Första besöket

Sitter nervöst och väntar på att kl ska bli 9.. ska ha första mötet till utredning nu, kommer ta lång tid innan det är klart men nu är der iaf på gång. 
Jag är jävla nervös. Försöker komma ihåg hue jag var förr.. 
hade behövt träffa Sandra och jossa innan detta tror jag. Haha! Hade ju smaknamn osv som borde hjälpa till i denna utredning men varför hade jag ens det. Jag minns ju knappt mina tonår! Hjälp! 

Har sovit relativt bra inatt, det trodde jag inte jag skulle göra. Adrian har blivit förkyld under natten och sprungit och snutit sig flera ggr tidigt i morse. Men han somnade om mellan varje gång tack och lov. ❤️

Ikväll skulle Adrian haft röris men vi struntar i det idag. Hade tänkt ha det lite lugnt men nu ska vi ses en stund med Madde och barnen. Fika lite bara. 
Per ska vara iväg varje kväll nu med jobb tills fredag. Känns inte kul men samtidigt så måste han och vi klarar oss ju. Finns kanske nån som vill ses en stund med oss? 
Nellie leker ju säkert gärna med Theo annars och Adrian brukar inte vara några problem. Är väl mest mamman som behöver nåt och göra och även behöver nån och prata med. Haha!

Der blir nog bra. Nu är det snart min tur!
Wish me luck! ❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0