Ont

Har sen ett par dagar tillbaka haft jätte ont i min vänstra höft. I onsdags kunde jag inte gå alls knappt. Kände som att nån körde in i kniv i höften. 

I torsdags var det bättre och vi hade massage på jobbet ( vi har det sista torsdagen i månaden varje månad), hon masserade och tryckte massor där så nu är jag så öm där. Ha ha!
På kvällen var det ett Medelpass på Friskis som jag väldigt gärna ville gå på men va osäker eftersom höften varit som den varit. Hade även lite ont i halsen.. 
jag gick iaf och orkade hela passet, kanske inte tog ut mig hundra procent och klarade inte riktigt av att göra alla steg heller. 
Idag är det onda i höften helt borta, jätte skönt! Men däremot är halsontet värre. Har varit lite hängig med huvudvärk också till och från idag. 
Barnen och jag hängde på Kalles ett par timmar tillsammans med Madde och barnen. Sen hem och laga mat. 
Vi har haft Eric här en stund ikväll med.

Nu ligger alla i soffan och slappar. Vi samlar energi tills i morgon, vi ska till norrhult i morgon och ha hand om aurora tills på söndag. Jag vet att det kommer gå i ett från början. Och även vakna jätte tidigt på söndag eftersom hon är extremt morgonpigg. 
Nellie ska på kalas i morgon på förmiddagen, så per och hon anländer till norrhult senare. 

Vi har haft en bra vecka, men barnen har varit så trötta. Nellie ville lägga sig redan vid sju ikväll, visserligen är hon vaken än. Omställning av klockan har gjort sitt, barnen är såå trötta på morgonen och vägrar typ gå upp när klockan ringer vid sju, vi har varit sena till dagis varje morgon pga detta. Hoppas de sover ikapp i helgen nu. Kan slå vad om att båda barnen vaknar jätte tidigt i morgon. Är alltid så. Ha ha!

Nu tjatar Adrian om att mysa i sängen och att han vill sova. Så nu ska vi lämna sofforna och inta sängarna framför lets dance.

Godnatt och trevligt helg. ❤


Tandläkaren

Igår kollade jag igenom kalendern på mobilen och såg att det var nåt idag.. tandläkaren.. va??! Ingen aning och trodde faktiskt att jag skivor fel. 

Ringde tandläkarhuset, där jag går för att kolla. Och visst jade jag tid där, bokade alltså två tider sist! Hua! Vill ju verkligen inte vara här egentligen men samtidigt så måste jag ju, jag vet ju det!

Annars är allt bra tycker jag. Vi försöker spendera massa tid ute nu när vädret är så härligt! Igår gick vi en promenad till idrottshallen och barnen cyklade. Per och barnen stannade i skogen där nellie visste att det fanns massor och leka med, jag fortsatt hem och lagade mat och fyllde i barnen ledighets i sommar bl.a. Nu är det inskickat iaf, eller nellie har gett det till skolan nu hoppas jag. 
Vi är lediga fem veckor med semester sen några halvdagar med nellies sista föräldradagar. 

Dagen idag känns tung, Adrian bråkade och skrek massor på oss i morse och vägrade lyssna. Allt startade med en tröja bakochfram. 
Sen betedde han sig så illa. Stackars nellie försöker trösta och vara snäll och blir även hon ledsen. Men till slut förstod hon varför vi blev arga med. Gumman. 
Adrian fortsatte vara sur när jag lämnade och vägrade kramas hejdå. Såå jobbigt men det var bara och gå. 
Ringde efter en stund och då hade han lugnat sig och lekte. Tänk om det kunde vara så lätt för en annan och bara slå undan det i tankarna.. förstår inte vad det är som gör att han blir sån. Annars är han världens gladaste kille. Men det kan slå om på två sekunder och då blir han hemsk rent ut sagt.. så jobbigt för hela familjen. 
4-årstrots kanske?? Nån som vet.

Ikväll ska jag och nellie till Becca på ljusparty. Troligtvis det sista denna säsongen. Jag ska beställa "myggljusen" då de är så bra. Det är väl snart dags för dom att komma tänker jag. 
Adrian ska vara hemma med per, han vill säkert följa med också men pga beteendet i morse är det faktiskt inte okej. 


Fotboll

Idag kör VIF fotbollsturnering mot Hultsfred. Nån breddturnering. 

Nellie är supertaggad, dock har de bara tränat en eller två ggr men det går som det går. Hultsfred har inte tillräckligt med tjejer heller så de är blandade i laget. Vi valde att behålla bara tjejer i vårat lag, när vi väl har så pass många tjejer. Då tycker jag man måste ta till vara på det. 

Annars har vi plockat och styrt hemma idag. Hade gärna spenderat lite tid ute idag men istället ska vi hänga i idrottshallen. 
Tvättmaskinen går på högvarv med. 
Först matchen är 14.10 tror jag. Kommer vara jätte kul och titta. Hoppas de har roligt! Det är det viktiga! Just nu med tanke på de få antal träningar de haft. :)

Igår jade vi besök av Becca med familj här hemma. Vi testade mina vinster jag vann i mousserande vinerna. De var väldigt goda. Så goda! Den ena heter nåt med Pride och det var godast! De andra kommer jag inte ihåg vad de hette men de kommer det drickas av i sommar med. 
Vi bestämde och planerade lite inför sommaren med och vi ser fram emot det väldigt mycket också. 

I morgon kör skola/dagis/jobb igen. Helgerna går så snabbt! Disco

Ikväll har jag varit med nellie på Kalles lek och lattjo. Det var disco där ikväll. Var massor med folk som vanligt, en annan blir helt trött i huvudet men samtidigt är det väldigt trevligt. En annan hinner prata med folk som man annars inte hinner med. 

Vi är hemma nu och nu försöker jag få Adrian att somna. 
Nellie ville sova ute med per och det är klart hon får det. Pluttan!

I morgon har per skytte tävling, sen är det i Vimmerby med tydligen vilket gör att det måste hjälpa till där med. Så tävlingen lär väl ta hela dagen... 
det är skattjakt i stan i morgon med men har valt att inte gå på det.. vi har varit två år innan och det är så sjukt mycket folk, för mycket folk för min smak tyvärr. 
Vi ska hitta på nåt annat kul, förhoppningsvis tillsammans med Becca och barnen. 
Hoppas på bra väder med. 
Sen ska vi testa nån av de mousserande vinerna jag vann på kvällen med.
Ikväll varvar jag ner med en cider, det räcker. 
Nedtrappning av medicin funkar jätte bra. Märker inte av nåt alls om jag ska vara ärlig. Kanske inte märker av själva måendet än men man brukar må dåligt när man slutar annars. Denna medicin har varit väldigt bra på alla sätt skulle jag säga. Och skulle jag behöva medicin igen så skulle jag välja den. Utan tvekan!

Innan vi la oss ikväll ville Adrian ta bilder med mig så vi dummade oss lite vid "godnatt-kissen". Stolt och glad

Den här dagen startade med lite ont i halsen och bihålorna. Försökte inte tänka på det vilket gör det hela bättre redan där.

Jobbet har flutit på bra och jag hade även samtals tid med psykologen idag. Jag gick så stolt därifrån idag. Härlig känsla och helt rätt känsla. 
Hann lagom starta dagen såhär bra så hände nåt negativt såklart. Som vanligt. Mamma blev inlagd.. inte så dålig som hon brukar vara kanske men ändå. Inlagd som inlagd.. typiskt.
Har försökt och tänka positivt idag iaf. 
Bestämde mig för att jobba lite kortare pass idag och hämta hem barnen. Blev inte jätte mycket tidigare men lite. Försökte hitta nån som var ledig idag och ville ses med oss. Blev att vi åkte till linda och barnen. Vi hängde i lekparken en bra stund men det blåste så himla kallt så vi gick till deras baksida och satte oss i lä istället medans barnen sköt bollar på mål och på varandra.
Sen kom regnet och då åkte vi hem och lagade mat och lite.

Har spelat mario kart med systeryster och per en sväng och har även pratat med Sandra. 
Hoppas på en bra start i morgon med. Vill så gärna träna i morgon så hoppas halsontet inte är så jobbigt! Nellie ska testa på friidrott med i morgonen tanken. Vi tränar på samma ställe efter sen. 
Tanken var att pappa skulle ställa upp och hämta henne men nu är det lite ändrat men förstår ju såklart att han vill till mamma. Och som sagt, det löser sig på annat sätt ändå. 

Barnen ligger i sängen nu, Adrian sover redan tror jag. 
Jag ska gå ut och fylla i alla papper angående semester i sommar för barnen. Tycker det är väldigt tidigt att bestämma det men förstår det också, att de behöver veta. Vi ansöker en viss tid och kan jag vara hemma mer så är vi det. Känns bättre och ha plats OM vi måste jobba båda två dessa veckor. 

Igår kollade jag skattebeskedet med. Var ju väldigt bra egentligen men mot vad det brukar vara var det dåligt.. 
men jag ska inte klaga. Kunde vara mycket värre och vi får ju tillbaka. Men man blir bortskämd när det är väldigt mycket innan.. nåja. Vi kommer få mycket kul för dessa pengar i sommar. 

Har börjat planera och diskutera vad som ska försöka göras i sommar. Eftersom vi ska till Rhodos så har vi inte mängder med pengar men vi ska väl försöka åka en del med husvagnen iaf bara vi har kattvakt. 
Sen ska vi på diggiloo när det är i stan med. Och Liseberg, vi brukar åka två ggr till Liseberg, en på försäsongen och en i slutet av sommaren. 
Får se om vi kan det i år. Kanske får nöja oss med en gång. Vi får räkna på det och se...
Dit ska vi iaf då alla i familjen trivs och vara där. Smidigt me och bo på gothia. Det är samtidigt värt det samtidigt som det blir lite dyrare då.. 
vi får spana på det. Kanske kan ta en gång på gothia och en med husvagnen annars. 
Det märks hur det blir. Vin-lotteri

En på kontoret är med och har ett sk vin-lotteri. Innan har det varit rött och vitt vin. Då har jag inte varit med. Men nu var det mousserande vin. Man vinner om ens lottnr är rätt på joker i lotto. Mitt nr vann i lördags så idag har jag vunnit tre sorters mousserande viner. Är du innan eller efter det som vann vinner du en flaska. 

Millan vann då hon har nr 07 och det som vann var nr 06! Så kul! Jag ska vara med hädanefter med faktiskt tänkte jag. Även om inte jag dricker varken rött eller vitt vin gör ju per det. Annars kanske nån i min närhet liksom. Jag gillar ju lotterier och har väldans tur, ibland. 


Idag efter jobbet har jag varit hos en kiropraktor. Var jätte nervös innan då jag hatar nät det knakar och har sig i kroppen men det var väldigt välbehövligt och gjorde inte jätte ont. Nu efteråt har jag ont och jag har fått tips om hur jag ska träna och tänja på kroppen för att slippe ha det såhär. Ska verkligen försöka hålla igång det nu. 

Per och barnen åkte till Intersport och handlade inomhus skor till nellie. Delvis har hon match i fotbollen i helgen och sen ska hon testa friidrott med och då behöver man skor med. Stl 38 i juniorskor drar hon nu. 

nu är per iväg på föräldramöte gällande nellies fotboll och nellie och Adrian är ute och skjuter bollar mot mål. De har jätte kul. Nu börjar det dock bli mörkt det de borde komma in snart. 

Jag ligger faktiskt i soffan nu. Har rett undan middagen och tömt kattlådan osv. 
Tänt ljus och njuter lite av kvällen nu. Mitt halsont gör sig påmint igen, vaknade täppt och ont i morse men det har varit borta idag på dagen. Brukar ju vara värre morgon och kväll. Är inte så jag känner mig sjuk utan det är mest irriterande! 

Ska väl ropa in barnen nu!
Bjuder på lite bilder sen igår med när vi var ute störta delen av dagen. Spendera tid i solen

Idag ser det ut som att det blir fint väder. Jag ska försöka ta med mig barnen ut en sväng idag.

Adrian var som vanligt igår och åt och tjatade. Skönt men samtidigt märkligt hur det kan vända så snabbt. Han var ju så sjukt dålig dagen innan. 
Vi ska ha långkok på spisen idag med så vi måste hålla oss på gatan. Men solen lyser här med som sagt. 
Lekparken ligger nära till hands. 

Per ska iväg tror jag, och bygga bana eller nåt. Sen har nellie fotbollsträning. 

Jag ska iväg och träna Friskis ikväll också är tanken. Så skönt! Extra skönt är att det är redan vid sex.


Piggare Adrian

Efter en orolig natt mår Adrian bättre idag. Febern är borta och han har ätit bra idag. En stor skål Yougurt och en macka med kaviar. 

Jag har så sjukt ont i ryggen då jag en art kunnat ligga på en sida hela tiden, mot Adrian. Han har blivit jätte ledsen annars. 

Hoppas det är lugnt nu då med allt, hosta, andning, feber, slemm och kräk.. 
Det här är tredje natten utan tillräckligt med sömn och jag är så trött. 
Och irriterad, och arg. Men det är som det är och jag tänker inte skriva ut varför här. 
Kommer bli en lång dag idag känner jag. Klockan är tio och jag har hunnit med en hel del här hemma redan. 
Jag har lovat nellie en sväng och leta Pokémon idag det är väl det som står på schemat. Fortsätta tvätta osv.
Kommer vars jobbigt och bara gå här hemma och glo men vi får sysselsätta oss med "innesaker". Efter hur dålig Adrian var igår kanske vi behöver ta det lite lugnt idag. Han sov verkligen hela dagen och har sovit hela natten med, förutom att han skrikit och varit ledsen till och från. 
Det kanske är sömnen som gjort susen, jag vet inte. 

Hoppas er helg blir bra.... hoppas vår helg blir bra med. 


Jobbig dag

Adrian har sen några dagar tillbaka fått jätte hosta. Vi har sovit dåligt både han och jag om nätterna. Inatt var det värre och han grät och hostade om vartannat hela natten. 

Han fortsatte hosta på morgonen men var inte särskilt hängig. 

Våra nattgäster åkte hem en stund efter frukosten idag. De ville komma hem skapligt. Det förstår jag såklart, jag hade gjort samma sak. Men det blir så ensamt här hemma. 
När de hade åkt började Adrian gråta och skrika omvartannat. Jag försökte städa av ordentligt och vi försöka bädda i ordning överallt. Vi fick turas om då Adrian var jätte ledsen och ville inte vara själv alls...
Han ville så gärna följa med per och storhandla med vi tyckte inte det var så smart med tanke på hur han var men han propsade på det så han fick det till slut. Han hade givetvis somnat i bilen direkt så per fick väcka honom. 
Handlingen gick väl bra ändå, jag åkte och lunchade med Sandra och jossa. Det var skönt och bara få vara lite med nu när det varit lite jobbigt ett par dagar. 
Adrian var jätte hängig när jag kom hem och sov, när han vaknade skriker han efter mig i panik och gråter igen. Så har det hållt på hela dagen. Jag kan inte göra nånting utan att han bryter ihop. Han har sån snabb andning hela tiden och kan säga ett ord max mellan varje andetag.
Han hostar nåt så sjukt med och på senare eftermiddagen hostade han massor så han fick kräkas med. Inget mängder så mej tillräckligt för att hämta hink (sorry för informationen). Antingen beror det på den skiten som cirkulerar på dagis nu eller pga allt slemm. 
Per blev tokigt arg då vi vet vissa som kanske inte skött alla timmar man borde göra osv. 
Inget mer har hänt och han har fått i sig lite vätska och några chips och även några skede makaroner. 
Han har sovit i stort sett hela dagen och vaknat i panik hela tiden. Han är så ledsen och vill vara på mig hela tiden. 
Jag försöker vara där hela tiden men jag behövde ju äta med, kunde inte äta klart då han var helt förstörd. 
Älskade älskade Adrian.
Jag tänker inte ens en enda tanke på hur jobbigt detta är, jag tänker endast på Adrian, det ska man ju göra såklart, det vet jag men ibland när man inte mår bra själv kan det bli jobbigt. Men jag är så glad att jag känner som jag gör. Det är så synd om honom och det är hemskt och se honom plågas såhär varje gång han blir förkyld. 
Skulle jag kunna skulle jag ta (vad han är har) från honom så han slipper skiten. 

Först skylla Adrian och jag ligga på madrasser på golvet men det blev inte så, vi ligger i sängen. Eftersom han ska ligga så nära så nära så är det skönare för oss båda om vi har en stor säng att sova i. 
Händer det nåt inatt så gör det, då får vi sova på madrasserna då istället. 
Det går ju inte styra över det och jag försöker verkligen tänka så hela tiden. 
Är jag rädd för att nåt ska hända i min säng kan jag ju aldrig ha Adrian i sängen??!! För nåt kan ju hända när som. 
Det cirkulerar ju magsjuka överallt nu känns det som. Sen är ju frågan om det är det Adrian har. I så fall har en en rejäl förkylningsvirus med plus magsjuka. Man kan ju tycka att det borde hänt nåt mer, visst det. Men samtidigt så har ju vissa barn på dagis hållt på i en vecka och vissa BARA en gång.. 
skit är det iaf och det är hemskt och se Adrian såhär dålig vad det än är. 


Per kollar på hockey i vardagsrummet med nellie nu och Adrian och jag ligger i sovrummet. Såg inte jätte ljust ut för Vimmerby när jag gick in och la mig. Skit med!!


Nåt som får mig och le mitt i allt är när jag tittar på mina fina tulpaner. Sandra och jossa kom hit igår på eftermiddagen efter begravning och allt och kramades och gav mig fina tulpaner. Det blir så glad och rörd. Fina vänner har jag runt omkring mig och det värmer. Vila i frid världens finaste morfar

Begravningen var så fin idag. Och det var väldigt många som var där. 

Usch så jobbigt men samtidigt så fint och skönt. Nu är det ett nytt kapitel typ.
Träffade människor som var länge sen jag träffade och det gjorde mig glad, synd bara med omständigheterna. 

Efteråt åkte vi hem till oss och fikade tillsammans med kusinerna från Värmland. De första andra åkte till storebro men vi struntade i det. Var skönt och komma hem. 
Sen mötte per upp nellie i skolan för att ha hälsokontroll hos skolsyster. Det hade gått var. Nellie är 144 cm lång och väger 33,5 kg. 
Dock hörde hon inte så bra på hörseltestet så hon behöver komma tillbaka och göra om det igen. Men förhoppningsvis går det ju bra den gången. 

Efter maten har barnen sprungit av sig på Kalles. Barnen har haft så kul tillsammans och nellie vill verkligen inte att de ska åka hem i morgon. 
Det vill ju inte vi heller såklart.
Adrian ska vara hemma i morgon eftersom jag tagit ledigt så jag kan säga hej då och sen städa iordning hemma. Tvättkorgen är överfull med så jag måste re med det också. 
Nellie är ledsen för hon vill inte till skolan. Hon vill också vara hemma i morgon. 
Vet att f1an inte är obligatorisk men samtidigt tycker jag inte att det är okej att hon är hemma i morgon bara för att Adrian är ledig.. hon slipper gå på fritids iaf tänker jag. Tycker ni hon ska få vara ledig eller håller ni med mig?

Barnen är duschade och har fortsatt lekt massor tillsammans. De skrattar och har jätte kul. Det blir så sorgligt att vi bor så långt från varandra då tänker jag. Men vi får se till att det inte dröjer så länge tills nästa gång helt enkelt. 💜


Svårt och sova

Ligger klarvaken. 

Kan inte sova. Per snarkade till och börja med sen är Adrian jätte ledsen till och från och har ont i benen och nästa gång ont i fötterna. 
Ingen feber iaf men helt igentäppt och det blir ju inte direkt bättre när han blir så ledsen.
Plutten.
Tror jag är spänd på morgondagen med kanske. Är många timmar kvar innan klockan ringer så jag behöver somna snart känner jag.
Får lägga mig en stund på dagen i morgon annars om det blir för jobbigt. Begravning

I morgon är det dags för begravning för min älskade fina morfar. 

Min kusin med familj har kommit sen en stund tillbaka och alla sängplatser är klara.

Adrian ligger bredvid mig och sover nu, han behövde komma i säng eftersom han ska upp tidigt i morgon till dagis. Begravningen är redan kl tio. Sen ska nellie till skolsköterskan på kontroll i morgon med. Får se om nellie kanske får följa med hem då eftersom vi har gäster här, så de hinner leka ordentligt. Ska hämta hem Adrian tidigare med tänkte jag. 
Sen jobbar vi halva fredagen, jag kanske inte måste, ska se hur mycket som skickats innan vi bestämmer det. Nellie måste ju hur som till skolan iaf på fredag. 
Vi får se hur allt blir. 

Jag tänkte försöka hinna iväg på Friskis i morgon kväll kanske. Tror det kan vara skönt efter denna dagen i morgon. En liten urladdning. Sen gillar jag det passet väldigt mycket med och jag vill underhålla träningen med. Jag inbillar mig att min nedtrappning går lättare med träning. 

Per är hemma igen också och det är så härligt! Som vi saknat honom. 
Det här ska bli en bra helg tillsammans med släktingar som vi inte träffar så ofta. Trots omständigheterna ska jag försöka ta tillvara på det här. ❤


Tråkig diskmaskin

Nu är jag less på vår diskmaskin som aldrig diskar rent! 

Så idag ska jag åka till elon och fixa en ny! Förhoppningsvis kan Ingo eller Jon följa med mig dit då jag kanske inte har helt hundra procent koll. He he!

Per har åkt nu. Han kör Adrian innan han ska åka nu. 
Jag ska köra nellie. Sen ska jag till öppen psyke efter det. Känns lägligt nu faktiskt.
Vagn till Adrian får vi nog vänta med nu med tanke på diskmaskinen.. 
det viktiga är väl kanske att vi har en till sommaren om han vill åka vagn då tänker jag. Diskmaskinen är viktigare just nu. 

Ingen i familjen har insjuknat inatt heller *peppar peppar*. Hoppas det fortsätter så.


Lite jobbig dag

Kändes inte superkul och lämna Adrian på dagis idag efter magsjuke-epedmin som härjar där. Fröknarna förstod mig och tyckte jag skulle hålla Adrian hemma om jag kunde... 

eftersom per ska iväg tis-ons så kändes det inte så lätt dessvärre. Så han fick stanna. Jag pratade länge med fröknarna och kände mig inte direkt lugnare när jag gick därifrån. Fan..

Väl på jobbet tyckte Millan också att Adrian skulle vara hemma med tanke på hur extremt sjuka alla blivit och sen med tanke på begravningen som äger rum.. 
men så tänkte jag att skadan kanske redan var skedd så det kvittade lite. 
Samtidigt som jag tänker att det kanske inget händer, så stressar det mig lite nu, faktiskt. 
Det är lite för mycket av allt just nu, tyvärr. Men jag ska rida ut stormen. Men hjälp och stöd av de närmsta så kommer det gå bra. Det är starks och "terapi" för mig och ha honom där med. 
Samtidigt så kan jag tänka att jag har ju faktiskt möjligheten och ha honom hemma, varför ska jag inte kunna ha det då? Som alla andra som faktiskt kan??
Nåja, jag ska försöka ta en dag i taget och njuta tillsammans med barnen medans per är borta.

En vecka med minskning av medicinen idag med. Börjar känns av det en hel del men fortfarande inte alls så jobbigt som andra verkar ha det när de trappar ner.

Pers bror med familj har varit här ikväll, det var väldigt trevligt. Sen blev det en långpromenad i kylan. Jag hade kanske på mig liiite för lite kläder men försökte gå mig varm och det gick okej.

Nu ska barnen sova, sen ska jag krama per godnatt och sova jag med. Har inte varit mycket sömn inatt av både den ena och andra orsaken... men dagen har gått iaf.

I morgon ska vi kolla till det i stugan. Sen ska jag och Adrian prova vagn och lite med tänkte jag. Han har vuxit ur sin vagn och han orkar inte gå så mycket än så han behöver ha en "längre" vagn. Jocke trodde han kanske hade en som han kunde ha. Bara hoppas den inte blir för dyr. 


Magsjuka, oro, mello och mys

Magsjukan fortsätter härja på dagis och alla Adrians vänner ligger nu. Den ena mer sjuk än den andra. Tycker så jäkla synd om dom. Samtidigt så är jag väldigt orolig att vi ska åka på det. Eller Adrian framför allt. Han har verkligen inget och ta av. Sen är det aldrig kul och få det heller. Jag började känna mig lugn idag men sen när en till

blivit sjuk idag så är nog risken inte över än tyvärr. Han var ju faktiskt där igår.. suck...
Nåja, kommer det så kommer det. Jag försöker inte tänka på det hela tiden men ibland kommer det ifatt mig och då blir det jobbigt.
Ska försöka slå bort tankarna ännu mer nu då jag bara mår sämre av att veta och höra allt. Eller veta vill jag ju samtidigt som jag inte vill. Svårt det där. 

Per har varit på skytte idag. Under den tiden var jag och barnen på stan och handlade med mamma. Barnen fick fina kläder. Det var tag 3 betala för 2 på alla barnkläder. Efter rensning av nellies garderob var det välbehövligt. 
Sen mötte vi upp Becca och Emilia i "vår" lekpark där det var supertrevligt och jätte skönt då solen var framme hela tiden. Underbart! 
Per kom hem och vi åt lite och förberedde oss för att åka till Linda och dom för att titta på delvis hockeyn, Vimmerby förlorade med kämpade så sjukt bra. Så nu är det en väldigt väldigt viktig match i morgon. Måste se den samtidigt som jag vill träna. Ska se hur jag känner i morgon. Jag kanske hinner iväg till sju och träna annars. Till kl 18 lär jag inte hinna. 
Vi åt god mat och kollade även på mello. Vi stannade tills alla hade sjungit. Nu ser vi resten hemma. Barnen ligger på madrasser i vardagsrummet och myser framför tvn. Per ska sova med dom här. 
Barnen tycker det är väldigt mysigt. 

Min nedtrappning funkar än så länge över förväntan. Men brukar mörka av nånting efter några dagar och det har jag ju men inte alls som när jag slutade med den andra medicinen. Tack och lov!

I morgon tänkte vi åka och kolla på Erics hockey poolspel, om vi orkar. Jag är seg nu redan känner jag, nellie ska på bowlingkalas sen med och tanken är att Adrian ska få bowla med Alicia då med så då blir det fullt fokus på dom med.. 
vi får se vad som sker i morgon. Nu blev det ju lite avigt när hockeyn blev av med. 

Nu har barnen redan somnat. Jag somnar snart med. Vore kul och se vem som vann men risken är stor att jag somnar innan. 


Allt på en gång

Ändå hanterar jag det bra.. just nu. Det kan ju komma igen efteråt har jag lärt mig. 


Sitter i väntrummet hos tandläkaren nu, vet inte vad tanken är här idag. Jag har dålig koll och det stör mig. Kanske ska jag "bara" göra avtryck av det där jag ska få på den trasiga tanden.. kanske ska jag laga med? Har för mig om att jag hade flera hål. Hua!

Nedtrappningen av medicinen går bra, jag klagar inte så. Sover skit om nätterna dock med en oro i kroppen, sen inatt när jag väl sovit har givetvis Adrian varit vaken och varit törstig eller kissnödig. 
Jag var så trött när klockan ringde i morgon så jag bestämde mig för att sova lite till då jag verkligen behövde det. Men det sket sig. Jag blev så stressad av att höra per och Adrian som aldrig kom iväg till dagis. Klockan gick och de kom fortfarande inte iväg. Ha ha! Jag fick upp och åt frukost snabbt och körde nellie till skolan och sen åkte jag till jobbet istället, lika bra!
Har fått reda på att antal som har magsjuka nu eller haft i veckan. Fan! Två av de Adrian leker med mest ligger nu! 
Tanken var att per och jag skulle få gå på hockeyn idag men det blir inte av, inte för mig iaf. Jag vill inte att mamma och pappa ska ha barnen ikväll ifall Adrian blir sjuk. Mamma får ju verkligen inte åka på magsjuka heller! Oavsett hennes immunförsvar eller inte hade jag nog stannat hemma iaf. 
Man vet ju inte. Är inte alls säkert att han gör nåt men gör han det vill ja vara den som är hemma iaf. 
Typiskt att all magsjuka ska börja gå nu! Nästa vecka är morfars begravning och vi har nio nattgäster hos oss med kusiner och barn osv. Känns inte så lägligt att magsjukan härjar då! Skit!

Jag blir ju lite påmind när vi hade nattgäster sist, Martin och Sao och Magne! Då började ju nellie spy på natten. Hua! 
Jag känner mig relativt lugn så utan nu är det bara lite jobbigt. Ingen panik eller så vilket känns bra med tanke på min medicin situation. 
Det kommer om det kommer. Jag kan verkligen inte styra det, det enda jag kan göra är att informera alla i min närhet att det kan hända nu med tanke på dagis och allt. 
Nu ska jag ta en sak i taget, först tandläkaren, sen tar vi resten efter det.

Visst fan tycker jag lite synd om mig som måste stanna hemma idag men jag kan som sagt se det på tvn och jag är ju hemma med mina barn. ❤ det kunde varit värre. Visst?!


Tiden går sakta

Nellie sa att hon hade ont i magen i morse med så hon fick vara hemma idag, det märks inte det minsta på henne att hon har ont så det är ju bra. Tror det är nån annan anledning som gör att hon vill vara hemma men kan inte sätta fingret på vad riktigt, eller så har hon ont. Vi är hemma oavsett. 


Adrian har embla plåster på nu så vid tio ska vi vara på sjukan är tanken. Han vill ha med farmor men hon kanske inte hinner och då ska jag följa med är tanken. Per får vara hemma med nellie då, hon ville följa med tydligen men det får man inte när man är hemma. Och framför allt inte för magont. Om det är så att hon kanske inte har ont egentligen så kanske hon får sig en tankeställare nu då. 
Jag misstror henne inte men innan när hon haft magont har det ju märkts och det gör det inte alls nu. 

Annars mår vi bra, jag har så jävla ont i vaderna idag. Hade inte det minsta ont igår så jag skröt lite om att jag nog kanske var lite vältränad ändå eftersom jag hade så sjukt ont i benen sist efter steppen. Ha ha! Men tji fick jag då. Kan knappt inte gå idag. Det går bra om jag håller igång men är jag stilla så gör det jätte ont när jag väl går sen. 

Jag ska hänga i barnens garderober idag. Har beställt lite nytt och nellie växer så det knakar så det hon kunde ha i stl 134/140 kan hon nig säkerligen inte ha nu.. numer kör vi på stl 146/152 och det sitter bra. 💜


Telefontid

Idag hade jag telefontid med en läkare på öppen psyk. Vi diskuterade om att jag vill sluta med min medicin. Jag vet inte om jag klarar mig utan men jag vill testa. Jag känner mig starkare än jag var när ut slutade med venlafaxinet. Så jag hoppas det går! Jag behöver gå ner i vikt och det går inte! Slutar jag äta brintellix nu kanske jag lyckas

och jag ska hålla träningen igång med och försöka fortsätta mitt tänk som jag gör nu. Jag hoppas jag lyckas som sagt!
Jag ska trappa ut och ska troligtvis börja redan i morgon! Hoppa verkligen inte det blir jobbigt! Det kommer inte gå och jämföra med den andra jag slutade med så det är ju skönt!

Barnen ligger i sängen nu, nellie har ont i magen. Hoppas inte det är nån fara. Det är säkert "det gamla vanliga". 
Adrian ska ta blodprov i morgon, det gick ju inte sist vi tänkte ta det. 
Det kommer vara en rejäl pärs! Men det måste göras och det är jag som ska med honom. Hua!

Idag kom min beställning från minirodini som jag gjorde i fredags. Nytt släpp och jag gillade det. Adrian med. Nellie är för stor för alla dessa kläder nu. Synd.. 

På tal om nåt annat, Adrian vägde sig i morse med kläder på, 13 kg! Ingenting! Vet inte om vi kanske ska söka hjälp då 13 kilo är väldigt mycket för lite för honom.Helt slut

Efter en dag med lek i lekpark, kalas och klassdisco är jag helt slut nu. Jag är så trött i huvudet. Barnen var trötta med då de somnade för en stund sen. Vi skulle ha mellomys och sova på madrasser i sovrummet, Adrian var jätte glad och laddad för det. Men han somnade tidigt. Gulle!


Under tiden nellie var på disco åt vi i bowlinghallen tillsammans med Madde, kitten och eliott. Jätte trevligt! Dock var det massa andra där och jag blev lite stressad pga all alkohol osv så vi gick ut utanför och satte oss. Adrian och eliott kastade med sina studsbollar och hade jätte skoj! 

I morgon ska jag inte göra nånting, eller jo, ska gå en promenad med Madde. Tvätten kanske ska fixas med också förstås men annars ska jag inte göra mer! Jag orkar inte. En lugn söndag med Vasaloppet på tvn kanske.Terapi

jag är just nu, i dessa tider inget vidare fan av lekland osv.

Men idag har vi hängt på Kalles!
Hua!
Igår lovade jag nellie att vi skulle till simhallen, vi bestämde fika osv.. sen kom jag på att jag inte alls kunde åka då jag lovat att vara med mamma eftersom pappa skulle iväg. Oops.. 
Hon förstod som vanligt men frågade om vi inte kunde åka på Kalles istället idag då. Min första tanke var nej, men sen ångrade jag mig. Jag ville så gärna göra det för nellies skull. Det cirkulerar sjukdomar nu, det vet jag men det är kanske ännu mer smitta på Ica liksom. Jag orkar inte gömma mig och skita i vad mina barn vill. 
Jag är så sjukt stolt över mig själv och det gick så bra! 
Nu blev det kanske inte som tänkt ändå pga nellie och hennes humör som uppdagas ibland. Jag blev jätte ledsen och arg så vi fick lämna. 
I morgon är det massa kul som ska ske för nellie och det känns väl sådär egentligen nu med tanke på hennes otacksamhet ibland.
Kalas och disco har vi ju anmält henne till tänker jag så det kan jag inte ställa in. 
Sen vill inte jag och Adrian ställa in vårat umgänge med Becca och dom heller. Det är svårt det där, hur man ska göra i sånna här situationer.

I morgon blir en dag med nåt att göra hela tiden. Per ska på skytte tävling på morgonen. 
Sen ska nellie på kalas och och direkt efter klassdisco. 
Vi ska ut och äta nåt tillsammans med fam Brångäng när de stora tjejerna är på discot. 
På förmiddagen vill vi gärna umgås med Becca och dom som sagt, medans karlarna är iväg. Det är bara roliga saker som händer, det är ju bra. 
Vi har bestämt att söndagen ska vara lugn. Inget inplanerat. Per ska på hockey, om det blir nån på söndag. Jag får stanna hemma då vi ingen barnvakt har, pers föräldrar skulle säkert kunna vara men pga sjukdom där nu i dagarna vill jag helst inte lämna dom där. 

Nu ikväll har jag varit ute och gått med Linda och hundarna. Jätte skönt! Är så trevligt att vi kan gå och att det blir spontant med. Nu ligger Adrian och sover, nellie fick följa med per ut en sväng. Det är ju helg liksom. Kan ju hoppas på sovmorgon för mig och barnen i morgon. 
Jag har träningsvärk, I hela kroppen! Jag har varit på Friskis pass både igår och i onsdags. Igår åkte jag själv, jag försökte få med mig Linda men det gick inte så då åkte jag ensam. Det gick det med och jag var stolt när jag kom hem. Ikväll har jag som sagt lekt på Kalles och promenerat. Så jag försöker faktiskt motionera nu. 
Härligt härligt! 
Hade massa och skriva men har nog glömt nåt. Får bli en annan dag. 


Adrian i panikskrik

När per var iväg i USA fick vi embla plåster hemskickat för att ta ett blodprov på Adrian gällande hans händer och fötter som somnar jämt och gör ont. 

Vi har skjutit på det pga att Adrian har fått feber och blivit dålig varje gång vi ens tänkt åka dit.. men nu idag när Snövit är stängt bestämde vi att vi skulle åka. 
Hualiga alltså vilket skrik i panik det har varit här hemma nu. Han har varit helt galen och vägrat sätta på plåstrena bara. Han gallskriker av ett litet stick i fingret så frågan är hur detta kommer gå. 
Det är sån enorma skillnad på syskonen Kronstrand, nellie har inte varit några som helst problem med när det gäller blodprov osv men det kanske är för hon är van, jag vet inte. 
Nu har han lugnat sig och vill att farmor ska följa med honom dit, så jag hoppas hon kan det. 
Han blir ledsen i rösten när han säger att " det kommer göra ont mamma", åh! Hoppas det går bra och att embla plåstrena gör verkan.. tror det egentligen kvittar och ha dom, han kommer vara hysteriskt i vilket fall som, det är själva grejen som är otäck för honom tror jag. 

Nellie kommer hem efter skolan idag och skippar fritids. Jag ska försöka motivera mig och träna idag, är inte upplagd men jag ska, jag måste! Punkt. 


RSS 2.0