Snöskottning

Idag har jag känt mig hängig till och från, men tror nu i efterhand att det beror på natten som varit, har sovit såå dåligt! Sen har vi ingen ventilation på jobbet heller så det kanske beror på det med. 

Per är fortfarande väldigt hängig och åkte hem efter halv dagen idag. Jag tänkte också åka hem skapligt idag men blev kvar längre än vanligt till och med, jag kände mig piggare efter lunchen när jag ätit lite. 
Skönt!
Nu sitter jag utslagen i soffan, har fått mig ett härligt träningspass med snöskottning idag. Härligt! Det är skönt ute så ska ge mig ut på promenad senare. 

Adrian var ledsen när vu hämtade idag, av en anledning som inte är likt honom att gråta för.. så kände då att det kanske var nåt på gång.  Sen väl hemma så provade vi skidor och sånt till de ska åka Vasaloppet på dagis på onsdag. Då bröt han ihop och frös massor! Älskade skrutt. 

Här inne verkar han inte sjuk men det syns i ögonen och han har feber. Vet inte vad den kom ifrån. Trodde det berodde på skriket när vi kom in men nu är det ett tag sen och den är högre nu. 
Han som brukar vara jätte dålig med feber är ändå glad just nu. Får se hur kvällen blir. 

Igår var hela familj ute och byggde saker i snön. Vi bryggde bl.a. Nån hästliknande grej som barnen satt och klättrade på sen en fåtölj. 
Så mysigt. Var en riktigt familjedag igår. Vi lagade mat tillsammans och spelade Bingolotto det sista vi gjorde och nellie vann! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0