Vardag igen

Även om det känns jobbigt och börja jobba igen i morgon så ska det bli skönt! Rutiner rutiner, älskar rutiner.
Det som är jobbigast tror jag är stressen på morgonen. Denna sommar har vi sovit och dragit oss på morgonen alldeles för länge..
Men vi kommer snart in i tidiga mornar med. 

Per och nellie ska kanske till akuten i Västervik, hon åkte omkull ordentligt med cykeln igår och har jätteont i sitt knä. Det är svullet och hon kan inte böja det.
Troligtvis beror det på smällen som blev och inget är skadat i knät (hoppas hoppas). Så egentligen vill jag avvakta men samtidigt så tycker Per att det borde kollas upp OM det är nåt. Vilket är rätt såklart. 
Vi ska kolla över henna hjälm eller kanske köpa en ny, då den hade flygt av innan hon slog i backen! Hua! Det kunde gått så mycket värre än det gjorde. Tack och lov!

Adrian och jag ska vara hemma, han ska cykla en tur och jag ska springa en tur. Hoppas han klarar det, han har haft det jobbigt med sin astma sen häromkvällen. Men ska försöka undvika för långa backar så kanske det går bra. 
Sen ska dagisväska packas, nya gummistövlar är inhandlade och även nya överdrag. 

Har insett att Adrians adidas/minirodini-set är för litet. Har handlat en stl större i det ena iaf så han har. Sen har jag beställt två set till i vanligt Adidas. Jag tycker adidas är snyggt och Adrian älskar de kläderna med. Får han välja så tar han alltid det ut garderoben. Just nu är det kanske lite för varmt än men snart så. Har även beställt en träningsdress om han ska testa fotboll redan i år. Vilket vi ska försöka fixa så han får!

Nu drar dagen igång, allt fix är gjort, nu ska vi se vad dagen har att ge, för mig och Adrian iaf.
Om de andra åker till Västervik får vi hoppas att det inte tar allt för lång tid. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0