Nu räcker det!

Jag gillar snön och allt vad det innebär men nu räcker det tycker jag. Har kommit så sjukt mycket snö inatt också och det snöar massor än.. galet!
Jag ska åka senare till jobbet idag då jag har ett par andra ärenden innan idag. Blir stressigt mellan besöken, framför allt nu i detta väder! Ho ho!

Jag har sovit jättedåligt inatt, har fått väldans ont i halsen och är snorig. 
Adrian är inte sig själv alls heller, man bara går och väntar på att nåt ska bryta ut. Igår höll vi på att inte komma iväg till miniröris pga hans beteende och mående, men efter mycket om och men lugnade han ner sig och astman lugnade sig med så vi kom iväg. Skrutten. ❤️
Och sen igår kväll och idag har det fortsatt. 
Han är nåt så sjukt trött, så ikväll ska han i säng ÄNNU tidigare. Får han får lite sömn så påverkar det honom väldigt mycket. 

Nehe, starta denna onsdag då, nellie ska strax till skolan och per till jobbet och jag ska som sagt iväg också. 

Hoppas det blir en bra onsdag i snökaoset. ❄️

Irriterande

Barnen är trötta här i soffan bredvid mig. Inget konstigt, första dagen efter lovet. Nellie har inte varit hemma sen vi kom hem, hon har varit hos en kompis. Men nu är hon hemma med oss. ❤️
Per är iväg och jobbar ikväll så han saknas förstås. 

Idag på jobbet ringde min läkare, vet inte hur jag ska tolka vad hon sa då jag inte förstod häften, jag blev irriterad och det blev säkert hon med när hon inte gjorde mig förstodd! Jag blev galen. 
Men nu hoppas jag på att få träffa en neurolog som ska förklara vad det är och som också ska visa röntgen bilderna. 
Jag förstod iaf att det inte var nåt farligt, just nu men måste hållas under uppsikt och läkaren ska bestämma hur ofta jag ska röntgas... 
jävla skit alltså! Det känns som att det är nånting hela tiden. Nu har oron för det i livmodern lagt sig lite. Då kommer nästa.. jag vet att det inte var farligt men ändå, nåt är ju där liksom.. 
kan inte förklara i skrift smidigt heller märker jag. Det blir säkert ordning på torpet till slut. 

Dagen på jobbet gick i ett som vanligt.. men tappade fokus när de ringt dessvärre men stannade kvar och gjorde det jag kunde. 
I morgon är en ny dag och Vi ska förbereda och packa inför morgondagen. Nellie har gympa två ggr i morgon, och Adrian har det direkt efter att vi hämtat på förskolan. Så för att slippa stress är det lika bra och göra det idag.

Nu ska jag gå och fixa matlådor tills i morgon innan barnen ska i säng. 


8 år sen jag blev mamma.

Igår fyllde vår älskade älskade Nellie 8 år. Helt galet om du frågar mig. 
Känns som igår när jag åkte in till förlossningen med Sandra, samma dag vi skulle flytta. Jag var så inställd på att få åka hem men inte det inte. Sandra var med mig hela tiden där fram till att per kom och bytte av mig. ❤️
För varje år som går älskar jag dig mer och mer Nellie. 
Jag önskar jag kunde ta all din smärta och oro som du ibland känner av. Jag gör allt, ALLT för dig. 

Gårdagen gick i ett, verkligen i ett. 
Med tanke på Nellies feber och hosta och allt räknade vi inte med att nån skulle komma, men man kan säga att det var nån helt hela dagen igår. Nellie var så glad.
Jag var och jobbade och storhandlade på förmiddagen, sen kom Emma hit vid tvåtiden. Efter nån timma dök Linda med familj upp med paket och de stannade även på fika och lek. Sen kom Sandra. ❤️ nellie var så nöjd att hon äntligen fick ha Sandra för sig själv, oftast när Sandra kommer vill jag också sitta och prata lite och man får säga till Nellie att vi faktiskt vill sitta och prata lite med. 
Men igår sa hon att: idag är faktiskt Sandra här för min skull mamma. ❤️ Gullunge!
Strax därefter kom även Jon och Aurora och efter en stund även Ingo och Millan. Folket avlöste varandra kan man säga och jag var helt slut på kvällen. Jag gjorde ingen annat än och plocka fram fika, duka av, städa lite, duka fram, duka av osv.. 
det gör mig inget egentligen, jag är så glad för Nellies skull att några faktiskt kom trots sjukdom och att de bara dök upp utan att man ens visste. 
Per var i sovrummet och la golv hela eftermiddagen/ kvällen. Så jag hade ingen hjälp därifrån direkt under dagen. Vilket jag förstår, men det känns ibland som att det tyngsta lasset är att vara där inne och jobba.. men hemmet ska skötas också och nellies firande osv, så jag tycker man kan få vara trött efter en sån dag med.. 

Nellie är fortsatt feberfri iaf tack och lov. Adrian har börjat snora och hosta, igårkväll hade han jobbigt med astman. Men han är pigg ändå idag. Jag hoppas att han slipper detta nellie har haft.

Idag ska sovrummet städas av rejält och vi ska hämta våra nya sängar. Underbart! 
Allt är tyvärr inte klart där inne men så får det vara. Garderoberna lär dröja innan de är på plats men vi kan bära in alla korgar och kläder till sovrummet iaf. Slippa kaoset i vardagsrummet. Det är kläder och klädkorgar precis överallt just nu, det stressar mig massor men jag kan inget göra åt det. 

Jag ska försöka hålla mig lugn idag och inte stressa över saker. Lättare sagt än gjort.. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Spara föräldradagar

Denna veckan skulle vi ta ut våra sista föräldradagar för Nellie. Eftersom hon fyller 8 i övermorgon vill man inte att de rinner ut i sanden. 
Nu blev ju dessvärre nellie sjuk. ❤️ så vi har tagit bort dessa dagar och vabbar istället just nu. Vi ska ta ut de andra dagarna på påsklovet istället. 
Känns helt meningslöst och plocka sånna dagar när hon ändå är så dålig att hon inte är uppe nånting. 

Blir lite orolig faktiskt. Hennes feber har varit väldigt hög hela dagen och ikväll ännu högre. Hon klagar även på ont i nedre högra sidan av magen.... 
vet att när hon hade feber förr, så fick hon alltid ont i magen och de kallade det för körtelbuk. Det kanske är det fortfarande? Inte lätt och veta. 
Nellie är verkligen aldrig sjuk annars men denna gång har hon blivit riktigt dålig. 
Hoppas hon blir piggare till sin födelsedag iaf. ❤️

Tanken var att vi båda skulle vara lediga på torsdag och överraska henne med Yoump tillsammans med några vänner.
Men det blir inte av, även om hon är feberfri då är det nog inte så bra oavsett med tanke på hur dålig hon varit. Sen hostan hon har också. 
Får se om nån av oss åker med Adrian.. han har inget roligt sportlov han. Men han gnäller sällan. Som tur är. 💙

Idag är golvet utrivet i sovrummet så i morgon ska det nya läggas. 
Är mycket tack vare Emma vi kommit så långt som vi gjort. Hon har hjälpt oss bära massa tungt som vi inte kunnat bära själva. 
Per och jag har bytt av varandra hela dagen idag och sågs som först efter Adrians träning idag. 

Nu ska jag krypa ner med Nellie, krama och pussa Adrian och Per godnatt. 
I morgon ska jag vara hemma hela dagen då per hade massa spännande uppdrag på jobbet. Effektiv

Hjälp vad jag varit effektiv idag! 
Jag har hunnit skotta hela uppfarten, hängt i alla tvätt och fortsatt tvätta, bärt ur alla mina kläder från ena toan, målat alla kanter i sovrummet, varit på mödravården och satt in en hormonspiral. 
Nu väntar jag på att Per ska komma hem så jag kan åka ner och jobba lite. 

Insättningen av spiral var bökig som vanligt! De hade svårt och få in den sist med och samma visa denna gång. Fy fan så obehagligt det är precis när den ska in. Hoho! Inte min grej alltså, men denna gång andades jag och höll mig lugn. 
Millan var snäll och kom hit och var med barnen en stund. 

Nellie är piggare idag men har lite feber. Hon var nästan feberfri i morse men efter en stund är lek medans jag skottade snö ute blev hon illamående. Och trodde hon skulle kräkas.. 
det gick över tack och lov efter ett "vanligt toabesök". 
Nu har hon lite feber men hon vilar inte för det. Hon läser och försöker  fixa hela sin läs-bingo bricka.  Leker lite med Barbie. ❤️
Adrian tjatar om att han vill göra nånting hela tiden. 
Han har ett helt rum men inget duger. Jag vill försöka fixa så mycket i sovrummet som möjligt når vi ändå är hemma. Vi kan inte åka nånstans ändå eftersom nellie åt sjuk. 

Nu hoppas jag snart per kommer hem. Ville egentligen inte jobba idag, är helt öm i magen men jag måste faktiskt det. Det finns alldeles för mycket och göra. 
Och det kommer gå bra. 


Feber...

Idag skulle Nellie testa simträningen för sim-klubben.. det blev inte alls som tänkt och Nellie visade sin sämsta sida nånsin där! Attityd som jag inte vet vad och det fortsatte även hemma.. hon tränade inte ens klart utan de avbröt mitt i..
Jag kände på mig att nåt inte var som det ska och kollade febern, då var den på 37,7 typ bara. Men hon var inte alls sig själv..

Adrian har varit i snokebo hela dagen och när han hämtats möttes jag av en ledsen nellie hemma. Då hade hon fått feber! Jäkla skit! Stackars nellie. Det är lite dubbla känslor. Det är skittråkigt att vara sjuk när vi skulle ha sportlov och vara lediga, men samtidigt är det bättre och vara sjuk nu och inte missa skolan. 
Hon klagar på att hon har ont men kan inte förklara vart. Men det beror nog på febern. Det händer typ aldrig att Nellie är sjuk, men nu är det dags. 
Hon klagar på illamående ibland när hon är uppe.. vi får hoppas inget händer åt det hållet med. 

Jag är lite skör nu när jag går igenom kbt osv och går lite på helspänn hela tiden när barnen är sjuka, och just nu Nellie. Sen nämner hon att hon mår illa med, då blir jag direkt nervös och får springa på toan. Haha! 
Skapligt känslig ibland och har nerverna utanpå. 

I morgon ska jag sätta in en spiral, inget jag alls ser fram emot men pga mina resultat på det som är i livmodern som inte ska vara där är det det bästa alternativet.. 
jag hoppas inte jag blir sämre psykiskt denna gång som jag misstänker jag blev sist vi testade.. och jag hoppas inte jag blöder massor heller utan kanske kan få ha lite tur med det nu iaf. Snälla!! 

Nu ska jag se om min varma skrutta ska försöka sova lite. 

Jag sover på Nellies rum med nellie inatt. Vi kan inte vara i sovrummet nu. Det är fullt med slipdamm och det luktar målarfärg, det går sakta framåt. Yey!skidor

Åh, vad synd att vi har renovering på schemat nu i helgen, och troligtvis även i veckan. satt och slösurfade nu när jag ändå inte kan jobba och kom in på tolvmannabacken i kisa.
Jag skulle så gärna vilja lära mig och åka skidor, utför typ. Tror Nellie och Adrian skulle gilla det med faktiskt. Och nu hade de skidskola igen. man kan i och för sig boka privatlektioner också och det kanske är mer aktuellt för oss.. haha!
Nåja, drömma kan man ju. Man blir ju inte mindre sugen när det snöar massor ute nu. Hoppas snön håller sig kvar nu när det faktiskt är sportlov.
 
Har så sjukt mycket och göra på jobbet nu, hann precis ifatt allt sen vi var iväg tors, fre och måndag.. sen kom det massor igen igår. Det är såklart kul att det kommer in mycket och göra men det stresssar mig ju lite meed tanke på att vi ska vara hemma nästa vecka. Jag vill ju gärna vara hemma nån dag iaf.
 
Idag ska vi käka lunch ute, Kharma hade god lunch, tror minsann att vi får sällskap av Linda med, och kanske Jocke.
 
Ska kika lite på OS med nu medans datorn ändå är låst och jaginget kan göra där.. tur att jag kan kolla via mobilen med telia appen!

Guld!

Vi tar mycket medaljer i OS! Så kul! Missade en förut tydligen i slalom. 
Sitter och kollar herrarnas skidor nu. Ska snart skjutsa nellie till skolan. 

Jag har sovit bra inatt för en gång skull,’en vaknade vid fyra och hade svårt och somna om. Vaknar oftast kl ett annars. 
Sen somnade jag om och drömde en sån mardröm och vaknade kl fem. Kunde inte somna om, jag bara fortsatte drömma om det, och som jag grät med. 

Igår var jag knappt hemma på kvällen. Men så kan der va ibland. Märktes på Adrian att han var mammasjuk, men jag kröp ner bredvid honom när han sov sen. 
Jag var iväg hos jossa och fikade tillsammans med jossa och Sandra. Det var trevligt som vanligt och vi hade mycket och prata om så klockan sprang iväg. Sen hann jag lagom hem så frågade Linda om jag ville gå en promenad så det gjorde jag med då. Skönt och komma ut lite med.

Tänkte först kollat om ishallen hade allmän åkning idag men med tanke på hur trött Adrian varit så tror jag kanske att vi ska ta det lugnt hemma idag och åka hem istället. Vi lär ju behöva skotta osv med och sen finns det och göra i sovrummet nu.
Jag hade behövt jobba längre idag men får se om per kan sluta tidigare istället för mig. 

Nu är det äntligen helg och sen väntar ett ledigt sportlov! Så underbart. Jag ska njuta av att vara med barnen och ibland inte göra nånting! 
Vi ska säkert ge oss iväg på saker också men prio ett är sovrummet och nellies födelsedag. ❤️


Röntgen

Idag ska jag till Västervik och göra en datortomografi-röntgen. Jag ska röntga nacken och huvudet. 
Blev lite irriterad när jag var på sjukan sist då de uppdagades att det visade nåt i nacken vid diskarna för några år sen, men ingen sagt nåt. 
Så nu ska vi se om det kan bero på min huvudvärk.. 

Adrian är på väg till dagis nu och Nellie ska köras med strax. Adrian är så trött. Han brukar gilla och sova annars men idag var han ledsen och påpekade att han faktiskt var jätte trött flera ggr. Stackarna. Kanske blev för mycket efter att han varit sjuk. Han somnar jätte tidigt på kvällarna men är ändå svårväckt på morgonen. Plutten!
Kollar lite på skidorna nu, vi måste lämna nellie tillsammans då Pers bil står vid ishallen sen igår. 

Hoppas denna dag går snabbt, längtar till helgen. En lugn helg utan planer, eller ja, vi ska väl jobba med renoveringen men det är ändå skönt och "bara" ha det. 
Får se om nåt annat dyker upp, känns som nåt är bestämt men kommer inte på det.

Ikväll ska jag ses en sväng med Sandra och jossa ❤️ det ser jag fram emot! 

Allt försvann

Fan! Jag skrev ett jättelångt inlägg förut som jag råkade ta bort! Skit!
Sitter och ska in till psykologen snart så skriver bara en kort stund nu!

Igår fick jag äntligen krama min Adrian! Vi hann inte hämta honom innan han blev trött i måndags kväll. Vi kom hem så pass sent dp besöket på karolinska tog så pass lång tid, sen kom vi in senare än planerad tid också. 
Det gick bra där ändå, men det är alltid lina jobbigt att ens vara där.

Igår gick det i ett! Hämta Nellie på ryttargården och sen hem och byta om på Adrian. Mini-röris hägrade. Passade på och fika med Linda på royal under tiden de tränade, fina Jossa kom förbi och stannade och fikade också. ❤️ 
Sen hem och äta mat och börja rensa i tvättrummet! Garderober i tvättrummet måste rensas först innan vi kan ta tag i sovrummet. Spännande!

Ikväll ska per på hockey, jobbet har hyllan. Egentligen skulle vi gått hela familjen men jag och barnen ska stanna hemma och kolla på tvn. Käka popcorn och mysa. 
Kan va trevligt för per och vara själv och prata och ha trevligt. 
Barnen har varit så trötta på kvällarna nu så det är bättre och vara hemma. ❤️

Nu är det snart min tur. 

Jobbig känsla!

Nu är denna helg i Stockholm över, eller inte för mig, Per och Nellie. Men alla andra har åkt hem nu. Adrian åkte med farmor och farfar hem. Helt sjukt vilken jobbig känsla jag gått med hela dagen, när han inte ska vara med oss. Vi ses kanske i morgon eller senast tisdag, men det kvittar! Jag hatar att vara ifrån barnen. 
Nellie blev jätteledsen när alla skulle åka, vilket gjorde att Per och jag blev ledsna också. 
Hon ville inte stanna kvar här och hon ville minsann inte till karolinska i morgon. Hon var helt förstörd. 
Den känslan har tyvärr suttit kvar i mig hela dagen. Jag saknar Adrian så jag går sönder, men han såg så mycket fram emot att få vara med farmor och farfar. 💚
Är i lite obalans tror jag för så fort jag ens tänker på det börjar jag gråta igen. Är säkert både nervös och stressad inför morgondagen också. 
Vi har varit en sväng på mall of scandinavia idag igen, vi har handlat lite, nellie har fått en docka och kläder och Adrian lego och kläder. 
Nu är vi tillbaka på rummet, jag har sovit dåligt varje natt här, per har en förmåga att snarka nåt så kopiöst just nu, och den enda natten han inte snarkade var det slagsmål av nåt slag i rummet över oss mellan klockan 2-5 på natten.. suck.. 
jag är så trött, och dras med huvudvärk och mensen från helvetet! Har blödigt som ett as inatt och blött igenom massor inatt. Händer aldrig annars! Jobbigt!
Jag vill bara det ska vara kväll nu så morgondagen kan dra igång! Så vi snart är på gång hemåt också!

Adrian ska till dagis i morgon, fick en förfrågan om han ville vara hos Linda och Alicia medans Ingo och Millan jobbade. Vi får se hur der blir. De får lösa och bestämma det hemma. ❤️ är väldigt tacksam för erbjudandet hur eller hur. 

Nu ska vi kolla lite på tvn, sen ska vi duscha! Per och Nellie skulle badat på spa’t men det var bara för barn fram till kl 13.. barn upp till 12 år.. så der blev inte så. Synd och tråkigt. 
Men det är som det är med det. 

Hoppas kvällen går snabbt som sagt. 

Helgen i övrigt har varit ok tycker jag. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Forrfarande feber

Adrian har fortfarande feber, inte lika hög nu men det är som lägst nere på 38 och och högst typ 38,5.. den är ju betydligt lägre iaf. Bara hoppas den inte högs igen nu.. 

I morgon är tanken att vi ska till Stockholm, det är möbelmässa som hägrar och sen lite shopping, tanken är att åka till mall of scandinavia. Slippa gå ute på stan och svettas i affären och frysa ute. Där behöver man inte ens ta med sig jacka fran bilen. 
Jag är såklart lite i valet och kvalet om vi ska åka till Stockholm eller inte.. eller om bara Per och Nellie ska åka. Vi kommer ångra oss om han piggnar till, så sitter vi hemma liksom.
Men samtidigt blir det ganska intensivt där så han måste ju orka.. 
Det blir nog inte att gå på möbelmässan hur som, jag ville det i år men tror det blir jobbigt för Adrian. Bättre han vilar så han orkar vara med på MOS. 
Vi får bestämma oss ikväll helt hur vi gör, eller i morgon. 
Han ska till sjukan nu så först kanske vi ska se vad de säger..

Nellie ska snart till skolan. Jag ska till jobbet! Jag mår bättre nu tack och lov. 
Per med tror jag. Han har ont i kroppen fortfarande tror jag, men inte lika mycket. 
❤️

(null)


Kan inte sova

Vaknade nu och kan inte somna om.. Adrian sover med per inatt och jag hör hur oroligt han sover nu. Kollade febern och den är redan jättehög igen. Fick ner den till 38,5 som minst förut med alvedonen. Sen var det uppe på 40 igen så vi väckte honom och gav alvedon igen så han skulle få sova, han tog den i sömnen kan man säga. Plutten, så dutkig! Men nu som sagt är den lika hög igen.... och per sover ovetandes där ute ju. Han har så jätteont i kroppen, eller hade hela dagen igår så vill inte väcka honom i onödan heller.. men vi kanske borde ge alvedon igen snart då. Vet ju att han kommer vakna i panik snart och då kanske det inte går och få i honom.. 

Borde sova hur som, ska upp och jobba i morgon. Kommer inte jobba hela dagen som det känns nu, ligger på febergräns själv med. 
Nellie ska till skolan och fritids i morgon. De har det där "valet" på tisdagarna och är på ryttargården, så då ville hon gå. Tycker jag hon ska göra med. TÄNK OM de får rida i morgon och hon väljer att inte gå, kanske är enda gången de får rida med.. men vet aldrig. Seb kan hon ta der lugnt med gott samvete resten av kvällen om hon är trött. ❤️

Nehe, ska försöka koppla av lite nu kanske och somna en stund till. 
Hoppas Adrian är feberfri i morgon.. 

När man tror att det vänt

Jag hade riktigt hög feber igår, för att va jag, mådde piss hela kvällen och även natten. Men idag har febern legat på "övertemp & febergräns" bara. Men har haft sån febervärk i kroppen. Ingen ork och huvudvärk. Därför har jag varit hemma idag, tillsammans med Adrian eftersom han hade feber hela dagen igår med. 

Idag har Adrians temp legat runt 38 hela dagen men han har inte verkat särskilt påverkad ändå, bara ibland. Det syns på hans kropp med allt eksem att kroppen kämpar med nåt. 
Nu för en stund sen kände jag mig som världens sämsta mamma.. usch usch usch!
Adrian sa att han ville ta febermedicinen, (flytande alvedon), han har inte nämnt den på hela dagen. Så vi kollade tempen och den låg på 37,9. Så vi tyckte inte han behövde ha medicin. Sen max 10 minuter efter säger han igen att han vill ha medicinen och gråter.. jag säger nej men tempar igen, då visar den 39,9. Ops! Det gick snabbt! Han grät och var hysterisk och hade ont i kroppen. Stackarn, så hemsk man känner sig!
Han har fått en jobbig hosta med nu på eftermiddagen. Jäkla skit! Jag trodde det hade vänt nu idag. Men der blev ett rejält bakslag istället!
Jag ska försöka jobba i morgon, per ska va hemma med Adrian. Per är hängig med, ont i kroppen, förkyld och problem med sitt mag-bråck.. 

Nåja, det kunde vara värre! Så vi klagar inte. 
Det är bara hjärnan min som kämpar, der ser ur som fan hemma, så jag vill plocka i ordning. Vi skulle börja med tvättrummet nu, det står stilla. Ho ho

Världens bästa pappa kommer snart, han har handlat en filt till mig, jag har en redan, fick den i julklapp, men det bråkas väldans om det. Den är så otroligt stor och mjuk så hela kroppen får plats under den. Annars sticker gärna fötterna ut på andra filtar. 

Nu ska snart nellie hämtas. Hon är hos en kompis, den kompisen har fått en hamster i helgen.. tror ni vi kommer ha tjat om att nellie vill ha en hamster också nu. Hmm..Massa motion, OCH feber

Adrian vaknade i morse och var inte alla sig själv, men han åt sin frukost iaf men grät och frös massor efteråt. Han skakade och hade tjocka kläder och även filt. Stackarna. Man förstod ganska snabbt att der var nåt på gång. Och resten av dagen har han haft feber. När jag kom hem förut var han jätte ledsen och hade jätteont i kroppen. Han bad om alvedon, och det var kanske bra för nu orkade han äta middag med. 

Jag har fått motion av dess like idag. Haha! Först skottade jag hela uppfarten själv, så jävla jobbigt! Sen in och duscha, hann lagom torka till så ville Linda gå en sväng och undrade om jag ville gå en sväng. Jag ville inte först men ångrade mig precis när hon skulle gå! Hon skulle inte gå så långt och länge men det blev över en och en halv timma! När hag upptäckte att vi kom ut vid ryttargården var jag såå trött! Haha!

Nu kollar vi på hockey. Jag fryser som ett as, beror säkert på att jag varit ute så mycket idag, men hade lite övertemp med. Men den hoppas vi såklart försvinner!
Blir en hemma dag i morgon, vi ska dela på dagen tror jag. 
Hemskt och fel av mig att säga kanske, men på ett sätt är det skönt att Adrian är hemma i morgon. Nellie ska "bara" gå i skolan och skippa fritids. Men det var faktiskt hon själv som ville, jag har inget sagt! Hade hon velat gå på fritids hade hon fått det. Punkt.

Nu hoppas vi inte nån mer blir sjuk, tanken är ju att vi ska till Stockholm i helgen! 
(null)

(null)

Bilderna är sen igår, då barnen var pigga och glada. Eller nja, inte jätteglada kanske. Vi tampas med lite olika humör just nu. Men har förstått att det är så i en viss ålder. 
Kvällen igår spenderades med Linda med familj framför melodifestivalen. Inget av bidragen var bra tyckte jag.
Jag var lite uppstressad också men det la sig, (och kom tillbaka)...  inget konstigt så, kan inte skriva varför av respekt till andra, men ibland blir det jobbigt även för en annan. Även att min kbt har hjälpt mig sjukt mycket så blir det lite för mycket ibland. 

Det var de hele!

Simborgarmärket

I fredags var Per med Nellie i simhallen på kvällen. Hon kom hem så stolt med två märken, varav ett var simborgarmärket! Galet duktig! Nu har hon kvalificerat sig till att vara med i hultsfreds simsällskap. Så i veckan som kommer ska vi "intresseanmäla" henne dit.

(null)


Jag och Adrian hade nya hemma och spelat mariokart. Han åkte skridskor på eftermiddagen så han var mer än nöjd.
Vi handlade nya skriller igår med, sånna knyt istället. Han har sånna ställbara med knäppe annars. 
Så idag när det vad dags för skridskoskolan hade han de nya på sig, det var lite ovant först så först ville han ha den där "meden". Men efter en stund släppte han den, han blev trött i armen av att dra omkring på den.
Han gör sånna framsteg och tycker det är så roligt. 

Ikväll ska vi kolla festivalen tillsammans med vänner. Vi ska käka lite först, sen om det hinns med blir det lite mariokart-turnering. 
Blir en lugn kväll, barnen är lit sega tycker jag, eller kan vara uttråkade med. Men Nellie vägrar göra nåt själv så då blir det lätt så, en annan kan inte hitta på saker hela tiden med henne heller, hon har så mycket grejer så hon kan sysselsätta sig. ❤️

Nu ska jag snart krypa ur filten och förbereda mat och lite. Blir helstekt fläskfilé, korv och friteras pommes och chilicheeze. Mumsigt. 

Hoppas rätt låt vinner! 

Paus

Pausar i jobbet igen nu, det går inte göra nånting under tiden alla ordrar ändras till fakturor.

Idag är det mesta bra tycker jag, igår var en hemsk dag på många plan, hade sån jävla huvudvärk och tandvärk igår..hemskt hemskt hemskt!
Försöker få tag i tandläkarhuset, är ju bättre idag men risken att det kommer tillbaka är för stor, vill inte ha så ont igen!
Var på ljusparty hos Linda igår, jättetrevligt förutom huvudvärken då, men det gick bra, handlade inte särskilt mycket men jag vann på lotteriet. Kul! Det var länge sen jag vann nu!

Idag ska barnen kanske umgås med sin farfar i ishallen en stund, inget är helt bestämt än men kanske. Per eller jag måste i så fall hämta nellie och sen hjälpa till med kläderna och skridskorna. Sen kan vi jobba igen.
Ligger bra till på jobbet för en gång skull nu, känns bra med tanke på att det är en kort vecka nästa vecka pga möbelmässa och besök på karolinska. 
Sen är der sportlov veckan efter det tror jag och då ska vi ta ut Nellies sista föräldradagar. Hoppas vi kan va lediga tillsammans nån dag också och hitta på nåt kul! Vi får se.. allt hänger väl på hur mycket vi ligger efter på jobbet efter möbelmässa-veckan. 

Ikväll ska jag till SMAK med ett gäng vänner. Ser väldigt mycket fram emot det, var väldigt länge sen jag träffade Åsa bl.a. kul och ta ifatt lite och kunna prata ostört utan barn och samtidigt äta gott. Jag ska köra, vill inte ta nån alkohol ändå så erbjuder mig gärna. RSS 2.0