Ed sheeran

En glädjeyra som höll i sig igår och även i morse.. den försvann kan man säga. 
Älskade älskade nellie där hemma mår inte alls bra! ❤️
Som läget ser ut nu blir skara inställt. Hoppas Millan ringer snart så jag kan få höra hur natten varit, nellie ringde och väckte mig nu och mådde inte alls bra. Älskade hjärtat. 
Går ju inte säga varför heller, migrän, vätskebrist, magsjuka.. vore det migrän kan jag tycka att magontet borde försvunnit nu.. 
är så hemskt jobbigt och vara här uppe i Stockholm nu när man inget heller vill än att vara med Nellie och ta hand om henne. 

Samvetet att hon blivit sjuk där med spelar mig ett spratt med såklart men det kan vi ju inte veta heller. 
Inväntar att farmor ska ringa nu så jag får höra lite mer om hur det varit. ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)Västervik, dag två

Igår var vi på barnmottagningen med Nellie, eller jag var. Rutinkontroll med lite undersökning och prat, samt vägning och mätning. Hon har vuxit nästan 5 cm sen i februari. Galet alltså! Kurvan har innan följt sig själv (svårt och förklara), men nu denna gång pekade den lite uppåt. Får se hur det visar igen om ett halvår. 
Hon väger nu 40 kg och är 152,9 cm lång, älskade Nellie ❤️

Idag ska vi till lysningsbadet och bada är tanken. Vi har velat och tvekat hur vi ska göra då Adrian klagar på halsont varje kväll, men dagtid är den borta.
Men nu har vi bestämt oss för att åka iaf, vi håller på och förbereder oss nu. 
Vi ska nog inte vara där så länge men man vet inte vad som händer. 

Idag har jag ökat min medicin igen. Får se hur det går under dagen. Än så känns det bra iaf. Hoppas det fortsätter så. 
Det har varit jobbigt dagen jag ökat och dagen efter det innan men det kan ju ändras med! 

Sen ikväll ska vi fixa lite med husvagnen. Vi ska förbereda med att fylla på vatten osv inför resan nästa vecka. Vi ska åka antingen på måndag eller tisdag. Men eftersom vi är iväg i helgen så kan vi inte packa då.
Vi ska va i skara på onsdag men ska stanna lite på vägen tänkte vi. Eller om vi kanske till och med kan komma dit nån dag tidigare. Vi får se. Vi tar det som det kommer.
Vi behöver packa rejält då vi ska till Öland direkt efter sen och stanna i iaf mer än vecka där. 

Igår fick jag en tillsägelse av Nellies läkare på i Västervik att jag skulle ta det lugnt med min fot nu, den måste läka! Men jag klarar verkligen inte av att inget göra. Jag måste hålla igång detta nu! Så igår ställde jag mig på cross trainern! Så jävla jobbigt, men roligt! Har inte svettats så mycket som jag gjorde efter det. Stod inte så länge men körde igenom fyra program relativt snabbt om jag får säga det själv, jag jämför med förr, då var jag helt slut efter ett program, så detta var bättre än det iaf. 
Och det funkade med foten. Så det här blir den tillfälliga träningen just nu så min blåsa och fot hinner läka innan vi drar, för då har jag inget annat alternativ än att springa.. jag vet att jag kan cykla men jag hatar att cykla, verkligen hatar. Blir på dåligt humör om det blir jobbigt på cykeln, jag kan cykla lugnt osv, det gör mig inget men när det blir tungt gör det ont i benen och då blir det jobbigt, när det gör ont i benen när jag springer är inte alls samma sak! 

Nu är vi strax redo för avfärd! 


Semesterlunken!

Jag är tillgänglig för jobb denna vecka och åker och fakturerar lite ibland.
Ska snart åka ner till jobbet och kolla lite. Tanken var att jag skulle åka ner i morgon men vi kanske ska till lysningsbadet i morgon, om Adrian slutar klaga på halsont. Han klagar varje kväll på det.. 

Idag ska vi till Västervik och barnmottagningen med Nellie. Jag och Nellie ska åka, per ska med Adrian på folkrace under tiden. 

Jag kämpar på med medicineringen. Får se hur vi ska öka nu. De ska ringa mig under dagen är tanken. 
Jag tycker verkligen det hjälper, helt galet mycket! Men igår var det lite kämpigt, men vet inte om det är det hormonella som spökar nu då jag misstänker pms lite. Är lite down och ångestfylld. 
Inte alls som det brukar men jobbigt nog ändå. 

Försöker hålla igång motionen! Jag kämpar! Men har ett problem med en stor blåsa under foten som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Jag har använt compeed plåster men det har nästan bara blivit värre av det. 
Fick igår tips om att bara tejpa blåsan med sån där brun tejp från apoteket. (Svårt och förklara vad jag menar), gjorde det och när jag sprungit och skulle ta bort det följde blåsan med av!!! Och lite till under den blåsan, svider och gör jätteont nu igen. Hade en eller två blåsor under blåsan tror jag. 
Jävla skit! 
Jag måste fortsätta springa och gå, men kanske inte ska det nu, kan mest inte det nu egentligen. Behöver veta vad jag ska göra med den! 
Men tycker inte det är tillräckligt illa för att ringa sjukan eller distriktssköterskan heller. Men vet i fan vad jag ska göra!

I helgen ska vi till Stockholm och se Ed Sheeran. Det ser vi fram emot, eller jag ser mest fram emot egentiden tillsammans med min man. ❤️ resten är bonus! 

(null)


Hinner inte med

Dagarna springer iväg och jag hinner inte med. 
Jag kämpar på med medicinen, ska på kontroll idag och dubbla min dos i morgon. Är ganska nervös för det, jag känner ju fortfarande av denna dos liksom.
Men allt går väldigt bra måste jag säga. 
Ska träffa min psykolog direkt efter också så då kommer det säkert kännas ännu bättre.
Går inte förklara vad medicinen gör med mig men det är galet alltså! På ett positivt sätt!

Jag har vabbat en dag med, Adrian klagar på halsont och sov jättedåligt natten till måndag så då var han och jag hemma. Var jättesoligt så jag passade på att hänga i solen i stort sett hela dagen. 

(null)


Men igår var han tillbaka på snövit. Var bara han och två barn till på hela dagen, på vår avdelning. Men det jade gått bra det med. Finns inte så mycket att göra åt det heller. På måndag går vi på semester. Eller iaf Per, jag behöver nog åka ner till jobbet en stund varje dag nästa vecka, men det gör inget. Vi ska ändå vara hemma. 

Ikväll ska jag ge mig ut och springa, gjorde inte det igår och det märktes i kroppen. Men förstår ju att man måste vila ibland med. Fick mig en liten cykeltur med Nellie till mamma och pappa en kortis iaf. 
Per kom ut och det är viktigare just nu. 
Typiskt att det ska bli så varmt idag, men det kvittar, jag måste ut ändå. Ska försöka mig på en längre sväng. Gjorde det i lördags men klantig som jag är glömde jag sätta igång runtastic-appen så fick inte in den rätta längden på sträckan, typiskt!

Igår var det fotboll igen! Och vi vann! Helt galet underbart! Så på lördag är nästa match, och då stundar även 40-årsfest! Det hela slås ihop så vi kommer se matchen tillsammans, hoppas att många ansluter. 

(null)
Nervös....
(null)
Jaaaaaaa!!!!!!!

RSS 2.0