Medicinering

Sitter och väntar på min tur på öppen psyk nu. Ska träffa läkaren idag, jag har en del frågor och saker jag vill prata om gällande medicineringen. Jag hoppas jag kommer ihåg allt.
Är så jäkla uppstressad i kroppen idag, som att jag inte tagit nån medicin alls typ. Är säkert för att jag ska hit. 
Är feberfri fortfarande, har legat med feber flera dagar nu men igår vände det tror jag. 
Hoppas jag.

Har jobbat idag iaf. Ska byta av Per sen så han kan fortsätta jobba när jag är klar här sen. Sen hinner jag bara se honom ett par minuter efter jobbet, sen ska han vidare på galej! Så barnen och jag blir ensamma hemma ikväll.
Sen i morgon ska Adrian och Tkh spela i periodpauserna med Cloetta i Linköping när Linköping möter Färjestad! Så jäkla häftigt alltså! Detta resulterar i att vi kommer komma för sent till julbordet med jobbet i morgon. Men jag prioriterar såklart det här istället men gillar inte att komma för sent.. 
Nellie skulle ha följt med till Linköping men hon vill inte längre, vilket jag förstår så egentligen. Och vill hon inte och blir medtvingad blir det ingen rolig vistelse för någon av oss. 
Så hon ska få hänga med Millan och Ingo i morgon istället. Får se om de får köra in henne för lek i stan. Det får de lösa ❤️
Sen kommer mor och far och tar över så vi båda kan gå på julbordet. 

Jag hoppas hoppas hoppas att Adrian får vara frisk. Han började hosta lite igår men ingen fara än iaf, men med hans otur så bävar jag fortfarande om ifall vi kan åka eller inte. Han ser såå mycket fram emot det. Älskade skrutt! Tänk så häftigt va?! De är inte så gamla barnen så vet i hundan om de inser om hur jäkla häftigt det är egentligen! Det kanske är lika bra i och för sig, då blir de mindre nervösa. 

Jag hoppas få ordning på mina frågor, det funkar ju ooootroligt bra nu ändå med mitt mående och allt så klagar inte, men jag vet att det kan bli bättre om vi bara putsar på tiderna lite med. 

Nu borde det va min tur.. men de verkar vara sena. Suck...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0