Framme

Vi åkte tidigt idag och checkade in på hotellet skapligt. Så vi har hunnit med en sväng på stan, hade ärende åt Jon på NK. Jag var inte alls upplagd för att shoppa men lite hittade jag. Köksgrejer på NK ska vi kolla på nästa vecka när vi är här lite längre på kursen. Hittade till och med perfekta julklappar! Måste diskutera med

några hemma först bara!

Hittade en Adidas affär så barnen fick var sin dräkt, precis vid kassan kom vi på att vi skulle ha var sin med, vi ska fixa det nästa vecka vi är här. 

Har haft halsbränna och magont hela dagen men nu börjar jag lugna mig. Kanske beror på ölen, jag vet inte. 
Det kommer gå bra, vi fixar detta tillsammans. ❤️
I morgon när allt är klar ska vi stanna och kolla på husvagnar. Jag har lovat och skärpa mig och när vi väl är iväg har vi det bra. I somras när vi var iväg med Henke och dom hade vi jättetrevligt! Och då var det vissa saker som var bökiga (att hitta plats bland annat), men det gick ju bra ändå och jag hanterade det så bra!
Vi ska inte åka utomlands mitt i semester nästa år, för det är allt hemma, parkera, packa osv som jag hatar. Ska vi inte iväg kan vi lika gärna va iväg flera veckor i streck! Så känns det nu, och det lär väl ändras men jag har förstått hur mycket det betyder för Per och barnen. 
Jag trivs med min familj och vår andra familj vi åker med så jag vet faktiskt inte varför jag ens gnäller.. 
nåja! 
Vi ska kolla vagn i morgon då tanken är att vi ska byta till en ny. Jag hopps det ska få mig att gilla det mer, tror som alla andra att det kanske inte gör det, de känner mig.. men liiite kanske iaf! 
Ha ha..

Nu ska jag kolla lite på tvn och bara ta det lugnt innan vi ska ner till resturangen och äta lite mat. 


Fy vilken natt

Är tveksamt om Adrian kommer orka förskolan idag. Han har hostat kontant hela natten känna det som. Astmamedicinen har hjälpt en halv timma åt gången typ och då har han inte slutat hosta men kanske halverat typ. 

Är så jobbigt och se honom såhär då han far jätteilla av hostan. 
Typiskt att det ska komma nu när per och jag ska iväg tis-ons.. 
de ska sova hos farmor och farfar och de måste ju va beredda på att inte få sova så mycket på natten. Vilket kommer bli jobbigt eftersom Millan går upp efter kl fem på morgonen.. 
vi får se hur allt löser sig. Är inget kul och lämna barnen om de inte mår bra, samtidigt som jag känner att vi måste åka. Jag klarar inte av att vänta på det här en gång till..
Vi får se som sagt!

Nellie leker lite på sitt rum nu, vi ska strax åka. 

Hoppas dagen blir bra och att Adrian orkar med, 💚


Fotbollsmatch!

idag vid tolv har nellie och dom träningsmatch mot Hultsfred, i Hultsfred!

Per och nellie har redan åkt, jag och Adrian slappt i soffan lite nu. Vi ska åka med men vi väntar tills matchen börjar. Den börjar kl tolv. 

Adrian har börjat hosta massor, jäkla skit! Men han är pigg annars så, men astman sätter igång lite. 

Vi fick massa gjort henne igår och vi planerar, vi ska ändra i hallen hemma bl.a. och jag drömmer om mitt nya kök. Jag vet att det inte var länge sen men ändå. Nu ska vi bara byta fronter och lite men om några år till när barnen är större ska vi riva ut allt. Det blir ett stort projekt men det är det värt. Golv ska bytas och hela köket ska bytas. Jag längtar! Men jag förstår att det kommer dröja. Så inget så. 
Men att byta luckorna tycker jag vi borde kunna göra nu liksom! Visst 😉

Nåja!
Vi ska väl fixa lite hemma här nu sen ska vi börja bege oss! 


Lördag idag

Denna lördag har vi lite styr. 

Vi tog sen frukost idag och sen tog jag med mig Adrian till stan. Tanken var att båda skulle följa med men min lilla ”minitonåring” sköter sig inte så bra alltid så hon fick stanna hemma faktiskt.
Det var 20% på alla jackor och overaller på Intersport så vi passade på. Adrian fick en overall och en höstjacka och nellie en vinterjacka och en höstjacka. Jag hittade även en jacka till mig. Så skönt! Har inget mellan sommar och vinter så en höstjacka var kanon!

Sen har vi fixat lite andra ärenden. Öob och apoteket. Skulle handla ett babyschampo till att tvätta ögonen med nu när jag har gjort fransarna men jag hittade inget bra och det var så mycket folk så jag avvaktar till veckan istället. 

Jag är jätte nöjd med fransarna men är lite ovan att ha bara övre svarta.. men det är väl en vanesak tänker jag.
Det tog ca två timmar första gången och det var jätte jobbigt att ligga stilla så länge plus att det gjorde ont i ryggen, men det var värt det! Nästa gång tar det lite mer än en timma och det kan jag härda ut 👍🏻

Per är och hjälper Emma och köra grejer till tippen och hennes nya lägenhet. Sen kanske vi ska åka dit en sväng och kika också, vi får se. 
Måste förbereda mat osv med då det blir potatisgratäng, potatis måste skalas osv.

Hade sååå önskat att vi hunnit med garderoben i hallen med men det hinner vu säkert inte idag heller. Annat dyker upp hela tiden.. så tråkigt, men det är sånt som går före så då måste det bli så. 
I morgon har nellie fotbollsmatch med, det blev bestämt igår så i morgon kanske det inte finns så mycket tid till det heller. 
Vi får se, vi har saker och göra helt enkelt, frågan är bara vad som blir gjort. :)Testa

Idag ska jag prova på och göra mina fransar. Jag har länge velat prova det och jag blev ännu mer sugen när jag såg hur fin Jennie var när hon hade gjort. 

Sen hade jag turen och se att en i stan hade möjlighet att ta in två nya kunder också. Det tar ganska lång tid så det lär va jobbigt och va stilla så länge men det hoppas jag det är värt.
Jag ska köra nellie till skolan idag, det är inte vanligt att jag gör det, jah kör alltid Adrian. Per hade bråttom till jobbet idag så vi bytte. Nellie körs några minuter senare. 

Nu är det helg igen. Helgerna springer på, och allt annat med. 
Vi har en hel del framför oss nu. Barnen ska sova hos farmor och farfar både några nätter denna veckan och nästa vecka. Jobbigt.. men nyttigt så klart. 
Jag är uppstressad över båda grejerna vi ska göra. Men det kommer gå bra. Jag jobbar med mig själv mycket nu, kan inte påstå att det funkar men jag måste ju jobba på för att det ska funka till slut. Visst?

Igår var jag i simhallen med nellie. Det var jättemysigt och få egentid med henne bara. Adrian var hos mamma & pappa så länge. Det var väldigt mycket folk och många "stökiga ungdomar" som inte lyssnade på de som jobbade. 
Nellie skulle simträna och göra ett tappert försök till att ta simmärket som "bevisar" att man kan simma, kommer inte ihåg vad det hette men man skulle simma sex längder på mage och två på rygg, när vi höll på med det började de där killarna bråka och skvätta massa vatten och leva som fan precis där nellie simmade, hon tappade fokus, vilket jag helt förstår, så hon ville inte fortsätta.. 
Vi får göra ett nytt försök när det är lugnare där. 👍🏻Joyvoice

Precis hemkommen från joyvoice. Andra gången nu, och denna gång gick jag ensam. Var inte alls upplagd för att gå själv med det gick bra, och jag är stolt att jag gick.

Vi har fått en andra låt nu som vi skulle sjunga ikväll och den låten gillar jag inte så värst.. Ain't no mountain high.. ho ho! 
Det gick bra och känns lite bättre nu men i början av låten är det lätt och efter halva är det väldigt svårt.. vi gjorde bara första halvan idag.  Det var ju bra eftersom min andra halva som jag går med och körar fick förhinder idag. 💚 då missade inte hon massa heller.

Idag har vi varit hemma. Planerna ändrades, vi skulle åkt skridskor men det blev att vi spelade bowling istället. Och när vi hade en kvart kvar och spela gick brandlarmet så vi fick springa ut. Ingen fara på torpet så som tur var!

Sen har nellie tränat fotboll och jag varit på kören som sagt. Det går i ett.

Det är studiedag i morgon också. Då ska vi till mina föräldrar en stund, pappa var ledig med så det passar bra då. Blir så sällan vi ses. 
Sen om alla mår bra ska jag ha lite ensamtid med nellie i simhallen. Det är lite simskola osv i morgon eftermiddag så det finns risk att Adrians favoritpool är avstängd ibland och han vädrar va i den djupa. Så vi bestämde att han ska gå hänga med mormor och morfar ett par timmar medans jag och nellie badar. 
Det blir bra, de behöver lite egentid och Adrian får ha kul med mormor och morfar som sagt. Winwin!

Jag ska krypa ner i sängen tror jag. Har sovit dåligt natten som var så jag ska passa på och krypa ner och titta lite på tvn. Ladda inför morgondagen. 


Lite blandade bilder från några dagar tillbaka ❤️


Studiedag

Idag är jag hemma med barnen. Det är studiedag på skolan och jag hade möjlighet och va hemma. 

Innan när det varit tal om ledigt från fritids osv har nellie verkligen velat va hemma. Och vi har frågat henne varje gång när vi haft möjlighet och va hemma så att säga, även denna gång. Vi hade kryssat i att hon skulle va hemma. 
Det är så långt innan man behöver bestämma sig så vi hinner glömma mellan gångerna.. ha ha!

Nu bara för att ville nellie INTE va hemma, igårkväll precis när hon skulle sova sa hon det. Det ät tydligen jättekul på solrosens fritids om man jämför med gläntans. Så näste gång måste vi verkligen fråga och säga att sist ville hon ju gå.. 
man hade säkert kunnat ändra sig men eftersom det uppdagades så sent som halv nio igårkväll så kändes det lite sent. 
Nästa gång kanske vi inte är hemma då helt enkelt. Vi får se.

Vi har varit på hälsocentralen med Nellie idag, angående hennes huvudvärk. 
Det ska skickas en remiss till Barnmottagningen i Västervik för säkerhetsskull, men det ser ut som att det är migrän hon har. Så jobbigt, men det kunde va värre ❤️
Och eftersom jag har det och min mamma osv så är hon i ålder då det brukar visa sig när det är ärftligt. 
Men det är skönt att de vill göra allt noggrant och skickar oss till barn ändå. Får se när vi kallas..

Jag är uppstressad i kroppen idag och tänker på saker som jag INTE ska tänka på nu. Jag vet att jag ska tänka bort och fokusera i nuet men det går verkligen inte.. det är för stort och jobbigt just nu. 

Jag försöker ringa euro accident (vet i fan hur det stavas) som vi har via jobbet för att se om de kan hjälpa mig. Jag står i köni stan med utredning osv men det behöver skyndas på.. och kan de hjälpa mig, vilket vi inte vet än så vore det toppen! 
De kanske inte kan hjälpa till med sånna ärenden, och gör de inte det får jag bara vänta då. Inget annat! 
Jag granskar mig själv hela tiden och jag läser och tar in information om diverse diagnoser.
Det kommer bli bra, men jag vill att det blir bra nu! Nu!

Nellie leker med en kompis nu och vi ska ge oss mot stan snart och luncha på Sibylla med linda och barnen. Sen ska vi till ishallen så nellie får åka lite skridskor. 


Orolig..

Ikväll klagade nellie på huvudvärk igen. Det högg till i magen direkt på mig, ska hon få lika ont igen nu då som förra måndagen?!? Jag orkar inte se henne ha så ont nån mer gång. Älskar Nellie. ❤️

Hon har fått en alvedon och hoppas hon somnar gott och inte vaknar med huvudvärk inatt. 
Har försökt läsa om huvudvärk på barn och man hittar både det ena och det andra. Man ska inte söka så på Google!
Jag ska ringa vårdcentralen i morgon och prata om hennes huvudvärk... det är inget fel på hennes syn, vi har varit hos skolsyster och ÖGON i Västervik och hon behöver inte glasögon. Nåt annat är fel.. stress? Spänningar? Migrän? Tumör? Usch! Vill inte ens fundera.. men hon behöver nåt som hjälper med tanke på hur ofta hon klagar på huvudvärk.. 
ikväll har hon inte rört sin iPad så det beror inte på det heller.. även om man kan tro det..

Jag har ont i huvudet ikväll med, har det jämt nu för tiden och vet inte vad jag ska göra åt det heller. Jag har fått hem nya vitaminer/mineraler och andra kosttillskott som jag behöver som lästes av via min håranalys. Nu äter jag för min mage/lever och hormonbalansen och bara tillskott av vitaminer. 
Hoppas jag blir pigg igen, har inte ätit nånting nu sen vi va på Cypern och när jag åt tillskotten var jag mycket piggare! 
Nu har jag gått tillbaka till extremtrött typ! 
Skitjobbigt.

Jag ska kolla på idol lite nu sen försöka sova. Sova bort huvudvärken.
Håll tummarna att nellie inte vaknar med ont inatt. 💔


Gårdagen

Igår var det dags för giftemål mellan Pata & Linda. Jag var nervös och uppe i varv hela dagen. Vigseln var vid 16. 

Det gick inte och hålla igen i kyrkan. De var så fina! Sen känslan när dörrarna öppnas och Lindas pappa går med henne fram och Pata ser Linda för första gången. ❤️

Festen och middagen gick snabbt med men det blev sent innan festen drog igång, men det gjorde inget. 
Det var massa spex och överraskningar och Pata själv stod för den största överraskningen. Han sjöng "aldrig ska jag sluta älska dig" till Linda. Han bad om hjälp till refrängen hela tiden och såklart ställde vi upp. ❤️

Vi höll igång till halv tre inatt och det känns idag. Jag var inte ens onykter när vi kom hem, vilket jag har bevis på eftersom vi fått hem en riktigt alkoholmätare via jobbet. Vi kollade oss inatt när vi kom hem. :)
Trots att jag var nykter känns det inte så idag.... ha ha!

Barnen har sovit i norrhult sen i fredags. Och nu är vi hemma. 
Vi ligger i soffan och barnen tittar på familjen annorlunda. Barnen är jättetrötta. Adrian är helt full på kroppen med eksem. Vet inte vad det är, visst, i helgen kan det blossat upp mer pga katten i norrhult. Men han har haft så innan med i veckan. Som att nåt är på gång och bryta ut men det händer inte.. 
skrutten. Han är blek och trött men ingen feber och inget snor. Är säkerligen eksemet som tröttar honom.

I morgon är det dags för dagis och skola och jobb igen. Känns sådär då jag är sååå trött idag. Men bara vi kommer upp så går det säkert bra. 
Jag ska väl sitta med Millan i morgon tänker jag och det är väldigt roligt! 

Nog om detta! Ska mysa med barnen nu som jag saknat så mycket. ❤️


Skruttig skrutt

Idag åkte jag och barnen ut till norrhult direkt efter att jag hämtat dom. Per skulle kola kräftor tillsammans med sin mamma och vi skulle hänga hos Jon och aurora. 

När vi ätit och lite skulle vi bara gå bort och säga hej och hejdå innan vi åkte hem. Inget blev som tänkt, barnen tjöt och det var kaos. 
Adrian, nellie och aurora gick bort själva (lite i förväg bara) och vi stod och tittade i fönstret på hur söte barnen var.. 

När de väl kom bort tog Millan in hästarna och hästen blev lite rädd så hon fick skrika att de skulle stanna.. väl framme i trädgården sen blev Nalle lite för glad och sprang och hoppade på Adrian totalt så han blev livrädd! 

Nellie ville ta i en käfta och precis när hon skulle göra det skrek per i att hon skulle ändra handen lite och hon blev hysteriskt rädd... kan säga att vi åkte hem istället. Ha ha!
Vi har umgåtts med Emma lite hemma, Adrians eksem kommer fram mer och mer och ikväll var han jätteblek, han fortsatte vara ledsen hemma och var så trött. Han gick i förväg in i sängen och på fem minuter innan jag ens hann dit hade han somnade, med taklampa och allt tänt. Han kändes inte varm men han var skruttig. 
Hoppas inte det är nåt skit på gång med honom nu bara. 
Barnen ska sova i norrhult från i morgon tills söndag. 
Vi ska på bröllop på lördag eftermiddag/kväll/natt! 
Ser så mycket fram emot att få gå på bröllop!
Fina Linda & Pata!

I morgon ska vi behandla oss med lusschampo igen, det har gått 10 dagar då.. vi fixar det så fort jag slutar i morgon. Hämtar barnen tidigt i morgon. 

Nu ska jag titta på familjen annorlunda och per söver nellie. ❤️
Hade tänkt skriva om joyvoice som vi var på igår med men orkar inte det. 
Räcker kort och gott och säga att jag längtar till nästa onsdag! Det var jätte kul! Men svårt! Men jättekul som sagt!


Migrän

Vet inte om nellie hade nån form av migränanfall häromnatten! Vid fyra vaknade hon och kräktes och hade så ont i huvudet. När hon hade kräkts släppte den värsta värken och hon somnade om till slut. 

Gårdagen var som en dimma för en annan, jag kunde inte somna om alls sen. 
Jag for delvis så illa av att se hur dåligt nellie mådde, sen ville jag finnas till hands om hon skulle kräkas igen.. 
inget mer hände och hon vaknade hungrig på morgonen. 
Hon åt bra hela dagen men klagade lite på magont och huvudvärk. Så hon har varit hemma idag med. 
I morgon ska hon gå till skolan är tanken. 
Jag känner mig piggare idag men mår inte så värst, är pms som härjar och jag kämpar på med det. 
Det funkar men det tröttar mig massor, men jag klagar inte. Det funkar!

Jag ska sova nu snart, eller först ska jag söva barnen, sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på idol.

Barnen ligger på sina rum, jag är nedstämd då jag helst av alla hade haft dom inne hos mig. Det är så lugnande och underbart att sova med barnen, jag kan inte rå för att ju tänker så. 
Sen är det en vanesak, jag vet det. Jag har kontroll om de sover med mig med osv. 

Har fått ett besked att en tjej som är lika gammal som oss gick bort i fredags, det tog så jävla hårt på mig och igår när slöt var extra jobbigt pga trötthet och oro osv så grät jag i pers famn och ifrågasatte varför man ens bryr sig om vart barnen sover osv, den lilla tjejen kommer aldrig ens se sin mamma mer. 💔 
Vad gör det om mina barn sover med mig ett par år??!! Sen kommer de ju vägra göra det. 
Jag känner mig skör och vill va nära hela min familj nu.
Sen bryr jag mig uppenbarligen för mycket om hur "det ska va" och vad andra tycker. Per blir vansinnig på mig när jag ens tänker så.
Vi får se hur allt artar sig nu och jag hoppas alla sover bra vart de än sover.
Jag ska krypa ner bredvid nellie nu iaf och lukta och kramas. Höra hennes andetag.. sen väntar min egna säng och idol som sagt... Vaken och orolig

Vaknade av att nellie kom och var ledsen. Hon hade haft jätte ont i huvudet och sen hade hon fått ont i magen och trodde hon skulle kräkas.. 

Hon har haft ont i huvudet mycket senare tiden och magvärk har kommit tillbaka med.
"Kräks-känslan" gick över och kom tillbaka ett tag men nu verkar den varit borta en stund. 
Kanske beror illamåendet att hon hade ont i huvudet, typ migränliknande.. jag vet inte och jag ska försöka att inte spekulera. Vi får se vad som händer nu resten av natten. Eftersom vi varit vakna och hon mår så dåligt har vi sjukanmält oss i morgon. 🌸 
Man mår så dåligt när ens barn blir såhär, hon kunde inte ens förklara känslan som kändes. Min fina nellie.

Jag är klarvaken nu och det kommer dröja innan denna mamman somnar igen nu efter detta uppvaknande. Vi får se vem av oss som VABar i morgon. En viss del av mig hoppas jag, men per ligger också vaken nu ju. 


Gud vad vi har kämpat

nellie ligger och ska sova i sitt nya rum idag. Det är klart! En vecka tog det, precis. Vi började rensa garaget i söndags så vi skulle kunna få ut hennes leksaker där osv.. 

Det blev så bra och hon är så nöjd med! Längtar efter den nya soffan men jag lyckades klä in den gamla i svarta filtar så det funkar ändå. 
Jag har städat av i övriga huset med ikväll och det är en sån lättnad i min kropp. Det har varit kartonger i hela hallen utanför barnens rum plus i vardagsrummet med grejer som ska in i nellies rum igen. Det har varit lönlöst och städa av innan, men nu så! Tvätten hann bli gjorde med, nu ska alla bara torka och vikas in.. fick använda två extra torkställningar denna gång mot var vi brukar men det är inte så konstigt heller, vi brukar tvätta varje helg och förra helgen tvättades ingenting eftersom vi röjde i garaget.. så två veckors kläder.. Hua! 

Vi avslutade kvällen i soffan och mös med grönsaker och chips och dip. Jah unnade mig en öl, det händer aldrig en vardagkväll annars men jag kände att jag var värd det!


Barnen ville sitta och mysa, och eftersom nellie är pappas flicka och Adrian mammas pojke blev det fördelat så. Finns inget bättre än när barnen vill sitta i knät. Nu laddar vi för en ny vecka, nästa helg ska vi på bröllop! Barnen ska spendera helgen i norrhult, får se om det blir från fredag-söndag eller bara lördag till söndag. 

I morgon kanske Madde och barnen kommer hit en stund.
Vi ska försöka fixa iordning alla mina träningsgrejer i garaget och köra lite egna variationer med olika grenar på tid och att man byter efter en stund. 
Det finns faktiskt en del i där ute och man får faktiskt plats. Man får gärna haka på om man vill, blir billigare än träningshuset. 
Vi har en crosstrainer, ett gåband, trxband, kettlebell (vet inte hur det stavas), hantlar i olika vikter, sen kan man köra planka och situps osv också. 
Det kommer bli kalasbra! Och kul och peppa varandra med!

Jag ska ändå fixa min träningstagg till träningshuset. Jag vill så gärna testa HIT tillsammans med Åsa och Jennie. Och eftersom vi får träna gratis med jobbet så kan jag passa på. 
Var där i fredags när det var bemannat för att få hjälp med taggen och en app och inloggning, mej tyvärr var det bemannat med personal som inte riktigt kunde det, så jag ska dit i morgonkväll istället. Inte alltid så lätt. 

Nu sover snart Adrian, då ska jag förbereda inför morgondagen och sen umgås lite med mannen. Kommer landa i sängen tidigt ikväll då jag är väldigt trött. 

Godnatt!


Står stilla

Idag är per iväg med några säljare från jobbet. Han kommer va borta hela dagen. Jag hade planer på att ta bort all maskeringstejp och pappen på golvet och köra gärnet på nellies rum idag.. 

tejpen sitter fast på vissa ställen och vet inte om jag vågar skära med kniv osv.. skit!!! Jag får se om jag vågar, jag vill ju liksom!
Jag ska skriva klart här, sen klippa pappa, sen kanske jag sätter igång med det igen. Luften fick ur mig lite när jag märkte att det inte gick som jag ville.. 

Igårkväll hängde vi snokebo, tanken var att vi skulle boka Disney on ice, men det blev nåt helt annat. Sen dubbelbokade jag i vanlig jävla ordning så nu vet jag inte hur vi ska lösa det! Blir så jävla trött på mig själv. Jag bubbelbokar alltid, ALLTID! 
Tur de jag umgås med oftast tar det med en nypa salt.. men samtidigt förstår jag att de blir trötta och ledsna. Hur som så ska vi försöka lösa allt på måndag, annars får vi hitta ett annat datum med Madde och dom, för det andra kan inte ändra datum så lätt. Pinsamt..

Nåja, jag hinner kanske ta rummet lite innan pappa kommer med. 
Nellie leker med Eric, de spelar lite mariokart nu. 💙


Dagarna springer iväg

Hinner inte med, just nu har jag bara nellies rum i huvudet. Ha ha! Vi har målat tre ggr nu och nu är det vitt tycker jag. Nu ska det bara torka och sen ska vi möblera! Det kommer bli så fint!!

Vi letar och letar efter en ny bäddsoffa till hennes rum. Hon har min farmor och farfars gamla men den är inte så fräsch.. så jag vill ha en ny. 
Och en bäddsoffa är väldigt smidigt tycker jag. Om nån ska sova över osv.
Men nu börjar jag ge upp, och har nästan slutat letat. Letar "vanlig" soffa istället. Jag vill gärna ha en soffa eller nåt eftersom vi ska koppla in båda wiiiU och xboxen på hennes rum nu. Då vill jag hellre att de sitta i en soffa än i sägnen.. 

Vi får se hur vi löser allt. Nu inväntar vi att per ska sluta. Sen ska vi till snokebo och äta och umgås och boka Disney on ice och hotell. 
Vi har inte varit på ett par år nu då tjejerna inte uppskattade det så mycket, men nu ska Cars och toy story va med och det tror jag Adrian skulle gilla. Eller jag vet att han skulle göra det. 💙


Här ligger vi...

Hela dagen igår klagade Adrian på ont i låret.. om han satt på golvet och lekte medans vi jobbade i garaget kunde han få panik för det började göra ont. Han vägrade gå och ålade sig fram istället, när han satt i bilen fick han panik för det gjorde så ont med. Han antingen haltar fram eller ålar.. vad är det då tro?

Vi var helt säkra på att han hade feber, han brukar få ont i benen då och eftersom han grät och klagade hela dagen så var vi säkra på det. 
Men icke sa nicke... nu är vi vakna efter en kisspaus och det gjorde så ont när han gick stackarn. Vad ska vi göra åt det?
Tveksamt om det är växtvärk, det slutar ju inte göra ont.. 💙

Vi får se hur det går i morgon annars får väl per ringa hälsocentralen när de ändå är hemma i morgon. 

Nu ska vi försöka somna om, jag och min son...


Uppe i varv

Försöker sitta still i soffan och ta det lugnt och varva ner men det går inte!

Jag har sån energi!!
Vi har spenderat hela dagen i garaget ocu rensat massor!! 
Det är i stort sett klart nu. Eftersom dagis har stängningsdag i morgon ska per va hemma och köra ett par vändor till tippen. 

Jag vill inget hellre än att sätta igång med nellies rum nu! Det ska rensas och massor av hennes leksaker ska ut i garaget istället. Hon leker så ställen med grejerna så de kan lika gärna va där ute då, sen ska en del säljas och skänkas med. 
Vi ska rensa så pass att vi kan måla om och möblera om! Hon vill ha det helt vitt nu, och det säger man inte mej till. Det kommer bli jätte bra bara det blir klart. Jag har en vision (som är överdriven kanske? Jag vet det!!) men min önskan skulle va att rummet typ är klart till helgen.. ha ha!
Jag orkar knappt inte med mig själv ibland och per gör verkligen inte det. Han är så lugn och tycker vi har all tid i världen.. jag vill bli klar så nästa projekt kan påbörjas. Det finns massor och göra!! Och delvis stressar det mig väldans men sen vill jag ha och göra med. 
Snart kommer energin ta slut en stund och då vill jag passa på! Så det så!
Ha ha

Nellie sover på sitt rum och tur är väl det. Annars hade det varit rensat och klart nu med, det hade kanske varit bra i och för sig.. men jag måste försöka ta det liiite lugnt med. Men de är så svårt!

Om jag inte börjar i nellies rum ikväll så går jag nog och lägger mig istället.. vi får se ;)


Energin är på toppidag

Idag har jag energi, jävlar i min låda. Jag kan inte sitta still. 

Jag har städat av på bänkar och ytor ocu rensar bland barnens skor och fotat nellies kläder som är för små. 
Jag skulle mer än gärna gå ut till garaget o j köra järnet men det orkar nog inte per ser det ut som. Han har jobbat hela dagen och är trött. 
Jag hoppas min energi är kvar i morgon med, för då är tanken att vi ska va i garaget. Den lär säkert inte finnas då..

Adrian har varit på kalas hos eliott idag, nellie och jag stannade kvar och nellie lekte med Julia. 
Det var bra där trots lite fadäser..

Nu är middagen intagen och jag är så mätt. Blev köttfärslimpa idag. Så gott!!

Får se vad kvällen erbjuder, jag hoppas vi hittar på nåt iaf. 🙈


RSS 2.0