag i ett lugnt men effektivt tempo. Härligt!
Det mesta är gjort och nu har vi inget bestämt mer än att nellie ska på kales på Kalles i eftermiddag.
Vi är lite i valet och kvalet om Adrian ska följa med eller inte. Tanken först var att Adrian och jag skulle stanna hemma och ha maten klar till de andra kommer hem.
Men i morse skrev Åsa och frågade om vi ville följa med till Kalles i eftermiddag. Och nu kanske vi ska ta med Adrian då och även följa med allihopa, vi har inte bestämt oss än. Men följer vi med alla blir maten så sen så då kanske jag inte hinner till Friskis idag. Men då får jag väl bara ta löpbandet istället. Det funkar ju faktiskt.
Får träna i morgon istället annars.
Kan ju välja på bas och replay. Är sugen på basen faktiskt men vi får se. Är skönt att vara hemma skapligt på kvällen, de flesta grejerna jag går på på Friskis är vid sju. Men basen på måndagarna är så roligt och det är resan vid kl 17. Perfekt egentligen.

Tycker Adrian har börjat snora lite mer här hemma igen så vet inte hur vi ska göra med dagen än. Jag är lite sällskapssjuk och inte alls sugen på att sitta ensam hemma i eftermiddag heller så vi kanske följer med. En stund iaf. Vi får se.


Härliga lördag!

Idag åt vi sen frukost, jag bakade frallor och alla njöt och åt massor.
När jag väl ligger plant med alla hormoner som annars spökar vid olika tillfällen så är allt så underbart! Ingen stress, till och med jag njuter av lugnet på morgonen och min kopp kaffe. Underbart!!

Barnen och jag var hos mamma och fikade på förmiddagen idag sen handlade vi också. Skönt och ha det gjort.
Per har monterat upp mitt löp/gåband. Så det har alla testat på ikväll. Där kommer jag spendera mycket tid! Så roligt!

Nellie stackarn fick jätteont i magen ikväll men lika snabbt och intensivt som det kom , lika snabbt gick det över. Hon har ätit massa naturgodis, och hällde i sig mängder med bubbelvatten. Så det gjorde nog sitt till. Jag blev inte det minsta nervös!
Det säger väl alltid nåt om hur mitt psyke är just nu. 😉

Barnen sover.
Nellie sover i vardagsrummet på madrass tillsammans med per och jag och Adrian i sovrummet. Adrian har hostat mängder ikväll, hoppas natten blir lugn.

Jag fick för mig att ta ett glas bubbly rosé ikväll men det ångrade jag. Jag mådde illa direkt typ. Jag ska hålla mig borta från alkohol en stund till och satsa på och försöka vara nyttig. Nu har illamåendet lagt sig och jag dricker ett glas Cola istället faktiskt, bara för att.

Vi tittar på så mycket bättre nu och barnen sover.

❤️
Vi har fixat våran pumpa med idag och sen passar jag även på att lägga upp ett par bilder på nellie och hennes ridning. Hon älskar det. Per var med henne igår igen då jag lagade mat hemma. Linda med familj kom hit och åt tacos med oss, sen spelade vi spel ett par gånger. Det är så roligt!!


Besök

Idag har vi besök, min mamma är här och jag vet inte hur länge sen det var hon var här.
Jag fick presentkort från intermezzo. Och sen en bh och Trosa från per och barnen. Jag har ju fått min klocka innan så jag är så nöjd.

Nellie har varit hos tandläkaren precis med och det hade gått bra, men vi fick påbackning på vissa tänder så det blir det skärpning med.

31 år blir jag nu. Jag tror jag hamnat i en 30årskris eller nåt, det pga mitt mående. Haha! Detta inte omöjligt. Jag är ingen sån som gillar att bli firad egentligen men samtidigt vill jag ju ha mina nära och kära här idag.

Per och dom har egentligen montörsträff men han valde att vara hemma, och jag är väldigt glad för det. Det mesta är redan förberett men det är ändå skönt att ha honom hemma. Det blir lite stressigt för mig när det är sånna här dagar men än så går det bra.


All in boost

Nu har per och jag börjat testa Magdalena Graafs tabletter "all in boost". De har fått mycket bra betyg och jag hoppas verkligen de kan hjälpa mig på traven med vikten och min trötthet.
Träningen har gjort mig så mycket piggare men tänker att detta kan kicka igång ännu mer.
Vi ska testa två månader och se vad vi tycker. Dock får jag väldigt mycket halsbränna kvällstid men det hjälper med Novalucol tack och lov! Och jag tänker att det kanske bara är så i början nu. Typ biverkning..

Annars har vi varit på utvecklingssamtal idag med nellie. Det gick bra och hon trivs jättebra, men shit vad nervös och blyg hon blev där inne. Jag kände igen mig så mycket i henne när jag var på sånna samtal. Gumman! ❤️
När jobbet var slut och barnen var hämtade kördes de ut till norrhult. De fick vara där och vill vara där lite längre idag så per hämtade dom efter sitt skytte.
Så per kunde skjuter i lugn och ro och jag hann och träna med. Kändes väldigt konstigt att vara ensam hemma så länge men barnen ville ju så då får man passa på.
När jag kom hem från träningen sov BÅDA barnen, nellie med! Det händer ju aldrig. Men hon hade varit sååå trött och hållt igång och busat med nalle hela kvällen. Har kollat om hon har feber men det har hon verkligen inte. Hon var bara trött helt enkelt.

Idag har per hämtat hem hembakade biskvier som vi beställt från mx world. De var såå goda och de ska jag bjuda på på torsdag när jag fyller år. Har även beställt en tårta från Lisa på jobbets företag. Den ska jag bjuda på på kontoret på torsdag vid frukosten/fikan. Blir ju garanterat kvar med så då får se som kommer på torsdag sån tårta med.

Ska kolla på hela Sverige bakar nu, de gör biskvier. Kanske kan lära mig då!


Avslutning på fotbollen

Idag ska vi hänga största delen av dagen på ceos. Jävlar vad kallt! Jag och Adrian ska inte vara med så länge men vi ska ner och titta en stund iaf har vi sagt.
Per och nellie kommer få vara hela tiden, så nellie får sin medalj.

Vi ska ta med oss Eric ner en sväng med. Det kommer vara massa folk och saker och göra där nere så det kan vara roligt att ha med honom också tänkte vi.


Sitter och tänker på att denna helg redan har gått. Hua! Helgerna springer iväg, och det gör veckorna med. Jag hinner inte med alls.

Mamma är hemma sen ett tag tillbaka och har varit pigg! Så som hon varit sista tiden var så länge sen. Vi skrattar och skämtar hela tiden och hon orkar det. Det är så underbart. "Gamla" mamma är tillbaka.


Disco

Igår var det disco på Kalles lek och lattjo.
Vi kom en stund för sent eftersom nellie hade sin ridning, men vi kom inte jätte sent.
Det var en nöjd tjej som jag åkte hem med sen.

Idag har vi tagit det lugnt samtidigt som vi gjort en hel del.
Vi har precis kommit hem från norrhult då vi fikat. Lilla aurora var där med sin mamma och pappa. Som jag saknat henne. Har inte träffat henne på länge, lilla gumman.

Nu var tanken att per skulle på hockey men han hade sett fel på tiden tydligen så det var en timma senare. Så nu ska vi se hockeyn hemma här istället och innan det börjar ska vi gå en promenad till återvinningen här borta och lämna kläder som jag inte får sålt på. Lägga upp allt en gång sen skiter jag i det om ingen nappar.

Det var väl det hela för nu då. Vi har en lugn kväll framför oss.
I morgon väntas det avslutning för nellie på fotbollen. Det kommer vara kallt. Men hon vill ju ha sin medalj såklart.
Sen kanske det blir lek med lite vänner också, beroende på hur trötta vi är efter avslutningen.


Feber, märkligt

Igårkväll kände jag att jag började känna mig frusen och fick lite ont i kroppen. Kände mig inte febrig så då jag brukar bryta ihop totalt när jag får det. Tänkte, eller hoppades väl på att det berodde på nåt hormonellt så jag bestämde mig för att träna power hour igår iaf.
Det gick ganska bra förutom att jag blev väldigt skakig. Men jag slutförde passet och kände mig stolt.

Har dock sovit orolig inatt och frusit och svettats omvarannat. Vaknade och hade feber, men ville till jobbet ändå. Bestämde mig för att sova en stund till och vaknade med febergräns.
Har ont i kroppen som sjutton men försöker intala mig att det är träningsvärk och att jag legat hela dagen.
Kände att det kanske var bättre nu så jag KANSKE skulle kunnat följt med ikväll till Prime med tjejerna.. men hade feber igen nu. Vad är det frågan om?? Jag är lite tjock i näsan men inte förkyld. Har värk i kroppen som satan bara som sagt.
Jag har sagt ifrån om ikväll då jag inte kommer orka, jag behöver vila idag för att orka jobba ikväll. Vill jobba i morgon och vill orka allt måste i morgon. Vet inte hur jag ska orka dock.
Tanken i morgon var att åka lite skridskor i morgon efter jobbet, sen är det ridskola och sen disco! Får kanske ställa in skridskorna då det känns som det "minst" viktiga i morgon!

Är så ledsen då jag ville åka ikväll, jag har inte gett upp helt än utan hoppas in i det sista att jag kanske kan vara med en liiiten stund. Kanske blir jobbigt så det lutar väl åt att vara hemma..

Är jobbigt när jag har feber, jag blir så gråtmild och ängslig, att jag tjuter är väl första tecknet på feber. Sen blir jag saknig och vill vara med alla och kramas med alla. Helt störd!
Nu kommer snart per och barnen hem iaf så då ska jag tigga till mig kramar från dom.


Så roligt och gladare

Igår skulle jag inte tränat, men jag blev så sugen och per kom hem skapligt från skyttet med så jag hängde på. Jag var så glad när jag kom hem. Helt sjukt vad lite träning gör med kroppen. Nu kanske jag inte gått ner nåt i vikt alls men jag är gladare och starkare. Jag märker sån otrolig skillnad på varje gång jag går.
Ikväll är det dags för power hour igen!

Just nu sitter jag lite hundvakt åt nalle plutt. Per är det egentligen men han fick ett ärende nu men han kommer snart igen.

Fick reda på att fotbollen var inställd idag. Tråkigt för nellie men skönt för oss, då slipper vi stressa med maten och kan äta i lugn och ro.
Däremot är det säsongsavslutning på söndag hela dagen med prisutdelning mm, det fick vi information om nu idag. Tanken var att vi skulle åkt till simhallen men det hinns inte med då. Får se om vi åker på lördag istället då, så vi kommer iväg nån av dagarna.
Denna veckan trodde jag skulle bli lugn men det fylls på med mer och mer saker hela tiden.. men roliga saker som tur är.
På fredag är det disco på Kalles. Det blir lite stress pga det eftersom nellie har ridskolan. Men eftersom det så sällan är nåt för barnen i stan i nellies ålder så får man passa på känner jag. Vi får skynda oss hem och byta om. Huvudsaken är att hon hinner vara där en stund iaf.


Förkyld familj

Det är bara jag än så länge som lyckats hållt mig någorlunda borta från den här förkylningen. *pepparpeppar*.
Jag känner mig tjock i näsan och halsen på morgonen men inget mer. Per har jätte ont i halsen och är jätte matt i kroppen. Nellie snorar och hostar och Adrian snorar och hostar.

Jag har varit iväg på bas pass nu ikväll och det är så roligt! Och så skönt och träna tidigt så man har hela kvällen kvar med familjen sen.

Tanken var att vi skulle köra cirkelfys idag men eftersom vi är lite snoriga så kändes det inte optimalt. Då kändes bas bättre.


Febrig

Igår kväll började Adrian hosta massor, det har hållt i sig hela natten. Har har snorar massor också.
Jag trodde inte han skulle orka dagis idag men han var pigg när vi vaknade och hade ingen feber.
Ingen hörde av dig under dagen heller så när jag hämtade hade de tempat honom flera ggr på dagis med då han såg blank ut i ögonen och allmänt hängig ut, sen hade han piggnar till igen och så hade de hållt på.

När barnen var hämtade åkte vi, eller gick vi till ishallen tillsammans med Becca och barnen samt några kompisar. Jag trodde inte nellie skulle kunna åka alls, men det gick så mycket bättre än jag trodde. Fortsätter vi såhär om fredagarna så kommer hon kunna åka bra utan en "med" till och med.

Adrian började frysa där vilket kanske inte är så konstigt då han satt stilla mest och tittade.
Vi åkte hem och bestämde oss för att per skulle följa med nellie till ridskolan. Adrian skulle stanna hemma med mig.
Vi åkte till Linda och Alicia en stund då Adrian gärna ville det. Men väl där blev han mer och mer hängig och frusen och mer rosig om kinderna. Så vi åkte hem.
Sen här hemma har det gått upp och ner. Febern kom långsamt och pendlar lite. Men jag tror den är ganska hög nu, han sover sen en bra stund tillbaka. Hans andning väser och han är jätte andfådd, andfådd är man oftast när man har feber men andningen är hemsk. Får se hur sen är i morgon.

Vi skulle åkt på dop i morgon men Adrian och jag blir blir hemma. Vi har planer på söndag med men då blir det jag och nellie som åker. (Till simhallen).

Hur som så tyckte nellie det var jätte roligt och rida. Men hon var lite besviken på att hon fick en liten häst. Hoppas på en större häst nästa gång.

Hoppas plutt får sova inatt. Nellie ska sova i vardagsrummet med per. Så Adrian kommer hålla alla vakna annars med sin hosta. Är bättre de får sova om natten blir jobbig. Så kan jag sova på morgonen i morgon när de är utvilade.


Hjälp alltså

Vad händer med min älskade son? Seriöst?!?
Jag vet inte vad jag ska göra, kvällen har varit hemsk. Han har gråtit och skrikit och varit skrikig och arg hela tiden. Inget man gör är bra. Allt ska vara på hans villkor, tyvärr bryter han ihop iaf även att man försöker sopa framför hans fötter.
Både per, jag och nellie tycker detta är så jobbigt! Hade det blivit såhär även om han hade haft sina nappar kvar?
Jag vet faktiskt inte, och kommer ju inte få reda på det heller.

Dagen i övrigt har varit kämpig med tårar, men bet ihop och fick en härlig stund med vänner nu på kvällen.
Adrian och nellie har testat sin höst/vår skor sen förra terminen och ingen kan ha nåt par av skorna. Det blir dyrt i år kan jag säga. De behöver tjockare skor, vinterstövlar, overall eller jacka/termobyxor, allväderstövlar, ja, säkert ännu mer.

Funderar på om jag kanske kan hitta vinterjacka och termo byxor i Ullared när jag ska dit. Då har hon ett billigare set och ett lite dyrare.
Vi får se.
Jag ser fram emot min tripp dit och längtar faktiskt! Knåpar på en handlingslista men har det bara i huvudet än.

I morgon slutar jag tidigare, då ska vi till ishallen en stund så nellie får testa att åka. Adrian får faktiskt titta på i morgon.
Sen är det premiär för nellie på ridskolan. Hua! Det kommer nog gå bra.

Sen kanske vi ska ut och äta efter det, vi har pratat om det iaf då det blir så sent och börja laga mat efter sex. Ridskolan slutar vid sex så vi är ju inte hemma förrän närmre halv sju typ. Då kan vi lika gärna äta ute, faktiskt.
Vi får se..
nu sover det lilla barnet, nu är det bara det stora barnet kvar ❤️


Klarvaken

Här ligger jag klar vaken och kan verkligen inte somna om..

Vaknade av att nellie stod upp på golvet och beredde sig märkligt, hon hade dragit ner byxorna och ställde sig hukad på golvet, jag frågade vad hon gjorde och hon svarade att hon inte visste. Sen slängde hon upp toadörren hårt och försvann in på toan. Jag snabbt efter för att fråga vad som händer och vad hon gör.. hon sitter och kissar och svarar att hon sitter ju här. Sen gick hon direkt in och la sig igen. Per mötte henne i dörren men det var som att hon inte såg honom, utan bara fick rakt igenom.
Haha! Gick hon i sömnen? Fattade inte vad som hände men jag piggnade till iaf kan jag säga! Herre Gud!

Får se vad jag ska göra för att bli trött igen. Har ju hunnit sova ett par timmar innan iaf. Nu ligger Adrian bredvid mig och sover riktigt oroligt också så vi får väl se vad som sker nu. Kommer nog inte bli mycket sömn inatt som det känns nu.

Suck..


Ger snart upp

Vet att jag inte får ge upp men snart gör jag det. Jag känner inte igen min pojke alls. Han bara gråter och skriker hemma nu för tiden. Han är arg och ryter i bör man frågar nåt hela tiden.
Vi hinner inte ens ur bilen efter dagis innan han bryter ihop och sen är det så hela hela tiden. Det här har blivit sen han slutade med nappen och trappas upp mer och mer.. helt sanslöst!
Jag blir så ledsen alltså. Tycker det är så synd om honom, vi har trott att han håller på och bli sjuk varje kväll men har bu konstaterat att han inte är på gång och bli sjuk utan att det är såhär nu..

Det märks att hans humör tar på hela familjen. Vi försöker få honom på bra humör men det går inte. Kvittar vad vi gör.

Annars händer det väl inte så mycket, jag tränar och står i! Har kommit igång rejält nu och det glädjer mig! Det blir inte jätte mycket kvalitetstid med familjen om kvällarna men vi är överens om att det får vara så en tid nu. Det är ju bra att jag tränar med liksom.

Nellie ska börja på ridskola på fredag, det ser hon väldigt mycket fram emot.
Kanske inte per och jag jätte mycket men vi gör det för hennes skull. Farmor ska vara med första gången iaf och hjälpa oss (mig mest kanske). Det är jag tacksam för.

Ligger i soffan nu med höga strumpor och benen insmörjda med voltaren! Jävlar vad ont i mina benhinnor jag har. Helt sjukt! Hade det förra terminen med och det för mig så ledsen! Men jag kämpar på och ska försöka ta det lugnt med alla hopp. Har ju svårt att ta det lugnt med på passen då jag vill ta ut mig till max och göra vad man ska, men måste lyssna på kroppen nu.

I helgen är det dop och övernattning av kompis till nellie här, simhallen har vi tänkt också, på söndag! Hade tänkt åka på fredagarna men det hinns ju inte nu eftersom nellie har ridskolan.

Hoppas vi vaknar pigga och glada, iaf Adrian i morgon. Men det är nog för mycket begärt tyvärr.

Jag saknar min glada Goa unge!


Barnens stora dag

Idag har det anordnats barnens stora dag i Vimmerby, massa lott-stånd, hjul, ansiktsmålning, fiskedamm, popcorn, hoppborg mm. finns för alla barn, visst kostar det en slant men allt går oavkortat till Min stora dag.
Vi kom hem med massa vinster. Barnen är så nöjda, även vi föräldrar.
Supeehjältar mot cancer har varit i stan med. Dock blev spindelmannen sjuk och kunde inte vara med, men Batman, batwoman och supergirl var där och hälsade och kramade och tog bilder med alla barnen. Även turtles var där. Adrian och nellie hälsade och high five'ade med alla flera gånger om. Tog bilder också givetvis.
Nu har vi ätit middag och spelar mario party en stund.
Pers pappa vann en tårttävling så vi har hunnit med en fika i norrhult idag med.
Jag gillar inte tårta alls men kan verkligen rekommendera tårtboden i stan.

Vi ska snart ge oss ut på en cykeltur tänkte vi. Vi behöver röra på oss lite innan vi sätter oss framför tvn och speedwayen.
Vi fick erbjudande att umgås med vänner ikväll men vi tackade nej. Vi ska göra en repris av kvällen igår, barnen ska sova i vardagsrummet med per så det är madrasser överallt. Barnen älskar det.
Jag ligger däremot i sovrummet, ensam. Men det kan vara skönt det med!

I morgon är det fullt upp för mig, nellie ska på kalas, och per ska på hockey. Så jag ska ta med Adrian till Kalles också, där kalaset ska vara. Jag hoppas en kompis till aldrian anländer på Kalles med, det skulle vara så skönt för mamman, faktiskt!
Sen har jag tänkt träna också, men jag får se hur det blir med den saken, allt hänger på hur jobbigt det blir på Kalles. Hur mycket jag springer omkring där. Och hur trött jag blir. Tanken är ju lite att jag ska vila upp mig på helgen så vill inte ta ut mig för mycket.


RSS 2.0