Hemma igen

Vi valde att åka hem idag. Så nu är allt upp plockat och inslaget (nellies presenter).

Per vaknade i morse och hade problem med sitt magbråck. Osäker på stavningen där men ni fattar. 
Det brände massor i magen och han kunde inte äta riktigt. Jag tyckte det kändes onödigt att vi skulle ligga i en stuga om han inte mår bra, då känns det bättre och vara hemma, faktiskt. Men jag sa inte så mycket om det utan per bestämde det efter en stund, att vi skulle åka hem. 
Vi var klara inne på gekås innan två och åkte och städade ur stugan då sen åkte vi hem. 

Vi hade säkerligen varit inne i varuhuset längre om per känt sig pigg. Men samtidigt var jag nöjd. Jag kollade inte ett enda klädesplagg, det kan jag ångra lite nu faktiskt men det är som det är. 
Jag hanterade hela situationen galant, om jag får säga det själv. Jag tog barnen själv och kollade kläder till dom, per fick strosa i lugn och ro vid elektroniken. Jag stod i kön och fixade all mat till alla medans per och barnen satt vid bordet och väntade. 
Jag försökte underlätta för per så han slapp bli stressad med mitt i allt skit som han kände då. 

När vi började åka hem började han känna sig bättre redan och när vi kom hem drog vi ihop lite varma mackor och då klarade han av och äta som vanligt igen.
Tycker så synd om per, han har sällan problem med magen längre men det är så typiskt att det ska bli när vi äntligen bestämde oss för och åka, trots Adrian. Så blir det såhär. 
Men det har varit mycket nu, lite stressade moment kanske som gör att det blev såhär. Gekås kanske stressar en del också, ha ha! Vad vet jag. 

Adrian har inte haft feber idag iaf men äter fortfarande ingenting knappt. Han tynar bort alltså, ärligt talat. Det är bara skin och ben av honom nu. Sen per åkte till USA har han varit dålig tre ggr redan. 
Han hostar som fan än, och ni ikväll låg tempen på 37,5. Det är väl inte feber direkt iaf?

Nellie ska sova i vardagsrummet och mysa med oss nu när Adrians somnat. Han hostar så mycket nattetid och det är bättre hon får sova.
Jag är jätte trött, har varit flera påfrestningar idag som gjort att dagen frestat på med oro från alla håll och kanter 💙
Så sängen blir tidig för mig ikväll. I morgon ska jag jobba är tanken. Jag kanske inte börjar supertidigt men ska försöka ta mig upp skapligt. 
Snark! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0