Jobbat med kroppen

Har så ont i mina ben. Galet!
Har suttit på huk typ hela dagen idag och pillat bort mossa mellan alla plattor på framsidan. Tyckte det var konstigt att jag inget kände när jag satt, men allt har kommit nu kan man säga. Hoho!

Har upptäckt att hela jävla gräsmattan är full med myror! Överallt! Har fått med myrr-spray och pulver idag!
Har skurat altanen på baksidan med idag med högtryckstvätten. Funderade på att ta dram möberna men vi ska vänta till nästa helg. Vi ska göra klart på framsidan denna helg sa vi, vill sitta i solen på framsidan på kvällen. 
Vi ska ta i ett lager sand till mellan alla plattor sen är det klart. Hade gärna gjort det ikväll men tror Per blir galen på mig om jag frågar om vi ska göra det. Jag kanske kan göra det själv annars. Eller så skiter vi i det. Vi får se.

Har haft en jobbig dag med min dotter i vanlig ordning. Jag känner inte igen henne alls, hon tror att hon är så stor och klarar allt själv och rent av bestämmer allt med. Tjafsar och käftar om precis allting. Har hon nån kompis är hon så otrolig mot just mig, även lite mot per med nu. Jag blir galen på sånt! Inte ok att bete sig så.

Adrian fortsätter snora. Det verkar inte bli värre iaf. Så det är ju skönt!

I morgon ska vi fortsätta jobba i trädgården är tanken. Vi grillade idag och vi har även planerat middag i morgon med grillning! Vi ska åka och titta på en nu grill i morgon med tror jag. Den vi har börjar falla sönder. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0