Mycket förändringar

Förändringar är nåt som gett mig panik innan. Det gör det inte nu, tack och lov. Det är mycket som händer överallt nu. På jobbet och hemma. 
Nellie har börjat få ont i magen igen, har haft det varje vecka nu, vet inte varför. Jag tror det är oro och stress. Det är känsligt nu, allt i den här åldern. 8 år, snart 9. 

Just nu sitter jag på hälsocentralen och väntar på min tur. Ska på kontroll, har skjutit på det alldeles för länge, och nu fick en nära vän nys om detta som jobbar här så hon tog tag i det åt mig. ❤️ 
Det är ingen fara. Ville avboka besöket men kommer inte komma undan ändå så lika bra och åka hit. 
Nu blev det inte vab idag heller så då funkade det.

Häromdagen njöt jag till fullo. Nellie är typ aldrig hemma, och är hon hemma är hon på sitt rum. 
Men i förrgår var hon ute med oss hela kvällen. Hon ville va nära och var med och slog in julklappar. Vi åkte till dollarstore och handlade etiketter, och hon ville åka dig med sin mamma. Åh! 
Jag kom på mig själv flera gånger om hur jag mös av hennes närhet. 
Älskade Nellie. ❤️ 
Man måste passa på medans de vill. 
Fick frågan om promenad den kvällen och det ville jag verkligen egentligen men sa ifrån direkt då nellie ville va med mig, och då ville jag passa på och va med henne, vilket är fullt förståeligt såklart. 

Igår var vi hemma på eftermiddagen och kvällen med nellie. Hon hade så ont stackarn. Men åt som vanligt så det var ingen fara så.

Idag ska det tränas på lucian på dagis och skolan. Nellie ska gå i skolan i morgon jag ska försöka åka dit och titta. 
Sen på kvällen är det Adrians tur. 

Mysigt.

Ikväll är det hockey, per och nellie ska gå, jag och Adrian ska titta hemma. 

Härliga helg

Shit asså! Helgen är snart slut.

Jag är typ bakfull idag fast jag inte drack en droppe igår, men dagen var så intensiv med massa intryck så det är säkert därför. 
Plus ökning av medicinen med. Hoho!

Gårdagen var helt underbar. Vi skjutsade Nellie till Millan runt 11, sen åkte vi mot Linköping. Adrian hockeyskola var ju inbjudna av LHC ä, de skulle gå spela en match i deras periodpaus när de mötte Färjestad. 
Vi hann äta lunch innan vi åka mot Saab arena. 

(null)


Väl där blev det en del väntan, såklart. Barnen försvann och bytte om med tränarna och kom tillbaka lagom till match-start. 
Vilken liv alltså, vi satt bredvid båda klackarna. 
De skulle gå åka i andra pausen så vi hann se två perioder innan det var dags.

(null)

Jag var så nervös när det var dags, haha, det var alla föräldrar tror jag. 
Det var 7776 personer där och tittade!
När de åkte in på isen presenterade de varje barn med nummer och namn i högtalaren. Bara det var ju stort liksom!
Sen var de uppdelade i två lag och de hann spela en bra stund. 
När de skulle gå av isen blev de delade i två led och fick stå kvar utanför och ta emot LHCs spelare. De slog med klubborna i isen och gjorde high five med många av spelarna. 

(null)

(null)

Eftersom vi skulle på julbord med jobbet på kvällen så såg vi inte sista perioden, utan så fort Adrian hade bytt om åkte vi hemåt. 
Vi hann precis till maten, minglet som var utanför stadsmästargården missade vi, men det gör ju inget.
Nellie sov hos en kompis och Adrian hängde hemma med Mamma och Pappa. 
Julbordet var så bra! Luffarorkestern höll igång först sen var det en annan underhållning. Mjölkis&Maggan, Mjölkis jobbar ju hos oss men det var typ ingen som visste att de skulle underhålla på kvällen. 
Galet bra!

Vi landade hemma prick 12, jätte trött men sjukt uppe i varv. 
Har sovit dåligt inatt med, och natten innan med. Vet inte om det beror på min medicin, der kunde bli så, eller om det kanske varit lite mycket senaste dagarna. Stress påverkar sömnen en hel del med ju.

Vi har bytt sängkläder idag och duschat allesammans. Det går löss på dagis nu och jag hittade givetvis på Adrian häromdagen. Gnetter mest men även 1!! levande som kröp. Blä blä blä. Ingen annan har nåt men för att va på den säkra sidan gjorde alla en kur idag ändå. Så om tio dagar kör vi igen! Vidrigt, men det kunde va värre. 

Nu är Per i ishallen med Adrian, allmän åkning. Vi skulle tittat på VH hemma men Nellie skulle åka med kompisar, och då blev Adrian jätteledsen och ville åka med, såklart. Och han rer inte sig själv. 
Och eftersom Per är världens snällaste så åkte han upp med honom.  ❤️

Sen ska vi spela Bingolotto med systeryster, Per kanske griljerar en skinka i pauserna. Vi får se.
Jag ska ta mig en flaska bubbelvatten nu och slå mig ner i soffan till sista tvätten är klar. 

(null)


Medicinering

Sitter och väntar på min tur på öppen psyk nu. Ska träffa läkaren idag, jag har en del frågor och saker jag vill prata om gällande medicineringen. Jag hoppas jag kommer ihåg allt.
Är så jäkla uppstressad i kroppen idag, som att jag inte tagit nån medicin alls typ. Är säkert för att jag ska hit. 
Är feberfri fortfarande, har legat med feber flera dagar nu men igår vände det tror jag. 
Hoppas jag.

Har jobbat idag iaf. Ska byta av Per sen så han kan fortsätta jobba när jag är klar här sen. Sen hinner jag bara se honom ett par minuter efter jobbet, sen ska han vidare på galej! Så barnen och jag blir ensamma hemma ikväll.
Sen i morgon ska Adrian och Tkh spela i periodpauserna med Cloetta i Linköping när Linköping möter Färjestad! Så jäkla häftigt alltså! Detta resulterar i att vi kommer komma för sent till julbordet med jobbet i morgon. Men jag prioriterar såklart det här istället men gillar inte att komma för sent.. 
Nellie skulle ha följt med till Linköping men hon vill inte längre, vilket jag förstår så egentligen. Och vill hon inte och blir medtvingad blir det ingen rolig vistelse för någon av oss. 
Så hon ska få hänga med Millan och Ingo i morgon istället. Får se om de får köra in henne för lek i stan. Det får de lösa ❤️
Sen kommer mor och far och tar över så vi båda kan gå på julbordet. 

Jag hoppas hoppas hoppas att Adrian får vara frisk. Han började hosta lite igår men ingen fara än iaf, men med hans otur så bävar jag fortfarande om ifall vi kan åka eller inte. Han ser såå mycket fram emot det. Älskade skrutt! Tänk så häftigt va?! De är inte så gamla barnen så vet i hundan om de inser om hur jäkla häftigt det är egentligen! Det kanske är lika bra i och för sig, då blir de mindre nervösa. 

Jag hoppas få ordning på mina frågor, det funkar ju ooootroligt bra nu ändå med mitt mående och allt så klagar inte, men jag vet att det kan bli bättre om vi bara putsar på tiderna lite med. 

Nu borde det va min tur.. men de verkar vara sena. Suck...December 1

Inne i december månad. Tiden går så snabbt alltså! 
Är alltid nåt och göra så antar att tiden springer på så pass för det. 

I morgon är det första advent, gardiner är bytta nästan överallt, lite pynt ska fram. Jag brukar inte gilla allt stök men det är så mörkt nu så ser fram emot lite stakar i fönstret. 

Nellie har varit på tjejhockey nu, Per och Adrian är i skogen nånstans i Norrhult och tittar på kåsan. 
Nellie ska till en kompis nu så ska skjutsa henne dit. 
Funderar på vad jag ska göra sen, är lite hängig, tjock i hals och febergräns titt som tätt, men mår ändå ok. 

Skulle tränat i morgon men pga måendet och även att Nellie ville att jag skulle titta på hennes tjejhockey i pausen med A-laget så ställer jag in. Jag missar hennes dans-uppvisning i veckan så vill gå på hockeyn, hon ville att jag skulle titta på henne. ❤️

Nu ska Nellies köras! 

(null)

(null)


RSS 2.0