God fortsättning

Tomten kom till oss och barnen är nöjda, jag med! 
På julafton firade vi hemma tillsammans med min familj, tyvärr var mamma sjuk så hon orkade inte vara med så länge, sen blev det lite duster som vanligt mellan oss och Nellie, men utöver det var det toppen. 
Jag fick massa fint och jag är så tacksam!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Jag var så trött på kvällen, i kroppen. 
Är så trött om kvällarna över lag nu för tiden igen, men jag tror det beror på vikten, min kropp är slut på energi, jag hoppas verkligen det vänder snart. Orkar inte träna eftersom jag inte får i mig tillräckligt med näring. 
Igår firade vi med Pers familj, då hjälpte Sara mig med att få prata med hennes bror som säljer bra proteinpulver osv, jag ska försöka beställa det och se om det blir bättre och att jag kanske kan gå upp lite i vikt av det. 

Det var trevligt i norrhult med som vanligt! Massa gott och fina presenter. Vi har dragit ner på julklappar massor där ute, vi köper till en av de vuxna och vi lottar vem det blir. Jag skulle köpa till Jon detta år, och Millan skulle handla till mig. Jag fick ett presentkort på Stuneks, har ingen bh som passar längre...

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Alltså Adrian och Aurora, som de leker nu, full fart hela tiden ❤️
Vi kom hem skapligt och hade en lugn kväll. Nellie var hos en kompis men fick hämta henne pga magont.. 
man vet ju aldrig vad det är.. men det hände ingenting och hon mådde bra i morse. Men hon får ha en lugn dag ändå idag. Och sen med allt tjafs idag så blir det så, det är så jobbigt, och tråkigt. ❤️
Adrian och Per är på allmän åkningen nu. Jag har varit och handlat, har långkok på spisen. Tanken var att jag skulle gå en promenad idag, men sällskapet skulle gå en tid som inte passade så jag kanske ger mig ut senare. Solsken kanske piggar upp lite med, men det hinner säkerligen bli mörkt innan jag kommer ut. 
Men så får jag försöka tänka att motionen piggar upp. 

Nu ska jag ta hand om tvätten, skala potatis och morötter och försöka prata med Nellie lite, ❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0