Febrig igen

Skriv inläggstext 

Såhär ser det ut hemma just nu. Jäkla skit. Adrian har dragits med en hosta nu sen igår och idag såg han så rödmosig ut och var jätte varm. Det har inte märkts på honom att han haft feber, han brukar ju bli så ledsen annars. Men inte. Han äter okej också. Inte jätte bra men bättre än han brukar göra vid feber.


Vi pratade med nellie om hennes födelsedag och om hur vi tänkt göra. Om att vi kanske ska vara iväg osv. Hon blev helt förstörd och ville vara hemma, hon ville att alla skulle komma och fira henne. Så klart! Hon blev ledsen och givetvis bestämde vi ju att vi ska vara hemma. Det är hon som bestämmer. ❤
Hon vill som sagt till Ullared med och nu planerar vi att åka i morgon efter pers tävling i skytte. Beroende på hur Adrian mår förstås. Blir det värre än nu stannar vi självklart hemma. Annars åker vi och bor i stuga och stannar till tisdag. 

Vi har haft en härlig dag. På förmiddagen kom Becca och barnen hit och umgicks med oss. Vi var ute och spelade bandy och sen lektes det en del i lekstugan. Det var ganska kallt ute men det var så skönt ändå. Man mår så bra av frisk luft! 
Eric stannade och lekte tills per kom hem från skyttet. Då körde de hem honom när vi ändå skulle handla. 

Sen ringde Åsa och frågade om Oskar fick komma och leka med nellie, så han har hängt här ett är timmar med. 
Sandra var på kaffe med 💜
Härlig dag med härligt umgänge. 

Vi får se, mej håll tummarna för att vi kommer iväg i morgon. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0