Magontet

Ikväll har vi haft fullt upp, med umgänge trevligt sällskap. 
Madde och barnen var här i över tre timmar på dagen. Det var jättetrevligt och barnen hade kul. Adrian hade en rejäl dip en stund men han lugnade ner sig till slut.
Sen ikväll har vi varit iväg hos vänner med, var meningen att vi skulle vara hemma men vi ångrade oss. Blev inte sent iaf.

Nellie klagade på magont innan hon somnade nu. Jag hoppas verkligen det inte är nån fara. Hon har kanske ätit lite mycket godis idag.. 
annars måste jag ge mig iväg till Västervik med henne. 
Efter en rejäl diskussion med hennes läkare i veckan är det det som gäller om hon får ont i magen som sist. Även om det är magsjuka denna gång så måste vi ändå åka så de kan göra ultraljud akut direkt. Det är större chans att de ser vad som är fel just när hon har ont. Och då måste vi åka även om det kan va magsjuka.. känns jobbigt men får bara ta det.
Per har tagit ett par öl så han kan inte köra till Västervik. 
Nu får vi hoppas att hon inte får mer ont.
Men detta händer så ofta nu så jag börjar bli orolig, men lite småont i magen ska vi inte åka för utan det är de "jätteonda" vi ska åka för. 

Vi får se, jag är lite uppstressad just nu, Adrians mage är inte i balans heller men han är inte sjuk, hans mage är såhär ibland men man undrar ju varför? Mycket godis i helgen kan mycket väl vara en orsak.. 
Blir att hjärnan startar igång extra på mig när det blir såhär. Man undrar, om om om?
Men det blir säkert ordning på det såsmåningom också. Jag tar det som det kommer. Typ. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0