Träning

Idag har jag haft jätteont i armarna, träningsvärk. Visste det redan igår då jag är sjukt svag i armarna, egentligen överallt, men det var mycket armar igår. 
Jag stod som reserv till passet idag, jag fick en plats! vet att det är väldigt tufft pass, har sett hur alla ser ut efter hans pass, hoho! Var till och med lite nervös innan, eller mycket nervös. 
Men jävlar i havet vad roligt det var, andra övningar och hela kroppen fick jobba. Det gick bra med alla övningar trots träningsvärken. Det var en övning som absolut inte gick. 
Var så glad när jag kom hem, tänk vad träning gör alltså! Med måendet, är fylld av energi. 

Väl hemma blev det inte riktigt som tänkt, nellie har ramlat, två gånger. Slagit i sidan/midjan/höften. Och andra gången blev det kaos, hon skrek i panik och hon blev sne och buktade både in och ut på ena sidan, rejält. Såg otäckt ut. Det behöver inget vara, kanske bara är en riktigt rejäl smäll och muskelbristning . Men eftersom hon mådde dåligt och det inte alls såg likadant ut på sidorna så behövdes det kollas upp omgående enligt råd från 1177 bl.a. 
Kommer inte kunna somna, blir en vaken-natt för alla, utom Adrian, som redan sover. För det lär säkert ta tid där nu, jag räknar med det iaf, så blir det en bonus om det går snabbare. 
Jag hoppas inte det är nån fara. ❤️
Ska lägga mig i sängen nu med värmefilten då det är så kallt under täcket. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0