Våran helg..

Helgen har gått i ett. 
I fredags vabbade jag, Adrian fick väldigt hög feber på natten efter lucia-firandet på snövit. Han var pigg där iaf, har väntat på det lite då hans hosta varit hemsk. Och han har varit extra trött de senaste dagarna. 

(null)

Sen på kvällen klädde Per och Adrian granen. Nellie ville inte va med men hon fick sätta dit stjärnan iaf. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I lördags hade Nellie föräldramatch med tjejhockeyn. 
Ingen av Per eller jag kan åka alls så vi var inte med, men Per stod med i båset iaf och hejade på! 
Adrian var feberfri hela dagen igår men hade astma så han var väldigt orolig om han skulle missa sin föräldramatch som var dagen efter. 
Det märktes att han var piggare för munnen går i ett hela tiden på honom när han varit dålig och tyst en hel dag...
Tanken var att VHs målvakt Ståhlberg skulle stå i mål för tjejerna men han kunde inte så de hade fyra A-lagspelare i sitt lag istället. Så härligt när de stora idolerna ställer upp för de mindre barnen. ❤️

(null)

(null)

(null)

Barnen gjorde var sitt pepparkakshus på kvällen sen och vi hade en lugn kväll över lag. Vi ville vila Adrian så han kunde va med på matchen i morgon (idag). 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Klockan 7.20 vaknade Adrian idag och började tjata om matchen. 
Han ville ta tempen första gånger för att försäkra sig om att feber var borta än. Gulle!

Han kunde vara med, och de hade Ståhlberg i laget i mål. Han ställde upp att vara med längre så grabbarna fick göra straffar på honom också. De vann, och alla bildade hög på Ståhlberg efter det. Så roligt! 
Han fick en signerad ryggsäck med. Och Adrian har pratat om detta hela dagen sen med. Jag trodde tjatat skulle lägga sig bara det blev av. Men icke sa nicke ;)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ikväll hade jag träning, ett hitpass. Alla mina träningskompisar avbokade, är så tråkigt och gå själv så då avbokade jag med. Men ångrade mig sen, så det fanns platser lediga så åkte ensam ändå. Jävlar var jobbigt det var, mådde lite illa i slutet. Men känns så otroligt skönt nu efteråt! Hade bokat flera pass till veckan, får se om jag orkar alla. Men försöker passa på nu när Per är hängig och hostig och inte kan träna. Jag hoppas inte Adrians och Pers hosta biter på mig 🙈

Måndag i morgon, en vecka kvar. Sen lite långledigt, kanske.. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0