Grattis Millan!

Sitter i norrhult nu och firar svärmor! Hon fyller år idag. 
Tanken var att vi skulle till skara idag till fredag, men vi ställde in det. Försäkerhetsskull.
Med tanke på nellies symptom och hur länge hon höll på med feber osv så kändes det inte rätt. Det går tydligen magsjuka så då tycker jag att man ska respektera läget.
Sen att det är hur jäkla tråkigt som helst, men håller tummarna att få tillbaka pengarna nu med hjälp av intyg från hälsocentralen. 
Skulle vi inte få det så är det så.. 

Vi mår ok annars, jag har lite ångest-påslag på eftermiddagarna eller kvällarna, vet inte om det beror på medicinen när den går ut, det kan visa sig så då. Eller så beror det på situationen som varit nu. Svårt och säga. 

Är så sjukt varmt, men inte särskilt soligt, solen hade gärna kunnat vara framme med när det ändå är så hett! 
Solade häromdagen, och har innan haft boxer-bikini-trosor, men det är jätte stora nu så köpte ett par nya "vanliga" trosor.. vilket resulterade i en rejält bränd rumpa i förrgår, har fortfarande lite ont, men det börjar lägga sig nu iaf. 
Men hade varit gött och solat lite varje dag nu när vi ända bara är hemma. 

Ser fram emot Öland nu väldigt mycket, men får lite panik över värmen som är, vart ska man ta vägen liksom? Här hemma kan man få in och svalka sig i acn vilket är underbart! I husvagnen kommer det bli otäckt varmt dagtid iaf. Men vi får väl hänga vid vattnet största delen, tror inte man orkar så mycket annat heller för den delen. 

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0