Utcheckning

Nu sitter vi i lobbyn. Våran buss kommer om typ en halvtimma. 

Sitter och lyssnar på vad folk pratar om. Det har tydligen varit livat inatt, i våran korridor. Nån har slängt ut halva inredningen på rummet osv.. och nu verkar denna man stå och försvara sig här inför personalen. Helt galet! 
Ingen av oss har märkt av det men det verkar många andra ha gjort!

Jag har inte sovit bra inatt, antar att det är spänningen att vi ska hem idag. 
Jag längtar hem, känslan efter att få lägga sig i sin säng. Åh!

Nu ska jag försöka gå på toan osv innan bussen kommer. ❤️All in

Idag har det varit den varmaste dagen här, verkligen! Helt galet!!

Jag har pendlat och doppat mig i havet/poolen men det har varit så varmt så jag har bara hunnit torka typ så har jag behövt doppa mig igen. Helt galen värme!

Vi har tagit det jätte lugnt idag. Vi kom nyss upp på rummet. Sandra och jag har provat drinkar i baren i poolen sista timmarna. Jag är inte van vid sprit annars heller, så jag blev lite snurrig nu och försöker snurras tillbaka hör på rummet. Haha!
Det var mysigt och lugnt och skönt och inte stressa upp till rummet idag heller. 
Vi har bränt oss idag, allihopa tror jag. Första gången faktiskt! Skönt! Jag är röd men har inte så ont, men jag har bränt mig innan med, typ på Rhodos. 

Nu ska vi snart göra oss klara för sista middagen. Sen ska jag försöka somna skapligt. Bussen hämtar oss 9.55 här i morgon och vi flyger vid två och landar fem i Sverige!
Helt galet att vi ska hem i morgon. Det har gått så snabbt nu när man tänker efter. 
Det som gör mig väldigt ledsen dock är att de jag saknar mest, per och barnen, de är inte hemma. De är på Öland. Så jag kommer komma hem till ett tomt hus i morgon.. så jobbigt! Men jag får åka till dom på tisdag. 
Jag själv hade så gärna varit hemma nu, jah har bott trångt i ett dubbelrum i en vecka, känns inte jätte lockande att bo i husvagn nu då. Även om det så är med familjen. Men sjävklart åker jag dit där dom är.. på tisdag.. 
hade varit skönt om nån varit hemma.. nu är inte ens katterna där..Obalans

Vet inte vad det är med mig här nere. Men jag försöker härda ut när det blir jobbigt och njuter som fan när det är bra. 

Igår hade vi bokat bord på den andra resturangen här, en italiensk.. det blev inge bra. 
Jag hann precis få in min mat, sen gick det inte mer. Jag fick panik och var så ledsen. Jag valde och lämna och ringa till Emma istället. Jag kunde ändå inte äta. 
Älskar fina Emma! Vad skulle jag göra utan dig. ❤️

Jag lugnade mig och det kom tillbaka igen.
Är det såhär för att jag är hemifrån utan min familj eller kommer det fortsätta vara såhär? Allt jag tänker under den tiden gör min ångest ännu värre, jag får dåligt samvete för Sandra och jossa med och då blir det ännu värre. Jag vet att de förstår mig, men det hjälps inte..
 Jag klarar inte av att ha det så såhär ofta så fortsätter det såhär hemma med måste jag få hjälp. På nåt sätt!

Jag somnade och vaknade och allt jobbigt var borta som vanligt. Märkligt!
Är kvällstid allt drar igång!
Nåja, vi åt frukost, sen åkte Sandra och jossa bussen in till stan, jag stannade kvar här. 
Har legat i solen fram till nu. Nu fick jag förflytta mig under parasollet. Det är jävligt varmt! Idag svalkade det knappt inte i havet heller. 
Skrev och frågade vart tjejerna var nu, om jag hann bada och torka igen innan lunchen, men de väntade på bussen nu så jag avvaktar. 
Kan bada efter vi ätit istället. Då ska jag ta med cykloper och titta på fiskarna. 
Jag vågar inte ge mig ut långt utan håller mig där jag bottnar, men det finns så fina fiskar iaf. Simmar jag längre ut får jag lite panik och tänker om det kommer en haj! Haha!
Men det ser ut som när man kollar på tvn typ och där rätt som det är kommer en haj, haha! 
Det är så fint men ändå läskigt på nåt sätt. Det är akvariefiskar nära land och de duger för mig. Jag har sett en Nemo fisk i albinofärg, det orangea saknas typ. Älskade ni

Efter peppning och prat med även de jag är med här, men framförallt hemifrån och min syster så har denna kväll blivit såå bra. 

Efter att ha spenderat ett par timmar på rummet i lugn och ro så sansade jag mig och jag har haft en jätte fin kväll tillsammans med jossa och Sandra. 
Jag inser mer och mer att det kommer bli bra, såsmåningom. Och jag tackar min älskade syster för samtalet ikväll. ❤️

Vi satt ute på balkongen mot poolen ikväll och pratade och skrattade massor, jag drack en STOR öl och blev lite snurrig efter det. På ett positivt sätt. Var länge sen jag kände mig lite onykter! 
Nu har vi ätit mat och jag ligger nedbäddad i sängen. Jossa och Sandra har gått och satt sig en lobbyn en stund. Vi får se om jag är vaken när de kommer tillbak, troligtvis inte. 
Jag är så trött! Men såhär sent har jag inte lagt mig nån kväll sen vi kom hit. Vi ligger en timma före här så klockan är halv tio här nu, (halv nio hemma).
Med tanke på ansträngningen som varit idag är det inte konstigt jag är trött. 
Och jag prioriterar en bra dag i morgon, är jag vaken sent är jag trött i morgon och då troligtvis sur med.. kan vara det iaf, och det är det inte värt. ❤️

Vi har pratat om att ta lokalbussen in till fig tree bay, den stranden ska tydligen vara såå fin! 
Men efter denna dag och hur min kropp reagerade så har jag bestämt mig för att stanna här. Sandra och jossa kanske ger sig iväg i morgon. Vi får se. 
Men hellre att nån blir ensam kvar här än att nån åker iväg ensam. 
Jag är inte här för shopping osv så för mig passar det bättre och ligga här på hotellet i en solstol och bara slappa. Kanske att jag till och med unnar mig en massage i morgon när de är iväg, om det finns nåt ledigt. 
Är inte säkert de åker heller, vi tar en dag i taget. Mitt psykiska mående

Det pendlar hej vilt här kan man säga. Käre värld! Det är så jävla jobbigt. 

Är jag såhär instabil för jag inte går på medicin eller varför håller det på såhär??!
Idag, eller efter lunch har jag sprungit på toan.. (inte nu på ett tag), de stressar mig ju såklart. Jag funderar och undrar varför det blev så, jag kände mig inte det minsta stressad. (Jag vet också att jag inte ens ska fundera, men det går inte låta bli här). Jag har tagit tabletter nu och hoppas allt lugnar ner sig.
Jag grät som en gris när jag pratade FaceTime med per förut med. Men det kanske är som han tror, att jag gjorde det och att allt blev lit extra jobbigt just för omständigheterna just då.

Alltså jag har det jätte bra här tillsammans med jossa och Sandra. Men det verkar kanske inte så, med tanke på mitt mående.. och det gör mig nog ledsen också.

Behöver jag gå på medicin? Kommer jag alltid vara såhär knäpp i huvudet? Varför blev det ens såhär?
Jag orkar inte..


Nåja! Det är 37-38 grader idag, även att det blåser massor så märks inte det av alls knappt.
Så idag gick vi alla upp på rummet tidigare. Jag känner mig obalans. Jag som mer än gärna enbart gärna ligger i solen annars, jag flyttade mig till skuggan idag igen och vill gå upp på rummet. Då står det inte rätt till.

Jag vet att inställningen gör det bättre, och tro mig, jag tänker positivt, men sen som en blixt från klar himmel blir det kaos, utan förvarning ens. 
Per är min klippa, alltid. Och det kanske är därför det blir extra jobbigt, när inte han är här. 
När han inte är här kommer massa andra onödigt tanker med som gör mig ännu mer nervös såklart. Tänk om han skulle lämna mig osv.. haha! Jag vet. Det är galet!

Nu ska jag ta mig en dusch och sen bara slappa och vila och hoppas min kropp jobbar med mig igen sen. 

Hoppas ni har det bra hemma. 
Vi har det super, som sagt! 


37-38 grader

Det är varmt, men där vi ligger om dagarna fläktar det iaf. Och vi föredrar havet istället för poolen då poolen inte svalkar det minsta. 

Vi har det så bra,men såklart saknar jag alla hemma. 


Bilder

Jag har lugnat mig och vi har det jätte bra. 

Allt är bra, sjävklart saknar jag alla hemma men vi ses snart. Försöker tänka så iaf.. Panikångest

Antar att mitt mående ikväll beror på sjukt lite sömn och extrem värme och lite psykiskt jobbig saknad av per och barnen.

Jag började må lite dåligt vid middagen, typ yrslig och illamående.. vilket spädde på illamåendet ännu mer. 
Sen kom gråten och saknaden efter per och barnen. Ska jag hålla på såhär varje kväll?!? Jag vet att det är första kvällen bara men det här var jobbigare än jag trodde. Men jag hoppas det beror på lite sömn.
Just nu dricker jag vätskeersättning med. Och sen ska jag försöka sansa mig och sova lite med. Det behöver vi alla tre. Jag är väl den som sovit mest ändå tror jag. Men jag har inte sovit mycket som jag borde..

Kvällen igår på diggiloo var jätte mysig men kall. Och när vi skulle hem och jag började skjutsa alla hem bröt jag ihop.. 
nellie stackarn blev så ledsen med, vet inte om det blev värre för att jag var så ledsen.. det var jätte jobbigt hur som. 

Grejen är den att jag vill ju vara här, och jag har haft det bra idag men ändå är det så jävla jobbigt nu.. 

Per och barnen har fiskat idag och det gör mig glad, men samtidigt hade jag velat vara med också. Men det fattar jag att jag inte kan heller.

Min hjärna snurrar och jag hoppas den lugnar sig under natten. 

Jag saknar er per. Massor! ❤️


Ångest!!

Idag känns min sk resfeber bättre än igår iaf, men det är jobbigt iaf. 

Just det här med och säga hejdå och allt kommer vara så jobbigt. Såklart!

Vi ska hänga nere på diggiloo hela kvällen och det är både positivt och negativt. Vi alla tänker på annat och har roligt tillsammans nu innan jag drar. 
Sen annars hade jag gärna krupit ner med hela familjen under ett täcke och bara varit med.. men det är som det är. Detta kommer bli jätte trevligt!
Både per och jag ser fram emot det väldigt mycket. 

Jag ska köra är tanken. Jag vill ändå inte ta nåt utan tycker att Per är värd det. ❤️

Nu ska vi göra oss iordning för att köra ner per och barnen. Sen ska jag hämta två omgångar till. Sen ska vi dansa och sjunga loss på diggiloo!


Hemma

Det är blandade känslor att var hemma.

Jag har känt mig stressad när vi varit iväg, men på ett annat sätt. Nu när vi är hemma vet jag att det är jätte nära tills jag ska åka. 
Missförstå mig inte, jag vill åka. Jag vet att jag kommer få det bra, men denna väntan av att veta att jag snart ska säga hejdå till per och barnen skär i hjärtat, ändå.
Men bara vi påbörjar resan och jag får gråta av mig kommer det gå bra. Det vet jag!

Jag har med facit i hand haft det bättre iväg än vad jag trodde jag skulle ha. Jag är lugnare när vi är iväg, där klarar jag av att "bara va". Det gör jag inte riktigt hemma. 
Vi kom hem runt halv två idag, då väntade Emma här hemma på oss och hjälpte oss iordning med all packning. 
Det gick jätte snabbt och jag har hunnit tvätta allt jag velat! Nu ska det bara torka, sen ska jag börja packa!
Jag har inte packat en enda sak än.. 

I morgon ska vi ses med lite vänner och äta glass på stan på dagen, fixa iordning saaben med bensin och spolarvätska mm. 
Jag ska ses en snabbis med Sandra och jossa och bestämma hur allt ska ske med resan osv. 
Sen nu ikväll ringde Ingo och frågade om vi ville äta på stadshotellet med dom i morgon. Det vore jättemysigt men just nu är jag lite för stressad inombords (utan anledning egentligen), men jag tror vi gör det. Då kan barnen leka på torget medans vi sitter och har det bra. 
Vi ska prata om det.

Barnen är inte direkt trött ikväll. Adrian tittar på paddan nu och ska snart stänga av och försöka sova. Det tar den tid det tar känner jag, det är ju semester!
Helt galet egentligen... snart är juli slut också! Panik! Tiden går för snabbt alltså!

Nu ska jag krama och pussa på min fina son som ligger bredvid mig. ❤️
Ska även gå ut och pussa godnatt på världens bästa dotter. ❤️❤️


Smålandsstenar

Igår åkte vi från Lerberget och åkte till smålandsstenar istället. 

Resan gick jätte bra och det gick snabbt och köra med vilket var helt underbart!
Når vi var framme var det klarblå himmel och jätte varmt!
Det märks att man blir på bättre humör av lite sol!
Vi packade upp och gjorde iordning och åt middag! Sen spenderade vi för-kvällen vid poolen som är här. Barnen hade så kul, iaf Eric och nellie. De små badade inte särskilt länge!

Nellie hoppas från trean här, galet högt om du frågar mig! Så duktig och modig! 


Idag ska vi till Ullared en sväng, sen ska jag njuta av den sista dagen. Vi ska åka hem i morgon och jag startar gärna resan hemåt så snabbt som möjligt. 

Börjar känna lite stress och resfeber inför resan men det kommer bli bra. 
Jag ser fram emot det så mycket med. 
Men nu vill jag bara hem och påbörja min tvätt, börja packa, och mysa med familjen hemma. Bara vara. ❤️
Men först som sagt! Njuta av det fina vädret med min familj och våra underbara vänner! 


Börja rulla

Idag ska vi åka långt igen, vi ska påbörja hemåt resan lite smått men ska stanna till i smålandsstenar två nätter.

På torsdag ska vi åka till gekås är tanken. 

Idag ställde vi kl på halv nio och bara för att vi måste hå upp idag sov båda barnen. Det har inte hänt en enda gång vi stått här nu. Få har de vaknar innan halv åtta. Men idag såklart. Typiskt, men det brukar vara så. 

Nu ska vi bara äta frukost sen ska vi påbörja nedpackningen.

Tycker vi har haft det bra här. Igår var vi bara och handlade på dagen sen hängde vi i vagnen till efter middagen. Då åkte vi till Helsingborg och åkte färjan över till Danmark/helsingör.
Det uppskattades av barnen tror jag.
Svårt och andas

Varje kväll eller iaf nu senaste kvällarna när jag ska sova har jag fått såna jobbiga ångestattacker. Jag ligger och tänker massor. Jag tänker jätte mycket på katterna. Usch.. hur har dom det liksom?? Blir så leden när jag tänker på det, och för varje kväll blir det jobbigare och jobbigare. 

Så nu ligger jag och är väldigt ledsen. Usch!
Varför skulle det behöva bli såhär??

Jag måste försöka sova, i morgon ska vi gå upp vid sex. Vi ska på lite utflykter i morgon och vi måste ha börjat åka mot Malmö i morgon kl sju. 
Det är säkert därför det är jobbigare nu, bara för att jag måste somna.. 

Usch! Senaste tiden har jag varit som ett psykiskt nervvrak. Sen pms på det också. Nu är äntligen mensen igång och i uppstart men nu är jag ledsen istället för arg. Helt galet vad alla jävla hormoner gör med kroppen. 

Jag får ju bara förbereda mig på att jag inte kommer somna på en stund. Jag måste tillåta mig själv att vara ledsen med. Det vore ju konstigt annars, om Jag inte varit ledsen för katterna. 

💔

Vi har det bra annars, idag har det regnar klippt hela dagen men det har gått bra ändå, vi har varit och handlar och gått omkring i ett sjukt stort köpcentrum.. jag gick vilse och det var nästan för stort. 

I morgon har vi som sagt lite saker för oss och vi får se jag uppdaterar under dagen. 


Lerberget?

Kan det hetat så? Denna camping.. nåt sånt iaf..

Nåja, vi har stannar här och kommer göra tills onsdag eller torsdag. Jag vill helst onsdag för att slippa stressa och så kan man stanna en natt på vägen och sen är vu ändå hemma på torsdag. 
De pratades om att Ullared och det säger man ju inte nej till precis. Men vi får se.

Det har är en form av naturcamping och det känns helt okej. Vi kommer trivas här. Barnen har en lekpark precis bredvid husvagnarna.

Igårkväll gick vi ner till stranden, vi var där nere innan på dagen med så barnen kunde doppa sig. Men igårkväll tog vi mest bilder ❤️Stay positive

Jag tycker ändå att jag kämpar på bra här med husvagn och allt. Mitt i den värsta pms'en.. den har faktiskt hållt sig lugn ändå. Jag har haft mina svackor, jag har blivit arg två ggr och det är vanligt, men jag tycker ändå mig ha haft rätt dessa gånger, lite.


Vi har det bra! Men lite otur. Det finns inte en enda camping ledig runt Ystad tydligen. Fullt överallt! Nu fick vi vi tillsammans med massa andra husvagnar/husbilar som inte heller får plats på en fotbollsplans i Simrishamn. Har funkat okej ändå, men i morgon vill/ska vi alla vidare. 
Haha!

Trots detta har det ändå varit bra, det är nellie som gnällt mest tror jag. Hon vill bada. Och bada. Och bada.. och här på fotbollsplanen mitt i centrum kan man inte det riktigt ❤️

Men vi har pratat lite ikväll och vi har fått platser mellan Helsingborg och Mölle nånstans och det känns så jävla bra! I morgon ska vi dit, och där ska vi stanna till torsdag tror jag. Då ska vi hemåt! 
Vi har lite pratat om lite olika utflykter. Och vissa saker kommer barnen älska. 
Jag gav som förslag att åka till Malmö nu nån morgon, sommarlov på Barnkanalen spelas in där ju! Vi ska försöka hinna med det nästa vecka. 
Sen vill vi över till Danmark med!

Resten vill vi nog mest bara ta det lugnt och bada och njuta. Vi har åkt och förflyttat så det räcker nu tycker jag. 

Vi mellanlandade i Kalmar på vita sand igår och väntade in Becca och dom. Det var en okej camping ändå. Barnen badade lite med. Tomt hus

Kan inte sluta tänka på katterna! Jag är så ledsen.. 

de ringde från hemmet idag iaf och sa att de hade de bra och att det fortsatt äta bra och gosat med alla som jobbar. Skönt och höra, men samtidigt jobbigt och bli påmind ännu mer. Usch! Kommer det vara såhär jävla tungt länge?
Inget är roligt, min kropp mår inge bra alls idag. Min mage är kaos till och från och kah börjar gråta titt som tätt. 
Varken per eller jag kunde somna igår och vi har sovit jättedåligt inatt.

Vi vill och behöver komma iväg med husvagnen, men jag har ingen som helst energi till att packa. Nu är det i stort sett bara kläderna kvar, de är packade inne i huset men inte i husvagnen. Sen lite kylvaror i morgon kvar. Även att vi ligger så bra till orkar jag inte. Jag blir stressad även att det inte ens behövs stressas. 
Jag är labil kan man säga.. och jag vet att det inte är så konstigt. 
Först och främst allt med Baileys och smirnoff. Sen har jag pms från helvetet också. Två-tre dagar kvar och nu blir det bara värre och värre tills mensen kommer. Sen vänder det förhoppningsvis och känns lättare igen. 

Vi får se hur länge vi blir borta. Inte längre än fredags iaf. Jag måste hinna tvätta och packa om till Cypern. För sent söndagen efter diggiloo drar vi till Landvetter. 
Jag har sån resfeber för det med och vet inte hur jag ska klara mig utan per och barnen. Men det gjorde jag ju sist och jag vet att jag behöver det här. Och jag har Sandra och jossa med mig. Det är okej och vara ledsen ibland. 
Jag behöver, just nu bara tänka i NUET! istället tänker jag flera veckor framåt. Men så är det oftast innan mensen. Jag stressar för allt.

Kommer nog älta våra katter en hel del här inne nu, men så får det vara. 

Jag ska försöka skriva om vår tripp tillsammans med Fam Östlings på Nils Holgerssons värld. Men det kommer såsmåningom. 

Nu ska jag kramas med nellie lite och försöka sluta gråta.. igen.. 


Trodde aldrig det skulle vara så jobbigt

Jag trodde aldrig i hela mitt liv att det skulle vara så jobbigt och ta bort ett djur. Visst, jag visste det var jobbigt men det här går inte beskriva. 

Och vi sövde inte ens våra älsklingar. 

Nu gråter jag igen.. 

Per och Millan skulle åka till Västerås, förbi fått kontakt med en som jobbar via en vän. Kanske känns långt men vi hade kunnat åkt ännu längre, bara vi vet att katterna får det bra. 
Vid tio var det sagt...

Nellie var såå ledsen, jag pussade och kramade katterna massor och det märktes på dom att de märkte att nåt var på gång. Men som tur är är de vana och gillar våran transport så så fort den ställdes fram gick Baileys in, även att det var för tidigt för att åka. Vi skulle få låna millans transport med så de slapp vara så trångt så lång resväg. 
Vår klösmöbel och kattmat och var sin filt med doft från oss skickades med också.
När allt var inlastat i bilen var det bara katterna kvar, de gick in i transporterna själva.. vi grät och det gick verkligen inte att stoppa! Nellie var hysterisk och jag satte mig ner så hon la sig i knät på mig. Där pratade vi och till slut blev hon lugn. 
När hon väl lugnar sig släppte allt för mig igen, och så tröstade nellie mig istället, hon torkade tårarna och sa att allt kommer gå bra mamma. 
Min älskade stora tjej. 
Adrian har nog fortfarande inte fattat. Han säger att han inte tål dom till alla och nu säger han även att katterna ska till ett hus och leka med massa andra katter. 


När alla lugnat ner sig kom pappa och hämtade barnen så de fick vara med honom och mamma ett par timmar. Så Jag kunde städa av ordentligt i hela huset! Emma kom och hjälpte mig med.

Huset är så sjukt städat och vädrat nu. Allt har flyttats på och torkat på både en och två och tre ggr. Helt sjukt! Sovrummet tog över två timmar och göra. 
Så lagom när barnen kom hem körde vi igång med vardagsrummet! Det tog också tid med tanke på soffan. Överallt har vi vädrat med alla dörrar öppna och alla fönster hela öppna med! 
 
Jag är så jävla tacksam för Emmas hjälp! Det hade aldrig varit så rent och så mycket gjort utan henne! Sen Millan med! Världens bästa Millan! Hon har åkt med per fram och tillbaka idag. Det går inte heller beskriva i ord hur mycket det betyder! 

Resan hade gått bra och katterna hade varit tysta i stort sett hela resan. Baileys hade jamat till ibland men det var mest för att de skulle prata lite med honom. Smirnoff han sov så sött. 
På själva "katthemmet" fick de två egna rum (tillsammans).. eftersom de inte var vaccinerade så får de stanna där tills dess, sen får de troligtvis gå ut till de andra katterna. Är redan en som kanske ska ha dom... en av skötarnas mamma, hon har alltid haft birmakatter och var väldigt intresserad. Vi får se hur det går. 
Men de verkade trivas iaf och hade både druckit och ätit och gått på lådan nästan direkt. Provlegat alla olika klösmöbler sol fanns. Det känns ju bra. 
Nu ikväll har per visat bilder och då brast det igen! Det kommer det nog göra ett tag. 
Är så tomt här hemma. 
Nu när jag lagt mig kommer det ingen Baileys som vill under mitt täcke.. jag hör steg som att smirnoff är på väg in genom dörren till sovrummet, men jag hör i syne.. det är så sorgligt. 
Jag undrar vad katterna gör nu, kan inte släppa tanken. Det är kanske det jobbigaste med att de slapp somna in. Men kan inte riktigt släppa taget. Men det ger sif med tiden såklart!
Kommer vi får veta om nån får dom? Nej va? Jag vet inte, men jag tror Jag vill veta det. Ska se med per om vi inte kan skriva och fråga det. Tänk om det tar jätte lång tid, då mår jag dåligt för det med.. 
många tankar.. 

Nellie ville att jag skulle ta en bild på henne och katterna, jag hann ta en bild sen ville hon ta med sin egen mobil istället.


Nu ikväll hade vi bokat bord på SMAK, kanske inte så lägligt med tanke på denna dag men eftersom det bokades innan beslutet togs så kände vi att det kanske kunde vara skönt ändå. 

Så mamma och pappa satt här med barnen ikväll, det blev inte sent. Vi var hemma innan kl nio. 
Per hade inte varit där innan och Jag vet faktiskt inte vad han tyckte heller. Verkade inte superimponerad dock.. får fråga i morgon.

Jag ska försöka sova nu, är inte lätt då tårarna kommer hela tiden. Dagen har gått i ett med städning och barn osv, och nu, nu märks det verkligen vad katterna ger en. ❤️
Både Per och jag är iaf överens om att inte skaffa mer husdjur! Hund har varit på kartan när vi blir äldre men jag vill inte det! 
Det är hemskt när de inte finns mer eller måste bort på ett eller annat sätt. HEMSKT verkligen! Jag vill aldrig må såhär igen. 

Älskade älskade Baileys och Smirnoff!
Jag älskar dessa katter så enormt och vi gjorde detta valet av kärlek. 
Hur konstigt det än må låta, men vi var tvugna. 
Jag hoppas de får komma till en som ger de all sin tid och som Baileys kan krypa under hos om nätterna och som Smirnoff kan dela kudde med om natten. Nu har vi semester

Iaf jag och barnen. Per kommer nog få åka till jobbet ett par ggr och hjälpa till mm men så är det.


Per har hostat och snorat hela veckan som varit nu och jag trodde jag skulle klara mig.. igår vaknade jag med jätte ont i halsen och under dagen fick jag lite feber med. Det märktes på mitt psykiska mående att jag hade feber med då jag tjöt hela tiden. Och det gör jag så fort tempen stiger lite. 
Men jag tycke är ändå att jag bet ihop bra igår. 
Idag ska jag preppa med ipren och följa med per och barnen till Nils Holgerssons värld. Jag kanske egentligen skulle vilat hemma men vi tar två bilar ifall det inte funkar. Jag vill ju vara med också. 
Jag hoppas inte det blir värre än såhär!

Vi har hunnit med en del annars. Vi var på sommarfest hos Henke och Becca! Det var jätte trevligt. Dock fick jag superont i huvudet och lite panik men en stund efter alvedon släppte det av tack och lov.
Barnen var med till åtta hugget sen kom ingo och hämtade dom. Kändes jätte konstigt och det tog en stund innan en annan kunde slappna av. Men sen efter en stund så. 

Igår kväll fick vi besked om de som ville ta katterna, att de inte kunde ta dom. 
Vi bröt ihop allihopa, så jävla jobbigt. 
En annan tjej (bekant till per) har ringt och sagt att hennes mamma är chef på ett ställe där man omplacerar katter i Västerås eller nånstans. (Kommer inte ihåg vart). Hon anser inte att katterna ska behöva sövas.
Vi har velat fram och tillbaka och efter att ha pratat med henne igårkväll har vi beslutat oss för att göra så. Vi måste ju ge dom en chans. 
Så i morgon bitti ska de vaccineras, det är det kravet som är. Sen ska de lämnas. Vet dock inte vilken dag eller hur överlämningen blir än. Vi ska höras om det idag nån gång.

Jag vara tjuter och tycker detta är så hemskt! Men det här måste göras och det vore ju konstigt om det inte vore jobbigt.
Vi hoppas det sker snabbt så vi kan åka iväg sen. Men husvagnen. 
Vi får ta tag i städningen och rensning sen när vi kommer hem istället. Jag tror vi alla behöver komma bort en stund. 

Nu är det snart dags att börja åka!


Stress mage

Ho ho ja ja! Denna dag har varit lite kämpig. Det beror säkert på mindre sömn och det som hände inatt. 

Vad är det som gör att hon måste gå på toan på natten och får ont? Jag kan inte förstå det. Det måste ju vara att hon inte sköter magen som hon ska på kollot.

Jag har haft halsbränna hela dagen och det kvittar hur mycket Novalucol jag tar. Jag tror det är en inre stress kanske.
Per mår inte bra, hans andning är jobbig och han har hosta och är jätte förkyld. Jag är rädd att det är lunginflammation på gång. Sen nellies mage med.. katterna.. 
det räcker med det för att Jag ska bli lite i obalans! Jag skulle aldrig skrivit igår att jag mådde så bra.
Eller jag mår fortfarande bra, jätte bra! Men oro och stress och för lite sömn kan förstöra lite. Men jag har försökt och tänka positivt idag och det har hjälpt mig.
Och nu har jag semester.. eller typ iaf! Jag måste ner och jobba på måndag då jag inte hann klart med allt. Alla ordrar måste in. Men det kan jag ta när jag vill och det tar inte jätte lång tid till. Men måndag måste det göras. 
Sen väntar vi ju på besked hur vi ska göra med katterna.. 
Och det ska också ske nästa vecka. 

Sitter med tårar i ögonen nu. Har filmat Adrian och smirnoff massor nu, de leker och gosar massor och är så söta. Jag blir så ledsen att det inte kommer vara så mer. 
Oavsett om de ska sövas eller flyttas så är de inte kvar här mer. 
Känns som att katterna känner på sig det med då de svärmar runt oss hela tiden. ❤️

Nu ska jag slappa i soffan en stund sen ska vi till ekvägen och hjälpa till lite inför festen ikväll.
Håll tummarna för bra väder!! 
Ska bli så trevligt och träffa alla och fira deras 10e bröllopsdag ❤️
Barnen ska vara med till åtta, det stressar mig lite med kanske. Innan har det känts superbra med barnvakt osv men idag när det ska ske är det lite jobbigt i mammahjärtat. 
Millan är lite stressad med så att hon ska ha barnen känns inte heller bra. Hon kanske behöver ha en lugn kväll då tänker jag. Men hon propsar på att de ska vara där och att det inte blir värre om barnen är där. Så vi får hoppa det går bra. Hoppas inte nellie behöver springa på toaletten inatt. 

Nog om allt!


Magproblem

Nu ligger vi, eller jag vaken inatt igen. 

Vaknade av att nellie gick på toan igen nattetid och det var precis samma som sist häromveckan. 
Hon fick jätte ont i magen under tiden hon satt på toan. 
Stackars barn. Vad är det för fel??
Jag vet att man inte alltid måste spekulera vad felet är men detta är ju jobbigt för nellie..
Nu har hon varit på toan innan iaf, två ggr idag ( eller igår, vad det nu blir).  Och ändå blir det såhär.

Får se hur hon mår i morgon nu, om det blir kollo eller inte. Jag tror inte hon är sjuk men sist hade hon ont när hon vaknade och då hände det här tidigare på natten.
Jag tror inte hon är sjuk då det här är precis som det var sist. 
Vi får ta det som det kommer i morgon bitti. Jag kan inte sova nu hur som..

Jag tror och hoppas att vi kan gå på festen i morgon iaf. Och att vi får komma med när det är såhär struligt igen nu. 
Vi får väl ta allt som det kommer. 
Det blir en lång dag i morgon nu, jag kan inte sova och frågan är hur lång tid det tar och somna om...
Uppvaknandet gör ju att man vaknar till lite, minst sagt. ❤️


Nästa sista dagen

I morgon är det sista dagen för nellie på kollot, sista dagen för Adrian på dagis och sista dagen för mig och per på jobbet. Så otroligt skönt! Kan inte beskriva!!


Vi ska försöka komma iväg nånstans med husvagnen med ska inte stressa iväg. Jag vill till Nils Holgerssons värld och turista lite och det kanske vi gör i helgen nu. 
Sen skulle jag kunna tänka mig och åka till Vadstena camping. Det verkar vara fint och inte superlångt bort heller. Vi får se.

Gällande våra katter ska de nu tas bort. Vi har ett annat alternativ, en vän har hört av sig och är intresserad av att ta dom, bara hennes man går med på det. Han är lite allergisk mot katter med men klarar av det. Tanken är att de ska få vara ute i så fall. På landet där de bor. 
Det är helt klart värt en chansning, och funkar det inte har vi iaf testat. Och då får de somna. 

Kvällen igår var hemsk. Vi grät och grät. Och nellie var hysteriskt ledsen och kunde inte lugna sig. Hon var så ledsen. Jätte jobbigt. 
Idag känns det bättre iaf, men fortfarande jobbigt. Även om de får fortsätta leva och vara hos nån annan är det ändå jättejobbigt! Vi ska ju inte ha kvar dom. 
Älskade katter. 
Jag är så orolig över hur Baileys ska reagera utan mig. Låter kanske konstigt men vet man våran relation så förstår man. ❤️

Dagarna går i ett, hinner inte med. Nu har jag haft ett par riktigt bra dagar och det lever jag på nu och passar på och göra saker. Hela tiden typ.. det är väl lite där det märks lite att jag kanske har nån form av diagnos kanske. 
Jag analyserar hur jag är i dessa situationer och hur jag fungerar. Helt galet egentligen.

I morgon ska vi på sommarfest hos Henke och Becca. Det kommer massor med folk och det ska bli jätte trevligt!
Vi har fixat barnvakt på kvällen sen, runt halv åtta, åtta. Då får vi umgås lite själva led vänner. Våran barn är inte svåra och ha så alls, de sköter sig själva osv men man måste ju ändå ha ett öra åt deras håll ändå. Och det kan vara skönt och slippa med. 
Är inte alls säkert att jag stannar längre för det, men nu finns möjligheten iaf. 

Nu kom Baileys upp i sängen så nu ska jag sluta skriva och ägna kvällen åt honom. 💕


Hosta hosta hosta

Idag har det diskuterats massor med olika parter om våra katter. 

Adrian har jätte hosta igen och blir mycket värre hemma. 
Så fort vi är borta nyser han inte alls knappt och snorar inte heller. Är vi borta flera dagar blir hans hud finare direkt.
Han visar kraftigt utslag på katt och enligt de jag pratat med idag hjälper det inte att ha katterna borta ett par månader för att se om det blir bättre osv, eftersom han är allergisk så ska han inte vara med katterna. Punkt. 
Rekommendationen är att ta bort dom, antingen söva dom eller låta nån annan ta dom, om det nu finns nån som kan det. 
Det är ingen av per och mig som vill ta beslutet men nåt måste ju göras och Adrian är ju allergisk. Bara han blir lite förkyld blir han dålig med hosta osv, och tydligen beror det säkerligen på katterna.
När man haft katt sitter det kvar i flera år hemma, men bara att inte ha de här kommer göra allt bättre troligtvis. 
Jag vill inte ens diskutera med per om det, men kattgård hjälper föga, de kommer vara inne iaf och Adrian kommer antingen bli bättre om nån tar de ett par månader, eller så blir han inte det. Den tiden kanske är för kort och vi sparar mest bara tid då.

Det låter hemskt men jag orkar inte älta detta mer, det är minst lika jobbigt.
De flesta (typ alla man läser om på familjeliv) som har barn som är allergiska mot katt har tagit bort katterna direkt, det finns inget och skylla på.. han är inte KÄNSLIG mot katt utan ALLERGISK. Det visar starkt utslag..

Jag orkar inte men ska vi inte ha kvar våra fina pälsbollar orkar jag inte dra ut på tiden heller 😢❤️💚

Inatt har Adrian knappt inte sovit nånting, har han inte hostat så har han kliat och kliat.. 
Jag är trött på dessa infektioner som blir hela tiden. 💕


Ingen fara på torpet!

Nellie mår bra men sa att hon hade lite känningar i magen när hon vaknade. Och med tanke på att vi var vakna ett par timmar inatt bestämde vi oss för att vara hemma. 

Per jobbar nu och jag ska snart ner. Jag kände att jag behövde sova ut så därför tog per morgonen på jobbet. 
Är fortfarande trött men det beror nog på hur roligt vi hade på chappen igår. Men blir trött efter en halvdag sådär.

Nellie har ätit och är som vanligt. Så i morgon är det kollo för hela slanten! 
Hon har ju magproblem till och från men nu var det länge sen så man är inte riktigt "inne" i det ni.

Barnen springer runt i underkläder. Tycker det är helt okej, vi ska inte ut nåt ändå. 
Barnen ska bada lite sen, det är väl det som står på schemat. Jag har städat av och lite och även duschat. Så nu är ju redo för jobb bara per kommer hem.


Klarvaken

Ligger klarvaken och kan inte somna om. 

Vaknade av att nellie sprang in på toan, inget med det så men det är inte normalt att hon gör det vid 02.00. 
Hoppas bara det var tillfälligt och ingen fara. Lilla gumman. 
Hoppas på "vanligt magknip".

Jag är så trött, och lite uppe i varv samtidigt. Men det kanske inte är så konstigt med tanke på uppvaknandet som det. :)

Annars har vår dag vari toppen! Vi har varit med tre andra familjer på high Chaparral! Barnen hade så kul! Vi hängde nästan bara i lilla staden där de lekte med massa andra barn. De åkte tåget som blev rånat med och vi kollade på den stora showen.
Kl 15 tiden bestämde vi oss, och två andra familjer att åka hemåt. Delvis var det ca två timmar till nästa show och det kändes länge och vänta. Sen kände jag att det är en dag i morgon med.. och åkte vi då hade vi hela kvällen kvar hemma. 

Jag hoppas inget mer händer med nellie utan att det bara var magknip som gjorde att vi behövde vakna mitt i natten, så hon kan gå på kollot i morgon.
Hoppas att hon kan somna med, annars blir det jobbigt i morgon. Då får vi kanske tänka om och stanna hemma.
Vi tar det som det kommer.
Jäkla typiskt iaf!

Vi grillade när vi kom hem igår och pappa och Emma var här en stund. 
Jag blev lite mamma och pappasjuk men precis när jag skulle ringa och fråga om jag fick åka dit skrev pappa att mamma fått åka iväg.💚Wally wally

Igår kväll gick Becca och jag och barnen en stund till ishallen och kollade på rallyt som gick i stan. 

Barnen gillade det men Adrian tyckte det lät massor men jag hade inte med hörselkåpor såklart! Typiskt. Men jag hjälpte honom och hålla för öronen. 
Vi stannade inte till slutet men var en stund iaf. Regnet öste ner men vi var klädda bra, jag och barnen. Jag frös inte alls. Så det var skönt. 
Väl hemma hade vi popcorn-mys. Per stannade kvar, delvis ville han ju se rallyt, sen hade vi ju sommarfest där med jobbet också. 

Idag har vi kollat på rallyt igen. Den sista sträckan vid slitshult. Jag skulle inte följt med men när alla barn ville med ville jag inte sitte ensam hemma och glo. Så jag tog en Ipren och hängde med.
Det är nåt skit i kroppen idag med, halsont och ont i kroppen. Eftersom jag piggnar till rejält med hjälp av Ipren är det ganska tydligt. 
Per vaknade totalt genomförkyld idag med. Så jäkla typiskt!
Men om det fortsätter som det varit idag så åker vi i morgon, till high Chaparral. Vi håller tummarna. 
Vi hade med oss William ut och kollade idag och jag tror barnen gillade det. 
William, jag och Adrian åkte hem innan alla andra. Kände att jag ville packa lite hemma osv inför morgondagen. 


Vi har haft en hyfsat lugn och skön kväll. Emma kom och åt med oss och spelade lite mario-kart! Så kul!

Barnen har spelat padda och nu ligger vi i sängarna allesammans. Jag ska försöka somna tidigt idag då vi ska upp skit tidigt (för och vara oss) i morgon. Och dagen blir lång med så det är lika bra och få ihop lite sömn. 
Jag känner mig lite hängig igen ikväll, men det gör inget. Vi ska ju bara sova nu ändå. 
Nellie hade lite ont i magen förut innan toalettbesök osv men det har släppt nu så vi hoppas det fortsätter så med. 

Nu ska vi mysa framför tvn i sängen och kolla på lag VM i speedway. 


RSS 2.0