Storstädning

Idag har jag städat som en tok i huset och per städar som en tok i husvagnen. Så skönt nu när jag är klar. 

Har även hunnit med och klippa pappa. Ska klippa per sen med om det hinns med.

Jag känner mig klar nu och tar igen mig lite i soffan. 
Tvättmaskinen går för fullt och kommer garanterat göra hela dagen. 
Vet inte när per är klar heller.

Barnen har varit ute och lekt hela förmiddagen och kom in till mig nu. Skönt att fått städat ifred!

Ikväll väntas det troligtvis lite folk hit. Med lite bubbel kanske. 
Ska inte bli nåt extraordinärt men det är trevligt och bara umgås. Vi ska inte se nån eld utan prioriterar att umgås hemma istället ❤️


4-årskalas

Nu sitter vi i soffan, alla barn har åkt. 

Adrian plus 7 kompisar och sen nellie och 3 kompisar. Helt galet roligt, men stimmigt alltså! Hua! 2 timmar räcker kan jag säga. 
Per rensade i ordning på rummet och jag i köket.

Maten står på spisen nu men vi ska inte äta än, barnen har precis vräkt i sig var sin glass till. Vilket kanske inte var så bra då nellies mage reagerade. 
Typiskt! Men sant...
Jaja! Vi får se vad som sker, hon har inte ont men har endast (förutom frukost) ätit sötsaker. Sen har hon varit stressad idag med. Vi får se.
Per ska på bio ikväll och ses med några vänner innan och ta nån öl. 
Då ska vi (eller tanken var iaf) ses med Becca och barnen. Men vi får väl se hur det blir nu.

Barnen har mest kört bandy inne men även lekt på Adrian rum och kört dans-stop, "satt knorren på grisen", fiskedamm och fikat med på glass med massa strössel och såser!
Han fick massa fint så nu ska det byggas lego för fullt. 
Ska sitta en stund och kolla på hockeyn bara innan vi drar igång med allt. 


Tupperware

Idag, eller ikväll har Maria varit här och visar Tupperware. Vi blev tio st här så det blev fullt hus kan man säga. Kul! Men jag har varit lite stressad idag kan jag väl ärligt erkänna. Men tack vare världens bästa Millan så lättade det lite så hon erbjöd sif att baka hennes vita kladdkaka så jag slapp fixa med det efter jobbet. Det var och styra

med ändå kan jag säga. Men det gick jätte bra och jag handlade en hel del. Hade gärna handlat lite till men jag hoppas nån annan kanske har ett party snart med. Eller så beställer jag tillbehören av Maria hur eller hur. Vi får se.

Nellie och per åkte och tittade på fotboll. Egentligen tycker jag det är alldeles för sent för nellie men samtidigt måste hon få göra lite med nån gång ibland. Hon behöver inte mycket sömn om man jämför med Adrian. 
Han sover här bredvid mig nu. Jag har funderingar på att vara hemma med honom i morgon, jag ska inte det men det hade kanske varit bra. Delvis ligger jag så pass bra till på jobbet, sen lät han vara sket slut i morgon bitti då han somnade mer än en timma senare än han brukar, och vi ska till simhallen efter dagis i morgon, eller lite senare. Vi åker väl närmre halv fyra som vanligt tror jag. 
Jag får hoppas att han däckar lite i soffan när jag hämtar barnen. Det lär han behöva!
Vi storhandlade idag för att slippa bege oss till affären i helgen men vi måste åka redan i morgon. Vi glömde handla godis till Adrians kalas på lördag. Till godispåsarna! Inge bra! De måste ju finnas! 

Nellie har fått en kalasinjudan till idag, samma dag som vi kommer hem från Göteborg. Alltså två inbjudningar direkt efter varandra. Kommer hon orka det tro efter en helg i Göteborg? Jag vet inte, men hon vill så gärna gå så jag vet inte hur vi ska göra. Först måste vi kolla om hon kan åka från en kalaset en halvtimma tidigare för att hinna till det andra. Stress stress stress:) men samtidigt förstår jag ju att hon vill! Såklart!
Man får vara tacksam att hon blir bjuden på mycket kalas, då måste hon vara omtyckt. Mina fina fina tjej. Hon växer och har blivit så stor. Åh! 

Nu går vi snart in i maj månad! Den månaden kommer vara hemsk! Det är båt hela tiden och per pendlar fram och tillbaka till Tyskland i ett par veckor, sen en vecka ska vi till Stockholm på bokföringskurs, jag och per. Plus Göteborg en helg, tandläkarbesök osv. 
Det kommer gå bra och jag försöker inte tänka så mycket på allt, vi tar en dag i taget!
Ska försöka skramla ihop pengar till årskort på alv med. De var ännu dyrare i år! Suck, men samtidigt billigare än det kostar annars. Men jag tycker att vi som är skrivna i Vimmerby ska ha det billigare, men med tanke på hur mycket kostnade ökar för varje år så betalar vi snart det ordinarie priset känns det som, tyvärr..

Ska avsluta nu och tömma kattlådan och lite annat styr. Huvudvärk igen

igår la jag med mig huvudvärk och vaknade med huvudvärk. Så tråkigt! Jag försöker att inte ta massa tabletter utan försöker hålla ut. Trodde det kunde bero på att jag druckit dåligt men det släppte inte av vatten heller som det kan göra.  Jag stod ut hela dagen på jobbet, var väldigt nära att jag åkte hem men det gjorde jag inte. 

Åsa hörde av sig och frågade om jag ville med till träningshuet en sväng vid sju tiden, jag blev jätte glad och på och bytte om direkt. Men efter en stund blev värken värre och jag började må illa. 
Tog en Ipren och då gick det över, men varken per eller Emma eller jag tyckte att jag skulle åka med tanke på hur ont jag hade innan. Så jag fick stanna hemma men ska försöka hänga på på tisdagarna. Per har ju skytte men han brukar komma hem efter halv sju nån gång så då kan vi byta av varandra. 

Jag har fortfarande inte fått tillbaka huvudvärken så jag har passat på och bada och nu sitter jag i soffan lite. Ska snart betala räkningar. 
Per lägger barnen och sen undrade han om han fick spela tidigt idag. Det kan han lika gärna göra nu, med facit i hand med tanke på hur trött jag är. Men innan idag när frågan ställdes blev jag kanske inte lika glad. Men jag ångade mig snabbt. Jag blir aldrig nekad nåt och jag nekar faktiskt inte per heller ofta. 

Så nu ska jag gå till kontoret och fixa lite sen lägger jag mig tillsammans med barnen och kollar på tv. 


Ful ramsa!!

H*vete alltså! När jag kom hem från min promenad tillsammans med Sandra vet jag inte hur jag bar mig åt men jag klämde mitt långfinger i dörren, nåt så in i helvete! Jag skrek och höll på och tuppa av när jag kom in. Den värsta smärtan la verkligen inte av, det gör nåt så sjukt ont fortfarande men nu har iaf udden lagt sig! Helvete vilken smäll 

alltså! Det syns inget särskilt än vilket jag inte kan förstå med tanke på hur jävla ont det gör. 
Tror jag svettades bort min temp jag hade innan iaf för den är i stort sett borta! Hela galet alltså! Ilskan som blir också när man är så sjukt klantig!

Hå hå ja ja!
Nellie hade haft det väldigt bra på kalaset idag och jag fick massor gjort hemma. Städning av toaletter och dammsugningen mm. Har bytt ut min hylla i stora badrummet. Det blev jätte bra! Får se om jag ens orkar lägga ut den gamla till försäljning eller om jag bara kastar den. Vi får se. Den är ju fin och så.. 

Jag har redan lagt mig, jag ligger och surfar runt och kollar campingar! Jätte kul! Råkade komma in på skara sommarland, shit vad mycket kul det finns där. Inte bara bada! Funderar på och boka men ska prata med per först. Jag trodde det var långt och åka till skara men det var det ju inte. Då är ju Göteborg längre! 
Vore så kul för alla tror jag.
Jag ska se vad jag kan göra, kanske inte ens behöver boka utan bara åka när vädret faller oss i smaken, jag vet inte! Vi får se.
Jag ska fortsätta kika runt iaf, man hittar massa kul och intressant. 
Nån som har tips? 


Påsklovet är slut

Det har gått så snabbt detta lovet men det märks nu i slutet att det är dags att gå tillbaka till verkligenheten med jobb/skola/dagis. 

Nellie och jag går varandra på nerverna rejält nu. Hon provocerar mig med allt verkligen. 
Det är inte lätt att vara sju år har jag märkt! 

Nellie ska på kalas idag, under tiden är tanken att vi ska köra papp till återvinningen. Hela garaget är täckt av papp. Helt galet! Det måste bli gjort nu! 
Vi ska snart ta ut alla utemöbler med, då kanske det blir lättare att städa där ute. Jag har erbjudit mig att städa där ute och Emma med men då fick vi ett snäsigt svar tillbaka av per så han får faktiskt göra det nu. Det tråkiga är att det aldrig sker nånting. 
Men jag tänker absolut inte göra det efter de orden han sa och attityden han hade när vi sa att vi kunde göra det istället. 

Jag har ont i halsen, men skulle väldigt gärna vilja träna ikväll, men vet i hundan om det är så bra. Vi får se hur det artar sig! 
Jag har inte bestämt mig än. 


Adrians födelsedag

Ha rinte skrivit på ett tag, den har gått i ett kan man säga. Först firade vi Adrian sen hade vi läkarbesök med hans andning osv, och sen kom febern på honom också. Några timmar efter läkarbesöket.
 
Han var nöjd med sin dag iaf och han fick så mycket fint, Allt har inte hunnit sättas upp än, han fick en gungställning bl.a. men olika gungor. Den tjatar han på Per om att sätta upp men han har varit lite krasslig nu ett par dagar Per.
Så vi får väl ta det i helgen tänker jag. Jag hoppas det iaf. Nellie ska på kalas i helgen med. Alltid nåt varje helg. Nästa helg har Adrian sitt kalas. Ha ha!

Hos doktorn med Adrian gick det jätte bra, en bra läkare som ska skicka en remiss till barnmottagningen i västervik. Sen fick vi mediciner utskrivet då hon var helt säker på att han hade nån form av astma. Dock har vi inte medicinerna hemma än men det är typ alltid så med apoteket i stan, inget finns hemma eller så har läkarna skrivit fel på receptet. Per var tokig när han kom därifrån häromdagen.
Även ett blodprov behövdes tas för att utesluta allergier. Tydligen brukar eksem, astma och alleriger höra ihop så försäkerhetsskull gjorde det också. Adrian är livrädd för sprutor men eftersom han inte tog prov för länge sen med Millan (Farmor) så kom han ihåg att Embla plåstret hjälpte och att det gick bra med farmor. Så millan följde med och tog provet efter lunch samma dag. Dock har vi inte fått svar än. 
Direkt efter det träffade vi becca & Ninna med barnen på Kalles ett par timmar.
 
Sen har jag hunnit med en strovisning med Partylite i parken, massa fint men kunde inte köpa allt.
 
Jag har jobbat mest och per har varit hemma. eftersom han inte varit superpigg så har vi löst det så bäst.
 
Idag innan jobbet var jag och Adrian på hans 4års-kontroll.. han inte inte gått upp nånting på lite mer än 1 år men har vuxit några cm iaf. Han väger 15 kg och är 105,5 cm lång. Sköterskan på barnhälsovården tyckte vi skulle prata med en dietitst då det faktiskt är lite bökig med Adrian och mat över lag sen blir det skit jobbigt när han blir förkyld. Han hinner inte gå upp till normal vikt innan nåt annat händer.
Sen slår eksemet och astman ut hela kroppen med och så rasar han i vikt igen. Ond cirkel kan man säga.
Vi har en telefontid nästa vecka.
Synen var bra, eller det kanske var svårt och säga då han var okoncentrerad i slutet då det testet vill hon göra om när han är 5 år igen pga det. Jag har inte trott att han ser dåligt heller man flrsäkerhetsskull liksom.
 
Det var väl det hela just nu.
 
Vi ska till simhallen idag/eftermiddag, Jag och Nellie iaf, Tanken var så från börjanmen nu hade väl kanske Per ändrat dig och tyckte synd om adrian så de kanske hakar på med. Svårt och bestämma dig verkar det som. <3
 
 
 

Förkylningsastma

Eller krupp? Eller vad är det frågan om?

Adrian har varit förkyld ett par dagar nu, inget mer. Pigg och som vanligt, förutom idag lite då han gråtit och gnällt. Men efter att han sovit en stund gick det bättre. 

Vår dag har gått i ett. Jag har varit på bio med Linda. Jag ser sällan film, men ibland så. Fick dock en liten chock när han som jobbade där informerade oss om att filmen var lite mer än två timmar, eh va!?? Seriöst!! Jo då. Jag räknade inte med att hålla mig vaken hela filmen men det gjorde jag! Den var faktiskt bra. Det är lite väldigt mycket sång och sånt men den påminner om sen tecknade. Jag gillade den! Mycket! Linda med. Innan filmen delade vi på en pizza. Gott!
Under tiden jag var iväg var pappa här och firade Adrian. Jon och Sara och aurora var här med. Men de firade inte Adrian. De ska fira honom i morgon. Nu skulle de prova kläder på nellie tror jag. 
Adrian fick ett stort fotbollsmål av mamma och dom, och han blev så nöjd. 
När jag kom hem, ville barnen gå ut och spela lite till. Eric hade kommit med. Han ska sova här inatt. 
Barnen gick ut. De sprang och hoppade massor. Sen kom de in och sa att Adrian inte mådde bra. Han var ledsen och hostade massor. Han hade svårt med andningen. Jätte svårt. Han hade panik och väste och pep när han andades. Jag bestämde att ta med honom ut och sitta en stund. Nellie och Eric blev lite oroliga men när vi gick ut tänkte de inte på det mer.
Väl ute hostade han ännu mer en stund, han hostade så jag var beredd på att han skulle kräkas men det gjorde han inte. 
Varför blir det såhär varje gång han är lite snorig. Han måste få nån form av astma, så jag tror faktiskt att vi behöver nån form av medicin. 
Han sover nu men andas så snabbt och otäckt. Jag väntar på att han ska vakna första gången snart i panik, det brukar alltid vara så. Så jag har faktiskt lagt mig redan och ligger bredvid Adrian. 

I morgon ska vi upp tidigt och sjunga för våran älskade 4-åring! Sen ska jag till jobbet en sväng. Får se hur mycket som finns och göra. Jag hoppas jag slipper jobba hela dagen iaf. 

Imorgon kommer resten och firar skrutten. Får se hur många vi blir. Adrian har önskat glass och fruktsallad. Så det ska vi bjuda på. Gott. (Jag gillar inte frukt så värst men jag ska ha glass iaf). 

Ligger och tittar på Biggest loser, ska snart stänga av och försöka sova. Per har hand om de stora barnen. 
Min älskade älskade fina man. Han ger mig så mycket och jag älskar honom över allt annat! 


Övertrött och gnällig Adrian...

Det har blivit sena kvällar typ alla lediga dagar nu, och Adrian behöver somna tidigt. Annars blir det som det blivit idag. Han har sovit dåligt på nätterna med och varit vaken ett par timmar. Ena natten pga ont i händer och fötter och inatt pga pappa per. Så som han snarkat inatt har jag aldrig hört. Adrian blev rädd och kunde inte somna om. 

Så med sena kvällar och oroliga nätter resulterar denna dag med bara gråt och gnäll på Adrian. Hela tiden verkligen! 
Han tjuter för precis allting. Jätte jobbigt för alla. Nellie som är så snäll försöker göra honom till lags hela tiden. 

Nu tar vi det lite lugnt och jag försöker få Adrian och somna, han tittar på Rasmus på luffen. Och jag hoppas han somnar en stund. Han behöver det. Idag kommer de några som ska fira Adrian, en dag för tidigt men det passade bättre idag. Mamma kan inte komma dock då hon kom hem från sjukhuset igår, Adrian är förkyld och per vaknade med halsont i morse. Vi vill inte smitta henne igen. Så det blir bäst såhär. Pappa ska komma sen när han slutat jobba.

Tänk att i morgon fyller han 4!! år. Helt galet. Inatt för fyra år sen gick vattnet och när allt väl satt igång var han hos oss på bara några timmar. Älskade Adrian. Även att han kanske idag är otroligt jobbig så älskar vi honom såklart ändå. Alltid! 

Nu ska jag försöka titta lite på tvn jag med. Nellie åkte precis ut på en cykeltur med Emma. Det är hon värd, då hon alltid är så snäll och omtänksam. 

Inatt ska vi troligtvis ha sovgäst här. Eric ska sova här och barnen tjatar och lever och frågar när han kommer. Men vi har haft en del och styra med nu på förmiddagen men de förstår inte riktigt när man säger att han kommer efter middag och sånt sen. De längtar kan man säga. 💙


Studsmatta

Vi har köpt en ny studsmatta till barnen som vi tänkte sätta upp idag. Per ska bara bli klar på toan så tror jag minsann att vi ska ge oss ut.

Jag har precis duschat och plockat lite inne.

Vi har haft en bra påsk, igår åt vi som sagt med pappa och Emma. Sen hängde jag med Linda och hundarna på en promenad i skogen vid VOK. Jätte skönt! När jag kom hem hade vi trevligt besök och Henke och Becca och barnen. Jätte trevligt och timmarna springer iväg som vanligt. Barnen leker så bra, allihopa tillsammans. Det är så härligt och se, man ser verkligen hur nöjda de små är när de får vara med de stora barnen. 

Ikväll ska vi till Linda och dom på ekvägen och hänga med ett gäng vänner. Ska blir trevligt, jag vet inte om jag ska dricka nåt dock, drack lite mousserande vin igår och min halsbränna gör sig påmind varje gång. Samtidigt är det ju trevligt och ta lite med vänner med. Får se hur jag gör.. 


Städdag

Idag har vi haft pappa och Emma här på mat. Inget märkvärdigt så men ändå mysigt och fira påsken med familjen. Stackars mamma får vi fira med när hon kommer hem. Hon mår bra nu igen så ni väntar vi bara på att hon ska komma hem. 


Nu har vi städat av ordentligt. Per dammsugar och jag går och torkar. Skönt. Jag har städat av nellies rum så nu är det bara Adrians kvar. Men det var inte så illa som det kan vara så vi avvaktar med det.
Nu ska vi mysa och ta det lugnt. 

Nellie har en kompis här med. 

Vi njuter av den lediga dagen. ❤️


Påskkärringar

Hjälp vad söta och många påskkärringar vi har haft på besök i eftermiddag. Så kul!

Nellie ska snart ge sig ut också. Hennes klasskompis och hon hade pratat löst om att gå men jag har verkligen inte hittat nån av hans föräldrars telefon nr. Men nu skrev äntligen hans mamma. Får se om de ska gå eller inte. 
Familjen Krantz Carlsson ska komma en sväng snart med. 
Ska ha lite provning på mousserande vin igen 😜

Just nu sitter jag på en sten ute med Adrian körandes vid huset igen. Han kör Cross och speedway. Han tycker det är jätte kul!


Nu väntar långledigt för barnen. Så skönt! Vi har en lugn påsk framför oss. I morgon ska per och Adrian, vet inte om nellie vill med, på folkrace. Adrians ena fröken ska tydligen köra och det tycker han är skithäftigt! 

Annars ska vi äta lite lätt mat med min familj på lördag och sen ska pappa gömma påskägg till oss alla såklart. Det blir man aldrig för stor för!

I morgon ska vi ligga och dra oss länge och njuta av lugnet!


Tillbaka till strulig kropp

Min kropp fysiskt är tillbaka på sitt gamla jag igen. Det är så sjukt jobbigt! Men jag försöker inte stressa över det så det blir värre.

Jag har alltid haft magproblem men med brintellixen har magen stabiliserats och jag har varit "bra i magen hela tiden".
Nu är det inte bra, jag har halsbränna och är alltid dålig i magen, mår illa till och från. Förstår inte vad det är och jag vet att jag inte ska fundera på varför hela tiden men när det är som det är nu tycker jag inte det är konstigt att jag undrar och funderar lite.
Jag har pms från helvetet igen med men igår och idag har jag lyckats och hålla mig i skinnet om man säger så, vilket är underbart!

Sitter på jobbet nu och ska snart dra igång dagen, fick väcka båda barnen vid sju idag, det händer typ aldrig. Nellie vaknar alltid tidigt, men har haft svårt och somna lm kvällarna nu så klockan har hunnit bli nio innan han sover ibland, så hennes sovmorgon idag beror nog på det. 
Dagarna springer iväg och snart är det långledigt! Barnen ska vara hemma på påsklovet, per och jag ska dela på ledigheten är tanken. Jag hoppas att vi kan vara hemma tillsammans alla nån dag iaf men det kanske är att önska för mycket. 
Vi får se. Vi tar en dag i taget och vi kämpar på. Jag njuter av att vara tillsammans med min familj och jag kämpar för att klara mig utan min medicin. Jag antar att mitt illamående kommer därifrån men jag vet inte. Jag är inte gravid heller så dom spekulationerna kan man släppa direkt. Iaf just nu eftersom inget test visat att jag är gravid, vi försöker inte få barn heller!

Ska ta tag i dagen nu, vädret i sig gör ju att man är väldigt trött med tror jag. 

Nellie har friidrott idag tror jag, får se om vi åker på det då. 


Svårt och säga

Har haft en jobbig dag idag, men försöker jobba upp mig och inte tycka att detta är ett misslyckande för det. 

Det är det här jag måste kämpa med mest.

Jag sitter i fåtöljen hemma nu, ensam med nalle. 
Per är iväg med barnen och hans familj på stadshotellet för att äta. 
Jag ville verkligen inte, så jag slapp.
Devis är jag för off för det, sen äter jag inget där heller så jag valde/fick stanna hemma. 
Men eftersom jag vet hur bra jag mår i Nalles närhet så frågade jag om inte han fick vara här när de var iväg, och det fick han.

Snart kommer Emma hit och ska äta med mig.
Dagen har varit bra, per kom hem skapligt från skyttet. Men under tiden han var där var jag med Adrian på kalas. Helt sjukt mycket barn och mycket skrik och skratt. De är för goa. 
Men delvis var det jobbigt med allt spring, liv, skrik. Sen när man inte känner föräldrarna heller så måste man "anstränga" sig lite extra med och just idag var det jobbigt.
Men Adrian var så nöjd och det var huvudsaken, hans första kalas. Han blev så ledsen när det var slut och vi skulle hem att han grät. 
De var som oss, de spelade bandy/fotboll inomhus ibland. Och det var just det Adrian och Olle gjorde. De hade så roligt! Men allt roligt har ett slut som jag sa till honom.

Nellie har lekt med andra bra på gatan idag. Det är så härligt när vädret och solen kommer. Då kommer även barnen ut och de leker igen. 
Man blir så glad. 
Hoppas kvällen, natten och morgondagen tar en annan vändning nu och att vi får en bra dag i morgon när per fyller år.
Det känns bättre nu så det är ingen fara. Jag pratade av mig förut med Sandra och per också och då känns det lättare. Men får lite puschning, det behövs ibland. Beröm ocu vänner och pushningar mår jag bra av just nu när det kanske är lite tungt som det varit idag.
Men det verkar ha vänt nu iaf och det hoppas vi på. Tillfälligt och kort helt enkelt. 


Ryser

Vet inte vad jag ska skriva om det som hänt i Stockholm. Finner inte ord..

Vill inte ens tänka tanken att per var där igår, och bodde precis där det hände. De gick omkring där det hände. Hua! 
Det är typ bara de gatorna vi går fram och tillbaka på när vi är i Stockholm på möbelmässan. Alltid! 
Tänker på alla som infinner sig där. Är tung i bröstet och mår lite illa faktiskt. 
Det är hemskt!

Precis när detta hänt åkte vi till simhallen och badade. Vi åkte tillsammans med våra grannar. Alltid lika trevligt! Sen var även några andra bekanta där med. Så barnen hade kul och vi föräldrar trevligt med. Vi stannade inte så länge som vi brukar då alla barn började blir trötta/sura. Skönt och komma hem. 
Vi har tvn igång och lyssnar och kollar hela tiden. Lets dance blev inställt vilket jag förstår. Nellie förstår inte det dock och är väldigt sur för att det inte visas ikväll. 
Men så är det. Jag hoppas hon somnar snart. Adrian sover redan. 

I morgon kommer det gå i ett alltså! 
Per ska på skytte. Adrian ska på kalas, och eftersom Adrian är så pass liten så vill jag inte lämna honom själv så jag måste stanna. Då har inte nellie nån att vara med, så hon ska till norrhult och hänga med Jon och Sara. De ska prova hennes medeltidsklänning mm. De ska snart övernatta på medeltidsmarknaden vid Ekenäs slott. 
Per fyller år på söndag, men hans mamma kan inte fira honom då, så hon vill fira honom i morgon. Så det ska vi hinna med också. 
Troligtvis firar vi honom med att gå ut och äta på Stadshotellet. 

Nu sover barnen och jag ska måla mina naglar tänkte jag. 
Sen blir det kanske sängen för mig med. 


Per är hemma

Igår fixade jag barnvakt så jag kunde träna Friskis. Pappa kom och det var jag så tacksam över. Han behövde inte vara så länge som det var tänkt då per anlände hem redan halv åtta. 

När jag kom hem låg nellie och höll om per i sängen. Pappas tjej alltså. Adrian sov redan som vanligt. Tröttis. 

Gårdagen gick så bra, är så glad att vardagen fungerar så bra när per är iväg. Nellie lekte med en kompis hela kvällen och Adrian fick faktiskt också vara med. Hon åt middag här med och de tyckte det var så kul, spännande att ha en kompis över på mat kanske. 

Idag skulle vi åkt till simhallen, men med tanke på nellies knä sa vi att vi inte skulle göra det. Av olika anledningar. 
Men igår kände jag att jag vill åka med barnen. Delvis är nellies knä bra nu och sen tog hon hela grejen så bra att vi inte skulle åka så vi lovade att åka nästa fredag. Men nästa fredag är det inte öppet alls lika länge och sen är det långfredag med, plus att jag kanske har mens också. Inte optimalt. Sen ska några grannar på gatan åka dit idag troligtvis så då känns det roligt och få sällskap med. 
Per är lite hårdare än mig på att vi faktiskt sagt att vi inte ska åka, men samtidigt tycker jag att man kan göra så nån gång. 
Vi får se. Vi ska känna på det idag helt enkelt. 
Jag slutar ju tidigt idag så vi hinner packa och styra då iaf och vi kommer inte åka förrän senare, så är vi är där vid fyra typ. Lagom tid, då har folket börjar försvinna därifrån. 


Ensamma

Per har precis kommit till Stockholm och barnen och jag ligger i sängen. 

Hoppas barnen somnar tidigt idag så jag kanske orkar gå upp till vardagsrummet en srund efter att de somnat. 

Vi har haft Sandra här ikväll, så trevligt. Vi passade på att bjuda på mat direkt när hon slutade jobba och sen drack vi kaffe och pratade lite. Märks att barnen saknar Sandra lika mycket som jag. 💜
Nu åkte hon precis och jag och barnen hoppade i säng som sagt. 

Dagen har gått bra, jag fick jätte ont i huvudet innan lunch, tog en Ipren och powernapade i tjugo minuter och vaknade och det var borta, så då fortsatte jag jobba och hängde på på lunch. Skönt, kom så snabbt och intensivt men tror vilan/tabletten gjorde susen. Drack mängder med vatten med ifall det skulle vara vätskebrist. 
Försöker bearbeta min pappa till barnvakt i morgon, men förstår ju att han kanske inte vill/kan det eftersom mamma kanske kommer hem i morgon. Men jag vill så gärna träna. Är bytt pass i morgon till medel puls och det gillar jag. Sen behöver jag komma iväg med, men det är inte så smidigt när man är ensam hemma. Per anländer inte förrän sent i morgon, vi sover nog till och med kanske. 
Vi får se hur det blir, jag har frågat iaf. Kan ju inte få värre än nej liksom. 

Har haft en sån härlig kväll utan minsta tjafs, händer inte ofta nu för tiden. Adrian har varit på sprudlande humör, nästan lite jobbigt åt det hållet istället men det klagar jag inte alls på. Är så glad och tacksam att allt funkar så bra nu, sen beror kanske mycket på sällskapet ikväll med som sagt. 
Kommer lägga mig med ett leende på läpparna ikväll och sakna min man extra mycket. (Ska sno in hans kudde så jag kan hålla om den inatt). 


Gekås

Igår åkte jag och Becca en sväng till Ullared. Blev ganska snabbt påkommet.

Det var så bra! Handlade massa fint och det var inget folk. 
Vi hade som vanligt massor och prata om och vi har alltid lika kul. 
Vi var hemma redan vid 17, har nog aldrig hänt. Men allt flöt på så bra.
Toppen!

Vi hann plocka i ordning allt som var handlat innan barnen ens skulle läggas igår. Och jag fick presenter till Adrian handlat. Han fyller år den 18e april. 

Idag har det varit full rulle på jobbet. Har fått mycket reaktioner på min frilla. Köpte en trippeltång igår och testade den innan jag gick och la mig igår. Det blev jätte fint och såg väldigt tjockt ut. Såg precis likadant ut när jag vaknade i morse. Det är nåt jag kommer använda många ggr framöver. 
Köpte även gardiner där och de ville jag ha upp fortast möjligt! Så ikväll är de uppe. 

Har haft en dag med blandade känslor idag. 
Hade ett sista möte med min psykolog idag. Jag är så laddad för att klara mig själv nu samtidigt som jag tycker det är lite skrämmande. 
Hade tydligen gjort två tester när jag började gå hos honom för 1 1/2 år sen. Fyllt i massa gällande mitt mående i olika skalor. Det fick jag göra idag med, för det första kommer jag inte ihåg att jag ens gjort det och sen när jag väl fyllt i det nu och vi jämförde så var det så sjukt stor skillnad. Helt galet! 
Vi pratade om hur allt varit och vad jag ska använda för verktyg nu osv. Och sen skulle jag ge honom feedback, då bröt jag ihop. Jag grät och grät.. ha ha! Men av glädje och lite ledsamhet att jag inte ska tillbaka mer. Jag är så otroligt tacksam över vad han hjälpt mig med och samtidigt är jag så stolt att jag gjort allt som han sagt att jag ska göra. Jag har faktiskt kämpat massor och jag blev rörd när han sa att det var tack vare mig själv som gjort att jag står där jag är nu. Men jag anser att jag inte klarat det utan honom och all exponering. Så vi kom fram till att vi gjort det tillsammans. Det är ju all exponering och alla hans ifrågasättningar och jämförelser som gjort att jag är där jag är idag, sen är det ju såklart pga medicinen också. 
Grät ändå tills vi sa hejdå och en stund efteråt med. Är ju inget konstigt egentligen men tanke på allt jag gjort där. 
Jag ska verkligen göra allt i min makt att klara detta nu. 
Jag ska tillbaka en snabbis till honom igen i juni men då bara för att verkligen få se hur allt gått. Har allt gått bra då så släpper vi taget helt.
Jag kommer ju fortfarande vara inskriven på öppen psyk med tanke på min utredning om adhd osv. Men då har jag en annan läkare. 
Det kommer gå bra och jag är laddad och får så mycket stöd och pepp av de flesta i min närhet.

Direkt efter jobbet idag hämtade jag Adrian och åkte till Linda och barnen. Alicia fick sin present. Linda var snäll och hämtade nellie när hon ändå hämtade William. Nellie tycker det delvis är skönt och få komma från fritids tidigare och sen är det ju alltid kul när nån annan hämtar. 
Efter vi varit där och vi kommit hem körde jag igång med strykning av gardiner. Mitt i gick nån propp eller nåt så lampor, micro, kylen mm la av. Jag lyckades inte re ut det själv och blev måttligt stressad och irriterad så per fick lämna skyttet och komma hem. Var på så dåligt humör men bara per kom hem och allt lugnade sig och jag märkte hur lätt-strykta gardinerna var så blev mitt humör bättre.

I morgon åker per till Stockholm på kurs så jag och barnen blev ensamma igen en natt. 
Ser inte framåt emot Maj månad, då kommer per vara borta massor. 
Allt händer i maj.. vi ska hinna med Liseberg med och även per och jag ska på bokföringskurs några nätter i Stockholm med. Det ser jag faktiskt fram emot. Både dessa grejer.. inte resten av maj månad faktiskt.. men så fort maj är slut så ska vi till Rhodos. Trött

Gårdagen blev väldigt jobbig en stund. Delvis var jag inte alls upplagd för att sova borta och sen gick det i ett hela hela tiden verkligen.. 

sen skrev pappa att ambulansen hämtat mamma. Efter där blev det jobbigt, jag blev väldigt ledsen och drog mig undan. 
Åkte iväg en sväng med bilen sen blev det bättre. 
Vet inte varför det blev så, egentligen är det kanske inte konstigt men jag blev lite orolig, delvis är jag snart klar med nedtrappningen av medicinen, och eftersom jag blev så ledsen så började jag fundera på om jag kanske inte klarar mig utan den eftersom jag började gråta. Jag har gråtit innan så men nu kändes det så annorlunda. Känslorna kommer ju tillbaka såklart nu efter medicinen. Mer än innan.. 
hur som, kan inte förklara bra, mej det var jobbigt iaf. 
Men det gick ju över som tur var. 

Natten har varit jobbig. Aurora har sovit till och från men vaknat en hel del och satt sig upp och varit ledsen. 
Sen är man inte van vid att sova i den sängen heller och det gör väl sitt till med. 
Jag är inte van och gå upp såhär tidigt heller. Haha! Men nu är vi uppe, iaf jag och barnen.
Millan är i stallet hos hästarna. 

Igår var Emma här en stund och då hälsade de på inne hos hästarna i hagen. 
Jag stod utanför faktiskt. Som väntat

Blev som jag trodde idag :)

Nellie vaknade vid 6.30 och ville inte sova mer, och Adrian en stund för efter. 
Per och jag kunde ju slumra vidare en stund men sen tjatades det om frukost så då gick jag upp med barnen. 

Nu är jag i norrhult. Millan och jag är själva här. Adrian är med Ingo ovh kollar på traktorer i stan och per väntar på att kalaset nellie är på ska ta slut. 
Det är kalas varje helg ta mig tusan. 
Nästa helg ska Adrian på kalas.. 
visst man ska väl vara glad att barnen blir bjudna på kalas så jag klagar inte så men ibland kan det vara skönt med en ledig helg, faktiskt. 

Vi försöker klura ut hur vi ska sova inatt och nu har vi kanske kommit fram till en lösning..
Jag har magkatarr idag, inget konstigt då jag alltid får det när vi ska sova borta. Jag trivs bäst hemma, hotell funkar också bra för då är det ändå "vårat" rum. Hos nån annan känner jag mig oftast obekväm och man kan inte göra som man vill. Eller här i norrhult kan jag väl det egentligen men det blir ju inte så iaf. 
Nu har det lugnat sig lite ändå tycker jag så det är skönt. 
Per och barnen ser ju fram emot att sova här, såklart. Så jag gör det för alla andras skull. 
Morgon vill jag hem skapligt och bara vara hemma, efter nellies fotbollsträning förstås. 

Känner mig i bra balans annars och laddar för mitt sista samtal hos min psykolog nästa vecka. Jag ska skriva ner saker som vi ska prata om och vad jag tycker och tänker nu framöver. 
Hoppas jag klarar mig på egna ben nu, jag ska göra vad jag kan iaf. Vi är nåde överens om att det är dags att sluta nu. 
Så är det med det..


RSS 2.0