Inställt kalas

Igår tidig kväll började Adrian klaga på ont i halsen, han lät mer och mer tjock och grötigt när han pratade.
När han skulle somna grät han för han hade så ont, mandlarna var så stora, med vitt på.. 
vi bestämde oss för att avvakta tills idag, han skulle ha sitt 5-årskalas på kalles idag kl 10.

Klockan hann bara bli 22 så vaknade han i panik, han fick knappt luft och kunde inte prata för det gjorde så ont. Det ena ledde till det andra så där bestämde vi att vi måste ställa in kalaset. Han hade feber också. 

Så i morse fick per åka ner till öppning för att berätta att han blivit sjuk. 
Vi slapp betala eftersom vi såklart ska boka om kalaset till ett annat datum. 
Nästa söndag samma tid blir det.

Adrian har haft feber idag till och från och klagat väldigt mycket på halsont. Han har ko stort röda knottror på mandlarna och även vita beläggningar. Och med tanke på hur han låter verkar det som halsfluss, men tycker febern borde vara högre.. nu ikväll är han feberfri men gråter för halsen gör så ont. 

Vi får se hur halsen ser ut i morgon och hur denna natt blir. 
Om vi ringa hälsocentralen i morgon eller inte. Sist väntade vi ju ut det på julafton även att han hade precis såhär, då gick det över ett par dagar sen på nyårsafton kom det tillbaka igen eftersom hans kropp inte klarade av att ta hand om det själv. 
Är det så denna gång med blir han ju sjuk till nästa kalas-tid också. 
Som det ser ut nu så ringer vi i morgon.

Jag ska vara hemma i morgon och Per jobbar. Får se hur vi lägger upp resten av veckan. 
Jag har varit trött idag med men kom iväg på en promenad med Madde mitt på dagen iaf, nästan 6 km. Jag kämpar på! 

Panikångestattack?

Lyckades somna från allt vid sex-tiden, och vaknade innan halv nio och mådde ok. Inget mer hände sen så jag antar att jag inte är sjuk. 
Är lite matt och trött dock men det beror väl på de få timmarna sömn kanske. 
Jag fattar ju såklart att jag inte är sjuk och när det blir för mycket kan det bli såhär, har lite svårt och tänka så just i situationen dock. 
Jag mår inte det minsta dåligt psykiskt nu men det är säkert säker runtomkring som drar ner mig omedvetet. Jag vet inte. 
Ska inte ens försöka lista ut varför det blev så. 
Jag hoppas verkligen bara det var en "engångsgrej" och att det dröjer innan det händer igen. 
Som det ser ut nu ska Nellie på kalas, jag skulle sprungit Borg-rundan med Madde men är tveksam om jag orkar det just idag. 
Ska fråga om vi kan ta den rundan i morgon istället, OM jag inte är helt slut efter Adrians kalas. 

Jag ska ta det lugnt idag, men det går inte. Jag blir så stressad över allt jag ville ha gjort hemma, per kan göra det såklart och det säger han med men vi har så olika sätt att göra saker och tempot går inte jämföra. Ha ha..

Nåja, nu har jag sorterat tvätt, satt igång en maskin, bäddat, damm-torkat och putsat fönstrena på vitrinskåpen.
Nu ska jag vänta lite innan jag gör nåt mer. Dammsuga idag är ett måste. 

Per ska iväg med nellie snart och handla present, han ska bara fixa en grej med diskmaskinen först. Ingen bra natt

Efter en väldigt trevlig kväll med sällskap av familjen brånäng blev det inte alls som tänkt, inte med nåt..

När de hade åkt och klockan gick började jag få jätteont i huvudet och må lite illa,tänkte det berodde på stressen och allt som varit under dagen, haft en väldigt jobbigt dag med bråk och tjafs hela dagen. 
Men vaknade kl 2 med så sjukt ont i magen, och efter det har det kommit illamående till och från hela tiden. Jag har funderat på att stoppa fingrarna i halsen men struntat i det än, nu var jag på toan igen, fan! Är det nån skit i kroppen då? 
Nellie ska på kalas i morgon och Adrian ska ha kalas på söndag. 
Stressar väl upp mig extra mycket pga det med kan jag tro men med tanke på hur dåligt jag mått nu i tre timmar så vet i hundan. Kan man va sjuk utan att kräkas även att man mår väldigt, eller jävligt illa!? 
Jag vet inte hur vi ska göra.

Fick ett sms precis nu med att mamma blivit dålig inatt med dålig andning och hög feber så ambulansen har precis hämtat henne. Allt på en gång. 
Stackars pappa som skulle bo på hotell i helgen och tävla. 
Inget blir som det var tänkt, jävla skit! 
Men det förvånar mig inte, senaste tiden har väl allt dumt kommit när det helst inte ska för vår del.

Jag får avvakta och se helt enkelt vad som händer. Jag har ont i magen än men ska försöka somna nu, vilket inte kommer gå, så får vi se om illamåendet håller i sig med..

Spännande...

Hälsosamtal

Sitter och väntar på att öppen psyk dka öppna, har tid precis när de öppnar 8.15. 
Ska göra en hälsoundersökning angående min utredning. 
Ska bli trevligt och träffa en "gammal vän", det är hon som har hand om denna undersökning.

Annars är allt bra, vi har det lite kämpigt med Nellie och hennes humör, hon har sån attityd mot mig framförallt. Blir så ledsen.

Jag jobbar med träningsvärk, haha! Galet så otränad jag är! Men jag måste ju börja nånstans. Var iväg en stund och sprang igår med, idag ska jag ha en paus, iaf på och springa. Kanske går en sväng om det hinns med. Vi får se.
Spenderade kvällen på stan tillsammans med Helena igår, det var jättetrevligt! Nellie var med en stund med mig men körde hem henne då jag blev så less på hennes humör!

Ikväll ska vi äta med vänner och umgås lite. Ska bli trevligt, sen måste vi till lekia och handla födelsedagspresenter, nellie ska på ett par kalas framöver och ett var redan på lördag, det hade jag som vanligt missat. 
Min koll på vad som sker och händer är som bortblåst just nu. Men jag hoppas jag får kontroll över det snart igen!
Nu är det lite lång ledigt. Får se vem av oss som är hemma med barnen nu. Det är först ledigt från skolan till och med tisdag, sen har tydligen dagis stängt med på onsdag. Lite jobbigt när allt kommer samtidigt dock, men samtidigt skönt. Nån dag ska jag väl kunna vara ledig med tänkte jag! ❤️

(null)

(null)


Helt slut

Gårdagen blev kanske lite för intensiv mot vad jag, eller mitt huvud orkar med.
Jag var på utredning på morgonen. Tar gärna eftetmiddagstider då jag blir helt trött efter dessa, och hon jag ät hos rekommenderar att jag ska hem och lägga mig en stund eftet dessa samtal. 
Igår hade jag en morgontid som sagt så jag åkte till jobbet och stressade efteråt, sen hem och hämta barn, jag var barnvakt åt maddes barn en stund då hon var hos frisören. Sen till mammas ljusparty. 
Har huvudvärk idag och är inte topp. 
Jag är inte sovtrött, har blivit betydligt piggare nu och somnade inte före halv elva. Så jobbigt då jag nu gått på vana och lagt mig vid nio. Haha! Jobbigt och vrida och vända på sig. Ikväll ska jag inte gå och lägga mig så tidigt. Är ingen idé. 
Jag vill ut och springa. Sprang inte igår, utan ska göra det idag igen. Jag måste hålla i detta och just nu har jag sug efter att springa. Har bett per kasta ut mig om det går för många dagar. 
Har träningsvärk i magen idag, hade det igår med, försökte verkligen springa rakt och spänna magen. Blir jobbigt för hela kroppen då brösten blivit större också väger en hel del.. 
jag hoppas allt minimeras nu bara jag håller i det. 

Ska snart iväg på lunch och hoppas jag piggnar till. Min energi tas från andra håll med nu och jag försöker inte bry mig men jag kan inte låta bli att irriteras! Tyvärr.

Mammas ljusparty var toppen igår, jävlar i havet vad hon fick handla. Galet! Har nog aldrig varit med om den summan nån gång. Så roligt!

En stor sten har lättat från hjärtat med nu, inget jag vill skriva om här men det har tyngt mig länge och det kanske inte är nåt att oroa sig för så, finns de som har det värre kanske men för min sits och vana har det varit jobbigt!

Nu ska jag jobba på så denna arbetsdags tar slut. Jag vill röra på mig!

Dålig kondition!

Helt galet vilken dålig kondition jag har, men den ska bli bättre! Punkt. 
Ikväll sprang jag, eller jag gick snabbt ibland, men pressade mig massor. Jag sprang till mamma och pappa, drack ett halvt glas vatten och andades ut lite. Sen sprang jag hem. Mina ben skakar än men i morgon ska jag ut igen, för på tisdag hinner jag inte. Då ska Maddes barn vara här en stund sen ska jag till mamma på ljusparty strax där efter. Är om jag kan springa när det är slut. Vi får se. 
Jag måste ta tag i mitt liv nu, när man känner hur magen skumpar när man springer då har det gått för långt, för mig alltså!
Jag har tagit mig ut ensam nu tre ggr sen i onsdags. Det är bra för att vara jag. 
Jag vill bli beroende av att springa! Jag får inte tappa detta nu. Min kondition och ork ska bli bättre nu! 
Eftersom ingen av mina nära vill springa så får jag bara göra det själv, försöker de det som nåt positivt med, det är lättare att komma iväg då jag bara anpassar min egna tid och kan springa när det passar! 

Nu har jag duschat och barnen sover med. Är så hemskt att behöva lägga barnen när det är så ljust och härligt ute nu, men de måste ju orka dagarna i skolan och förskolan. 

Dagen har gått i ett men vilken härlig dag det varit. Vid lunch kom Linda och dom hit och grillade korv och firade Adrian, de hade handlat present som de ville ge till vår 5-åring! 
Solen sken och vi satt på baksidan ett par timmar, det syns på de som satt med solen framåt till. Haha! Jag satt med solen i ryggen, sen bakade jag paj och lite under tiden med så jag fick inte så mycket färg.. men nästa gång ska jag kämpa!
Mamma, pappa & Emma kom hit mitt på dagen och grattade Adrian med. Mamma har varit sjuk så har inte gått innan. 
Vi fikade på äppelpaj och Linda och de stannade kvar och fikade med innan de drog sig hemåt. 

Sen har vi grillat och jag har motionerat. En härlig söndag i högt tempo fast ändå harmonisk! ❤️
I morgon börjar jag senare på jobbet, Adrian ska på 5-årskontroll och ta vaccin! Sen direkt efter det ska jag till min psykolog. Blir en del borta denna veckan då morgondagen blir så sen ska jag på eget hälsosamtal och även fortsätta min utredning. 
Men det får vara så ett tag nu, jag har stöd från min familj, och även pers familj tack och lov! 

Ingen rast, ingen ro

Idag ska vi köra gärnet hemma och i trädgården, allt för att få helt ledigt i morgon, eller inga tvång iaf. Jag lär inte bara sitta men det är inget måste!
Jag har städat huset invändigt nu och varit med Nellie på dollarstore och handlar present till Theo!
Idag ska de ha kalas tillsammans. Jag trodde det skulle vara mellan kl 13-15, haha! Fel fel fel! Det är kl 16-18. Jag har verkligen kämpat med att inte försöka blanda mig i detta! Per har fått sköta detta kalas helt tillsammans med Theos föräldrar. Jag ska ha hand om Adrian kalas, och detta är ju bevis nog att jag inte haft nån koll med tanke på tiden. Haha!

Nu har jag plåstrat om mina händer. Krattade framsidan i gräset igår, Emma hjälpte till. Missade helt den där grejen att man ska ja handskar. Emma och jag i ett nötskal kanske, bara köra på och få allt gjort snabbt snabbt snabbt. 
Var nog lite "skör" på händerna idag sen igår så när jag dammsugare fick jag flera blåsor. 
Så nu efter att jag duschat har jag smörjt in händerna, eller blåsorna med nån bra salva och satt på plåster.

Igår spenderade vi kvällen spontant på ekvägen hos Becca och dom. Det var jätte trevligt! Nellie var inte med då hon hängde med några barn på gatan här istället och mös och tittade på lets dance. 
Adrian lekte med Arvid. Härlig fredagskväll. 
Både per och jag tycker att det känns som söndag idag bara för man va iväg igår, händer sällan på fredagar. Skönt att det bara är lördag idag då!

Får se vad kvällen erbjuder, jag hoppas på en liten repris men vi får se vad som sker och vad som hinns med.❤️❤️

(null)

(null)

(null)Skoldag

Idag ska jag vara med Nellie en stund i skolan på morgonen. Har inte varit med nån gång så det ska bli kul och se hur det är och hur det går med egna ögon. Enligt nellie går ju allt bra men det tycker hon ju om det mesta när det gäller henne själv. ❤️

Nu ska vi bara gå på toan sen är der dags och plocka upp nellies kompis som ska åka med oss också. 

Trevlig torsdag 

Andra omgången

Idag har jag spenderat hela eftermiddagen på Öppen psyk. Min andra träff på utredningen. Gick betydligt bättre denna gång men nu visste jag ju vad som skulle ske och vem jag skulle träffa. Visste ingenting förra veckan. 
Vi pratade om hur jag hade mått sen sist och om det var jobbigt efteråt vilket det var, och jag sa även att jag inte riktigt lyssnat på hennes råd vilket jag kanske fick ångra sen. Så denna gång lyssnade jag på det, lite iaf. Kanske... 

Nästa tisdag ska jag dit igen och då är nog det stora frågeformuläret klart iaf. Sen får vi se, jag ska även på hälsokontroll nästa vecka, är en gammal nära vän som ska ha hand om mig då, det ser jag fram emot!

Idag har Adrian haft miniröris, han vill inte gå mer, och jag tvingar honom inte. Jag är inte direkt orolig om att han är för "stillasittande". Han gör inget annat än och antingen sparkar boll eller har en klubba och boll/mjuk puck hela eftermiddagarna/kvällarna här hemma efter förskolan.
Han längtar så tills fotboll och innebandy drar igång. Han är ett år för liten egentligen men han kan inte vänta ett helt år till, finns inte på kartan! Så vi ska göra allt i vår makt så han får spela med de som är ett år äldre. Har sett och hört om flera som fått göra så så kan inte tänka mig att det är nåt problem. 
Slutar han på röris på tisdagarna skulle det underlätta för en annan väldigt mycket med. Winwin! Han kan leka och jag får lite gjort hemma. Per har skytte så han kommer hem ännu senare än oss så middag och allt vad det innebär blir sjukt sent när miniröris hägrar. Så jag klagar inte att han vill sluta.

I morgon är en stor dag! Min lilla skrutt fyller 5!! år. Det är så sjukt, vid halv två inatt är det fem år sen jag vaknade av att vattnet gick. Vart har dessa fem år tagit vägen?

Vi ska sjunga och ge presenter i morgon bitti såklart. Sen ska vi spendera några timmar på skola/förskola och jobb innan nära och kära firar på kvällen med. ❤️
Per är i garaget nu och monterar upp ett streethockeymål. Han kommer bli så glad! Min älskade fina Adrian!

(null)


Söndag..

I morgon ska jag inte äta frukost som jag brukar, jag ska ta blodprov på fastande mage först. Så lämnar Adrian som vanligt sen åker jag till lab, sen hem och äter frukost. 
Sen till jobbet såklart. 

Efter jobbet ska nellie och jag till Lekia och köpa födelsedagspresenter till vår blivande 5-åring. Galet alltså! På onsdag fyller min bebis 5 år. Min minsta blir så stor. Inte undra på att man är bebis-sugen. ❤️

Idag har vi varit i norrhult en stund, Adrian fick åka en sväng med farfar i en av hans gamla bilar, nellie fick ge hästarna lunch i hagen och ha hand om Aurora som sovit hos Millan och dom inatt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sen åkte jag hem och prov-bakade cupcakes till Adrian på onsdag, de blev ok, smakade mycket citron, jag tyckte det blev fräscht. 
Dock så gillade inte Adrian dom, haha, och det kan man ju tycka är det viktiga. Så han vill ha glass bara han. Haha! Så kan det va. 
Jag ska testa en i morgon igen, har levererat runt massa för smakprov idag då vi inte kunde äta upp alla här hemma. 

Efter middag och allt styr åkte Nellie och jag till mamma & pappa en stund. 
Vi pratade om när vi åkte dit att vi inte tjafsat idag än. Det skulle vi inte gjort för det blev såklart tjafs där istället. Så tråkigt! 
Det är nån extremt känslig fas just nu alltså. Det händer mycket i kroppen på en 8-åring tror jag. Och mamman och pappan hänger inte me i svängarna alls. 

Nu försöker jag få Nellie och somna. Det går inte jättebra. 
Det kommer ta sin tid...

Jobbat med kroppen

Har så ont i mina ben. Galet!
Har suttit på huk typ hela dagen idag och pillat bort mossa mellan alla plattor på framsidan. Tyckte det var konstigt att jag inget kände när jag satt, men allt har kommit nu kan man säga. Hoho!

Har upptäckt att hela jävla gräsmattan är full med myror! Överallt! Har fått med myrr-spray och pulver idag!
Har skurat altanen på baksidan med idag med högtryckstvätten. Funderade på att ta dram möberna men vi ska vänta till nästa helg. Vi ska göra klart på framsidan denna helg sa vi, vill sitta i solen på framsidan på kvällen. 
Vi ska ta i ett lager sand till mellan alla plattor sen är det klart. Hade gärna gjort det ikväll men tror Per blir galen på mig om jag frågar om vi ska göra det. Jag kanske kan göra det själv annars. Eller så skiter vi i det. Vi får se.

Har haft en jobbig dag med min dotter i vanlig ordning. Jag känner inte igen henne alls, hon tror att hon är så stor och klarar allt själv och rent av bestämmer allt med. Tjafsar och käftar om precis allting. Har hon nån kompis är hon så otrolig mot just mig, även lite mot per med nu. Jag blir galen på sånt! Inte ok att bete sig så.

Adrian fortsätter snora. Det verkar inte bli värre iaf. Så det är ju skönt!

I morgon ska vi fortsätta jobba i trädgården är tanken. Vi grillade idag och vi har även planerat middag i morgon med grillning! Vi ska åka och titta på en nu grill i morgon med tror jag. Den vi har börjar falla sönder. 

Magkatarr

Börjar seriöst och undra om Nellies magont som kommer titt som tätt är magkatarr. Det har ju uppdagats nu för ett tag sen att hon lider väldigt mycket av surabuppstötningar och har gjort länge enligt henne. Kommer upp mycket och det smakar såklart apa.
Funderar på och kolla upp det, Per har ju bråck(hur stavas det?) och det kanske Nellie har med. Man vet ju aldrig. 
Sen i dagens samhälle och vad man kan läsa sig till så är det vanligt med magkatarr för barn. 
Nu ikväll klagar hon igen, och då har det inte märkts alls på henne innan. Hon har lekt med kompisar hela kvällen och spenderart största delen hoppandes i en studsmatta. 

Per är iväg än och kommer nog inte hem än på ett bra tag. Men det har varit en väldigt bra kväll.  
Vi har som sagt varit på ekvägen hela kvällen och umgåtts. Jätte trevligt i solen, det var lite kallt men ändå väldigt härligt! 

Nu hoppas ni Nellies magont försvinner, så typiskt. Igår hade Adrian ont, blir tokig! 

Fredagen den 13 i morgon. Härligt med fredag men ska inte göra för mycket i morgon. 

Nalle leonberger

Jag har alltid älskar våra djur, mammas och deras hund Loffe och Millan och ingos plexus & digge.
Men denna Nalle alltså, den hunden Millan och dom har nu. Han betyder nåt extra! Jag blir så lugn med honom och jag känner ett starkt band till honom. 
Jag kan verkligen inte förklara.

När Per fyllde år önskade jag att Nalle fick följa med hit och der fick han, min syster tog bilder på oss tillsammans. 
Denna stora leonberger som tror att han är en chihuahua. ❤️ han ska sitta i knät och ligga på en typ. Mysigt mysigt!
Han är så smart fast han är väldigt gulligt trög på samma gång. 

Älskade fina Nalle! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Första besöket

Sitter nervöst och väntar på att kl ska bli 9.. ska ha första mötet till utredning nu, kommer ta lång tid innan det är klart men nu är der iaf på gång. 
Jag är jävla nervös. Försöker komma ihåg hue jag var förr.. 
hade behövt träffa Sandra och jossa innan detta tror jag. Haha! Hade ju smaknamn osv som borde hjälpa till i denna utredning men varför hade jag ens det. Jag minns ju knappt mina tonår! Hjälp! 

Har sovit relativt bra inatt, det trodde jag inte jag skulle göra. Adrian har blivit förkyld under natten och sprungit och snutit sig flera ggr tidigt i morse. Men han somnade om mellan varje gång tack och lov. ❤️

Ikväll skulle Adrian haft röris men vi struntar i det idag. Hade tänkt ha det lite lugnt men nu ska vi ses en stund med Madde och barnen. Fika lite bara. 
Per ska vara iväg varje kväll nu med jobb tills fredag. Känns inte kul men samtidigt så måste han och vi klarar oss ju. Finns kanske nån som vill ses en stund med oss? 
Nellie leker ju säkert gärna med Theo annars och Adrian brukar inte vara några problem. Är väl mest mamman som behöver nåt och göra och även behöver nån och prata med. Haha!

Der blir nog bra. Nu är det snart min tur!
Wish me luck! ❤️Kort varsel

I fredags råkade jag bita sönder en tand, jävla skit att jag aldrig lär mig! Har kännt att det varit ett hål länge och haft tandvärk till och från, men ändå inte gått. Så nu blev antagligen tanden så pass skör så den gick sönder/av. Jävla skit alltså!
Åkte ner i panik till tandläkaren men då det var ett hål så ville de inte laga det provisoriskt heller. Så jag fick en tid den 30 april och om de fick en återbudstid skulle hon ringa. 
Idag när jag skulle äta lunch ringde hon.. hoho! Så jävla nervös nu men samtidigt glad att det redan blir lagat! 
Är lite osäker på tiden som sas, antingen, två, tio över två eller kvart över två. 
Jag sitter här nu hur som. 

Idag fyller per år. Så ikväll kommer min syster och även hans föräldrar till oss.
Nellie är med en kompis hem från skolan idag. De ska fixa det sista till deras kalas nu. 
Jag ska storhandla och fixa sen när jag är klar här, hämta Adrian med förstås. ❤️

....

Blev min tur så är klar nu, jävla skit! Blir en rotfyllning först om lite mer än en månad, sen måste jag sätta dit en krona på med då tanden är så pass förstörd nu. Bajs bajs bajs!
Billigt och bra.
Vi som tänkt och diskuterat om vi kanske ska ha årskort till alv ändå i år, sista sommaren. Men det kanske inte riktigt går nu. 
Vi måste sätta oss ner och prata om det.. 

Dagen före födelsedagen

I morgon fyller Per år. Har försökta städa av lite hemma nu. Putsat en del av fönstrena också. Så tråkigt och va inne och pula med sånt idag när det är så fint väder men det måste göras. I morgon efter jobbet hinns det inte med!
Mamma och pappa kommer om en stund, vi har fixat med en present här hemma nu, jag och barnen under tiden Per är och handlar. 
Vi ger inget särskilt så men barnen vill såklart ge nånting. ❤️

Igår hade vi en helt perfekt lördag. Vi drog oss länge på morgonen. Sen när allt var undanplockat åkte vi till stan. Båda barnen behövde nya vårjackor och även nya skor. 
De valde var sin svart bomberjacka på Lindex, var rea på just ytterkläder där så det blev bra. Sen fick Nellie två par skor på downstairs, från vuxenavdelningen såklart och Adrian fick ett par skor. Jättefina! Nu är ju ändå våren på god väg. Underbart!
Sen fikade vi tillsammans på bakfickan, det var mysigt. Det händer typ aldrig.

Kvällen spenderades med vänner, och der var jätte trevligt, vi mammor fick en promenad också. Blir så sällan man ses och det märks att man saknar dom extra mycket när vi väl ses. ❤️

Nu kom per hem, så nu ska vi förbereda inför gästerna. 


En dag på stan

Nu ska vi strax åka ner till stan, händer typ aldrig att vi är där men nu så är det dags. Pers presentkort går ut snart och han är i behov av byxor/jeans så han ska handla det är tanken. Vi ska även fixa en keps till Nellie och inbjudningskort till kalas osv. 
Skönt att blåsten lugnat sig nu! Det ser jättehärligt ut ute idag. Så vi ska försöka få lite sol idag. 

Igår hade vi en lugn kväll, nellie var i simhallen med en kompis och när hon kom hem åt vi middag och duschade osv. 
Adrian spexade runt som vanligt och skrattade och levde. Han är inte klok ibland. ❤️

(null)

(null)

(null)

Nellie var med sin farmor en stund igår och fick även sitta på Katja, hennes lycka i ögonen när hon får rida är helt underbar att se. Blir helt varm i mammahjärtat. 💞

Denna fredag

Vaknade seg i huvudet, har haft nåt migrän-liknande inatt. Galet ont. Vaknade och var lite mosig mest bara tack och lov. 
Har tagit både Ipren och alvedon bara för säkerhetsskull nu.

Skulle åkt till simhallen idag, men har sagt att jag kanske får avstå. Är rädd att det kommer tillbaka. Vi får se, vi ska höras senare idag och kolla läget.

Helvete vad det blåser ute! Galet alltså! Och värre ska det bli enligt Millan. Är det varningar häromkring tro?

Dagen startade med lite jobbiga samtal, jag gillar inte att bli indragen i andras konflikter och jag hoppas att jag slipper det nu. 
Tråkigt att andras roliga planer ska bli jobbiga för andra. 

Får se vad dagen har att erbjuda. Vi har en lugn dag än så länge Adrian och jag. Per jobbar. Nellie är iväg med Millan i Lilla Sinnerstad och ska titta när Millans ena häst rids. Skulle behöva sortera tvätt och tvätta. Ska bara ta mig upp från soffan.

Igår fick jag en ny tid till min utredning, nästa vecka redan tack och lov! Så nu förbereder jag mig för den tiden istället. ❤️

Igår spenderade vi några timmar på Kalles tillsammans med vänner. Så kul! Men mycket folk!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Astrid Lindgrens värld

Har börjat diskutera om vi ska ha kort i år eller inte. Vi har övervägt och pratat om vad vi helst vill göra i sommar. 
Då det blivit fel med Pers skatt kommer vi får leva lite mer hårt i sommar än annars så vi måste prioritera. 
Vi vill till Liseberg och high Chaparral, vi har redan bokat skara sommarland. Sen ska vi bo och åka runt med husvagnen hela semestern med. Allt detta kostar en hel del med. Och ska vi ha alv-kort med så måste vi ta bort antingen Liseberg eller chappen. Som det ser ut just nu. 
Kanske känns en aning tufft nu pga vi betalat in skatten denna månad och Adrian fyller år. Kanske känns lättare nästa månad. Vi får se, men det är ju just nu det är billig med årskorten! 
Vi ska prata om det i morgon och räkna och ta beslut då. 

(null)

Adrian har varit på röris ikväll, var jätte lite barn, men det berodde på lovet sa de som jobbade. 
Nellie ville inte följa med oss så hon hängde hos en kompis.
De har så kul nu, idag har de varit ute och cyklat massor, smidigt när de har hyffsat nära till varandra. Nellie behöver träna på cyklingen då hon har jobbigt med balansen. Så ingen blir mer nöjd än jag att hon spenderat timmar på cykeln idag. 
Hoppas på fler sånna dagar detta lov.
I morgon är tanken att vara på jobbet. 
Adrian har haft känningar i halsen idag och var så sjukt trött kväll, från det att han la sig till att han sov var mindre än fem minuter. Tröttis.

Nellie är nog övertrött tror jag. Så som hon hållt igång förstår jag det. ❤️ får se när hon slocknar.. 

(null)


Vilket antiklimax det blev

Idag skulle jag ha en först tid för min utredning på öppen psyk. Galet! Har väntat lite mer än ett år på detta, väntetiden är så lång. Förra veckan ringde en läkare eller sköterska och sa att det äntligen var min tur. Jag har bara tänkt på det sen dess, varit nervös, glad och funderat massor! 
Inatt har jag sovit dåligt pga spänningarna och vaknade så glad och pepp idag! Åkte till jobbet då jag hann fixa lite där innan. Hade tiden kl nio.
Hann till jobbet men hade ett missat samtal.. privatnr.. fan, vem är det då?? 
Fick ganska snabbt ett sms därefter och då stod det att besöket blev inställt för hon var sjuk. Fan! 
Så typiskt, luften gick ur mig och jag fick ont i huvudet. Haha! Självklart kan man bli sjuk, men nu ska vi, eller jag gå igenom detta en gång till. Till och med Per var spänd och glad att det var min tur äntligen. 
Får se när nästa tid blev. 

Eftersom besöket blev inställt hann jag jobba mycket mer på morgonen än jag trott så jag jobbade klart lagom till barnen kom till stan med farmor och farfar. 
Nellie är iväg hos en kompis och Adrian spelar bandy, han har badat och lite med. Jag lagar lunch. Det går i ett, men det är väl härligt?! 
I morgon ska barnen va på Fritids och dagis hela dagen, och vi ska jobba. Jag ska till frissan lite snabbt bara. 

Tänkte dra ett varv med dammsugaren innan Adrian ska iväg på Röris senare i eftermiddag. 
Nellie får nog haka med oss, hon kommer va trött ikväll då hon varit upp tidigt med farmor i stallet. 
Hon var så lycklig när hon kom hem ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Magontet

Ikväll har vi haft fullt upp, med umgänge trevligt sällskap. 
Madde och barnen var här i över tre timmar på dagen. Det var jättetrevligt och barnen hade kul. Adrian hade en rejäl dip en stund men han lugnade ner sig till slut.
Sen ikväll har vi varit iväg hos vänner med, var meningen att vi skulle vara hemma men vi ångrade oss. Blev inte sent iaf.

Nellie klagade på magont innan hon somnade nu. Jag hoppas verkligen det inte är nån fara. Hon har kanske ätit lite mycket godis idag.. 
annars måste jag ge mig iväg till Västervik med henne. 
Efter en rejäl diskussion med hennes läkare i veckan är det det som gäller om hon får ont i magen som sist. Även om det är magsjuka denna gång så måste vi ändå åka så de kan göra ultraljud akut direkt. Det är större chans att de ser vad som är fel just när hon har ont. Och då måste vi åka även om det kan va magsjuka.. känns jobbigt men får bara ta det.
Per har tagit ett par öl så han kan inte köra till Västervik. 
Nu får vi hoppas att hon inte får mer ont.
Men detta händer så ofta nu så jag börjar bli orolig, men lite småont i magen ska vi inte åka för utan det är de "jätteonda" vi ska åka för. 

Vi får se, jag är lite uppstressad just nu, Adrians mage är inte i balans heller men han är inte sjuk, hans mage är såhär ibland men man undrar ju varför? Mycket godis i helgen kan mycket väl vara en orsak.. 
Blir att hjärnan startar igång extra på mig när det blir såhär. Man undrar, om om om?
Men det blir säkert ordning på det såsmåningom också. Jag tar det som det kommer. Typ. Elmia

Idag skulle Per och Adrian åkt till Elmia tillsammans med Ingo, blev bara Per som åkte. Adrian ångrade sig. Och givetvis får han va hemma med mig och Nellie. 

Just nu dricker jag mitt morgonkaffe. Adrian sitter med ipaden en stund och Nellie spelar sims på Adrians Xbox.
Det får va okej nu. 
Nellie ska iväg till mamma och pappa en sväng sen, barnen bara tjafsar och det märks att iaf Nellie behöver lite tid från sin lillebror. ❤️
Sen kommer Madde och barnen hit en sväng. Vi ska boka skara sommarland tillsammans. Vi har sagt så många år att vi ska åka men blir aldrig av, så nu ska vi dit. Vi ska starta campingtrippen där och sen ta oss mot Kalmar/Öland. 
Tro’t eller ej men jag ser fortfarande fram emot sommarens campingtripp. 
Förra året hade vi det jättebra när vi var iväg men eftersom jag skulle till Cypern mitt i blev det avbrutet och man behövde åka hem. 
Denna sommar ska vi inte utomlands och vi åker som sagt till skara första delen av semestern. Toppen!

Har en del annat plock och styra med idag, alla ramar till min "tavel-vägg" har kommit, vissa kort behöver bytas till dessa ramar och vissa förstoringar har inte kommit hem än. De kommer förhoppningsvis på tisdag. 
Tvätten behöver vikas in, är helt fullt med ren tvätt nu. 
Det är så mycket smidigare nu när barnens garderober är på samma ställe, man behöver inte bära iväg på deras kläder. Smidigt.

(null)

(null)

(null)

Har målar naglarna med ett av de nya nagellacken jag köpte. Så snyggt! 

(null)


RSS 2.0