Söndag..

I morgon ska jag inte äta frukost som jag brukar, jag ska ta blodprov på fastande mage först. Så lämnar Adrian som vanligt sen åker jag till lab, sen hem och äter frukost. 
Sen till jobbet såklart. 

Efter jobbet ska nellie och jag till Lekia och köpa födelsedagspresenter till vår blivande 5-åring. Galet alltså! På onsdag fyller min bebis 5 år. Min minsta blir så stor. Inte undra på att man är bebis-sugen. ❤️

Idag har vi varit i norrhult en stund, Adrian fick åka en sväng med farfar i en av hans gamla bilar, nellie fick ge hästarna lunch i hagen och ha hand om Aurora som sovit hos Millan och dom inatt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sen åkte jag hem och prov-bakade cupcakes till Adrian på onsdag, de blev ok, smakade mycket citron, jag tyckte det blev fräscht. 
Dock så gillade inte Adrian dom, haha, och det kan man ju tycka är det viktiga. Så han vill ha glass bara han. Haha! Så kan det va. 
Jag ska testa en i morgon igen, har levererat runt massa för smakprov idag då vi inte kunde äta upp alla här hemma. 

Efter middag och allt styr åkte Nellie och jag till mamma & pappa en stund. 
Vi pratade om när vi åkte dit att vi inte tjafsat idag än. Det skulle vi inte gjort för det blev såklart tjafs där istället. Så tråkigt! 
Det är nån extremt känslig fas just nu alltså. Det händer mycket i kroppen på en 8-åring tror jag. Och mamman och pappan hänger inte me i svängarna alls. 

Nu försöker jag få Nellie och somna. Det går inte jättebra. 
Det kommer ta sin tid...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0